Pettäjien julkianto

SydänSärjetty

Varkaat ilmoitetaan nykyään Facebookiin, minä aloin miettimään, että miksei pettäjille voisi tehdä jotain samanlaista. Onko sille jotain laillista estettä? Täällä voisi vaikka julkaista pettäjien tiedot. Suomi24 Treffisivulla on naistenhuijari nimimerkillä 73_tomppa. Pettäjän julkaiseminen varmasti aiheuttaa samanlaista nöyryytystä kuin petetyksi tuleminen. Sitäpaitsi se on hyvä keino ehkäistä muiden hyväksikäyttöä.

26

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinvoisolla

      Oikeassa olet, olen miettinyt sama

      • torveli

        Samoilla linjoilla olen laittaisin treffisivuistoilta löytämäni miehen kuvat mukaan.
        Ehkä salanimetkin?


    • hups15

      Järki hoi. Miettikää nyt kaksi kertaa ennen kuin hölisette tällaista rikolliseen toimintaa kannustavaa hölmöyttä ilmoille. Tuohan olisi täydellinen kiusantekijöiden ja kostajien tantere. Jokainen katkera jätetty heittäisi exän kuvia jakoon, vaikka kyseessä olisi ihan normi ero, rakkaus vain loppuu.
      Sitä paitsi kaikille seksin harrastaminen muun kuin puolison kanssa ei ole mikään kauhistus tai häpeä. Niin voi käydä, so what.

    • eipettureille

      Olen mukana jos joku toteuttaa saman. Tietenkään sitä ei voi suoraan nimellä ja kuvalla tehdä, mutta antamalla riittäviä vinkkejä ja sitten anonyymi sähköposti missä voi varmistua henkilöstä?...minnekähän tämmöisen voisi perustaa??

    • eipettureille

      omaisuuden varastaminen on mielestäni kuitenkin aika lailla pienempi paha kun pettäminen eli toisen elämän varastaminen..

      • rikoson

        perheenrikkoja


      • mikkolavntaa

        nuori mies k venuksentie 6 varastaa autoja,


    • rattatpyörimäänvaan

      Samaa mieltä. Omaisuus on vain materiaalia joten toisen elämän varastaminen on pahempi!
      Miksei voi suoraan sanoa toiselle ettei toinen riitä! Vaan sen lisäksi nöyryttää ja tekee petetystä arvottoman!
      Pettäminen sitäpaitsi pahempi kuin rehellisyys.....eli kertoo petetylle!

      Missä vaiheessa rehellisyydestä on tullut pahempi asia kuin petos?

      Mielummin tulisin mamun raiskaamaksi, mieheni hakkaamaksi, kuolisin kuin tulisin petetyksi

      • etkylläootosissasi

        Et kyllä ole tosissasi! Raiskaaminen, hakkaaminen ja kuoleminen painii ihan eri sarjassa kuin pettäminen. Mä mieluumminen joutuisin petetyksi kuin raiskatuksi tai väkivallan kohteeksi. Ja kuka toivoo omaa tai kenenkään muun kuolemaa?

        Pettämisestä jää henkiin. Siinä särkyy vain sielu. Jonka saa ajanoloon korjattua jos haluaa. Toki voi jäädä rypemään surkeuteen loppuiäksi jos niin haluaa. Mutta mieti ihan oikeasti jos sut raiskattaisiin tai hakattaisiin, miltä tuntuisi?

        Ja kyllä, mut on petetty. Mutta miksi mä haluaisin kaikille kuuluttaa, että muutoin mukava mies ei osaa olla uskollinen? Mitä mä siitä saisin? Mun mielestä pettäminen on asia, joka ei kuulu ulkopuolisille ihmisille vaan pariskunta selvittelee sen keskenään.


      • hakattupetettyjätetty

        Heipä hei sun heiluvilles! Tässä olisi yksi,joka on sekä raiskattu,akattu ja petetty ja jo moneen kertaan,hoijjakkaa..Alkaa jo vähän tympiä tämä elämän yksitoikkoisuus,voisiko joku kusipäämies keksiä jo jotain omaperäisempää? Näistä itse valitsen ehdottomasti hakatuksi tulemisen,sillä pettämisestä ja raiskauksesta jäävät vammat eivät parana koskaan. Eivät koskaan!


      • Cee72
        etkylläootosissasi kirjoitti:

        Et kyllä ole tosissasi! Raiskaaminen, hakkaaminen ja kuoleminen painii ihan eri sarjassa kuin pettäminen. Mä mieluumminen joutuisin petetyksi kuin raiskatuksi tai väkivallan kohteeksi. Ja kuka toivoo omaa tai kenenkään muun kuolemaa?

        Pettämisestä jää henkiin. Siinä särkyy vain sielu. Jonka saa ajanoloon korjattua jos haluaa. Toki voi jäädä rypemään surkeuteen loppuiäksi jos niin haluaa. Mutta mieti ihan oikeasti jos sut raiskattaisiin tai hakattaisiin, miltä tuntuisi?

        Ja kyllä, mut on petetty. Mutta miksi mä haluaisin kaikille kuuluttaa, että muutoin mukava mies ei osaa olla uskollinen? Mitä mä siitä saisin? Mun mielestä pettäminen on asia, joka ei kuulu ulkopuolisille ihmisille vaan pariskunta selvittelee sen keskenään.

        Hei

        Itseasiassa minut on raiskattu....annoin anteeksi ja herra teki sen toistamiseen...en enää antanut anteeksi.

        Jos joku raiskaa minut = haluaa minua niin paljon ettei voi vastustaa minua = olen haluttava!!!

        Jos mieheni pettäisi minua= ei pitäisi minua haluttavana vaan panee mielummin toisen kanssa.....eli olen mielummin haluttava kuin ettei oma mies...joka väittäisi rakastavansa jne ei oikeati haluakkaan minua vaan pitää pilkkanaan ja käyttää muuten taloudellisesti hyväksi....pesettää pyykit minulla...laittaa vahtimaan hänen lapsiaan jne....en mitään näistä tekisi jos olisi uskoton!
        Nyt teen kun uskon hänen olevan uskollinen, mutta jos ei olisi ollut eikä kertoisi niin sehän olisi silkkaa hyväksikäyttöä, mun elämän varastamista, alentamista arvottomaksi, hän osoittaisi salarakkaalleen että olen huono sängyssä... jos pettäisi en antaisin enää kenellekään...eli jalat ristissä loppu elämä...miksi sitä huonoo pilluu jakamaan kelleen....

        Pettäminen on pahin väkivalta mitä voi olla!!! Näin ainkin mun kohdalla!

        Pettäjät hirteen! Itsekkäisiä paskiaisia!


    • vantav

      toinen nainen on varas

      • äläviiti

        Mitä se toinen nainen varastaa? Jokainen on vastuussa omasta elämästään ihan itse. Sitä ei kukaan toinen varasta. Pettäjä tekee päätöksen pettää ihan itse. Ei kukaan häntä siihen pakota. Miksi ketjusta toiseen se toinen nainen/mies on syyllinen siihen, että joku pettää? Keneltä hän varastaa ja mitä? Kerro mulle tyhmälle. Kenenkään elämää ei kukaan varasta.


      • 1410

        Miksi kiinnostaa varattu ? miksi ei ole rehellinen ? mitä piilottaa/varastaa?

        Piilottaa varattu kikkeli/pillu, puhelin numero. Se toinen unelmoi, niin kuin varas haluaa itselleen. odottaa eroako, ei eroa
        Nuoruudessa oli varas ja aikuisenakin on varas.
        .


      • näpitirti

        jos menit sänkyyn varatun kanssa, olet syyllinen, olet varas


    • vitunpaskakuole

      Tässä jälleen tämän yhden mulkun yhteystiedot,jos ketä kiinnostaa saada turpaansa niin henkisesti kuin fyysisestikkin ja ken nyt saa nautintoa pettävästä siasta,se saakoon: Pera-nosturikuski,pk-seudulla ja lähimaastossa vaikuttaa,ulkomaisia kontakteja,entinen sotilas(hyshys,tätä ei sitten satunnaiset panopuut tiedä).

    • ldfksjfljk

      Elämän varastamista on se, että petetty uskoo olevansa parisuhteessa ja elää sen mukaan. Pettäjä sen sijaan huitelee missä sattuu "sinkkuna" ja pitää tätä pettämäänsä varalla. Petetyllä ei näinollen ole tällävälin mahdollisuutta etsiä sitä oikeaa rakkautta kun luulee jo sellaisen löytäneensä. Jos ei tuo ole elämän varastamista niin en tiedä mikä on.

      • toisenelämäntuhlausta

        Niin totta


    • Salasuhdetiedossa

      Minustakin pitää ilmiantaa pettävät ihmiset. Kuitenkin itse tiedän yhden parin jossa mies pettää. En minäkään uskalla olla se joka kertoo sen vaimolle. Vituttaa tilanne kun kaikki tietää ja naureskelee. Kun tavataan tuo pari olemme kaikki kusisukassa ettei kellään lipsahda. Nauretaan vaan lisää kysellen mitä kuuluu ja mitä olette hommannut. Miehen vastatessa moni puree kieltään ettei räjähdä nauruun. Pari esiintyy onnellisena ja vaimo parka ymmärrä mistään mitään. Säälitään tuota vaimoa. Nyt varmaan ihmettelevät kun kaikki ovat kiireisiä ja illanistujaisia ei ole järjestetty. Kukaan ei halua niitä kutsua koska räjähdys altis tilanne niillä. Kukaan ei halua omissa iltamissaan tapahtuvaksi sitä tiedonantoja vaimolle. Ihmettelemme miksi tuo kakkonen ei tee asialle mitään. Kumman pitkään mies kulkee sen tykönä kahvittelemassa tämän tästä. Oottakaapa kun ilmoittavat erosta. Sää tuo mies varmaan potit lanttuina. Pidän huolen ettei mun mies eikä muutama muukaan tule olemaan tuon miehen ja sen kakkosen kanssa tekemisissä jos eron ottaa. Naurettavia ovat olleet jo niin pitkään.

      • meistäköpuhut

        Luuletko ettei tuo vaimokin katkaise välejään teihin ystäviin, kun olette asiasta tienneet ettekä ole hänelle kertoneet? Naureskelleet vaan selän takana. Pidät huolen ettei miehesi tule olemaan tekemisissä pettäjän kanssa. Miten meinasit sen tehdä?
        Miksi kakkosen pitäisi tehdä asialle jotain? He ovat jotain sopineet keskenään eikä kakkonen halua pettää miehen luottamusta. Miksi te naureskelette ja säälitte tuota pariskuntaa? Heillä voi olla keskinäinen sopimuskin asiasta että vieraissa saa käydä. Tuliko sellainen mieleen?
        Mun mielestä toisten parisuhteet ei kuulu kellekään muulle. Miten niin heillä on räjähdysaltis suhde? Jos vaimo ei tiedä, niin mistä räjähtäisi?


      • sinkkumä

        Jos ei tiedä ?? SILMISTÄ näkee valehtelun


    • Jepujeeee

      Mä voisin kanssa alkaa latelemaan kakkoslutkien nimiä ja yhteystietoja. Katotaan kuka sitten ahdistuu. Huoran maine kuuluu huorille.

    • ainasamajuttu

      Niinhän se on, että petetty saa aina viimeiseksi tietää. Ystävätkin - anteeksi, siis "ystävätkin" - vain naureskelevat toisen selän takana. Onko jotenkin mieltä kiihottavaa tietää toisen pettämisestä ja olla niin kuin ei tietäisi? Minusta vaimolle pitää kertoa. Ei ketään saa pitää tuollaisessa tilanteessa. Sitten joskus, kun asia kuitenkin vaimolle paljastuu, niin paljastuu sekin, että te ns. ystävät olette tienneet asiasta, mutta vain naureskelleet selän takana. Oikein vielä lisänneet vettä myllyyn kyselemällä kaikkea ja nauttineet kun toinen valehtelee ja toinen uskoo. Kaikesta ne jotkut nautintonsa saavatkin.

      Miten niin ei uskalla kertoa? Mikä on uhkana, hengenmenoko? Jos pelkäät, että ystävyys kärsii, niin vuorenvarmasti se kärsii sitten, kun vaimo lopulta kumminkin saa tietää.

      • eitoistensoppaan

        Aikoinaan minun piti kertoa eräälle miehelle että vaimonsa pettää. Ei sitä voinut silmiin katsoen kertoa. Kertomatta jäi. Hyvä niin. Minkä takia olisin sotkeutunut toisten elämään? Kyllä siinä varmaan kertojakin saa osansa.

        Aika kultaa muistot ja elämänkokemusta tulee vain elämällä


      • Salapanojonkatiedän

        Niin se petetty on aina viimeinen joka saa tietää. Tuo kertominen on todella kovaa ulkopuolisen tehdä. Yleensä viestin tuoja ammutaan. Se joka salapanoon ryhtyy hoitakoon itse ilmoitus asiat asiallisesti. Joko tunnustaen tai pakottamalla. Kukin meistä itse määrittää tuon nauruskelun teoillaan. Kuka naurettavaksi haluaa alkaa se jokaisen oikeus. Ja tuo säälin kohde on tuon salapano parin aikaan saama. Kuka alkaa naurettavana olemaan muiden edessä valehdellen niin ei kukaan pysty estämään niitä nauruja ja juttuja mitä kylillä puhutaan. Kukin kantakoon oman maineensa kunnialla. Itse me jokainen rakennamme sen kuvan itsestämme muille. Salasuhteet kun ovat petosta ja todella alentavaa. Kyllä näitä juttuja kuulee ja tunnustan että Inho käy noita ihmisiä kohtaan. Hävettävää porukkaa. Elä kuin haluat ja määritä itse tekemisesi ja elä niiden kanssa.


    • daipadaipadaa

      Pellet, mitäs jos hankkisitte ihan oikeen, oman elämän?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2425
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      86
      2030
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      257
      2016
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1757
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1671
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1639
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1544
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1331
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1238
    Aihe