Köyhä nainen etsii varakasta miestä -ilmiö?

huomio_tehty

Suomi24-treffeilläkin esiintyy tämä ilmiö että täysin pers aukinen nainen etsii selvästi varakasta miestä. Eli daami saattaa olla jopa vakitöissä, mutta joka palkkaeuro menee vuodesta toiseen taivaan tuuliin, mitään kiinteätä ei ole vaikka ikääkin voi olla jo 40 . Etsitään kuitenkin selkeästi miestä jolla olisi jo talot ja tontit autoineen ja mielellään mahdollisimman velattomana. Etsitäänkö "vanhuuden turvaksi" jotain hyväuskoista hölmöä, jonka taloon voi muuttaa itse täysin tyhjätaskuna? Omistus selvitetään heti alkumetreillä. Kyllä sen huomaa että jaahas, tässä taas tällainen tapaus.

Ymmärtäisin heikosti tämän jos nainen olisi 20v ja mies 60 - silloin nainen nuoruudellaan ostaisi ikään kuin vanhan miehen. Mutta ei, keski-ikäinen nainen (lapsineen) etsii selvästi uutta elättäjää ja kotia. Vaikka on itse ollut aina töissä, mitään ei ole jäänyt kuitenkaan? Enkä tällä halua moralisoida vuokralla-asujien luusereiksi tms, mutta miksi vuokra-asuja ei etsi toista samanlaista vaan treffi palstoilla tulee useinkin vastaan näitä onnenonkijoita.

Eräs ryhmä on autottomat, usein leskeksi jääneet, naiset, jotka etsivät auton omaavaa miestä joka voisi kuskata tansseissa jne pitkin ja sitten sama mies vielä olisi nikkarointitaitoinen, joka ensi töikseen voisi laittaa naisen kämpän ja mahdollisen kesämökin kuntoon. Tämä on eri ryhmä kuin nuo ensin mainitut pers aukiset eronneet rouvat.

Muilla miehillä/naisilla havaintoja näistä asunnottomista onnen onkijoista jotka ovat itse ensin käyttäneet omat rahansa taivaan tuuliin?

27

1874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dooris1970

      Myös 40 miehissä, jotka perheensä on potkinut ulkoruokintaan, esiintyy samaa ilmiötä. Vaimo (eksä) kyllä pystyy pienestä palkastaan pitämään asuntonsa, vaikka joutuu pitämään isoa perheasuntoa, mutta mies ei pysty edes hikistä yksiötä lähiöstä ostamaan vaikka on vakitöissä hyväpalkkasessa työssä kun kaikki rahat menee viinaan, autoihin ja naisiin (?).
      Tällaisia asunnottomia reppana miehiä ikäluokassa 40 on toooooooooodella paljon palstoilla.
      Kierrän kaukaa. Saisihan tuohon jonkun porsaan mutta en huoli. Ehkä löytyy vielä se fiksu mies joka ei ole tyrinyt asioitaan.

    • VarakasX

      Ja mikä tässä on ongelmana aloittajan kannalta? Että toisilla on enemmän varallisuutta kuin toisilla?

      • eija99999

        Ei kai se olekaan hänen ongelmansa vaan se, että joku pers aukinen onnen onkija yrittää uida liiveihin ja tulla ilmaiseksi asumaan avioon kenties (ilman avioehtoa tietty). Että toinen tulee asumaan (lapsineen?) hänen siivelleen.
        Kieltämättä itseänikin ottaisi päähän jos joku mies olisi kiinnostunut vain mun omaisuudestani.

        Kannattaa kuulostella tarkalla korvalla kun treffiehdokas alkaa heti kysellä omaisuuksista ja vetää oma johtopäätös etenkin jos kysyjä itse on tyhjätasku.


    • analyysi

      tuskin monihehtaarien metsä silti koko suvun konkurssilta pelastaa.

    • ViemäriVille

      Toisella palstalla puhutaan puhkinussituista naisista. Kyse on luultavammin tämän kaltaisista naisista, joiden moraali on mennyt aikoja sitten viemäristä alas.

    • dsfiäfsgg

      Parasta näissä naisissa on että osa heistä on hyvin kauniita. Siis ollut. Silloin 20v on isketty mies ulkonäön ja iloisen antavaisen luonteen avulla ja äijän kanssa on mennyt sukset ristiin.

      Ero ja plus miinus nelikymppisenä yritetään samaa ymmärtämättä että silloin kauniskin nainnen on jo kurpssa tai rusinoituu lkähivuosina täysinin mummoksi. Perse katoaa, tissit muuttuvat läpysköiksi, kuumat aallot vaeltavat.

      Ei kyvykäs mies sellaista naista ota kun tarjola on parempaakin.

      • tuomionbasuuna

        En minä ainakaan mitään tyhjätaskua ota kun itsellä on tuota varallisuutta kertynyt. En rumaa, en hyvän näköistä. En vanhaa enkä nuorta.
        Pitää olla sopiva, toki sellainen ulkonäkö ettei laatta lennä, mutta oman ikäinen, sama varallisuus, samat elämän asenteet, saman tyyppinen niin eiköhän sillä pääse hyvään alkuun. jos on kovin erilaisia tilanteita näissä niin pilalle menee:

        uskonto
        varallisuus
        ikäero iso
        vapaa-ajan viettomuoto
        suhtautuminen päihteisiin
        huomattava ero ulkonäössä, vrt. sammakko ja prinsessa - ei hyvä

        Nuo kun ovat samalla viivalla edes jotenkuten niin hyvin pääsee alkuun.


    • taalerintekijä

      Minua ei varallisuusero haittaisi. Ainahan voi tehdä avioehdon, jos ylipäätään avioituu. Itse tekisin avioehdon aivan varmasti. Ja arkipäivän rahankäyttö olisi minulle yhdentekevää. Olen tottunut kustantamaan muidenkin juttuja.

      • kukkaronherratar

        Mjoo. Periaatteessa näin. Mutta mietitäänpäs sitä yhteiseloa. Sulla on isot tulot ja/tai omaisuus. Puoliso on köyhä, tuloton, taloton. Tämä näkyy kaikessa: asuminen, ruoka, auto, vaatteet, matkat, harrasstukset, lasten jutut, kaikki. Ihan vaikka ruokakaupassa näkyy: köyhän tulee ostaa halvinta Pirkka-sikanautaa kun itse ostat sisäfilettä. Kärjistettynä. Ostatte eri juttuja.

        No tämä on vähän huono esimerkki koska monet rikkaatkin syö tosi huonosti ja halvasti ja saattavat pitää halpaa autoa ja hautovat miljooniaan tilillä tai osakkeissa ja kulkevat alehallin leggareissa.

        Mutta ymmärsit pointin? Eli itse kyllä olen sitä mieltä että varakkuusasian on hyvä olla samalla linjalla. Se rikas voi halutessaan "köyhäillä" ja ostaa vaikka huonoja kenkiä kympillä mutta köyhän on pakko! Rikas voi ostaa halutessaan luksustuotteita, joka elämän osaalueella ja köyhän kerättävä kirppikseltä mitä muilta on jäänyt yli.

        Se avioehto pitäisi laittaa pakollisena ihan joka iikalle. Ja vaikka varallisuus olisikin molemmilla saman tasoinen, perintöä voi toinen saada enemmän tai aiemmin kuin toinen ja se myös kuuluu avio-oikeuden piiriin ellei erikseen ole vanhemmat testamentilla rajanneet lapsen puolisoita ulos.

        Kerroit olevasi tottunut kustantamaan muidenkin juttuja, no sinähän et turhaan sitten eurojesi perään sure :) minä en ainakaan muiden juttuja maksele.


    • Höpönakkelisne

      Kyllä, selvitän vaivihkaa toisen elämäntilannetta ja varallisuutta.

      Mutten siksi mitä aloittaja huolii. Selvitän siksi että osaan kiertää kaukaa liian erilaisen elintason omaavat tyypit. Jos muuten kemiat kolahtaa ja vaikka olisi kuinka täydellisen epätäydellinen ihanuus tiedossa niin pakko jättää väliin. Koska aloittajan kaltaisia tuttuja sillä kuitenkin olisi lähipiirissä ja suhde olisi tuhoon tuomittu muiden paskajuttujen vuoksi. On kerran koettu (oli avioehto, itse vaadinkin sitä, ja tiukasti rahat erillään mutta eihän yksinäisenä niin isoa kotia ja pihaa olisi ollut varaa pitää ja laittaa.. se haittasi muita niin paljon, että parempi oli erota. Kipeää teki ) sellainen liitto ja ikinä enää en ota riskiä vastaavasta.

      Olkaa siis huoleti yhden kohdalta, en ole varallisuuden perässä vaan karttelen heitä heh heh. Moni mies on ottanut kovastikin itseensä ja keksinyt saamiensa pakkien syiksi "rumuuden" tms vaikka todellisuudessa heillä on ollut ne perusasiat aivan liian hyvin itseeni nähden.

      • erkki_57

        En ymmärrä mitä tarkoitat "ap:n kaltaisilla tutuilla" - voitko selventää? Mielestäni ap ei mitenkään anna itsestään kamalaa/typerää/vastuutonta kuvaa?? oikeastaan hän ei anna mitään kuvaa itsestään, mutta pohdiskelee tätä ilmiötä että köyhä etsii elättäjää. Olen myös huomannut samaa ilmiötä olevan ja sukupuoleen katsomatta! Sen vielä tosiaan ymmärtää että parikymppinen köyhä tyttö kauneutensa ja nuoruutensa avuin etsii viiskymppistä elättäjää. Mutta että sellainen viisikymppinen eronnut alkoholisoituva tyhjätasku mies etsii ikäistään naista joka alkaisi elättämään. Niin sitä en ymmärrä, että suomalainen mies asettuu näin alas, että laittaa naiset elättämään itsensä. Jos mies ei itseään kykene elättämään, olkoon sitten sossun elättinä kunnan riesana mutta on tosi epämiehistä etsiä nainen joka alkaa häntä elättämään.

        Takavuosina tällaisia suomalaisia "kikolo" miehiä ei ollut olemassakaan!

        Oma lukunsa on tietysti nuoret ulkomaalaiset jotka tulevat tänne elintason tai kansalaisuuden perässä ja joutuvat siksi ottamaan jonkun 40v itseään vanhemman karmistuksen, mutta se siitä, ettei mene rasismin puolelle.


      • odotan7777

        Voisiko nimimerkki "höpönakkelisne" jo vastata?


    • KaunisJasmin

      Siis jos nyt ihan totta puhutaan, niin en näe mitään pahaa siinä että hakee rikasta miestä. Voin itse ainakin rehellisesti myöntää etten olisi mikään hyvä yritysjohtaja, sillä miehet vaan on luonnostaan johtajia. Satun olemaan hieman siunattu kauneudella joten onnistuin vetoamaan miehelleni ettei todellisessa avioliitossa tarvita avioehtoa, koska tarkoitushan on; kuten pappi sanoi häissämme: "Kunnes kuolema meidät erottaa". Täten olen tilanteeni on sen osalta turvattu, eli jos mies sählää muiden kanssa tai itse alan kyllästymään, pihtaan vaan seksiä kunnes saan syyn avioeroon. Kaverinikin sanoi että tälläinen toimii.

    • Varovaisuutta

      Kaikenlaisia onnen etsijöitä netissä varmastikin liikkuu. Varmastikin myös hyväksikäyttäjiä ja hyvinkin ongelmaisia ihmisiä. Luultavasti varakkaammat ei näiltä sivuilta seuraa etsikään tai ovat ainakin hyvin varovaisia.

      • jslgjddgfg

        Luulen että varakkaat etsivät korkeintaan p**seuraa näiltä palstoilta. Ei joku varakas hyvätuloinen menestyneen kotimaisen hissifirman hallituksen jäsen tahi kansainvälisen lääkefirman tj kyllä näillä netin senssipalstoilla pyöri, siitä menen takuuseen.
        Luulisi että näissä pyörii enemmänkin sellaisia köyhempiä ja penneillä pelaajia. Ja onnenonkijoita jotka kuvittelee löytävänsä näiltä palstoilta jonkun mersuministerin :)


    • regsi

      Eiköhän jokainen saa etsiä ihan mitä haluaa. Sehän näiden nettitreffipaikkojen suola onkin, kriteerit tiskiin ja katsotaan jos tärppää. Aikuiset ihmiset itse vastuussa valinnoistaan.

    • ahneellaonse

      Tuo oo mittään sen rinnalla ku meijän miljonäärit haksahtaa uudestaan ja uudestaan näihin 300% tuottoisiin ahfriikan sijoituksiin!

    • Mamushkana

      Sitähän sitten keikkuu senssipalstoilla lopun ikää jos kuusikymppinen hakee nelikymppistä, jolla EI ole menneisyyttä mutta kylläkin omistusasunto. Ettei VAAN tule hyväksikäytetyksi. Tai kaksikymppistä, joka ihan muuten vaan tykkää vaarinikäisistä äijistä.

      • saasasa

        Nelikympisen naisen kortit on katsottu. Jos et asiaa hyväksy, niin oi voi.


      • 48555

        Njoo... toisaalta tiedän kyllä 50 ikäisiä naisia jotka ovat tavanneet uuden miehen ja jopa menneet naimisiinkin uuden miehensäkin kanssa. Että joku ainakin kelpaa vielä yli viiskypäsenäkin, toiset ei nuorenakaan ;O


      • tilastotäti

        Kumppanin löytyminen ei ole iästä kiinni. Monet täällä väittävät, että yli 40v. naista ei huoli kukaan. Se ei tietenkään pidä paikkaansa. Asiaa voi testata vaikkapa käymällä katsomassa suomi24-treffeillä, minkä verran löytyy eri-ikäisten miesten ja naisten ilmoituksia. Tulos on, että joka iässä, aivan vanhimmissakin, on enemmän miesten ilmoituksia. Eivätkä miehet yleensä etsi itseään paljon nuorempaa naista, vaan ihan itsensä ikäistä. Niinpä voisikin veikata, että nainen löytää itselleen kumppanin aivan joka iässä, jos haluaa.


      • epätäydellinen_nainen

        Ja niin rumaa naista ei olekaan ettei seuraa saisi.

        No joo, mutta millaista. Asiaan.

        Kyllä 40 naiset saavat vielä ihan tasokkaitakin seuralaisia. Toki se on vaikeampaa koska usein ne laatujannut pysyvät visusti perusperheissään. Pois potkittuja on markkinoilla. On parempaa ja huonompaa. Kuten meissä naisissakin. Karu totuus lienee se, että parisuhdemarkkinat ovat parhaimmillaan 20-30 v iässä. Jos silloin löytää sen lopullisen oikean, ennuste on parempi, kuin niillä jotka keski-ikäisenä eronneena miehenä/naisena etsivät uutta onnea. On ties millaista uusioperhesotkua ja elatuskiistaa. Siinä on organisointi. Siinä on todellakin hyväksi jos on "laatumies" eikä mikään rahansa dokannut juoppo joka heiluu joka tuulen mukaan.

        Anteeksi feministinen sävyni. Naisissa on toki myös monenmoista sikaa, kuten aloittaja esiin tuonutkin.


    • luuserilleei

      Minä vanhana naisena arvostan miestä, jolla on omistusasunto, auto, kunnollinen ammatti, kuten on itsellänikin, eikä sellaista miestä ole olemassakaan, jota rupeaisin elättämään, sillä sellainenhan on luuseri, joita inhoan yli kaiken. Kaikkinensa omaisuushan kertoo ihmisen elintavoista suoraan, mihin on rahansa laittanut. Itse en ikimaailmassa huolinut miestä vain maallisen mammonan perusteella, vaikka siihen olisi ollut mahiksia ja vaikka arvostankin miestä, jolla on elämä kunnossa, en pelkästään sen vuoksi huoli, vaan miehessä on oltava "sitä jotain"minulle.

      • marjut56__

        Ap tarkoittikin tilannetta missä pers aukinen mies/nainen etsii rikasta naista/miestä. Kuten sanoit, kyllä minunkinmielestäni molempien täytyisi lähteä samalta kalkkiviivalta, eikä toinen saa olla rutiköyhä ja toinen rikas. Ongelmaa tulee.

        ps. etsiä saat , sanompahan vaan.


    • i-tara

      Sitten on nämä pienituloiset opiskelijat, jotka tuliskäymään, mutteivat pysty lentolippua ostamaa, näitä on tarjolla niin venäjältä jenkkilästä, kuin euroopastakin,
      odottavat rahalähetystä tililleen,minulta sitä ikinä saamatta.
      Kuva on kopioitu muotilehdestä ja jopa pornolehdesta, näin meitä huijataan.

    • plokkaaja

      Sitten on nämä pienituloiset opiskelijat, jotka tuliskäymään, mutteivat pysty lentolippua ostamaa, näitä on tarjolla niin venäjältä jenkkilästä, kuin euroopastakin,

      odottavat rahalähetystä tililleen,minulta sitä ikinä saamatta.

      Kuva on kopioitu muotilehdestä ja jopa pornolehdesta, näin meitä huijataan.

    • Annanjakadun

      Kautta aikojen joka puolella maailmaa ovat nuoret kauniit naiset etsineet rikasta miestä. Suomessa vaan on ollut jo melkein vuosisadan normaalia, että nainen käy töissä ja elättää itsensä. Jännä ilmiö on tämä esim. meidän perheessä oleva, jossa minä käyn töissä ja maksan laskut, loppurahat vien ruokakauppaan ja bensikselle, kun taas ukko makaa kotona ja katsoo, että työkkärin saatuaan kun käy kerran kaupassa, se riittää, loppuraha on hänen henk.koht. harrastuksiin.
      Eli en kyllä yhtään ihmettele, että joku minun kaltaiseni eronnut haluaa tarkistaa, ettei enää ota ketään kotiinsa loisimaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe