Aihe

hyvä suomalainen muusikko rumpali?

mikolajev

477

1619

  Vastaukset

  • Tuo henkilö ei ole hyvä soittaja. Hän esiintyy Sairas Boogi-nimisenä huumekeskusteluissa. Hän väittää olevansa uniikki ja motorinen lahjakkuus.


   • Reimyo kirjoitti:

    Sairasboogi on ihan eri henkilö.

    https://www.facebook.com/antti.pekkala.77?ref=br_rs

    Sairasboogin Facebook-sivu.

    Onpa nyt tosi säälittävää. Selkeästi päihdeongelmainen henkilö kuvittelee olevansa joku virtuoosi, kun on vuonna 2013 etsinyt itselleen soitonopettajaa.


   • Jatsiukko kirjoitti:

    Onpa nyt tosi säälittävää. Selkeästi päihdeongelmainen henkilö kuvittelee olevansa joku virtuoosi, kun on vuonna 2013 etsinyt itselleen soitonopettajaa.

    Sama Antti Pekkala häiriköi aikoinaan myös Facebookin Rumpalit-ryhmässä, jossa esiintyi vihaamanaan soittajana, kunnes hänet poistettiin ryhmästä häiriköinnin takia. Selkeästi kaveri on jo saavuttanut psykopatian rajat jonkun soittajan vihaamisessa, jota ei edes tunne lainkaan. Vuosia jatkanut samaa käytöstä.  • Nevöhööd. kuka toi on? aika huono soittaja. Miksi soittaa noin helposti, taustanauha pitää rytmin. tyhmän näköinen lätsä

  • erittäin huono

  • Suu loksahti auki kun katsoin videon. Olen soittanut monissa kotimaisissa kokoonpanoissa ja huippuartistien kanssa. Kuinka joku voi sekoillakaan noin pahasti?

   • Et sinä ole kyllä soittanut yhtään missään, etkä kenenkään kanssa. Hyväksy se.


   • Haista sinä vaikka omaa puhettas. Mä olen soittanu niin monella keikalla, että en pysy enää edes laskuissa. Voitan sut millon tahansa taidossa!


   • poooppeli kirjoitti:

    Haista sinä vaikka omaa puhettas. Mä olen soittanu niin monella keikalla, että en pysy enää edes laskuissa. Voitan sut millon tahansa taidossa!

    Voisitko esitellä ne taitosi?


   • Haista vittu


   • taitavasti esitetty


   • Taitaa nyppiä kun et osaa itse soittaa.


   • "Olen soittanut monissa kotimaisissa kokoonpanoissa ja huippuartistien kanssa."

    Ja nämä kokoonpanot ja huippuartistit ovat...?


  • Hän improvisoi eli siksi soittaa väärin.
   On kertonu mulle, että osaa soittaa oikein.
   Mutta tarkoituksella tahallaan soittaa väärin = mullistaa maailmaa
   Outolintusoittaja.

   • Taidatte olla sukua?


   • surkea soittaja se Sairasboogi on. valehtelija vaan


   • Kyllähän sitä oppii soittamaan biisin kuin biisin treenaamalla sitä samalla tavalla useita kertoja koko ajan, mutta se on kaukana improvisaatiosta. Jos osaa improvisoida biisin kuin biisin soittaessaan sitä ensimmäistä kertaa elämässään, osaa varmasti opetella soittamaan sen myös jollain tietyllä tavallakin. Jos siis joku osaa kertoa, miten haluaa minkäkin kappaleen soitettavan. Se homma tosin vaikuttaa jo sitten siinä määrin työltä, että palkkaa pitäisi jonkun maksaa. Niinhän se homma menee ammattipiireissä.


   • Coppier kirjoitti:

    Kyllähän sitä oppii soittamaan biisin kuin biisin treenaamalla sitä samalla tavalla useita kertoja koko ajan, mutta se on kaukana improvisaatiosta. Jos osaa improvisoida biisin kuin biisin soittaessaan sitä ensimmäistä kertaa elämässään, osaa varmasti opetella soittamaan sen myös jollain tietyllä tavallakin. Jos siis joku osaa kertoa, miten haluaa minkäkin kappaleen soitettavan. Se homma tosin vaikuttaa jo sitten siinä määrin työltä, että palkkaa pitäisi jonkun maksaa. Niinhän se homma menee ammattipiireissä.

    Totta. En minäkään ilmaiseksi soita. Eihän tätä työtä voisi edes tehdä ammatikseen, jos työstä ei saisi myös jotain pikku palkkaa.


   • Reminos kirjoitti:

    Totta. En minäkään ilmaiseksi soita. Eihän tätä työtä voisi edes tehdä ammatikseen, jos työstä ei saisi myös jotain pikku palkkaa.

    Kyllähän se tehdashommat voittaa.


  • Vieläköhän Erkinharju soittaa ammatikseen.

  • Poika päristelee yhtä rumpua omaan sekavaan tahtiinsa vaan.Eikö se älyä, että pitäisi soittaa musiikin mukana.
   Minulla 4-vuotias poikani vetelee tuon mennentullen ja pysyy myös rytmissä.
   Ei tuokaan hakkaaja voi olla kuutta vuotta vanhempi.

   • "Eikö se älyä, että pitäisi soittaa musiikin mukana."

    Riippuu lähinnä kai videon tarkoitusperistä.


  • Tuo soittaja on se sairasboogi eli mikke joka kirjoitti sen rytminen joulutarina jossa itseään. vain kehuu ja kehuu ja kehuu. Surkea soittaja.

   • Kyllä Mikke ja sairabogius ovat ihan eri henkilöt, vaikka sinä yritätkin taas kerran valehdella, että olisivat sama henkilö. Sairasbogi on vain olemattomilla soittotaidoillaan rehvasteleva aikavaras ja suurisuu, ja äitinsä helmoissa asuva avohoitopotilas, joka luulee itsestään aika tavalla liikaa. Enpä tosiaan tiedä mitä videoita sinäkin oikein olet taas katsellut, mutta sairasbogin soittovideoita ei netissä ainakaan ole yhtäkään. Sairasbogihan ei osaa soittaa kuin suurta suutaan netissä ja valehdella olevansa peräti Suomen paras soittaja. Hän käytti myös valehteluunsa huikeista taidoistaan niin kauan aikaa, että olisi siinä ajassa jo oppinut ihan oikeastikin soittamaan. Se on jo melko huvittava homma, ja historiallinen tapaus kaikessa huvittavassa säälittävyydessään. Sairasbogihan esitteli lopulta muiden videoita omanaan, kun hänelle tuli aika todistaa taitonsa pelkkien suurien sanojen sijaan. Sellaiseen touhuun ei ole kukaan toinen vielä maailmassa sortunutkaan. Toivottavasti sairasbogi jossain vaiheessa saa päänsä kuntoon ja opettelee myös soittamaan, ja hänestä tulee lopultakin se, joka kertoi aiemmin olevansa. Eli Suomen paras soittaja, joka soittaa bassarivariaatioitakin vuorojaloin. Siihen ei moni pystykään. Tai voihan hän myöntää, että oli vain valehtelija.


   • Coppier kirjoitti:

    Kyllä Mikke ja sairabogius ovat ihan eri henkilöt, vaikka sinä yritätkin taas kerran valehdella, että olisivat sama henkilö. Sairasbogi on vain olemattomilla soittotaidoillaan rehvasteleva aikavaras ja suurisuu, ja äitinsä helmoissa asuva avohoitopotilas, joka luulee itsestään aika tavalla liikaa. Enpä tosiaan tiedä mitä videoita sinäkin oikein olet taas katsellut, mutta sairasbogin soittovideoita ei netissä ainakaan ole yhtäkään. Sairasbogihan ei osaa soittaa kuin suurta suutaan netissä ja valehdella olevansa peräti Suomen paras soittaja. Hän käytti myös valehteluunsa huikeista taidoistaan niin kauan aikaa, että olisi siinä ajassa jo oppinut ihan oikeastikin soittamaan. Se on jo melko huvittava homma, ja historiallinen tapaus kaikessa huvittavassa säälittävyydessään. Sairasbogihan esitteli lopulta muiden videoita omanaan, kun hänelle tuli aika todistaa taitonsa pelkkien suurien sanojen sijaan. Sellaiseen touhuun ei ole kukaan toinen vielä maailmassa sortunutkaan. Toivottavasti sairasbogi jossain vaiheessa saa päänsä kuntoon ja opettelee myös soittamaan, ja hänestä tulee lopultakin se, joka kertoi aiemmin olevansa. Eli Suomen paras soittaja, joka soittaa bassarivariaatioitakin vuorojaloin. Siihen ei moni pystykään. Tai voihan hän myöntää, että oli vain valehtelija.

    Siarasboogi ja Mikke on sama henkilkö. ei sitä enää kannata vaahdota. Asia on jo ratkennut. Juna meni jo


   • kyet kirjoitti:

    Siarasboogi ja Mikke on sama henkilkö. ei sitä enää kannata vaahdota. Asia on jo ratkennut. Juna meni jo

    Kyllä Mikke ja Sairasboogi ovat ihan eri henkilöt, vaikka sinä yritätkin jälleen kerran valehdella, että olisivat sama henkilö. Sairasbogi on edelleenkin vain olemattomilla soittotaidoillaan rehvasteleva aikavaras ja suurisuu, ja äitinsä helmoissa asuva avohoitopotilas, joka luulee itsestään aika tavalla liikaa. Enpä tosiaan tiedä mitä videoita sinäkin oikein olet katsellut, mutta sairasbogin soittovideoita ei netissä ainakaan ole yhtäkään. Sairasbogihan ei osaa soittaa kuin suurta suutaan netissä ja valehdella olevansa peräti Suomen paras soittaja. Niinhän hän aikoinaan kertoi. Lisäksi hän kertoi soittaneensa ammatikseenkin yli 10 vuotta. Hän käytti myös valehteluunsa huikeista taidoistaan niin kauan aikaa, että olisi siinä ajassa jo oppinut ihan oikeastikin soittamaan. Se on jo melko huvittava homma, ja historiallinenkin tapaus kaikessa huvittavassa säälittävyydessään. Sairasbogihan esitteli lopulta muiden videoita omanaan, kun hänelle tuli aika todistaa taitonsa pelkkien suurien sanojen sijaan. Sellaiseen touhuun ei ole kukaan toinen vielä maailmassa sortunutkaan. Toivottavasti sairasbogi jossain vaiheessa saa päänsä kuntoon ja opettelee myös soittamaan, ja hänestä tulee lopultakin se, joka kertoi aiemmin olevansa. Eli Suomen paras soittaja, joka soittaa bassarivariaatioitakin vuorojaloin. Siihen ei moni pystykään. Tai voihan hän myöntää, että oli vain valehtelija.


   • Sinulla nyt vaan jokin sekaisin tuossa jutussa. Näytä niitä Mikken videoita ja todista omat väitteesi, että hän on eri tyyppi kuin sairasböögi. Mikken videoita ei ole ainuttakaan missään, kun taas Sairasböögi ladannut runsaasti paukutustaan youtubeen. Kyllä se varmaan ärsyttävää on, kun joku kehuu itseään, muttei minkäänlaista näyttöä asialle.


   • Slaaaki kirjoitti:

    Sinulla nyt vaan jokin sekaisin tuossa jutussa. Näytä niitä Mikken videoita ja todista omat väitteesi, että hän on eri tyyppi kuin sairasböögi. Mikken videoita ei ole ainuttakaan missään, kun taas Sairasböögi ladannut runsaasti paukutustaan youtubeen. Kyllä se varmaan ärsyttävää on, kun joku kehuu itseään, muttei minkäänlaista näyttöä asialle.

    Ihan väärinpäin sinulla nyt ovat asiat. Sairasboogien videoita ei ole missään nähtävillä, koska hän ei osaa soittaa, mutta vihaa Mikkeä niin paljon, että lähestulkoon joka päivä herjaa häntä lukuisien eri nimimerkkien takaa. Tätä sairasta häiriökäytöstä on jatkunut jo useita vuosia. Sairasboogien videoita ei siis ole missään, mutta Mikken videoita taas ovat ammattilaisetkin kehuneet, ja lisäksi Mikke kehitti myös täysin uuden harjoittelutekniikankin, joka sai ensiesittelynsä ja nimensä ammattiforumilla muutamia vuosia sitten, ammattilaisten tunnustamana ja nimeämänä. Pienen väittelyn jälkeen.


   • Coppier kirjoitti:

    Ihan väärinpäin sinulla nyt ovat asiat. Sairasboogien videoita ei ole missään nähtävillä, koska hän ei osaa soittaa, mutta vihaa Mikkeä niin paljon, että lähestulkoon joka päivä herjaa häntä lukuisien eri nimimerkkien takaa. Tätä sairasta häiriökäytöstä on jatkunut jo useita vuosia. Sairasboogien videoita ei siis ole missään, mutta Mikken videoita taas ovat ammattilaisetkin kehuneet, ja lisäksi Mikke kehitti myös täysin uuden harjoittelutekniikankin, joka sai ensiesittelynsä ja nimensä ammattiforumilla muutamia vuosia sitten, ammattilaisten tunnustamana ja nimeämänä. Pienen väittelyn jälkeen.

    Siarsboogien videoita ladattu Youtubeen sera69- nimimerkillä. Missä niitä mikken videoita muka on ja kuka hän sitten oikeastaan on, jos on maailmankuulu?


   • Ollikaartamo kirjoitti:

    Siarsboogien videoita ladattu Youtubeen sera69- nimimerkillä. Missä niitä mikken videoita muka on ja kuka hän sitten oikeastaan on, jos on maailmankuulu?

    Ihan väärinpäin sinulla nyt ovat asiat. Mikke ei tosiaankaan ole sairasboogie,mistä taivaalle kiitos. Sairasboogien videoita ei ole myöskään missään nähtävillä, koska sairasboogihan ei osaa soittaa muuta kuin suutaan. Mielenterveyssyistä eläkkeellä oleva sairasboogie myös vihaa Mikkeä niin paljon, että lähestulkoon joka päivä herjaa häntä lukuisien eri nimimerkkien takaa eräällä nettiforumilla, ja sairasboogi on nyt tuomassa samaa häiriökäytöstään tällekin palstalle. Tätä sairasta sairasboogin häiriökäytöstähän on jatkunut jo useita vuosia. Sairasboogien videoita ei siis ole missään, mutta Mikken videoita taas ovat ammattilaisetkin kehuneet, ja lisäksi Mikke kehitti myös täysin uuden harjoittelutekniikankin, joka sai ensiesittelynsä ja nimensä ammattiforumilla muutamia vuosia sitten, ammattilaisten tunnustamana ja nimeämänä. Pienen väittelyn jälkeen. Lisäksi Mikkeä on kutsuttu myös rumputaiteilijaksikin, mikä häneen hyvin sopiikin.

    https://www.youtube.com/watch?v=viEeOCh4oFA

    Ja hienostihan mikke soittelee.


   • Coppier kirjoitti:

    Ihan väärinpäin sinulla nyt ovat asiat. Mikke ei tosiaankaan ole sairasboogie,mistä taivaalle kiitos. Sairasboogien videoita ei ole myöskään missään nähtävillä, koska sairasboogihan ei osaa soittaa muuta kuin suutaan. Mielenterveyssyistä eläkkeellä oleva sairasboogie myös vihaa Mikkeä niin paljon, että lähestulkoon joka päivä herjaa häntä lukuisien eri nimimerkkien takaa eräällä nettiforumilla, ja sairasboogi on nyt tuomassa samaa häiriökäytöstään tällekin palstalle. Tätä sairasta sairasboogin häiriökäytöstähän on jatkunut jo useita vuosia. Sairasboogien videoita ei siis ole missään, mutta Mikken videoita taas ovat ammattilaisetkin kehuneet, ja lisäksi Mikke kehitti myös täysin uuden harjoittelutekniikankin, joka sai ensiesittelynsä ja nimensä ammattiforumilla muutamia vuosia sitten, ammattilaisten tunnustamana ja nimeämänä. Pienen väittelyn jälkeen. Lisäksi Mikkeä on kutsuttu myös rumputaiteilijaksikin, mikä häneen hyvin sopiikin.

    https://www.youtube.com/watch?v=viEeOCh4oFA

    Ja hienostihan mikke soittelee.

    https://www.youtube.com/watch?v=uaEHRxRoX-4

    Mikke on selvästi virtuoosi.


   • Coppier kirjoitti:

    Ihan väärinpäin sinulla nyt ovat asiat. Mikke ei tosiaankaan ole sairasboogie,mistä taivaalle kiitos. Sairasboogien videoita ei ole myöskään missään nähtävillä, koska sairasboogihan ei osaa soittaa muuta kuin suutaan. Mielenterveyssyistä eläkkeellä oleva sairasboogie myös vihaa Mikkeä niin paljon, että lähestulkoon joka päivä herjaa häntä lukuisien eri nimimerkkien takaa eräällä nettiforumilla, ja sairasboogi on nyt tuomassa samaa häiriökäytöstään tällekin palstalle. Tätä sairasta sairasboogin häiriökäytöstähän on jatkunut jo useita vuosia. Sairasboogien videoita ei siis ole missään, mutta Mikken videoita taas ovat ammattilaisetkin kehuneet, ja lisäksi Mikke kehitti myös täysin uuden harjoittelutekniikankin, joka sai ensiesittelynsä ja nimensä ammattiforumilla muutamia vuosia sitten, ammattilaisten tunnustamana ja nimeämänä. Pienen väittelyn jälkeen. Lisäksi Mikkeä on kutsuttu myös rumputaiteilijaksikin, mikä häneen hyvin sopiikin.

    https://www.youtube.com/watch?v=viEeOCh4oFA

    Ja hienostihan mikke soittelee.

    Hienoa soittoa.


  • Hei, tuo kaveri tosiaan on "sera69".
   Hän on kärsinyt pitkään mielenterveysongelmista ja oireiluun liittyy mytomaaniset piirteet. Hänellä on todettu skitsofrenia ja välillä hän esiintyy tosiaankin "Sairasboogie"-nimimerkillä, välillä sitten "Mikke"-nimimerkillä. Ihan harmiton veikko hän. Surullista, ettei hän vieläkään osaa soittaa  • todella huono tuo soittaja on. ei varm,aan kannataisi seran itse kehua omia soittojansa. meinaan että tuo jackson pollock on kuvataiteilija ja joku mikken itsensä fanittama tyyppi ja siis hän itse yleensä kirjoittaa nuo kehuviestitö.

   • " jackson pollock on kuvataiteilija"

    Lähinnä tarkoitettiin varmaan sitä, että kumpikin lähestyy luomisen energiaa samalla tavalla omassa taiteessaan. Motorisesti maailmassa ei ole ketään toista, joka vastaavaan kykenee mihin tuo vihaamasi soittaja. Vertaus on todella sopiva.


  • makkee juttu että oolen olut aina oikeassa että siarasbuogi ja mikke sama. löytyi ihan vahoigossa tää kesksutelu

   • Hei vaan Sairasboogis. Jokos olet oppinut soittamaan?


  • Ihan outo tyyppi tuo boogi. Kehuu itseään, muttei ole kummoinen soittaja.

   • "Ihan outo tyyppi tuo boogi. Kehuu itseään, muttei ole kummoinen soittaja."

    Eipä ole boogia ja videoitaan vieläkään vaan näkynyt. Eli ihan eri henkilö videoilla soittaa. Sairasboogillahan ei ollut kuin vain todella suuri suu ja suuret valheet, kun hän perin rehvakkaasti kertoi soittaneensa ammatikseenkin yli 10 vuotta, mutta yhtään mitään faktaa ei ollut kuitenkaan esitellä valheidensa tueksi. Eikä hän tunnistanut edes alkeellisempiakaan perusrytmejä, vaikka niin piti olla ammattilainen. Ihan pelkkä paskajauhaja koko heppuli.

    Mutta osoitahan nyt vaikkapa Suomesta joku toinen soittaja, jonka motoriikka tai improvisaatiokyky olisi edes vähänkään lähellä tuota jatkuvasti herjaamaasi soittajaa. Miten olet muuten onnistunutkin kehittämään itsellesi noinkin paha mielisairauden jonkun soittajan soitoista? Voisitko kertoa?   • Wadumus kirjoitti:

    Asiassa pitää muistaa, että nimimerkki "sairasboogie" on vain psyykkisesti hyvin sairas ihminen.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Ylivertaisuusvinouma

    Aika tyhmä pitää tuon sairasboogien kyllä olla, kun lähtee valehtelemaan olevansa ihan ammattimuusikkokin, vaikka harjoitustunteja on takana kuitenkin tasan nolla, ja alkeellisimmatkin perusryhmit ovat hänelle täysin tunnistamattomia. Mutta se on hyvä, että hän aktiivisesti kuitenkin mainostaa muiden soittoja.


   • Wadumus kirjoitti:

    Asiassa pitää muistaa, että nimimerkki "sairasboogie" on vain psyykkisesti hyvin sairas ihminen.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Ylivertaisuusvinouma

    Sairasboogius on äidin helmoissa asuva, mielenterveyssyistä eläkkeellä oleva soittotaidoton avohoitopotilas. Hän ei todellakaan ole Suomen paras soittaja, vaikka niin valehtelikin aiemmin. Uskookohan sairasboogi omat valheensa?


  • Hieno homma että enää ei tarvitse opetella tai harjoitella mitään, riittää että vaan ilmoittaa olevansa hyvä. Ennen vanhaan piti tehdä pirusti hommia ja jos oli oikein hyvä niin jotkut toiset saattoivat alkaa kehumaan.

   • Niinpä. Tätä Mikkeähän ovat ihan ammattilaisetkin kehuneet, joten hänellä ei ole todellakaan mennyt harjoittelu hukkaan. Ja jännä vielä ajatella, että on myös ihan itseoppinut ja aloittanut harjoittelunkin vasta hyvin vanhana. Aika ainutkertainen tapaus maailmassa. Eikä tuollaista vastaavaa, molemminpuolista openhand-rumpusettiäkään ole toista Suomessa.


   • Jeps, eli hän siis vain päättänyt olla hyvä sen enempää harjoittelematta. On se vaan jännää ajatella - eli sekin sentään sujuu..


   • kuer77 kirjoitti:

    Jeps, eli hän siis vain päättänyt olla hyvä sen enempää harjoittelematta. On se vaan jännää ajatella - eli sekin sentään sujuu..

    Mikke on taitonsa jo aikaa sitten esitellyt, ammattipalstoilla asti, ja häntä ovat ammattilaisetkin kehuneet. Hänen on myös todettu olevan rummunsoiton Jackson Pollock. Eli ammattilaisetkin ovat hänet aika korkealle asettaneet, koska ovat häntä kutsuneet taiteilijaksikin. Ja Mikkehän tosiaan rummunsoiton virtuoosina käsittelee energiaa, elementtejä ja värejä samalla tavalla kuin Pollock, joten siinä mielessä vertaus on erittäin sopiva rumpumaailmaan sijoitettuna. Joten Mikken suhteen näytöt on selkeästi annettu.


   • Coppier kirjoitti:

    Mikke on taitonsa jo aikaa sitten esitellyt, ammattipalstoilla asti, ja häntä ovat ammattilaisetkin kehuneet. Hänen on myös todettu olevan rummunsoiton Jackson Pollock. Eli ammattilaisetkin ovat hänet aika korkealle asettaneet, koska ovat häntä kutsuneet taiteilijaksikin. Ja Mikkehän tosiaan rummunsoiton virtuoosina käsittelee energiaa, elementtejä ja värejä samalla tavalla kuin Pollock, joten siinä mielessä vertaus on erittäin sopiva rumpumaailmaan sijoitettuna. Joten Mikken suhteen näytöt on selkeästi annettu.

    Sinulla Sairasboogi on ylivertaisuusvinouma eli olet mytomaani. Ei sinua kukaan ole kehunut, koska soittosi Youtubeen lataamillasi videoilla on varsin heikkotasoista. Kannattaa nyt tosissaan vain ja aivan rauhallisessa paikassaitsensä kanssa katsella peiliin ja etsiä myös sarviakin otsasta. Sinulla ei kasva mikään sarvi ja olet kuvitellut senkin aivan samalla tavalla kuin motorisen lahjakkuutesi. Olet erittäin huono soittaja ja olkoon se mielestäsi taidetta, niin siitä puuttuu tekninen soittimen hallinta lähes täydellisesti.


   • Jacksonpollock kirjoitti:

    Sinulla Sairasboogi on ylivertaisuusvinouma eli olet mytomaani. Ei sinua kukaan ole kehunut, koska soittosi Youtubeen lataamillasi videoilla on varsin heikkotasoista. Kannattaa nyt tosissaan vain ja aivan rauhallisessa paikassaitsensä kanssa katsella peiliin ja etsiä myös sarviakin otsasta. Sinulla ei kasva mikään sarvi ja olet kuvitellut senkin aivan samalla tavalla kuin motorisen lahjakkuutesi. Olet erittäin huono soittaja ja olkoon se mielestäsi taidetta, niin siitä puuttuu tekninen soittimen hallinta lähes täydellisesti.

    Voisitko esitellä niitä sairasboogien videoita? Mikken improvisoituja videoita on netissä useita satoja, mutta sairasboogien videoita ei ole vieläkään nähty.


   • Youtubessa on sera69: n niminen henkilö eli sairasboogi joka esiintyi joskus mikke nimisenä. Hän on ne videot ladannut. Hän hyvin usein kehuu itseään eri nimimerkein , mutta paljastui sitten valehtelijaksi


   • pocksonjallokki kirjoitti:

    Youtubessa on sera69: n niminen henkilö eli sairasboogi joka esiintyi joskus mikke nimisenä. Hän on ne videot ladannut. Hän hyvin usein kehuu itseään eri nimimerkein , mutta paljastui sitten valehtelijaksi

    Mikkeä ovat ammattilaisetkin kehuneet. Kannattaa sinunkin muistaa se asia, kun Mikken saavutuksia yrität koko ajan vähätellä. Eipä ole koskaan maailmassa vielä vastaavaa tapausta ollut, mitä Mikke on.


  • Treenissä etsii sellaisia rytmejä, joissa henki salpautuu. Vähän ennen kuin taju lähtee, siirtyy helpompaan rytmiin ja hengittelee taas hetken. Visualisaatio myös tärkeää.

   • Taidat nyt olla sairasboogie itse?


   • Make82boy kirjoitti:

    Taidat nyt olla sairasboogie itse?

    Kyllä taas huomaa, sairasboogi, että treenaaminen ei ole sinulle tuttua puuhaa. Mutta täysin soittotaidotonhan sinä oletkin, vaikka aiemmin kehuit olevasi peräti Suomen paras soittaja, joka vuosia jatkuneen valehtelun jälkeen esitteli jonkun toisen soittajan videota omanaan. Vitsi olet, sairasboogi.


  • Aivan kamala rytmitaju. Lahjaton

  • Eikös hän ole se henkilö, joka sanonut kehittäneensä uuen tavan ajatella??? Luulen, siis tuon melko epämusikaalisen ja teknisesti alkeellisen tyylin vuoksi, hänen uusi ajattelutapansa vastaa päästäisen ymmärryksen tasoa!

   Finland zero point

   • Totta. Mikke keksi tosiaan uuden harjoittelu- ja ajattelutekniikan, joka on esitelty maailman suurimmalla rumpuforumilla muutamia vuosia sitten. Nimensä tekniikka taas sai Muusikoiden.netissä.

    www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253


   • Ihan ovat ammattilaisetkin Mikken soittoa kehuneet. Menehän heidän kanssaan tappelemaan asiasta, josta et mitään ymmärrä.


   • Hulupus kirjoitti:

    Ihan ovat ammattilaisetkin Mikken soittoa kehuneet. Menehän heidän kanssaan tappelemaan asiasta, josta et mitään ymmärrä.

    Sinulla Sairasboogi on ylivertaisuusvinouma eli olet mytomaani. Ei sinua kukaan ole kehunut, koska soittosi Youtubeen lataamillasi videoilla on varsin heikkotasoista. Kannattaa nyt tosissaan vain ja aivan rauhallisessa paikassaitsensä kanssa katsella peiliin ja etsiä myös sarviakin otsasta. Sinulla ei kasva mikään sarvi ja olet kuvitellut senkin aivan samalla tavalla kuin motorisen lahjakkuutesi. Olet erittäin huono soittaja ja olkoon se mielestäsi taidetta, niin siitä puuttuu tekninen soittimen hallinta lähes täydellisesti


   • Faktuaali kirjoitti:

    Totta. Mikke keksi tosiaan uuden harjoittelu- ja ajattelutekniikan, joka on esitelty maailman suurimmalla rumpuforumilla muutamia vuosia sitten. Nimensä tekniikka taas sai Muusikoiden.netissä.

    www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    Joo ja varmuuden vuoksi mikke ei tiedä mikä sen tyylin nimi on, jottei voida tarkistaa puhuuko hän totta. Johtopäätös on että hän on sama henkilö kuin sairasboogi eli tunnettu mytomaaninen valehtelija!


   • kekwkwwkkw kirjoitti:

    Joo ja varmuuden vuoksi mikke ei tiedä mikä sen tyylin nimi on, jottei voida tarkistaa puhuuko hän totta. Johtopäätös on että hän on sama henkilö kuin sairasboogi eli tunnettu mytomaaninen valehtelija!

    Ehkä sinun kannattaisi käydä kysymässä tuota asiaa Muusikoiden.netistä. Siellähän se Mikken kehittämä uusi harjoitustekniikka nimettiinkin ammattilaisten toimesta muutamia vuosia sitten.


  • Tuo mikkehän sellainen ressukka ja huomionkipeä. Tunnen hänen rumpufoorumin keskusteluista. Aivan harmiton tyyppi ja kovasti hän kiinnostunut, vaikkei osaa juurikaan soittaa. Joissain jutuissa hän esiintyy myös Sairasboogie- nimimerkillänsä

   • Jos mikke olisi niin huomionkipeä kuin väität, niin kaipa hän itse aloittaisi itseään koskevia ketjuja. Nythän sinä teet niin, ja sitten väität Mikken olevan huomionkipeä. Ja monen eri nimimerkin takaa sinun pitää itsealoittamissasi mikke-ketjuissa päivittäin mikkeä haukkua. Olet kyllä tosi sairas ihminen, sairasboogie. Jotenkin niin helvetin säälittävää, että ryhdyt vielä vuosia jatkuneen paskanjauhamisesi jälkeen syyttämään muita henkilöitä omista valheistasi, joissa kehuit jopa olevasi Suomen paras soittaja. Mitään näyttöjä ei ole sairasboogin taidoista koskaan saatu, eikä sitä tosiaan soittotaidoksi lasketa kun esittelit jonkun toisen videoita omanasi. Vaan missäs näitä "keskustelujasi rumpuforumilla" on nähtävissä?


   • No. Etkös sinä ole sairasboogie-mikke?? Aika turhaa lässytystä nuo ..lässytyksesi. ihan selvä keissihän sinä olet. Lahjaton rumpali, joka vinkuu huomiota.


   • Ramniikki kirjoitti:

    No. Etkös sinä ole sairasboogie-mikke?? Aika turhaa lässytystä nuo ..lässytyksesi. ihan selvä keissihän sinä olet. Lahjaton rumpali, joka vinkuu huomiota.

    Älähän taas lässytä ja valehtele, sairasboogi. Yksi aloittamasi Mikke-ketju poistuu, ja sinä jatkat sairasta käytöstäsi muissa ketjuissa. Olet kuin itkupotkuraivarissa riehuva ja koko ajan valehteleva pikkulapsi. Varmasti sinä sairasboogi olet vain todella kateellinen Mikkelle, koska sinä käytit aikasi vuosia jatkuneeseen valehteluusi soittotaidoistasi, kun taas Mikke käytti vastaavan ajan ihan oikeaan treenaamiseen tullakseen yhdeksi parhaista maailmassa. Ja Mikkeähän ovat ammattilaisetkin kehuneet ja kutsuneet jopa taiteilijaksi. Eipä ole vastaavaa vielä koskaan maailmassa ollut. Sinun vuosia jatkuneeseen valehteluun käyttämäsi aika taas meni täysin hukkaan, ja voi olla, että niin käy koko elämällesikin. Tai todennäköisesti niin on jo käynyt, sairasboogie, koska kerran sairaseläkkeellä olet vakavien mielenterveysongelmien vuoksi. Etkä vieläkään ole kyennyt esittelemään muiden improvisaatiota satunnaisten kappaleiden päälle, että voitaisiin vertailla taitoja. Tuotakin jo muutamia kertoja aiemmin pyydetty, mutta aina jätät vastaamatta, kuten käytöksesi ja sairautesi maneereihin selkeästi kuuluu. Copy&paste riittää sairasboogille vastaamiseen mainiosti, kuten on huomattu. Sairasboogihan on vain aikavaras, eikä sellaiseen kannata aikaa käyttää, koska vuosien aikana huomattu, että se on turhaa.

    Sinusta, sairasboogi, on todettu siis palstalla seuraavaa:

    "Sairasboogi on soittotaidoton valehtelija ja aikavaras."

    "Vai paljastui sairasboogie vielä alkoholi-palstan ripuliveikoksikin. Keppi osui ja ripuliukko sairasboogie älähti heti."

    "Voidaan selkeästi todeta, että "sairasboogi" on todellakin seinähullu. "

    "Sairasboogies on siis aivonsa alkoholilla tuhonnut mielenterveyseläkeläinen, joka kuvittelee olevansa Suomen paras soittaja, koska kirjoittelee päivittäin ripuliviestejä Alkoholi-palstalle."

    Ethän sinä selkeästi tiedä Mikkestä mitään, kun et edes hänen käyttämiään nimimerkkejä tiedä, joten voisitko, sairasboogie, lopettaa tuon jatkuvan ja jokapäiväisen nettihäiriköinnin monen eri nimimerkin takaa, tai ainakin pysyä siellä Alkoholi-palstalla, missä olet erilaisia häiriintyneitä ripulijuttujasi kirjoitellut jo useita vuosia. Älä pilaa jokaista palstaa, vaikka sairas oletkin.


  • Eipä vaikuta kovin hyvältä tuo soittaja. Pitäisikö tuntea?ihme ettei kaveri pysy rytmissä valmiin taustan kanssa?

   • Jos olet rummunsoiton ammattilainen Suomessa, niin kyllä mikken pitäisi olla jo todennäköisesti tuttu. Eihän vastaavaa ole vielä koskaan ollut maailmassa, ja aiheesta on ollut paljonkin juttua ammattipiireissä ja forumeilla. Mikke on tunnettu ja ammattilaistenkin kehuma virtuoosi. Rumpusettikin on ainoa molemminpuolinen Suomessa, ja koko maailmassa niitä on vain muutama. Kertoo motoriikan harvinaisuudesta.

    https://www.youtube.com/watch?v=4EjBjHkGI1Q

    Tuo on ainakin tosi hienosti soitettua improvisaatiota.


  • Huume palstan keskusteluissa selvisi, että ovat sama henkilö. Mikke, sairasboogi ja nyt uusin nimimerkki -coppier. Täysin selvä juttu.

   • Kyllä Mikke ja Sairasboogi ovat edelleenkin ihan eri henkilöt, vaikka sinä yritätkin jälleen kerran säälittävästi valehdella, että kyseessä olisi sama henkilö. Se johtuu varmasti siitä, että sairasboogie (eli juuri sinä) häpeää aiempaa, useita vuosia jatkunutta kroonista valehteluaan olemattomista soittotaidoistaan, ja yrittää nyt taas kerran perin epätoivoisesti esittää, että Mikke olisi kirjoittanut myös nimimerkki Sairasboogien suuret valheet, joilla Sairasbogies itseään ja taitojaan aiemmin kehui. Oikeastihan Sairasbogi on edelleenkin vain olemattomilla soittotaidoillaan rehvasteleva aikavaras, ja äitinsä helmoissa asuva avohoitopotilas, joka luulee itsestään aika tavalla liikaa. Enpä tosiaan tiedä mitä videoita sinäkin oikein olet netissä katsellut, mutta sairasbogin soittovideoita ei netissä ainakaan ole yhtäkään. Sairasbogihan ei osaa soittaa kuin suurta suutaan netissä ja valehdella olevansa peräti Suomen paras soittaja. Niinhän hän aikoinaan perin rehvakkaasti kertoi. Lisäksi hän kertoi soittaneensa ammatikseenkin yli 10 vuotta, vaikka ei tunnistanut edes alkeellisimpiakaan perusrytmejä. Hän käytti myös valehteluunsa huikeista taidoistaan niin kauan aikaa, että olisi siinä ajassa jo oppinut ihan oikeastikin soittamaan. Se on jo melko huvittava homma, ja historiallinenkin tapaus kaikessa huvittavassa säälittävyydessään. Sairasbogihan esitteli lopulta muiden videoita omanaan, kun hänelle tuli aika todistaa soittotaitonsa pelkkien suurien sanojen sijaan. Sellaiseen touhuun ei ole kukaan toinen vielä maailmassa koskaan ennen sortunutkaan. Toivottavasti sairasbogi jossain vaiheessa saa sekavan päänsä kuntoon ja opettelee myös soittamaan, ja hänestä tulee lopultakin se, joka kertoi aiemmin olevansa. Eli Suomen paras soittaja, joka soittaa bassarivariaatioitakin vuorojaloin. Siihen ei maailmassa moni pystykään, mutta Mikke on kylläkin yksi niistä harvoista, jotka siihenkin kykenevät. Sairasboogie voisi kyllä lopultakin rehellisesti jo myöntää, että oli vain valehtelija, eikä siinä valehtelussa nyt yhtään enää auta se, että yrität säälittävästi väittää, että Mikke olisi myös Sairasboogie, joka siis oli käyttämäsi nimimerkki, jonka takaa häiriköit ja valehtelit tällä palstalla niin kauan, että Mikkestäkin ehti tulla yksi maailman parhaista soittajista sinä aikana. Koska Sairasboogie on vain mielenterveyssyistä eläkkeellä oleva avohoitopotilas, aikavaras ja valehtelija, Sairasboogielle vastaamiseen riitää nykyisin pääsääntöisesti vanhan tekstin pieni editointi ja kopiointi, ja siltikin Sairasboogie vinkuu kovassa vimmassa ja haukkuu taas Mikkeä monen nimimerkin takaa. Mikkellä on varmaan muutakin tekemistä kuin testata jotain "turnajaiskestävyyttä". Varsinkaan sellaisen Sairasboogie-ihmisen kanssa, jolla soittotaidottomana mielenterveyseläkeläisenä ja avohoitopotilaana on aamusta iltaan aikaa esitellä psyykkistä sairauttaan, ja joka on niin perinpohjin kieroonkasvanut valehtelija, että se oikein ihmetyttää sellaista, joka on normaaleihin ihmisiin kuitenkin tottunut. Sairasboogiekin voisi opetella myös lopultakin soittamaan, niin tulisi päähän edes sen verran ymmärrystä, että itse ainakin tajuaisi kuinka idioottimaisia juttuja on soitteluistaan aiemmin kirjoitellut. Ihmisen pitää olla psyykkisesti hyvin sairas, jos väittää ensin olevansa Suomen paras soittaja, ja tuollaisen väitteen jälkeen lopuksi esittelee muiden soittovideoita omanaan. Valehtelijan käytöstä.


   • Coppier kirjoitti:

    Kyllä Mikke ja Sairasboogi ovat edelleenkin ihan eri henkilöt, vaikka sinä yritätkin jälleen kerran säälittävästi valehdella, että kyseessä olisi sama henkilö. Se johtuu varmasti siitä, että sairasboogie (eli juuri sinä) häpeää aiempaa, useita vuosia jatkunutta kroonista valehteluaan olemattomista soittotaidoistaan, ja yrittää nyt taas kerran perin epätoivoisesti esittää, että Mikke olisi kirjoittanut myös nimimerkki Sairasboogien suuret valheet, joilla Sairasbogies itseään ja taitojaan aiemmin kehui. Oikeastihan Sairasbogi on edelleenkin vain olemattomilla soittotaidoillaan rehvasteleva aikavaras, ja äitinsä helmoissa asuva avohoitopotilas, joka luulee itsestään aika tavalla liikaa. Enpä tosiaan tiedä mitä videoita sinäkin oikein olet netissä katsellut, mutta sairasbogin soittovideoita ei netissä ainakaan ole yhtäkään. Sairasbogihan ei osaa soittaa kuin suurta suutaan netissä ja valehdella olevansa peräti Suomen paras soittaja. Niinhän hän aikoinaan perin rehvakkaasti kertoi. Lisäksi hän kertoi soittaneensa ammatikseenkin yli 10 vuotta, vaikka ei tunnistanut edes alkeellisimpiakaan perusrytmejä. Hän käytti myös valehteluunsa huikeista taidoistaan niin kauan aikaa, että olisi siinä ajassa jo oppinut ihan oikeastikin soittamaan. Se on jo melko huvittava homma, ja historiallinenkin tapaus kaikessa huvittavassa säälittävyydessään. Sairasbogihan esitteli lopulta muiden videoita omanaan, kun hänelle tuli aika todistaa soittotaitonsa pelkkien suurien sanojen sijaan. Sellaiseen touhuun ei ole kukaan toinen vielä maailmassa koskaan ennen sortunutkaan. Toivottavasti sairasbogi jossain vaiheessa saa sekavan päänsä kuntoon ja opettelee myös soittamaan, ja hänestä tulee lopultakin se, joka kertoi aiemmin olevansa. Eli Suomen paras soittaja, joka soittaa bassarivariaatioitakin vuorojaloin. Siihen ei maailmassa moni pystykään, mutta Mikke on kylläkin yksi niistä harvoista, jotka siihenkin kykenevät. Sairasboogie voisi kyllä lopultakin rehellisesti jo myöntää, että oli vain valehtelija, eikä siinä valehtelussa nyt yhtään enää auta se, että yrität säälittävästi väittää, että Mikke olisi myös Sairasboogie, joka siis oli käyttämäsi nimimerkki, jonka takaa häiriköit ja valehtelit tällä palstalla niin kauan, että Mikkestäkin ehti tulla yksi maailman parhaista soittajista sinä aikana. Koska Sairasboogie on vain mielenterveyssyistä eläkkeellä oleva avohoitopotilas, aikavaras ja valehtelija, Sairasboogielle vastaamiseen riitää nykyisin pääsääntöisesti vanhan tekstin pieni editointi ja kopiointi, ja siltikin Sairasboogie vinkuu kovassa vimmassa ja haukkuu taas Mikkeä monen nimimerkin takaa. Mikkellä on varmaan muutakin tekemistä kuin testata jotain "turnajaiskestävyyttä". Varsinkaan sellaisen Sairasboogie-ihmisen kanssa, jolla soittotaidottomana mielenterveyseläkeläisenä ja avohoitopotilaana on aamusta iltaan aikaa esitellä psyykkistä sairauttaan, ja joka on niin perinpohjin kieroonkasvanut valehtelija, että se oikein ihmetyttää sellaista, joka on normaaleihin ihmisiin kuitenkin tottunut. Sairasboogiekin voisi opetella myös lopultakin soittamaan, niin tulisi päähän edes sen verran ymmärrystä, että itse ainakin tajuaisi kuinka idioottimaisia juttuja on soitteluistaan aiemmin kirjoitellut. Ihmisen pitää olla psyykkisesti hyvin sairas, jos väittää ensin olevansa Suomen paras soittaja, ja tuollaisen väitteen jälkeen lopuksi esittelee muiden soittovideoita omanaan. Valehtelijan käytöstä.

    Eikös nuo kehujutut ole sairasboogin tekstiä? Aika sairasboogimaista kehua itseään ja valehdella sitten ettei olekaan sairasboogi. Olet siis sairasboogi varmasti. Mene lutkuttaan munaa tai pyydä äitiä tarkistamaan lääkityksesi. Capiche?


   • maaaninkap kirjoitti:

    Eikös nuo kehujutut ole sairasboogin tekstiä? Aika sairasboogimaista kehua itseään ja valehdella sitten ettei olekaan sairasboogi. Olet siis sairasboogi varmasti. Mene lutkuttaan munaa tai pyydä äitiä tarkistamaan lääkityksesi. Capiche?

    Kyllä Mikke ja Sairasboogi ovat edelleenkin ihan eri henkilöt, vaikka sinä yritätkin jälleen kerran säälittävästi valehdella, että kyseessä olisi sama henkilö. Se johtuu varmasti siitä, että sairasboogie (eli juuri sinä) häpeää aiempaa, useita vuosia jatkunutta kroonista valehteluaan olemattomista soittotaidoistaan, ja yrittää nyt taas kerran perin epätoivoisesti esittää, että Mikke olisi kirjoittanut myös nimimerkki Sairasboogien suuret valheet, joilla Sairasbogies itseään ja taitojaan aiemmin kehui. Oikeastihan Sairasbogi on edelleenkin vain olemattomilla soittotaidoillaan rehvasteleva aikavaras, ja äitinsä helmoissa asuva avohoitopotilas, joka luulee itsestään aika tavalla liikaa. Enpä tosiaan tiedä mitä videoita sinäkin oikein olet netissä katsellut, mutta sairasbogin soittovideoita ei netissä ainakaan ole yhtäkään. Sairasbogihan ei osaa soittaa kuin suurta suutaan netissä ja valehdella olevansa peräti Suomen paras soittaja. Niinhän hän aikoinaan perin rehvakkaasti kertoi. Lisäksi hän kertoi soittaneensa ammatikseenkin yli 10 vuotta, vaikka ei tunnistanut edes alkeellisimpiakaan perusrytmejä. Hän käytti myös valehteluunsa huikeista taidoistaan niin kauan aikaa, että olisi siinä ajassa jo oppinut ihan oikeastikin soittamaan. Se on jo melko huvittava homma, ja historiallinenkin tapaus kaikessa huvittavassa säälittävyydessään. Sairasbogihan esitteli lopulta muiden videoita omanaan, kun hänelle tuli aika todistaa soittotaitonsa pelkkien suurien sanojen sijaan. Sellaiseen touhuun ei ole kukaan toinen vielä maailmassa koskaan ennen sortunutkaan. Toivottavasti sairasbogi jossain vaiheessa saa sekavan päänsä kuntoon ja opettelee myös soittamaan, ja hänestä tulee lopultakin se, joka kertoi aiemmin olevansa. Eli Suomen paras soittaja, joka soittaa bassarivariaatioitakin vuorojaloin. Siihen ei maailmassa moni pystykään, mutta Mikke on kylläkin yksi niistä harvoista, jotka siihenkin kykenevät. Sairasboogie voisi kyllä lopultakin rehellisesti jo myöntää, että oli vain valehtelija, eikä siinä valehtelussa nyt yhtään enää auta se, että yrität säälittävästi väittää, että Mikke olisi myös Sairasboogie, joka siis oli käyttämäsi nimimerkki, jonka takaa häiriköit ja valehtelit tällä palstalla niin kauan, että Mikkestäkin ehti tulla yksi maailman parhaista soittajista sinä aikana. Koska Sairasboogie on vain mielenterveyssyistä eläkkeellä oleva avohoitopotilas, aikavaras ja valehtelija, Sairasboogielle vastaamiseen riitää nykyisin pääsääntöisesti vanhan tekstin pieni editointi ja kopiointi, ja siltikin Sairasboogie vinkuu kovassa vimmassa ja haukkuu taas Mikkeä monen nimimerkin takaa. Mikkellä on varmaan paljon muutakin tekemistä kuin testata jotain "turnajaiskestävyyttä". Varsinkaan sellaisen Sairasboogie-ihmisen kanssa, jolla soittotaidottomana mielenterveyseläkeläisenä ja avohoitopotilaana on aamusta iltaan aikaa esitellä psyykkistä sairauttaan, ja joka on niin perinpohjin kieroonkasvanut valehtelija, että se oikein ihmetyttää sellaista, joka on normaaleihin ihmisiin kuitenkin tottunut. Sairasboogiekin voisi opetella myös lopultakin soittamaan, niin tulisi päähän edes sen verran ymmärrystä, että itse ainakin tajuaisi kuinka idioottimaisia juttuja on soitteluistaan aiemmin kirjoitellut. Ihmisen pitää olla psyykkisesti hyvin sairas, jos väittää ensin olevansa Suomen paras soittaja, ja tuollaisen väitteen jälkeen lopuksi esittelee muiden soittovideoita omanaan. Valehtelijan käytöstä.


  • Tunnen hänet. Hän on Mikke ja nykyäön hän esiintyy Sairasboogie nimelläkin. Liittyy hänen skitsofrenia historiaansa. Ei se enää häntä haittaa koska saanut lääkityksen kuntoon. Oli kovasti tuputtamassa näitä videoitaan drummerworldissä ja yritimme antaa apua soitossa. Sitten hän rupesi vähän hankaaksi ja havaittiin että hän vähän hankala oppimaan asioita.

   • Mikke ei kuitenkaan tunne sinua. Varmasti sinä sairasboogi olet vain kateellinen, koska sinä käytit olemattomista soittotaidoistasi valehteluun sen ajan, minkä Mikke taas käytti oikeaan treenaamiseen tullakseen yhdeksi parhaista maailmassa. Etkä vieläkään ole kyennyt esittelemään muiden improvisaatiota satunnaisten kappaleiden päälle, että voitaisiin vertailla taitoja. Tuotakin jo muutamia kertoja sinulta aiemmin muualla pyydetty, mutta aina jätät vastaamatta, kuten käytöksesi ja sairautesi maneereihin kuuluu. Mutta kyllä soittaa hienosti Mikke.

    https://www.youtube.com/watch?v=viEeOCh4oFA

    Sinähän, sairasboogi, et osaa soittaa, vaikka valehtelit vuosia sitten ensin olevasi peräti Suomen paras soittaja, ja lopuksi esittelit kuitenkin jonkun toisen soittajan videota omanasi.

    Sinustahan, sairasboogie, on netissä todettu myös seuraavaa:

    "Vai paljastui sairasboogie vielä alkoholi-palstan ripuliveikoksikin. Keppi osui ja ripuliukko sairasboogie älähti heti."

    "Voidaan selkeästi todeta, että "sairasboogi" on todellakin seinähullu. "

    "Sairasboogies on siis aivonsa alkoholilla tuhonnut mielenterveyseläkeläinen, joka kuvittelee olevansa Suomen paras soittaja, koska kirjoittelee päivittäin ripuliviestejä Alkoholi-palstalle."


   • Missähän näitä Drummerworld-keskustelujasi on sitten nähtävillä?


   • Et ole ehkä huomannut kysymystäni aiemmin, joten kirjoitan sen uudelleen. Eli missähän näitä Drummerworld-keskustelujasi on sitten nähtävillä, jossa annat apua?


   • Et ole vieläkään vastannut, mutta voisitko ystävällisesti jossain vaiheessa tehdä niin? Eli missähän näitä Drummerworld-keskustelujasi on sitten nähtävillä, jossa annat jollekin jotain apua?


   • Ei näköjään valehtelija vastaa.


   • Shumesti kirjoitti:

    Ei näköjään valehtelija vastaa.

    Valehtelija ei voi vastata, koska mitään Drummerworld-keskusteluja ei ole olemassakaan, missä valehtelija antaisi "apua" jollekin. Soittotaidoton valehtelija kun ei voi auttaa ketään, ei edes itseään. Sairasboogi tarvitsisi kipeästi ulkopuolisen apua päästäkseen eroon kroonisesta valehtelustaan.


   • Ei varmasti ole keskusteluita. Sairasboogi onvain suurisuinen tyhjänpuhuja, joka nyt jäänyt kiinni valheistaan lopullisesti. Jos Mikke ja hän ovat eri henkilöitä, niin Mikke nauraa niille hänen typerän lapsellisille videoille!


  • Aah..vanha kunnon Sairasboogihan se siinä soittelee yhtä epätahtiin kuin ennenkin. Onneksi maailmassa on joitain asioita jotka on ja pysyy!!

   • Älä taas lässytä ja valehtele, sairasboogi. Varmasti sinä sairasboogi olet vain todella kateellinen Mikkelle, koska sinä käytit tällä palstalla vuosia jatkuneeseen valehteluusi soittotaidoistasi sen ajan, minkä Mikke taas käytti oikeaan treenaamiseen tullakseen yhdeksi parhaista maailmassa. Etkä vieläkään ole kyennyt esittelemään muiden improvisaatiota satunnaisten kappaleiden päälle, että voitaisiin vertailla taitoja. Tuotakin jo muutamia kertoja pyydetty, mutta aina jätät vastaamatta, kuten käytöksesi ja sairautesi maneereihin kuuluu.

    Sinusta, sairasboogi, on todettu siis seuraavaa:

    "Sairasboogi on soittotaidoton valehtelija ja aikavaras."

    "Vai paljastui sairasboogie vielä alkoholi-palstan ripuliveikoksikin. Keppi osui ja ripuliukko sairasboogie älähti heti."

    "Voidaan selkeästi todeta, että "sairasboogi" on todellakin seinähullu. "

    "Sairasboogies on siis aivonsa alkoholilla tuhonnut mielenterveyseläkeläinen, joka kuvittelee olevansa Suomen paras soittaja, koska kirjoittelee päivittäin ripuliviestejä Alkoholi-palstalle."


  • Hän on skitsofreenikko. Hän välillä kuvittelee itsestään kaikenlaisia juttuja,esim että voisarvi kasvaa otsaan ja että osaisi soittaa rumpuja. Välillä hänellä sitten näitä räyhäämis- ja nettihäiriköintikausia ja sitten taas toisinaan hän istuu liikenneympyrässä nakinkuoriin pukeutuneena ja uloste housuissa. Ihan harmiton pelle hän on vaan, jolla kesän kunniaksi ryyppyputkikin jäänyt päälle.

   • Älähän taas lässytä ja valehtele, sairasboogi. Yksi aloittamasi Mikke-ketju poistuu, ja sinä jatkat sairasta käytöstäsi muissa ketjuissa. Olet kuin itkupotkuraivarissa riehuva ja koko ajan valehteleva pikkulapsi. Varmasti sinä sairasboogi olet vain todella kateellinen Mikkelle, koska sinä käytit vuosia jatkuneeseen valehteluusi soittotaidoistasi sen ajan, minkä Mikke taas käytti ihan oikeaan treenaamiseen tullakseen yhdeksi parhaista maailmassa. Ja Mikkeähän ovat ammattilaisetkin kehuneet ja kutsuneet jopa taiteilijaksi. Eipä ole vastaavaa vielä koskaan maailmassa ollut. Sinun vuosia jatkuneeseen valehteluun käyttämäsi aika taas meni täysin hukkaan, ja voi olla, että niin käy koko elämällesikin. Tai todennäköisesti niin on jo käynyt, sairasboogie, koska kerran sairaseläkkeellä olet vakavien mielenterveysongelmien vuoksi. Etkä vieläkään ole kyennyt esittelemään muiden improvisaatiota satunnaisten kappaleiden päälle, että voitaisiin vertailla taitoja. Tuotakin jo muutamia kertoja aiemmin pyydetty, mutta aina jätät vastaamatta, kuten käytöksesi ja sairautesi maneereihin selkeästi kuuluu. Copy&paste riittää sairasboogille vastaamiseen mainiosti, kuten on huomattu.

    Sinusta, sairasboogi, on todettu siis palstalla seuraavaa:

    "Sairasboogi on soittotaidoton valehtelija ja aikavaras."

    "Vai paljastui sairasboogie vielä alkoholi-palstan ripuliveikoksikin. Keppi osui ja ripuliukko sairasboogie älähti heti."

    "Voidaan selkeästi todeta, että "sairasboogi" on todellakin seinähullu. "

    "Sairasboogies on siis aivonsa alkoholilla tuhonnut mielenterveyseläkeläinen, joka kuvittelee olevansa Suomen paras soittaja, koska kirjoittelee päivittäin ripuliviestejä Alkoholi-palstalle."


   • Mikkehän kertoi aiemmin, että kun hän oli soittanut ja harjoitellut symmetrisesti noin neljä vuotta joka päivä ja 4 - 8 tuntia päivässä, alkoi krooninen päänsärky, jota kesti noin 2 vuotta. Hyvähän se oli lääkärin homma tsekata. On ollut kyllä Mikkellä tosi kova treeni, mutta kun vanhana aloittaa, pitää tehdä vähän enemmän töitä, että oppii.


   • Hän tosiaan kertoi, että osaa soittaa ja sitten laittanut jotain muiden videoita nettiin ja sanoo olevansa soittanut 10 v ammatikseen ja olevansa paras..eikös hän puhu paskaa. Missä niitä hänen videoita siis niitä oikeasti hänen hyviä videoita? Miksi hän kutsuu itseään sairasboogiksi nykyään?


   • Jalppei kirjoitti:

    Hän tosiaan kertoi, että osaa soittaa ja sitten laittanut jotain muiden videoita nettiin ja sanoo olevansa soittanut 10 v ammatikseen ja olevansa paras..eikös hän puhu paskaa. Missä niitä hänen videoita siis niitä oikeasti hänen hyviä videoita? Miksi hän kutsuu itseään sairasboogiksi nykyään?

    Mikke ja Sairasboogie ovat ihan eri henkilöt. Suuri kiitos taivaalle siitä. Sairasboogie on edelleenkin vain täysin soittotaidoton nettihäirikkö ja valehtelija, joka on häiriköinyt netissä useita vuosia ja rehvastellut olemattomilla soittotaidoillaan, ja Mikke taas on ammattilaistenkin kehuma virtuoosimainen soittaja, jonka kehityshistoria soittajana on täysin ainutkertainen koko tunnetussa maailmanhistoriassa. Vastaavaa ei ole vielä koskaan maailmassa ollut. Kukaan ei ole myöskään koskaan vielä tehnyt sellaisia fyysisiä ja psyykkisiä, raskaita harjoituksia, joita Mikke on tehnyt, ja lisäksi Mikke kehitti myös täysin uuden harjoitustekniikankin, joka sai Muusikoiden.netissä ammattilaisten nimeämänä hienon nimensä. Lisäksi Mikkeä on kutsuttu myös rumputaiteilijaksikin. Hienoja saavutuksia itseoppineelta soittajalta. Sairasboogia on kovasti odotettu myös ammattipalstoillekin keskustelemaan Suomen parhaasta "soittotaidostaan", mutta eipä ole häntä vain näkynyt. Sairasboogie kirjoittelee päivittäin mikke-viestejä, joissa hän perin maneerisesti haukkuu ja vähättelee Mikkeä usein monta kertaa päivässä lukuisien eri nimimerkkien takaa. Yleensä vielä aamusta iltaan, ja usein pitkälle yöhönkin asti. Samaa sairasta käytöstä sairasboogi on jatkanut useita vuosia, eikä vain ole oppinut soittamaan. Sairasboogie on hyvin sairas ihminen, jolle valehtelu netissä on jokapäiväistä toimintaa, jonka pieni mielenterveyseläke mahdollistaa.


   • Jalppei kirjoitti:

    Hän tosiaan kertoi, että osaa soittaa ja sitten laittanut jotain muiden videoita nettiin ja sanoo olevansa soittanut 10 v ammatikseen ja olevansa paras..eikös hän puhu paskaa. Missä niitä hänen videoita siis niitä oikeasti hänen hyviä videoita? Miksi hän kutsuu itseään sairasboogiksi nykyään?

    Olet sairasboogi todella kiero valehtelija. Ensin valehtelet vuosia olemattomilla soittotaidoillasi ja kun jäät valehtelustasi kiinni, ryhdyt väittämään, että joku muu olisi kirjoittanut kaikki ne valheesi, joissa kehuit taitojasi peräti Suomen parhaaksi. Jos valehtelemalla, sairasboogi, oppisit soittamaan, olisit kyllä Suomen paras. Nyt olet kuitenkin vain mielenterveyssyistä eläkkeellä oleva, täysin soittotaidoton nettihäirikkö.


  • Tunnen hänet. Keskenkertainen soittaja.miksi hän nykyään joku sairasboogie?

   • Haha..taitaa olla vaan seonnut tuo mikke.. Siis hän lupaili näyttää sarvia ja kun ei pysty niin kehitteli tuon sairasbooginsa. Hauskaa kun aikuinen mies kehuu omia videoitansa, kun kukaan muu ei niitä kehu. Kaikki jotka tietää totuuden niin niille hän sitten copy pasteaa samaa viestiä. Hänellä varmasti tietokoneellinen valmiita viestejä..


   • Älähän taas lässytä ja valehtele, sairasboogi. Yksi aloittamasi Mikke-ketju poistuu, ja sinä jatkat sairasta käytöstäsi muissa ketjuissa. Olet kuin itkupotkuraivarissa riehuva ja koko ajan valehteleva pikkulapsi. Varmasti sinä sairasboogi olet vain todella kateellinen Mikkelle, koska sinä käytit tällä palstalla vuosia jatkuneeseen valehteluusi soittotaidoistasi sen ajan, minkä Mikke taas käytti ihan oikeaan treenaamiseen tullakseen yhdeksi parhaista maailmassa. Ja Mikkeähän ovat ammattilaisetkin kehuneet ja kutsuneet jopa taiteilijaksi. Eipä ole vastaavaa vielä koskaan maailmassa ollut. Sinun vuosia jatkuneeseen valehteluun käyttämäsi aika taas meni täysin hukkaan, ja voi olla, että niin käy koko elämällesikin. Tai todennäköisesti niin on jo käynyt, sairasboogie, koska kerran sairaseläkkeellä olet vakavien mielenterveysongelmien vuoksi. Etkä vieläkään ole kyennyt esittelemään muiden improvisaatiota satunnaisten kappaleiden päälle, että voitaisiin vertailla taitoja. Tuotakin jo muutamia kertoja aiemmin pyydetty, mutta aina jätät vastaamatta, kuten käytöksesi ja sairautesi maneereihin selkeästi kuuluu. Copy&paste riittää sairasboogille vastaamiseen mainiosti, kuten on huomattu. Sairasboogihan on vain aikavaras, eikä sellaiseen kannata aikaa käyttää, koska vuosien aikana huomattu, että se on turhaa.

    Sinusta, sairasboogi, on todettu siis palstalla seuraavaa:

    "Sairasboogi on soittotaidoton valehtelija ja aikavaras."

    "Vai paljastui sairasboogie vielä alkoholi-palstan ripuliveikoksikin. Keppi osui ja ripuliukko sairasboogie älähti heti."

    "Voidaan selkeästi todeta, että "sairasboogi" on todellakin seinähullu. "

    "Sairasboogies on siis aivonsa alkoholilla tuhonnut mielenterveyseläkeläinen, joka kuvittelee olevansa Suomen paras soittaja, koska kirjoittelee päivittäin ripuliviestejä Alkoholi-palstalle."

    Ethän sinä selkeästi tiedä Mikkestä mitään, kun et edes hänen käyttämiään nimimerkkejä tiedä, joten voisitko, sairasboogie, lopettaa tuon jatkuvan ja jokapäiväisen nettihäiriköinnin monen eri nimimerkin takaa, tai ainakin pysyä siellä Alkoholi-palstalla, missä olet erilaisia häiriintyneitä ripulijuttujasi kirjoitellut jo useita vuosia. Älä pilaa jokaista palstaa, vaikka sairas oletkin.

    Mutta kyllä soittaa Mikke hienosti improvisaatiota. Helppo uskoa, että on ammattilaistenkin kehuma. Eipä ole vielä koskaan vastaavaa maailmassa ollut.

    https://www.youtube.com/watch?v=4EjBjHkGI1Q


   • Mustasaarinen kirjoitti:

    Haha..taitaa olla vaan seonnut tuo mikke.. Siis hän lupaili näyttää sarvia ja kun ei pysty niin kehitteli tuon sairasbooginsa. Hauskaa kun aikuinen mies kehuu omia videoitansa, kun kukaan muu ei niitä kehu. Kaikki jotka tietää totuuden niin niille hän sitten copy pasteaa samaa viestiä. Hänellä varmasti tietokoneellinen valmiita viestejä..

    Tuolla allaolevan linkin takana ainakin yksi kuuluisa suomalainen ammattimuusikko kehuu Mikken improvisoimaa soittoa. Ja Muusikoiden.netissähän ammattilaiset taas nimesivät Mikken kehittämän uuden harjoittelutekniikan, ja samalla palstalla Mikken todettiin olevan myös rumputaiteilija. Ja Drummerworld-palstalla Mikken todettiin olevan rummunsoiton Frank Zappa, ja hänelle todettiin myös, että jos Mikke joskus aikoo hankkia rummunsoiton opettajan, Mikken tulee olla tosi nirso. Todella hienoja saavutuksia itseoppineelta soittajalta, joka aloitti harjoittelunkin vasta keski-ikäisenä. Ainutkertainen saavutus koko maailmassa.

    https://www.youtube.com/watch?v=_B-r1o7GvoM


   • Aika huonohan tuo soittaja on..Taidat vain omaa soittoasi kehua huomionkipeyksissäsi?? Onkohan tuolla soittajala minkäänlaista rytmitajua oikeasti, kun videon perusteella saa käsityksen, ettei olisi yhtään


   • Ihanoike kirjoitti:

    Aika huonohan tuo soittaja on..Taidat vain omaa soittoasi kehua huomionkipeyksissäsi?? Onkohan tuolla soittajala minkäänlaista rytmitajua oikeasti, kun videon perusteella saa käsityksen, ettei olisi yhtään

    Kyllä Mikke voisi itsekin kehua itseään, onhan häntä kuitenkin ammattilaisetkin kehuneet ja kutsuneet jopa rumputaiteilijaksikin. Hienoja on Mikken saavutukset. Sääli, että sairasboogilla sama aika meni valehteluun Suomen parhaasta soittotaidosta. Ja lopuksi sairasboogi sitten esittelee muiden videoita omanaan, ja nyt vielä yrittää väittää, että Mikken virtuoosimaiset soitot olisivatkin sairasboogin videoita. Kyllä voi kiero ihminen kiero olla.


  • Hei. Tuohan on se Sarasbooby tms. Melko epäpätevää soittoa.

   • Eipä ole sairasboogin videoita vieläkään vaan netissä näkynyt, vaikka sairasboogi kertoi aiemmin olevansa ihan Suomen paras soittaja, joka kertomansa mukaan oli soittanut ammatikseenkin yli 10 vuotta. Pitkään jatkuneen valehtelunsa jälkeen sairasboogi esitteli kuitenkin jonkun toisen videota omanaan. Sairasboogi käytti valehteluun soittotaidoistaan sen ajan, jonka Mikke taas käytti oikeaan harjoitteluun tullakseen yhdeksi parhaista.

    Mutta kylläpä soittaa Mikke vaan tosi hienosti improvisaatiota:
    https://www.youtube.com/watch?v=11fF4rDNEOA


   • Justines kirjoitti:

    Eipä ole sairasboogin videoita vieläkään vaan netissä näkynyt, vaikka sairasboogi kertoi aiemmin olevansa ihan Suomen paras soittaja, joka kertomansa mukaan oli soittanut ammatikseenkin yli 10 vuotta. Pitkään jatkuneen valehtelunsa jälkeen sairasboogi esitteli kuitenkin jonkun toisen videota omanaan. Sairasboogi käytti valehteluun soittotaidoistaan sen ajan, jonka Mikke taas käytti oikeaan harjoitteluun tullakseen yhdeksi parhaista.

    Mutta kylläpä soittaa Mikke vaan tosi hienosti improvisaatiota:
    https://www.youtube.com/watch?v=11fF4rDNEOA

    Näytät sairasboogin soittoa ja sanot sen olevan Mikken soittoa eli sinunkin mielestäsi he ovat sama henkilö? Mutta oletko tosissasi että tuo muka hyvää soittoa vai oletko siis itse sairaaboogi, joten voit varmaan vähän tarkentaa, et mikä tuossa soitossa hyvää, kun ethän pysy edes tahdissa..vai onko tarkoituksesi olla pysymättä tahdissa kun soitat?


   • Vesa_86 kirjoitti:

    Näytät sairasboogin soittoa ja sanot sen olevan Mikken soittoa eli sinunkin mielestäsi he ovat sama henkilö? Mutta oletko tosissasi että tuo muka hyvää soittoa vai oletko siis itse sairaaboogi, joten voit varmaan vähän tarkentaa, et mikä tuossa soitossa hyvää, kun ethän pysy edes tahdissa..vai onko tarkoituksesi olla pysymättä tahdissa kun soitat?

    Onneksi Mikke ja sairasboogi eivät ole sama henkilö. Mikke on soittajavirtuoosi, jota ammattilaisetkin ovat kehuneet ja sairasboogi taas on vain valehtelija, joka aikoinaan valehteli soittotaidoistaan niin monta vuotta, että Mikkestäkin ehti itseoppien ja keski-ikäisenä aloittaen ammattilaistenkin kehuma virtuoosi. Sairasboogin elämäkin on niin surullista ja maneerista, että siitä tuskin voi kukaan nauttia. Jos sairasboogilla olisi elämä ja hän olisi onnellinen, niin tuskin hän netissä valehtelisi vaikkapa soittotaidoistaan. Mutta niin vain on, että yleensähän aamusta iltaan sairasboogi valehtelee netissä, milloin Suomen parhaasta soittotaidostaan, milloin jostain muusta. Mutta Mikke taas on ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, joka kehitti uuden harjoitustekniikankin, jonka ammattilaiset nimesivät, ja ammattilaisethan kutsuivat Mikkeä myös rumputaiteilijaksikin. Hienoja saavutuksia. Eipä ole koskaan vielä vastaavaa maailmassa ollut mitä Mikke on.

    Lainaus toiselta palstalta:
    "Kun sairasboogi jäi valheistaan kiinni, hän alkoi häiriköidä tällä palstalla monen nimimerkin takaa, ja sitä käytöstä on jatkunut jo useita vuosia."

    Nyt sairasboogi on siirtänyt nettihäiriköintinsä myös tälle palstalle. Sairasboogi voisi jo lopultakin pyytää anteeksi valehteluaan, koska hän ei ole mikään Suomen paras soittaja, vaikka niin itseään onkin kehunut.


   • Vesa_86 kirjoitti:

    Näytät sairasboogin soittoa ja sanot sen olevan Mikken soittoa eli sinunkin mielestäsi he ovat sama henkilö? Mutta oletko tosissasi että tuo muka hyvää soittoa vai oletko siis itse sairaaboogi, joten voit varmaan vähän tarkentaa, et mikä tuossa soitossa hyvää, kun ethän pysy edes tahdissa..vai onko tarkoituksesi olla pysymättä tahdissa kun soitat?

    "vai onko tarkoituksesi olla pysymättä tahdissa kun soitat?"

    Selkeästi jokainen nuotti on sillä kohdallaan, mihin se on tietoisesti asetettu. Ehkä materiaali on vain ihan liian vaativaa sinun korvillesi.


  • Liikaa ahdettu kaikenlaista ja helppo pysyä rytmissä taustan päälle. Ei kovin älyllistä ja haastavaakaan tuo mikke-Sairasboogien soitto.

   • Aika hienoa on kyllä Mikken improvisaatio. Eipä monikaan maailmassa vastaavaan kykene. Ja helppo on uskoa, että Mikkeä ovat ammattilaisetkin kehuneet ja kutsuneet jopa taiteilijaksikin. Aika hienoja saavutuksia itseoppineelta soittajalta, joka aloitti harjoittelunkin vasta keski-ikäisenä.

    Vai helppo pysyä rytmissä taustan päälle? Yritähän joskus asiaa itsekin ja puhu vasta sitten lisää. Selkeästi ymmärryksesi on asian suhteen erittäin vähäinen.

    https://www.youtube.com/watch?v=sAHy4vwGCYM


   • "helppo pysyä rytmissä taustan päälle"

    Nuo ovat selkeästi soittotaidottoman amatöörin ajatuksia. Kaikki on niin perin helppoa, kun itse ei osaa yhtään mitään.


  • Melko huono. Toivottavasti harjoittelee.

  • Eipä tuollaisen yhden snareharjoitusvideon pohjalta voi mitään päätellä kenenkään soittotaidosta. Aika amatöörimäistä on myös esitellä jotain harjoitusvideota jonkinlaisena soittovideona. Minun mielestäni Mikke soittaa ihan hienosti improvisaatiota. Tuskin Suomessa on montaakaan vastaavaan kykenevää.

   https://www.youtube.com/watch?v=tllg4jXhYwI

  • Hyvin huono soittaja. Vähän liikaa ahtaa kaikkea ja sellaisia pikku maneereja tuo soitto täynnä.

   • Etpä kovin kummoinen taida sinäkään olla rumpali, kun et erota edes harjoitusvideota soittovideosta.


   • Kyllä Mikke ja Sairasboogi ovat edelleenkin ihan eri henkilöt, vaikka sinä, sairasboogi, yritätkin taas uudessa keskusteluketjussa monen eri nimimerkin takaa uudelleen ja uudelleen valehdella, että kyseessä olisi sama henkilö.

    Sairasbogi on edelleenkin vain olemattomilla soittotaidoillaan rehvasteleva aikavaras ja suurisuu, joka luulee itsestään aika tavalla liikaa. Sairasbogihan ei osaa soittaa kuin suurta suutaan netissä ja valehdella olevansa peräti Suomen paras soittaja. Niinhän hän aikoinaan kertoi. Lisäksi sairasboogi kertoi soittaneensa ammatikseenkin yli 10 vuotta, mutta ei kuitenkaan kysyttäessä tunnistanut edes alkeellisia perusrytmejä. Eli se siitä ammattilaisuudesta.

    Sairasboogihan käytti myös valehteluunsa huikeista taidoistaan niin kauan aikaa, että olisi siinä ajassa jo oppinut ihan oikeastikin soittamaan. Se on jo melko huvittava homma, ja historiallinenkin tapaus kaikessa huvittavassa säälittävyydessään. Mikkestäkin ehti itseoppien tulemaan yksi parhaista sinä aikana, jonka sairasboogi käytti ihan pelkkään valehteluun soittotaidoistaan. Ja sairasbogihan esitteli lopulta muiden videoita omanaan, kun hänelle tuli aika todistaa taitonsa pelkkien suurien sanojen sijaan. Sellaiseen touhuun ei ole kukaan toinen vielä maailmassa sortunutkaan. Toivottavasti sairasbogi jossain vaiheessa saa päänsä kuntoon ja opettelee myös soittamaan, ja hänestä tulee lopultakin se, joka kertoi aiemmin olevansa. Eli Suomen paras soittaja, joka soittaa bassarivariaatioitakin vuorojaloin. Siihen ei moni pystykään. Suomessa taitaa Mikke olla ainoa,. Tai voithan sairasboogi lopultakin jo myöntää, että olit vain valehtelija.

    Voit myös, sairasboogi, tulla keskustelemaan ihan koska tahansa sinua kovin kiinnostavasta Mikken soitosta (ja Mikkestä muutenkin) vaikkapa Muusikoiden.nettiin tai Drummerworld-palstalle. Selkeästi asia sinua kiinnostaa, sairasboogi, koska joka päivä monen eri nimimerkin takaa kuitenkin kirjoittelet monessakin paikassa nettiä perin maneerisia ja kaavamaisia mikke-viestejäsi. Mutta selkeästi asia on myös niin, että sinusta ei koskaan ole miestä tulemaan keskustelemaan asioista ammattipalstoille, vaikka muuten joka päivä jotain valitatkin Mikken soitosta. Samaa puuhaahan olet harrastanut jo vuosikausia. Varmaan sinua sairasboogi harmittaa, että Mikkestä tuli ammattilaistenkin kehuma soittaja sinä aikana, jonka itse käytit pelkkään valehteluun Suomen parhaasta soittotaidostasi.

    Sinä, sairasboogi, paljastuit myös lopulta vain alkoholilla aivonsa tuhonneeksi avohoitopotilaaksi, valehtelijaksi ja nettihäiriköksi. Surullinen juttu. Sairasboogi on tuttu siis myös Alkoholi-palstalta, jossa hän on häiriköinyt jo useita vuosia.

    http://keskustelu.suomi24.fi/t/14372846/ulokkeiden-kasvu-ja-paihteet


   • Olet, sairasboogi, paljastunut pelkäksi monen eri nimimerkin takaa valehtelevaksi päihde- ja mielenterveysongelmaiseksi avohoitopotilaaksi ja myös nettihäiriköksi ja aikavarkaaksi, joka on häiriköinyt mm. Alkoholi-palstalla jo useita vuosia. Olet, sairasboogi, vain pelkkä nettihäirikkö ja valehtelija, ja lisäksi et osaa soittaa yhtään mitään, vaikka valehtelit aiemmin olevasi ihan Suomen paras. Huimat olivat väitteesi, sairasboogi, mutta näytöt jäivät valitettavasti puuttumaan ihan kokonaan. Valehtelusi lopuksihan esittelit, sairasboogi, jonkun toisen soittajan videota omanasi, mutta jäit tietysti heti valehtelustasi kiinni. Ja nyt yrität säälittävästi valehdella, että Mikke olisi kirjoittanut sinunkin valheesi. Aika kieroonkasvanut olet kyllä.

    Olet, sairasboogi, myös tervetullut ihan koska tahansa Muusikoiden.nettiin tai vaikkapa Drummerworld-palstalle keskustelemaan Mikkestä ja Mikken soitosta. Mutta tuskinpa sinusta on koskaan miestä siihen, vaikka netissä muuten kyllä päivittäin monen eri nimimerkin takaa aamusta iltaan Mikken soittoa vähätteletkin, vaikka et edes tiedä ja ymmärrä aiheesta yhtään mitään.


  • Sairasboogi ei tosiaan osaa soittaa, vaikka kehui kyllä aiemmin olevansa ihan Suomen paras, mutta Mikke sen sijaan on virtuoosimainen soittaja, jota ammattimuusikotkin ovat kehuneet. Hänenhän on myös todettu olevan rummunsoiton Jackson Pollock. Eli ihan taiteilijaksi ovat häntä kutsuneet. Todella hienoja saavutuksia itseoppineelta soittajalta. Missäs ovat Sairasboogien saavutukset?

   • Missä niitä Mikken videoita olisi joissa ne sarvet?. Sairasboogien videoita katselin ja olet ihan oikeassa, ettei hän osaa soittaa! miksi hänellä aina lippalakki päässä?


   • Kuppier kirjoitti:

    Missä niitä Mikken videoita olisi joissa ne sarvet?. Sairasboogien videoita katselin ja olet ihan oikeassa, ettei hän osaa soittaa! miksi hänellä aina lippalakki päässä?

    Ihan turhaan kiukuttelet Mikkelle, sairasboogi. Kukaan ei pakottanut sinua valehtelemaan Suomen parhaalla soittotaidollasi. Eikä kukaan pakottanut sinua esittelemään jonkun toisen soittovideota valehtelusi lopuksi. Olet pelkkä valehtelija.

    Muistahan, sairasboogi, että Mikkeä ovat ammattilaisetkin kehuneet, ja ammattilaiset nimesivät myös Mikken kehittämän uuden harjoitustekniikankin. Lisäksi Mikkeä kutsuttiin myös taiteilijaksi, mikä häneen todella hyvin sopiikin. Mikken kehityshistoria soittajana on myös täysin ainutkertainen tapaus koko tunnetussa maailmanhistoriassa. Eipä ole vastaavaa vielä koskaan ollut.

    Olet, sairasboogi, myös tervetullut koska tahansa Muusikoiden.nettiin tai vaikkapa Drummerworld-palstalle keskustelemaan Mikkestä ja Mikken soitosta. Mutta tuskinpa sinusta on koskaan miestä siihen, vaikka täällä päivittäin monen eri nimimerkin takaa aamusta iltaan Mikken soittoa vähätteletkin, vaikka et edes tiedä ja ymmärrä aiheesta yhtään mitään.

    Todella pitkä matka on sinulla, sairasboogi, Mikken saavutuksiin. Soitossahan Mikke on saavuttanut ihan uuden tason.


  • Samoja ihmisiä olette, turha sinun sössöttää asiasta, Sairasboogi

   • Kyllä Mikke ja Sairasboogi ovat onneksi ihan eri henkilöt, vaikka sinä, sairasboogi, usein yritätkin keskusteluketjuissa monen eri nimimerkin takaa uudelleen ja uudelleen valehdella, että kyseessä olisi sama henkilö. Hävettääkö sinua, sairasboogi, pitkään jatkunut aiempi valehtelusi mm. Suomen parhaasta soittotaidoistasi, ja haluat sysätä huikeat, mutta valheelliset soittojuttusi jonkun toisen vastuulle?

    Sairasbogihan on edelleenkin vain olemattomilla soittotaidoillaan rehvasteleva aikavaras ja suurisuu, joka luulee itsestään aika tavalla liikaa. Sairasbogihan ei osaa soittaa kuin suurta suutaan netissä ja valehdella olevansa peräti Suomen paras soittaja. Niinhän hän aikoinaan kertoi. Lisäksi sairasboogi kertoi soittaneensa ammatikseenkin yli 10 vuotta, mutta ei kuitenkaan kysyttäessä tunnistanut edes alkeellisia perusrytmejä. Eli se siitä ammattilaisuudesta.

    Sairasboogihan käytti myös valehteluunsa huikeista taidoistaan niin kauan aikaa, että olisi siinä ajassa jo oppinut ihan oikeastikin soittamaan. Se on jo melko huvittava homma, ja historiallinenkin tapaus kaikessa huvittavassa säälittävyydessään. Mikkestäkin ehti itseoppien tulemaan yksi parhaista sinä aikana, jonka sairasboogi käytti ihan pelkkään valehteluun soittotaidoistaan. Ja sairasbogihan esitteli lopulta muiden videoita omanaan, kun hänelle tuli aika todistaa taitonsa pelkkien suurien sanojen sijaan. Sellaiseen touhuun ei ole kukaan toinen vielä maailmassa sortunutkaan. Toivottavasti sairasbogi jossain vaiheessa saa päänsä kuntoon ja opettelee myös soittamaan, ja hänestä tulee lopultakin se, joka kertoi aiemmin olevansa. Eli Suomen paras soittaja, joka soittaa bassarivariaatioitakin vuorojaloin. Siihen ei moni pystykään. Suomessa taitaa Mikke olla ainoa,. Tai voithan sairasboogi lopultakin jo myöntää, että olit vain valehtelija.

    Voit myös, sairasboogi, tulla keskustelemaan ihan koska tahansa sinua kovin kiinnostavasta Mikken soitosta (ja Mikkestä muutenkin) vaikkapa Muusikoiden.nettiin tai Drummerworld-palstalle. Selkeästi asia sinua kiinnostaa, sairasboogi, koska joka päivä monen eri nimimerkin takaa kuitenkin kirjoittelet monessakin paikassa nettiä perin maneerisia ja kaavamaisia mikke-viestejäsi.

    Mutta selkeästi asia on myös niin, että sinusta ei koskaan ole miestä tulemaan keskustelemaan asioista ammattipalstoille, vaikka muuten joka päivä jotain valitatkin Mikken soitosta. Samaa puuhaahan olet harrastanut jo vuosikausia. Varmaan sinua sairasboogi harmittaa, että Mikkestä tuli ammattilaistenkin kehuma soittaja sinä aikana, jonka itse käytit pelkkään valehteluun Suomen parhaasta soittotaidostasi.

    Sinä, sairasboogi, paljastuit myös lopulta vain alkoholilla aivonsa tuhonneeksi avohoitopotilaaksi, valehtelijaksi ja nettihäiriköksi. Surullinen juttu. Sairasboogi on tuttu siis myös Alkoholi-palstalta, jossa hän on häiriköinyt jo useita vuosia.


   • Pystytkö Sairasboogie jotenkin kiteyttämään. Liian pitkiä ja samoja lässytyksiä sönkötät. Siis oletko nyt mielestäsi himin vai 69eyesin soittaja ja missä vaiheessa ne sarvet pudonneet päästäsi, kun sellaisethan sulla kasvaa? Milloin sinusta tehdään se juttu "modern drummer"-lehteen ja missä olisi sellainen soittovideo, jossa pysyisit edes tahdissa, sairaaboogi? Pystytkö edes vastaamaan, kun olet niin kovasti kehunut itseäsi..olisi aika alkaa todistamaan väitteensä


   • Jannica888 kirjoitti:

    Pystytkö Sairasboogie jotenkin kiteyttämään. Liian pitkiä ja samoja lässytyksiä sönkötät. Siis oletko nyt mielestäsi himin vai 69eyesin soittaja ja missä vaiheessa ne sarvet pudonneet päästäsi, kun sellaisethan sulla kasvaa? Milloin sinusta tehdään se juttu "modern drummer"-lehteen ja missä olisi sellainen soittovideo, jossa pysyisit edes tahdissa, sairaaboogi? Pystytkö edes vastaamaan, kun olet niin kovasti kehunut itseäsi..olisi aika alkaa todistamaan väitteensä

    Kyllä Mikke ja Sairasboogi ovat onneksi ihan eri henkilöt, vaikka sinä, sairasboogi, usein yritätkin monissa keskusteluketjuissa monen eri nimimerkin takaa uudelleen ja uudelleen valehdella, että kyseessä olisi sama henkilö. Hävettääkö sinua, sairasboogi, se pitkään jatkunut aiempi valehtelusi mm. Suomen parhaasta soittotaidoistasi, ja haluat sysätä huikeat, mutta valheelliset soittojuttusi jonkun toisen vastuulle? Siltä käytöksesi ainakin vaikuttaa.

    Sairasbogihan on edelleenkin vain olemattomilla soittotaidoillaan rehvastellut aikavaras ja suurisuu, joka luulee itsestään aika tavalla liikaa. Sairasbogihan ei osaa soittaa kuin suurta suutaan netissä ja valehdella olevansa peräti Suomen paras soittaja. Niinhän hän aikoinaan kertoi. Lisäksi sairasboogi kertoi soittaneensa ammatikseenkin yli 10 vuotta, mutta ei kuitenkaan kysyttäessä tunnistanut edes alkeellisia perusrytmejä. Eli se siitä ammattilaisuudesta.

    Sairasboogihan käytti myös valehteluunsa huikeista taidoistaan niin kauan aikaa, että olisi siinä ajassa jo oppinut ihan oikeastikin soittamaan. Se on jo melko huvittava homma, ja historiallinenkin tapaus kaikessa huvittavassa säälittävyydessään. Mikkestä ainakin ehti itseoppien tulemaan yksi parhaista sinä aikana, jonka sairasboogi käytti ihan pelkkään valehteluun soittotaidoistaan. Ja sairasbogihan esitteli lopulta muiden videoita omanaan, kun hänelle tuli aika todistaa taitonsa pelkkien suurien sanojen sijaan. Sellaiseen touhuun ei ole kukaan toinen vielä maailmassa sortunutkaan. Toivottavasti sairasbogi jossain vaiheessa saa päänsä kuntoon ja opettelee myös soittamaan, ja hänestä tulee lopultakin se, joka kertoi aiemmin olevansa. Eli Suomen paras soittaja, joka soittaa bassarivariaatioitakin vuorojaloin. Siihen ei moni pystykään. Suomessa taitaa Mikke olla ainoa,. Tai voithan sairasboogi lopultakin jo myöntää, että olit vain valehtelija.

    Voit myös, sairasboogi, tulla keskustelemaan ihan koska tahansa sinua kovin kiinnostavasta Mikken soitosta (ja Mikkestä muutenkin) vaikkapa Muusikoiden.nettiin tai Drummerworld-palstalle. Selkeästi asia sinua kiinnostaa, sairasboogi, koska joka päivä monen eri nimimerkin takaa kuitenkin kirjoittelet monessakin paikassa nettiä perin maneerisia ja kaavamaisia mikke-viestejäsi.

    Mutta selkeästi asia on myös niin, että sinusta ei koskaan ole miestä tulemaan keskustelemaan asioista ammattipalstoille, vaikka muuten joka päivä jotain valitatkin Mikken soitosta. Samaa puuhaahan olet harrastanut jo vuosikausia. Varmaan sinua sairasboogi harmittaa, että Mikkestä tuli ammattilaistenkin kehuma soittaja sinä aikana, jonka itse käytit pelkkään valehteluun Suomen parhaasta soittotaidostasi.

    Sinä, sairasboogi, paljastuit myös lopulta vain alkoholilla aivonsa tuhonneeksi avohoitopotilaaksi, valehtelijaksi ja nettihäiriköksi. Surullinen juttu. Sairasboogi on tuttu siis myös Alkoholi-palstalta, jossa hän on häiriköinyt jo useita vuosia.


  • Missä vaiheessa sinusta mikke tuli sairasboogie? Milloin näytät ne soittovideot, joissa sarvet. Laita niistä ääni pois, kun niin kamalaa se soitto. Muista taas lässyttää lisää. Kavereiden kanssa nauretaan tuolle vainoharhallesi ja näille mielikuvitusolennoillesi. Jape veikkasi, että kohta väität olevasi Remu Aaltonen. Tuo Jussi69-juttusi oli hyvä, kun se sopii paremmin kuin se HIM:n rumpalina olemisesi, kun sinullahan se joku sera69-nilimerkkikin! Koeta vähän lyhyemmin kirjoittaa, kun ei niitä liian pitkiä viestejäsi jaksa lukea

   • Kyllä Mikke ja Sairasboogi ovat onneksi ihan eri henkilöt, vaikka sinä, sairasboogi, usein yritätkin monissa keskusteluketjuissa monen eri nimimerkin takaa uudelleen ja uudelleen valehdella, että kyseessä olisi sama henkilö. Hävettääkö sinua, sairasboogi, se pitkään jatkunut aiempi valehtelusi mm. Suomen parhaasta soittotaidoistasi, ja haluat sysätä huikeat, mutta valheelliset soittojuttusi jonkun toisen vastuulle? Siltä käytöksesi ainakin vaikuttaa.

    Sairasbogihan on edelleenkin vain olemattomilla soittotaidoillaan rehvastellut aikavaras ja suurisuu, joka luulee itsestään aika tavalla liikaa. Sairasbogihan ei osaa soittaa kuin suurta suutaan netissä ja valehdella olevansa peräti Suomen paras soittaja. Niinhän hän aikoinaan kertoi. Lisäksi sairasboogi kertoi soittaneensa ammatikseenkin yli 10 vuotta, mutta ei kuitenkaan kysyttäessä tunnistanut edes alkeellisia perusrytmejä. Eli se siitä ammattilaisuudesta.

    Sairasboogihan käytti myös valehteluunsa huikeista taidoistaan niin kauan aikaa, että olisi siinä ajassa jo oppinut ihan oikeastikin soittamaan. Se on jo melko huvittava homma, ja historiallinenkin tapaus kaikessa huvittavassa säälittävyydessään. Mikkestä ainakin ehti itseoppien tulemaan yksi parhaista sinä aikana, jonka sairasboogi käytti ihan pelkkään valehteluun soittotaidoistaan. Ja sairasbogihan esitteli lopulta muiden videoita omanaan, kun hänelle tuli aika todistaa taitonsa pelkkien suurien sanojen sijaan. Sellaiseen touhuun ei ole kukaan toinen vielä maailmassa sortunutkaan. Toivottavasti sairasbogi jossain vaiheessa saa päänsä kuntoon ja opettelee myös soittamaan, ja hänestä tulee lopultakin se, joka kertoi aiemmin olevansa. Eli Suomen paras soittaja, joka soittaa bassarivariaatioitakin vuorojaloin. Siihen ei moni pystykään. Suomessa taitaa Mikke olla ainoa,. Tai voithan sairasboogi lopultakin jo myöntää, että olit vain valehtelija.

    Voit myös, sairasboogi, tulla keskustelemaan ihan koska tahansa sinua kovin kiinnostavasta Mikken soitosta (ja Mikkestä muutenkin) vaikkapa Muusikoiden.nettiin tai Drummerworld-palstalle. Selkeästi asia sinua kiinnostaa, sairasboogi, koska joka päivä monen eri nimimerkin takaa kuitenkin kirjoittelet monessakin paikassa nettiä perin maneerisia ja kaavamaisia mikke-viestejäsi.

    Mutta selkeästi asia on myös niin, että sinusta ei koskaan ole miestä tulemaan keskustelemaan asioista ammattipalstoille, vaikka muuten joka päivä jotain valitatkin Mikken soitosta. Samaa puuhaahan olet harrastanut jo vuosikausia. Varmaan sinua sairasboogi harmittaa, että Mikkestä tuli ammattilaistenkin kehuma soittaja sinä aikana, jonka itse käytit pelkkään valehteluun Suomen parhaasta soittotaidostasi.

    Sinä, sairasboogi, paljastuit myös lopulta vain alkoholilla aivonsa tuhonneeksi avohoitopotilaaksi, valehtelijaksi ja nettihäiriköksi. Surullinen juttu. Sairasboogi on tuttu siis myös Alkoholi-palstalta, jossa hän on häiriköinyt jo useita vuosia.


   • Mistä sinä, sairasboogi, keksit kaikki nuo typerät juttusi? Jos jollain palstalla siteerataan jotain ammattimuusikkoa, sinä ryhdyt väittämään, että Mikke olisi väittänyt olevansa se ammattimuusikko, jota palstalla siteerattiin? Oletko, sairasboogi, enemmän siis vain tyhmä, vai oletko todella kieroonkasvanut valehtelija? Kumpi? Selkeästi valehtelullasi ei ole ainakaan olemassa mitään rajaa.


  • Onko missään mikken videoita joissa ne hänen sarvet. Sairasboogie videoita ei haluta katsella, koska hän ei osaa soittaa. Laittakaa nyt edes joku linkki sellaiseen mikken videoon, niin saataisiin tuolle kinastelullenne päätös. ..Vai ovatko he sittenkin sama henkilö???

   • Kyllä Mikke ja Sairasboogi ovat onneksi ihan eri henkilöt, vaikka sinä, sairasboogi, usein yritätkin monissa keskusteluketjuissa monen eri nimimerkin takaa uudelleen ja uudelleen valehdella, että kyseessä olisi sama henkilö. Hävettääkö sinua, sairasboogi, se pitkään jatkunut aiempi valehtelusi mm. Suomen parhaasta soittotaidoistasi, ja haluat sysätä huikeat, mutta valheelliset soittojuttusi jonkun toisen vastuulle? Siltä käytöksesi ainakin vaikuttaa.

    Sairasbogihan on edelleenkin vain olemattomilla soittotaidoillaan rehvastellut aikavaras ja suurisuu, joka luulee itsestään aika tavalla liikaa. Sairasbogihan ei osaa soittaa kuin suurta suutaan netissä ja valehdella olevansa peräti Suomen paras soittaja. Niinhän hän aikoinaan kertoi. Lisäksi sairasboogi kertoi soittaneensa ammatikseenkin yli 10 vuotta, mutta ei kuitenkaan kysyttäessä tunnistanut edes alkeellisia perusrytmejä. Eli se siitä ammattilaisuudesta.

    Sairasboogihan käytti myös valehteluunsa huikeista taidoistaan niin kauan aikaa, että olisi siinä ajassa jo oppinut ihan oikeastikin soittamaan. Se on jo melko huvittava homma, ja historiallinenkin tapaus kaikessa huvittavassa säälittävyydessään. Mikkestä ainakin ehti itseoppien tulemaan yksi parhaista sinä aikana, jonka sairasboogi käytti ihan pelkkään valehteluun soittotaidoistaan. Ja sairasbogihan esitteli lopulta muiden videoita omanaan, kun hänelle tuli aika todistaa taitonsa pelkkien suurien sanojen sijaan. Sellaiseen touhuun ei ole kukaan toinen vielä maailmassa sortunutkaan. Toivottavasti sairasbogi jossain vaiheessa saa päänsä kuntoon ja opettelee myös soittamaan, ja hänestä tulee lopultakin se, joka kertoi aiemmin olevansa. Eli Suomen paras soittaja, joka soittaa bassarivariaatioitakin vuorojaloin. Siihen ei moni pystykään. Suomessa taitaa Mikke olla ainoa,. Tai voithan sairasboogi lopultakin jo myöntää, että olit vain valehtelija.

    Voit myös, sairasboogi, tulla keskustelemaan ihan koska tahansa sinua kovin kiinnostavasta Mikken soitosta (ja Mikkestä muutenkin) vaikkapa Muusikoiden.nettiin tai Drummerworld-palstalle. Selkeästi asia sinua kiinnostaa, sairasboogi, koska joka päivä monen eri nimimerkin takaa kuitenkin kirjoittelet monessakin paikassa nettiä perin maneerisia ja kaavamaisia mikke-viestejäsi.

    Mutta selkeästi asia on myös niin, että sinusta ei koskaan ole miestä tulemaan keskustelemaan asioista ammattipalstoille, vaikka muuten joka päivä jotain valitatkin Mikken soitosta. Samaa puuhaahan olet harrastanut jo vuosikausia. Varmaan sinua sairasboogi harmittaa, että Mikkestä tuli ammattilaistenkin kehuma soittaja sinä aikana, jonka itse käytit pelkkään valehteluun Suomen parhaasta soittotaidostasi.

    Sinä, sairasboogi, paljastuit myös lopulta vain alkoholilla aivonsa tuhonneeksi avohoitopotilaaksi, valehtelijaksi ja nettihäiriköksi. Surullinen juttu. Sairasboogi on tuttu siis myös Alkoholi-palstalta, jossa hän on häiriköinyt jo useita vuosia.

    Todella pitkä matka on sinulla, sairasboogi, Mikken saavutuksiin. Soitossahan Mikke on saavuttanut ihan uuden tason.


  • Tuo soittajahan on huono. Onko tämä coppier joku sukulainen vai soittaja itse? Soittajalta puuttuu mielikuvitusta ja luovuutta ja siksi soitossa paljon samaa kaavamaisuutta. Helppo omaa soittoa kehua ja kirjoitella kaikenlaista, mutta soitostahan sen lopulta kuulee, osaatko soittaa vai et. Harjoittelu tekee mestarin ja kannattaa hakea erilaisia tilanteita soitolle

   • "soitossa paljon samaa kaavamaisuutta"

    Varmaankin, koska kyseessä treenivideo, ei soitto. Moni treenaus on aika "kaavamaista".

    Mutta selvästi on treeni auttanut, soittaja kehittynyt paljon.

    https://www.youtube.com/watch?v=eDye8VRJ0Ic


   • Tugeva bassokomppis.


  • Ei varmasti kannata omia soittojaan kehua. Mielummin kantsii opetella soittamaan.

  • Hyi kamala miten huono

  • Tulikohan siihen joku väärä video kun tuo soittaja kämmeltää aika huonosti jos nyt ihan suoraan saa sanoa?? On siinä tyylillisesti jotain sepi kumpulaismaista otetta, mutta en nyt menisi pitämään suurena musiikillisena ansiona sellaista!!


   • Amatööri ei siis edes erota harjoitusvideoita soittovideosta.


  • Uniikki vain tuossa huonossa tyylissään. Toistaa samoja juttuja, vaikka muka improvisoi??? Ehkäpä tekniikan ja luovuudenkin puute hallitsee???

   • Siinä siis toinen amatööri joka ei edes erota harjoitusvideoita soittovideosta. Kannattaa varmaan nyt katsoa muutakin kuin vain yhtä videota jossa harjoitellaan, kun niitä videoita näyttää olevan kuitenkin yli 800. Eipä vastaavaan improvisaatioon Suomessa varmaan kukaan muu pysty. Ainakaan Muusikoiden.netin tietojen mukaan.


   • Aigas kirjoitti:

    Siinä siis toinen amatööri joka ei edes erota harjoitusvideoita soittovideosta. Kannattaa varmaan nyt katsoa muutakin kuin vain yhtä videota jossa harjoitellaan, kun niitä videoita näyttää olevan kuitenkin yli 800. Eipä vastaavaan improvisaatioon Suomessa varmaan kukaan muu pysty. Ainakaan Muusikoiden.netin tietojen mukaan.

    Tolla valittajalla on selkeesti jotain patoutumia rumpalia kohtaan.


   • Grimber kirjoitti:

    Tolla valittajalla on selkeesti jotain patoutumia rumpalia kohtaan.

    Siltä vaikuttaa.


   • Plyball kirjoitti:

    Siltä vaikuttaa.

    Se on joku hullu joka stalkkeroinut soittajaa vuosikausia.


   • Sepppis kirjoitti:

    Se on joku hullu joka stalkkeroinut soittajaa vuosikausia.

    Mikke on sairasboogin mielessä heti aamusta myöhään yöhön ja varmaan sairasboogi vetää käteenkin mikkeä miettien.   • Hienosti kyllä soittaa improvisaatiota ja tuonkin kappaleen vielä ensimmäistä kertaa elämässään. Näyttää kaveria ammattimuusikkokin kehuneen:

    https://www.youtube.com/watch?v=_B-r1o7GvoM

    "Pysähdyin tuijjottamaan. Olen rumpalina säestänyt, Fredin, Dannyn, Koivuniemen. Jampan, Einin, Katri-helenan ja ne muut. Mixannut myös Liwe-rokkia. Tässä löytyi lahjakkuus. Nykii kun tarttee miettiä minne hakkais, mutta kiva melodiakorva ja rummut vireessä. Itse hakkaan piisit ihan paskaksi harjotellessa. Keikalla voi kans leikitellä. Studiossa pelataan siististi. Hyvä!"


   • Musacorner kirjoitti:

    https://www.youtube.com/watch?v=40dochcaQ24

    Suomen parhaita improvisaatiorumpaleita kiistatta. Ottaa sopivasti riskejä soitossa ja merkkailee aktiivisesti joka tolppaa.

    Vaikuttaa virtuoosilta.


   • Sniffis kirjoitti:

    Vaikuttaa virtuoosilta.

    Selkeästi on Suomen parhaita. Tuolla vielä lukee, että on itseoppinut ja aloittanut soiton harjoittelun vasta 35-vuotiaana.


   • Strummer kirjoitti:

    Selkeästi on Suomen parhaita. Tuolla vielä lukee, että on itseoppinut ja aloittanut soiton harjoittelun vasta 35-vuotiaana.

    Eipä ole vastaavaa vielä maailmassa ollut.


  • Eipä ole kaverilla valitettavasti tekniikka hallussa. Hän esiintyy muusikoiden netissä jonain sairasbuugina myös ja väittää olevansa HIM:n soittaja hän on ilmeisesti todellisuudessa joku mielenterveyssyistä sairaseläkeläinen..skitsofreenikko sanoo olevansa jollain ketjuillansa..Uskon, että yksi ja sama henkilö siinä nyt ja varmaan soittaja itse nuo kehuviestit kirjoittaa. . Sopisi hyvin taudinkuvaankin ja on tuo soitto vaan aika epätarkkaa ja samoja juttuja toistaa eli maneerista!

   • Onko linkkiä?


   • Miten niin maneerista? Et kykene edes ennustamaan kummalla jalalla bassokuviot kulloinkin aloitetaan.


   • Olewinasi kirjoitti:

    Miten niin maneerista? Et kykene edes ennustamaan kummalla jalalla bassokuviot kulloinkin aloitetaan.

    On tuossa kyllä niin paljon maneerisuutta valitettavasti. Epätarkkaakin on tuo soitto! Eikös tämä mikke-sairasboogi ole se kaveri joka pystyvänsä kasvattamaan sarven otsaansa ja hänhän myös väittää ammattilaisten nimenneen hänen tekniikan eli saisiko sen tekniikan nimen ja puhutaan sitten rumpujensoitosta. Onko sinusta miestä siihen?


   • Kalervopälli kirjoitti:

    On tuossa kyllä niin paljon maneerisuutta valitettavasti. Epätarkkaakin on tuo soitto! Eikös tämä mikke-sairasboogi ole se kaveri joka pystyvänsä kasvattamaan sarven otsaansa ja hänhän myös väittää ammattilaisten nimenneen hänen tekniikan eli saisiko sen tekniikan nimen ja puhutaan sitten rumpujensoitosta. Onko sinusta miestä siihen?

    "Amatööri ei siis edes erota harjoitusvideoita soittovideosta"


   • Et kummoinenkaan opettaja varmaan ole kun et tunnista virtuoosia kun sellaisen soittoa kuulet.


   • Muusikoiden.netistä kirjoitti:

    Et kummoinenkaan opettaja varmaan ole kun et tunnista virtuoosia kun sellaisen soittoa kuulet.

    Huono opettaja pilaa hyvänkin oppilaan.


   • Muusikoiden.netistä kirjoitti:

    Et kummoinenkaan opettaja varmaan ole kun et tunnista virtuoosia kun sellaisen soittoa kuulet.

    Niin..voitko perustella, mikä mielestäsi tekee tuosta soitostasi hyvää ja mikä on sen keksimäsi tekniikan nimi, jolle ammattilaiset antaneet nimen?


   • Kalervopälli kirjoitti:

    Niin..voitko perustella, mikä mielestäsi tekee tuosta soitostasi hyvää ja mikä on sen keksimäsi tekniikan nimi, jolle ammattilaiset antaneet nimen?

    Mene kysymään Muusikoiden.netistä. Siellähän tekniikka on nimettykin. Vai onko vaikeuksia asiakeskustelun ja vakionimimerkin kanssa?


   • Sääliksi käy oppilaitasi. Jos heistä jotain joskus tulee, niin täysin sinusta riippumatta.


   • Kalervopälli kirjoitti:

    On tuossa kyllä niin paljon maneerisuutta valitettavasti. Epätarkkaakin on tuo soitto! Eikös tämä mikke-sairasboogi ole se kaveri joka pystyvänsä kasvattamaan sarven otsaansa ja hänhän myös väittää ammattilaisten nimenneen hänen tekniikan eli saisiko sen tekniikan nimen ja puhutaan sitten rumpujensoitosta. Onko sinusta miestä siihen?

    hän se juurikin on.


  • Tuolla soittajalla menee kaikki alusta alkaen väärin.

   • Siinä siis taas yksi amatööri lisää, joka ei edes erota harjoitusvideoita soittovideosta. Kannattaa varmaan nyt katsoa muutakin kuin vain yhtä videota jossa harjoitellaan, kun niitä videoita näyttää olevan kuitenkin yli 800. Eipä vastaavaan improvisaatioon Suomessa varmaan kukaan muu pysty. Ainakaan Muusikoiden.netin tietojen mukaan.


   • Troppier kirjoitti:

    Siinä siis taas yksi amatööri lisää, joka ei edes erota harjoitusvideoita soittovideosta. Kannattaa varmaan nyt katsoa muutakin kuin vain yhtä videota jossa harjoitellaan, kun niitä videoita näyttää olevan kuitenkin yli 800. Eipä vastaavaan improvisaatioon Suomessa varmaan kukaan muu pysty. Ainakaan Muusikoiden.netin tietojen mukaan.

    Kyllä harjoitteluvideon perusteella pystyy paljon arvioimaan rumpujensoittajan tasoa. Et ilmeisesti ole itse musiikin kanssa tekemisissä tai rumpuja soittanutkaan? Tuo soittaja on melko huono, hänellä on melko maneerinen soittotyyli, mutta et varmasti huomaa sitä jollet ole itse soittanut.


   • Karspwri kirjoitti:

    Kyllä harjoitteluvideon perusteella pystyy paljon arvioimaan rumpujensoittajan tasoa. Et ilmeisesti ole itse musiikin kanssa tekemisissä tai rumpuja soittanutkaan? Tuo soittaja on melko huono, hänellä on melko maneerinen soittotyyli, mutta et varmasti huomaa sitä jollet ole itse soittanut.

    Ehkä kannattaa katsoa muitakin videoita kuin vain yhtä, jossa lähinnä vain leikitään virvelirummun kanssa ja harjoitellaan. Taustalla soiva kappale on harjoittelussa lähinnä vain metronomin asemassa. Ja ihan hienosti lähtee soittajalta kuitenkin TRRR ja PRRR. Kertoo siitä, että ihan huono ei soittaja ole. Liidaa myös sekä oikealla kuin vasemmallakin kädellä.


   • Karspwri kirjoitti:

    Kyllä harjoitteluvideon perusteella pystyy paljon arvioimaan rumpujensoittajan tasoa. Et ilmeisesti ole itse musiikin kanssa tekemisissä tai rumpuja soittanutkaan? Tuo soittaja on melko huono, hänellä on melko maneerinen soittotyyli, mutta et varmasti huomaa sitä jollet ole itse soittanut.

    Tuskinpa on sinulla mitään näyttöjä taidoistasi.


   • Karspwri kirjoitti:

    Kyllä harjoitteluvideon perusteella pystyy paljon arvioimaan rumpujensoittajan tasoa. Et ilmeisesti ole itse musiikin kanssa tekemisissä tai rumpuja soittanutkaan? Tuo soittaja on melko huono, hänellä on melko maneerinen soittotyyli, mutta et varmasti huomaa sitä jollet ole itse soittanut.

    Tuon harjoitteluvideon pohjalta voidaan todeta, että soittaja on virtuoosi.

    https://www.youtube.com/watch?v=Mq2x1ZI6W4Q   • Ozzius kirjoitti:

    Ei äkkiä tule toista mieleen, joka vastaavaan soittoon kykenee.

    Eipä tullut kenellekään mieleen Muusikoiden.netissäkään. Tuo yksi tapaus joka tätä soittajaa koko ajan haukkuu ja vähättelee eri nimimerkkien takaa on joku avohoitopotilas, joka on häiriköinyt ja stalkannut soittajaa jo useita vuosia.


  • Erittäin huono tuo soittaja. Ei pysy edes perusfillit tyypillä hanskassa ja vähän liian ...hmm paljon sellaista toistoa ja peruskaavoja vetelee.

   • Mitä tarkoitat perusfilleillä?


   • Daadu kirjoitti:

    Mitä tarkoitat perusfilleillä?

    Tuo nimimerkki"hjtrs" on se sama stalkkeri joka on vainonnut tuota soittajaa vuosikausia joka puolella nettiä. Jättää aina vastaamatta kaikkiin kysymyksiin ja leikkii erilaisia roolileikkejä eri nimimerkkien takaa, kuten ylläoleva nimimerkki "Rummunsoiton opettaja" ja muuta päivittäistä paskaa mitä hullun päästään ulostaa. Avohoidossa oleva seinähullu. Narsistinen sosiopaatti. Mikke mielessä aamusta yleensä myöhään yöhön asti, ja sekoilu jatkuu heti aamulla.

    Tätä "sairasboogia" ottaa erityisesti päähän, että tästä Mikkestä tuli itseoppien ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi sinä aikana, jonka häirikkövalehtelija käytti pelkkään valehteluun mm. Suomen parhaasta soittotaidostaan, ja valehtelunsa lopuksi esitteli muiden videoita omana soittonaan. Kuten todettua - seinähullu.


   • Muodos kirjoitti:

    Tuo nimimerkki"hjtrs" on se sama stalkkeri joka on vainonnut tuota soittajaa vuosikausia joka puolella nettiä. Jättää aina vastaamatta kaikkiin kysymyksiin ja leikkii erilaisia roolileikkejä eri nimimerkkien takaa, kuten ylläoleva nimimerkki "Rummunsoiton opettaja" ja muuta päivittäistä paskaa mitä hullun päästään ulostaa. Avohoidossa oleva seinähullu. Narsistinen sosiopaatti. Mikke mielessä aamusta yleensä myöhään yöhön asti, ja sekoilu jatkuu heti aamulla.

    Tätä "sairasboogia" ottaa erityisesti päähän, että tästä Mikkestä tuli itseoppien ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi sinä aikana, jonka häirikkövalehtelija käytti pelkkään valehteluun mm. Suomen parhaasta soittotaidostaan, ja valehtelunsa lopuksi esitteli muiden videoita omana soittonaan. Kuten todettua - seinähullu.

    Hei, tuo nimimerkkihän kyllä puhui ihan asiaa ja se Sairasboogi on Mikken oma juttu. Harmi, että tuo soittaja kokee asialliset kysymykset vainoamisena ja heittäytyy sitten melko asiattomaksi vastaukissaan. Ei varmaan kannattaisi tulla yleisesti esittelemään olevansa virtuositeetti ja keksineensä tekniikoita, jos ei pysty niistä asiallisesti edes keskustelemaan. Hänen vastauksensa ovat huvittavia. Hän sanoo, ettei asiallista keskustelua voida käydä, koska keskustelu ei ole asiallista.
    Mikkehän voisi ryhtyä perustelemaan väitteitä ja heittää sen Sairasboogiejuttunsa pois, mutta luulen ettei hän pysty siihen ,koska he ovat sama henkilö.


   • hevirumpali666 kirjoitti:

    Hei, tuo nimimerkkihän kyllä puhui ihan asiaa ja se Sairasboogi on Mikken oma juttu. Harmi, että tuo soittaja kokee asialliset kysymykset vainoamisena ja heittäytyy sitten melko asiattomaksi vastaukissaan. Ei varmaan kannattaisi tulla yleisesti esittelemään olevansa virtuositeetti ja keksineensä tekniikoita, jos ei pysty niistä asiallisesti edes keskustelemaan. Hänen vastauksensa ovat huvittavia. Hän sanoo, ettei asiallista keskustelua voida käydä, koska keskustelu ei ole asiallista.
    Mikkehän voisi ryhtyä perustelemaan väitteitä ja heittää sen Sairasboogiejuttunsa pois, mutta luulen ettei hän pysty siihen ,koska he ovat sama henkilö.

    Älä viitsi "sairasboogi" valehdella taas tälläkin palstalla. Mikke on kuitenkin ammattilaisten kehuma soittajavirtuoosi, sinä pelkkä valehtelija, joka on vainonnut tuota soittajaa vuosikausia eri nimimerkkiesi takaa. "Sairasboogia" on lukuisia kertoja pyydetty keskustelemaan asiallisesti Muusikoiden.nettiin Mikkestä, Mikken soitosta ja Mikken kehittämästä uudesta tekniikasta, mutta "sairasboogista" ei ole asiakeskusteluun, vaikka joka päivä on vain Mikke mielessä yleensä aamusta myöhään yöhön. "Sairasboogi" väittää ihmisiä valehtelijoksi, mutta hänessä ei ole kuitenkaan vähäistäkään miestä tulla keskustelemaan asiallisesti ammattipalstalle.

    Voisitko kertoa maailmasta jonkun toisen soittajan, josta olisi keski-ikäisenä aloittaen ja itseoppien tullut ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, joka kehitti myös uuden harjoitustekniikan, joka nimettiin Muusikoiden.netissä muutama vuosi sitten?


  • Erittäin paska soittaja.

   • Eipä ole sairasboogia ammattipalstalla vieläkään vaan näkynyt keskustelemassa asiallisesti. Mikkehän siellä kirjoittelee muiden joukossa, mutta sairasboogi loistaa edelleen poissaolollaan. Kuten myös ne lukuisat ja uudet keskustelut Mikkestä ja Mikken tekniikasta, joita saamiemme tietojen mukaan piti Muusikoiden.netissä olla jo useita. Eipä ole sellaisia näkynyt, eli nekin jutut olivat sairasboogin jatkuvaa ja sairasta valehtelua. Eihän sairasboogi muuhun pysty kuin kieroiluun ja valehteluun, koska on psyykkisesti erittäin sairas ihminen.

    Ja asiakeskustelu on huomattu täysin mahdottomaksi sairasboogin kanssa, koska sairasboogi ei sellaiseen asiakeskusteluun selkeästi pysty. Se on erittäin selkeästi huomattu yli kymmenessä vuodessa. Sairasboogin säälittävä kieroilu ja valehtelu jatkuu edelleenkin ihan samanlaisena kuin ennenkin, ja joka päivä vaan Mikke on mielessä hullulla aamusta iltaan. Sairasboogilla on samat kliseisen maneeriset avohoitopotilaan nimimerkkihäiriköinnit, samat maneeriset muiden kirjoittamien tekstien muuntelut ja kopiointi palstalle, samat maneeriset homojutut, sama maneerinen huomionkerjäys ja jatkuva valehtelu ja kieroilu eri nimimerkkien takaa.

    Kaikki on jo niin nähty sairasboogin psyykkisestä sairaudesta. Nimimerkit vaihtuvat, sama lässytys ja valehtelu jatkuu vuodesta toiseen muuttumattomana. Mikkestäkin ehti itseoppien tulemaan ammattilaisten kehuma soittajavirtuoosi siinä ajassa, mikä sairasboogilla meni vain pelkkään valehteluun mm. siitä Suomen parhaasta soittotaidosta. Mikke on myös yksi maailman parhaista improvisaatiorumpaleistakin, kun taas sairasboogi on lähinnä vain pelkkä aikavaras, jonka jutuista kukaan ihminen ei opi mitään, hän itse kaikkein vähiten ja sairasboogi on myös psyykkisesti erittäin pahasti pakko-oireinen. Pirulle sairasboogi on tietysti mielenkiintoinen koe-eläin, koska vastaavalla tavalla täysin seinähulluja on maailmassa kuitenkin aika vähän. Isoegoinen, narsistinen ja pahoin pakko-oireinen sosiopaatti ja avohoitopotilas on netissäkin harvinaisuus, jota ja jonka reaktioita on mielenkiintoista tutkia.

    Jos siis on jatkossa vielä asiaa, sairasboogi, vaikkapa Mikkeä tai Mikken kehittämää tekniikkaa koskien, niin Muusikoiden.netissä on hyvä keskustella asiallisesti. Siellähän Mikkekin keskustelee muiden muusikoiden kanssa. Jos ei sairasboogi sinne pysty tulemaan kymmenen vuoden sekoilunsa ja valehtelunsa jälkeen, ei selvästi ole sitten enää mitään asiaakaan.

    Katsoin tuossa Mikken uusia soittoja. Hienosti soittelee. Ei ihme, että Mikkeä ovat ammattilaisetkin kehuneet. Mikke on niin mahtava. Eipä ole koskaan vielä maailmassa vastaavaa ollutkaan.

    Sairasboogi on epävakaa valehtelija ja narsistisen huomionhakuisen persoonallisuuden omaava avohoitopotilas, jonka mielestä useimmat asiat, joita hän tekee ovat merkittäviä ja poikkeuksellisia, mutta kaikki on oikeasti vain hänen omaa valhettaan ja harhaluuloaan omasta suuruudestaan. Sairasboogi uskoo tekevänsä elämänsä aikana merkittävän teon, josta hänet muistetaan ja lisäksi hän pitää itseään keskivertoa älykkäämpänä ja empaattisena ihmisenä, mutta aikansa kuitenkin kuluu vain netissä valehteluun mm. olemattomilla taidoilla, eikä hän koskaan tule olemaan muuta kuin vain valehtelija. Älykkyydeltään sairasboogi on alle keskitason. Sairasboogi on vaarallinen narsisti, joka saa täydellisen raivokohtauksen, jos asiat eivät mene kuten hän haluaa tai muut eivät arvosta häntä tarpeeksi. Tästä syystä monet sivupersoonat, itkupotkuraivarit ja jatkuva valehtelu vaikkapa olemattomilla taidoilla.


  • Kävin katsomassa muusikoiden nwtissä keskusteluita Sairaastaboogiesta. Ei hän kyllä mitenkään kovin kehuttu ole ja hyvin moni siellä toteaa hänet maneeriseksi soittajaksi. Siellä ei näistä hänen sarvenkasvatusjutuista tosiaan kuitenkaan tiedetty.

   • Muusikoiden netistähän ne löytyi!.miksi joku kirjoittaa että muka vaikea löytää???


   • Keke555 kirjoitti:

    Muusikoiden netistähän ne löytyi!.miksi joku kirjoittaa että muka vaikea löytää???

    Mutta et kuitenkaan pysty mitään linkkiä vieläkään antamaan näihin "keskusteluihin". Miksi sinäkin valehtelet?


   • Hei tuossa tuo yksi tyyppi sanoo, että sille tekniikalle annettu nimi ja laittaa linkinkin, mutta linkin perusteella ei tekniikan nimi selviä. Mikä sen tekniikan nimi on? Tuskinpa kukaan tietää ja ikinä antaa vastausta, koska se kirjoittaja joka tuollaista esittänyt tunnetaan sairasboogiena,joka on kuulemani mukaan aika rehvastelija ja valehtelija.


   • Marelius kirjoitti:

    Mutta et kuitenkaan pysty mitään linkkiä vieläkään antamaan näihin "keskusteluihin". Miksi sinäkin valehtelet?

    Hei minäkin haluaisin sen linkin siijaan ihan vaan nimen, jotta se tekniikan nimi selviäisi??


   • Rpholkki kirjoitti:

    Hei tuossa tuo yksi tyyppi sanoo, että sille tekniikalle annettu nimi ja laittaa linkinkin, mutta linkin perusteella ei tekniikan nimi selviä. Mikä sen tekniikan nimi on? Tuskinpa kukaan tietää ja ikinä antaa vastausta, koska se kirjoittaja joka tuollaista esittänyt tunnetaan sairasboogiena,joka on kuulemani mukaan aika rehvastelija ja valehtelija.

    Minkä nimen sinä olisit antanut tekniikalle? Oletko käynyt katsomassa sen kuvauksen Drummerworld-palstalla? Ymmärrätkö sitä edes? Jos et ymmärrä tekniikkaa ilman sille annettua nimeä, et tarvitse sen nimeäkään mihinkään.

    Jos nimi taas kovin kiinnostaa, mene Muusikoiden.netistä kysymään. Siellä tekniikka on nimettykin muutama vuosi sitten, sen jälkeen kun se ensin oli esitelty maailman suurimmalla rumpuforumilla, Drummerworld-palstalla, missä ammattilaisilla ei ollut ongelmaa asiaa ymmärtää. Jos siis sinulla on. Voit itse kysyä tekniikan nimenneeltä henkilöltä, mistä hän keksikin Mikken kehittämälle tekniikalle niin hienon ja kuvaavan nimen.


   • Musanettiläinen kirjoitti:

    Minkä nimen sinä olisit antanut tekniikalle? Oletko käynyt katsomassa sen kuvauksen Drummerworld-palstalla? Ymmärrätkö sitä edes? Jos et ymmärrä tekniikkaa ilman sille annettua nimeä, et tarvitse sen nimeäkään mihinkään.

    Jos nimi taas kovin kiinnostaa, mene Muusikoiden.netistä kysymään. Siellä tekniikka on nimettykin muutama vuosi sitten, sen jälkeen kun se ensin oli esitelty maailman suurimmalla rumpuforumilla, Drummerworld-palstalla, missä ammattilaisilla ei ollut ongelmaa asiaa ymmärtää. Jos siis sinulla on. Voit itse kysyä tekniikan nimenneeltä henkilöltä, mistä hän keksikin Mikken kehittämälle tekniikalle niin hienon ja kuvaavan nimen.

    Teknikan nimeä on kysytty ja muusikoiden netissäkin ja siellä todettu, ettei Mikke alias Sairasboogie ole mitään keksinyt, eikä kukaan ammattimuusikko ole edes nimiä antanut. Hänen rummutus ei vain ole kovinkaan korkealle arvostettua. Nyt siis Mikke jäit valjeesta kiinni taas. Käypäs katsomassa niitä muusikoiden netin keskusteluita!


   • Musanettiläinen kirjoitti:

    Minkä nimen sinä olisit antanut tekniikalle? Oletko käynyt katsomassa sen kuvauksen Drummerworld-palstalla? Ymmärrätkö sitä edes? Jos et ymmärrä tekniikkaa ilman sille annettua nimeä, et tarvitse sen nimeäkään mihinkään.

    Jos nimi taas kovin kiinnostaa, mene Muusikoiden.netistä kysymään. Siellä tekniikka on nimettykin muutama vuosi sitten, sen jälkeen kun se ensin oli esitelty maailman suurimmalla rumpuforumilla, Drummerworld-palstalla, missä ammattilaisilla ei ollut ongelmaa asiaa ymmärtää. Jos siis sinulla on. Voit itse kysyä tekniikan nimenneeltä henkilöltä, mistä hän keksikin Mikken kehittämälle tekniikalle niin hienon ja kuvaavan nimen.

    Näytätä Sairasboogi napanneen Musanettiläisen nimimerkin käyttöösi. Onko kivaa?


   • Kamreetiputtonen kirjoitti:

    Teknikan nimeä on kysytty ja muusikoiden netissäkin ja siellä todettu, ettei Mikke alias Sairasboogie ole mitään keksinyt, eikä kukaan ammattimuusikko ole edes nimiä antanut. Hänen rummutus ei vain ole kovinkaan korkealle arvostettua. Nyt siis Mikke jäit valjeesta kiinni taas. Käypäs katsomassa niitä muusikoiden netin keskusteluita!

    Voisitko jo lopultakin laittaa linkin "niihin" keskusteluihin joihin koko ajan viittaat? Miksi se on niin vaikeaa, että samaa asiaa palstalla saa koko ajan pyytää? Oletko joku valehtelija? Mikä on valehtelusi syy?


   • Gustest kirjoitti:

    Voisitko jo lopultakin laittaa linkin "niihin" keskusteluihin joihin koko ajan viittaat? Miksi se on niin vaikeaa, että samaa asiaa palstalla saa koko ajan pyytää? Oletko joku valehtelija? Mikä on valehtelusi syy?

    niin ja pystyisitkö myös laittamaan sen tekniikkasi nimen, jonka muka jotkut ammattilaiset nimenneet kun ei sieltä muusikoiden netistä mitään löydy? Ja missä olisi niitä sarvenkuvia, kun lupasit tulla näyttämään? Taidat todellakin olla valehtelija?


   • Gustest kirjoitti:

    niin ja pystyisitkö myös laittamaan sen tekniikkasi nimen, jonka muka jotkut ammattilaiset nimenneet kun ei sieltä muusikoiden netistä mitään löydy? Ja missä olisi niitä sarvenkuvia, kun lupasit tulla näyttämään? Taidat todellakin olla valehtelija?

    Voisitko jo lopultakin laittaa linkin "niihin" keskusteluihin Muusikoiden.netissä joihin koko ajan viittaat? Miksi se on sinulle niin vaikeaa, että samaa asiaa palstalla saa koko ajan pyytää? Oletko joku valehtelija? Ilmeisesti. Mikä on valehtelusi syy?


   • Ja pystytkö kertomaan sen tekniikkasi nimen, kun alkaa jo tuntua typerältä tätä samaa kysymystä sinulta kysyä? Haluaisin myös mielelläni nähdä ne sarvenkuvasi, vai onko siis niin että olet Sairasboogi niinkuin väitetään, etkä vain pysty asiakeskusteluun ja saat jotain tyydutystä valehtelusta?


   • Gustest kirjoitti:

    Ja pystytkö kertomaan sen tekniikkasi nimen, kun alkaa jo tuntua typerältä tätä samaa kysymystä sinulta kysyä? Haluaisin myös mielelläni nähdä ne sarvenkuvasi, vai onko siis niin että olet Sairasboogi niinkuin väitetään, etkä vain pysty asiakeskusteluun ja saat jotain tyydutystä valehtelusta?

    Mitä sinä sillä nimellä teet? Et ymmärtäisi asiaa siitäkään huolimatta. Nimen voit käytä kysymässä Muusikoiden.netissä. Siellä tekniikka on nimettykin.


   • Hemeten kirjoitti:

    Mitä sinä sillä nimellä teet? Et ymmärtäisi asiaa siitäkään huolimatta. Nimen voit käytä kysymässä Muusikoiden.netissä. Siellä tekniikka on nimettykin.

    No kävin kysymässä ja ei siellä kukaan sitä nimeä tiedä eli taidat olla vaan valehtelija eli se Sairasboogi?


   • Gustest kirjoitti:

    No kävin kysymässä ja ei siellä kukaan sitä nimeä tiedä eli taidat olla vaan valehtelija eli se Sairasboogi?

    Laitahan sitten vielä linkki kysymykseesi, niin voin käydä vastaamassa sinulle.


  • Facebookissakin keskustellaan Rumpalit-ryhmässä Sera69:stä!

   • No niinpä onkin. Useimmat sanoo, etteivät edes halua muistaa koko Saiasboogieta!


   • Tuolla hakusanalla ei löydy mitään muuta kuin yksi Suomi24-keskustelu. Oletko nyt varma hakusanastasi?


   • Facebook-niminen sosiaalinen media, jossa "Rumpalit"-niminen ryhmä. Sillä ei ole mitään tekemistä Suomi24:n kanssa. Siellä hyvin asiallista keskustelua sera69:stä eli Sairasboogiesta. Mene vaikka itse katsomaan, jollet usko.


   • Ylipäällikkö kirjoitti:

    Facebook-niminen sosiaalinen media, jossa "Rumpalit"-niminen ryhmä. Sillä ei ole mitään tekemistä Suomi24:n kanssa. Siellä hyvin asiallista keskustelua sera69:stä eli Sairasboogiesta. Mene vaikka itse katsomaan, jollet usko.

    Ei löydy mitään musiikkikeskusteluja Facebookista "sera69"-hakusanalla. Eikä "sairasboogi" hakusanallakaan. Mutta Mikke kyllä keskustelee Muusikoiden.netissä.


  • 2308 jäsentä..mutta siis se on suljettu ryhmä!

   • Jep.. näyttääpä olevan jo 26 kommenttiakin hänestä. Asialliselta keskustelulta vaikuttaa..mutta eipä vaan kukaan sielläkään tunne mitään nimeä millekään tekniikalle. Ei edes kehu kukaa, vähän nolosti kommentoivat vaan, että haluavat mielummin unohtaa koko tyypin. Ehkä Sairasboogien mielestä kukaan ammattirumpali ei käytä sellaista sosiaalista mediaa, joka ei sovi hänen maailmankuvaansa?


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    Jep.. näyttääpä olevan jo 26 kommenttiakin hänestä. Asialliselta keskustelulta vaikuttaa..mutta eipä vaan kukaan sielläkään tunne mitään nimeä millekään tekniikalle. Ei edes kehu kukaa, vähän nolosti kommentoivat vaan, että haluavat mielummin unohtaa koko tyypin. Ehkä Sairasboogien mielestä kukaan ammattirumpali ei käytä sellaista sosiaalista mediaa, joka ei sovi hänen maailmankuvaansa?

    Kumma, että eivät tiedä tekniikan nimeä. Muusikoiden.netissä moni ammattimuusikko ja soitonopettajakin sen kuitenkin tietää. Siellähän tekniikka nimettiinkin muutama vuosi sitten. Eipä taida olla kummoinenkaan facebook-ryhmä.


   • Wolisi kirjoitti:

    Kumma, että eivät tiedä tekniikan nimeä. Muusikoiden.netissä moni ammattimuusikko ja soitonopettajakin sen kuitenkin tietää. Siellähän tekniikka nimettiinkin muutama vuosi sitten. Eipä taida olla kummoinenkaan facebook-ryhmä.

    No eipä vaan näytä olevan muusikoiden netissä mitään. Kävin katsomassa ja olisin kommentoinutkin, mutta kun ei vaan ollut mitään keskustelua johon kommenroida. Onneksi facebookissa on keskustelu ja niiden kommenttien mukaan sera69 eli Sairasboogi ei tunneta minään virtuoosina. Enemmänkin ihmiset vaan haluaisivat unohtaa tyypin, koska hönet koetaan rasittavana. Onkohan hän rumpalipiireissä esim ammattimuusikkojen keskuudessa samanlainen suurentelija jabrrhvastelija kuin täällä? Veikkaa, että on!


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    No eipä vaan näytä olevan muusikoiden netissä mitään. Kävin katsomassa ja olisin kommentoinutkin, mutta kun ei vaan ollut mitään keskustelua johon kommenroida. Onneksi facebookissa on keskustelu ja niiden kommenttien mukaan sera69 eli Sairasboogi ei tunneta minään virtuoosina. Enemmänkin ihmiset vaan haluaisivat unohtaa tyypin, koska hönet koetaan rasittavana. Onkohan hän rumpalipiireissä esim ammattimuusikkojen keskuudessa samanlainen suurentelija jabrrhvastelija kuin täällä? Veikkaa, että on!

    Joo eihän siinä facebook ryhmässä ole kuin 2308 jäsentä. Imehän siitä vähän realismia elämääsi, Sairasboogi. Milloin näytät sarvenkuvasi?


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    No eipä vaan näytä olevan muusikoiden netissä mitään. Kävin katsomassa ja olisin kommentoinutkin, mutta kun ei vaan ollut mitään keskustelua johon kommenroida. Onneksi facebookissa on keskustelu ja niiden kommenttien mukaan sera69 eli Sairasboogi ei tunneta minään virtuoosina. Enemmänkin ihmiset vaan haluaisivat unohtaa tyypin, koska hönet koetaan rasittavana. Onkohan hän rumpalipiireissä esim ammattimuusikkojen keskuudessa samanlainen suurentelija jabrrhvastelija kuin täällä? Veikkaa, että on!

    Ei ole tosiaan Muusikoiden.netissä mitään Mikke-keskusteluja. Miksi siis tällä palstalla on väitetty, että sellaisia siellä olisi ja ilmeisesti jo useita? Miksi asiasta on siis valehdeltu?

    Entä mikä tämä Sera69-juttu on? Sillä hakusanalla ei löydy mitään musiikkikeskusteluja, paitsi yksi Suomi24-forumin vanha teksti. Sama vika Facebookissa. Ei musiikkikeskusteluja tuolla hakusanalla.


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    Joo eihän siinä facebook ryhmässä ole kuin 2308 jäsentä. Imehän siitä vähän realismia elämääsi, Sairasboogi. Milloin näytät sarvenkuvasi?

    Ihan hienosti soitettua improvisaatiota ainakin minusta. Mutta tietysti mielipiteitä jokaisen soitosta maailmassa riittää.

    https://www.youtube.com/watch?v=VfUbSJ_bXiI


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    Joo eihän siinä facebook ryhmässä ole kuin 2308 jäsentä. Imehän siitä vähän realismia elämääsi, Sairasboogi. Milloin näytät sarvenkuvasi?

    https://www.facebook.com/pages/Rumpalit/376762831876

    Eipä näy mitään "jäseniä". Sivukin automaattisesti tietokoneella generoitu, ja neljä ihmistä tykkää.


   • Demmis kirjoitti:

    Ihan hienosti soitettua improvisaatiota ainakin minusta. Mutta tietysti mielipiteitä jokaisen soitosta maailmassa riittää.

    https://www.youtube.com/watch?v=VfUbSJ_bXiI

    Eipä pysty Suomessa aikakaan kukaan toinen vastaavaan. Asiaa voi kysyä vaikka Facebookistakin.


  • Rumpalit -ryhmä, ei mikään Rumpalit -kiinnostuksen kohde. 2308 jäsentäiin ja nyt serasta jo 30 kommenttia. Kukaan ei kehu. Kaikki kokevat hänet hyvin hankalana ihmisenä. Harmi ettet löydä keskustelua. Hauskaa luettavaa Sairasboogiesta! Pyydä joltain apua jos et osaa käyttää tietokonetta!

   • Hakusanat "Rumpalit-ryhmä" ei tuota Facebookissa tulosta. Harmi, että et kykene laittamaan linkkiä. Pidän sinua valehtelijana.


   • Misson kirjoitti:

    Hakusanat "Rumpalit-ryhmä" ei tuota Facebookissa tulosta. Harmi, että et kykene laittamaan linkkiä. Pidän sinua valehtelijana.

    Sinun pitää kirjautua facebookiin ja siellä etsiä se ryhmä. Älä etsi sitä internetistä googlailemalla. Siihen ei voi siksi laittaa mitään linkkisivua kun ei niillä ryhmillä mielestäni mitään omaa osoitetta eli sinun mentävä facebookin kautta sinne. Siellä on nyt 36 kommenttia Sairasboogista. Ihan sama minä sinä minua pidät.


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    Sinun pitää kirjautua facebookiin ja siellä etsiä se ryhmä. Älä etsi sitä internetistä googlailemalla. Siihen ei voi siksi laittaa mitään linkkisivua kun ei niillä ryhmillä mielestäni mitään omaa osoitetta eli sinun mentävä facebookin kautta sinne. Siellä on nyt 36 kommenttia Sairasboogista. Ihan sama minä sinä minua pidät.

    Olen kirjautunut, mutta ryhmää ei löydy. Laitahan siis linkki Facebookin sivuille. Joka nettisivulla on osoite, jolla siihen voidaan viitata, jos sivut siis ovat olemassa ja katsottavissa. Mainitsemiasi sivuja ei selkeästi ole olemassakaan, eli miksi valehtelet? Äläkä selitä enempää, vaan anna suora linkki.


   • 2308 jäsentä, eikä yksikään pysty siihen mihin mikke. Onhan sekin saavutus.


   • Realizeri kirjoitti:

    2308 jäsentä, eikä yksikään pysty siihen mihin mikke. Onhan sekin saavutus.

    Totta. Ei kannata kauheasti päätä siis missään facessa aukoa.


   • Realizeri kirjoitti:

    2308 jäsentä, eikä yksikään pysty siihen mihin mikke. Onhan sekin saavutus.

    Taitaa facessa mennä aika hihittelyyn. Ei siinä soittamaan opi.


   • Realizeri kirjoitti:

    2308 jäsentä, eikä yksikään pysty siihen mihin mikke. Onhan sekin saavutus.

    Mikä se opettaja oli joka valehteli Mikelle muusikko.netissä siinä ketjussa jossa tuo uusi tekniikkakin nimettiin?


  • Mene facebookkiin ja hakukenttään kirjoitat Rumpalit. Se on kaikein ylin. Se on suljettu ryhmä ja siellä kyllä asiallista keskustelua, koska ihmiset omilla nimillä. Pyydä päästä porukkaan mukaan. Se on vähän sama kuin rekisteröityisit muusikoiden nettiin, jossa myös aika samalla tavalla Mikkestä puhutaan kuin tuossa facen ryhmässä.

   • No nyt löytyi. Laitahan vielä sitten linkki siihen Muusikoiden.netin keskusteluihin, joihin olet usein viitannut. Niitähän pitäisi siis olla useampiakin. Mikkehän keskustelee Muusikoiden.netissä. Jos tuolla Facebookissa haukutaan toisia soittajia, niin aika törkeää käytöstä, vaikka olisi tuhansia jäseniä ryhmässä.


   • Misson kirjoitti:

    No nyt löytyi. Laitahan vielä sitten linkki siihen Muusikoiden.netin keskusteluihin, joihin olet usein viitannut. Niitähän pitäisi siis olla useampiakin. Mikkehän keskustelee Muusikoiden.netissä. Jos tuolla Facebookissa haukutaan toisia soittajia, niin aika törkeää käytöstä, vaikka olisi tuhansia jäseniä ryhmässä.

    Hyvä että löytyi. On se kyllä aika törkeää, jos haukutaan julkisesti! Sellaisestahan voi nykyaikana saada syytteen kun rikoslaissakin jotain siitä..aika samanlaista kuin joku yleinen Sairasboogin haukkumisvimma täällä palstalla, mutta ehkä Mikken on niin helppo haukkua Sairasboogieta, koska se on hänen keksimänsä hahmo ja pelkkä veruke,ettei hänen tarvitse vastata hänelle esitettyihin asiallisiin kysymyksiin juuri hänen väittämistä sarvistansa ja siitä että kertoisi jonkun nimen keksimälleen tekniikalleen jonka muka ammattilaiset nimenneet. Aika selvästi hän on pelkkä valehtelija siis.


   • Ylermipaska kirjoitti:

    Hyvä että löytyi. On se kyllä aika törkeää, jos haukutaan julkisesti! Sellaisestahan voi nykyaikana saada syytteen kun rikoslaissakin jotain siitä..aika samanlaista kuin joku yleinen Sairasboogin haukkumisvimma täällä palstalla, mutta ehkä Mikken on niin helppo haukkua Sairasboogieta, koska se on hänen keksimänsä hahmo ja pelkkä veruke,ettei hänen tarvitse vastata hänelle esitettyihin asiallisiin kysymyksiin juuri hänen väittämistä sarvistansa ja siitä että kertoisi jonkun nimen keksimälleen tekniikalleen jonka muka ammattilaiset nimenneet. Aika selvästi hän on pelkkä valehtelija siis.

    Sairasboogi nyt onkin pelkkä valehtelija, joka ensin kehui olevansa peräti Suomen paras soittaja, jonka piti olla soittanut yli 10 vuotta ammatikseenkin. Valehtelunsa lopulsi sairasboogi esitteli muiden soittovideoita omana soittonaan, ja jäi tietysti heti valheistaan kiinni ja sen jälkeen alkoikin jatkuva sekoilu ja valehtelu eri nimimerkkien takaa, jota on jatkunut jo useita vuosia. Selkeästi täysin seinähullu tapaus kyseessä. Mikke joka päivä mielessä aamusta iltaan.

    Mikke taas on ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jonka kehityshistoria soittajana on myös täysin ainutkertainen tapaus tunnetussa maailmanhistoriassa, ja joka kehitti täysin uuden harjoittelutekniikankin, joka nimettiin Muusikoiden.netissä muutama vuosi sen jälkeen kun tekniikka oli ensin esitelty maailman suurimmalla rumpuforumilla, Drummerworld-palstalla. Varmaan olet jo linkin sille palstalle nähnyt? Minkä nimen itse olisit antanut Mikken kehittämälle tekniikalle?

    En usko, että Facebookissa on mitään keskusteluja Mikkestä, jos sitten sinä, sairasboogi, et sielläkin käy sekoilemassa jollain nimimerkillä aamusta iltaan ja mustamaalaa Mikkeä siellä koko ajan. Mutta se on sinällään ihan sama, koska Muusikoiden.nettiin sinusta, sairasboogi, ei ole koskaan tulemaan.


   • Ylermipaska kirjoitti:

    Hyvä että löytyi. On se kyllä aika törkeää, jos haukutaan julkisesti! Sellaisestahan voi nykyaikana saada syytteen kun rikoslaissakin jotain siitä..aika samanlaista kuin joku yleinen Sairasboogin haukkumisvimma täällä palstalla, mutta ehkä Mikken on niin helppo haukkua Sairasboogieta, koska se on hänen keksimänsä hahmo ja pelkkä veruke,ettei hänen tarvitse vastata hänelle esitettyihin asiallisiin kysymyksiin juuri hänen väittämistä sarvistansa ja siitä että kertoisi jonkun nimen keksimälleen tekniikalleen jonka muka ammattilaiset nimenneet. Aika selvästi hän on pelkkä valehtelija siis.

    Löytyykö se linkki sinne Muusikoiden.nettiinkin ja "niihin" keskusteluihin yhtä helposti kuin linkki Facebookiin? Vai unohditko asian selittäessäsi kiivaasti?


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    Sairasboogi nyt onkin pelkkä valehtelija, joka ensin kehui olevansa peräti Suomen paras soittaja, jonka piti olla soittanut yli 10 vuotta ammatikseenkin. Valehtelunsa lopulsi sairasboogi esitteli muiden soittovideoita omana soittonaan, ja jäi tietysti heti valheistaan kiinni ja sen jälkeen alkoikin jatkuva sekoilu ja valehtelu eri nimimerkkien takaa, jota on jatkunut jo useita vuosia. Selkeästi täysin seinähullu tapaus kyseessä. Mikke joka päivä mielessä aamusta iltaan.

    Mikke taas on ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jonka kehityshistoria soittajana on myös täysin ainutkertainen tapaus tunnetussa maailmanhistoriassa, ja joka kehitti täysin uuden harjoittelutekniikankin, joka nimettiin Muusikoiden.netissä muutama vuosi sen jälkeen kun tekniikka oli ensin esitelty maailman suurimmalla rumpuforumilla, Drummerworld-palstalla. Varmaan olet jo linkin sille palstalle nähnyt? Minkä nimen itse olisit antanut Mikken kehittämälle tekniikalle?

    En usko, että Facebookissa on mitään keskusteluja Mikkestä, jos sitten sinä, sairasboogi, et sielläkin käy sekoilemassa jollain nimimerkillä aamusta iltaan ja mustamaalaa Mikkeä siellä koko ajan. Mutta se on sinällään ihan sama, koska Muusikoiden.nettiin sinusta, sairasboogi, ei ole koskaan tulemaan.

    Sinun on Mikke aika helppoa haukkua Sairasboogietasi, selkeästi,koska se on sinun oman mielikuvituksesi tuote. Kyllähän kaikki täällä on jo pitkään tienneet asiasta ja aivan ymmärrettävää, ettet myönnä olevasi hän, koska silloinhan menettäisit verukkeen kertoa vaikkapa mikset voi näyttää sarven kuvia tai et kerro sen tekniikan nimeä, jonka muka jotkut ammattilaiset nimenneet, mutta josta ei vain löydy niin minkäänlaista viitettä nistään muusikoiden netistä, eikä toisestakaan sosiaalisesta mediasta,Facebookista! Sellaista on elämä,Sairasboogi!


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    Sinun on Mikke aika helppoa haukkua Sairasboogietasi, selkeästi,koska se on sinun oman mielikuvituksesi tuote. Kyllähän kaikki täällä on jo pitkään tienneet asiasta ja aivan ymmärrettävää, ettet myönnä olevasi hän, koska silloinhan menettäisit verukkeen kertoa vaikkapa mikset voi näyttää sarven kuvia tai et kerro sen tekniikan nimeä, jonka muka jotkut ammattilaiset nimenneet, mutta josta ei vain löydy niin minkäänlaista viitettä nistään muusikoiden netistä, eikä toisestakaan sosiaalisesta mediasta,Facebookista! Sellaista on elämä,Sairasboogi!

    Löytyykö se linkki jo lopultakin sinne Muusikoiden.nettiin ja "niihin" keskusteluihin yhtä helposti kuin linkki Facebookiin? Vai unohditko taas saman asian selittäessäsi edelleen kiivaasti?


   • Ylermipaska kirjoitti:

    Hyvä että löytyi. On se kyllä aika törkeää, jos haukutaan julkisesti! Sellaisestahan voi nykyaikana saada syytteen kun rikoslaissakin jotain siitä..aika samanlaista kuin joku yleinen Sairasboogin haukkumisvimma täällä palstalla, mutta ehkä Mikken on niin helppo haukkua Sairasboogieta, koska se on hänen keksimänsä hahmo ja pelkkä veruke,ettei hänen tarvitse vastata hänelle esitettyihin asiallisiin kysymyksiin juuri hänen väittämistä sarvistansa ja siitä että kertoisi jonkun nimen keksimälleen tekniikalleen jonka muka ammattilaiset nimenneet. Aika selvästi hän on pelkkä valehtelija siis.

    Luuletko, sairasboogi, että jos menisit tuonne Facebookin "Rumpuli-ryhmään" ja kertoisit sielläkin olevasi Suomen paras ammattisoittaja, kaikki uskoisivat asian ilman mitään näyttöjä?


  • Jep ..36 kommenttia. Eipä saa sera69 kovinkaan suuria kehuja. Eipä nyt kukaan ensimmäisenä kehunut että hän olisi jonkin tekniikan keksinyt..enemmänkin sellaista myötähäpeää tuntevat häntä kohtaan. Jep jep

   • Kuitenkin Mikken kehittämä tekniikka nimettiin Muusikoiden.netissä muutama vuosi sitten. Facebook-ryhmästäkin löytyy näköjään soittajia, jotka samassa ketjussakin keskustelivat jossa tekniikka nimettiin. Kumma jos eivät asiasta mitään tiedä.


   • Misson kirjoitti:

    Kuitenkin Mikken kehittämä tekniikka nimettiin Muusikoiden.netissä muutama vuosi sitten. Facebook-ryhmästäkin löytyy näköjään soittajia, jotka samassa ketjussakin keskustelivat jossa tekniikka nimettiin. Kumma jos eivät asiasta mitään tiedä.

    Ei se ole mikään kumma, kun ei ole mitään Mikken kehittämää ammattilaisten nimeämää tekniikkaa. Jos olisi nimi niin sen voisi sanoa, mutta koska ei ole niin selittelet vaan taas jotain omiasi sairasboogi. Ehkä sinulla vaan otenkin valikoiva muisti. Siinä olet ihan oikeassa kyllä kuitenkin, että aivan oikeita ihmisiä siellä facebookissa on eikä mitään fantasiahahmoja.


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    Ei se ole mikään kumma, kun ei ole mitään Mikken kehittämää ammattilaisten nimeämää tekniikkaa. Jos olisi nimi niin sen voisi sanoa, mutta koska ei ole niin selittelet vaan taas jotain omiasi sairasboogi. Ehkä sinulla vaan otenkin valikoiva muisti. Siinä olet ihan oikeassa kyllä kuitenkin, että aivan oikeita ihmisiä siellä facebookissa on eikä mitään fantasiahahmoja.

    Menehän jo äkkiä Muusikoiden.netistä kysymään, niin saat selville Mikken kehittämän tekniikan nimen, sairasboogi.

    Muusikoiden.netissä on myös ihan oikeita ihmisiä ja ainakin Suomen parhaat soittajat kirjoittelevat siellä. Siellähän myös Mikken kehittämä tekniikkakin nimettiin.

    Tuossa vielä linkki Mikken kehittämän tekniikan ensiesittelyyn maailmassa:

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253


   • Varmaan pystyt sieltä kopioimaan näitä tekstejä tännekin, sairasboogi?


   • No ei sitä kaikkea voi hallita;)


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    No ei sitä kaikkea voi hallita;)

    Facebook ei vaan yleisesti ottaen kiinnosta. Siellä voit, sairasboogi, siis haukkua Mikkeä koko ajan aamusta iltaan, ja väittää, että Mikke on sinä. Olethan tosi kieroonkasvanut tapaus, sairasboogi, mutta Muusikoiden.nettiin sinusta ei ole koskaan tulemaan.


   • Jos sairasboogi menisi facebookin rumpuliryhmään ja väittäisi olevansa suomen paras soittaja, niin kaikki uskoisivat heti. Kukaan ei edes näyttöjä pyytäisi.


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    Facebook ei vaan yleisesti ottaen kiinnosta. Siellä voit, sairasboogi, siis haukkua Mikkeä koko ajan aamusta iltaan, ja väittää, että Mikke on sinä. Olethan tosi kieroonkasvanut tapaus, sairasboogi, mutta Muusikoiden.nettiin sinusta ei ole koskaan tulemaan.

    Mikke, Ei kukaan muu kuin sinä hauku Sairasboogieta. Ei siellä facebookissa kukaan viitsi haukkua sinua, kun ihmiset haluaa asiallisesti keskustella ja ffaktpista puhuvat
    Aivan asiallista keskustelua ja samalla tavalla kuin täälläkin sinulta on asiallisesti kyselty, mikset näytä sarven kuviasi vaikka lupasit ja että mikä on sen keksimäsi tekniikan nimi, jolle muka ammattilaiset antaneet nimen, mutta sinä et vain pysty asiakeskusteluun täälläkään. Heittäydyt vain oman meilikuvituksesi tuotteeksi, Sairasboogieksi ja olet juuri sellainen kuin häntä itse haukut.


   • Yllervöpaska kirjoitti:

    Mikke, Ei kukaan muu kuin sinä hauku Sairasboogieta. Ei siellä facebookissa kukaan viitsi haukkua sinua, kun ihmiset haluaa asiallisesti keskustella ja ffaktpista puhuvat
    Aivan asiallista keskustelua ja samalla tavalla kuin täälläkin sinulta on asiallisesti kyselty, mikset näytä sarven kuviasi vaikka lupasit ja että mikä on sen keksimäsi tekniikan nimi, jolle muka ammattilaiset antaneet nimen, mutta sinä et vain pysty asiakeskusteluun täälläkään. Heittäydyt vain oman meilikuvituksesi tuotteeksi, Sairasboogieksi ja olet juuri sellainen kuin häntä itse haukut.

    Sairasboogi, ei kukaan muu kuin sinä hauku Mikkeä joka päivä. Jos sinusta ei ole tulemaan Muusikoiden.nettiin keskustelemaan, niin ole jo hiljaa.


   • Jeepis kirjoitti:

    Jos sairasboogi menisi facebookin rumpuliryhmään ja väittäisi olevansa suomen paras soittaja, niin kaikki uskoisivat heti. Kukaan ei edes näyttöjä pyytäisi.

    No hänhän voisi vaan mennä kokeilemaan. Jos samoja juttuja että hän on virtuoosi ja suomen paras ja puhuisi taas sarvistansa tai että hänestä joku lehtijuttu tekeillä ja että jonkun tekniikan kehittänyt jolle ammattmluusikot nimenkin, niin aika varmasti ihmiset kyselisivät. Niinkuin täälläkin kysellään. Mutta taitaa tuo Sairasboogi olla pelkkä valehtelija vaan.


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    No hänhän voisi vaan mennä kokeilemaan. Jos samoja juttuja että hän on virtuoosi ja suomen paras ja puhuisi taas sarvistansa tai että hänestä joku lehtijuttu tekeillä ja että jonkun tekniikan kehittänyt jolle ammattmluusikot nimenkin, niin aika varmasti ihmiset kyselisivät. Niinkuin täälläkin kysellään. Mutta taitaa tuo Sairasboogi olla pelkkä valehtelija vaan.

    Sairasboogi onkin valehtelija josta ei asiakeskusteluun ole ammattipalstalla yhden nimimerkin kanssa, kun taas Mikke keskustelee jo Muusikoiden.netissä.

    Muusikoiden.netissähän myös nimettiin Mikken kehittämä uusi harjoitustekniikkakin.


   • Reppeli kirjoitti:

    Sairasboogi, ei kukaan muu kuin sinä hauku Mikkeä joka päivä. Jos sinusta ei ole tulemaan Muusikoiden.nettiin keskustelemaan, niin ole jo hiljaa.

    Niin, saattaahan se haukkumiselta vaikuttaakin, sillä kun kritisoidaan sairasboogieta niin samallahan se kritiikki kohdistuu Mikkeem, joka kokee sen haukkumisena, koska he ovat sama henkilö. Mutta ei kai asiallinen kysely ole mitään haukkumista eli kerropas, Sairasboogi, milloin tuot uusimmat sarvenkuvasi näytille?


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    Niin, saattaahan se haukkumiselta vaikuttaakin, sillä kun kritisoidaan sairasboogieta niin samallahan se kritiikki kohdistuu Mikkeem, joka kokee sen haukkumisena, koska he ovat sama henkilö. Mutta ei kai asiallinen kysely ole mitään haukkumista eli kerropas, Sairasboogi, milloin tuot uusimmat sarvenkuvasi näytille?

    Älä viitsi sairasboogi väittää että mikke olisi sinä. Se on erittäin kuvottavaa käytöstä jopa avohoitopotilaaltakin. Jos väität olevasi Suomen paras ammattisoittaja, niin älä sellaisten väitteiden jälkeen esittele muiden soittovideoita omanasi tai ainakaan suutu siitä, että jäät valheistasi kiinni.


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    Facebook ei vaan yleisesti ottaen kiinnosta. Siellä voit, sairasboogi, siis haukkua Mikkeä koko ajan aamusta iltaan, ja väittää, että Mikke on sinä. Olethan tosi kieroonkasvanut tapaus, sairasboogi, mutta Muusikoiden.nettiin sinusta ei ole koskaan tulemaan.

    No en minä ole koskaan väittänytkään olevani sinä vaan, että sinä olet Sairasboogi. En ole koskaan edea haukkunut häntä vaan sinä haukut häntä ja selvästi siksi, jotta voisit välttyä vastaamasta asiallisiin kysymyksiin, koska sinä olet Sairasboogi.


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    No en minä ole koskaan väittänytkään olevani sinä vaan, että sinä olet Sairasboogi. En ole koskaan edea haukkunut häntä vaan sinä haukut häntä ja selvästi siksi, jotta voisit välttyä vastaamasta asiallisiin kysymyksiin, koska sinä olet Sairasboogi.

    Älä viitsi sairasboogi väittää että mikke olisi sinä. Se on erittäin kuvottavaa käytöstä jopa avohoitopotilaaltakin. Jos väität olevasi Suomen paras ammattisoittaja, niin älä sellaisten väitteiden jälkeen esittele muiden soittovideoita omanasi tai ainakaan suutu siitä, että jäät valheistasi kiinni. Olet pelkkä valehteleva aikavaras.

    Asiakeskustelut odottavat sinua Muusikoiden.netissä, sairasboogi. Sitten siis kun sinusta joskus on siihen miestä. Mikke keskustelee jo siellä.


  • Mikke on Sairasboogi. Nyt asia on selvinnyt! Hajaantukaa

   • Yritä nyt sairasboogi rauhoittua. Mene nukkumaan, jatka taas mikkeilyä aamulla. Voit seota kokonaan jos et enää edes nuku. Äitisi joutuisi taas viemään sinut mielisairaalaan. Sitäkö tahdot?


   • Brewans kirjoitti:

    Yritä nyt sairasboogi rauhoittua. Mene nukkumaan, jatka taas mikkeilyä aamulla. Voit seota kokonaan jos et enää edes nuku. Äitisi joutuisi taas viemään sinut mielisairaalaan. Sitäkö tahdot?

    Etpä vaan näytä Mikke pystyvän asiakeskusteluun täälläkään. Olisi ollut mukava tietää, mikä sen tekniikan nimi on, mutta nyt todellakin pakko uskoa, että valehtelet jatkuvasti ja mitään nimeä saati sitten tekniikkaakaan ei ole olemassakaan. Uskon myös,että olet Sairasboogi.


   • Musanettiläinen kirjoitti:

    Etpä vaan näytä Mikke pystyvän asiakeskusteluun täälläkään. Olisi ollut mukava tietää, mikä sen tekniikan nimi on, mutta nyt todellakin pakko uskoa, että valehtelet jatkuvasti ja mitään nimeä saati sitten tekniikkaakaan ei ole olemassakaan. Uskon myös,että olet Sairasboogi.

    Asiakeskustelua. Mainitse maailmasta joku toinen soittaja, josta on itseoppien ja keski-ikäisenä aloittaen tullut ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jota Muusikoiden.netissä myös taiteilijaksikin kutsuttiin, ja jolla on myös Suomen ainoa molemminpuolinen openhand-rumpusetti? Koko maailmassa sellaisia on vain muutamia.

    Esittele joku toinen soittaja, joka kykenee vastaavaan improvisaatioon.

    Esittele myös jonkun toisen soittajan improvisaatiota satunnaisen kappaleen päälle soitettuna, että voimme vertailla soittoja ja motoriikkaa toisiinsa.

    Esittele myös lopultakin ne (jo ilmeisen lukuisat) keskustelut Muusikoiden.netissä, johon koko ajan täällä olet viitannut. Tai myönnä, että sellaisia ei ole olemassakaan.


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    Asiakeskustelua. Mainitse maailmasta joku toinen soittaja, josta on itseoppien ja keski-ikäisenä aloittaen tullut ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jota Muusikoiden.netissä myös taiteilijaksikin kutsuttiin, ja jolla on myös Suomen ainoa molemminpuolinen openhand-rumpusetti? Koko maailmassa sellaisia on vain muutamia.

    Esittele joku toinen soittaja, joka kykenee vastaavaan improvisaatioon.

    Esittele myös jonkun toisen soittajan improvisaatiota satunnaisen kappaleen päälle soitettuna, että voimme vertailla soittoja ja motoriikkaa toisiinsa.

    Esittele myös lopultakin ne (jo ilmeisen lukuisat) keskustelut Muusikoiden.netissä, johon koko ajan täällä olet viitannut. Tai myönnä, että sellaisia ei ole olemassakaan.

    asiakeskustelua:
    vastauksena kysymyksiisi: sellaista henkilöä ei ole olemassakaan. Ei siis ole ensimmäistäkään vastaavaa tapausta ainakaan Suomessa ja koska ei täällä ole ikinä kukaan muu kuin sinä itsestäsi sellaista väittänytkään sellaista, niin vähän outoa, miksi kysyt sellaista.

    Nyt kun ollaan siis avattu asiakeskustelu tällä palstalla, niin voisitko, Sairasboogi vastata, milloin tulet esittämään ne mainitsemasi sarvenkuvat päästäsi ja kerrot mikä on sen keksimäsi tekniikan nimi, jota ammattilaiset kehuneet. Sille tekniikalle, kun ei löydy mistään minkäänlasoita nimeä. Milloin sinusta ilmestyy se Modern drummer-lehden erikoisnumero? Miksi laitat jonkun onnettoman paukuttajan videoita ja esittelet, niitä ominasi, sillä jos sinulla kasvaa sarvet päässä, niin videot eivät ole omiasi vai tiputatko sarvet päästäsi kuin jokin poro? Miksi sanoit olevasi HIM:n soittaja ja sitten yhtäkkiä olitkin Jussi69? miksi sanoit keksineesi valving-tekniikan?


   • jyrsjijähemmo kirjoitti:

    asiakeskustelua:
    vastauksena kysymyksiisi: sellaista henkilöä ei ole olemassakaan. Ei siis ole ensimmäistäkään vastaavaa tapausta ainakaan Suomessa ja koska ei täällä ole ikinä kukaan muu kuin sinä itsestäsi sellaista väittänytkään sellaista, niin vähän outoa, miksi kysyt sellaista.

    Nyt kun ollaan siis avattu asiakeskustelu tällä palstalla, niin voisitko, Sairasboogi vastata, milloin tulet esittämään ne mainitsemasi sarvenkuvat päästäsi ja kerrot mikä on sen keksimäsi tekniikan nimi, jota ammattilaiset kehuneet. Sille tekniikalle, kun ei löydy mistään minkäänlasoita nimeä. Milloin sinusta ilmestyy se Modern drummer-lehden erikoisnumero? Miksi laitat jonkun onnettoman paukuttajan videoita ja esittelet, niitä ominasi, sillä jos sinulla kasvaa sarvet päässä, niin videot eivät ole omiasi vai tiputatko sarvet päästäsi kuin jokin poro? Miksi sanoit olevasi HIM:n soittaja ja sitten yhtäkkiä olitkin Jussi69? miksi sanoit keksineesi valving-tekniikan?

    "sellaista henkilöä ei ole olemassakaan"

    Et sitten pystynytkään asiakeskusteluun tai et ymmärrä asiasta mitään, sairasboogi. Eli jatketaan keskustelua Muusikoiden.netissä sitten kun sinusta, sairasboogi, kasvaa mies, joka kykenee ammattipalstallakin seisomaan sanojensa takana yhdellä nimimerkillä.

    Asiakeskustelussa todettaisiin, että Mikke on täysin ainutkertainen tapaus maailmassa, eikä vastaavaa kehityshistoriaakaan soittajana maailmassa tunneta. Siinä asioita, joita ammattilaiset eivät voi kiistää millään. Ja ammattilaisethan ovat Mikkeä myös kehuneetkin. Sääli, että sinä, sairasboogi, et koskaan uskalla tulla keskustelemaan Muusikoiden.nettiin. Siellähän Mikkekin kirjoittelee.


   • jyrsjijähemmo kirjoitti:

    asiakeskustelua:
    vastauksena kysymyksiisi: sellaista henkilöä ei ole olemassakaan. Ei siis ole ensimmäistäkään vastaavaa tapausta ainakaan Suomessa ja koska ei täällä ole ikinä kukaan muu kuin sinä itsestäsi sellaista väittänytkään sellaista, niin vähän outoa, miksi kysyt sellaista.

    Nyt kun ollaan siis avattu asiakeskustelu tällä palstalla, niin voisitko, Sairasboogi vastata, milloin tulet esittämään ne mainitsemasi sarvenkuvat päästäsi ja kerrot mikä on sen keksimäsi tekniikan nimi, jota ammattilaiset kehuneet. Sille tekniikalle, kun ei löydy mistään minkäänlasoita nimeä. Milloin sinusta ilmestyy se Modern drummer-lehden erikoisnumero? Miksi laitat jonkun onnettoman paukuttajan videoita ja esittelet, niitä ominasi, sillä jos sinulla kasvaa sarvet päässä, niin videot eivät ole omiasi vai tiputatko sarvet päästäsi kuin jokin poro? Miksi sanoit olevasi HIM:n soittaja ja sitten yhtäkkiä olitkin Jussi69? miksi sanoit keksineesi valving-tekniikan?

    "Esittele joku toinen soittaja, joka kykenee vastaavaan improvisaatioon.

    Esittele myös jonkun toisen soittajan improvisaatiota satunnaisen kappaleen päälle soitettuna, että voimme vertailla soittoja ja motoriikkaa toisiinsa.

    Esittele myös lopultakin ne (jo ilmeisen lukuisat) keskustelut Muusikoiden.netissä, johon koko ajan täällä olet viitannut. Tai myönnä, että sellaisia ei ole olemassakaan."

    Taas jätit vastaamatta helppoihin kysymyksiin, sairasboogi. Miksi? Etkö voisi, sairasboogi, jo myöntää, että mitään keskusteluja Mikkestä ei ole Muusikoiden.netissä. Eli olet jälleen valehdellut ihan koko ajan. Ethän sinä muuta osaa, sairasboogi.


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    "Esittele joku toinen soittaja, joka kykenee vastaavaan improvisaatioon.

    Esittele myös jonkun toisen soittajan improvisaatiota satunnaisen kappaleen päälle soitettuna, että voimme vertailla soittoja ja motoriikkaa toisiinsa.

    Esittele myös lopultakin ne (jo ilmeisen lukuisat) keskustelut Muusikoiden.netissä, johon koko ajan täällä olet viitannut. Tai myönnä, että sellaisia ei ole olemassakaan."

    Taas jätit vastaamatta helppoihin kysymyksiin, sairasboogi. Miksi? Etkö voisi, sairasboogi, jo myöntää, että mitään keskusteluja Mikkestä ei ole Muusikoiden.netissä. Eli olet jälleen valehdellut ihan koko ajan. Ethän sinä muuta osaa, sairasboogi.

    Eipä ole sairasboogi tuohonkaan mitään vastannut. Hänhän jättää aina lopulta vastaamatta.


  • Milloin sairasboogi tulet näyttämään uusimmat sarvenkuvasi ja milloin sinusta julkaistaan se Modern drummer lehden numero? Minkä niminen on se keksimäsi tekniikka, jolle ammattilaiset ovat antaneet nimen?

  • Eipä näytä Mikke alias Sairasboogi pystyvän asiakeskusteluun täälläkään. Mitenkähän sellainen sitten onnistuisi muusikoiden netissäkään ja eikös joku jo sanonut, ettei häntä siellä tunneta tai ainakaan mitään tekniikkaansa??Facebookikaan ei kelpaa hänelle, vaan sen on oltava joku sellainen minne hän ilmeisesti sitten varmuuden vuoksi rekisteröitynyt useilla eri nimillä., jotta voi sitten leikkiä ammattimuusikkoja, joka keksinyt tekniikalleen nimen, jonka nimeä hän kuitenkaan tiedä...

   • Minäkään en ole facebookissa, vaikka Muusikoiden.netissä olen kirjoitellut, face ei vaan kiinnosta, usein typeryyttä täynnä.


   • Fielder kirjoitti:

    Minäkään en ole facebookissa, vaikka Muusikoiden.netissä olen kirjoitellut, face ei vaan kiinnosta, usein typeryyttä täynnä.

    Joo. Sosiaalinen media on sellainen. Ei muusikoiden netillä ja Facella siinä suhteessa mitään eroa. Facebookista oli tänään opettavaista havaita, mitä ihmiset todella ajattelevat Sairasboogiesta. Huooh taidan mennä nukkumaan. Mikke varmaan jää tänne yöksi taas Sairasboogaamaan ja aamulla silmät verestäen kuin tomaatteina hän aloittaa mytomaanisen päivänsä. Ei varmasti ole helppoa elää valheessa.


   • Mikkeonsairasboogi kirjoitti:

    Joo. Sosiaalinen media on sellainen. Ei muusikoiden netillä ja Facella siinä suhteessa mitään eroa. Facebookista oli tänään opettavaista havaita, mitä ihmiset todella ajattelevat Sairasboogiesta. Huooh taidan mennä nukkumaan. Mikke varmaan jää tänne yöksi taas Sairasboogaamaan ja aamulla silmät verestäen kuin tomaatteina hän aloittaa mytomaanisen päivänsä. Ei varmasti ole helppoa elää valheessa.

    Miksi sinä sairasboogi yrität aina uudelleen ja uudelleen väittää, että Mikke olisi sinä? Oletko kateellinen Mikkelle hänen soittotaidoistaan, vai mistä tuo jatkuva Mikkestä kirjoittaminen ja hänen haukkumisensa johtuu? Olet sitä kuitenkin jo useita vuosia harrastanut. Suutuitko silloin niin pahasti, kun jäit valehtelustasi kiinni? Älä väitä olevasi Suomen paras soittaja, jos et sellainen ole. Toisten soittovideoiden esittely omana soittonaan, se on jo huvittavaa. Mitä luulet, sairasboogi, tapahtuvan, jos tekisit sellaisen tempun vaikkapa Muusikoiden.netissä? Koska uskallat mennä sinne keskustelemaan?


  • Miksihän se Sairasboogi tuli väittämään että on HIm:n soittaja vaikka varmasti tiesi että jää kiinni valheesta..olikohan se jokin hätähuuto?

   • Ja sitten kun Mikke paljasti sairasboogin valheet, sairasboogi sekosi ihan täysin. Sairasboogihan esitteli tosiaan toisten soittajien soittoja omana soittonaan. Aika otus.


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    Ja sitten kun Mikke paljasti sairasboogin valheet, sairasboogi sekosi ihan täysin. Sairasboogihan esitteli tosiaan toisten soittajien soittoja omana soittonaan. Aika otus.

    Miksi sairasboogi koko ajan yrität väittää, ettet ole mikke, kun pakkohan teidän oltava sama henkilö?? Kai se mikke tulisi sanomaan, jos olette eri henkilöitä ja samalla tietenkin vastaisi asiallisiin kysymyksiin asiallisesti!


   • Jansoninkiusaus kirjoitti:

    Miksi sairasboogi koko ajan yrität väittää, ettet ole mikke, kun pakkohan teidän oltava sama henkilö?? Kai se mikke tulisi sanomaan, jos olette eri henkilöitä ja samalla tietenkin vastaisi asiallisiin kysymyksiin asiallisesti!

    Miksi sinä sairasboogi yrität aina uudelleen ja uudelleen väittää, että Mikke olisi sinä? Oletko kateellinen Mikkelle hänen soittotaidoistaan, vai mistä tuo jatkuva Mikkestä kirjoittaminen ja hänen haukkumisensa johtuu? Olet sitä kuitenkin jo useita vuosia harrastanut. Suutuitko silloin niin pahasti, kun jäit valehtelustasi kiinni? Älä väitä olevasi Suomen paras soittaja, jos et sellainen ole. Toisten soittovideoiden esittely omana soittonaan, se on jo huvittavaa ja tietysti myös säälittävää.

    Mitä luulet, sairasboogi, tapahtuvan, jos tekisit sellaisen tempun vaikkapa Muusikoiden.netissä? Tai jos häiriköisit siellä muiden käyttämillä nimimerkeillä, kuten sinulla täällä on yleinen tapa? Luuletko, että sinua, sairasboogi, pidettäisiin siellä ammattilaisena? Koska muuten uskallat mennä sinne keskustelemaan?


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    Miksi sinä sairasboogi yrität aina uudelleen ja uudelleen väittää, että Mikke olisi sinä? Oletko kateellinen Mikkelle hänen soittotaidoistaan, vai mistä tuo jatkuva Mikkestä kirjoittaminen ja hänen haukkumisensa johtuu? Olet sitä kuitenkin jo useita vuosia harrastanut. Suutuitko silloin niin pahasti, kun jäit valehtelustasi kiinni? Älä väitä olevasi Suomen paras soittaja, jos et sellainen ole. Toisten soittovideoiden esittely omana soittonaan, se on jo huvittavaa ja tietysti myös säälittävää.

    Mitä luulet, sairasboogi, tapahtuvan, jos tekisit sellaisen tempun vaikkapa Muusikoiden.netissä? Tai jos häiriköisit siellä muiden käyttämillä nimimerkeillä, kuten sinulla täällä on yleinen tapa? Luuletko, että sinua, sairasboogi, pidettäisiin siellä ammattilaisena? Koska muuten uskallat mennä sinne keskustelemaan?

    Sinulta ei Mikke oikeastaan tarvitse kysyäkään, miksi koko ajan lässytät samaa virttäsi, että muka et ole Sairasboogie. Jos olisitte eri henkilöitä, niin kai se Mikke olisi tullut asiallisesti perustelemaan huimat väitteet sarvenkasvustaan ja antanut sen nimenkin muka keksimälleen tekniikalle, jonka ammattilaiset muka nimenneet. Siksi selität, ettet ole Sairasboogi, koska et halua jäädä kiinni valheesta, vaikka kaikkihan tietää sinun olevan Sairasboogi.


   • jyfjyfkettu kirjoitti:

    Sinulta ei Mikke oikeastaan tarvitse kysyäkään, miksi koko ajan lässytät samaa virttäsi, että muka et ole Sairasboogie. Jos olisitte eri henkilöitä, niin kai se Mikke olisi tullut asiallisesti perustelemaan huimat väitteet sarvenkasvustaan ja antanut sen nimenkin muka keksimälleen tekniikalle, jonka ammattilaiset muka nimenneet. Siksi selität, ettet ole Sairasboogi, koska et halua jäädä kiinni valheesta, vaikka kaikkihan tietää sinun olevan Sairasboogi.

    Eiköhän sitä asiakeskustelua ole yritetty sairasboogin kanssa jo yli kymmenen vuotta. Turhaksi on huomattu, koska sairasboogi ei kykene asiakeskusteluun. Jos sairasboogilla on vielä jotain asiaa koskien Mikkeä tai Mikken kehittämää tekniikkaan, niin odotamme häntä keskustelemaan Muusikoiden.netissä. Mutta sinnehän sairasboogi ei koskaan uskalla tulla.


   • Musanettiläinen kirjoitti:

    Eiköhän sitä asiakeskustelua ole yritetty sairasboogin kanssa jo yli kymmenen vuotta. Turhaksi on huomattu, koska sairasboogi ei kykene asiakeskusteluun. Jos sairasboogilla on vielä jotain asiaa koskien Mikkeä tai Mikken kehittämää tekniikkaan, niin odotamme häntä keskustelemaan Muusikoiden.netissä. Mutta sinnehän sairasboogi ei koskaan uskalla tulla.

    sinä Mikke olet sairasboogi, etkä pysty oikein missään asiakeskesteluun.
    Sinultahan ei Mikke oikeastaan tarvitse edes kysyäkään, miksi koko ajan lässytät samaa virttäsi, että muka et ole Sairasboogie. Jos olisitte eri henkilöitä, niin kai se Mikke olisi jo täälläkin tullut asiallisesti perustelemaan huimat väitteet sarvenkasvustaan ja antanut sen nimenkin muka keksimälleen tekniikalle, jonka ammattilaiset muka nimenneet. facebookissa ainakin komennteja sera69stä, jos haluat anonyyminä käydä tsekkailemssa eli käypä vilkaisemassa, niin huomaat, ettei kukaan kehu sinua tai pidä edes virtuoosina. Hauska juttu että totuus paljastuu sinusta!


   • jyfjyfkettu kirjoitti:

    sinä Mikke olet sairasboogi, etkä pysty oikein missään asiakeskesteluun.
    Sinultahan ei Mikke oikeastaan tarvitse edes kysyäkään, miksi koko ajan lässytät samaa virttäsi, että muka et ole Sairasboogie. Jos olisitte eri henkilöitä, niin kai se Mikke olisi jo täälläkin tullut asiallisesti perustelemaan huimat väitteet sarvenkasvustaan ja antanut sen nimenkin muka keksimälleen tekniikalle, jonka ammattilaiset muka nimenneet. facebookissa ainakin komennteja sera69stä, jos haluat anonyyminä käydä tsekkailemssa eli käypä vilkaisemassa, niin huomaat, ettei kukaan kehu sinua tai pidä edes virtuoosina. Hauska juttu että totuus paljastuu sinusta!

    Eiköhän sitä asiakeskustelua ole yritetty sairasboogin kanssa jo yli kymmenen vuotta. Turhaksi on huomattu, koska sairasboogi ei kykene asiakeskusteluun Muusikoiden.netissä, jossa Mikkekin kirjoittelee.

    Jos sinulla, sairasboogi, on vielä jotain asiaa koskien Mikkeä tai Mikken kehittämää tekniikkaa, niin odotamme sinua edelleenkin keskustelemaan Muusikoiden.netissä. Mutta sinnehän et koskaan uskalla tulla.


   • jyfjyfkettu kirjoitti:

    sinä Mikke olet sairasboogi, etkä pysty oikein missään asiakeskesteluun.
    Sinultahan ei Mikke oikeastaan tarvitse edes kysyäkään, miksi koko ajan lässytät samaa virttäsi, että muka et ole Sairasboogie. Jos olisitte eri henkilöitä, niin kai se Mikke olisi jo täälläkin tullut asiallisesti perustelemaan huimat väitteet sarvenkasvustaan ja antanut sen nimenkin muka keksimälleen tekniikalle, jonka ammattilaiset muka nimenneet. facebookissa ainakin komennteja sera69stä, jos haluat anonyyminä käydä tsekkailemssa eli käypä vilkaisemassa, niin huomaat, ettei kukaan kehu sinua tai pidä edes virtuoosina. Hauska juttu että totuus paljastuu sinusta!

    Miksi sinä sairasboogi yrität aina uudelleen ja uudelleen väittää, että Mikke olisi sinä? Oletko kateellinen Mikkelle hänen soittotaidoistaan, vai mistä tuo jatkuva Mikkestä kirjoittaminen ja hänen haukkumisensa johtuu? Olet sitä kuitenkin jo useita vuosia harrastanut, ja vaikutat todella häiriintyneeltä ja pakko-oireiselta. Suutuitko silloin niin pahasti, kun jäit niistä soittovalehteluistasi kiinni? Älä väitä olevasi Suomen paras soittaja, jos et sellainen ole. Toisten soittovideoiden esittely omana soittonaan, se on jo huvittavaa. Mitä luulet, sairasboogi, tapahtuvan, jos tekisit sellaisen tempun vaikkapa Muusikoiden.netissä? Koska uskallat mennä sinne keskustelemaan?


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    Miksi sinä sairasboogi yrität aina uudelleen ja uudelleen väittää, että Mikke olisi sinä? Oletko kateellinen Mikkelle hänen soittotaidoistaan, vai mistä tuo jatkuva Mikkestä kirjoittaminen ja hänen haukkumisensa johtuu? Olet sitä kuitenkin jo useita vuosia harrastanut, ja vaikutat todella häiriintyneeltä ja pakko-oireiselta. Suutuitko silloin niin pahasti, kun jäit niistä soittovalehteluistasi kiinni? Älä väitä olevasi Suomen paras soittaja, jos et sellainen ole. Toisten soittovideoiden esittely omana soittonaan, se on jo huvittavaa. Mitä luulet, sairasboogi, tapahtuvan, jos tekisit sellaisen tempun vaikkapa Muusikoiden.netissä? Koska uskallat mennä sinne keskustelemaan?

    Sairasboogilla on aikaa, koska hän on mielenterveyssyistä eläkkeellä ja on todella katkera Mikkelle. Mikkestähän tuli itseoppien ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi sinä aikana jonka sairasboogi käytti pelkkään valehteluun mm. Suomen parhaasta soittotaidostaan, jota sairasboogi yritti valehtelunsa lopuksi todistaa esittelemällä muiden soittovideoita omanaan. Jäi valheistaan heti tietysti kiinni ja sekosi täysin.

    Sairasboogilla ei mitään muuta olekaan kuin aikaa. Pieni sairaseläke mahdollistaa avohoitopotilas sairasboogille jatkuvan sekoilun aamusta iltaan, mutta eipä ole sairasboogissa kuitenkaan miestä mennä keskustelemaan Muusikoiden.nettiin, jossa sairasboogin vihaama Mikkekin kirjoittelee ammattilaisten kanssa. Yrittäisi siellä väittää Mikkeä valehtelijaksi ja katsoisi kuinka käy. Voisi avohoidokin turpavärkki mennä äkkiä aika väärään. Siksi sairasboogin on helpompi häiriköidä ja valehdella eri nimimerkkien takaa. Sitähän sairasboogi on tehnyt yli kymmenen vuotta. Äiti vielä ruokkii yli 40-vuotiaan, kotona asuvan poikansa.

    Kun sairasboogi saa yhden mikke-ketjun täyteen, hän usein pyytää moderaattoreilta sen poistoa ja aloittaa heti uuden ketjun. Todella sairas ihminen.


   • Gummor kirjoitti:

    Sairasboogilla on aikaa, koska hän on mielenterveyssyistä eläkkeellä ja on todella katkera Mikkelle. Mikkestähän tuli itseoppien ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi sinä aikana jonka sairasboogi käytti pelkkään valehteluun mm. Suomen parhaasta soittotaidostaan, jota sairasboogi yritti valehtelunsa lopuksi todistaa esittelemällä muiden soittovideoita omanaan. Jäi valheistaan heti tietysti kiinni ja sekosi täysin.

    Sairasboogilla ei mitään muuta olekaan kuin aikaa. Pieni sairaseläke mahdollistaa avohoitopotilas sairasboogille jatkuvan sekoilun aamusta iltaan, mutta eipä ole sairasboogissa kuitenkaan miestä mennä keskustelemaan Muusikoiden.nettiin, jossa sairasboogin vihaama Mikkekin kirjoittelee ammattilaisten kanssa. Yrittäisi siellä väittää Mikkeä valehtelijaksi ja katsoisi kuinka käy. Voisi avohoidokin turpavärkki mennä äkkiä aika väärään. Siksi sairasboogin on helpompi häiriköidä ja valehdella eri nimimerkkien takaa. Sitähän sairasboogi on tehnyt yli kymmenen vuotta. Äiti vielä ruokkii yli 40-vuotiaan, kotona asuvan poikansa.

    Kun sairasboogi saa yhden mikke-ketjun täyteen, hän usein pyytää moderaattoreilta sen poistoa ja aloittaa heti uuden ketjun. Todella sairas ihminen.

    Aika surullinen tapaus on sairasboogi.


   • Riipisen_Kukka kirjoitti:

    Aika surullinen tapaus on sairasboogi.

    Ei tule koskaan miestä sairasboogi-runkkarista.


  • Palstan aihe on soittimet ja laitteet. Onkos "Mikke" soitin vaiko laite? Mitä ketjun aloittaja on mieltä? Vai miksi tällainen ketju täällä?

  • Hyvä kysymys. Ainakin Mikke on Sairasboogi, mikä on ilmeisesti jonkinlainen automaattinen massapostituslaite, jolla tapana välillä vähän päästellä turhia mytomaanihöyryjä ulos. Mutta siis musiikista ja soittamisesta hän ymmärtää yhtä paljon kuin sika hopealusikasta.

   • Miksi sinä sairasboogi yrität aina uudelleen ja uudelleen väittää, että Mikke olisi sinä? Oletko kateellinen Mikkelle hänen soittotaidoistaan, vai mistä tuo jatkuva Mikkestä kirjoittaminen ja hänen haukkumisensa johtuu? Olet sitä kuitenkin jo useita vuosia harrastanut, ja vaikutat todella häiriintyneeltä ja pakko-oireiselta. Aamusta iltaan kirjoitat maneerisia mikke-viestejäsi monessakin paikassa nettiä.

    Suutuitko silloin niin pahasti, kun jäit niistä soittovalehteluistasi kiinni? Älä väitä olevasi Suomen paras soittaja, jos et sellainen ole. Toisten soittovideoiden esittely omana soittonaan, se on jo huvittavaa. Mitä luulet, sairasboogi, tapahtuvan, jos tekisit sellaisen tempun vaikkapa Muusikoiden.netissä? Koska uskallat mennä sinne keskustelemaan?


   • Hehhee. Servojeesus sen aika hyvin sanoiksi laitoit. Sairasboogin täytyyy välillä päästellä mytomaanihöyryjään ulos!!!


   • Nirkkis kirjoitti:

    Hehhee. Servojeesus sen aika hyvin sanoiksi laitoit. Sairasboogin täytyyy välillä päästellä mytomaanihöyryjään ulos!!!

    Onkohan "servojeesus" muuten taas se lapsiaan pahoinpidellyt uskovainen?


  • Ööh.. eikös täällä Mikke koko ajan hauku Sairasboogia, koska se on joku hänen keksimänsä hahmo jottei tarvitse vastata niihin kysymyksiin? Jos joku Mikke olisi oikeasti eri henkilö, niin olisi hän varmasti vastannut kysymyksiin ja tuskin hän uskaltaisi niin paljon panetellakaan todellista henkilöä, koska kunnialoukkaussyytteenhän voisi jo tehdä kaiken sen hänen kirjoittamisen perusteella. Luulen, että kyseessä on sama henkilö joka ammentaa ne haukkumiset vain omasta elämästään tai ainakin lähipiiristään.

   • Miksi sinä sairasboogi yrität aina uudelleen ja uudelleen väittää, että Mikke olisi sinä? Oletko kateellinen Mikkelle hänen soittotaidoistaan, vai mistä tuo jatkuva Mikkestä kirjoittaminen ja hänen haukkumisensa johtuu? Olet sitä kuitenkin jo useita vuosia harrastanut, ja vaikutat todella häiriintyneeltä ja pakko-oireiselta. Aamusta iltaan kirjoitat maneerisia mikke-viestejäsi monessakin paikassa nettiä.

    Suutuitko silloin niin pahasti, kun jäit niistä soittovalehteluistasi kiinni? Älä väitä olevasi Suomen paras soittaja, jos et sellainen ole. Toisten soittovideoiden esittely omana soittonaan, se on jo huvittavaa käytöstä jopa avohoitopotilaalta.

    Mitä luulet, sairasboogi, tapahtuvan, jos tekisit sellaisen tempun vaikkapa Muusikoiden.netissä? Koska uskallat mennä sinne keskustelemaan? Et varmaan koskaan. Paljon helpompihan sinun on vielä toisetkin kymmenen vuotta häiriköidä ja valehdella eri nimimerkkien takaa kuin mennä keskustelemaan asiallisesti yhden nimimerkin kanssa ammattipalstalle. Ei ole sairasboogi pelkurista asiakeskusteluun ammattipalstalla.

    Mikkestäkin ehti muuten tulemaan ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi siinä ajassa, jonka sinä sairasboogi käytit pelkkään valehteluun. Etkä vaan oppinut soittamaan, vaikka kerroit olevasi peräti Suomen paras soittaja. On se ihme, että valehtelemalla eivät taidot kartu.


   • Poliisia varmaan kiinnostaa, jos joku sanoo jotain "sairasboogia" valehtelijaksi. Sehän sairasboogi onkin. Väittää ensin olevansa Suomen paras soittaja, joka sitten valehtelunsa lopuksi esittelee muiden soittajien soittovideoita omana soittonaan. Kyllä on lapsellista sairasboogin käytös. Ja kun jää kiinni valheistaan, alkaa kauhea nettihäiriköinti ja valehtelu ja Mikken herjaaminen ja mustamaalaaminen, jota on jatkunut jo useita vuosia.


   • Wetters kirjoitti:

    Poliisia varmaan kiinnostaa, jos joku sanoo jotain "sairasboogia" valehtelijaksi. Sehän sairasboogi onkin. Väittää ensin olevansa Suomen paras soittaja, joka sitten valehtelunsa lopuksi esittelee muiden soittajien soittovideoita omana soittonaan. Kyllä on lapsellista sairasboogin käytös. Ja kun jää kiinni valheistaan, alkaa kauhea nettihäiriköinti ja valehtelu ja Mikken herjaaminen ja mustamaalaaminen, jota on jatkunut jo useita vuosia.

    Poliisit olisivat ihan riemuissaan kun "sairasboogi" menisi kertomaan, että "mikke" kiusaa häntä netissä, kun "sairasboogi" vainoaa "mikkeä". Kuten on vainonnut "mikkeä" jo useita vuosia.


   • Gonstabel kirjoitti:

    Poliisit olisivat ihan riemuissaan kun "sairasboogi" menisi kertomaan, että "mikke" kiusaa häntä netissä, kun "sairasboogi" vainoaa "mikkeä". Kuten on vainonnut "mikkeä" jo useita vuosia.

    Ei poliisit tosiaan olisi varmaankaan kiinnostuneita mistään Mikken mielikuvitusolennoista. Passittaisivat ehkä hänet jonnekin hoitoon tai ainakin ohjaisivat psykiatrille. Oikean ihmisen tapauksessa se olisikin sitten vakavampi juttu. Kyllähän Mikkekin kaikki nämä asiat tietää, kun ne on nykyään niin normaaleja juttujakin lukea lehdistä kaikista kunnianloukkausjutuista.


   • Hertoniemihaloo kirjoitti:

    Ei poliisit tosiaan olisi varmaankaan kiinnostuneita mistään Mikken mielikuvitusolennoista. Passittaisivat ehkä hänet jonnekin hoitoon tai ainakin ohjaisivat psykiatrille. Oikean ihmisen tapauksessa se olisikin sitten vakavampi juttu. Kyllähän Mikkekin kaikki nämä asiat tietää, kun ne on nykyään niin normaaleja juttujakin lukea lehdistä kaikista kunnianloukkausjutuista.

    Ei kannata tosiaan syyttää Mikkeä valehtelijaksi, jos ei ole miestä mennä myös ammattipalstalle samaa väittämään ja katsoa miten sitten käy. Eikä sinusta, sairasboogi, koskaan sellaiseen ole. Et kykene asiakeskusteluun Muusikoiden.netissä, koska olet vain valehteleva pelkuri ja raukkis.


   • Lopparius kirjoitti:

    Ei kannata tosiaan syyttää Mikkeä valehtelijaksi, jos ei ole miestä mennä myös ammattipalstalle samaa väittämään ja katsoa miten sitten käy. Eikä sinusta, sairasboogi, koskaan sellaiseen ole. Et kykene asiakeskusteluun Muusikoiden.netissä, koska olet vain valehteleva pelkuri ja raukkis.

    Aivan selkeästihän voidaan sanoa, että Mikke on Sairasboogi, eikä faktan toteaminen ole valehtelua. Mitä tuo pohdiskelusi on tarkoitus todistaa?


   • Kaustos kirjoitti:

    Aivan selkeästihän voidaan sanoa, että Mikke on Sairasboogi, eikä faktan toteaminen ole valehtelua. Mitä tuo pohdiskelusi on tarkoitus todistaa?

    Miksi sinä sairasboogi yrität aina uudelleen ja uudelleen väittää, että Mikke olisi sinä? Oletko kateellinen Mikkelle hänen soittotaidoistaan, vai mistä tuo jatkuva Mikkestä kirjoittaminen ja hänen haukkumisensa johtuu? Olet sitä kuitenkin jo useita vuosia harrastanut, ja vaikutat todella häiriintyneeltä ja pakko-oireiselta. Aamusta iltaan kirjoitat maneerisia mikke-viestejäsi monessakin paikassa nettiä.

    Suutuitko silloin niin pahasti, kun jäit niistä soittovalehteluistasi kiinni? Älä väitä olevasi Suomen paras soittaja, jos et sellainen ole. Toisten soittovideoiden esittely omana soittonaan, se on jo huvittavaa käytöstä jopa avohoitopotilaalta.

    Mitä luulet, sairasboogi, tapahtuvan, jos tekisit sellaisen tempun vaikkapa Muusikoiden.netissä? Koska uskallat mennä sinne keskustelemaan? Et varmaan koskaan. Paljon helpompihan sinun on vielä toisetkin kymmenen vuotta häiriköidä ja valehdella eri nimimerkkien takaa kuin mennä keskustelemaan asiallisesti yhden nimimerkin kanssa ammattipalstalle. Ei ole sairasboogi pelkurista asiakeskusteluun ammattipalstalla.

    Mikkestäkin ehti muuten tulemaan ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi siinä ajassa, jonka sinä sairasboogi käytit pelkkään valehteluun. Etkä vaan oppinut soittamaan, vaikka kerroit olevasi peräti Suomen paras soittaja. On se ihme, että valehtelemalla eivät taidot vaan millään kartu.

    Sairasboogi ei siis ymmärrä soittamisesta yhtään mitään, eikä myöskään usko alan ammattilaisia. Aika röyhkeä pitää ihmisen olla, että kuvittelee amatöörinä tietävänsä enemmän soittamisesta kuin alan ammattilaiset.


  • Nauroin aivan rätkänä kun katsoin Sairasboogin videon siellä Rumpalit ryhmässä.!! Hehehee..
   Varmasti muutkin nauraa ja saa siitä hyvää viihdettä!

   • Taitaa se face tosiaan olla sellainen tyhjää nauravien amatöörien paikka, kuten jossain on todettu. Yli 2000 jäsentä rumpuli-ryhmässä, eikä yksikään paikan naureskelijoista kykene vastaavaan kuin mikke.


   • Huitowa kirjoitti:

    Taitaa se face tosiaan olla sellainen tyhjää nauravien amatöörien paikka, kuten jossain on todettu. Yli 2000 jäsentä rumpuli-ryhmässä, eikä yksikään paikan naureskelijoista kykene vastaavaan kuin mikke.

    Siinäpä tosiaan on karut faktat.


  • Nyt siellä jo kysellään, miksi Mikke käyttää Sairasboogi- nimeä????. Miri Miettinenkin varmaan lukee ja ihmettelee, kuka on tuo soittaja, joka väittää keksineensä tekniikan , jolla "ammattilaisetkin" antaneet nimen,mutta joka ei edes itse tiedä tekniikkansa nimeä?? Vovoi


   • Musanettiläinen kirjoitti:

    No kylläpä on niillä siellä facessa sitten kovasti ihmettelemistä.

    http://keskustelu.suomi24.fi/t/14263777/suomen-paras-rumpali

    Tuon ketjun kautta löydät Mikken kehittämän tekniikan nimen, joka Muusikoiden.netissä nimettiin muutama vuosi sitten.

    Ja tässä vielä linkki tekniikan ensiesittelyyn maailmassa muutamaa vuotta aiemmin:

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    Ai vai että sillä tekniikalla on muka joku nimi. Muusikoiden netissä kukaan ei tiennyt mitään nimeä soittotyylillesi tai -tekniikallesi eli mikä on mielestäsi sen nimi? Älä nyt taas rupea väittämään, että se on valving-tekniikka! Äläkä taas laita jotain linkkejä vaan sanot sen nimen pelkästään, vaikka niinhän tässä taas käy ettet saa mitään nimeä sanottua ja taas todistat olevasi valehtelija, Sairasboogi


   • Pajatsopalaa kirjoitti:

    Ai vai että sillä tekniikalla on muka joku nimi. Muusikoiden netissä kukaan ei tiennyt mitään nimeä soittotyylillesi tai -tekniikallesi eli mikä on mielestäsi sen nimi? Älä nyt taas rupea väittämään, että se on valving-tekniikka! Äläkä taas laita jotain linkkejä vaan sanot sen nimen pelkästään, vaikka niinhän tässä taas käy ettet saa mitään nimeä sanottua ja taas todistat olevasi valehtelija, Sairasboogi

    Hei taas, seinähullu sairasboogi.

    http://keskustelu.suomi24.fi/t/14263777/suomen-paras-rumpali

    Tuon ylläolevan linkin kautta löydät Mikken kehittämän tekniikan nimen, joka Muusikoiden.netissä siis nimettiin muutama vuosi sitten.

    Ja tässä vielä linkki tekniikan ensiesittelyyn maailmassa muutamaa vuotta aiemmin:

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    Miksi et uskalla tulla Muusikoiden.nettiin keskustelemaan, sairasboogi? Mikkekin siellä uskaltaa keskustella, mutta sinä et. Face taas on enemmän amatöörien mesta, jossa saavat hihitellä ihan rauhassa.


  • Siellä Facebookissa yksi kaveri kyselee,miksi Mikke esiintyy Sairasboogina ja että onko se joku taiteilijanimi. Voisitkos Mikke käydä kertomassa nimesi historiasta ja varmaan turha muistuttaa, että kannattaa ainakin siellä pyrkiä asiallisempaan tyyliin keskustelunsa?

   • Sanohan sille yhdelle kaverille, että tulee Muusikoiden.nettiin keskustelemaan facesta hihittelemästä, jos on jotain oikeaa asiaakin Mikkelle.


   • Musanettiläinen kirjoitti:

    Sanohan sille yhdelle kaverille, että tulee Muusikoiden.nettiin keskustelemaan facesta hihittelemästä, jos on jotain oikeaa asiaakin Mikkelle.

    Eikö sinun kannattaisi käydä kertomassa, kun olet kuitenkin paras kertomaan tuon Sairasboogi-nimesi historiasta, Mikke?


   • Pajatsopalaa kirjoitti:

    Eikö sinun kannattaisi käydä kertomassa, kun olet kuitenkin paras kertomaan tuon Sairasboogi-nimesi historiasta, Mikke?

    Älä viitsi sairasboogi taas syyttää muita ihmisiä omista valheistasi. Se on aika typerää käytöstä. Facebook vaikuttaa aika amatööripaikalta, mitä sitä tässä olet kuvaillut. Jotain amatööritason hihittelijöitä ilmeisesti paikka täynnä. Eipä tosiaan sellainen kiinnosta. Muusikoiden.net riittää minulle ihan hyvin ja siellä keskustelu ei ole mitään hihittelyä vaan ammattimaista asiakeskustelua.


   • Musanettiläinen kirjoitti:

    Älä viitsi sairasboogi taas syyttää muita ihmisiä omista valheistasi. Se on aika typerää käytöstä. Facebook vaikuttaa aika amatööripaikalta, mitä sitä tässä olet kuvaillut. Jotain amatööritason hihittelijöitä ilmeisesti paikka täynnä. Eipä tosiaan sellainen kiinnosta. Muusikoiden.net riittää minulle ihan hyvin ja siellä keskustelu ei ole mitään hihittelyä vaan ammattimaista asiakeskustelua.

    Jep no siellä kaverit kyselee, miksi sinä käytät Sairasboogi-nimeä ja koska minäkin uskon, että sinä mikke olet Sairasboogi, niin minun on pikkuisen hankala lähteä sinne selittelemään asioita puolestasi. Siinä videolla jossa öliset, niin yritätkö siinä sanoa sen tekniikkasi nimeä?


   • Pajatsopalaa kirjoitti:

    Jep no siellä kaverit kyselee, miksi sinä käytät Sairasboogi-nimeä ja koska minäkin uskon, että sinä mikke olet Sairasboogi, niin minun on pikkuisen hankala lähteä sinne selittelemään asioita puolestasi. Siinä videolla jossa öliset, niin yritätkö siinä sanoa sen tekniikkasi nimeä?

    "Siinä videolla jossa öliset, niin yritätkö siinä sanoa sen tekniikkasi nimeä? "

    Huomaa kyllä, että olet ihan amatööri soittamisen suhteen, sairasboogi.

    Tekniikan nimi muuten löytyy tuon videon kuvauksista, jonka esittelit. Et voi välttyä näkemältä sitä, jos olet videon katsonut. Voisitko siis laittaa sen tekniikan nimen tähän, sairasboogi? Sen tekniikan siis, jonka Mikke kehitti ja joka nimettiin Muusikoiden.netissä muutama vuosi sen jälkeen kun tekniikka oli ensin esitelty Drummerworld-palstalla, joka on maailman suurin rumpuforumi.


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    "Siinä videolla jossa öliset, niin yritätkö siinä sanoa sen tekniikkasi nimeä? "

    Huomaa kyllä, että olet ihan amatööri soittamisen suhteen, sairasboogi.

    Tekniikan nimi muuten löytyy tuon videon kuvauksista, jonka esittelit. Et voi välttyä näkemältä sitä, jos olet videon katsonut. Voisitko siis laittaa sen tekniikan nimen tähän, sairasboogi? Sen tekniikan siis, jonka Mikke kehitti ja joka nimettiin Muusikoiden.netissä muutama vuosi sen jälkeen kun tekniikka oli ensin esitelty Drummerworld-palstalla, joka on maailman suurin rumpuforumi.

    Sairasboogi puhuu itselleen?? Mitähän tuosta seuraa??


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    "Siinä videolla jossa öliset, niin yritätkö siinä sanoa sen tekniikkasi nimeä? "

    Huomaa kyllä, että olet ihan amatööri soittamisen suhteen, sairasboogi.

    Tekniikan nimi muuten löytyy tuon videon kuvauksista, jonka esittelit. Et voi välttyä näkemältä sitä, jos olet videon katsonut. Voisitko siis laittaa sen tekniikan nimen tähän, sairasboogi? Sen tekniikan siis, jonka Mikke kehitti ja joka nimettiin Muusikoiden.netissä muutama vuosi sen jälkeen kun tekniikka oli ensin esitelty Drummerworld-palstalla, joka on maailman suurin rumpuforumi.

    Ihan hienon nimen on tekniikka saanut.


  • Miksi? En tunne häntä. Käy itse sanomassa, jos haluat jotain jutella.

   • Enpä jaksa kyllä mihinkään hihittelijöiden faceryhmään mennä.


   • Musanettiläinen kirjoitti:

    Enpä jaksa kyllä mihinkään hihittelijöiden faceryhmään mennä.

    Ehkä se on vähän liian asiallinen paikka sinulle,Sairasboogi. Viihdyt kuitenkin hyvin täällä ja onneksi sitten kaikki voivat tulla katsomaan juttujasi tänne. Varmasti oikea ryntäys ja kaikki haluaa kuulla todisteet sarvistasi ja että miksi olet väittänyt soittaneesi ammatiksesi 10 vuotta tai että olet HIM:n soittaja tai että minkähän ihmeen tekniikan olet muka keksinyt jonka ammattilaiset nimenneet, mutta kukaan ei tiedä sitä nimeä. Toisaalta, ei varmaan ihme jos kaikki sielläkin jo tuntee sinut samanlaisena rehvastelijana kuin vaikutat täälläkin olevan. Ainakin jotkut siellä kirjoittivat hieman myötähäpeälliseen tapaan sinusta, joten ehkäpä kukaan ei ole edes kiinnostunut sinusta, Sairasboogi? Aika näyttää..


   • Tupsyyri kirjoitti:

    Ehkä se on vähän liian asiallinen paikka sinulle,Sairasboogi. Viihdyt kuitenkin hyvin täällä ja onneksi sitten kaikki voivat tulla katsomaan juttujasi tänne. Varmasti oikea ryntäys ja kaikki haluaa kuulla todisteet sarvistasi ja että miksi olet väittänyt soittaneesi ammatiksesi 10 vuotta tai että olet HIM:n soittaja tai että minkähän ihmeen tekniikan olet muka keksinyt jonka ammattilaiset nimenneet, mutta kukaan ei tiedä sitä nimeä. Toisaalta, ei varmaan ihme jos kaikki sielläkin jo tuntee sinut samanlaisena rehvastelijana kuin vaikutat täälläkin olevan. Ainakin jotkut siellä kirjoittivat hieman myötähäpeälliseen tapaan sinusta, joten ehkäpä kukaan ei ole edes kiinnostunut sinusta, Sairasboogi? Aika näyttää..

    Asiallinen keskustelupaikkako on sinun mielestäsi sellainen, missä useat amatööritason soittajat hihittelevät videoille, joista eivät mitään ymmärrä, eikä yksikään kykene siihen mihin Mikke?

    Äläkä taas, sairasboogi, yritä väittää, että Mikke olisi sinä. Se on todella sairasta käytöstä jopa kaltaisellesi avohoitopotilaalle, sairasboogi. Olet todella sekaisin.

    Kannattaa sinunkin, sairasboogi, muistaa, että Mikke on ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jonka kehityshistoria maailmassa on täysin ainutkertainen koko tunnetussa ihmiskunnan historiassa. Mikke on elävä legenda, kun taas sinä, sairasboogi, olet vain psyykkisesti sairas valehtelija.


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    Asiallinen keskustelupaikkako on sinun mielestäsi sellainen, missä useat amatööritason soittajat hihittelevät videoille, joista eivät mitään ymmärrä, eikä yksikään kykene siihen mihin Mikke?

    Äläkä taas, sairasboogi, yritä väittää, että Mikke olisi sinä. Se on todella sairasta käytöstä jopa kaltaisellesi avohoitopotilaalle, sairasboogi. Olet todella sekaisin.

    Kannattaa sinunkin, sairasboogi, muistaa, että Mikke on ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jonka kehityshistoria maailmassa on täysin ainutkertainen koko tunnetussa ihmiskunnan historiassa. Mikke on elävä legenda, kun taas sinä, sairasboogi, olet vain psyykkisesti sairas valehtelija.

    No eihän sinun ole pakko asiakeskustella ja aivan asiallistahan se muusikoiden netissäkin on se keskustelu. Hyvin samanlaista kuin Facebookissa, jossa sinutkin kyllä jo näytettiin tuntevan Sairasboogiena. Totuus on hyvä asia ja tämä on ollut hien viikko,että alkanut nämä asiat paljastua sinusta.


   • Tupsyyri kirjoitti:

    No eihän sinun ole pakko asiakeskustella ja aivan asiallistahan se muusikoiden netissäkin on se keskustelu. Hyvin samanlaista kuin Facebookissa, jossa sinutkin kyllä jo näytettiin tuntevan Sairasboogiena. Totuus on hyvä asia ja tämä on ollut hien viikko,että alkanut nämä asiat paljastua sinusta.

    Asiallinen keskustelupaikkako on sinun mielestäsi sellainen, missä useat amatööritason soittajat hihittelevät videoille, joista eivät mitään ymmärrä, eikä yksikään kykene siihen mihin Mikke?

    Äläkä taas, sairasboogi, yritä väittää, että Mikke olisi sinä. Se on todella sairasta käytöstä jopa kaltaisellesi avohoitopotilaalle, sairasboogi. Olet todella pahasti päästäsi sekaisin. Uskon, sairasboogi, että olet psykopaatti. Normaali ja terve ihminen ei stalkkeroisi jotain Mikkeä vuosikausia. Olet hullu, sairasboogi, etkö tajua sitä itse?

    Kannattaa sinunkin, sairasboogi, muistaa, että Mikke on ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jonka kehityshistoria maailmassa on täysin ainutkertainen koko tunnetussa ihmiskunnan historiassa. Mikke on elävä legenda, kun taas sinä, sairasboogi, olet vain psyykkisesti sairas valehtelija.

    Facebook on niin amatööriä. Hihitelköön siellä rauhassa, kuten olet kertonut heidän tekevän, sairasboogi. Hihittelevän asioille joita eivät edes ymmärrä.


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    Asiallinen keskustelupaikkako on sinun mielestäsi sellainen, missä useat amatööritason soittajat hihittelevät videoille, joista eivät mitään ymmärrä, eikä yksikään kykene siihen mihin Mikke?

    Äläkä taas, sairasboogi, yritä väittää, että Mikke olisi sinä. Se on todella sairasta käytöstä jopa kaltaisellesi avohoitopotilaalle, sairasboogi. Olet todella pahasti päästäsi sekaisin. Uskon, sairasboogi, että olet psykopaatti. Normaali ja terve ihminen ei stalkkeroisi jotain Mikkeä vuosikausia. Olet hullu, sairasboogi, etkö tajua sitä itse?

    Kannattaa sinunkin, sairasboogi, muistaa, että Mikke on ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jonka kehityshistoria maailmassa on täysin ainutkertainen koko tunnetussa ihmiskunnan historiassa. Mikke on elävä legenda, kun taas sinä, sairasboogi, olet vain psyykkisesti sairas valehtelija.

    Facebook on niin amatööriä. Hihitelköön siellä rauhassa, kuten olet kertonut heidän tekevän, sairasboogi. Hihittelevän asioille joita eivät edes ymmärrä.

    Siellä on iso keskustelu nyt käynnissä sinusta Sairasboogi. . Tietenkin kaikki keskustelu käydään hyvin asiallisesti, mutta luulen että mielessään kaikki - jopa Miri Miettinenkin - nauraa käsityksillesi, että olet keksinyt jonkun ammattilaisten nimeämän tekniikan, jonka nimeä et tunne ja tuossa äskeisessä viestissäsi jo itseltäsi pyydät, että kävisit katsomassa jostain jonkun nimen. Aivan kuin jo hätä olisi päällä? Varmaan kaikki ammattimuusikot, jotka muuten samoja kuin muusikoiden netissä, taas huvittuneina miettivät sarvijuttujasi..Upea juttu, että sinne laitettu sinusta keskustelua ja älä mene sinne missään nimessä sähläämään ja häiriköimään niinkuin täällä teet, jotta keskustelu edes siellä pysyisi totuudellisena ja asiallisena. Totuushan on vain hyvä asia!! Nauti sinäkin siitä välillä, äläkä valehtele niin paljon. Tottakai sinua nyt itkettää ja raivostuttaa ja olet niinkuin joku lapsi kun kauhean paskiksen kokeneena olet kuin jokin tenava, mutta sehän on vain totuus mikä tässä tuotu esille ja kyllä se sinun elämä siitä asettuu vielä! ..usko vaan minua,Sairasboogi.


   • Tupsyyri kirjoitti:

    Siellä on iso keskustelu nyt käynnissä sinusta Sairasboogi. . Tietenkin kaikki keskustelu käydään hyvin asiallisesti, mutta luulen että mielessään kaikki - jopa Miri Miettinenkin - nauraa käsityksillesi, että olet keksinyt jonkun ammattilaisten nimeämän tekniikan, jonka nimeä et tunne ja tuossa äskeisessä viestissäsi jo itseltäsi pyydät, että kävisit katsomassa jostain jonkun nimen. Aivan kuin jo hätä olisi päällä? Varmaan kaikki ammattimuusikot, jotka muuten samoja kuin muusikoiden netissä, taas huvittuneina miettivät sarvijuttujasi..Upea juttu, että sinne laitettu sinusta keskustelua ja älä mene sinne missään nimessä sähläämään ja häiriköimään niinkuin täällä teet, jotta keskustelu edes siellä pysyisi totuudellisena ja asiallisena. Totuushan on vain hyvä asia!! Nauti sinäkin siitä välillä, äläkä valehtele niin paljon. Tottakai sinua nyt itkettää ja raivostuttaa ja olet niinkuin joku lapsi kun kauhean paskiksen kokeneena olet kuin jokin tenava, mutta sehän on vain totuus mikä tässä tuotu esille ja kyllä se sinun elämä siitä asettuu vielä! ..usko vaan minua,Sairasboogi.

    Päivää,
    .. mielenkiintoista lukea niitä juttuja Saiarsboogista, että sellainenkin nimimerkki Mikkellä ja että sarviakin kasvatellut.


   • Facebookista kirjoitti:

    Päivää,
    .. mielenkiintoista lukea niitä juttuja Saiarsboogista, että sellainenkin nimimerkki Mikkellä ja että sarviakin kasvatellut.

    Se on tosiaan kumma, mitä vuosia jatkunut kehollisesti ja mielellisesti symmetrinen ja raskas harjoittelu voikaan saada aikaan. Sairasboogillahan aika meni vain valehteluun, kun taas Mikke vuosia jatkuneen raskaan harjoittelun jälkeen sai tunnustusta ammattimuusikoiltakin. Ja ammattipalstallahan Mikken kehittämä uusi harjoitustekniikkakin nimettiin.

    Jos sinulla on jotain asiaa Mikkelle, niin hänet tavoitat Muusikoiden.netistä. Facebook vaikuttaa enemmän sellaiselta hihittelevien amatöörien paikalta. Yli 2000 jäsentä, eikä yksikään kykene siihen mihin Mikke. Paljon ei kyllä kannata hihitellä.


   • Facebookista kirjoitti:

    Päivää,
    .. mielenkiintoista lukea niitä juttuja Saiarsboogista, että sellainenkin nimimerkki Mikkellä ja että sarviakin kasvatellut.

    Miksi sinä sairasboogi yrität aina uudelleen ja uudelleen väittää, että Mikke olisi sinä? Oletko kateellinen Mikkelle hänen soittotaidoistaan, vai mistä tuo jatkuva Mikkestä kirjoittaminen ja hänen haukkumisensa johtuu? Olet sitä kuitenkin jo useita vuosia harrastanut, ja vaikutat todella häiriintyneeltä ja pakko-oireiselta. Aamusta iltaan kirjoitat maneerisia mikke-viestejäsi monessakin paikassa nettiä.

    Suutuitko silloin niin pahasti, kun jäit niistä soittovalehteluistasi kiinni? Älä väitä olevasi Suomen paras soittaja, jos et sellainen ole. Toisten soittovideoiden esittely omana soittonaan, se on jo huvittavaa käytöstä jopa avohoitopotilaalta.

    Mitä luulet, sairasboogi, tapahtuvan, jos tekisit sellaisen tempun vaikkapa Muusikoiden.netissä? Koska uskallat mennä sinne keskustelemaan? Et varmaan koskaan. Paljon helpompihan sinun on vielä toisetkin kymmenen vuotta häiriköidä ja valehdella eri nimimerkkien takaa kuin mennä keskustelemaan asiallisesti yhden nimimerkin kanssa ammattipalstalle. Ei ole sairasboogi pelkurista asiakeskusteluun ammattipalstalla.

    Mikkestäkin ehti muuten tulemaan ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi siinä ajassa, jonka sinä sairasboogi käytit pelkkään valehteluun. Etkä vaan oppinut soittamaan, vaikka kerroit olevasi peräti Suomen paras soittaja. On se ihme, että valehtelemalla eivät taidot vaan millään kartu.

    Sairasboogi ei siis ymmärrä soittamisesta yhtään mitään, eikä myöskään usko alan ammattilaisia. Aika röyhkeä pitää ihmisen olla, että kuvittelee amatöörinä tietävänsä enemmän soittamisesta kuin alan ammattilaiset.


  • Hienoa ja terävää analyysiä facebookissa Sairasboogin rumpuvideosta!!!
   Tervetuloa, Sairasboogi keskustelemaan asiallisesti sinne. Ei tarvitse pelätä, paitsi tietenkin jos totuus pelottaa, niin älä tule häiritsemään asillista keskutelua!
   Jos olet asiallinen, niin tulehan kertomaan vuosia jatkuneesta kehollisesta ja mielellisestä syväharjoittelustasi ja kuinka kehitit ammattilaisten nimeämän tekniikan, jolla ei ole nimeä ja kerro myös sarvistasi. Tervetuloa.

   • Olemme odottaneet sinua, sairasboogi, jo pitkään Muusikoiden.nettiin keskustelemaan asiallisesti yhden nimimerkin takaa. Mutta selvästi sinä et siihen kykene. Mikkehän siellä jo keskusteleekin, mutta miksi sinä, sairasboogi, et sinne uskalla koskaan mennä, vaikka olet täällä väittänyt Mikkeä jopa valehtelijaksi? Ja olet myös häiriköinyt samalla tavalla eri nimimerkkien takaa jo yli kymmenen vuotta. Voisitko mennä väittämään Mikkeä valehtelijaksi myös Muusikoiden.netissä? Etkö uskalla?

    Mainostamasi Facebook on kuulemma täynnä jotain hihitteleviä amatöörejä. Katsoin tuossa yhdenkin soittovideota ja ihmettelen miten niillä taidoilla kannattaa ryhtyä Mikkeä pilkkaamaan. Sellainenko on sinusta, sairasboogi, asiakeskustelua? Amatöörit hihittelevät videoille, joita eivät edes ymmärrä?


  • onneksi asiallista keskustelua Facessa! Nyt maailma saa katsoa Sairasboogin soittoa, asiallisesti saavat katsella ja arvioida totuudellisesti. Jotkut ehkä tykkää, suurin osa tuskin tykkää ja kehuu virtuoosiksi, ei varmasti kukaan ryhdy nimeämään tekniikkaa, kun se niin sekavaakin - mutta nyt on oikea paikka arvioida siellä Sairasboogin rumpujensoittoa. Huume-palsta ei ole sellaista varten!

   • Eihän Mikken kehittämässä tekniikassa ole mitään sekavaa. Lähinnä sen yksinkertaisuus ja toimivuus ovat hämmentäviä. Paljon sekavampia ovat nämä LRLL- ja OVOO- tekniikat ja niiden variaatiot, joita yleisesti käytetään.

    Tekniikka on erittäin yksinkertainen ja selkeä. Lisäksi myös toimiva. Jos se ei olisi toiminut, sitä ei olisi edes nimetty Muusikoiden.netissä.

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253


   • Muusikoiden netissä ei ole mitään tekniikkaasi nimetty, Sairasboogi.
    Olen mukana facebookin keskustelussa ja myös muusikoiden netissä ja nyt kyllä veistelet palturia!


   • drummerdude kirjoitti:

    Muusikoiden netissä ei ole mitään tekniikkaasi nimetty, Sairasboogi.
    Olen mukana facebookin keskustelussa ja myös muusikoiden netissä ja nyt kyllä veistelet palturia!

    Mene toki kysymään asiasta Muusikoiden.netistä, sairasboogi, jos et asiaa usko. Siellähän Mikkekin kirjoittelee.

    Mikken kehittämä uusi tekniikka nimettiin Muusikoiden.netissä muutama vuosi sitten, ja muutama vuosi sen jälkeen kun tekniikka oli ensin esitelty maailman suurimmalla rumpuforumilla, Drummerworld-palstalla. Muusikoiden.netin keskusteluketjussa, jossa Mikken kehittämä teknikka sai suomenkielisen nimensä, kirjoitti useita ammattimuusikoita ja myös soitonopettajia.


   • Sairasboogi taas väittämässä, että Mikke olisi sairasboogi. Kyllä voi valehtelija todella alas vajota. Syyttää lopuksi toisia omista valheistaan.


   • Musanettiläinen kirjoitti:

    Sairasboogi taas väittämässä, että Mikke olisi sairasboogi. Kyllä voi valehtelija todella alas vajota. Syyttää lopuksi toisia omista valheistaan.

    Mikke, tervetuloa keskustelemaan asiallisesti rumpujensoitosta. Tule kertomaan muusikoiden nettiin ja vaikka Facebookiin vaikka sarvista. Nehän ne sinulla kasvaa varmaan. Ollaan siellä ennenkin juteltu ja silloin epäilin vähän sinun juttuja ja pidän vain erikoisena, mutta nyt selvinnyt, että olet joku Sairasboogi, joka luulee olevansa vaikka mitä! Tule kertomaan joku Rytminen Joulutarina?


   • RRRLLLRRRRR kirjoitti:

    Mikke, tervetuloa keskustelemaan asiallisesti rumpujensoitosta. Tule kertomaan muusikoiden nettiin ja vaikka Facebookiin vaikka sarvista. Nehän ne sinulla kasvaa varmaan. Ollaan siellä ennenkin juteltu ja silloin epäilin vähän sinun juttuja ja pidän vain erikoisena, mutta nyt selvinnyt, että olet joku Sairasboogi, joka luulee olevansa vaikka mitä! Tule kertomaan joku Rytminen Joulutarina?

    Olemme odottaneet sinua, sairasboogi, jo pitkään Muusikoiden.nettiin keskustelemaan asiallisesti yhden nimimerkin takaa. Mutta selvästi sinä et siihen kykene. Mikkehän siellä jo keskusteleekin, mutta miksi sinä, sairasboogi, et sinne uskalla koskaan mennä, vaikka olet täällä väittänyt Mikkeä jopa valehtelijaksi? Voisitko mennä väittämään Mikkeä valehtelijaksi myös Muusikoiden.netissä? Etkö uskalla?


   • Musanettiläinen kirjoitti:

    Olemme odottaneet sinua, sairasboogi, jo pitkään Muusikoiden.nettiin keskustelemaan asiallisesti yhden nimimerkin takaa. Mutta selvästi sinä et siihen kykene. Mikkehän siellä jo keskusteleekin, mutta miksi sinä, sairasboogi, et sinne uskalla koskaan mennä, vaikka olet täällä väittänyt Mikkeä jopa valehtelijaksi? Voisitko mennä väittämään Mikkeä valehtelijaksi myös Muusikoiden.netissä? Etkö uskalla?

    En ole Sairasboogi. Löysin tänne Facebookin keskustelufoorumin perusteella. Siellä joku jo varoittelikin, että rupeat väittämään muita itseksesi! Käyn paljon muusikoiden netissä. Nähdään siellä. Moikka


   • RRRLLLRRRRR kirjoitti:

    En ole Sairasboogi. Löysin tänne Facebookin keskustelufoorumin perusteella. Siellä joku jo varoittelikin, että rupeat väittämään muita itseksesi! Käyn paljon muusikoiden netissä. Nähdään siellä. Moikka

    Älä taas, sairasboogi, väitä, että et olisi sairasboogi. Se on niin säälittävää. Ei tuollaisia avohoidossa olevia, monen nimimerkin valehtelevia seinähulluja sekopäitä ole Suomessa kuin yksi. Aamusta iltaan vain Mikke mielessä ja yökaudet myös täällä runkkaat Mikkeä ajatellen. Aika sairasta on puuhasi, sairasboogi.

    Ja laita toki jo aloitus Muusikoiden.nettiin. Facebook kun on selkeästi täynnä jotain hihitteleviä amatöörejä. Minähän sanoin aiemmin, että Muusikoiden.netissä on paljon ammattimaisempi ote asioihin kuin jossain Facessa.


   • RRRLLLRRRRR kirjoitti:

    Mikke, tervetuloa keskustelemaan asiallisesti rumpujensoitosta. Tule kertomaan muusikoiden nettiin ja vaikka Facebookiin vaikka sarvista. Nehän ne sinulla kasvaa varmaan. Ollaan siellä ennenkin juteltu ja silloin epäilin vähän sinun juttuja ja pidän vain erikoisena, mutta nyt selvinnyt, että olet joku Sairasboogi, joka luulee olevansa vaikka mitä! Tule kertomaan joku Rytminen Joulutarina?

    " Ollaan siellä ennenkin juteltu"

    Mikke ei tosin ole koskaan keskustellut kenenkään kanssa Facebookissa. Mikkellähän ei ole edes mitään Facebook-tiliä, ja Facehan on vähän enemmän sellainen amatööripaikka.


   • Coppier_Orig kirjoitti:

    " Ollaan siellä ennenkin juteltu"

    Mikke ei tosin ole koskaan keskustellut kenenkään kanssa Facebookissa. Mikkellähän ei ole edes mitään Facebook-tiliä, ja Facehan on vähän enemmän sellainen amatööripaikka.

    Jep. Facebook ei varmasti sovi sinulle, Sairasboogi. Tällä hetkellä sen rumpalit-yhteisössä 2316 keskustelijaa. Joukossa on paljon maamme johtavia ammattirumpaleita. Toki osa keskustelijoista on harrastelijoita tai muuten vaan rumpujensoitosta tai musiikista kiinnostuneita ja näyttääpä tosiaan osa ammattimuusikoista olevan muidenkin instrumenttien kuin rumpujen soittajia. Nyt kaikki näkevät siellä epäselvää soittoasi ja tuntevat sinut oikealla Sairaaboogi-nimelläsi. Näyttänyt joku käyneen jo täälläkin katsomassa keskusteluitakin ja todennut hänkin että olet se videoiden sairasboogi. On hyvä, että pidät omaa rumpufoorumiasi Suomi24-palstalla ja annat ammattilaisten ja asialliseen keskusteluun pystyvien rauhassa keskustelevan rumpujensoitosta.


   • MIRREk kirjoitti:

    Jep. Facebook ei varmasti sovi sinulle, Sairasboogi. Tällä hetkellä sen rumpalit-yhteisössä 2316 keskustelijaa. Joukossa on paljon maamme johtavia ammattirumpaleita. Toki osa keskustelijoista on harrastelijoita tai muuten vaan rumpujensoitosta tai musiikista kiinnostuneita ja näyttääpä tosiaan osa ammattimuusikoista olevan muidenkin instrumenttien kuin rumpujen soittajia. Nyt kaikki näkevät siellä epäselvää soittoasi ja tuntevat sinut oikealla Sairaaboogi-nimelläsi. Näyttänyt joku käyneen jo täälläkin katsomassa keskusteluitakin ja todennut hänkin että olet se videoiden sairasboogi. On hyvä, että pidät omaa rumpufoorumiasi Suomi24-palstalla ja annat ammattilaisten ja asialliseen keskusteluun pystyvien rauhassa keskustelevan rumpujensoitosta.

    Älä taas, sairasboogi, väitä, että et olisi sairasboogi. Tai että Mikke olisi sinä. Se on niin säälittävää käytöstä jopa kaltaiseltasi avohoitopotilaalta, sairasboogi. Ei tuollaisia avohoidossa olevia, monen nimimerkin valehtelevia seinähulluja sekopäitä ole Suomessa kuin yksi. Aamusta iltaan vain Mikke mielessä ja yökaudet myös täällä runkkaat Mikkeä ajatellen. Aika sairasta on puuhasi, sairasboogi, jota olet jatkanut yli kymmenen vuotta. Mikkestä ehti muuten tulemaan ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi siinä ajassa, jonka itse käytit pelkkään valehteluusi mm. siitä Suomen parhaasta soittotaidostasi, jota sitten valehtelusi lopuksi yritit todistella esittelemällä muiden soittovideoita omana soittonasi.

    Ja laita toki jo aloitus Muusikoiden.nettiin. Facebook kun on selkeästi täynnä jotain hihitteleviä amatöörejä, joista osan videoita olen katsonut ja huomannut sellaiseksi, että ei kannata ainakaan kovinkaan paljon hihitellä Mikke mielessä. Sellainen kuva täällä on Facesta annettu, että hihittäjiä riittää.

    Minähän sanoin aiemmin, että Muusikoiden.netissä on paljon ammattimaisempi ote asioihin kuin jossain Facessa.

    Olemme odottaneet sinua, sairasboogi, jo pitkään Muusikoiden.nettiin keskustelemaan asiallisesti yhden nimimerkin takaa. Mutta selvästi sinä et siihen kykene. Mikkehän siellä jo keskusteleekin, mutta miksi sinä, sairasboogi, et sinne uskalla koskaan mennä, vaikka olet täällä väittänyt Mikkeä jopa valehtelijaksi? Voisitko mennä väittämään Mikkeä valehtelijaksi myös Muusikoiden.netissä? Etkö uskalla?


   • MIRREk kirjoitti:

    Jep. Facebook ei varmasti sovi sinulle, Sairasboogi. Tällä hetkellä sen rumpalit-yhteisössä 2316 keskustelijaa. Joukossa on paljon maamme johtavia ammattirumpaleita. Toki osa keskustelijoista on harrastelijoita tai muuten vaan rumpujensoitosta tai musiikista kiinnostuneita ja näyttääpä tosiaan osa ammattimuusikoista olevan muidenkin instrumenttien kuin rumpujen soittajia. Nyt kaikki näkevät siellä epäselvää soittoasi ja tuntevat sinut oikealla Sairaaboogi-nimelläsi. Näyttänyt joku käyneen jo täälläkin katsomassa keskusteluitakin ja todennut hänkin että olet se videoiden sairasboogi. On hyvä, että pidät omaa rumpufoorumiasi Suomi24-palstalla ja annat ammattilaisten ja asialliseen keskusteluun pystyvien rauhassa keskustelevan rumpujensoitosta.

    "Joukossa on paljon maamme johtavia ammattirumpaleita."

    Varmaan niitä samoja, jotka kirjoittivat aikanaan myös siinä ketjussa, jossa Mikken tekniikka nimettiin Muusikoiden.netissä muutama vuosi sitten. Siinäkin ketjussa kirjoitti monta ammattimuusikkoa ja myös soitonopettajia. Facessa siis on yli 2000 kirjoittajaa, joista yksikään ei kuitenkaan pysty siihen mihin Mikke, vaikka tämä on itseoppinut ja aloittanut harjoittelunkin vasta keski-ikäisenä. Eli tässä tapauksessa määrällä ei ole mitään merkitystä. Siihen on siis turha mitenkään vedota, ikäänkuin se jotain todistaisi.


   • Itse tykkään monista Mikken rytmiteoksista. Taiteen kuuluu mielestäni olla läsnä tässä ja nyt ja juuri sitä improvisaatio on. Pitää olla myös taitava, että kykenee sellaiseen soittoon. Pidän myös Mikken tavasta lähestyä monia kappaleita täysin kokeellisesti, tai jopa tarkoituksella kuulijoita ärsyttäen.


   • Musaki kirjoitti:

    Itse tykkään monista Mikken rytmiteoksista. Taiteen kuuluu mielestäni olla läsnä tässä ja nyt ja juuri sitä improvisaatio on. Pitää olla myös taitava, että kykenee sellaiseen soittoon. Pidän myös Mikken tavasta lähestyä monia kappaleita täysin kokeellisesti, tai jopa tarkoituksella kuulijoita ärsyttäen.

    Moi. Muusikoiden netissä ei ole kukaan ammattimuusikoista antanut mitään nimeä. Muuallakin sosiaalisissa mediassa juurikin tämä sama asia todetaan ja samat ammattimuusikotkin. Olet nyt täysin loppu, Sairasboogi. Totuus sinusta on tullut julki!


   • MIRREk kirjoitti:

    Moi. Muusikoiden netissä ei ole kukaan ammattimuusikoista antanut mitään nimeä. Muuallakin sosiaalisissa mediassa juurikin tämä sama asia todetaan ja samat ammattimuusikotkin. Olet nyt täysin loppu, Sairasboogi. Totuus sinusta on tullut julki!

    Kumma juttu, että et asiaa tiedä, koska Muusikoiden.netissä Mikken kehittämä tekniikka kuitenkin erittäin hienon nimensä sai muutama vuosi sitten, ja samassa nimeämisketjussa kirjoitti ammattimuusikoita ja soitonopettajiakin. Eikä tosiaan ollut mikään facesoittajien keskinäinen hihittelyketju.

    Etkö uskalla mennä kysymään asiasta, sairasboogi? Eikö ole sinussa miestä asiakeskusteluun ammattipalstalla yhden nimimerkin takaa, vaikka olet täällä väittänyt Mikkeä valehtelijaksikin?

    Äläkä taas väitä, sairasboogi, että Mikke olisi sinä. Se on niin säälittävää. Olet tosiaan täysin loppu, sairasboogi.


   • MIRREk kirjoitti:

    Moi. Muusikoiden netissä ei ole kukaan ammattimuusikoista antanut mitään nimeä. Muuallakin sosiaalisissa mediassa juurikin tämä sama asia todetaan ja samat ammattimuusikotkin. Olet nyt täysin loppu, Sairasboogi. Totuus sinusta on tullut julki!

    Siellähän se lukee tekniikan nimi Muusikoiden.netissä Mikken viesteissä. Ei ole vaikea saada sitä selville.


   • "onneksi asiallista keskustelua Facessa!"

    Onko jotain linkkiä?


   • Olgos kirjoitti:

    Siellähän se lukee tekniikan nimi Muusikoiden.netissä Mikken viesteissä. Ei ole vaikea saada sitä selville.

    Jos tosiaan luet sen niin laittaisitko sen nimen viestissä. Epäilen, että Sairasboogi on käsittänyt asioita väärin ja väittää jotain jo keksittyä tekniikkaa omakseen, sillä muusikoiden netin eikä muuallakaan keskusteluissa ei ole kukaan todennut antaneensa mitään nimeä hänen soittotekniikalleen tms. Voitko siis sanoa sen nimen, niin asia voidaan tarkastaa. Pelkkä nimi riittää. Ei mitään asiattomuuksia taas, Sairasboogi.


   • Resilar kirjoitti:

    Jos tosiaan luet sen niin laittaisitko sen nimen viestissä. Epäilen, että Sairasboogi on käsittänyt asioita väärin ja väittää jotain jo keksittyä tekniikkaa omakseen, sillä muusikoiden netin eikä muuallakaan keskusteluissa ei ole kukaan todennut antaneensa mitään nimeä hänen soittotekniikalleen tms. Voitko siis sanoa sen nimen, niin asia voidaan tarkastaa. Pelkkä nimi riittää. Ei mitään asiattomuuksia taas, Sairasboogi.

    Onko taas Mikke mielessä heti aamusta? Aiotko, sairasboogi, taas kirjoitella mikke-viestejä koko päivän monen eri nimimerkin takaa?

    Kumma juttu, että et tekniikan nimeä tiedä, koska Muusikoiden.netissä Mikken kehittämä tekniikka kuitenkin erittäin hienon nimensä sai muutama vuosi sitten, ja samassa nimeämisketjussa kirjoitti ammattimuusikoita ja soitonopettajiakin. Eikä tosiaan ollut mikään facesoittajien keskinäinen hihittelyketju. Luulisi sinun tosiaan tekniikan nimen jo tietävän, koska olet Mikkeä vainonnut kuitenkin yli kymmenen vuotta. Mikkestä ehti siinä ajassa tulla ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jota Muusikoiden.netissä myös taiteilijaksikin kutsuttiin.

    Etkö uskalla mennä kysymään asiasta, sairasboogi? Eikö ole sinussa miestä asiakeskusteluun ammattipalstalla yhden nimimerkin takaa, vaikka olet täällä väittänyt Mikkeä valehtelijaksikin? Tekniikan nimi löytyy muuten Mikken viesteistä Muusikoiden.netissä. Luulisi sinun, sairasboogi, sen verran tietävän Mikkeä pitkään vainonneena, millä nimimerkillä Mikke siellä kirjoittelee.

    Äläkä taas väitä, sairasboogi, että Mikke olisi sinä. Se on niin säälittävää.

    Etkä sinä sillä tekniikan nimellä mitään tee, koska jos et ymmärrä tekniikkaa ilman sen nimeä, et ymmärrä sitä nimestäkään huolimatta. Sellainen on amatöörin osa tässä asiassa.


   • Coppier kirjoitti:

    "Joukossa on paljon maamme johtavia ammattirumpaleita."

    Varmaan niitä samoja, jotka kirjoittivat aikanaan myös siinä ketjussa, jossa Mikken tekniikka nimettiin Muusikoiden.netissä muutama vuosi sitten. Siinäkin ketjussa kirjoitti monta ammattimuusikkoa ja myös soitonopettajia. Facessa siis on yli 2000 kirjoittajaa, joista yksikään ei kuitenkaan pysty siihen mihin Mikke, vaikka tämä on itseoppinut ja aloittanut harjoittelunkin vasta keski-ikäisenä. Eli tässä tapauksessa määrällä ei ole mitään merkitystä. Siihen on siis turha mitenkään vedota, ikäänkuin se jotain todistaisi.

    "Facessa siis on yli 2000 kirjoittajaa, joista yksikään ei kuitenkaan pysty siihen mihin Mikke, vaikka tämä on itseoppinut ja aloittanut harjoittelunkin vasta keski-ikäisenä."

    Niin hämmentävää kuin tuo onkin, niin paikkansa pitää.


   • Felizius kirjoitti:

    "Facessa siis on yli 2000 kirjoittajaa, joista yksikään ei kuitenkaan pysty siihen mihin Mikke, vaikka tämä on itseoppinut ja aloittanut harjoittelunkin vasta keski-ikäisenä."

    Niin hämmentävää kuin tuo onkin, niin paikkansa pitää.

    Onkohan tuo sen "sairasboogin" facesivu? Kysellyt facessa ainakin kovin Mikestä.

    https://www.facebook.com/antti.pekkala.77


   • Huommassin kirjoitti:

    Onkohan tuo sen "sairasboogin" facesivu? Kysellyt facessa ainakin kovin Mikestä.

    https://www.facebook.com/antti.pekkala.77

    Todennäköisesti. Jutut ja kirjoitusvirheet ainakin sopivat hyvin kuvaan.


   • Anapeetus kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    "Laitan jossain vaiheessa tuon Sairasboogin kommentin , että hän on parempi kuin kaikki rumpalit-yhteisön soittajat, jotta todistan etten ole Sairasboogi."

    Miten se sen mielestäsi todistaa, että et ole sairasboogi?


   • Anapeetus kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Hei. Tuolla lukee että olet joku rumpuli. Mitä rumpuloit?


   • Polimoni kirjoitti:

    Hei. Tuolla lukee että olet joku rumpuli. Mitä rumpuloit?

    Koska en ole ikinä näittänyt olevani Sairasboogi tai edes olevani kovin hyvä rumpali. Nyt kun minun nimi sotketaan Sairasboogiin, on parasta, että laitan hänen itsensä laittaman kommentin kaikkien nähtäväksi Facebookiin siihen videon perään, jonka linkitin. Olikohan se joku "Vanhin toive" versip 14? En muista. Siellähän se on!


   • Anapeetus kirjoitti:

    Koska en ole ikinä näittänyt olevani Sairasboogi tai edes olevani kovin hyvä rumpali. Nyt kun minun nimi sotketaan Sairasboogiin, on parasta, että laitan hänen itsensä laittaman kommentin kaikkien nähtäväksi Facebookiin siihen videon perään, jonka linkitin. Olikohan se joku "Vanhin toive" versip 14? En muista. Siellähän se on!

    Se sairasboogi varmaan valehtelee kovasti Facessakin Mikkestä, kuten tekee täälläkin. Näin voisin ainakin helposti ajatella.


   • NetistäJoo kirjoitti:

    Se sairasboogi varmaan valehtelee kovasti Facessakin Mikkestä, kuten tekee täälläkin. Näin voisin ainakin helposti ajatella.

    Jos sairasboogi on jo yli kymmenen vuotta valehdellut Mikkestä muutenkin monessa paikassa nettiä, niin miksi joku face olisi sairasboogille poikkeus?


   • Kaariwa kirjoitti:

    Jos sairasboogi on jo yli kymmenen vuotta valehdellut Mikkestä muutenkin monessa paikassa nettiä, niin miksi joku face olisi sairasboogille poikkeus?

    Siinäpä on hullulla hyvä puhdepuuha. Mikkestä valehtelu ja Mikken mustamaalaus.


   • Eikö Mikke ole se Sairasboogi? Ainakin oon ymmärtänyt että hän juuri. En minä oo mitään valehdellut Menkää katsoon niitä keskusteluita jollette usko. Laitoin jonkun hänen videon ja kysyin vaan porukalta että onko tuossa joku kuuluisa suomalainen soittaja.Ei kukaan edes tunne koko sairasboogia tai sersko hän on? Ei se minun vika ole ja turha minulle suuttua sellaisesta


   • Anapeetus kirjoitti:

    Eikö Mikke ole se Sairasboogi? Ainakin oon ymmärtänyt että hän juuri. En minä oo mitään valehdellut Menkää katsoon niitä keskusteluita jollette usko. Laitoin jonkun hänen videon ja kysyin vaan porukalta että onko tuossa joku kuuluisa suomalainen soittaja.Ei kukaan edes tunne koko sairasboogia tai sersko hän on? Ei se minun vika ole ja turha minulle suuttua sellaisesta

    Olet tosiaan ymmärtänyt väärin. Mikke ja sairasboogi ovat ihan eri henkilöt. Ja kyllähän sinun itsekin soittajana pitäisi asiat edes sen verran ymmärtää, että tietäisit ja ymmärtäisit Mikken taidot.


   • Anapeetus kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Komeet on sivut, sairasboogi.


   • Musaki kirjoitti:

    Itse tykkään monista Mikken rytmiteoksista. Taiteen kuuluu mielestäni olla läsnä tässä ja nyt ja juuri sitä improvisaatio on. Pitää olla myös taitava, että kykenee sellaiseen soittoon. Pidän myös Mikken tavasta lähestyä monia kappaleita täysin kokeellisesti, tai jopa tarkoituksella kuulijoita ärsyttäen.

    Eiköhän tuostakin joku poru taas nouse.

    https://www.youtube.com/watch?v=QgOEgKSVSlc


   • Sundes kirjoitti:

    Komeet on sivut, sairasboogi.

    Vai tuollainen tapaus se sairasboogi sitten olikin. Että ihan Facesivuilta löytyi valehteleva sairasboogi, joka on Mikkeä vainonnut vuosikausia.


   • En minä ole Sairasboogi. Ehkä hän sitten joku toinen kuin tuo sera69. Laitoin sinne Facebookiin jonkin hänen videon, kun törmäsin näihin keskusteluihin täällä ja haluaisin oppia soittamaan kun vasta aloittelen. Facen keskustelun perusteella tuo sera69 on huono soittaja ja ammattimuusikot sanoi, ettei hänen juttujaan kannata seurata. Yksi kaveri laittoi viestinkin minulle . Mutten minä hänestä mitään tiedä ja varmasti tuo joka tuntee hänet hyvin eli joka puhuu Mikkestä eli varmaan itsestään on sitten se Sairasboogi. Ehkä Mikke ja Sera69 on jotain kavereita kun tuntevat toisensa hyvin? Ei minulla ole mitään häntä vastaan kun en edes tunne koko tyyppia ja jos hän haluaa olla Sairasboogi niin ihan samantekevää minulle. Onko sen mikken soittoa jossain sitten??


   • Anapeetus kirjoitti:

    En minä ole Sairasboogi. Ehkä hän sitten joku toinen kuin tuo sera69. Laitoin sinne Facebookiin jonkin hänen videon, kun törmäsin näihin keskusteluihin täällä ja haluaisin oppia soittamaan kun vasta aloittelen. Facen keskustelun perusteella tuo sera69 on huono soittaja ja ammattimuusikot sanoi, ettei hänen juttujaan kannata seurata. Yksi kaveri laittoi viestinkin minulle . Mutten minä hänestä mitään tiedä ja varmasti tuo joka tuntee hänet hyvin eli joka puhuu Mikkestä eli varmaan itsestään on sitten se Sairasboogi. Ehkä Mikke ja Sera69 on jotain kavereita kun tuntevat toisensa hyvin? Ei minulla ole mitään häntä vastaan kun en edes tunne koko tyyppia ja jos hän haluaa olla Sairasboogi niin ihan samantekevää minulle. Onko sen mikken soittoa jossain sitten??

    Tottakai sinä olet se sairasboogi. Ei ole toista vastaavaa heppulia. Ihan samat jutut on joka nimimerkilläsi. Facessa myös. Voisitko muuten mainita muutaman ammattimuusikon sieltä "Facesta", jotka ovat Mikken soittoa kommentoineet? Oletko kysynyt kuinka moni siellä pystyy vastaavaan improvisaatioon?


   • Musanettiläinen kirjoitti:

    Tottakai sinä olet se sairasboogi. Ei ole toista vastaavaa heppulia. Ihan samat jutut on joka nimimerkilläsi. Facessa myös. Voisitko muuten mainita muutaman ammattimuusikon sieltä "Facesta", jotka ovat Mikken soittoa kommentoineet? Oletko kysynyt kuinka moni siellä pystyy vastaavaan improvisaatioon?

    Huomenna mennään poliisille ja rikosilmoitus! selviää kuka haluaa tuon sairasboogi nimen minuun yhdistää. Joku sama joka kesinyt sellaisia outoja juttuja ja nyt haluaa sanoa, että olen avohoidossa ja mielenterveyseläkkeellä ja kaikkea sellaista mitä en ole kun olen vasta koulussa ja hankin vasta rummutkin. Isäni kanssa juteltiin ja näin paras, että saadaan syyllinen kiinni. Ehkä se olet sinä.


   • Anapeetus kirjoitti:

    Huomenna mennään poliisille ja rikosilmoitus! selviää kuka haluaa tuon sairasboogi nimen minuun yhdistää. Joku sama joka kesinyt sellaisia outoja juttuja ja nyt haluaa sanoa, että olen avohoidossa ja mielenterveyseläkkeellä ja kaikkea sellaista mitä en ole kun olen vasta koulussa ja hankin vasta rummutkin. Isäni kanssa juteltiin ja näin paras, että saadaan syyllinen kiinni. Ehkä se olet sinä.

    Sinulta jäi vastaamatta kysymykseen, eli voisitko mainita muutaman ammattimuusikon sieltä "Facesta", jotka ovat Mikken soittoa kommentoineet? Oletko muuten kysynyt kuinka moni siellä pystyy vastaavaan improvisaatioon?


   • Kopperis kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    "taas tullut ryypättyä liikaa ... tai siis mikä on liikaa? sekä että mopo karkailee ja paikat tärisee. vai täriseekö mopo?"


   • Hummasin kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Onko nuo hänen sivuiltansa? Entä jos hän poistaakin kirjoituksensa ja sitten käsittelevät poliisin kanssa sinun kirjoituksiasi täällä. Entä jos ei poistakaan, niin olet ilman lupaa mennyt mennyt ottamaan toisen kirjoituksia ja yhdistelet niitä johonkin haukkumaasi henkilöön. Ole varovainen. Luulen, ettei hän ole Sairasboogi, koska sanoo vasta aloittavansa soittoharrastustaan. Toisaalta voihan hän ollakin niiden videoidensa soittaja ja jos ei mene poliisiin ja asia jää siihen, niin hän varmaan sitten on sera69 eli joku koulupoika, jolla vain hieman turhan vilkas mielikuvitus..


   • Xanox kirjoitti:

    Onko nuo hänen sivuiltansa? Entä jos hän poistaakin kirjoituksensa ja sitten käsittelevät poliisin kanssa sinun kirjoituksiasi täällä. Entä jos ei poistakaan, niin olet ilman lupaa mennyt mennyt ottamaan toisen kirjoituksia ja yhdistelet niitä johonkin haukkumaasi henkilöön. Ole varovainen. Luulen, ettei hän ole Sairasboogi, koska sanoo vasta aloittavansa soittoharrastustaan. Toisaalta voihan hän ollakin niiden videoidensa soittaja ja jos ei mene poliisiin ja asia jää siihen, niin hän varmaan sitten on sera69 eli joku koulupoika, jolla vain hieman turhan vilkas mielikuvitus..

    Älä viitsi taas selittää "sairasboogi". Jos sairasbooki poistaa kännikirjoitukset, ne on tuossa printattuna.


   • Brissa kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ei tuolla meiningillä opita soittamaan.


   • Anapeetus kirjoitti:

    Huomenna mennään poliisille ja rikosilmoitus! selviää kuka haluaa tuon sairasboogi nimen minuun yhdistää. Joku sama joka kesinyt sellaisia outoja juttuja ja nyt haluaa sanoa, että olen avohoidossa ja mielenterveyseläkkeellä ja kaikkea sellaista mitä en ole kun olen vasta koulussa ja hankin vasta rummutkin. Isäni kanssa juteltiin ja näin paras, että saadaan syyllinen kiinni. Ehkä se olet sinä.

    Aika kummia facefrendejä sairasboogi-koulupojalla.


   • Lugino kirjoitti:

    Aika kummia facefrendejä sairasboogi-koulupojalla.

    40-vuotiaaksi koulupojaksi kova ryyppäämään. Isän kanssa menee tekemään rikosilmoitusta mikkestä ja mikken soitosta.


   • Xanox kirjoitti:

    Onko nuo hänen sivuiltansa? Entä jos hän poistaakin kirjoituksensa ja sitten käsittelevät poliisin kanssa sinun kirjoituksiasi täällä. Entä jos ei poistakaan, niin olet ilman lupaa mennyt mennyt ottamaan toisen kirjoituksia ja yhdistelet niitä johonkin haukkumaasi henkilöön. Ole varovainen. Luulen, ettei hän ole Sairasboogi, koska sanoo vasta aloittavansa soittoharrastustaan. Toisaalta voihan hän ollakin niiden videoidensa soittaja ja jos ei mene poliisiin ja asia jää siihen, niin hän varmaan sitten on sera69 eli joku koulupoika, jolla vain hieman turhan vilkas mielikuvitus..

    "Entä jos hän poistaakin kirjoituksensa ja sitten käsittelevät poliisin kanssa sinun kirjoituksiasi täällä."

    Ja niinhän se alkoholisti niitä viestejään sitten ryhtyi poistamaankin, mutta kyllä ne facesta edelleen löytyy.


   • sillälaillajooo kirjoitti:

    40-vuotiaaksi koulupojaksi kova ryyppäämään. Isän kanssa menee tekemään rikosilmoitusta mikkestä ja mikken soitosta.

    Onkohan sairasboogin isä mukavampi kuin jouko isänä? Yhteistä isä ja poika-puuhaa sairasboogilla ja isällään on ainakin mennä tekemään poliisilaitokselle mikkestä ja mikken soitosta rikosilmoitus.

    Jouko oli varmaan se kauheampi:

    "Saitte tänään käsityksen Raakkunan faijasta, Joka on aina mua sortanut, mun teini iästä asti. Kun ei edes hyvästä yrityksestäni huolimatta, voinut ÄIJÄ koskaan olla asiallinen ja mukava. Vaan koitti mun omia ajatuksia muuttaa omiensa kaltaiseksi, ja valtaansa aina mun yli pommittaa. Sitä on kestänyt pojat kuulkaa näihin päiviin asti, vaikka ikää on mulla about 50v. Ja lopulta se tais tajuta, minkälainen HÖLMÖ se on asenteessaan ollutkaan. Kun ainoaa Esikois poikaa on ainoastaan valtansa alle sovittaa. Vai voinko iloita tästäkään. Sillä vähän käy sääliks jo äijää, vaikka vieläkin se nyrkit pystyssä mun edessä heristelee, ja olis tosi tyytyväinen jos poliisit sai syyn mut pidättää. SAASTA!"


   • Anapeetus kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    "en osaa soittaa vielä kunnolla"

    Et varmaankaan osaa, kun taitaa sinulla harjoitteluaika mennä vain ryyppäämiseen, sairasboobis.


   • Anapeetus kirjoitti:

    Huomenna mennään poliisille ja rikosilmoitus! selviää kuka haluaa tuon sairasboogi nimen minuun yhdistää. Joku sama joka kesinyt sellaisia outoja juttuja ja nyt haluaa sanoa, että olen avohoidossa ja mielenterveyseläkkeellä ja kaikkea sellaista mitä en ole kun olen vasta koulussa ja hankin vasta rummutkin. Isäni kanssa juteltiin ja näin paras, että saadaan syyllinen kiinni. Ehkä se olet sinä.

    Hei anapeetus. Kerroit, että sinut heitettiin ulos Facebookin Rumpali-ryhmästä. Miksi? Valehtelitko sinä siellä vai häiriköitkö? Ei sieltä muuten ketään heitetä ulos.


  • Ei ole olemassa mitään ammattilaisten nimeämää keksimääsi tekniikkaa, koska et itsekään osaa sanoa mitään nimeä ja muusikoiden netissäkin todettiin jo ettei kukaan ole mitään nimiä antanut. Facebookin keskustelussakin sanotaan niin.

   Eikö sinun kannattaisi näitä asioita ihmetellä suhteessa sanomisiisi, Sairasboogi? Sellaista, mitä ei ole olemassa on vähän hankala todistaa olevan olemassa. Siksi on parasta vaan ajatella, ettei sitä ole olemassa!

   • Onko taas Mikke mielessä heti aamusta? Aiotko, sairasboogi, taas kirjoitella mikke-viestejä koko päivän monen eri nimimerkin takaa?

    Kumma juttu, että et tekniikan nimeä tiedä, koska Muusikoiden.netissä Mikken kehittämä tekniikka kuitenkin erittäin hienon nimensä sai muutama vuosi sitten, ja samassa nimeämisketjussa kirjoitti ammattimuusikoita ja soitonopettajiakin. Eikä tosiaan ollut mikään facesoittajien keskinäinen hihittelyketju. Luulisi sinun tosiaan tekniikan nimen jo tietävän, koska olet Mikkeä vainonnut kuitenkin yli kymmenen vuotta. Mikkestä ehti siinä ajassa tulla ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jota Muusikoiden.netissä myös taiteilijaksikin kutsuttiin.

    Etkö uskalla mennä kysymään asiasta, sairasboogi? Eikö ole sinussa miestä asiakeskusteluun ammattipalstalla yhden nimimerkin takaa, vaikka olet täällä väittänyt Mikkeä valehtelijaksikin? Tekniikan nimi löytyy muuten Mikken viesteistä Muusikoiden.netissä. Luulisi sinun, sairasboogi, sen verran tietävän Mikkeä pitkään vainonneena, millä nimimerkillä Mikke siellä kirjoittelee.

    Äläkä taas väitä, sairasboogi, että Mikke olisi sinä. Se on niin säälittävää.


  • Jos Mikke muka ei ole Sairasboogi, niin miksei hän pysty todistamaan asiaa? Aivan selvästihän hän on sama ja melko inhimillistäkin tuollainen, ettei myönnä asiaa. Eikös se ole joku defenssimekanismi?

   Vähän samanlainen kuin tuokin juttu, että hän ei sano "tekniikan" nimeä vaan alkaa haukkumaan muita ja varmaan hän ajattelee, että se asia jotenkin jää sinne haukkujen alle. Tyhmempikin tajuaa, ettei ole mitään tekniikkaa, koska hänkään ei osaa sen nimeä sanoa. Kyllä muuallakin nauretaan tuon Sairasboogin jutuille, jopa muusikoiden netissäkin. Siksihän hän linkittää jotain vanhoja keskusteluitansa, kun ei halua kohdata todellisuutta. Olisiko niin, että niissä vanhoissa keskusteluissa hän käy useilla nimimerkeillä keskustelua itsensä kanssa? Eikös Sairasboogi juuri tunneta sellaisesta?

   • Kumma juttu, että et vieläkään tekniikan nimeä tiedä, sairasboogi, koska Muusikoiden.netissä Mikken kehittämä tekniikka kuitenkin erittäin hienon nimensä sai muutama vuosi sitten, ja samassa nimeämisketjussa kirjoitti ammattimuusikoita ja soitonopettajiakin. Eikä tosiaan ollut mikään facesoittajien keskinäinen hihittelyketju, vaan ihan oikeaa asiakeskustelua. Kumma, että et sitä nimeä vieläkään vaan tiedä, vaikka olet Mikkeä kuitenkin vainonnut yli kymmenen vuotta eri nimimerkkiesi takaa, sairasboogi.

    Etkö uskalla mennä kysymään asiasta, sairasboogi? Eikö ole sinussa vieläkään miestä asiakeskusteluun ammattipalstalla yhden nimimerkin takaa, vaikka olet täällä väittänyt Mikkeä valehtelijaksikin?

    Äläkä taas väitä, sairasboogi, että Mikke olisi sinä. Se on niin säälittävää käytöstä jopa kaltaiseltasi avohoitopotilaalta, eikä se siitä paremmaksi muutu, vaikka joka päivä esittelisit psyykkistä sairauttasi ja valehtelisit edelleen kuten ennenkin, sairasboogi.

    Tuossa vielä kätevästi linkki Mikken kehittämän tekniikan ensiesittelyyn maailmassa ja maailman suurimmalla rumpuforumilla muutamaa vuotta aiemmin ennen tekniikan nimeämistä Muusikoiden.netissä.

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    Jos et tajua tekniikkaa ilman sen nimeä, et tajua sitä nimestäkään huolimatta, sairasboogi. Se on amatöörin osa.


  • Hehe.."brutto Sera" -päivittäinen sairaaboogin video . Ihan hauska.. Toimiikohan tuo? Vähän niinkuin vitsi aina iltaisin.

   • Muusikoiden netissäkö, Kuukura??


  • Nyt ei ole kyse minkään tekniikan tajuamisesta vaan sen nimestä. Tuskin kukaan ammattimuusikkokaan tajuaa tuota Sairasboogin "tekniikkaa" , kun on se sen verran omituista ja epämusikaalistakin on eli ei tässä nyt ole tajuamisesta kyse vaan yksinkertaisesti siitä, että mikä on tuon tekniikan nimi.

   Hänhän on sanonut ammattilaisten nimenneen sen "tekniikan" ja antaa siis jatkuvasti itsestään kuvan valehtelijana, koska ei edes itse tiedä sitä "tekniikkansa" nimeä. Lisäksi lukuista ammattimuusikot ja muutkin soittajat sanovat, etteivät ole antaneet mitään nimeä hänen "tekniikalle". Tämän perusteella voidaan tuskin muuta todeta kuin, että hän on valehtelija. Siksihän hän nillittää kuin jokin kakara, koska totuus on tullut esille ja sitä muusikoiden netissä ja Facessa ja muissakin palstoilla nyt puidaan. Jotkut varmasti nauraa ja toiset ehkä vähän surullisiakin Sairasboogin puolesta, kun eihän valehteleminen ole mikään kiva juttu.

   • "Tuskin kukaan ammattimuusikkokaan tajuaa tuota Sairasboogin "tekniikkaa""

    Sairasboogi ei ole kehittänyt mitään tekniikkaa, koska on vain pelkkä monen nimimerkin suurisuinen avohoitopotilas ja valehtelija, joka vihaa Mikkeä ja on stalkannut ja mustamaalannut netissä tätä jo yli kymmenen vuotta, mutta Mikke sen sijaan kylläkin kehitti uuden tekniikan, joka esiteltiin maailman suurimmalla rumpuforumilla Drummerworld-palstalla muutamaa vuotta aiemmin ennen kuin se esiteltiin Muusikoiden.netissä, jossa se kolmen päivän keskustelun jälkeen myös sai suomenkielisen, tekniikkaa erittäin hyvin kuvaavan nimensä.

    Sinun ehkä kannattaa, sairasboogi, aihealueen suhteen edelleenkin täytenä amatöörinä, mennä kysymään asiaa Muusikoiden.netistä. Ethän sinä mitään asiasta ymmärrä, koska valehtelemalla ei opi soittamaan, eikä amatöörin oletuksille voi siis painoarvoa antaa yhtään. Ammattilaiset ymmärtävät kuitenkin LRLL- ja OVOO-tekniikatkin, kuten myös monet muut ajatusrakenteet soiton takana, eikä AEIO-tekniikassakaan ole mitään sellaista, jota ammattilaiset eivät ymmärtäisi. Erittäin yksinkertainen ja toimiva. Sinäkin sen ymmärrät, kun mietit asiaa edes hetken jatkuvan sekoilusi sijaan, sairasboogi.

    Ja kumma juttu, että et vieläkään tekniikan nimeä tiedä, sairasboogi, koska Muusikoiden.netissä Mikken kehittämä tekniikka kuitenkin erittäin hienon nimensä sai muutama vuosi sitten, ja samassa nimeämisketjussa kirjoitti ammattimuusikoita ja soitonopettajiakin. Eikä tosiaan ollut mikään facesoittajien keskinäinen hihittelyketju, vaan ihan oikeaa asiakeskustelua, jonka päätteeksi Mikken tekniikka sai nimensä. Näin ne hommat menevät. Kumma, että et sitä nimeä vieläkään vaan tiedä, vaikka olet Mikkeä kuitenkin vainonnut yli kymmenen vuotta eri nimimerkkiesi takaa, sairasboogi.

    Etkö uskalla mennä kysymään asiasta, sairasboogi? Eikö ole sinussa vieläkään miestä asiakeskusteluun ammattipalstalla yhden nimimerkin takaa, vaikka olet täällä väittänyt Mikkeä valehtelijaksikin?

    Äläkä taas väitä, sairasboogi, että Mikke olisi sinä. Se on niin säälittävää käytöstä jopa kaltaiseltasi avohoitopotilaalta, eikä se siitä paremmaksi muutu, vaikka joka päivä esittelisit psyykkistä sairauttasi ja valehtelisit edelleen kuten ennenkin, sairasboogi.

    Tuossa vielä kätevästi linkki Mikken kehittämän tekniikan ensiesittelyyn maailmassa ja maailman suurimmalla rumpuforumilla muutamaa vuotta aiemmin ennen tekniikan nimeämistä Muusikoiden.netissä.

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    Jos et tajua tekniikkaa ilman sen nimeä, et tajua sitä nimestäkään huolimatta, sairasboogi. Se on amatöörin osa.


   • "Lisäksi lukuista ammattimuusikot ja muutkin soittajat sanovat, etteivät ole antaneet mitään nimeä hänen "tekniikalle"."

    Varmaan voit mainita vähän tarkemminkin asiasta, kun tuollaisia väitätkin? Eli ketkä lukuisat ammattimuusikot ja muutkin soittajat, ja millä forumilla?

    Tekniikan nimeämiseen ei muuten tarvita mitään muusikkolaumaa. Se on vain annettu nimi jollekin kehitetylle tekniikalle, joka olisi kuitenkin kehitettynä tekniikkana olemassa ja myös käytettävissä ilman nimeäkin. Luuletko, että ammattilaiset eivät ymmärrä tekniikkaa sen kuvauksesta, jo ennen kuin tekniikka saa mitään nimeä? Jos eivät ymmärtäisi, tekniikkaa ei voisi edes nimetä.

    Jos et ymmärrä Mikken kehittämää tekniikkaa lähtökohtaisesti ilman nimiä, et ymmärrä sitä siitä huolimatta, että tietäisit sen nimen. Jos nimi kiinnostaa, mene Muusikoiden.netistä kysymään. Siellä se tiedetään.


  • Minäkin kävin ne keskustelut katsoon. Ei kukaan oikein tiedä mistä ihmeen tekniikasta tuo Sairasboogi höpöttää. Miksihän hän laittaa samaa viestiä? Jokin hätänä? Kenelle hän niitä laittaa ja mihin hän vastaa? Lukeekohan hän yhtään vaan onko vaan joku tyhmä? . Antti. P helsingistä laittanut Sairasboogin videoita Facebokiin ja kyllä minuakin huvittaa se soitto. Ei sellaiselle voi olla mitään nimeä.

   • Jep. Näyttää olevan Sairasboogilla joku hätä päällä. Hän puhuu tajuamisesta, muttei sitten itse tajua edes keksiä sitä nimeä. Olisiko tosiaan tyhmyydestä kyse? Tulee kyllä vähän sellainen vaikutelma, että hän mukana väärässä keskustelussa..


   • Mutta eipä ole sinullakaan mitään linkkejä mihinkään keskusteluihin, kuten ei ole ollut muillakaan satunnaisilla nimimerkeillä, jotka ovat samaa väittäneet "keskusteluista", joten samanlainen valehtelija olet kuin sairasboogikin, joka on ainakin mennyt mikkestä ihan sekaisin. Mikke on kovaa kamaa, eikä sairasboogin pää ole sitä kestänyt.

    Aamusta iltaan on siis vain mikke sairasboogi-hullulla mielessä. Surullista elämää, eikä osaa edes soittaa, vaikka aiemminhan sairasboogi kehui peräti olevansa Suomen paras soittaja, joka sitten esitteli muiden soittovideoita omanaan, jäi valheistaan kiinni ja nuppi kimahti hullulla lopullisesti.


   • Ludvigxxx kirjoitti:

    Jep. Näyttää olevan Sairasboogilla joku hätä päällä. Hän puhuu tajuamisesta, muttei sitten itse tajua edes keksiä sitä nimeä. Olisiko tosiaan tyhmyydestä kyse? Tulee kyllä vähän sellainen vaikutelma, että hän mukana väärässä keskustelussa..

    Jos et tajua Mikken kehittämää tekniikkaa sen kuvauksesta, ilman sille annettua nimeä, et tajua tekniikkaa vaikka tietäisit sen nimen.

    Voidaan kysyä niinkin päin, että minkä nimen itse olisit tekniikalle antanut? Olet varmaan sen yksityiskohtaisen ja selkeän kuvauksen Drummerworld-palstalta kuitenkin lukenut? Jos et ole, niin tässä linkki:

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    On olemassa OVOO- ja LRLL-tekniikat ja muutkin erilaiset mentaaliset rakenteet, ja on olemassa AEIO-tekniikka.

    Minkä nimen olisit antanut tekniikalle?


   • Ei ole sinusta, sairasboogi, vaan miestä mennä keskustelemaan Muusikoiden.nettiin asiallisesti yhden nimimerkin takaa Mikkestä ja Mikken soitosta, vaikka täälläkin sinulla on Mikke mielessä aamusta iltaan. Onko nyt ollut Facessa keskustelua Mikkestä? Entä koska laitat ne linkit niihin Muusikoiden.netin lukuisiin keskusteluihin Mikkestä, joihin usein viittaat, sairasboogi? Eikö olekaan mitään linkkejä? Miksi sitten väität niin?

    Kannattaa sinunkin muistaa, sairasboogi, että Mikke on kuitenkin ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jota myös Muusikoiden.netissä on taiteilijaksikin kutsuttu, kun taas sairasboogi on vain patologinen valehtelija ja mielenterveyssyistä eläkkeellä oleva avohoitopotilas, joka valehteli tällä palstalla niin kauan, että Mikkestäkin ehti tulemaan itseoppien ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, joka kehitti myös täysin uuden harjoitustekniikan, joka Muusikoiden.netissä nimettiin muutama vuosi sitten. Mikke soittaa myös Suomen ainoaa molemminpuolista openhand-rumpusettiä. Eipä ole vielä maailmassa koskaan vastaavaa tapausta ollutkaan.


   • LaitasLinkki kirjoitti:

    Mutta eipä ole sinullakaan mitään linkkejä mihinkään keskusteluihin, kuten ei ole ollut muillakaan satunnaisilla nimimerkeillä, jotka ovat samaa väittäneet "keskusteluista", joten samanlainen valehtelija olet kuin sairasboogikin, joka on ainakin mennyt mikkestä ihan sekaisin. Mikke on kovaa kamaa, eikä sairasboogin pää ole sitä kestänyt.

    Aamusta iltaan on siis vain mikke sairasboogi-hullulla mielessä. Surullista elämää, eikä osaa edes soittaa, vaikka aiemminhan sairasboogi kehui peräti olevansa Suomen paras soittaja, joka sitten esitteli muiden soittovideoita omanaan, jäi valheistaan kiinni ja nuppi kimahti hullulla lopullisesti.

    Moi sinä tuntematon(?). Kenellä laitat viestejä ja aivan kuin yrittäisit väittää ettet olekaan Sairasboogi eli kuka sitten olet? Missä olisi se oikea Sairasboogi, joka voisi tulla kertomaan sen tekniikan nimen ja selittämään miksei kukaan tiedä nimenneen sellaista hänen väittämää tekniikkaansa? Miksi osallistut keskusteluun, kun viesteissäsi ei ole oikeastaan paljoa järkeä?Yritätkö häiriköidä vai sanoa jotain?


   • ludvigxxx kirjoitti:

    Moi sinä tuntematon(?). Kenellä laitat viestejä ja aivan kuin yrittäisit väittää ettet olekaan Sairasboogi eli kuka sitten olet? Missä olisi se oikea Sairasboogi, joka voisi tulla kertomaan sen tekniikan nimen ja selittämään miksei kukaan tiedä nimenneen sellaista hänen väittämää tekniikkaansa? Miksi osallistut keskusteluun, kun viesteissäsi ei ole oikeastaan paljoa järkeä?Yritätkö häiriköidä vai sanoa jotain?

    Voisitko laittaa ne linkit niihin Muusikoiden.netin keskusteluihin, joihin viittasit? Olisiko se mitenkään mahdollista ilman suurta selittelyä?


   • Lersten kirjoitti:

    Voisitko laittaa ne linkit niihin Muusikoiden.netin keskusteluihin, joihin viittasit? Olisiko se mitenkään mahdollista ilman suurta selittelyä?

    Kannattaa kirjautua sinne niin pääset itsekin kommentoimaan! Minä löysin ne helposti ainakin..siis Facebookin kirjoitukset. Onnea metsästykseen!


   • pilleriöinen kirjoitti:

    Kannattaa kirjautua sinne niin pääset itsekin kommentoimaan! Minä löysin ne helposti ainakin..siis Facebookin kirjoitukset. Onnea metsästykseen!

    http://imgur.com/x3vRnpb

    Eipä ollut pitkä keskustelu.


   • Lädäri kirjoitti:

    http://imgur.com/x3vRnpb

    Eipä ollut pitkä keskustelu.

    Niin piti olla yli 2000 ammattilaista keskustelemassa Mikkestä, mutta keskustelussa on kuitenkin vain viisi kirjoittajaa ja kolme viestiä on tullut sairasboogin facessa käyttämältä nimimerkiltä. Ja sairasboogihan vihaa Mikkeä todella paljon ja on vuosia häntä netissä mustamaalannut ja solvannut. Vaan ei tosiaan kovinkaan kiivaalta vaikuta nyt facessa keskustelu ja hihittely.


   • Faktus kirjoitti:

    Niin piti olla yli 2000 ammattilaista keskustelemassa Mikkestä, mutta keskustelussa on kuitenkin vain viisi kirjoittajaa ja kolme viestiä on tullut sairasboogin facessa käyttämältä nimimerkiltä. Ja sairasboogihan vihaa Mikkeä todella paljon ja on vuosia häntä netissä mustamaalannut ja solvannut. Vaan ei tosiaan kovinkaan kiivaalta vaikuta nyt facessa keskustelu ja hihittely.

    Sairasboogi paljastui mielenterveysongelmaiseksi alkoholistiksi, joka vainonnut Mikkeä yli kymmenen vuotta. Sairasboogin aivot hajalla, mielenterveyssyistä eläkkeellä.


   • Baddes kirjoitti:

    Sairasboogi paljastui mielenterveysongelmaiseksi alkoholistiksi, joka vainonnut Mikkeä yli kymmenen vuotta. Sairasboogin aivot hajalla, mielenterveyssyistä eläkkeellä.

    Nyt se sairasboogi alkoi poistamaan noita facen juoppojuttujaan. Aika runkkari.

    Näinhän siellä mm. luki aiemmin:

    "mahtava..syksy saapuu. tuntuu niin paljon energisemmältä kainken kesän örvellyksen ja sekoilun jälkeen. jos olen jotakuta tiettämättäni loukannut haluan sitä puyytä anteeksi sydämmmestäni"

    "...taas tullut ryypättyä liikaa ... tai siis mikä on liikaa? sekä että mopo karkailee ja paikat tärisee. vai täriseekö mopo?"

    "Olen ollut aika humalassa viime aikoina."

    "Olen taas ihan kännissä."

    Sairasboogi/Anapeetuksen jutut olivat Facessa aika alkoholipainotteisia. Muutama viesti tullut vuodessa tyyliin "olen taas aika kännissä", ja syntymävuosikin 1977. Vanha alkoholisti, eikä mikään koululainen. Facessa huomattu sama.


   • Hummasin kirjoitti:

    Nyt se sairasboogi alkoi poistamaan noita facen juoppojuttujaan. Aika runkkari.

    Näinhän siellä mm. luki aiemmin:

    "mahtava..syksy saapuu. tuntuu niin paljon energisemmältä kainken kesän örvellyksen ja sekoilun jälkeen. jos olen jotakuta tiettämättäni loukannut haluan sitä puyytä anteeksi sydämmmestäni"

    "...taas tullut ryypättyä liikaa ... tai siis mikä on liikaa? sekä että mopo karkailee ja paikat tärisee. vai täriseekö mopo?"

    "Olen ollut aika humalassa viime aikoina."

    "Olen taas ihan kännissä."

    Sairasboogi/Anapeetuksen jutut olivat Facessa aika alkoholipainotteisia. Muutama viesti tullut vuodessa tyyliin "olen taas aika kännissä", ja syntymävuosikin 1977. Vanha alkoholisti, eikä mikään koululainen. Facessa huomattu sama.

    Onpa kiero alkoholisti.


   • Hummasin kirjoitti:

    Nyt se sairasboogi alkoi poistamaan noita facen juoppojuttujaan. Aika runkkari.

    Näinhän siellä mm. luki aiemmin:

    "mahtava..syksy saapuu. tuntuu niin paljon energisemmältä kainken kesän örvellyksen ja sekoilun jälkeen. jos olen jotakuta tiettämättäni loukannut haluan sitä puyytä anteeksi sydämmmestäni"

    "...taas tullut ryypättyä liikaa ... tai siis mikä on liikaa? sekä että mopo karkailee ja paikat tärisee. vai täriseekö mopo?"

    "Olen ollut aika humalassa viime aikoina."

    "Olen taas ihan kännissä."

    Sairasboogi/Anapeetuksen jutut olivat Facessa aika alkoholipainotteisia. Muutama viesti tullut vuodessa tyyliin "olen taas aika kännissä", ja syntymävuosikin 1977. Vanha alkoholisti, eikä mikään koululainen. Facessa huomattu sama.

    Tuo jäi pois sairasboogin facelistasta:

    "Olen ollut aika humalassa viime aikoina."


  • On hän Sairasboogi, ei epäilystäkään , mutta hän ei vaan itsekään tiedä mitään nimeä, kun ei osaa edes antaa sitä. Hän ei osaa antaa tuohon yksinkertaiseen kysymykseen edes vastausta! Hän on mytomaanirumpali.

   • Ei ole selvästikään sinusta, sairasboogi, vaan miestä mennä keskustelemaan Muusikoiden.nettiin asiallisesti yhden nimimerkin takaa Mikkestä ja Mikken soitosta, vaikka täälläkin sinulla on Mikke mielessä aamusta iltaan. Onko nyt ollut Facessa keskustelua Mikkestä? Entä koska laitat ne linkit niihin Muusikoiden.netin lukuisiin keskusteluihin Mikkestä, joihin usein viittaat, sairasboogi? Eikö olekaan mitään linkkejä? Miksi sitten taas väität, että olisi olemassa jotain keskusteluja?

    Kannattaa sinunkin muistaa, sairasboogi, että Mikke on kuitenkin ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jota myös Muusikoiden.netissä on taiteilijaksikin kutsuttu, kun taas sairasboogi on vain patologinen valehtelija ja mielenterveyssyistä eläkkeellä oleva avohoitopotilas, joka valehteli tällä palstalla niin kauan, että Mikkestäkin ehti tulemaan itseoppien ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, joka kehitti myös täysin uuden harjoitustekniikan, joka Muusikoiden.netissä nimettiin muutama vuosi sitten. Mikke soittaa myös Suomen ainoaa molemminpuolista openhand-rumpusettiä. Eipä ole vielä maailmassa koskaan vastaavaa tapausta ollutkaan, onhan Mikke kehityshistoria soittajana täysin ainutkertainen tapaus maailmassa.

    Äläkä taas väitä, sairasboogi, että Mikke olisi sinä. Se on niin säälittävää käytöstä jopa kaltaiseltasi avohoitopotilaalta, eikä se siitä paremmaksi muutu, vaikka edelleenkin ihan joka päivä aamusta iltaan esittelisit tuota psyykkistä sairauttasi ja valehtelisit edelleen kuten ennenkin, sairasboogi. Sinulla on mennyt mikkestä pää sekaisin ihan kokonaan.

    Tuossa vielä kätevästi linkki Mikken kehittämän tekniikan ensiesittelyyn maailmassa ja maailman suurimmalla rumpuforumilla muutamaa vuotta aiemmin ennen tekniikan nimeämistä Muusikoiden.netissä.

    http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=87253

    Jos et tajua tekniikkaa ilman sen nimeä, et tajua sitä nimestäkään huolimatta, sairasboogi. Se on amatöörin osa.