Irakilaisen kanssa avioon,mutta miten;????

TulevaVaimo

Hei!
Tarvitsisin kipeästi neuvoja miten onnistuu siis mennä avioliittoon Suomessa irakilaisen (on turvapaikanhakijana)miehen (kihlattuni) kanssa??

Jos joku suomalainen on jo mennyt (onnistuneesti)ja lukee tämän olisi aivan mahtavaa jos voisi neuvoa mitä todistuksia/papereita tarvitaan ja mistä ne oikeasti saa?
Mieheni on Bagdadista ja siellä ei ole ainakaan suomen lähetystöä ollenkaan,mutta Suomessahan on Helsingissä Irakin suurlähetystö auttaako sinne soitto mitäön? Yritin jo perjantaina soittaa mutta ei vastattu vaikka annoin kauan soida(?)....


Olen tietoinen että esteettömyystodistus vaaditaan molemmista. Miten sen saan miehelleni jota emme voi hakea Irakista?! Saako sen Irakin suurlähetystöstä ja ihan siis paikalle itse menemällä jotta voi todistaa mieheni henkilöllisyyden(hänellä passi mutta se on vanhentunut)mutta mikä kelpaa siihen?

Täsyä kysymys;

1. Puoliso saa oleskeluluvan perhesiteen perusteella

Suomessa asuvan henkilön aviopuoliso voi saada oleskeluluvan perhesiteen perusteella, jos ulkomaalaislain mukaiset edellytykset luvan myöntämiselle täyttyvät. Todisteeksi avioliitosta on esitettävä avioliittotodistus.
Lisäksi avioliiton on oltava rekisteröity sekä Suomessa että ulkomaalaisen puolison kotimaassa, (???) jos se on kyseisen maan lainsäädännön mukaan mahdollista.(????!!!!!!!)


Eli onko meidän siis avioiduttava sekä maistraatissa ETTÄ moskeijassa imaamin vihkimänä että saamme jatkaa elämää yhdessä eli mieheni saa myös oleskeluluvan Suomeen perhesiteen perusteella avioiduttuamme Suomessa?

100

5691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyihyi

      Rakkaus ei ole kyllä aitoa. Seksiä saisi muutenkin,mutta irakilaiselle on tärkeämpää päästä Suomeen asumaan.Voi näitä höynähtäneitä Suominaisia.Eroaminenkin on helppoa irakilaisittain,sanoo vaan minä eroan sinusta ja silloin vaan vek.

    • 55433356abc

      Maistraatti riittää. Mutta luulenpa että teet suuren virheen. Yritä olla mahdollisimman pitkään yhdessä menemättä naimisiin.
      Sitten se todellinen luonne paljastuu.

    • JegElskerDeg

      Heti pitää päästä naimisiin, ettei vain miehen raasua karkoiteta sodan jalkoihin! Voi, kun pelottavaa! Omat lapset ja vaimo on jätetty raukkamaisesti omaan kotimaahan, ja he ovat varmasti ISIS:sin kynsissä.

      • JegElskerDeg

        Saadaan tänne Eurooppaankin uusia rauhan uskonnon harjoittajia. Juuri tämän takia muslimimies saa avioitua kristityn tai juutalaisen naisen kanssa, sillä musliminaista pidetään liian heikkona käännyttääkseen kristittyä tai juutalaista miestä muslimiksi ja ottamaan lapset itselleen kasvattamalla niistä terroristeja.

        Toivoisin tämän keskustelun olevan huono vitsi, mutta ikävä kyllä tätä tapahtuu oikeasti.


    • Voiitku

      Älä herrajumala mene naimisiin tuollaisessa elämäntilanteessa olevan kanssa - saati sitten irakilaisen. Käytä nyt vähän järkeä.

    • Vhghkjvggjj

      Esteettömystodistuksen saa suurlähetystöstä, tosin en tiedä saako sitä ilman voimassaolevaa henkilöllisyystodistusta. Ja maistraatti riittää avioliittoon, kirjoitinkin tuossa sen aikaisemmin.
      Edelleen myös kehoitan varomaan. Parempi sinulle ettet mene naimisiin. Tiedän että nyt olet rakastunut ja kuvittelet että mieskin on. Säästät itsesi suurilta murheilta tulevaisuudessa jos et mene naimisiin. Liittonne ei tule onnistumaan, anteeksi vaan.
      Tiedän sen, kokemuksesta.

      • DainaKatjiina

        No ei todellakaan saa suurlähetystöstä esteettömyystodistusta!
        Mutta siellä voi tehdä valtakirjan jonka lähettää kotimashansa luotetulle henkilölle, joka esteettömyystodistuksen hankkii.
        Tätä varten mieheltä ja Irakissa asuvalta henkilöltä molemmilta 4 passikuvaa sekä passit tai oikeaksi todistetut kopiot.
        Valtakirja lähetetään esim dhl matkassa sitten Irakiin ja siellä luotettu henkilö valtakirjan avulla hankkii esteettömyystodistuksen.
        Suomessa nainen hankkii maistraatista omansa ja kun mieskin on saanut todistuksensa, maistraattiin vain aika vihkimistä varten. Henkilöllisyys on todistettava kummankin. Tässä on maistraattien välillä ollut hiukan hajontaa, osa on hyväksynyt vanhankin passin jos esim poliisi varmentaa henkilöllisyyden.
        Jos se ei onnistu, Ruotsin kautta voi hankkia uuden Irakin passin mutta vaatinee pari käyntikertaa Ruotsin puolella.


      • Anonyymi

        Nimen omaan . Muista voitte asua sama osoite koti 3 vuotta. Olette avo pari joka rinnastetan avio-Liitoksi. Enää ei oleskelulupan tarvitse aviolittoa.Ritää 3 vuotta saman katon alla.Kulturi on vaikea. Ja siellä kotimaa on pyyhän liton naitettu hänet sukulaisen kanssa.lapsiakin on! Pyhä litto ei ole kirjoissa ei kansissa,Sitä ei europassa edes hyväksytä viralisesti. Mutta se on suvun järjestämä islam litto. Sitä ei pura yhtään mikään Suomessa. Suku on vahvempi kuin rakkaus ja suvun sana painaa.Saltaan väliaikainen liitto toki. mutta kun mies tällä ja jalansija. kaikki ok! Teille tulee ero.Homaa vaimon ja lapsen suomi. Kun vanhin lapsi on 16-17 v. 18 vuotiasta ei enää perhesitein suomi saa.Serustelin Turkilaisen kanssa 7 v. Niin lähesty lapset 16 ja 17v. ylätys oli vaimo ja 2 lasta. Sanoi kutsuu ne suomi perhesitein. niin olikin naimisisa,tai kävi lomat siellä ja meni naimisin? Mitä mulle jäi tyhjä käsi!Tuhlasin valhesen 7 vuotta, Uskoin luotin rakastin.


    • Diiz

      Tosta esteettömyystodistuksesta en tiedä, mutta maistraatti riittää suomessa ja jos haluaa, että se on myös virallista irakissa niin silloin imaami pyydetään kotiin vihkimään ja siinä allekirjoitetaan vihkitodistu ja pitikö siinä nyt olla kummallakin 3 miespuolista todistajaa mukana.

    • pirkkoliinu

      Ukkos jättää sut heti kun on saanut kansalaisuuden. Tajuatko että sinua hyväksikäytetään!

    • kulkijaneitokainen

      Voi voi, mustat silmät ovat hurmanneet sinut ja sinä olet sokea rakkaudenhuumassa, Ja se on menoa sitten. Täältä jyrähtää nyt pienoinen järjenääni. Olen nainen, mutta en sentään noin tyhmä. Olisit hyvä ihminen pitänyt omalla sydämellä kypärän, koska yksikään näistä Irakilaisista miehistä ei välitä länsimaalaisesta naisesta vähääkään, rakkaudesta puhumattakaan. Pitäisi älytä erottaa toisistaan seksuaalinen himo ja rakkaus, koska ne ovat kaksi eriasiaa. Voithan sinäkin naida tämän mustasilmäisen arabin kanssa, mutta älä hyvä nainen edes ajattele avioliittoa. Heillä lienee aika hyvä varustus sänkyleikkeihin.

      Jos olet ensimmäisillä treffeillä kaatunut sänkyyn niin olet jätettä hänelle, tälle muslimimiehelle. Irakissa ja arabialaisessa kulttuurissa yleensä ei ensimmäisillä treffeillä mennä sänkyyn ja siinä kulttuurissa naisen pitää olla neitsyt . Harjoitteluajot seksinsaralla tehdään aina kakkoseen, jos ylipäätään edes siihen tilaisuutta tulee.

      Suurella osalla näistä arabimiehistä ei ole paljon kokemuksia naisista tai jos on niin ovat saaneet niitä "bordelleista", joissa käydään salaa hankkimassa kokemuksia.

      Realistina suosittelisin sinulle nyt jäähypenkillä istumista jonkin aikaa. Tutustu tähän mustasilmäiseen hurmuriisi ensin, äläkä hyppää suoraan avioon. Mies on luotu metsäsämään ja liian helppo saalis ei enää kiinnosta.

      Annan viisaan neuvon - nauti rauhassa saaliista, mutta pysy sinä metsästettävänä.
      Arabimiehet ovat eläneet kotona äidin helmoissa, joten heillä ei ole minkäänlaista käsitystä itsenäisestä elämästä. Sinä joutuisit vetämään häntä perässäsi ja ohjaamaan joka asiassa. He eivät ole miehiä vaan äidin poikia.

      Ja jos saan kainosti sanoa, niin kunnon Suomimiestä en noihin vaihtaisi koskaan.

      • Rikkalapio

        Kiitos Rakas Suomineito. Näistähän me yhteiskunta luodaan, sun kaltasista yksilöistä. Itse luulen ja ajattelen ettei oo parempaa ko Suomi elovena tyttö,kaikki kunnia teille Suomen naiset, te pidätte pystyssä tätä yhteiskuntaa, ihanaa olla teidän vertaisianne kumppaneita!


    • tintti56

      Et sitten sen verran ole poikaystäväsi kanssa pystynyt keskustelemaan että olisit kuullut että islamilaisilla on perjantaisin pyhäpäivä, eihän niiden lähetystöt silloin vastaa! Jos kommunikointi on tuolla tasolla, suosittelen että unohdat koko jutun.

    • JILaw

      Jos oikiasti rakastat miestä niin keräät kimpsus ja kampsus.. Haistatat vitut lakiasiolle ja painut nauttiin vaikka autiosaarelle iloista elämää'

    • luvallstanykymaailmassa

      Ennen muinoin piti kuulla papin amen,että pääsi miehen kanssa kunniallisesti punkkaan.Nykyään ei muuta kuin suoraan petiin kun himot rupeavat hyrräämään. Nykyään on se ihan ok,joten mitä suotta menet vihille sänkyyn pääset ilman sitäkin.

    • TulevaVaimo

      Kiitos valtaisista vastausmääristä!
      Ilmeisesti polttava puheenaihe myös palstalla!?
      Soitin asiasta molempiin (maistraatti lähetystö) ja molemmissa sanottiin että vaativat esteettömyystodistuksen Irakista ja sieltä sen saa,ei Suomen suurlähetystöstä.

      Tämä maa tosin on eritt. rasistinen ja itse en ole rasisti, huomaa vain monien kirjoituksista kuinka paljon halveksuntaa ja rasismia tämä Suomen "hyvinvointivaltio" pitää sisällään!
      Jos mulla olis vaihtoehtona lähteä muualle asumaan, varmaankin lähtisin, silti en lähde. Eikä mua nuo teidän ilkeät kommenttinne satuta pätkääkään, joten jatkakaa vain jos siitä saatte jotain persversiomaista tyydytystä

      En ole menossa naimisiin,sillä se näyttää olevan eritt. hankalaa turvapaikanhakijan kanssa, jolla ei ole (vielä) oleskelulupaa/suomalaista henkilötunnusta. Siinä tapauksessa jos se on valmiina naimisiinmeno ei kaadu Suomen "paska byrokratian"kouriin!!!

      • Hohoh577

        Ai rasismia? Mitäs rasisteja sitten on nää aasialaisten kanssa seurustelevat miehet ja ne naiset joilla mies on muualta kuin Afrikasta tai Lähi-idästä? Suomalaisia ei yhtään kiinnosta kristittyihin kohdistuvat vainot mutta sen sijaan islamfobia huolestuttaa vaikka kyse on realismista.


      • jaki1

        Luen vasta nyt tätä ja ihan älyttömiä kommentteja... :( Olen samassa tilanteessa ja löysin tiedot "Irakilainen vaimo " blogista. Onnea sulle ja toivottavasti kaikki menee hyvin.


    • TulevaVaimo

      Ja vielä: Miehellä EI OLE Irakissa perhettä eli ei vaimoa eikä lapsia. Ikää on vasta 27v. Eikä siellä sallita avioliiton ulkopuolista seksiä,niinkuin meillä täällä... Suomalaiset naiset ovat heidän mielestään vapaita,ja useat varmasti jakorasioita koska meillä on niin vapaa maa. Sitä me suomalaiset kutsumme nimellä tasa-arvo. Eli naiset saavat jakaa vapaasti miehille haaroväliään ja miesten kunnioitus Suomessa naisia kohtaan on erittäin harvinaista. Olen itse kokenut nainen ja tiedän siksi millaisia Suomalaismiehet ovat, juoksevat yleensä vain pillun perässä ja pakenevat kun nainen ryhtyy puhumaan vakavemmasta kuten naimisesta.(muuallakin kuin pedissä siis!)

      Olen nähnyt miehen perheenkin ja jutellut heidän kaikkien kanssa (videopuheluilla); äiti,isä,sisaret, serkut ym. Joten mies tosiaankin on vapaa eikä sitä ole odottamassa katras lapsia tai vaimoa. Minä olen se jonka kanssa mies haluaa perustaa perhettä ja elää..
      Kateus muuten on Suomen suurin pahe, suomalaiset ihmiset on suurimmaksi osin aina kateellista tai panettelevia. Kyllä arvo laski taas kohisten suomen kansalaisista.
      Arabit kunnioittaa naista eri tavalla joka ei näy teille.

      • Säälittävätapaus

        Kateus, voi vittu. Kateus pitää ansaita, säälin saa ilmaiseksi.


      • mä olen naimisissa irakin kurdin (kurdistan) kanssa, ja voi vittu oot sä tyhmä,, 27 :')
        oikeesti kuvittelet että se kertoo sulle oikean ikänsä,,omakin on huomattavasti vanhempi kuin papereilla. vitustako sinä tiedät mitä perhettä sillä on siellä bagdadissa,,vissiin arabi ja ne onkin alinta kastia mitä näihin tulee. mutta toki ole vaan lupaauto,maatti, saapastakin tyhmempi ainakin olet ja helvetinb lapsellinen ruusus kuvitelminesi.

        minun miehelläni oli jo pysyvä oleskelulupa kun tapasimme ja kansalaisuuden sai 3 vuotta siten, olemme olleet naimisissa 4 vuotta ja meillä on täys kristitty leikkaamaton poikalapsi 2v.
        mutta nää arabit olettaa että akka rupee muslimiksi, ja poika leikataan automaattisesti ym muuta paskaa...onnea vaan tulevaan.

        ai niin toi perheen näkeminen ei meinaa mitää, ne halveksii sua kyllä. arabeilla ei ole meitä kpohtaan yhtään kunnioitusta, hänelle ja perheelleen todellakin let jakorasia, ja se ei muutu.


      • Sika-amalia
        piki.piki79 kirjoitti:

        mä olen naimisissa irakin kurdin (kurdistan) kanssa, ja voi vittu oot sä tyhmä,, 27 :')
        oikeesti kuvittelet että se kertoo sulle oikean ikänsä,,omakin on huomattavasti vanhempi kuin papereilla. vitustako sinä tiedät mitä perhettä sillä on siellä bagdadissa,,vissiin arabi ja ne onkin alinta kastia mitä näihin tulee. mutta toki ole vaan lupaauto,maatti, saapastakin tyhmempi ainakin olet ja helvetinb lapsellinen ruusus kuvitelminesi.

        minun miehelläni oli jo pysyvä oleskelulupa kun tapasimme ja kansalaisuuden sai 3 vuotta siten, olemme olleet naimisissa 4 vuotta ja meillä on täys kristitty leikkaamaton poikalapsi 2v.
        mutta nää arabit olettaa että akka rupee muslimiksi, ja poika leikataan automaattisesti ym muuta paskaa...onnea vaan tulevaan.

        ai niin toi perheen näkeminen ei meinaa mitää, ne halveksii sua kyllä. arabeilla ei ole meitä kpohtaan yhtään kunnioitusta, hänelle ja perheelleen todellakin let jakorasia, ja se ei muutu.

        Samaa paskaa kaikki.
        Muuten, ei ole olemassa mitään kurdistania.


      • Anonyymi

        Olet aika oikeassa. Joka maassa on hyviä ihmisiä. Itse seurustelen ulkomaalaisen kanssa myös.


    • TulevaVaimo

      Ja kyllä, mies puhui että JOS menemme naimisiin minun pitäisi kääntyä muslimiksi ja mm.poistattaa tatuoinnit joita on useita.
      Sanoin etten kykene, johon hän vastasi että ei tarvitse emme mene sitten naimisiin.
      Mies puhui eilen,että jos hän saa turvapaikan hän aikoo hommata itselleen asunnon isosta kaupungista, ja minä joko tulen mukaan jos haluan tai sitten asumme erillään ja seurustelemme silti.
      Tämä särähti korvaani, sillä en ole valmis muuttamaan kauemmas,täällä on perheeni.
      Enkä ole tottunut ison kaupunkiinkaan.

      Pelkään tosin miehen löytävän naisen myöhemmin koska hän on niin komea ja hyväluonteinen vielä, hyvä kokki jne. En sitten tiedä, mutta sanoi että muslimin kanssa EI SUOMESSA voi naida. Sillä se kulttuuri on sellainen että ISÄT vaatii ensin tavata miehen ja hyväksyttää, ja siihen isät vaativat todella paljon kaikkea;RIKKAAN miehen;ja tällä hetkellä ei hänellä ole "mitään" Suomessa. Hän menetti kaiken paetessaan Irakista,siellä hän oli rikas,mm.asunto Turkissa ja kaksi autoa,hyvä työpaikka ym

      • nyt oikeesti, sähän olet täysi idiootti, jos nielit kaiken ton paskan ...naurattaa niin...

        mitäs hän täällä tekee kun niin hienosti oli asiat ???????

        minun mieheni pakeni kuoleman uhkaa, ei heillä ole mitään rikkauksia autoja ym..huh huh...


    • Jggbkhgg123

      Sen esteettömyystodistuksen voi tilata lähetystön kautta. Siihen pitää tulla leimat että on virallinen.
      Huomaatko että mies alkaa jo nyt esittää vaatimuksia? Arvaa vaan mitä edessä kun menet naimisiin?
      En ole rasisti, mutta toisiaan tiedän kokemuksesta. Vaikka olet puhunut hänen perheensä kanssa, se ei merkitse yhtään mitään. Hekin ovat yleensä mukana vedätyksessä.
      Usko minua, oman henkisen hyvinvointisi ja tulevaisuutesi vuoksi, älä missään tapauksessa mene naimisiin.

      • JegElskerDeg

        Tajuatko, millaisen katastrofin aiheutat itsellesi? Muslimi on velvoitettu valehtelemaan kristitylle tai juutalaiselle edistääkseen uskontoaansa. Muslimimiehen on helpompi saada juutalainen tai kristitty nainen luopumaan mm. alkoholista ja "paljastavasta" pukeutumisesta (tarkoitan nyt ihan t-paitoja, shortseja, siis ihan perusvaatteita!). Musliminaista pidetään heikkona, ja hän alistuisi kristityn tai juutalaisen miehen länsimaalaistumiseen, kuten alkoholin juontiin ja paljastavaan pukeutumiseen. Tämän takia musliminainen saa ottaa vain oman uskontonsa edustajan miehekseen.


    • Hfcjkkhh123

      Arabien naisten kunnioitus paljastuu sinulle sitten jos menet naimisiin. Nainen on aina miehen alapuolella. Sinulla ei ole mitään päätösvaltaa.
      Ja jos sanot hänelle että et voi vielä mennä naimisiin, hänen jättää sinut heti ja etsii uuden. Siitä jo tiedät todelliset tunteet.
      Olen 100 % varma että jos et nyt suostu liittoon tulet jätetyksi. Mieti miksi?

    • Repe53

      Muslujen kanssa on aina tehtävä avioehto, että lapsia ei kasvateta islamiin ja että avioliitossa noudatetaan Suomen lakia.

    • fhjlöäää

      Voi tuleva vaimo parka, olet täysi ääliö. Ei täällä ole mitään rasistisia viestejä, kyllä ne on vain kylmiä totuuksia, mutta ethän sinä lapsiparka usko mitään. Kade ei tarvitse kenenkään olla kyllä jokainen nainen saa oman elintasoloisen jos haluaa. Muslimimies saa tehdä mitä haluaa eihän miehillä ole mitään säätöjä, nainen on täysin alustettu. Asunta Turkissa, hyvä työpaikka ja kaksi autoa, eihän Turkissa ole mitään sotaa eikä sieltä tarvitse paeta. Sulle puhutaan täyttä paskaa, kuuntele neuvoja älä ole tyhmä.

    • OonVähänKade

      Tosiaankin,jos aiot avioon muuta hänen kotimaahansa,koulutuksestasi on siellä varmasti hyötyä.
      Yhteys kotisuomeen hoituu netitse ja kirjeillä.
      Onnea uudelle suhteellesi.

      • Huvittavaa

        Heh heh. Taitaa olla ironiaa Taisit lisäksi unohtaa itsemurhapommittajat. Entäs kielitaito? Moniko Irakissa puhuu edes englantia?


      • Lhhhhk675

        Aloittajan kannattaa hukata paperit siellä Irakissa ja palata joku pv takas Suomeen, tulisi hyvät massit.

        Joo ei saatana, aloittaja aiheuttaa itselleensä ikuisen helvetin ja jos ja kun lapsia tulee niin isä ottaa lapset itselleen ja kasvattaa niistä terroristeja. Tällaista oikeeesti tapahtuu. Eilen fb näin suomalaisäidin kirjotuksen, joka taistelee pojastaansa joka on musuisällä.


    • notnotnotnott

      Onnea avioliitollenne. Vaikka se provo olikin, niin huomaathan miten suurta arvostusta nauttisitte täällä Suomessa.

      • TULEVAVAIMO

        EN OLE PROVO
        JA ARVOSTUSTA EN EDES OLE PYYTÄNYT ENKÄ EDES KAIPAA ARVOTTOMILTA IHMISILTÄ!
        MINUN ELÄMÄ ja MINUN PÄÄTÖKSENI.
        Aluksihan kysyin vain kohtalotoveria neuvomaan miten paperin saa helpoiten,mutta suomen kansa on niin sisäsiittoista että haukkumaan tarvitsi alkaa ja se on minusta vain huvittavaa! Sain hyvät naurut muutamien "kaikkitietävien" "olentojen" viesteistä!


    • fhjllööö

      Et todellakaan saanut hyviä nauruja, vaikka niin väität. Millälailla vastaukset on arvottomia, valitettavasti ne on tosi asioita, olet nyt niin sinisilmäinen ettet usko totuutta. Eihän totuuden kertominen ole haukkumista ja eiköhän vastaajat ajattele vain sinun parasta. Mutta eihän kukaan estä sinua menemästä perse edellä puuhun,itsehän tyhmyydestä kärsit.

    • Jos_Se

      Kielikurssilla olevat muslimimiehet halusivat kovasti tietää, miten voi päästä suomivaimoistaan mahdollisimman nopeasti eroon. Pettyivät kun kuulivat että pitää olla kärsivällinen, mikäli ei halua lentää ulos maasta. Omasta puolestani voitaisiin säätää laki, joka pitäisi muslimimiehet liitossa valitsemansa rakkaan kanssa vaikkapa tuollaiset 20 vuotta, vaihtoehtona maasta ulos lentäminen postimerkki p**seessä. Olisi todella hienoa nähdä kun ne luikurit älyävät joutuvansa pitämään vaimojaan tyytyväisinä tuon ajan.

    • mietivähän

      Turvapaikan hakija ei saa oleskelulupaa perhesiteen perusteella, joten relaa ja avioidu sitten kun kullallasi on olelupa, säästyt monelta itkulta.

      • EXTulevavaimo

        Miten niin ei saa oleskelulupaa perhesiteen perusteella(avioliitto)?
        Tämä on kysymys. Mieheni palautettiin kielteisten päätösten (2) takia valitettavasti enkä siis saanutkaan pitää häntä.


      • Kdkdkkdkd
        EXTulevavaimo kirjoitti:

        Miten niin ei saa oleskelulupaa perhesiteen perusteella(avioliitto)?
        Tämä on kysymys. Mieheni palautettiin kielteisten päätösten (2) takia valitettavasti enkä siis saanutkaan pitää häntä.

        Hahah. Pilattu olet kuitenkin. Lähde perässä.


      • bjvcnmcv4
        EXTulevavaimo kirjoitti:

        Miten niin ei saa oleskelulupaa perhesiteen perusteella(avioliitto)?
        Tämä on kysymys. Mieheni palautettiin kielteisten päätösten (2) takia valitettavasti enkä siis saanutkaan pitää häntä.

        Nauroin ääneen. Lähde tosiaan vain sen karvasen pellesi perään. Täällä pilaantunutta lihaa ei tosiasiassa ole kenenkään tarviinnut kelpuuttaa enää pitkään aikaan :)


    • kyseleepihan

      vai särähti tulevan rouvan korvaan hyvä sillä kun menette naimisiin tärykalvosi voi särähtää sen jälkeen joka päivä avokämmene iskusta, oletteko käyneet kristityille suunnatussa kirkoissa esim sunnuntaina, kerro kaverille että jos menette naimisiin hänen pitää kääntyä kristityksi jos ei onnistu hän ei rakasta sinua vaan käyttää sinua härskisti hyväksi, onka hän painostanut sinua antamaan anusta vai oletko jo taipunut painostuksen alla

    • MikätässäMAKSAA

      mie hain taikkunaisen,eikä mitään ongelmaa,

    • Eimitenkään

      Elikäs olet matumiehen kirjoitustaitoinen tuttava, ja yhteiskunnan toiminnasta täysin tietämättömänä kalastelet vinkkejä päästä Suomen sossuturvan piiriin. Suvakkinaiset on havaittu hyväksi apuvälineeksi tässä.

    • Hankit kirjoutustaitosen vasemmistolaisen pässin.

      Se varmaan saa täytettyä paperit.

    • teinittt

      Käykö täällä enää ketään oikeasti irakin kurdien kanssa seurustelevia? mitä tauteja olette saaneet/eikö mitään? ilmeisesti mm. kondylomaa ja herpestä liikkeellä, mitä muuta? exän entinen kävi testeissä joka kuukausi. Mies valehteli että kävi testeissä eikä käynytkään. Tartuttaa saa vapaasti

    • Anonyymi

      Moni hakee turkista kaikki paerit. Nykyisin ei tarvita aviolitoa oleskelulupaan. Avolitto riitää kuhan olette 3 vuotta asunet saman katon alla sama osoite,Rinnastetaan aviolitton. Jos nyt menet naimisin kyllä maistratti neuvoo mitä papereita tarvitaan. Ne voi tilaa sieltä Irakista kirjatuna kirjenä tulee tai sähköpostina .

    Ketjusta on poistettu 45 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe