MBT kengät netistä, varo huijausta/piraatteja

Kiinailmiö

Moi! Koska olisin itse säästänyt noin satasen tällaisen viestin luettuani, niin tiedoksi muille MBT kenkiä tilaaville.

Kuten tiedettyä, MBT kengät ovat hyviä, mutta myös kalliita. Kuitenkin jos Googleen naputtelee noita hakusanoja, vastaan tulee melkein ensimmäisenä osoite: http://www.mbtnetista.net/

Ja kas, siellähän on muuten yli 200 euron jalkineet mukavasti noin 60 prosentin alennuksella! Sivusto on niin englanniksi kuin suomeksi, lieneekö käännösohjelmalla tehty.

No, pitäisikö varoituskellojen soida, kun joku on liian halpaa ollakseen totta... Pitäisi ja soikin! Silti ajattelin, että on tuo niin halpa, että pakko tilata jos vaikka eivät kuitenkaan olisi huijaus tai piraattikenkiä... Niin, arvaatte varmaan.

Omaa tyhmyyttäni, mutta silloin ei ollut vielä luettavissa kokemuksia tuosta puljusta. Nyt on, joten tehkää itse sen mukaan päätökset kannattaako ko. paikasta tilata (voihan se muuttaa verkko-osoitetta tms, mutta kokemus kannattaa huomioida kuitenkin). En kiellä tilaamasta tietenkään.

Mitä minä sain... suoraan Kiinasta tuli muovikääreessä ilman kenkäpakettia tai saatelappusia aivan eri malliset jalkineet kuin tilasin (maksu meni jonnekin muualle kuin Kiinaan, mahdollisesti Espanjaan, oli aika epämääräinen vahvistusviesti).

Vielä väärän kenkäparin kanssa olisin jotenkin voinut elää sekä vahvan piraattikenkä epäilyn suhteen, olihan minulla nyt sentään "MBT"-jalkineet.
Toki laitoin heti reklamaation vetämään, mutta eipä kahteen kuukauteen mitään suvainneet vastata. Otin sitten kengät pian käyttöön.

Ikäväksi homma meni, kun toinen kenkä hajosi jo kahden päivän päästä! No, ei kun suutarille, joka valmistusmateriaaleja tutkittuaan totesi ne halvoiksi ja kengät suurella todennäköisyydellä piraateiksi. En enää yllättynyt vaikka on kaikki MBT-logot ym kuten originaaleissa.

Kengät ovat sen jälkeen vielä hajonneet toisenkin kerran, taas suutarille... nyt ovat jo kestäneet ja ovat ihan menetteleviä varajalkineina. Tuskin sentään tuon reilun sadan euron arvoisia kuitenkaan.

Nöyrryin sitten ostamaan ne aidotkin MBT kengät kovaan hintaan ihan Suomesta, on nuo kengät kuin yö ja päivä. Tyhmyydestä sakotetaan! :)

9

4100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höynäytetty

      Tais juuri sama käydä adidas- juokukenkien kanssa. Tilasin via-imagine.comista ja lähettivät 2 viikon odottelun jälkeen aivan vääränlaiset kengät. varmasti niin halvat kuin vain voi olla ja muovipussissa ilman pakettia. Laitoin reklamaation menemään tänään. Saapahan nähdä vastaako kukaan...

    • Kiitostiedosta

      Hei, tämä ketju ei kovin vanha ole joten siksi halusin tämän laittaa tänne. Ensinnäkin kiitos että jaoit kokemuksesi tuosta ko. nettikaupasta. Olen meinannut itsekin tilata sieltä mutta onneksi en sitten ole uskaltanut. Kuten arvelit ovat vaihtaneet osoitteen ja uusi osoite on .engelhartweb
      Siellä myöskin samat hullun halvat hinnat ja kuvista saa sen käsityksen että laadukkaasta tuotteesta kyse. Yritin katsoa yhteystietoja niin tuli vain joku lomake joka olisi pitänyt täyttää eikä mitään tietoa itse yrityksestä tai sivustosta.

      Tämä vain varoitukseksi teille jotka aiotte tilata. Toki voi tilata ja varmasti voi saada ihan ok kengät mutta oikeita merkkikenkiä ei kannata odottaa. Ei kaikki halpatuotanto toki ole roskiskamaa mutta on hyvä harkita kuinka paljon on valmis maksamaan. Itseäni harmittaa juuri se ettei tältä sivulta saakaan halvalla hyvää piraattia koska minulla ei todellakaan ole ainakaan tällä hetkellä varaa ostaa aitoja joiden hinta 250€< 😕

      • Olkaapa.varuillaan

        Netissä on tällähetkellä paljon huijarisivustoja; myyvät kenkiä ja vaatteita. Kannattaa olla varuillaan, eikä antaa omia tietojaan niihin.


    • Huijattu

      Joo, sama kokemus, tilasin 3 paria, kaikki jotakin muuta kun tulivat paketiss, toinen pari jopa lasten numero...otin yhteyttä sähköpostissa...ei mitään järkeå niiden vastauksissa, moraaliton paskaporukka sielläpäin. Koreassa vissin.

    • Jymäytetty
    • Surullinen

      Täsmälleen samoin tapahtui meille kuukausi sitten. Allekirjoitan kirjoituksesi ja kirjoituksesi on kuin minä olisin kirjoittanut ja olemme kokeneet saman. Tilasimme mieheni kanssa molemille tasapainokenät. Rahat meni kahteen kertaan. Yhdet kengät tuli , nekin väärää kokoa ja olivat ehhkä 10 euron avoiset. Sähköpostioa on firmaan laitettu . ei vastauksia. Tapahtumasta on reilu kuukausi. Törkeää huijausta. Mahtaiskohan kukaan esim. kuluttajalautakunta tai vastaava instanssin puuttuminen peliin auttaa jotta huijatuksi ei tulisi enää kukaan. Nyt mietin uusia kenkiä mutta suomesta. Kalliiksi tuli edm. kengät joten se vähän jarruttaa uusien hankkimista kun mieltä kangertaa satasien menetys. Oppia ikä Kaikki !!! Ei kai mahdeta mittään.

    • Huijattu
    • Blääh

      http://www.akbabe.com/

      Tämä myös huijaussivusto! Kaveri meni tilaamaan ja sai jotain ihan muuta kuin tilasi... onneksi maksoi luottokortilla, koska pystyi tekemään korttireklamoinnin ja sai kaikki rahat takaisin!

    • Anonyymi

      www.mbtkengat.com...onkohan huijari sivusto? Näyttää vähän liian hyvälle ollakseen totta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe