Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

seurustelusuhteen normit?

kissuskasvi

Kaksi eri paikkakunnilla asuvaa, keskenään vakituiseen tapailevaa/seurustelevaa ihmistä.
Kysymys arasta aiheesta, ainakin näin keski-ikäisten kyseessä ollen, kun kummallakin takana elettyä elämää.
- Kuuluuko toiselle toisen arjen elämä, tekemiset miten taiten selvitellä?
- Onko se normaalia että toinen osapuoli antaa toisen elää omaa elämäänsä hyvin rajoitetusti rauhassa? Tarkoitan sitä, että stalkkailee toisen tekemisiä, toisen tietämättä, kunnes joskus napsahtaa siitä.
Viime stalkkauskerrasta olen tietoinen. (Ei ollut sovittua tapaamista, tuli oven taakse stalkkaamaan. Viimeksi sitten tavatessa ei- taas kerran, maininnut olleensa oveni takana.) Mihin minulla on kotonani oikeus, kun seurustelen tyypin kanssa, joka ei asu samassa osoitteessa? Onko mitään normaalia kotirauhaoikeutta, mikäli en halua AINA tavata?
- Olenko tilivelvollinen rahankäytöstäni seurustelukaverille? Omia palkkojani ovat, maksan laskuni itse. en käytä rahaa "turhuuksiin", ihan normaalisti- nykymittapuun mukaan, elän. Esimerkiksi lemmikille siis tarpeelliset ostan, ja yksi epäterveellinen pahe, tupakka, minulla on. Ruokatarpeita tietysti, ja joskus harvemmin jotain mitä muutoin tarvitsen.
Olen jotakin myöten jo täynnä, sitä syyllistämistä siitäkin asiasta.

-Onko minun otettava itselleni syy, kun huutaa minulle noihin ylläkirjoitettuihin liittyvistä? Että esim. aiheutan muka hänelle, ettei hän nuku, tms. Tai mitä muuta milloinkin sitten ikinä... Minunko on vastattava aikuisen ihmisen tunne-elämästä kuin jokin, ainatarpeellinen jokin- oisko hyvä vertaus, että emohahmo?
Vai, voinko kylmästi pyytää suhteen poikki, ellei tilanne muutu? On, yritetty sitä, että puhun ihan minäkielellä, aloittaen siitä, ettei meillä ole juridisia siteitäkään.
Jatkaen sillä, että ilmaa minä en saa tällaisessa suhteessa ollenkaan. Aina peloissani milloin stalkkaa/tupsahtaa sopimatta, jne.
Tekisinkö oikein vaatiessani syytä moiseen käytökseen? En ole pettovimmainen, teen töitä, elän myös lemmikkini ehdoilla.(josta tyyppi ei pidä ollenkaan, mutta, lemmikkini kanssa minulla on jo pitempikin suhde, ei alle kahta, vaan yli kymmenen vuotta.)

6

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oppeliini1

      Kaverisi kuulostaa hiukan pimahtaneelta. Tuollainen käytös on hyvin haitallista kenenkään kanssa.

      Taitaisi olla parasta pitää oikein piiiiiiiitkä hajurako tuohon tyyppiin! Ajan mittaan sen käytös vain pahenee, tiedät ihan tarkkaan itsekkin ettei tuosta seuraa mitään hyvää.

      Vain laske se menemään.

    • gghjjjkkllllkjjj

      Hounk köö hyoipnj hhgffgbbhj rtyuioo mkjhh

    • aijempaakokemusta

      Hän on jo tehnyt rikoksen sinua kohtaan kun on selvästi vainonnut sinua ja yrittää käännyttää sinut uskomaan, että sinä teet väärin kun et anna hänen kontrolloida elämääsi ja sinua 24h vuorokaudessa. Alat olemaan jo peloissasi ihan syystä, ei kenenkään ihminen kuulu ottaa vastaan keneltäkään tuollaista

      Pelottavinta tässä jutussa on se että hän on voinut tehdä jotain muuta tietämättäsi ja voi vaikkapa mustamaalata sinua sillä kun haluat erota. Varaudu kumminkin siihen että poliisille joudut tekemään lähestymiskeilto-ilmoituksen.

    • Kissuskasvi

      Aloittaja tässä. Kyllä se minustakin on vaikuttanut kontrolloinnilta. Viimeksi kun ajattelin, että tuskin kotonani saan olla rauhassa toipilaana, ns. karkasin. Kompassin, yöpymisvarusteiden kanssa- ja, ajattelin känny äänettömällä, että mikä rauha.

      Ja niin... Itse toki lopettaisin suhteen. Mielelläni. Toinen on eri mieltä näköjään, kun tarkkailee tekemisiäni, ja stalkkaa vaikka kirjastoonkin yllättäen. Jos ikinä ajattelin ilta-aikaan vaikka tämän asumani paikkakunnan pääkatupätkää kävellä, tuskin pystyn siihen niin, ettei hän sitä asiaa tietäisi! Vaikka asuukin eri paikkakunnalla.
      En sanoisi että olen peloissani. Olin, kyllä. Mutta? pelko lamauttaa, pitää vain kehittää keinovarasto, millä elää mahdollisimman normaalisti omaa elämää. Ja mennä menonsa... se ei miehelle sovi että lähtisi mukaan. Moittii tuntemattomia ihmisiä, sanoo ettei voi millään ajatella että minäkään menisin.
      (Siellä kuitenkin sitä ja tätä ja tuota, ja hän ei... Vaatii että ollaan kun ollaan, niin ihan kahdenkesken, ja huutaa sitten vain niistä mistä kulloinkin aina löytää syytä. (entinen puoliso. Minä sitä silloin tällöin, jne aiheita.) Ihmettelen miten minusta aina hänen seurassaan tuleekin kuin taikaiskusta niin osaamaton, saamaton ja huonompi kuin muut ihmiset, ettei voi missään käydä oikein kanssani, paitsi jossain roinalla täytetyssä asunnossa. Työtäni teen sisällä, joten? Tietysti haluaisin uloskin joskus.
      Ajoittain sitten olen ilman avaimia jumissa. Hän kuskina jossain. Tai jonkin tuttunsa talossa, lämmitän, paistan jne. Korvauksen kotimieshommista ottaa? Joku muu.)
      Olen miettinyt osoitteen vaihtoa. Työpaikan vaihtoa- se ei ole niinkään helppo homma.

      Ihan nyt viimeksi oli puhe että ei AINAKAAN alkuviikosta olla yhteyksissä. Puhelimeni oli äänellisellä. Ja se muuten soikin sitten. Eli ihan sama suomuta kuin tähänkin asti.

    • Oppeliini1

      Tuo mies on hyvin sairas!

      Älä missään nimessä vastaa hänen soittoihinsa, yhteydenpitoanomuksiin, ei mihinkään.

      Ilmoita että on parasta että tienne erkanevat nyt. Ilmoita hänelle että on parasta että hän unohtaa sinut, sinä olet valmis omaan elämään ilman häntä.
      Ellei tuo auta, sinun on turvauduttava lainvoimaan. Hanki lähestymiskielto.
      Miehen käyttäytyminen hipoo jo lainvastaisuutta, tuollaista ei kenenkään tarvitse sallia. Ei sinunkaan!

      Jos annat miehen uskotella että te tulette olemaan "pari" , se vain lietsoo miehen sairasta mieltä. Tulevaisuus saattaa olla arvaamattomampi kuin osaa luullakaan!

    • hallitse-ja-hajota

      Eroon ja heti! Ole varuillasi, juuri noin alkaa henkinen väkivalta joka voi muuttua ruumiilliseksi kun saa sinut verkkoonsa.
      Toisen rajoittaminen, eristäminen pikkuhiljaa muista, kontrollin tiukkeneminen, siitä se alkaa! Pikkuhiljaa olet loukussa jos et pidä varaasi. Ja sen jälkeen hän manipuloi sinua mien tahtoo.
      Pelasta itsesi kun voit!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe