Kuinka välttää ihastuminen seksisuhteessa?

Jopi1234

Oisko heittää vinkkejä? Tapasin erään mukavan naisen, jonka kans synkkaa ihan hyvin. Mut aika nopeasti huomattiin et makuuhuoneen lisäksi ei liikaa ole yhteistä muuten. Sovittiin et pidetään juttu ihan vaan fyysisenä. Välillä meinaa vaan tuntua siltä et syvempi ihastuminen yrittää astua kehiin, vaikka tiedän että suhe ei toimis pidemmän päälle ihan yhtään. Olenkin aina tän jälkeen pitänyt hieman hiljaiseloa. Onko muita vinkkejä ihastumisen välttämiseen. Ollaan sovittu naisen kanssa, että aamusin ei jäädä turhia hempeileen eikä liiemmin edes yritetä harrastaa mitään yhdessä.

26

4113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qwefcq2e

      Joka ikisessä seksisuhteessa jompi kumpi osapuoli ennemmin tai myöhemmin alkaa tuntemaan noin. Joka muuta yrittää väittää, valehtelee tai ei vain tiedä toisen osapuolen kokemista tunteista.

      • haraS

        Niinpä. Siks niihin ei pitäis koskaan alkaakaan, koska aina menee lopulta joku rikki.


    • asfasfasfas

      Ihastuminen on helppo välttää siten, että jos toinen on vaikka väärän ikäinen tai näköinen, kokemusta on.

    • nohalloo

      Miksi se pitäisi välttää, vaikka on alettu noin intiimiin kanssakäymiseen. Järjetön logiikka, josta ei voi seurata mitään kovin kestävää, terveellistä eikä itsetuntoakaan pönkittävää. Hullujen hommaa, sillä tunteet on kaikilla, vaikka toisin väitettäiskin.

    • siis olet jo ihastunut ja nainen ei ole uskaltanut vielä tunteita tuoda esiin...
      Ihan perus höttöä. Jos laitat itsesi likoon ja ilm. tunteista saat selville miten jatkaa.. Jos sovitaan vain sopivasta panosta ja se ei sitten olekaan sitä tulee just tällöstä höttöö ja sekoilua. Jos ei olisi edes tunteita et edes kyselisi täällä. Myönnä ja kärsi.

    • Jopi1234

      Jep. Tiiän, et tässä on hieman ihastumista ilmassa ja toistaseksi oon pystyny pitään sen melko matalana, enkä päästänyt valloilleen. Lähinnä aattelinkin kysellä, et miten täällä muut on onnistunu pitään tietyn etäisyyden. Ei tässä vielä olla itseään mihinkään rikottu ja sitä täs koitankin välttää. Eikös se ole aika normaalia, et jokainen haluaa hyvää seksiä ja sitähän tässä virityksessä ainakin saa. Joten pitää pitää pää kylmänä ja tietosia valintoja, ettei ihastus kasva liian isoksi, koska sit kaikki kaatuu.

      • kivatsulleki

        Jos kärsit jatkossa niin SE ON SULLE IHAN OIKEIN. Ei sitten ollut varaa vakitunteihin prostituoidun kanssa ja siksi on amatööri hankittu itsellesi ilmaiseksi huoraksi?
        Mää oon niin KYLLÄSTYNY miehen logiikkaan, jossa kyrpä aattelee ja tunteet pidetään pakastimessa. PRKL!


      • Jopi1234

        Wau! Oletko katkera jostain? Jos et ymmärtänyt aloituspostauksesta, niin tämä oli meidän yhteinen sopimus ja päätös. Ei tässä ketään hyväksi käytetä ja jos tunteet tulee liikaa peliin ja niille ei saa vastakaikua, koko homma loppuu siihen. Onko tässä jokin ongelma sinulla?


      • olenkokeillut

        Ei pienestä ihastumisesta haittaa ole, sen voi antaa tulla ja mennä. Pitää mielessään, mihin on ihastunut: mutkattomaan ja hyvää seksisuhteeseen. Jos taas alkaa mielessään ihan tosissaan hahmotella yhteistä tulevaisuutta, kannattaa palauttaa itsensä maan pinnalle kysymällä, mitä yhteistä meillä taas olikaan.


      • Anonyymi
        kivatsulleki kirjoitti:

        Jos kärsit jatkossa niin SE ON SULLE IHAN OIKEIN. Ei sitten ollut varaa vakitunteihin prostituoidun kanssa ja siksi on amatööri hankittu itsellesi ilmaiseksi huoraksi?
        Mää oon niin KYLLÄSTYNY miehen logiikkaan, jossa kyrpä aattelee ja tunteet pidetään pakastimessa. PRKL!

        Meinaatko ettei prostitoidun kanssa tule tunteita? Ihan fuulaa juttua. Hirveän moni on rakastunut korviaan myöden maksulliseen naiseen , pyytää tätä lopettamaan hommat ja tulemaan vaimoksi. Mikä siinä on erilaista, seksissä maksullisen tai ei- maksullisen kanssa? Sama, ehkä voimakkaampi orkku koetaan ammattilaisen kanssa ja orkku, se sitoo ihmiset toisiinsa, ei mikään muu. Siksi onkin niin s...tanan veemäistä, nämä maksulliset vievät kaikki hyvätkin miehet mukanaan, taviksille ei jää kuin lerppumunat änkyrät.


    • oekf

      Ei kai se mitään oikeaa ihastumista edes ole. Olisihan aikamoinen sattuma, jos aina ihastuisi juuri siihen ihmiseen, jonka kanssa on seksisuhteessa. Pelkkä ohimenevä kuvitelma.

      • Ihastettu

        Mitä tarkoittaa, että on ihastunut jos ei sitä, että haluaa nimenomaan seksiä? Tiedän olevani ihastunut kun haluan seksiä jonkun kanssa riippumatta siitä, onko edes mahdollista olla tämän kanssa yhdessä koskaan. Mistä ylipäänsä tietäisin haluta seksiä, ellen tästä ihastumisen tunteesta? Enhän toki rakastunutkaan ole, kun en koko ihmistä edes tunne. Kaikki sitten aikanaan, jos edes mahdollista. Mistä tietäisin aloittaa seksisuhteen, ellen haluaisi seksiä? Järjetön ajatus, ettei ole kiinnostunut jostain, vaikka tietää haluavansa seksiä tämän kanssa. Ihastunut voi olla vain pelkkään ulkonäköönkin kun ei muuten tunne koko ihmistä, jonka kanssa harrastaa seksiä, eikä tässä nyt kenellekään mitään uutta pitäisi olla?


    • Erilaisuuskinonrikkaus

      Jos kuitenkin etsit elämääsi ihmistä, jonka kanssa olisi enemmän yhteistä, niin satsaa mieluummin sellaisen etsintään tuokin tuhlattu aika. Vaikka sitä yhteistä ei kovinkaan paljon ole, niin yhdessä voi kuitenkin toimeen tulla sekä synkata muuten ja jopa elää yhdessä, mutta jos tosiaan etsit kumppania, jonka kanssa tehdään melkein kaikki yhdessä, niin luovu nykyisestä ettet löydä itseäsi suuremmasta tunteiden suosta.

    • onneevaan

      On teillä ongelmat nykyään... Yhdet valittaa kun eivät saa akkaa ja kun sitten saavat, eivät tiedä mitä sillä tekisivät ja toiset eivät vaan haluis rakastua siihen saatuun akkaan.
      Joo.o, sellainen on soppa kuin on keittäjätkin.

    • Riskinotonaika

      Kun tunteet alkaa syttyä niin ne voi pitää kurissa parhaiten
      a) tapaamalla erittäin harvoin eikä väliajan yhteyksiä
      b)lopettamalla koko suhde

      Erikseen on sitten se, kykeneekö kumpaankaan kohtaan silloin kun tunteita on jo alkanut rakentua. Sinuna kertoisin asiasta naiselle. Se voi ratkaista jutun suuntaan tai toiseen.

      On kiistatonta, että seksi herättää myös tunnehormonit ja kiintymyksen. Minä kyllä yrittäisin suhdetta mieluummin ihmisen kanssa, jonka kanssa seksi pelaa kuin sellaisen kanssa jonka kanssa seksuaalisuus ei kohtaa.

    • mjoopajoo

      Tunteiden syntyminen seksisuhteessa estyy helposti sillä, että katselee panoseuransa ulkonäön ja älyn perusteella= ei itseä miellyttävä ;) on toiminut.

      • arsrasrsar

        Samaa mieltä. Esim jos vaikka mieltymys on 20v naisiin tai miehiin niin katsoppa seksisuhteeseen 40v nainen tai mies niin tuskin ihastumista syntyy.


    • ilman_

      ei o ihastumista ei sektumistä

    • ljhljhkjhkl

      saat enemmän irti riiassa

    • Ihastumisen estää parhaiten kun etsii tarpeeksi mulkun miehen. Aito mulkku tulee vain käymään ja lähtee heti kun on lauennut. Mitä pitempään mies viettää naisen luona on varma ihastuminen melkovarmaa jos kestää pitempään kuin 7kk.

    • lfglfk

      Mulla on ollut jo 3 vuotta seksisuhde miehen kanssa, joka on välillä kautta rantain vihjaillut matkasta ym. asioista.... Mutta toisaalta mies lähtee joka kerta seksin jälkeen kotiinsa eli tästä olen päätellyt, että mies haluaa vaan seksiä.... Mitään pelisääntöjä ei olla sovittu eikä juteltu mistään tarkemmin.... Jossain vaiheessa suhdetta ihastuin mieheen, enkä ole saanut kerrottua siitä miehelle.... Välillämme on mieletön intohimo ja olen varma, etten tule kokemaan vastaavaa... Tämän intohimon takia suhteesta on niin vaikea luopua.... Jokin aika sitten tapasin erään kivan miehen, jonka kanssa tapaillaan.... Olen päättänyt ottaa härkää sarvista ja kysyä seksikamulta suoraan mitä hän ajattelee suhteestamme.... Jos hän pitää sitä vaan hauskanpitona, niin aion lopettaa suhteen ja kertoa totuuden omista tunteistani.... Toivottavasti mies on valmis luopumaan seksistä kanssani....

    • tunteellinenn

      Mä haluaisin seksisuhteen erään miehen kanssa, johon olen vähän ihastunutkin. Itseasiassa en pystyisi kuvittelemaankaan seksisuhdetta kenenkään kanssa, johon ei olisi mitään tunteita. Jos ei kiinnosta, niin ei kiinnosta millään tasolla. Ei kaiken tarvitse silti johtaa mihinkään.

    • hmm___

      minä haluaisin suhteen miehen kanssa, johon olen ihasunut, mut minusta hän haluaisi vain seksisuhdetta, Jos ei ole ihastunut,, mä unohdan

    • Ap avaajan kannattais koettaa olla suhteessa sen naisen kanssa. Tai ainakin puhuu niistä tunneasioista naisen kanssa. Ehkä sillä tapaa löytyis joku molempia tyydyttävä ratkaisu.
      Helpommalla siten olis olla kuin et hän alkais vaikka naiselle ilmoittamatta tapailee häntä harvoin ja ei pitäis naiseen muutenkaan yhteyttä. Ku siinä voi sillo käydä niin, et se nainen katsois sen miehen lopettaneen "suhteen" häneen ja etsii jonkun toisen miehen sen miehen tilalle. Kun sit mies vaivautuis taas ottaa yhteyttä, niin se voi olla aika yllätys hänelle saada tietää, et hän on missannut sen naisen ja nainen on ottanu jo toisen miehen hänen tilalleen. Turha sitä on tollasen takii toimivaa seksisuhdetta lopettaa. Puhuminen auttaa aina, eikä joku päätön omatoiminen toiminta.

    • Anonyymi

      Minulle kauempana asuva mies laittaa viestejä,että rakastaa,mutta yleensä lähellä tapaamista. Tapaamisen jälkeen on taas hiljasempaa ja selittää kiireillä. Toki hän tekee paljon töitä,sen tiedän.

      • Anonyymi

        Olet pelkkä helppo hoito etkä yhtään enenpää. Tajua jo ja älä vastaa missä omanarvon tunteesi on? Rakastaa ei rakasta epäillä sopii.🤔😄


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe