Mitä väliä sillä koneistolla on

10euronCasio

Koneisto on kellon sisällä eikä sitä edes näe, joten miksi olla käyttämättä kaikin puolin etevämpää kvartsikoneistoa?

Ainoa havaittava ero on sekuntiviisarin liikkeessä, jota jotkut idiootit pitävät hyvinkin tärkeänä ominaisuutena hoh hoijaa...

Eihän tässä voi muuta kuin nauraa ihmisten typeryydelle hoh hoijaa...

29

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enymmärräminäkään

      En minäkään ymmärrä elvistelyä jollain huippukalliilla koneistoilla ja spekseillä. Käytän itse kvartsikelloa jossa on muuten kelvolliset ominaisuudet. Rikaiden porsastelu kalliiden kellojensa kanssa on jotenkin säälittävää pröystäilyä, joka ei herätä yhtään sympatiaa tavallisissa ihmisissä. Rikkaat eivät taida edes ymmärtää näyttävänsä pelleiltä tavallisen kansan silmissä. Ai niin, oman kelloni hinta suomalaisessa kivijalkaliikkeessä oli 159 euroa, ei sen kalliimpi.

    • arvokysymysPoijjaat

      Hienoissa mekaanisissa arvokelloissa on koneistot näkyvissä ja ne ovat todellisia taide- ja taidonnäytteitä.
      Kateellisen persaukisen ininää kuuluu jostain makuuhuoneen nurkasta ja siellä on ilmeisesti syrjäytyminen jo melko pitkällä?

      • rikkaathiiteen

        Ei sillä koneiston taiteellisuudella ole mitään väliä, kellon on tarkoitus vain näyttää aika ja ehkä päiväys. Ja mekaanisissa kelloissa ei ole mitään hienoa muutenkaan, kvartsikellot ovat tarkempia. En ostaisi mekaanista "arvokelloa" ikinä, en ymmärrä enkä hyväksy niiden käyttäjien sikamaista rahalla pröystäilyä ollenkaan. Tulen jatkossakin käyttämään G-Shockia arkikellona.


      • ostaisitJosOlisiVaraa

        köyhän ja sivistymättömän ininää kuluu jälleen jostain takavasemmalta, nolon kuuluoista selittelyä.


      • turpakiisika

        Olepa rikas paskapää sikailija hiljaa siellä! Kaltaisesti sydämetön sikarikas on halveksuttava ja vihattava elukka joka on vääryydellä rahansa ryövännyt muilta!


      • pystytParempaanToivottav

        Ei kunnon kellon omistaminen edellytä mitään rikkauksia, valintoja vain.
        Kerro sinä, miksi yrität perustella kovin halpiskellojen nimeen, etkä hyväksy arvokelloja?
        Kyllä kunnon kello pitää jokaisella olla, muuten tunnustaa olevansa luuseri.


      • rikkaatrikollisia

        En hyväksy statussymboleilla elvistelyä kun Suomessa on yli 500 000 työtöntä tai höpökursseilla istuvaa työtöntä ja leipäjonot kasvavat kasvamistaan koko ajan pidemmiksi. Samaan aikaan maahan on otettu 32000 terroristia loisimaan meidän rahoillamme.
        Rikkaiden rahat tulisi takavarikoida ja jakaa köyhille toimeentulon tasaamiseksi. Halpiskello on merkki järjenkäytöstä, muutaman kympin tai korkeintaan parinsadan euroin kello on ihan riittävä.
        Rikkaat ovat rikollisia jotka ovat ansainneet vääryydellä rahansa köyhien selkärangasta repimällä.


      • työttömyystuki_suuri

        Nuo leipäjonoissa notkuvat käyttävät tupakkaan ja olueen tuhansia euroja vuosittain.
        Työttömyyspäiväraha riittää kyllä ihan hyvin elämiseen silloin jos ei polta tai juo, ja rahaa jää säästöönkin ja pystyy jopa kalliita kellojakin ja muuta pientä luksusta ostamaan. Pelkästään tupakoinnin lopettamalla (tai vaihtamalla sähkötupakkaan) säästää kyllä suhteellisen nopeasti rahat arvokkaisiinkin kelloihin.


    • tässä_taidonnäyte
      • ottaakoKoville

        hehee, huono yritys. En lähde väittelemään asiasta tietämättömien röllien kanssa.


      • mekaaninen_taidonnäyte

        Et ole tainnut ikinä esittää mitään asia-argumentteja näillä kellopalstoilla, vain pelkkää "röllittelyä". Johtuu siitä, että ei ole olemassakaan mitään järkeviä asia-argumentteja joita voisit esittää, ja osallistua väittelyihin.

        Mekaaniset kellot ovat halpoja valmistaa halvan työvoiman maissa.
        Kiinalainen kelloseppä ei ole sormistaan sen kömpelömpi kuin sveitsiläinenkään.


      • onkoSullaPäteviäArguja

        Voi olla hyvinkin näppäräsormisia jne. mutta kinkien halpikset ovat laadultaan lähinnä naurettavia verrattuna laatukelloihin. Tekevät lähinnä huonoja kopioita vanhoista sveitsiläisistä peruskoneistoista, tosin huonoja sellaisia.


      • laadultaan_ylivertaisia

        Kiinasta tulee myös high-end koneistoja, jotka tosin maksavatkin enemmän kuin kympin halpikset. Ne rökittävät mennen tullen laadussa samanhintaiset sveitsiläiset eta-kellot. Ei sveitsiläisillä ole mitään mahdollisuutta kilpailla laadussa kiinalaisten kanssa parin satasen tai muutaman tonninkaan hintaluokissa - kiinalainen kelloseppä kokoaa ylivertaisesti parempia koneistoja.
        http://chinesewatchwiki.net/High-end_Chinese_watch_portal
        Ei kiinalaiset kympin kellotkaan silti välttämättä huonoja ole. Ne ovat varmatoimisia ja halpoja peruskelloja jollaisia kiinassa on valmistettu 70-luvulta lähtien.


      • toiWikiOnHauska

        Kinkit on aina kinkejä. Kyllä sielläkin osattaisiin tehdä ihan hyviä, mutta se ei ole kaupallisesti vakuuttavaa ja kannattavaa. Kun puhutaan laadusta, viimeistelystä, osaamisesta, perinteistä, innovaatioista jne., niin silloin kinki haukkaa skeidaa.
        Nyt puhun laadukkaista arvokelloista, en muutamien kymppien tai satasten makkarasta.


      • kiinankellot_parempia

        Kiinasta tulee muutaman tonnin kellojakin, joihin verrattuna muutaman tonnin sveitsiläiset ovat onnettomia romuja. Vastaavat muutaman satasen kiinalaisia.

        Jokaisessa vähänkään järkevässä hintaluokassa kiinalaiset kellot ovat laadultaan ylivertaisia verrattuna samanhintaisiin sveitsiläisiin.


      • näytönPaikka

        esimerkkejä kaivataan, kiitos.


      • kiinankellotietoutta

      • naurettavaaTouhuilet

        ja siinäkö se mihin tietosi ja uskosi perustat? Melko heppoista.


      • untuvikoille_luettavaa

        Lähinnä tuossa linkissä on hyvää perustietoa tämän palstan totaalisille untuvikoille, jotka eivät kiinalaisista kelloista tiedä yhtään mitään. Kannattaa tuosta ensin aloittaa lukeminen ennen kuin kyselee lisää.

        Tuon sivuston luettuaan osaa mm. mainita kiinalaisia high-end kellovalmistajia ja osaa mainita laadukkaita kiinalaisia kellomalleja esim. 4 tonnin ja 12 tonnin hintaluokissa sen sijaan että tietämättömänä kyselee esimerkkejä.


      • poikkeusVahvistaaUskon

        Kait nyt isossa maassa löytyy ihan mitä vaan, mutta ei se yleisesti mitään suurta merkitse. High-end, siis kenen mielestä ja miten se raja vedetään? Kopioitahan siellä tehdään tourbillioneista jne, mutta yhtä kuraa ne kuitenkin on laadultaan.


      • korkealuokkaisia_kelloja

        "Kopioitahan siellä tehdään tourbillioneista "

        Se koneistorakenteen nimi kirjoitetaan "tourbillon". Kuten arvelinkin, olet vielä kellountuvikko jolla on myös lieviä lukihäiriöitä, ja ensimmäistä kertaa nähnyt sanan tourbillon ja joutunut niistä jotain tietoja lukemaan.

        Myös mikään noista artikkelissa mainituista valmistajista ei valmista kopioita tourbilloneista, vaan itse suunnittelemiaan koneistoja jotka ovat myös erittäin korkealuokkaisesti valmistettuja, ja laatuunsa nähden todella halpoja. Vastaavat ja yhtä hyvät sveitsiläiset kellot maksavat halvimmillaan aina 9 kertaa enemmän.


      • nytSePunnitaan

        Ai typo kertoo kellotietämyksen tason?
        Laita nyt linkki Kiinalaisesta high-end laatukellosta joka on vastaavaa laatua kuin sveitsiläinen ja on yhdeksän kertaa halvempi.
        Montako mekaanista laatukelloa omistat ja minkä tasoisia ne ovat?


      • Anonyymi

        Hieno skeletoni 😍


    • alanHarrastaja

      Kellon koneistolla on yhtä paljon merkitystä kuin kuorellakin. Noloa olisi olla vaikka kultakello ja sisällä joku kinki tai Miota kvartisi. Vähän sama kuin Ferrarissa olisi D4D diesel.

      • eimitäänmerkitystä

        Eli ei mitään merkitystä kenellekään. Se on ihan sama vaikka kello olisi muutaman kympin halpiskvartsikello kunhan se palvelee käyttäjäänsä. Rikkaat leveilevät kalliilla kellojensa koneistolla jolla ei tavalliselle tallaajalle ole mitään merkitystä. Sori vaan rikkaat, mutta kellonne eivät herätä meissä tavallisissa ihmisissä mitään sympatiaa eikä mielenkiintoa, olette alhaisia rottia ja vääryydellä rahanne ansainneet.
        Monellako on Suomessa varaa muutenkaan vaikka siihen Ferrariin? Tavallisella kansalla on 90-luvun alun Toyota ja se riittää vallan hyvin. Ferrarikin on sikakallis ja turha statussymboli jolla ei sympatiaa tai ihailua saa.


      • siksiOlemmeKusessa

        Köyhän syrjäytyneen ininää kuuluu takavasemmalta.
        Ei katkeruutesi helpota sinua yhtään, vaan ryhdistäytyminen ja yrittäminen. Kunhan taas pääsisit yhteiskuntaamme kelpo jäseneksi ja työhön kiinni, niin mielesi ja ajatuksesi muuttuisivat jälleen valoisiksi ja unohtaisit typerät mielipiteesi ja katkeruutesi.
        Tuollaisten tyyppien hyysääminen pitäisi lopettaa heti ja laittaa vaikka käpyjä keräämään ja teiden reunoja lakaisemaan peruspäivärahalla.


      • eimitäänmerkitystä

        a) En halua yhteiskunnan "kelpo jäseneksi" ja b) en aio palata ikinä enää palkkatöihin. Haluan vain kostaa työttömyyteni yhteiskunnalle pysymällä työelämän ulkopuolella ja olemalla loinen ihan tarkoituksella. Kun tilaisuus tulee teen vielä maanpetoksen kostoksi. Vihaan Suomea ja suomalaisia.


      • onMaailmaMallillaan

        ahaa, siis luuseri ja jopa siitä ylpeä.


    • GMTMaster

      Kallis arvokello on hyvä sijoitus. Pankista ei saa mitään korkoa tänäpäivänä.
      Ostin Rolex Submarinerin kaksi vuotta sitten ja myin sen vuosi sitten. Tuotto oli 8 %.
      Sijoitin rahat vielä kalliimpaan Rolexiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe