Tyttöystävän vanhemmat ihan vitun juntteja

kohtalähteevaihtoon

Molemmat on alle 50v asuvat, 150km päässä oikein mistään sivistyksestä juttujen taso sarjassamme kuin puhuis oikeesti 80-90v pariskunnan kanssa. Ihmettelevät jotain päivän selvää asiaa. Isä ei osaa itse tehdä mitään ja kaikki pitää saada valmiina pöytään ja jos tämä sanoo jotain niin sitten näin on tapahduttava, siinä vaimo ja tytär tekee näin mukisematta. Meidän perheessä kuuluis vaan, että tee kuule ihan itse. Kaiken huippu oli se, että kumpikaan osaa käyttää edes nettipankkia ja tämän takia joku perheen lapsista on tultava joka kuukausi maksamaan ja yleensä se on tyttöystävä. Tästä syystä pitäis itsekkin käydä siellä yhtenään enkä edes käy omilla vanhemilla kun ehkä 2 vuodessa. Toinen erittäin rasittava asia on se kun perheen akat ovat tottuneet hyysäämään sitä ukkoa niin nyt se ukko ruvennut epäsuorasti käskemään allekirjoittanutta tyttöystävän kautta ja siinähän nousee ihan vitunmoinen itkeminen ja valitus. Ukko ei toistaiseksi uskalla suoraan sanoa. En ole missään oikeesti tavannut tämmöstä porukkaa. Omat vanhemmatkin lähentelee jo 60v ja paljon paremmin ovat kartalla tässä maailmassa joilla on facebookit, älypuhelimet eikä todellakaan mikään nettipankki ole ongelma. Oikeesti alkanut miettiä, että jos kohta laittas poikki ihan noitten takia kun 1-2 kertaa kuussa pitäs tuolla hevon kuusessa viikonloppuja viettää ja jos sanoo että en lähe niin tulee "Sua ei kiinnosta yhtään mulle tärkeet asiat" joo on ihan oikeessa ei kiinnosta mennä tonne perseeseen. Vittu ja anteeksi on vaan hermo pinnassa.

30

2327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppeliini1

      Tiedät ihan tarkkaan ettei naisesi jätä perhettään. Perheensä menee kaiken edelle, vaikka olisit kuinka tahaansa ihana unelmien prinssi.

      Haluatko sinä jatkuvasti seuraavat 50 vuotta riidellä tuosta vai laskea ystäväsi menemään ja etsimään itselleen ystävän joka on valmis hyväksymään perheensä manipuloinnin?

      Päätos on sinun ja vain sinun omasi.

    • mekkk

      Jos tuon ikäiset eivät osaa nettipankkia käytää niin menköön pankkiin niin siellä opsatavat ja niin edelleen. 80 v äitnikin osaa käyttää tietsikkään kun hän sen -07 hommas itellee ja nyt jo toinen koen menossa. Naisystavas pitäisi lopettaa tuossa asiassa auttaminen ja sanoa että opetelkaa itte.

    • askjdflakds

      Mikäs siinä, vaihda vaan, jos sulla on paremmilla vanhemmilla varustettuja tyttöystäviä saatavilla. Tuollainen uhkailu ja valitus on kuitenkin aika lapsellista, etten sanois junttia.

      • mekkk

        Ei toi mitään valitusta ole vaan kun lapsi on tayttänyt 18v on täysi-ikäinen niin voi vanhemmilleen sanoa ihna suoraan ettei enää kiinosta ja se napanuorakin on katkaistava ja otettava se oma tila. Tyttöystävän isä on oikein sovinistisika kun käskyttää perheensä naisia mennen tullen ja tytrkään ei nää tässä mitään outoa eikä osaa sanoa isälleen että teeppä ite. Kauheeta hyväksikäyttöä aikuiselta miehelta kun ei saa itse mitään aikaiseksi ja vaimo ja tytär vässyköitä kun eivät saa yhtä miestä laitettua ruottuu ja laittamaan miestään ja issääsä tekemään hänelle kuuluvat asiat. 50v ikäiset naisystävän vanhemmat ovat tuossa iässä uusavuttomia kun eivät osaa tai halua oppia nettipankin käyttöä.


      • Maariankämmen

        Kerrankin olen sun kanssas tismalleen samaa mieltä, mekkk.


    • Vaihda.pois

      Ei aloituskaan paljon junttimaisuudesta poikkea. Anteeks nyt vaan kun suoraan sanottiin, vaikka appiukkosi käyttäytyykin kuin uhmaikäinen lapsi. Ei sentään tarvitse syöttää valmiiksi. Onhan noita laiskoja makaajia miehissä enemmänkin jotka valmista odottaa kuin linnunpoikanen. Ovat ensimmäisenä pöydän ääressä parhaat palat viemässä kun pöytä on valmis. Oletko vanhempien vaiko heidän tyttärensä kanssa liittoutunut? Jos pienet epäkohdat ärsyttää, miten sitten kun tulee suurempia? Jos et elämässä opi joskus joustamaankin, sukuriitoja on vielä edessäsi.

    • Pikkusormi.koukussa

      Mahtaa todella lla tuhauttavaa, kun hyväkäytöksinen, koulutettu ja hyvinkasvatettu seuramies joutuu ihan maalaisympäristöön.
      Osanottoni.
      Et sitten ottanut selvää ennen sitoutumista, mihin joudut.
      Daamin koulutus pitää tietää, kielitaito ja pöytätavat tarkkailla.
      Et ole itsekään toiminut kuten asemassasi olevan olisi pitänyt.
      Oletan, että hienostuneet vanhempasi ovat pöyristyneitä.

    • oioioipppp

      Ja toisaalta mitäpä se sinulle toisten ihmisten tavat ja tottumukset kuuluvat. Parempi vaan että pistät pokki, niin ei tarvii sinne hevon kuuseen mennä, kun se niin tuskaista tuntuu olevan. Kaiken huippu etteivät osaa nettipankkia käyttää... hmmmm, tulet varmaan vielä yllättymään, kunhan tätä maailmaa enemmän näet ja koet :D

    • laskunmaksaja

      oi voi onpa sullakin ongelma. Varmaan olet oikea valopää. Ajattelitko pysyä itse aina nuorena ja ajan hermolla. Koskaan ei kuitenkaan voi tietää etteikö tarvitsisi joskus apua.

      • höpsistäxx

        No kun katselee noita 60 vee (maalla kasvaneita) vanhempia, tätejä ja setiä, niin kyllä nettipankkimaksaminen on ihan arjen homma, jonka pitäisi kuulua perusosaamiseen. Etenkin, kun laskuja pitää arjessa käyttää, niin en odottaisi että sukulainen matkustaisi jatkuvasti 150 km suuntaansa vain tehdäkseen sen puolestani - useasti. Enkä osaa kuvitella, että tuon ikäiset haluaisi olla normaalisti edes riippuvaisia. Eli joku muu syy tohon on, kuin ajan hermoilta putoaminen. Samalla logiikalla saisi joku käydä jatkuvasti pyykkiä pesemässä kun ei uutta pesukonetta halua opetella käyttämään.


    • kokeilujapäätös

      Kirjoittajalla oli hermo pinnassa.
      Kaikki eivät ole kiinnostuneita tietotekniikasta. Jos kotona on tietokone, niin kyllä se sen verran kiinnostaa, että sen nettipankin opettelee.

      Tosiasiassa tässä on kysymyksessä läheisriippuvuus. Vanhemmat eivät päästä tytärtään itsenäistymään, eikä tytär halua itsenäistyä.

      Vanhemmat saavat touhuta mitä vain, mutta tyttöystävän kanssa sinun on ratkaistava, miten paljon tapaat hänen vanhempiaan ja muita sukulaisia. Tyttöystäväsi varmaan osaa mennä yksinäänkin heidän luokseen.

      Jos tilanne tuntuu sinun mielestäsi jatkuvasti hankalalta, on parempi erota nyt, kun teillä ei ole lapsia.

      • täytäsaappaat

        taidat olla kateelinen appi ukolle. tainnut olla luotettava ja aikaansaapa kun vieläkin naiset noin passaa. osoittaa kunnioitusta ja rakkautta


      • Riiiiiiiii

        Jos suhde on muuten tyydyttävä, niin onko ero aina ensimmäinen vaihtoehto vaikeaan tilanteeseen tai ongelmaan? Kertoo jotain ajastamme ja arvoistamme:/.
        Ymmärrän aloittajaa hyvin. Kerro naisellesi suoraan mutta asiallisesti, että et ole valmis ihan näin usein käymään hänen vanhempiensa luona kylässä ja miksi näin koet. Jos kyseessä olisivat vanhukset, sanoisin että käyttäytymistään ei voisi enää muuttaa mutta näin nuorten kanssa muutokseen on vielä mahdollisuus ja vastuu muutoksesta on tytöllä ja hänen perheellään.


      • Kannattaako.jatkaa

        Otetaan nyt asia siten kun se on: Lue uudelleen aloitus. Onko se sivistyneen ja "parempaan väestöön" kuuluvan ihmisen tekstiä ja puhetta? Jo se, että teksti on yhtenä pötkönä, muodostaa lukijalle käsityksen kirjoittajasta.
        Jos itse on fiksu ja asiallinen, niin ongelman voisi käsitellä sivistyneesti. Ukolle voi hankkia opastusta joltakin ammatti-ihmiseltä, kyllä kaiken maailman ATK-guruja on joka puolella. Perheen naisväellekään oppi ei ole turha. Jos ei kiinnosta itse mennä viikonlopuksi ko. huusholliin, niin asian voi varmasti hoitaa hyvän käytöksen puitteissa.
        Jos oman ja tyttöystävän periaatteet jo tässä vaiheessa ovat etäällä toisistaan, niin mikä paria edes yhdistää. Olisi viisainta molemmille etsiä oman tasoinen kumppani.
        Yhteiselämä ei voi perustua sille, että toinen kokee, ettei hänelle tärkeät asiat kiinnosta kumppania. Tunnehan on silloin molemminpuolinen, kirjoituskin sen selvästi osoittaa.


      • Riiiiiiiiiiiii

        Mistä löytyy kumppani, joka on aina ja kaikista asioista samaa mieltä? Tällä menolla kukaan ei solmi enää pitkäaikaisia liittoja, jos näinkään, anteeksi, pienehköön ongelmaan ei voi suhtautua ratkaisukeskeisesti. Periaatteita ja arvoja on suhteessa miljoona tärkeämpääkin kuin se, että muijan perheolot ovat hieman erilaiset ja hän haluaa hyysätä isäänsä. Selvä pesäero tai harvennus viikonloppureissuihin ja selitys perään.
        Ihmiset eivät monesti jaksa omiakaan sukulaisia, ja vielä pitäisi rakastaa ja palvoa kumppanin sukua? Se, osoittaako kohteliasta kiinnostusta vaikka toisen harrastuksiin ja mielenkiinnon kohteisiin tai käydä toisen kanssa kyläilemässä silloin tällöin mummolassa on eri asia kuin uhrata vapaa-aikansa appivanhempien kanssa.


    • buju

      Ap, yritä osoittaa tyttöystävälle millainen sovinistipaska hänen isänsä on. Sano että isän ei tulisi kohdella vaimoa ja tytärtään niin huonosti. Usein nimittäin on niin että meihmiset olemme sokeita kodissa tapahtuville vinoutuneille tottumuksille. SSitten kun joku huomauttaa niistä, sitten vasta huomataan että mitä hittoa....!

    • irtipaassyt

      Minäkin neuvoisin ensin antamaan tyttöystävälle näkökulmaa siihen mikä tuossa asetelmassa on pielessä. Jos tyttöystäväsi vanhemmat ovat täysijärkisiä ihmisiä, he oppivat kyllä käyttämään nettipankkia jos vain haluavat. Ei se mitään rakettitiedettä ole. Jos ei suostu edes yrittämään tai ei kiinnosta sisäistää asiaa niin kyse on vallankäytöstä.

      Oma isäni on juuri tuollainen. Hänen sanansa on perheessä laki, ja vaimo ja lapset ovat olemassa vain häntä ja hänen oikkujaan varten. Hänkään ei osaa käyttää nettipankkia (ei kuulemma tarvitse opetella jos ei halua) ja äiti hoitaa kaikki pankkiasiat. Ei osaa tallentaa edes puhelinnumeroita kännykkäänsä, sekin on jonkun muun tehtävä. Jos ruokapöydässä ei ole esim. hänen mieleistään leipää, hän ei voi ottaa neljää askelta kaapille ja käydä sitä itse hakemassa, vaan siitä hyvästä on aina moitittava ainakin yhtä ihmistä että miten ei osata edes pöytään laittaa oikeita tarjottavia.

      Joo, en pidä yhteyttä enkä käy. Äitini saa passata isää jos haluaa kovasti olla kynnysmattona, minun ei tarvitse aikuisena ihmisenä enää moista sietää. Ei aikuisen ihmisen tarvitse elää lapsuudenperheelleen, varsinkaan silloin jos perhedynamiikka on tavalla tai toisella kieroutunutta.

      Voi tietysti mennä tovi jos toinenkin että tyttöystäväsi ymmärtää että isän kontrollihakuisuus perheenjäseniinsä on epätervettä. Hän on vuosikausia elänyt tuollaisen asetelman osana eikä siitä ajattelumallista murtauduta ulos ihan hetkessä. Luulisi että silmät avautuvat ennemmin tai myöhemmin kun ikävuosia alkaa kertyä ja parisuhde toisensa jälkeen kariutuu siihen että mennään isän talutusnuorassa, mutta parasta hänen itsensäkin kannalta olisi jos hän saisi sivustatukea tilanteen hahmottamiseen.

    • kielenkäyttö_ihmetyttää

      ap:nä kielenkäyttö on sen laatuista, että enpä usko, että hänkään kohtelee tyttöystäväänsä ns. nätisti.

      Haukutko tyttöystävääsi oikeasti vitun akaksi?
      Kiroiletko hänelle, huudatko, meuhkaatko ja kiukutteletko tyttöystävällesi?
      Vai autatko kotitöissä, teet ruokaa, peset pyykkejä, siivoat ja järjestät hänelle lepohetkiä hetkisen elämän lomaan?

      • Riiiiiiiiiii

        Kyllä maailman suurin ongelma on varmaan se, että käyttää suuttuessaan pitkässä postauksessa kerran sanaa vittu ja kerran sanaa vitunmoinen.
        Mennään vain kaikki mököttämään liiteriin ja puimaan nyrkkiä taskussa, ettei vaan tule mitään ikäviä asioita otettua pöydälle nii.


    • Käyttäkää.palvelua

      Kaikki laskut muutettava e-laskuiksi, jolloin ne menevät suoraan tililtä maksuun ihmiskäden koskematta.
      Pitää teidän sen verran itsekin tietää! Miksi juoksette siellä laskuja maksamassa?

    • 876

      Ei tuossa porukassa ole muita juntteja kuin sinä. Olet suvaitsematon ja itsekeskeinen nuori. Jokainen perhe tekee omat valintansa ja arvojärjestyksensä. Tuossa perheessä ei kukaan haistattele vanhemmilleen ja siinä vanhemmuuden tehtävässään he on onnistuneet näköjään tosi hyvin. Toisin taitaa olla omassa perheessäsi. Vaikka minun on todella vaikea uskoa että vanhempasi ovat noin pahasti epäonnistuneet tehtävässään. Sinulla on jokin muu vika. Jos olisit minun poika niin häpeäisin käytöstäsi tosi paljon. Ja toivon todella hartaasti että tuo tyttö jättää sinut ennen kuin pilaat hänen elämänsä.

      • 90-luvun_ATK

        Erittäin hyvin sanottu, nimimerkki "876".


    • mekkk

      Kerroppa seuraavan kerran naisellesi että meillä ei ole varaa ajaa hänen vanhemmilleen laskujen maksun takia koska tuo 300 km on aika paljon autolla ja menee 20-30 litraa polttoainetta ja aika paljon rahassa mitattuna vaikka vuoden aikana ja aika vätys tuo nainen jos ei isälleen vastaan osaa sanoa. Nn oppivat kyllä kun on pakko eikä kukaan auta niin helpottaa.

    • 8532

      Eipä ole sivistyksellä ap:takaan paljon vaivattu. Huh.huh.

    • 90-luvun_ATK

      Kylläpä on aloittajalla onneton asenne, jos tuollaista edes tarvitsee sinun miettiä niin Lopeta ajoissa ettet satuta tyttöystävääsi! Minä käyn oikein mielelläni 150 km päässä joka kuukausi ja samoin käy tyttöystäväni, joka nyt jovaimonkin arvonimeä kantaa. Ei todellakaan ole tarpeen olla mitään hel**tin älypuhelimia vanhemmilla, ei ole edes parikymppisellä puolisollani. Ja muutenkaan ei tarvitse esittää niin "kyllä mä olen niiin nykyaikainen"-tyyppiä, kun saattaa olla, että todellisuudessa ei kuitenkaan tiedetän mistään mitään. Juuri nämä Facebook/Twitter/some/älypuhelin -pellet ärsyttävät, kun ollaan olevinaan jotain wizardeja vaan esim. ohjelmoinnista, sovelluskehityksestä tai mistään muusta oikeasta tietotekniikasta ei osata hölkäsen pöläystä! Sitten arvostellaan, että (appi)vanhemmat eivät osaa käyttää tietokonetta, voi elämän kevät... Meillä autetaan toisiamme ilolla, puolin ja toisin, suunnilleen päivittäin. Kun rakastaa puolisoaan, rakastaa myös lähiperhettään vaikkei nyt ihan joka asiasta samaa mieltä kaikkien kanssa olisikaan.

    • Pankkiasiatanaan

      Hieman haastetta on sullakin. Parempi kuitenkin noin päin. Jos anoppi olisi se pompottaja, niin ruumiita tulisi. Älä mene mukaan niille reissuille. Käy aina välillä. Jos et halua pitää tyttöäsi niin vastaus on vielä helpompi.

    • htjjkj

      teeppä niin että osoita kiinnostusta ja pyydä että maksat sinä tällä kertaa laskut sitten stekkaat saldot ja sijoitukset samalla ja jos näyttää hyvältä niin tytön kanssa vihille vaan, eiköhän sitä kestä siinä perintöä odotellessa

    • taalainmaa

      Olet varmaankin melko nuori. Perhe on elämässä tärkeitä arvoja ja tyttöystäbäsi onkin kenties viisaammin sen hyväksynyt, vaikka tilanne vaikea onkin. Menisitkö itseesi ja miettisit, että hankalat vanhemmat olisivat voineet sattua juuri sinulle eikä kumpanillesi. Ja hankalia tapauksia on myös opittava elämässä käsittelemään. Kaikisa meissä on Hyviäkin puolia,kenties Hymy silloin tällöin, ystävällinen sana? Jos kärsivällisesti jaksaa auttaa kun apua kysytään, niin kenties nettipankki asiakin jonain päivänä tulisi sisäistettyä.

      Minusta kansallisrunoilijamme Eino Leino on tiivistänyt asian parhaimmiten.
      "On mahdotonta tietää
      mitä elämä on,
      mitä maailma on,
      mitä yleensä mikään on,
      ennen kuin saa lapsenlapsen,
      jota rakastaa."
      Peitto siis heilumaan.

      PS. Mitä yhteistä on oluella ja anopilla?
      -Kummatkin ovat parhaimmillaan 3°C asteisena avattuna pöydällä. :)))

    • tavallisuudesta

      Nimimerkki "kohtalähteevaihtoon" ei itsekään ole se terävin kynä, eikä hänen kanootissaan ole inkkareita tarpeeksi eivätkä ne vähätkään osaa meloa samaan suuntaan.

    • Valkokauri

      Voi voi..ymmärrän kirjoittajaa. Kyllä kannattaa miettiä, millainenkohan tyttöystävästäsi tulee vanhana... Yleensä alamme muistuttaa vanhempiamme. Jos et nyt saa häntä puolellesi ja ymmärtämään järkipuhetta siitä,mitä hänen tulisi tehdä vanhempien kanssa, tuskin hän on sinun kanssasi samalla aallolla...myöskään tulevaisuudessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      281
      19199
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      86
      3612
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2255
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1956
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1860
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1610
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1362
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1308
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      149
      1162
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1069
    Aihe