Onko jollakin naisella tietoa

nuori_nainen_tääl

Olen perheelinen nuorehko nainen ja mies tekee töitä toisella paikkakunnalla, välillä tulee viikolla kotiin mutta harvemmin. Viikonloppuisin haluan aina poikkeuksetta seksiä. Pillereitä en käytä ja eipä tuo kumin köyttökään ole kivaa niin yleensä mies tyhjenee vatsalleni voimakkaasti. Lähes poikkeuksetta lastia tulee aika paljon onhan hän viikon ilman seksiä. Viime kertoina olen kuitenkin huomannut ettei tahdo puhtia riittää ja ei tuohon vatsallekaan tahdo paljoa tulla, viimeksi todella vähän. Onko miehen sperman määrä yhteydessä aktien määrään, olisko käynyt viikolla jossakin vai onko kyse muusta. Työ on kyllä ruumiillista ja käy välillä voimille joten ymmärrän ellei jaksa hirveesti peuhata. Ei oikeen kehtaa kysyäkkään mieheltä, tuntuu aralta aiheelta et jos jollakin kauan suhteessa olleella naisella olis tietoo.

6

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysysiltä

      Ensinnäkin miten voitte nauttia täysillä seksistä jos teillä ei ole minkäänlaista ehkäisyä käytössä? Miksi et hommaa kierukkaa niin miehen ei tarvitsisi varoa koko ajan? Keskeytetty yhdyntä on yhtä varma ehkäisykeino kuin varmat päivät eli olematon.
      Jospa ihan avaisit suusi ja kysyisit mieheltäsi mikä mättää? Hän ei välttämättä käy vieraissa vaan masturboi. Mutta asia ei selviä ennenkuin rohkeasti kysyt.

    • kokenutmies--

      Se että tuleeko sitä mälliä vähän tai paljon, ei liity pettämiseen. Minultakin tulee joskus vähän ja joskus paljon. Minusta se riippuu siitä onko kuinka kiihottunut. Aamuisin tulee vähän mutta illalla paljon koska esileikin pituus on illalla pitempi ja aamulla on vähän niinkuin pikapano.

      • hittohitto

        Yhteydessä siihen onko kuinka kiihottunut. Fuck! Tulee alemmuuskompleksi nyt kyllä pienistä lasteista


      • Vanhatäti

        Tai yksinkertaisempi vaihtoehto.. Mies on runkannut pahimpia paineitaan pois :D
        Ei kannata hirveästi tuosta määrästä huolestua.. On muuten miehen eturauhasellekin hyväksi välillä runkata jos ei ole mahkuja seksiä harrastaa.
        Vai oletko niitä "ei mun mies saa runkata ikinä" naisia? - mieshän kuitenkin ajattelee sua suurella tod.näk. ja vaikka kattois pornoakin ikävissään niin yks hailee. Kunhan paikat toimii. :)

        Harvemmin se kiihottumisentaso vaikuttaa oikeasti siihen määrään.. Elimistö toimii stressin alla heikemmin myös vehkeissä. Tai sitten.. tosiaankin on runk.pahimmat pois. Älä nyt tuosta keksi lisää ongelmia teille, jookos?


    • nyttätiänaurattaa

      Käyttäkää kumia joka kerta. Siitä on helppo mitata sperman määrä ja sitten vaan tivaamaan mieheltä et miks tuli nyt noin vähän ja viimeksi noin paljon. Voi jessus. Ethän vaan kehitä ongelmia ihan tyhjästä? Käsittääkseni sperman määrä vaihtelee tai sitten en tiedä mitään miehen fysiologiasta.
      Ja ehdottomasti ehkäisy kuntoon. Jos hän tulee sun sisään niin et todellakaan pysty tarkistamaan tuliko nyt paljon vai vähän. Sori mutta mua naurattaa. On teillä nuorilla murheet.

    • Kuunteletkouutisia

      Nuori nainen siell' ei ole siis ikinä koskaan pistänyt maailman murheita minkäänlaiseen järjestykseen. Osaatko arvella mihin kohtaan kaikista universumin ongelmista omasi sijoittuisi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      335
      3161
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2325
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      89
      1705
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      201
      1652
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1446
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1313
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1073
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      163
      983
    Aihe