Ykkönen ja kakkonen

nyt riittää ymmärrystä

Petettynä vaimona sain palautetta tällä palstalla tyyliin: "suhteessa vikaa, jos petetään" ja "katso peiliin".

Kävin suhteeni läpi. Etsimällä etsin vikoja ja tuijotin peilikuvaani odottaen näkeväni hirviön, joka ajaa puolisonsa rinnakkaissuhteisiin.

Mieheni petti ensimmäisen kerran kolmen kuukauden surustelun jälkeen. Tietää sain asiasta vasta pari vuotta sitten toisen suhteen paljastumisen aikoihin. Olin siis onnistunut kolmessa kuukaudessa luomaan suhteen, jossa toisella noin paha olla. Kun ei käry ekalla kerralla käynyt, alkoi siitä varsinainen uskottomuuden kierre kumppanilla. Kuuluisa "millenium" vuosi vasta näytti avioliittomme todellisen tilanteen, kun käryjä kävi todella tiuhaan. Kiukkuiset toiset naiset soittivat, kun mies uskotellut heille olevansa eronnut tai eroamassa, ja toisinaan varattujen toisten naisten puolisot ottivat yhteyttä. Että kaikki on nähty.

Mies hoki, että ei osaa ongelmiaan hoitaa puhumalla. Oli kyllä sitten yllättäen sitä miltä, että haluaa oppia uskottomuudesta pois. Pyysi, etten jättäisi, koska ei halunnut erota jne.. Tiivistetysti sanoi, ettei meillä loppujen lopuksi ole mitään hätää tai estettä sada liittoa toimimaan.

Itse en tiennyt, mitä halusin. Tai kun en enää edes tiennyt, kuka olin; hirviöksi muutunut vaimoko?

Etsin siis vain vikoja itsestäni ja siitä "peilikuvasta". Sitten tuli itsesyytöksiä ja tyhjää elämää mitta täyteen ja aloin käydä viihteellä - ja ihan selvin päin.

Aloin seikkailla ja "suhteilla". Kotona muutin toiseen huoneeseen nukkumaan ja fyysiset kontaktit ja muu kommunikointi mieheni kanssa loppui melkein kokonaan. Nyt olen siis se pihtaava vaimo, tai se, joka ei kykene kiihkään seksiin..

Tällä hetkellä olen yhdelle varatulle miehelle "se toinen", yhdelle eronneelle "tikapuu-suhde", yhdelle sitoutumiskammoiselle sinkulle seksiseura.

Näin sitten minunkin ymmärtämys on tarpeeksi laajaa: voin puhua petetyn vaimon tuskasta, "kehuskella" toisena naisena olemisen ihanuudesta, ihmetellä sitä, miksi sinkut pelkäävät sitoutumista ja ymmärtää eronneiden halua olla jonkin aikaa ilman vakavaa suhdetta.

Eroa en ole ajatellut, koska mieheni ei sitä halua ja jos hän kerta kestää/kesti tällaisen liiton, niin en minä siinäkään halua huonompi olla!

9

882

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jee

      Olikos toi pettäminen sit vastaus ongelmiisi???
      Jos jätkä ei pysy kotona nii anna kenkää...
      Vai onko nyt kaikki hyvin ku molemmat pettää???

      Toivottavasti en koskaan joudu tollasen kierteeseen, eikä kyl ollu ajatuksissakaan moista pelleilyä aloittaa...

      • Anonyymi

        Älä jaksa ! Täällä te teette tota ***kaaa joka päivä! Oksettavaa sakkia kaikki ukot Mut nyt tulee samaa. Mä naisena en kansa enää jaksa välittää. Aion antaa kaikille. Ja vähän siinä sivussakin. Sitä saa mitä tilaa. Sydäntä ei ole enää. Pelataan nyt välillä miesten omilla säännöillä


    • Anonyymi

      Peilikuvastaan ihminen näkee onko lihava vai ei.

    • Anonyymi

      Eiväthän ne parisuhteen ongelmat välttämättä sinusta johdu. Eikä niitä ongelmia edes välttämättä sinun mielestäsi ole. Eivät nuo silti poista sitä, että ongelmia on. Jos ei toinen osapuoli kykene niitä ongelmia käsittelemään, niin melko pääsemätön tilanne.

    • Anonyymi

      Laske toinen menemään. Nyt te kumpikin kidutatte toisianne. Ei kuulosta oikein terveeltä, ei.

      Paras olisi kummankin mennä omaan suuntaansa ja luoda elämästään sellaisen kuin haluaa, tarvitsematta katsoa toisen pärstää joka päivä.

    • Anonyymi

      En ymmärrä. Aivan kuin olisi tyhjänkuoren kirjoitus. Aivan kuin avaisin kirjeen kauniin kirjekuoren jonka sisällys on tyhjä. Ei mitään löydy sisältä. Omituinen tunne.

    • Anonyymi

      Kokeile ittekin vierisuhetta sulla on oikeus ja katot mitä sun ukkos siihen tuumaa. Silloin 3 kk jälkeen olisi pitänyt ymmärtää ettei tää ukko oo yhen naisen mies. Tuon lajin miehiä kutsutaan pukeiksi.

    • Anonyymi

      Toihan on ihan helvetin hyvä kombo! Jatkat vaan samaa rataa niin kauan ku se tai sinä jaksat. Pysyy asumiskustannukset nääks pienenä. Mut kysy samaan hengenvetoon että onko ok. Jos se joka mies tulis vaikka teille saunoo joku ilta ni voisko se ukkos hilata ittensä vaik jollekki naiselle siks aikaa. Teillä on nyt ihan oikee kulissi liitto. Muotia näääks

      • Anonyymi

        Ainii... ja fakta on. Kerran valehtelee aina valehtelee. Kerran pettää pettää aina. Kerran lyö aina lyö. Vain sinä olet se joka siinä kärsii jos siihen jäät


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      264
      2926
    2. 199
      2845
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      68
      2415
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      209
      1902
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1358
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      23
      1285
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1257
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1182
    Aihe