Totuus tulee tässä

172cmM

Miesnäkökulmasta voin sanoa sen, että totuus on, että pojat tykkäävät ainoastaan lyhyistä tytöistä. Pitkät tytöt ei poikia kiinnosta. Ei kukaan poika nyt ota itsellensä jotain 175cm-180 cm pitkää tai jopa yli olevaa hujoppia kun on lyhyitäkin tyttöjä tarjolla. Lyhyet tytöt ovat paljon kauniimpia, söpömpiä, seksikkäämpiä ja naisellisempia, kuin pitkät tytöt. Pitkät tytöt ovat myös rumia, varsinkin heidän kasvonsa ovat usein rumat. Lisäksi pitkät tytöt ovat vähemmän naisellisia ja enemmän miesmäisiä, kuin lyhyet tytöt. Pitkillä tytöillä on vähemmän naissukupuolihormoneja ja enemmän miessukupuolihormoneja. Tämän huomaa esimerkiksi siitä, että pitkillä tytöillä on miesmäinen ääni. Lisäksi pitkät tytöt ovat lyhyitä tyttöjä vähemmän hedelmällisiä, joten he eivät synnytä niin kauniita eikä niin terveitä lapsia, kuin lyhyet tytöt. Pitkillä tytöillä on yleensä myös pienemmät rinnat, kuin lyhyillä tytöillä, tosin rintojen koolla ei itselleni ole mitään väliä.

Jos poikien eteen laitettaisiin kaksi pienintä yksityiskohtaa myöten täsmälleen samannäköistä tyttöä, mutta toinen heistä olisi 160 cm pitkä ja toinen 180 cm, niin kummankohan pojat valitsisivat? (Tosin tällä 180 cm pitkällä olisi enemmän painoa, kuin tällä 160 cm pitkällä, ettei näyttäisi tikulta. Lisäksi tällä 180 cm pitkällä olisi hieman isommat tissit, kuin 160 cm pitkällä, jotta ne näyttäisivät muuhun kokoon nähden samankokoisilta.)

Aivan varmasti jokainen poika valitsisi tuon 160 cm pitkän tytön.

Lyhyiden tyttöjen ei kannata olla huolissaan, te kyllä tulette varmasti saamaan itsellenne poikaystävän.

36

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OnkoTutkimusta

      Asiasta? Lukisin mielellään... Et voi yleistää.

    • Nnnaaiinenn

      Hahahahaha...ihan kasvotki rumat eikä tissejäkään. :D :D

    • 185cmM

      Taitaa olla vaan teidän hukkapätkien ongelma, kun itsetunto ei kestä pitkää naista.

    • dfhbfgdhjfjn

      No mä olen itsekin jotain tällaista miesten suunnalta aistinut. :)
      Mä oon ite 171 cm ja ylipainoinen ja kysyntä ei tosiaankaan oo mitään suurta, mutta kuitenkin saan edes jotain huomiota. Asiat ei vielä oo siis mitenkään menetettyjä.

      Mut joo, olen vähän yli parikymppinen ja musta tuntuu, et mulla on jotain BI taipuvaisuutta, mutta en uskalla tulla sen kanssa ulos.

      Olen aina ihaillut pieniä, siroja naisia.

      Harrastin ennen kilpaurheilua, jossa näitä pieniä ja siroja naisia näki. Olivat tietenkin vanhempia kuin meikäläinen silloin. Muodostin niistä jonkin ihanteen itselleni.

      Se olikin sitten pettymys, kun terveydenhoitaja ennusti minusta 169 cm pitkää :D

      Noh, aina ei voi voittaa.
      Mä elän tän elämäni vaikka sitten sinkkuna, mulla on muita iloja ja kehitän luovaa puoltani.
      Musta on ihan kivaa tällainen yksinäinen elämä.

      • rumamaija

        Pidät itseäsi liian pitkänä miehille? Tuskinpa vain. Itse olen 173 cm, mutta siitä olen varma, ettei epäsuosioni syynä ole koskaan ollut pituus. Tuollainen 171 cm on nykyään aika lähellä nuorten naisten keskipituutta.


      • väärinmeni
        rumamaija kirjoitti:

        Pidät itseäsi liian pitkänä miehille? Tuskinpa vain. Itse olen 173 cm, mutta siitä olen varma, ettei epäsuosioni syynä ole koskaan ollut pituus. Tuollainen 171 cm on nykyään aika lähellä nuorten naisten keskipituutta.

        Saat vähentää 5-6 senttiä kuitenkin keskipituudesta.


    • erkki-täti

      Jaahas..

      Tietysti nyt sitten otin tämän henkilökohtaisena loukkauksena. Kylläpä nyt kiukuttaa.

      Mutta testosteronin suhteen olet väärässä. Testosteronin tuotannon lisääntyminen naisen elimistössä sukukypsyyden indikaattorina (kiimahormoninakin testosteroni tunnetaan naisilla), aiheuttaa naisilla sen, että kasvuhormonin tuotanto vähenee. Eli ne testosteronia eniten erittäneet rauhaset kuuluvatkin niille lyhyimmille tytöille. Mitä lyhyempi, sen suurempia määriä testosteronia kasvuiässä.

      Itse olen omasta mielestäni just hyvän mittainen yksilö. Melkein kaikki tässä maailmassa on mitoitettu 170-180 cm pituisille ihmisille.

      • xxxzzzccc

        Pitää paikkansa. Menetin mahdollisuuteni lapsuuden unelmatyöhöni koska jäin lyhyeksi. Syytän hukkapätkää isääni ja riukutikkuäitiäni. Voisin tälläkin hetkellä tarjoilla taivaalla upeaa lentokonesafkaa kännisille turisteille matkalla Kanarialle. Lapsuuden traumoista pahin oli kuitenkin se kun en päässyt Lintsillä hurjimpiin laitteisiin, toisaalta pitkät eivät päässeet lasten laitteisiin, mutta se ei juurikaan lohduttanut.


    • Nainennnnnnn

      Mä ainakin olen tyytyväinen taskuvenuksena :)

      • sukkulavenukseen

        Olet kävelevä fleshlight.


    • Puuugie

      No, jos valinta olisi vaikkapa 160cm taviksen ja 180cm kaunottaren välillä niin ei tarvitsisi kauaa miettiä.. puhtaasti siis ulkonäössä mitaten.

    • Ainiineiku

      Näin se on, taskuvenukset vie koko potin ja yli 172 sentin nainen jää aina yksin. Kohtaloni on sinetöity geeniperimässä enkä pysty tekemään asialle yhtään mitään.

    • elluhallob

      Ai kun ihanaa
      Kun tässä vaan lyhenee
      Mut ei se pituus tisseihin vaikuta
      Tissit on tai ei....(*_*)

      • atännä

        Mun kaverini kyllä väittää, että sen isot tissit pitenee vaan.


      • Nnnainennnn
        atännä kirjoitti:

        Mun kaverini kyllä väittää, että sen isot tissit pitenee vaan.

        Tissit pitenee?


    • Kirjoittaja on täyttänyt juuri 12 vuotta ja mennyt yläasteelle? "Pitkät ja lyhyet tytöt". Anna mun kaikki kestää.

    • lyhytmies

      Olen itse tullut työpaikalla hyvin juttuun erään viehättävän (ja ilmeisesti vapaan) naisen kanssa. Valitettavasti hän on jotain 190cm pitkä ja itse taas olen lähempänä 170cm kuin 180cm.

      • Haittaako pituusero välttämättä, jos juttu luistaa hyvin?


    • 172cmM

      170-175 cm nainen menee, mutta 175-180 cm nainen on mies.

    • Karutotuustämä

      Kylmä totuus tämä. Naisten keskipituus on 165 cm

    • ladq3

      Pitkät naiset on pelottavia. Ajattelen aina etten kelpaa niille.

      • Nnnainennnnn

        No et kelpaakaan. Idiootti.


    • Kilttiatm

      Pitkä naiset ei ole seksikkäitä. Mallit ja ja blayboy naiset on pitkiä mutta ei niissä ole mitään. Tyhjäpäitä koko sakki

    • Mä olen tosi pitkä tytöksi, eli 183 cm. Miehiä on kyllä ollut.... joku jopa minua lyhyempi. Mutta monia ikäviä asioita on, kuten se etten viitsi pitää korkkareita, kun minusta tulisi yli 190 senttinen niiden kanssa, Farkuissa puolesaan lahkeet tuppaa olemaan lyhyitä..

      • 121212121212

        Paras profiili ikinä.


    • Aisurin_valinta

      Aisureille sopii hyvin pitkä akka. Ei tarvi kumartua niin syvään kun alkaa nuolla pillua.

    • ei.toimi

      Mallit ja missit ovat pitkiä. Heitä pidetään kauniina, joten aloittajan logiikka kusee.

      • Jotkut yrittää olla mulle kohteliaita sanomalla että oon "missi- tai mallimittanen" kun olen yli 180 cm. Ikävä kyllä painoa on kyllä paljon yli noiden kriteerien, enkä sitä aio nyt alkaa pudottamaan, ainakaan kun pikkujoulukausi ja joulu tulossa.
        Huolehdin kyllä kunnostani, eli käyn salilla jne.... Niiin siinä kai yks syy miksi voin pelottaa pienempiä miehiä: olen vahva! :)
        Jos menisin naimisiin, se ois varmaan minä joka kannan sulhasen kynnyksen yli.


    • 191cmmies

      Tykkään pitkistä(kin) naisista, koska olen itsekkin melko pitkä (n. 191cm). Jos kaksi naista olisivat täysin samanlaisia muuten, mutta toinen 160cm ja toinen 180cm valitsisin pidemmän.

    • 121212121212

      Niin, vastatakseni ap:n viestiin...tuo ei ole totta.

      Syy miksi sanotaan etteivät miehet pidä pitkistä naisista on että pitkät, raamikkaat, menestyvät ja dominoivat ("miehet jotka vievät") usein suosivat lyhyitä ja siroja naisia.

      Sen sijaan keskipituiset ja lyhyet miehet, erityisesti sellaiset jotka eivät suuremmin halua dominoida, usein suosivat lähemmäs oman pituisiaan naisia.

      Olen huomannut tämän. Itsekin olen alle 170cm mies enkä silti kaipaa pituuseroa, suurin piirtein oman pituinen tai vähän lyhyempi olisi ehkä paras. Saa toki olla reippaasti lyhyempikin, ja myös pidempi.

      Pitkille naisille olisi siis miehiä, muttei juuri niitä miehiä joita he haluaisivat.

    • faktatpöytään

      Jep- Kaikki huippumallithan on lyhyitä. Pitkillä on paskat geenit. Oikeessa oot ja viisas mies.

    • PitempiParempi

      No ei kukaan kauneutta kaipaava ihannoi lyhyitä, persjalkaisia naisia. Pitää olla kilometrisääret, nam. Avaus on persjalkaisen ämmän kirjoittama. :D

    • Teknodonna

      Mjaa

      Itse olen pitkä ylimmän levelin mies, enkä ole juuri hädissäni kenenkään pituudesta tai sen puutteesta.

      Olennaista tässä keississä on naisen suhde itseensä. Minäkuvamaailmassa on yksinkertaisesti vain tultava toimeen itsensä kanssa, eikä sorruttava joukkohysteriaan ja tiedollisiin vääristymiin siitä, kuka tai millainen sinun tulisi olla ollaksesi jotain hyvää tai tärkeää yhteisöllisesti. Yhteisö ja mielipideverkostot nimittäin koostuvat erilaisista ihmisvariaatioista, joilla yhteinen nimittäjä tuntuu olevan vain täydellisyyden utopia, jota taas ei ole kenelläkään kannettavanaan.

      Emmä tiä


      (Hihitystä)

      😁👌

      • Teknodonna

        Taidankin lähteä tänään naisiin.

        Tuollainen kuulostaa sekä miehekkäältä että suoraviivaiselta toiminnalta.

        (Reps)

        👍😁


    • Totuusnaisilta

      En ole kenenkään kuullut dissaavan lyhyitä miehiä niin paljon kuin lyhyen ystävättäreni. Hän ei siis suomeksi sanoen voi sietää lyhyitä miehiä, miehen pitää hänestä olla yli 180cm. Minä ja muut ystävättäreni ollaan enemmänkin pitkiä, ja meille miesten pituus on se ja sama (olemme kaikki tapailleet itseämme lyhyempiäkin miehiä) :D

    • jokumies83

      Alotus on potaskaa. Kelpais hyvinkin pitkä nainen, mutta eipä niitä ole näköpiirissäkään.. ts. ei ole kyllä minkäänlaista naista kiinnostunut tällä hetkellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe