Haluan kirjoittaa tämän ex-tyttöystävälleni

poikkisss

On erittäin mielenkiintoista huomata, miten nopeasti aika menee eteen päin. Uusia asioita tulee elämässä koko ajan, mutta joskus on mukava palata mielessään ajassa taakse päin ja muistella menneitä. Tässä haluan kertoa juuri sinulle omista nykyisistä ajatuksistani ja siitä, mitä ajattelen.

Kohta puoliin alkaa ikää olla minulla 19 vuotta ja tokihan meidän suhteesta on aikaa jo useampi vuosi. Sen jälkeisinä aikoina on tapahtunut kaikenlaista uutta ja erilaista ja kieltämättä elämä on tänä päivänä jo melko paljon erilaisempaa kuin vuosia sitten.

Huolimatta ajan kulumisesta ja uudenlaisesta elämästä, et ole kuitenkaan mihinkään unohtunut. Monet ajattelevat, ettei entisiä suhteita kannata sen kummemmin mietiskellä, koska ne ovat mennyttä ja ovat jostain syystä päättyneet.
Meidän suhteemme päättyi riitaisasti ja kyllä minä sen muistan. Muistan viimeiset sanat, loppumistavan ja päivämäärän. Miksi siis riitaisasta erosta huolimatta joskus ajattelen sinua enkä halua unohtaa vaikka emme ole olleet sen jälkeen missään tekemisissä?
Olet ensirakkauteni ja varmasti tärkeimpiä henkilöitä, joita minulla on koskaan elämässä ollut. Muistan suhteemme alun kuinka ihastuminen oli niin voimakasta ja vähitellen se kehittyi suureksi rakkaudeksi. Muistan ensimmäisen suudelman kanssasi, joka oli myös elämäni ensimmäinen sekä paikan, jossa se tapahtui. Muistan kaikki monet paikat, joissa yhdessä vietimme aikaa tehden kaikkea ihanaa. Muistan tuoksusi, äänesi ja sen kuinka joskus jopa minä itkin sinun vuoksesi, koska rakkaus oli niin suurta.
Vaikka jokaisessa ihmisessä on huonoja puolia, jopa meissä kahdessa ja erolle on aina jonkin syy niin kyllä voin kuitenkin sanoa, että ne hyvät ja ihanat puolet sinusta päällimmäisenä ovat mieleen jääneet ja paljon niitä onkin.

Vaikka erosta jo pitkä aika onkin ja siitä olen yli päässyt, aina silloin tällöin muistelen meidän yhteisiä aikojamme ja mietin mitä sinulle mahtaa nykyisin kuulua, miten sinulla menee ja voitko hyvin. En ajattele sinua koskaan mitenkään negatiivisesti. Ensirakkautenani tulet olemaan aina tärkeä henkilö elämässäni. Voin jopa sanoa, etten ole koskaan tuntenut ketään kohtaan niin suurta rakkautta kuin sinuun tunsin. Sinulla on paikka sydämessäni aina, etkä tule koskaan unohtumaan.

Halusin kirjoittaa tämän sinulle juuri siksi, koska haluan sinun tietävän, että en todellakaan muistele sinua pahalla ja tulet aina olemaan tärkeä osa elämääni. En tiedä yhtään, mitä sinä minusta nykyisin ajattelet, mutta toivottavasti et ainakaan ole täysin unohtanut. En myöskään tiedä luetko tätä viestiä ikinä, mutta jos olet tätä joku päivä lukemassa niin muista, että todella tarkoitan tätä.

Mitä sinulle kuuluu nykyisin? Itselläni elämä kulkee ihan hyvin eteen päin ja edessä on pian pois muutto ja opiskelun aloittaminen. Aika menee eteen päin ja uudet tuulet puhaltavat, mutta ajoittain menneen muisteleminen on tärkeää. Ilman sinua en olisi nyt tällainen kuin olen.

Missä ikinä oletkaan, tulet aina säilymään mielessäni ja sydämessäni enkä halua sinulle mitään pahaa tapahtuvan. Toivon sinulle elämään ja tulevaisuuteen aina kaikkea hyvää. :)
Terkuin entinen poikaystäväsi

0

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Ole rohkeampi kuin koskaan

        ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
        Ikävä
        92
        1948
      2. Oulussa puukotettu lasta

        Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
        Perussuomalaiset
        415
        1514
      3. Mitä tekisit jos

        täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
        Ikävä
        91
        1283
      4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

        Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
        Tv-sarjat
        13
        1069
      5. Milloin olet viimeksi nähnyt

        Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
        Ikävä
        70
        1008
      6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

        Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
        Suomalaiset julkkikset
        10
        976
      7. Ääripersu puukotti taas.

        Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
        Oulu
        179
        953
      8. Miten ihmeessä

        on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
        Ikävä
        49
        939
      9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

        😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
        Luterilaisuus
        247
        906
      10. Pelkäätkö että olisin

        Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
        Ikävä
        74
        827
      Aihe