Pelkäsin koko ajan Sandjaa

pelkääjä

Koko ajan pelkäsin, että vittu toi paska! voittaa ja niinhän siinä kävi.

Tuntuu jotenkin ennalta sovitulta kuka voittaa! siis vittu mitä paskaa!
Kerta toisensa jälkeen heikoin lenkki voittaa, ei tää voi olla rehellisellä pohjalla tää UMK finaali.

37

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huonoinvoitti

      Suomalaisten musiikkimaku on perseestä tai sitten raadeille oli maksettu että saadaan "oikea" voittaja.

      • Möly_Kommari

        Maksettu tai ei. Suomeen ei haluta niitä viisuja, sillä ne ovat kalliit järjestää. Suomessa ei oikein ole paikkojakaan sellaisen järjestämiselle. Lähettämällä huono edustaja varmistetaan ettei varmastikaan tule voittoa. Lordin voitto oli puhdas vahinko. Sitäkään ei todellisuudessa olisi haluttu, mutta kun annettiin nuorten päättää se pääsi viisuihin. Saas nähdä saako tuo Suomen esitys yhtään pistettä. Kojo kappaleellaan: NUKU POMMIIN onnistui tuossa hieman kyseenalaisessa suorituksessa.


    • AntiGay77

      Lesbo voitti. Oli silmiinpistävää että niin monta homoa ja lesboa oli "äänestetty" finaalin ja lesbo junailtiin voittajaksi. Euroviisuista on tehty väkisin 2000 luvulla homojen kokoontumisajot ja nyt varmistettiin että Suomi saa kilpailuun hinaajan. Hävettävää ja noloa. Homot takaisin kaappeihinsa.

      • Jugoxx

        Hahhahhaaaaaa! :) Vieläkö Suomesta oikeesti löytyy näin typeriä ihmisiä? Pää pois perseestä ja ala elää 2000-luvulla!


      • homothiiteen
        Jugoxx kirjoitti:

        Hahhahhaaaaaa! :) Vieläkö Suomesta oikeesti löytyy näin typeriä ihmisiä? Pää pois perseestä ja ala elää 2000-luvulla!

        homothan ne siellä perseessä ahertaa. Toivottavasti lääketiede joskun vielä johtaa siihen että kaikki homous voidaan ruiskeilla poistaa maan päältä.


      • Axte
        homothiiteen kirjoitti:

        homothan ne siellä perseessä ahertaa. Toivottavasti lääketiede joskun vielä johtaa siihen että kaikki homous voidaan ruiskeilla poistaa maan päältä.

        Toivottavasti ensin keksitään ruiske ahdasmielisyyden poistamiseen.


    • EnsVuonnaTaasen

      Voittaja on valittu, pulinat pois. En seuraa tänäkään vuonna viisuja. En ole edes kuullut viime vuoden voittokappaletta (Ruotsi). Joten kertoo minkä tason kisoista on kyse. Ainoat jotka on menestyneet viisujen jälkeen on Abba ja Celine Dion.

    • eijatkoonei

      Saaraa On koko kuukauden hypetetty positiivisesti ympäri Eurooppaa netissä Shandja on ollu parhaimmillaan "ihan kiva". Saaraa povattiin Ruotsiin päästessään kisan kärki sijoille jopa voittoon. Shandjaa ei kukaan povaa edes finaaliin. Kommentit on olleet että tämä on vain 16 vuotta liian myöhään.

      Olen kovin pettynyt, ehdin jo haaveilla Helsingin kisoista. Tuomarito " asiatuntija" äänillä pelattu homma.

      Suurin vääryys sitten Nightwishin häviön. Tulee taas jäämään historiaan.

      • jatkuuensinumerossa

        Toi hypetys oli markkinointikikka.
        Mee sä Saara vaan uudestaan ensi vuonna samaan kilpailuun.Katotaan miten käy?
        Saara oli Disney-prinsessa las Vegasin malliin..olisiko sielä päin jotakin kilpailua?


    • maitojunallakotii

      Juu oli kyllä onnettomin mahdollinen valinta, kuinka suomalaiset osaakin aina pilata nämä hommat, kai tämä on jotain kansallista masokismia.

    • kirkkoveisuu

      Pakko sanoo tästä että laulaja laulaa koko biisin alusta loppuun nuotin vierestä. Täysin alavireisesti.
      Tai sanotaanko, että aavistuksen alavireisesti, mutta se riittää. Sellaisella ei vain yksinkertaisesti pärjää euroviisuissa nykypäivänä. Koko paketti pitää olla hallussa: Osaaminen, ammattitaito, musikaalisuus, viihdyttävyys, show.

      Muutenkin meijän biisi on tusinaheitto.
      Joten olen yllättynyt jos finaaliotteluun päästään.

      Mutta eipä vaihtoehdotkaan kummoisia olleet. Samaa venäläistä virrenveisuuta tämä suomimusa on edelleen.
      Pitäiskö ottaa oppia ruotsalaisten palleramsted-rapujuhlien iloisasta laulannasta ja lopettaa tuo itämainen virrenveisuu kokonaan.

      Suomalaisilla kun on paha tapa saada kaikki maailmanmusiikki kuulostamaan kirkkoveisuulta.

      • JoohJoiaaa

        Ai onko meillä täällä Pohjolassa jotain omaperäistä musiikkikulttuuria ja -makua vai? Hui perhana, äkkiä eroon sellaisesta! Kirkot perinteineen piiloon myös, ja tilalle vaikka universaaleja digikuutioita, niin käydään varmaan ihmisistä turhamaisimpien teeskentelijöiden silmissä, ehkä.

        Voihan tämä Sandhja vielä parantaa esitystään. Teki nytkin kuitenkin koko kilpailuprosessin ajan niin. Kuten totesit, ei ollut välttämättä muitakaan niin selvästi parempia ehdolla. Monissa myös tökki se laulu huomattavasti paljon pahemminkin kuin tässä. Lisäksi nämä on monesti myös paljon kiinni siitä yhden päivän lavavireestä, ainoastaan yhden biisin sisältävässä esityksessä. Siinä pitää ei vain välttää mokat vaan ennen muuta saada paras irti kappaleesta ja tulkitsijasta...


    • samaataas

      Aina sama juttu, en edes viitsinyt katsoa finaalia kun oli niin ennalta arvattavaa. Pari hyvää biisiä, mitkä sijoittuvat kärkisijoille, ja sitten joku tuhat kertaa kuultu humppa voittaa.

    • Viisuviha

      Voi ***** te ootte paskoja luusereita. :D Katsokaa oikeasti peiliin ennen noita kommentteja - homovihaajat voi mennä myös vaikka hoitoon.

      Ei ollut voittaja omakaan suosikki, mutta ei tuo nyt väärinkään mennyt. Hyvä veto oli finaalissa. Muiden olis pitänyt ehkä vaan olla vielä parempia, jos mieli voittaa. Ihan kunnioitettavasti oli oikeastaan kaikki parantaneet esitystään vielä välieristä, siitä voi antaa kehut

      Mielestäni asenteelliset, omaan napaan tuijottelevat rutinat "suomalaisten paskasta mausta" UMK-äänestyksissä voisi vähitellen lopettaa. Ihan mukavasti on hyvinkin erityyppistä musiikkia esittäviä edustajia ja hahmoja voittanut näitä kisoja viime vuosina ja lähtenyt kähmintäviisuihin edustamaan. Ennemminkin se kertoo kansan monipuolisesta ja ennakkoluulottomasta mausta valinnoissa, kuin mistään ahtaudesta ja junttiudesta. Taitavat ne sijaita enemmän ainaisten valittajien omien päiden sisällä.

      Kiitos ja hei, onnea voittajalle voitosta ja muille hyvästä yrityksestä. Euroviisuja ei täällä varmaan taaskaan paljon katsella, UMK oli ihan menettelevää viihdettä pieninä pätkinä pikakelattuna. Ensi vuonna sitten kuitenkin juontajia vaihtoon, ja varsinkin noi "moduloinnit" hiiteen; kelasin joka ainoan yli, kun ei kestä katsella ja kuunnella.

      • Mikahomoo

        Hä? Oliko tää joku homo vai?
        No voi vittu kun ajattelin, että onpa paska esitys.
        Nytkö pitäisi lieventää näkemystä vain sen takia, että esittäjä on joku homo?


      • Viisuviha

        Älä perseile. En tiedä, mikä on voittajan suuntautuminen, mulle aika sama. Säkin voit keskittyä omaas, jos osaat...


    • biiiisi

      Ei siinä mitään jos about tuhat kertaa kuultu biisi voittaa kuten vaikka viime vuonna kun ruotsalaiset otti voiton kotiin aivan vitun hienolla biisillä joka oli kuultu jo tuhat kertaa ;D mutta jos biisi on huono ja pieleen veisattu niin se vaan on huono ja sillä sipuli.
      Suomen biisi on hävettävän huono. Esitys on ala-arvoinen.

    • sergi

      Voi hyvänen aika. Mikä tätä kansaa vaivaa? Sandhja ei ole lesbo eikä myöskään mamu. Ihan tavallinen suomalaistyttö....

      • Gromit4

        On Lesbo. Tämä on fakta.


      • ålandq

        Ei oo mitään väliä persoonan suuntautumisella omaan itseensä.Esitys ratkaisee!


    • levete

      Kaipa se on ne levy-yhtiöherrat jotka päättää kuka voittaa. Tuleehan tälle mitättömyydelle uusi levy tässä lähiaikoina julki. Ihmettelen vaan kuka tuollaista paskaa ostaa. Voi hyvä tavaton ton likan lavaesiintymistä. Ei tiedä itkiskö vai nauraisko kun tuollainen lähtee meitä edustamaan.

      • Ylvexx

        Itken, kun luen tuollaisia kommentteja. Nauran, kun tiedän, että olet väärässä. Onko oma elämäsi niin paskaa, että helpottaa kun saat purkaa tänne typeriä mielipiteitäsi ja haukkua muita? Asiat voi varmaan ilmaista kauniimminkin?


    • sovittuolijuu

      Voittaja oli sovittu ylen toimesta monikulttuurin edistämiseksi.
      Suomen haluvat täyteen arabeja ja afikkalaisia.

      • Tegxi

        On se jännä, millaisia salaliittoteorioita Euroviisuistakin voi saada aikaan :D


      • giuyt

        eipä tuo mitään salaliittoa ole vaan nomi yle toimintaa


      • Tegxi

        Uskotko tuohon oikeasti??? Ei herranjestas miten Euroviisuistakin voi saada aikaiseksi maahanmuutto,-tai homovastaisen keskustelun, niinkuin useimmista kommenteista käy ilmi? Mitä ihmettä tämän maan kansalaisten päässä liikkuu vai liikkuuko mitään?
        Eli Yle olisi siis päättänyt voittajan etukäteen, edistääkseen maahanmuuttomyönteisyyttä? Eikö silloin voittajan olisi pitänyt olla joku muu kuin Sandhja, joka on syntynyt Suomessa? Asunut täällä koko ikänsä ja isä on suomalainen. Tällä perusteella sen kolmen maahanmuuttajapojan bändin olisi pitänyt voittaa? Mutta eivät päässeet edes finaaliin...omituista, kun Yle ilmeisesti pystyy sopimaan tulokset etukäteen.
        Ensi vuonna viisuihin kannattanee valita vain täysin suomalaiset geenit omaavia valkoihoisia, sinisilmäisiä, vaaleatukkaisia ja heteroita, niin teillä ahdasmielisilläkin on hyvä olla...


      • enolerasistimutta

        Ai mitä vittuu eiks Mestari Halla-ahon versio Bel-Amista voittanutkaan näitä kisoja???


    • mietinvaan

      Tuolla UMK:ssa ei ollut oikeastaan yhtään sellaista kappaletta, jota olisi tehnyt mieli kuunnella uudelleen. Tosi mitäänsanomattomia, pliisuja ja laskelmoituja kaikki kappaleet.

      Tämä Sandhja on ihan pirteä tyttönen ja varmasti tekee parhaansa, mutta jotenkin hieman amatöörimäisen oloinen esiintyjänä, eikä biisissä ole mitään tarttumapintaa. Hyvin huonosti jää mieleen tämä discorenkutus.

      Saara aallon kappale vaikutti musavideon perusteella vähän särmikkäämmältä, mutta live-esitys oli kyllä aika vaisu ja tylsä. Kappaleen energia ei tullut yhtään esiin.

      Mikael Saari oli ehkä ammattimaisempi esiintyjänä kuin 2 edellistä, mutta voi luoja miten pliisu ja laskelmoitu kappale. Kaikki aitous puuttui.

      Muiden osalta en jaksa kommentoida. Sama vika niissäkin. Hajutonta, laskelmoitua ja pliisua tavaraa.

      • HeiMeTiskotaan

        Tuota noin. Sandhjan kappale ei edusta "discoa". Disco oli ja meni 70-luvulla. Oikea vastaus on house, joskin itellä tuosta tuli mieleen 90-luvun spaissareiden musa. Toisaalta, Suomihan tulee aina "vähän" jäljessä muuta maailmaa, jos puhutaan trendeistä.

        En tiedä, miksi ja miten Suomessa on jämähtänyt päähän tämä "tisko". Aina kuin joku tanssii, niin tiskohan se siellä. Alunperin kyseessä oli nimitys musalle, jota soitettiin discothequeissa. Tiskoteekkejä ja tiskoa ei ole ollut pian 40 vuoteen, eikä missään päin maailmaa puhuta discosta muuta kuin Donna Summerin ja vanhan Motown-saundin puitteissa.

        Mutta nythän tosiaan puhutaan Suomesta...


      • mietinvaan

        Käytännössä kyse on siten samankaltaisesta ilmiöstä, jonka juuret löytyvät discosta. Joten mikä oli pointtisi? Kutsutaan sitä sitten "Houserenkutukseksi", mutta edellä sanottu pätee edelleen. Biisi ei tosiaankaan ole kovinkaan mieleenpainuva.

        "House music, (named "House Music" after The Warehouse club in Chicago where it originated in the early 1980's,) is a style of electronic dance music that was developed by dance club DJs in Chicago that were influenced by early to mid-1970s dance music as spun by DJs in New York, and spread to Detroit, New York, and eventually Europe. House music is strongly influenced by elements of the early to mid 1970s soul- and funk-infused dance music style of disco..."

        http://www.urbandictionary.com/define.php?term=House Music


    • Dhhhfjkkk

      Tuula Olkkonen "Vesisateessa" Oli suosikkini ja jäi lähes viimeiseksi...

      • mietinvaan

        Sen verran korjaan edellistä kommenttiani, että Tuuli Okkonen oli tosiaan ihan hieno. Erottui massasta ja kaunis vahva ääni. Ihmettelen, että menestyi niin huonosti.


      • Tuulikone
        mietinvaan kirjoitti:

        Sen verran korjaan edellistä kommenttiani, että Tuuli Okkonen oli tosiaan ihan hieno. Erottui massasta ja kaunis vahva ääni. Ihmettelen, että menestyi niin huonosti.

        Minä en ihmettele. Suomalaisilla ei ole mitään musiikkimakua, vaan teilaavat ja jättävät aina viimeiseksi juuri ne melodiset ja vahvat biisit, joita yleensä viisuissa äänestetään, kuten Tuuli Okkosen kappale.


      • tätämieltä

        Tuuli Olkkosen kappale aivan liian tavanomainen, ei erotu massasta.


    • Ilmeisesti Suomen edustaja Euroviisuihin on valittu. En ole näitä kansallisia karsintoja katsellut sitten Nightwishin karsiutumisen.

      Jostain syystä voittajaksi valitaan aina jonkin kiusallisen vähemmistön edustaja, jonka esitys on tasoltaan hyvin kyseenalainen. Katsojille on luvassa pelkkää ihanaa euroviisumyötähäpeää.

      • EndlesDorksMostPatosfull

        Kandee kuunnella vaan Nightfishiä sitten, se ei oo kiusallista.


    • Elizee

      Haluaisin nähdä Sandhjan alastomana suomalaisessa saunassa ja mennä tämän jälkeen hänen kanssaan uimaan jonka jälkeen pienet "jälkilöylyt" takan edessä. Nam.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11241
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3133
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2984
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1785
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1754
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    9. 85
      1738
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe