Ikäero 22 -vuotta

mies47nainen25

Olen 47 -vuotias mies.

Kymmenen vuotta sitten olin n. 35 -vuotias kun törmäsin yksissä kemuissa naiseen joka oli jossain 15-17 -vuoden välillä. Silloin tämä nuori tyttönen katsoi minua tavalla jota kukaan mies ei voi unohtaa. En kuitenkaan tehnyt mitään liikettä koska katsoin ikäeron olevan liian suuri ja tytön liian kypsymätön.

Meni kymmenen vuotta sattumalta törmäsin samaan tyttöön joka on nyt n. 25 -vuotias. En ollut ihan varma oliko kysymyksessä sama tyttö. Samassa tyttöporukassa näytti kuitenkin tyttö liikkuvan kuin silloin kymmenen vuotta sitten, joten oletin kyseessä olevan saman tytön.

Nyt rohkaisin itseni ja menin juttelemaan nuorelle naiselle. Nuoren naisen katse oli samantien se sama kuin kymmenen vuotta aikaisemmin: hyväksyvä ja seksuaalista kiinnostusta osoittava. Tapailimme muutamia kertoja ja kävi ilmi että nainen seurustelee. Jätin vonkaamisen sikseen. Kului vuosi ja törmäsin samaan naiseen muutaman kerran. Tiesin missä hän liikkuu ja järjestelin itseni paikalle ties milläkin verukkeella. Nyt sain vastaukseksi tuijottavan eleettömän läpitunkevan katseen joka kesti sen kolmekymmentä sekuntia. Olemme tanssineet joitakin kertoja yhdessä. Hän tanssii samalla tavalla kuin pitkäaikaiset exäni. Tanssiessamme hän selvästi nauttii stondiksestani.

Ajattelin vielä kerran yrittä kun tähdet näyttävät olevan kaikki oikeassa asennossa.

Tytöllä on samanikäsiä tyttökavereita. Luonnollisesti aluksi flirttailumme herätti hänen kavereissaan ei niin pientäkään paheksuntaa. Nyt olen selvästi kaveripiirin "hyväksymä" mies. Tytön kaverit katseellaan kertovan hyväksyneensä minut. Kemiamme tämän nuoren naisen kanssa näyttävät vain matchaavan vahan niinkuin kaikilla tasoilla.

Tytön isällä ja hänen miespuolisilla kavereilla on selvästi suuria vaikeuksia sulattaa tyttärensä sutinaa vanhemman miehen kanssa. Törmäsin tytön isään ensimmäistä kertaa viikko sitten. Koko mies minut nähtyään näytti hajoavan palasiksi. Tytön isän parhailla kavereilla selvästi kädet syyhyävät. Vielä ei ole sieltä suunnalta tullut mitään aggressioita mutta en yhtään ihmettelisi jos jossain vaiheessa saisin nyrkistä.

Jokatapauksessa ajattelin kerran vielä yrittää koska se katse kaiken kertoo. Tytön isän voimattomuus viikko sitten jotenkin vielä antoi sen vahvistuksen että nyt lopultakin olisin vahvoilla jos sen kerran vielä yrittäisin.

Kommentteja kaipailisin. Olen nyt 47 -vuotias mies ja nainen sen 22 -vuotta nuorempi

7

891

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eijumatsua

      Tosi typerä kirjoitus. Ei vaivaa kommentoida muuten.

    • Joopajoojoojoo

      Maailman kaunein nainen Catherine Zeta-Jones on itseään noin 30 vuotta vanhemman, näyttelijä Kirk Douglasin pojan kanssa aviossa.
      Jos koko maailman kaunein valitsee itseään 30 vuotta vanhemman äijän parikseen, ei 22 vuotta ole edes ikäero.

      • rakkauson

        Höpö höpö. Olen kohta 37 ja hän 60


    • Oleeol

      Voi onnistuakin - nyt. Mut tuskin onnistuu, kun sä oot 60 ja nainen 38. Hakee nuoremman.

    • kylläpävaan

      Anna mennä vaan!

    • riittari-

      Kestää hetken, mutta ei kukaan nainen oikeasti halua elää itseään 20 vuotta vanhemman miehen kanssa, jos nuorempia on saatavilla. Olet hänelle vähän hölmö himokas äijä, jolle ehkä nauretaan selän takana tyttökavereiden kanssa. Nyt voit sitten miettiä omaa sijoitustasi. Hengailetko naisen kanssa pari vuotta kunnes hän lemppaa sinut koska face it, olet vanha käpy, ja palaat sitten sinkkumarkkinoille 50 vuotiaana, vai olisko fiksumpaa etsiä joku vähän samaa ikäluokkaa oleva nainen, jonka kanssa voit sitten elää enkä vuosikymmeniä. Ymmärrän kyllä tilanteesi. Olen ollut pari kerta suhteessa itseäni yli 10 vuotta nuorempaan mieheen ja onhan se imartelevaa ja ihanaa. Mutta ei todellakaan kestävää.

    • Tindeka

      Herätys mies! Hetken huuma on kuuma,tosin aika näyttää suhteen kestävyyden?Epäilen että ei?Ne nuoret pitää sua pellenä.Etsi itsellesi ikäistä seuraa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3727
    2. 208
      3029
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      174
      1374
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe