Rakastunut, jätetty toinen nainen

M-a

Auttakaa. Rakastuin täysin suunnittelematta itseäni 15 vuotta vanhempaan mieheen. Molemmat olemme naimisissa, mutta itse jo asumuserossa sillä tämä toinen mies on vienyt sydämeni täysin. Olen varma että rakkautemme on aitoa ja haluaisimme olla yhdessä, on vain liian monta mutkaa matkan varrella ja ajoitus surkea. Nyt mies jätti minut yrittääkseen järjestää asiat kotona ja pyysi ettemme ole missään yhteydessä. Tekeekö hän tämän koska haluaa erota minusta vai että saa järjestellä meidän yhteistä tulevaisuutta? Joka tapauksessa ero on yhtä tuskaa, kaipaus kova ja on niin vaikea olla laittamatta hänelle viestiä... Ihmettelen myös miten hänestä ei ole jo kuulunut mitään, sillä ei hän oikeasti voinut tarkoittaa sitä että emme enää jatkossa voi olla tekemisissä... Miten hän voi tehdä näin. :(

22

1344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oppeliini1

      Vain laske mies sinne mihin hän kuuluu, perheensä luokse.
      Sinä toimit viihdyttäjänä silloin kun mies oli suutuksissa ( tai miksi tahaansa sitä kutsutaan) vaimoonsa.
      "Vaimoni ei ymmärrä minua lainkaan" on se historiallisesti eniten käytetty lause ja suurin vale. Ethän sinä vain mennyt noin halpaan, ethän?

      Rakenna oma elämäsi yksin tai ala etsimään vapaita miehiä.

      • M-a

        En millään haluaisi uskoa että olin vain hetken huumaa. En ole ennen kokenut mitään tällaista joten voi olla että menin tuohon halpaan, mutta yhteytemme on jotain ainutlaatuista... en pysty tällä hetkellä miettimään elämää ilman häntä. Silti, kyyneleet silmissä ja sydän särkien lasken hänet vapaaksi tekemään valintansa ja toivon että hän ei myöskään pysty elämään ilman minua.


    • aikalisä-

      Se on se tunne, joka vaatii saada täyttymyksen. Se panee pään sekaisin ja tekee olon huonoksi. Järkevässä mielentilassa ollessasi sinä nauraisit jos näkisit itsesi nyt, tuossa olotilassa, vauhkona, täysin avuttomana, tunteen nielaisemana. Järki sumeana.
      Sinä olet sen miehen arvoinen vain jos annat hänen nyt selvittää oman yksityiselämänsä asiat omalla tavallaan. Se osa hänen elämästään ei kuulu sinulle. Pahin virhe olisi nyt alkaa ahdistelemaan häntä sen selvitysprosessin aikana, sillä hän tarvitsee nyt rauhaa, tarvitsee olla erossa sinusta, jotta hän voi ajatella järkevästi ja tehdä päätöksiä järjellä, ei pelkällä tunteella.
      Ja niin tehdessään hän on viisas.
      Tunnemylläkässä hätiköiden tehdyt "loppuelämän" päätökset voivat osoittautua katkeriksi pettymyksiksi sitten myöhemmin, ja sitä hän ei takuulla halua omalle kohdalleen, joten hän otti aikalisän.
      Odottelet nyt vaan rauhassa. Toimivaan rakkaussuhteeseen tarvitaan kaksi osapuolta, joilla on realistinen mahdollisuus onnelliseen yhteiselämään. Pelkkä palava tunne ei kannattele sittenkään kovin pitkälle, jos sitä varjostaa kova syyllisyydentunne.

      • M-a

        Kiitos järkevistä sanoistasi, sain niistä paljon lohtua vaikka olenkin aivan romuna. Tiedän, että kyseessä on viisas mies joka ei tee hätiköityjä päätöksiä vain itseään ajatellen ja arvostan häntä suuresti.


    • oikeinsinulle

      Mies on pyytänyt ottamatta yhteyttä ja niin myös tee. Hänellä on perhe. Oliko kiva olla se l-kirjaimella alkava nainen? Se olet ollut, koska varattuun olet sotkeutunut. Mies ottaa sinuun tulevaisuudessa yhteyttä jos ottaa. Toivottavasti hänen vaimonsa saa tietää mikä mies hänellä on.

    • äläpyydäapua

      Mistä vitusta mä sen voisin tietää?

    • Harri68

      Kuulostaa kliseiseltä, mutta aika parantaa haavat. Vuoden päästä, jossei aikaisemminkin, alkaa tuntumaan, mikä asia oli toisessa niin upea, että siihen rakastui. Itselläni on kaikki suuret tunteet menneet ohi ajan kuluessa, kunhan ei vaan pidä yhteyttä. Kylmä tosiasia on, että mikään tunne ei kestä ikuisuutta ja loppujen lopuksi kyseessä on usein mielikuva rakkaudesta, jota on päässään pyöritellyt. Sittenhän voi tietysti olla, että se, mitä ei voi koskaan saada, vetää eniten puoleensa. Kun se sitten tuodaan tarjottimella eteen, ei enää kiinnostakaan.

      • M-a

        Toivon todella että pääsen yli tästä suhteesta ja vaikka meille vielä tulisi tilaisuus olla yhdessä niin en halua olla odottamassa sillä en tiedä joudunko odottamaan kaksi viikkoa, kuukautta, vuotta vai loppuelämän... Kuitenkin pää on sekaisin sillä luulen että hän tulee jäämään sinne kummittelemaan saavuttamattomana rakkautena. Joudun kamppailemaan järjen ja tunteiden kanssa ja jossittelemaan.


      • vanhatätini
        M-a kirjoitti:

        Toivon todella että pääsen yli tästä suhteesta ja vaikka meille vielä tulisi tilaisuus olla yhdessä niin en halua olla odottamassa sillä en tiedä joudunko odottamaan kaksi viikkoa, kuukautta, vuotta vai loppuelämän... Kuitenkin pää on sekaisin sillä luulen että hän tulee jäämään sinne kummittelemaan saavuttamattomana rakkautena. Joudun kamppailemaan järjen ja tunteiden kanssa ja jossittelemaan.

        Tuossa tv ohjelmassa klikkaa mua. On opastava kertomus kun päiväkotitäti rakastuu ukkomieheen. Se ei kestänyt. Ja 6kk kuluttua on jo menossa naimisiin toisen kanssa. Ihmisen tunteet ja niiden kestävyys on aina ihmettelyn aihe.
        Klassinen perääntyminen ukkomieheltä on nyt tapahtunut - usko pois. Ei hän mieti sinua , jos ei mitenkään pidä yhteyttä sinuun kun ette tapaa.

        Se on sun omassa päässä vain ja ainoastaan.
        Ota elämäsi ja elä . Ilman haaveita.


    • sitäsaamitätilaataas

      Hän on ilmoittanut sulle, että aikoo saada oman elämänsä järjestykseen eikä halua olla suhun yhteydeyssä. Mitä sä et ymmärtänyt? Mun mielestä hienoa, että ihminen haluaa miettiä mitä elämälleen tekee ihan itse. Ja ei anna kenenkään vaikuttaa omiin päätöksiinsä.
      Sä erosit ilmeisesti miehestäsi vain sen takia, että olet ihastunut toiseen ja uskoit, että teistä tulee oikea pari? Huonossa suhteessa ei kenenkään pidä kärvistellä mutta jos sä noin tuuliviiri olet että teet päätöksiä hetken huumassa, niin mitä luulet, voiko suhun kukaan luottaa?
      Miehen avioliitosta sä et tiedä mitään eikä se sulle kuulu. Anna hänen rauhassa tehdä omat päätöksensä. Jos hän ei valitse sua niin sehän vaan todistaa, että rakastaa vaimoaan enemmän kuin ketään muuta.

    • kevätmies16

      hei on myös kokemusta miten nainen jättää miehen 6kk. jälkeen .aluksi hän näytti muka pitävänsä toisesta 6kk päästä alkoi syyttely toista kohtaan .että on kokekemusta miten toinen käytäytyy toista kohtaan. eipä ole tullut kertomaan asioista toiselle. kyllä silloin ihminen ottaa askeleita taaksepäin.asioista ei juuri puhuta toiselle . tehdään vaaan miten itselle on parasta .näinkö suomalainen nainen toimii ?eipä ollut nuorena tollasta käytöstä-..helppo sanoa aina vaan miehestä. kyllä hänelläkin tunteita on..

    • M-a

      En ymmärrä miten yhdessä hetkessä voi olla että saa toiselta kaiken ja vielä enemmän kuin ikinä olisi voinut toivoakaan ja seuraavassa hetkessä kaikki päättyy kylmästi ja kuin seinään. Tiedän että miehilläkin tunteita on ja tämänkaltainen etääntyminen sattuu jätetyksi tulemista enemmän. Kaipa tähän pystyy siis sekä miehet että naiset. Surullista kun toinen jää vain yksin tunteidensa kanssa. Vaikka tiedän että tällä miehelläni tunteita minua kohtaan on, askeleet taakse päin on otettu ja mahdollisesti hän yrittää taistella niistä tunteista eroon.

      • neuvosulle

        Mies totesi, ettet ole se jonka takia hän haluaa erota vaimostaan. Yksinkertaista. Sä taas otit eron miehestäsi kun rakastuit päätä pahkaa toiseen. Kannattiko? Taas kertomus siitä, ettei ihminen uskalla erota ennenkuin uusi on katsottuna. Surullista.
        Seuraavan kerran valitse rakkautesi kohteeksi vapaa mies niin ei tule turhaa draamaa. Pakko kysyä, että oletko uhrannut ajatustakaan sille miehen puolisolle ja mitä olette hänelle tehneet kun olette vehdanneet hänen selän takana? Anna kun arvaan, hän ei tiedä asiasta mitään. Ja nyt mies tunnontuskissaan pisti välit poikki sinuun kun kävi pelottamaan että vaimo saa tietää. Mun mielestä hänellä ei ole eikä ole ollutkaan koskaan aikomustakaan erota vaimostaan. Sä vaan olit typerä ja uskoit mitä ukkomies sulle tarinoi. Elämä on joskus paskaa mutta omista valinnoistaan pitää kantaa vastuu. Sä valitsit hankalan tien saada mies itsellesi. Varaudu siihen, ettei hänestä tule koskaan sun miestä.


      • M-a

        En kadu omaa eroani, kävi miten kävi. Hänen perään en jää haikailemaan, vaan tiedän että ratkaisu oli oikea. Ei aidon rakkauden kohdetta voi valita, jos olisin voinut tunteisiini vaikuttaa niin en varmasti olisi sekaantunut tähän mieheen koska tiedän miten paljon matkallamme on esteitä ennenkun (jos) voimme aloittaa yhteisen elämän. Todellakin vaaraudun siihen ettei meistään koskaan mitään tule, vaikka se sattuu. Toivon todella että miehen vaimo ei koskaan saa tietää meistä siinä tapauksessa jos mies valitsee nyt jäädä kotiin perheensä luokse. Silti en voi olla ajattelematta sitä vaihtoehtoa että hän valitsee minut ja tekee sen oikein, ensin eroaa vaimostaan omalla tavallaan ja sitten saamme toisemme.


    • kevätmies16

      hei kun valmis suhteeseen ja toinen käytätyy miten sattuu se ei pitkälle kanna .olen aina luottanut siihen mitä haluan , jos toinen ei voi puhua asioista toiselle onko se sitten mitä tahansa ,ei voi olla varma mistään .kyllä miehellä tunteet on ja haluan sellasen naisen joka ymmmärtää myös toisen näkökannan . nykyään on vaan helponpi jättää kuin selvittää asiat .se risoo toista aikansa .asiosta pääsee yli kyllä .mikään ei korvaa hyvää oloa toisen kanssa jos sen tajuaa....jos asioita pari jutussa ei tajua . parenpi olla sinkku.... aattelen aina toista jos sellanen vastaaan tulee. usko ei oo mennyt vielä.ihmiset on erilaisia ,ajatuksissa ja teoissa jokaisen sen pitäs tietää. valheella ei pitkälle pääse senkin olen itse todennut . minusta ikä on numeroita kaikki muut asiat ovat aika tärkeitä kahden ihmisen jutussa.näin aattelen....

      • M-a

        Olen samaa mieltä, ikäero tässä suhteessa toki on se yksi mutka matkassa mutta ei missään nimessä tämän rakkauden esteenä. En tosin tiedä, onko ikäeromme aiheuttanut miehelle enemmän epäilyksiä kuin itselleni ja kuinka paljon se vaikuttaa lopputulokseen. Vain miehet varmaan tietää vastauksen tähän.


      • oletkomiettinyttätä

        Jos mies eroaisi ja päätyisitte yhteen, niin oletko miettinyt tuota luottamuspuolta? Voisitko luottaa mieheen jonka tiedät pystyvän pettämään puolisoaan? Entä pystyisikö mies suhun ikinä luottamaan? Ilman luottamusta on nimittäin vaikeaa rakentaa minkäänlaista parisuhdetta. Itse en pystyisi luottamaan ihmiseen, joka pettää surutta toista.
        Toisaalta kaksi pettäjää suhteessa ja jos toinen pettää, tuskin tulee yllätyksenä. Mutta sallisitko tehdä sen itsellesi, antaisitko anteeksi?


      • M-a

        Luotan häneen täysin sillä tiedän tilanteemme, tunnen hänet. Kumpikaan meistä ei ole pettäjätyyppiä kaikesta huolimatta, sanoi ketä tahansa mitä tahansa. Se että löysimme toisemme ja rakastuimme on paljon suurempaa kuin harkitsematon syrjähyppy.


      • enuskaltaisiluottaa
        M-a kirjoitti:

        Luotan häneen täysin sillä tiedän tilanteemme, tunnen hänet. Kumpikaan meistä ei ole pettäjätyyppiä kaikesta huolimatta, sanoi ketä tahansa mitä tahansa. Se että löysimme toisemme ja rakastuimme on paljon suurempaa kuin harkitsematon syrjähyppy.

        Tunnet hänestä vain sen puolen, mitä hän sulle näyttää. Mitenkäs aikaisemmin, onko hän paljonkin harrastanut avioliiton ulkopuolisia suhteita? Vai oletko ensimmäinen?


    • kevätmies16

      hei tiedän suhteita jossa on ikäeroa .eipä näy heillä ongelmia .ihmiset on erilaisia .jos saan sanoa omalta kantiltani asiaa olisin pidetty mies jos mulla olisi nuorenpi nainen. ja jos elämä on hyvää kaikin puolin en näkisi estettä .ulkopuoli ei vaikuttaisi asiaan yhtään .minulle riittäisi hyvä arkinen elämä toisen kanssa.koska se on voima huonoa pvää aatellen . ja hyvä luonne on myös suotavaa. se kestää kaikki vastoin käymiset. ja pitäähän toisesta pitää sanoin ja teoin.sekin näkyy ja kuuluu, arkisinnakin jutuissa.silloin voisi sanoa että pari suhde on hyvää--kummallekin..jos toinen ei anna vasta kaikua mistään tuskin lähtisin jatkamaan yksin juttua , se olisi raastavaa elämää itselle.

      • M-a

        Siksi taistelenkin tunteitani vastaan enkä ota häneen yhteyttä. Haluan että hän valitsee minut omasta tahdostaan ja olisi nyt hiljaiselon aikana tajunnut kuinka minua rakastaa. Toivon joka hetki, että hän laittaisi viestin tai soittaisi, että kaipaa.


      • Aikaparantaa
        M-a kirjoitti:

        Siksi taistelenkin tunteitani vastaan enkä ota häneen yhteyttä. Haluan että hän valitsee minut omasta tahdostaan ja olisi nyt hiljaiselon aikana tajunnut kuinka minua rakastaa. Toivon joka hetki, että hän laittaisi viestin tai soittaisi, että kaipaa.

        Olet rakastunut, mutta kannattaa miettiä sitä, miten voit luottaa mieheen, joka tekee tällaista nykyistä vaimoaan kohtaan eli valehtelee. Yhtähyvin se voit olla myös sinä, jolle hän valehtelee. Sinä sentään olet ollut jo rehellinen omassa suhteessasi ja tehnyt oikein eli eronnut ettei toinen osapuoli kärsi sinun rakastumisesi vuoksi ja saa käydä erosurun läpi sekä mennä menojaan, kun harkinta-aika on lopussa. Rakastunut ihminen haluaa nähdä aina kaiken valoisana ja ummistaa silmänsä siltä todellisuudelta, mikä se sitten onkaan. Mutta kaikella on tarkoituksensa, ehkä tällä oli se, että se sai sinut tajuamaan, mitä omaan liittoosi kaipaat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe