Aikuinen ihastus

aikuistaihastusta

Ollaan molemmat eronneita jo melkeen 50 "vanhuksia" - tosin melkoisen nuorekkaita sellaisia.

Tässä on nyt kolmisen kuukautta tapailtu melkoisen tiiviisti. Juttu luistaa mukavasti ja fyysinenkin puoli on kunnossa. Viihdytään selkeästi toistemme seurassa.

Alkuun tää oli mulle kivaa leikkiä ja ajanvietettä vähän turhan tasaiseen elämään. Mutta nyt tässä alkaa olla tunteet pelissä tosi pahasti ja mies on mielessä niin paljon että alkaa normi elämä häiriintyä.

En ole koskaan ollut tällasessa tilanteessa että mies käyttäytyy tosi moitteettomasti ja pitää yhteyttä mutta en ole kuitenkaan ihan varma että mitä se haluaa.

Kohta mun pitää alkaa ottamaan pesäeroa ja suojella vähän itseäni ettei elämä mene ihan sekaisin. Toisaalta jos tietäsin sen olevan suurinpiirtein samoilla linjoilla niin sitten voisi rakentaa tätä suhdetta eteenpäin.

Mitä ihmettä tässä voi tehdä? Miten saan itseni rauhotettua? Mistä mä voin tietää mitä tämä mies minusta lopulta haluaa?

7

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onneaonneavaan

      No jos vaan nauttisit, että hän on elämässäsi. Kolme kuukautta on kyllä aika hyvä aika nähdä mikä toinen on ja kannattaako haaveilla jatkosta. Onko hänessä kuitenkin jotain, mikä panee sinut epäröimään? Onko muitakin pelissä tai oletko vain jonkinlainen hupi elämän arjessa? Miten hänen tunteensa ovat kehittyneet, huomaatko enemmän kiintymyksen merkkejä kuin alkuaikoina? Vai johtuuko kaikki sinusta? Et uskalla?

    • Jaakkima51v

      Luota itseesi. Ei hän kanssasi olisi, jos ei sinun seuraa kaipaisi. Onnea vaan alkaneelle parisuhteelle!

    • Uskonniin

      Kyllä Sinä rauhoitut kun päästät miehen reisiesi väliin touhuamaan, sitä hän halunnee. Sen jälkeen molempien mieli tyyni, levollinen. Siitä suhde syvenee.

      • Eiköhän aloittaja jo ihan selkeästi ilmaissut, että "fyysinen puolikin on kunnossa".

        Aloittajaa kehottaisin puhumaan asioista. Ei mitään epämääräisiä "mikä tää meidän juttu on" -kyselyjä vaan ihan selkein sanoin kertomaan noista omista fiiliksistä ja kysymään josko toinenkin kokee samoin. Tai jos se tuntuu liian vaikealta, niin ainakin voi ottaa puheeksi jo lähitulevaisuuden suunnitelmia; mitä mies tekee pääsiäisenä, vappuna, kesälomalla... Jos hän ei ole ollenkaan halukas suunnittelemaan yhteisiä tekemisiä, niin siitä voi vetää jotain johtopäätöksiä. Ensisijaisesti suosittelen kuitenkin kertomaan omista fiiliksistä ja katsomaan mihin se johtaa.


    • dsklfjglskdgj

      Toisen ajatuksia ei pysty lukemaan, joten ainoa keino saada tietää, mitä toinen ajattelee, on ottaa asia puheeksi. Kannattaa pitää mielessä myös se vaihtoehto, että mies ei kolmen kuukauden tapailun jälkeen tiedä, mitä hän suhteesta haluaa - kenties hänelläkin on tapahtunut suhtautumisessa muutoksia, kuten aloittajallakin.

    • aikuistaihastusta

      Ihania vastauksia - kiitos teille.
      Olen normaalisti hyvinkin itsevarma mutta tässä tilanteessa on vähän itsevarmuus karissut. Edellisestä suhteesta on niin kamalan kauan että en oikein meinaa uskoa tätä todeksi.

      Mutta sain taas äsken ihanan tekstarin ja taidan nyt tosiaan "antaa palaa" ja katson sitten vaikka pääsiäisen tienoolla, josko ihan oikeasti ottaisi asiaa vähän puheeksi.
      Sinänsä on meillä esim. ensi viikonlopuksi taas suunniteltuna yhteistä tekemistä.

      Tämän ikäisenä ihastuminen on kyllä kamalaa - kuinka nämä tunteet voikin olla näin hurjia, luulisi että järki päässä vähän tasoittaisi tätä.

    • PekkaNN

      Kannattaa kuunnella sisäistä ääntä. Vaikka olen mies, olen huomannut, että intuitio on oikeassa lähes aina, itseasiassa ei ole vielä kertaakaan pettänyt. Tämä on toiminut itselläni kumpaankiin suuntaan, olen aavistanut, että jotain on vastapuolella tapahtumassa ja itselläni on joitakin kertoja tullut epävarma ja ailahteleva olo suhteesta. Neuvoisin ottamaan asian rohkeasti puheeksi, jos on epävarmoja fiiliksiä tai jokin mietityttää. On ihan luonnollista, että tulee varovaiseksi, kun kokee elämässä kolhuja. Puhumalla asiat selviävät ja samalla näkee, onko toisella kykyä käsitellä asioita. Kannattaa nauttia tuosta hienosta ihastumisen tunteesta, se kertoo jo paljon:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe