Pyörittäjä + opetuslapset

Lontoossasuutloksuu

Laitetaanpa pitkästä aikaa taasen tännekkin ihan oikeaa asiaa.

Kauppapaikkojen aukeaminen tuntuu kiinostavan ulkopuolisia kovin paljon, niin lähdetäänpä nyt tällä yhdellä teemalla liikkeelle.

Nyt hieman tässä lomani aikana tutustunut Petterin ja opetuslasten (murot suolet)opetuksiin aiheesta, niin tuntuisi että kauppapaikkojen avaaminen on naulattu täsmälleen siihen hetkeen kun kolikkoja on louhittu 30% joidenkin mielestä se olisi jo pitänyt aikoja sitten tapahtua, mutta ei ole tapahtunut tietenkään ja itse arvioisin pitkään mukana olleena, että ei tapahdu tarkalleen kun 30% on louhittu.

Perustelen asiaa sillä, että noin suurta asiaa ei voida viedä läpi ensiviikolla sillä, että jokaisen sivuille tulee ponnahdusikkuna minkä työntekijät ovat rustanneet ruuttun.

Kauppakaikat voisivat aueta tietenkin perustellusti myös Kiinan megatapahtumassa joka on aika pian ja se olisi siksi, että Kiina on ylivoimaisesti suurin maa OneCoinissa määrällisesti, kuin rahallisesti katsottuna, mutta en silti usko että Kauppapaikat sielä avataan, koska se on jäsenten organisoima megatapahtuma.

Mielestäni kauppapaikat avataan yhtiön OneCoin ja Ruja Ignatovan järjestämässä tilaisuudessa Lontoossa 11.6.2016 koska Ruja haluaa tehdä sen itse ja nimenomaan Euroopan ökykaupungissa Lontoossa.
Lontoon tilaisuutta on mainostettu, että se on OneCoinin historiassa suurinta mitä sielä tapahtuu ja merkittäviä asioita julkaistaan.
Ruja on mielestäni täsmentänyt tuota n. vuosi sitten annettua 30% louhintatavoitetta niin että kauppapaikat aukeavat toisella vuosineljänneksällä ja siihen sopii kyllä tuo 11.6.2016 ja tarkoittaisi että silloin n. 32% kolikoista louhittu.

Meillä eräillä on tiedossa, että n. kuukausi sitten on jo ollut n. 30 000 halukasta yritystä OneCoinin kauppapaikalle ja nyt mennään varmaankin vajaa 50 000 ja sitäkin kautta on varmistunut, että kesällä vasta homma pyörii ja sitä ennen tehdään siihen liiittyviä valmisteluita. Suomestakin mukana useita halukkaita yrityksiä.

Olen huomannut, että vastustajiemme mielestä ei koskaan aukea yhtään kauppapaikkaa ja onecoineille ei tule käytettävyyttä, vaan se jää monopoolirahan veroiseksi mitättömäksi leikkirahaksi. Heh heh, no onhan Suomessa tietenkin mielipiteen vapaus, mutta väitän teille vastustajille tulevan jatkossa kylmää kyytiä ja kasvojen menetyksiä.

Petterin ja opetuslasten OneCoinin varjohallintointi/määrittely on lapsellista ja naurettavaa pelleilyä ja ei johda yhtään mihinkään.;)
Jokainen ymmärtää että OneCoinin kauppapaikat ja kaikki siihen liittyvä on vähän isompi juttu kuin kahden nakkikioskin fuusioituminen ja siksi vie oman aikansa ja mikä merkitys sillä nyt sitten on jos louhittu onkin 32%? No ainakin yksi kolikonarvonnousu ehtii tulla lisää ja sehän on asiakkaille vain hyvä juttu.

Meille asiakkaille käy oikein hyvin, että globaalissa megatilaisuudessa Lontoossa paljastetaan kauppastratekinen jytky jota hallinnoi OneCoin ja tuplatohtorimme Ruja Ignatova.

Hyvää Kesää kaikille, ei mulla muuta. :)

35

836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heipparallaa!

      >jota hallinnoi OneCoin ja tuplatohtorimme Ruja Ignatova

      No lähdetään nyt ekana siitä että Ruja Ignatova on valetohtori. Mistään ei löydy todisteita hänen tutkinnoilleen. Tosin, suullinen ulosanti on kyllä sen verran sujuvaa, että jotain koulutusta hän on väistämättä saanut, siitä ei liene epäilystä.

      >on vähän isompi juttu kuin kahden nakkikioskin fuusioituminen

      Niin, me "vastustajat" olemme jo pitkään odotelleet konkreettisia uutisia kauppapaikka-asiasta. Tähän asti olemmekin saaneet näitä "nakkikioskitason" uutisia.

      Tulispa nyt sitten kunnon jytky (ei tule). Ruja julistaisi yhteistyön jonkin merkittävän luottoyhtiön kanssa (ei julista). Jonka kautta onecoineja voisi sitten kortilla vaihtaa käytettäväksi rahaksi (never, ever). Ruja todennäköisesti spekuloi sillä jos tädillä olis munat .... siis kertoo että _JOS_ maailmassa hyväksyttäisiin onecoin maksuvälineeksi, niin ... (ja tämän perään kaikennäköistä spekulaatiota köyhien maiden rahavirroista tai kryptovaluutan eduista perinteiseen rahajärjestelmään nähden, referenssinä bitcoin).

      No joo, let's make a long story short ... mega-eventissä EI kuulla mitään mullistavaa, mitään muuta kuin mitä rutjakeakka julisti jo 3.3. kuvatulla videolla (linkki näillä palstoilla toisaalla).

      Poijjaat! Taasen!

      T.Avotampio

    • Yoakim_

      Niinpä ne selittelyt jo alkaa.

      Mitenkäs niillä one-kolikoilla tehdään ostoksia? Ei ole edes mitään keinoa siirrellä teidän mielikuvituskolikoita.

      • HanttiPessi.en

        Voi poijjaat, onecoin ei ole mitään muuta kuin webbisivu ja mysql kanta jonne ruja päivittää kolikoiden lukumäärää oman mielensä mukaan. Ei ole mitään keinoa teknisesti tehdä transactioita, eli siirtää kolikoita osapuolten välillä. Transactioita ei voida tehdä, koska mikään taho mailmassa ei varmasti luota sen aitouteen jos se validoidaan rujan privaatti lohkoketjulla.Ja sitä paitsi ruja voi manipuloida lohkoketjua niinku tykkää kun ei ole muita osapuolia häiritsemässä. Lukekaa nyt saakelin coini pellet miten lohkoketju toimii... sitten tajuatte, että kauppapaikkoja ei koskaan voi tulla ja tuo hehkutus niitten avautumisesta on vaan keino hämätä teitä apinoita ja pitää pyramidiä pystyssä. Vitun aasit saatana..


    • Jagetsi

      Repesin. Selittelyt alkoivat.

      • Enrevennyt

        Minusta aloittajan kirjoitus ei ollut selittelyä vaan poikkeuksellisen hyvin täälä perusteltu oma mielipide siitä kuinka asiat voivat mennä.

        Selittelyä ja erilaisia päivämääriä kauppapaikkojen avaamiselle toistaiseksi ovat esittäneet vastustajat.

        Itsekin kyllä myös muistaisin juuri Rujan sanoneen tuon yritysten sulautumisen OneCoinin kauppapaikalle tapahtuvan toisella vuosineljänneksellä, mutta onhan ensiviikkokin jo sitä, mutta tosiaankin vähän liian hiljaiselta kuulostaa ja ehkä siihen vähän arvokkaammat puitteet tarvitaan ja siihen sopisi tietysti tuo Lontoo, en kiistä, mutta minulle sama kunhan vain aukeaa edes siihen mennessä kun kolikkoni vapautuvat GoinSafesta helmikuussa 2017


      • Jagetsi

        Taidat oikeasti tähän viritykseen. Eikö mikään onecoinin käänteissä herätä epäilyksiä?


      • Onecapita_
        Enrevennyt kirjoitti:

        Minusta aloittajan kirjoitus ei ollut selittelyä vaan poikkeuksellisen hyvin täälä perusteltu oma mielipide siitä kuinka asiat voivat mennä.

        Selittelyä ja erilaisia päivämääriä kauppapaikkojen avaamiselle toistaiseksi ovat esittäneet vastustajat.

        Itsekin kyllä myös muistaisin juuri Rujan sanoneen tuon yritysten sulautumisen OneCoinin kauppapaikalle tapahtuvan toisella vuosineljänneksellä, mutta onhan ensiviikkokin jo sitä, mutta tosiaankin vähän liian hiljaiselta kuulostaa ja ehkä siihen vähän arvokkaammat puitteet tarvitaan ja siihen sopisi tietysti tuo Lontoo, en kiistä, mutta minulle sama kunhan vain aukeaa edes siihen mennessä kun kolikkoni vapautuvat GoinSafesta helmikuussa 2017

        "Itsekin kyllä myös muistaisin juuri Rujan sanoneen tuon yritysten sulautumisen OneCoinin kauppapaikalle tapahtuvan toisella vuosineljänneksellä, mutta onhan ensiviikkokin jo sitä, mutta tosiaankin vähän liian hiljaiselta kuulostaa ja ehkä siihen vähän arvokkaammat puitteet tarvitaan ja siihen sopisi tietysti tuo Lontoo, en kiistä, mutta minulle sama kunhan vain aukeaa edes siihen mennessä kun kolikkoni vapautuvat GoinSafesta helmikuussa 2017"

        Melkein jo otin vakavasti tän kirjoituksen, mutta "GoinSafen" kohdalla alkoi naurattamaan. :D Hyvä parodiahahmo!


      • Eimitäänpaineita
        Jagetsi kirjoitti:

        Taidat oikeasti tähän viritykseen. Eikö mikään onecoinin käänteissä herätä epäilyksiä?

        Suhtaudun kaikkiin asioihin varauksella ja mietin tarkkaan mihin lähden mukaan.
        Kun kuulin OneCoinista ensimmäisen kerran ja että se pyörii verkostomarkkinoinnin keinoin, niin sanoin heti, että ei kiitos, koska en ole koskaan aikaisemmin ollut yhdessäkään verkoston rakentamisessa mukana ja se ei ole minua kiinostanut.

        Suosittelija oli kuitenkin hyvä ystäväni ja opiskelukaveri Tampereen ajoilta eikä myöskään mikään verkostoihminen, niin sai minut tutustumaan materiaaliin, mikä alkoi todellakin kiinostamaan joskin kerroin, että voin tonnin laittaa jos ei tarvitse tehdä mitään, mutta kun pääsin sisään ja tutustuin lisää, niin laitoin vaimoni kanssa molemmat vielä kolme tonttua lisää ja linjaan on tullut kokoajan muitakin lisää, ei toki minun suosittelemana.

        Ruja Ignatova on henkilö, joka on kasvattanut luottamustani koko konseptiin merkittävästi eikä hän ole vielä ainakaan puhunut mitään sellaista mikä olisi alkanut epäilyttämään, vaan päinvastoin vaikuttaa suorastaan nerolta naiselta joka on ideoinut kryptovaluutat uudella tavalla ja jopa paremmin kuin Bitcoin on rakennettu.

        Itselleni ei tällainen ole kuitenkaan minkaanlainen riski eikä arkipäivää suurempi asia, mutta haluan olla tässä ehdottomasti mukana, en ulkopuolella.
        Olen jo niin hyvässä asemassa elämässäni, että omakotitalo on maksettu ja eivät edes perheen uudehkot autot ole lainarahalla, siis toisin sanoen säästöön jää jatkuvasti rahaa, koska olemme molemmat kohtuullisen hyvässä ansiossa.
        Rahastoissa ja osakkeissa on myös hieman sijoituksia, myös pari asuntoa on tullut ostettua, jotka ovat nyt vuokralla.

        Asenetta myös vaimollani kuvaa se, kun hän tässä n. puolenvuoden jälkeen kysyi, että olenko hoitanut hänen paikkaansa ja joko me ollaan miljonäärejä. Siis ei todellakaan ole ihan pääasia elämässämme OneCoin, mutta mielenkiintoinen kylläkin.


      • Onecoinponzi
        Eimitäänpaineita kirjoitti:

        Suhtaudun kaikkiin asioihin varauksella ja mietin tarkkaan mihin lähden mukaan.
        Kun kuulin OneCoinista ensimmäisen kerran ja että se pyörii verkostomarkkinoinnin keinoin, niin sanoin heti, että ei kiitos, koska en ole koskaan aikaisemmin ollut yhdessäkään verkoston rakentamisessa mukana ja se ei ole minua kiinostanut.

        Suosittelija oli kuitenkin hyvä ystäväni ja opiskelukaveri Tampereen ajoilta eikä myöskään mikään verkostoihminen, niin sai minut tutustumaan materiaaliin, mikä alkoi todellakin kiinostamaan joskin kerroin, että voin tonnin laittaa jos ei tarvitse tehdä mitään, mutta kun pääsin sisään ja tutustuin lisää, niin laitoin vaimoni kanssa molemmat vielä kolme tonttua lisää ja linjaan on tullut kokoajan muitakin lisää, ei toki minun suosittelemana.

        Ruja Ignatova on henkilö, joka on kasvattanut luottamustani koko konseptiin merkittävästi eikä hän ole vielä ainakaan puhunut mitään sellaista mikä olisi alkanut epäilyttämään, vaan päinvastoin vaikuttaa suorastaan nerolta naiselta joka on ideoinut kryptovaluutat uudella tavalla ja jopa paremmin kuin Bitcoin on rakennettu.

        Itselleni ei tällainen ole kuitenkaan minkaanlainen riski eikä arkipäivää suurempi asia, mutta haluan olla tässä ehdottomasti mukana, en ulkopuolella.
        Olen jo niin hyvässä asemassa elämässäni, että omakotitalo on maksettu ja eivät edes perheen uudehkot autot ole lainarahalla, siis toisin sanoen säästöön jää jatkuvasti rahaa, koska olemme molemmat kohtuullisen hyvässä ansiossa.
        Rahastoissa ja osakkeissa on myös hieman sijoituksia, myös pari asuntoa on tullut ostettua, jotka ovat nyt vuokralla.

        Asenetta myös vaimollani kuvaa se, kun hän tässä n. puolenvuoden jälkeen kysyi, että olenko hoitanut hänen paikkaansa ja joko me ollaan miljonäärejä. Siis ei todellakaan ole ihan pääasia elämässämme OneCoin, mutta mielenkiintoinen kylläkin.

        Aivan uskomatonta paskaa.
        Olet perseaukinen huijari joka luulee saavansa pitää tästä pyramidihuijauksesta tulevat tuotot. Et saa, valtio vie ne rikoshyötynä.
        Ruja on tämän huijauksen keulakuva -yksi pääkonnista siis.

        Bitcoin on oikea kryptovaluutta, Onecoin ei yhtikäs mitään.


      • dlmnfvojnep
        Eimitäänpaineita kirjoitti:

        Suhtaudun kaikkiin asioihin varauksella ja mietin tarkkaan mihin lähden mukaan.
        Kun kuulin OneCoinista ensimmäisen kerran ja että se pyörii verkostomarkkinoinnin keinoin, niin sanoin heti, että ei kiitos, koska en ole koskaan aikaisemmin ollut yhdessäkään verkoston rakentamisessa mukana ja se ei ole minua kiinostanut.

        Suosittelija oli kuitenkin hyvä ystäväni ja opiskelukaveri Tampereen ajoilta eikä myöskään mikään verkostoihminen, niin sai minut tutustumaan materiaaliin, mikä alkoi todellakin kiinostamaan joskin kerroin, että voin tonnin laittaa jos ei tarvitse tehdä mitään, mutta kun pääsin sisään ja tutustuin lisää, niin laitoin vaimoni kanssa molemmat vielä kolme tonttua lisää ja linjaan on tullut kokoajan muitakin lisää, ei toki minun suosittelemana.

        Ruja Ignatova on henkilö, joka on kasvattanut luottamustani koko konseptiin merkittävästi eikä hän ole vielä ainakaan puhunut mitään sellaista mikä olisi alkanut epäilyttämään, vaan päinvastoin vaikuttaa suorastaan nerolta naiselta joka on ideoinut kryptovaluutat uudella tavalla ja jopa paremmin kuin Bitcoin on rakennettu.

        Itselleni ei tällainen ole kuitenkaan minkaanlainen riski eikä arkipäivää suurempi asia, mutta haluan olla tässä ehdottomasti mukana, en ulkopuolella.
        Olen jo niin hyvässä asemassa elämässäni, että omakotitalo on maksettu ja eivät edes perheen uudehkot autot ole lainarahalla, siis toisin sanoen säästöön jää jatkuvasti rahaa, koska olemme molemmat kohtuullisen hyvässä ansiossa.
        Rahastoissa ja osakkeissa on myös hieman sijoituksia, myös pari asuntoa on tullut ostettua, jotka ovat nyt vuokralla.

        Asenetta myös vaimollani kuvaa se, kun hän tässä n. puolenvuoden jälkeen kysyi, että olenko hoitanut hänen paikkaansa ja joko me ollaan miljonäärejä. Siis ei todellakaan ole ihan pääasia elämässämme OneCoin, mutta mielenkiintoinen kylläkin.

        Jotenkin muistuu mieleen yhden tutun kertomus siitä, miten sen kaveri lähti "kokeilumielessä" mukaan WinCapitaan, sillä seurauksella, että lopulta ampui itsensä haulikolla. Vaimo ja lapset jäi kaipaamaan.

        Surullisinta näissä kusetuksissa on se, että mukaan lähtee usein niitä, joilla ei ole varaa hävitä. Moni lähti lainarahalla WinCapitaan ja sen tietää miten siinä kävi...


    • eiAukee

      Maajohtaja jo lupasi televisossa, että maaliskuun lopussa aukeaa. Hieno johtaja teillä on.

      • Yrittäkääjaksaa

        Yllättävän iso ongelma teille ulkopuolisille tuo aukeamisen ajankohta?;)

        Tommi on todellakin hieno maajohtaja, joskin vähän turhan kiire välillä julkaista keskeneräistä tietoa.
        Kun Tommi alkoi puhumaan aukaisusta, niin Sofian konttorilta tuli tieto, että n. 30 000 yritystä on valmiina tulemaan kauppapaikalle, mutta se on tietenkin hieman eri asia kuin koska kauppapaikka aukeaa. :)

        Yleinen käsitys tiimeissä, että Lontoo 11.6.2016 on aukaisupäivä, mutta silloin mukana enemmän kuin 50 000 yritystä.

        Itse ainakin haluan yrittäjänä mennä juhlimaan tilaisuutta, kun minunkin yrityksessäni käyvät onecoinit.


      • OnePissattaja
        Yrittäkääjaksaa kirjoitti:

        Yllättävän iso ongelma teille ulkopuolisille tuo aukeamisen ajankohta?;)

        Tommi on todellakin hieno maajohtaja, joskin vähän turhan kiire välillä julkaista keskeneräistä tietoa.
        Kun Tommi alkoi puhumaan aukaisusta, niin Sofian konttorilta tuli tieto, että n. 30 000 yritystä on valmiina tulemaan kauppapaikalle, mutta se on tietenkin hieman eri asia kuin koska kauppapaikka aukeaa. :)

        Yleinen käsitys tiimeissä, että Lontoo 11.6.2016 on aukaisupäivä, mutta silloin mukana enemmän kuin 50 000 yritystä.

        Itse ainakin haluan yrittäjänä mennä juhlimaan tilaisuutta, kun minunkin yrityksessäni käyvät onecoinit.

        Ei mikään ihme ettei ole kauppapaikat aukeamassa. Rujan putiikki menee perse edellä puuhun. Ensin avataan muka kauppapaikat ja sitten joskus hamassa tulevaisuudessa mahdollistetaan Onecoineilla maksaminen. Eihän niitä kolikoita saa liikuteltua lompakosta toiseen, niin millä sitä maksaa omasta lompakostaan kauppiaan lompakkoon.

        Lisäksi on täysin järjetöntä käyttää Onecoineja maksuvälineenä, ennen kuin ne ovat vapaasti vaihdettavia. Kauppiaalla on varastot tyhjinä ja Onecoinlompakko täynnä. Eikä pienintäkään hajua milloin ja mihin hintaan pääsee niistä eroon.


      • Teknillinenhelppous
        OnePissattaja kirjoitti:

        Ei mikään ihme ettei ole kauppapaikat aukeamassa. Rujan putiikki menee perse edellä puuhun. Ensin avataan muka kauppapaikat ja sitten joskus hamassa tulevaisuudessa mahdollistetaan Onecoineilla maksaminen. Eihän niitä kolikoita saa liikuteltua lompakosta toiseen, niin millä sitä maksaa omasta lompakostaan kauppiaan lompakkoon.

        Lisäksi on täysin järjetöntä käyttää Onecoineja maksuvälineenä, ennen kuin ne ovat vapaasti vaihdettavia. Kauppiaalla on varastot tyhjinä ja Onecoinlompakko täynnä. Eikä pienintäkään hajua milloin ja mihin hintaan pääsee niistä eroon.

        "Ei mikään ihme ettei ole kauppapaikat aukeamassa. Rujan putiikki menee perse edellä puuhun. Ensin avataan muka kauppapaikat ja sitten joskus hamassa tulevaisuudessa mahdollistetaan Onecoineilla maksaminen. Eihän niitä kolikoita saa liikuteltua lompakosta toiseen, niin millä sitä maksaa omasta lompakostaan kauppiaan lompakkoon. "

        Ei kannattaisi korpraalin ottaa kenraalien murheita, sillä kaikki on mietitty tietenkin valmiiksi ja kaikki tapahtuu ajallaan välillä aikataulutuksestakin poiketen suuntaan tai toiseen ja näin on käynyt OneCoinssa kokoajan, mutta asiat ovat valmistuneet varmasti.

        Nyt jo eurot liikkuvat jäsenten tilien välillä ja kolikot muuttuvat rajoitetusti euroiksi.
        Yritykset ovat osa OneCoina, verkostoa, OnePayta ja accounttia. Siis kaikki on jo valmiina kolikoiden siirtelyyn asiakkailta yrityksille, siis teknisesti jopa lapsellisen helposti toteutettavissa. En voi ymmärtää kuinka tästäkin joku voi saada valtavan ongelman, kun kysymys on vain sopimuksesta, että yritykset haluavat tuotteitaan vastaan onecoineja kulloiseenkin kurssihintaan.


    • IhanOikeestikko

      Ja mitenkäs työ onecoinilaiset sitten "halkaisette" yhden onecoinin? Vai onko hinnat staattisia 10 oc = 50e? Ja jos tuote maksaa 47e?

      Jos nyt kestää viikko tolkulla, että saa sen kolikon "kotiutettua" niin kauan siellä kassajonossa pitää pojottaa, että saa ostoksensa ostettua?
      Vai onko tässä otettu sitten Applesta mallia ja otettava teltta matkaan kauppareissulle ja nukutaan siellä viikko? (Siis kun apple fanaatikot odottelee sitä uutta aiphounia ovien edessä hyvät tovit)

    • Koittakaa nyt hyvät ihmiset ja ystävät käsittää että OneCoin kauppapaikat eivät koskaan voi aueta siitä yksinkertaisesta syystä, että ENSIMMÄISEN kauppapaikan avaamiseen tarvittavat tuotteet pitää ostaa EUROILLA (tai muulla YLEISESTI hyväksytyllä valuutalla).

      Kukaan ei myy tälle kauppapaikalle tavaroita coineilla, koskapa sen arvoa ei ole yleisesti määritelty.

      Kuka olisi se kauppapaikan pitäjä joka ottaa oman riskin hankkimalla tavarat omalla OIKEALLA valuutallaan ja myisi sitä coineilla? Ja miten hän saisi coinit sitten vaihdettua takaisin EUROIKSI? Rujalla on coinin keinotekoinen kurssi, maksaisiko hän niiden mukaan EUROJA kauppapaikan pitäjälle?

      Mitkään tunnusmerkit eivät vahvista olettamusta, että RUJA maksaisi senttiäkään yhdestäkään onecoinista. Päinvastoin, jos käytte OC-sivuilla, joudutte kaikesta palvelusta maksamaan EUROJA! Mitään ei voi kuitata OneCoineilla!!!

      Ettekö nyt jo huomaa että kyseessä on pydamidihuijaus! ÄLKÄÄ SIJOITTAKO TÄHÄN RAHAA!!!

      Näin on poijjaat! Taasen!

      T.Avotampio

    • Jagetsi

      Nyt alkaa kuulua huhua,että Kiinan tapahtuma olisi peruttu. Poliisi kiinnostunut liiaksi onecoinista.

    • ToinenTuleminen
    • EiLöydy

      Sano yksikin Suomalainen kauppias joka tulee hyväksymään Onecoinit, sanotaanko vaikka sitten siihen 11.6. mennessä? Jos ei nyt jostain syystä tule mieleen suomalaista niin sano edes yksi ulkomainen?

      • Yritäjaksaa

        En sano, mutta tiedän kyllä!;)


      • EiLöydyVieläkään

        Eikö pieni siiman anto laittaisi vastustajat epäilemään, että onkohan tämä sittenkään huijaus? Sano yksi suomalainen nimi niin lupaan, että tälle koko touhulle saadaan ihan erilainen totuuspohja!


      • Jagetsi

        Pattayalla joku suomalaisvetoinen majatalo väittää,että heillä käyvät onecoinit. Siam oriental golf resort muistaakseni. Tai jotain sinne päin. Tosin siinäkin on kai tullut nyt takapakkia,kun kaikki ei menekään kuin elokuvissa. Omistajat taitavat itse olla aika syvällä tässä kusetuksessa.


      • EiLöydyVieläkään

        Hah. No tuo nyt on täysi vitsi koko Siam. Pyysinkin nyt jotain konkreettisia suomalaisia kivijalkakauppoja josta saa ostaa kulutushyödykkeitä ja joista kauppias antaa aidon kuitin missä näkyy kokonaissummasta laskettu arvonlisäveron tilitys valtiolle (euroina kun massipäälliköiden coinit ei kuitenkaan valtiolle kelpaa). Kukaan, EI sitten kukaan selväjärkinen kauppias vaaranna omaa elinkeinoaan tässä vaiheessa kun koko "valuutan" olemassa olosta ei edes ole mitään todisteita.


      • Fiksutpärjääaina
        EiLöydyVieläkään kirjoitti:

        Eikö pieni siiman anto laittaisi vastustajat epäilemään, että onkohan tämä sittenkään huijaus? Sano yksi suomalainen nimi niin lupaan, että tälle koko touhulle saadaan ihan erilainen totuuspohja!

        Vastustajat ovat oma rotunsa ja heille ei turhaan tietoa jaeta.

        Siis tarkoitan tietyt tyypit jotka huutavat pyramiidi pyramiidi, ponzi, ponzi aina ja tutkimatta heti kun kysymys on edes vähän verkostomarkkinointiin liittyvästä yritystoiminnasta joka on lähtökohtaisesti täysin laillista päinvastoin kun Jouni Laiho väittää. (kallis mies Suomelle)
        Tämä ryhmä ei vähääkään ole meidän kohderyhmä ja vältämme heitä jo nykyään aika onnistuneesti.

        Kuitenkin OneCoinissa suomalaisten maksettujen rekistöröityjen määrä noussut jo yli 20 000 ja lisää tulee joka päivä. Itse olen suositteluni tehnyt kunnolla aikoinaan ja verkosto jyllää pasiivista tuloa ihan kohtuullisesti, kun tyytyy vähempään, mutta palkan päälle ihan kiva lisä.(maksan myös verot Suomeen, mikäli ei mene esitutkintaan)


      • EiLöydyVieläkään

        Eli siis kieltäydyt vastaamasta vaikka yhden kaupan julkituominen lisäisi aivan varmasti asiasta kiinnostuneita, toisi lisää verkostoa ja laannuttaisi ympärillä vellovia pyramidihuijaus -epäilyjä?


      • Jagetsi
        EiLöydyVieläkään kirjoitti:

        Hah. No tuo nyt on täysi vitsi koko Siam. Pyysinkin nyt jotain konkreettisia suomalaisia kivijalkakauppoja josta saa ostaa kulutushyödykkeitä ja joista kauppias antaa aidon kuitin missä näkyy kokonaissummasta laskettu arvonlisäveron tilitys valtiolle (euroina kun massipäälliköiden coinit ei kuitenkaan valtiolle kelpaa). Kukaan, EI sitten kukaan selväjärkinen kauppias vaaranna omaa elinkeinoaan tässä vaiheessa kun koko "valuutan" olemassa olosta ei edes ole mitään todisteita.

        Vitsihän se onkin. Ja vieläpä idiootteja,kun ovat julkisesti möläyttäneet,että rinkula kelpaa heillä. Eihän sellaista firmaa voi ottaa todesta.


    • Puoliaivo

      Näitä koinistien selityksiä on pikkuhiljaa mukava kaivella esiin..tämänki idiootin aloittajan mielestä kauppapaikat piti aueta lontoon suurtapahtumassa ja muutenkin historiallisen suuria asioita piti tulla julki kyseisessä tapahtumassa.. Kovasti myös puhuttiin toisesta vuosineljänneksestä kauppapaikkojen suhteen mutta nythän ollaan jo reilusti kolmannen puolella. No niin apinat, missä ne kauppapaikat?

      • Jurykolikko

        "Mielestäni kauppapaikat avataan yhtiön OneCoin ja Ruja Ignatovan järjestämässä tilaisuudessa Lontoossa 11.6.2016 koska Ruja haluaa tehdä sen itse ja nimenomaan Euroopan ökykaupungissa Lontoossa."

        Nimenomaan kyse oli kirjoittajan omasta mielipiteestä jolle oli kyllä perusteetkin, mutta näinhän se jytky olikin että leikkirahan määrä nousi 120 miljardiin ynnä muuta pienempää särvintä.
        Kolikkomäärän tuplaus myöskin hivelee asiakkaiden mieltä positiivisesti.


      • Greenwood

        Joo,nämä coijareiden kirjoitukset ovat vielä hauskempiä muutaman kuukauden viiveellä. Olisi kiva kuulla jonkun coinistin selitykset. Niitä ei tule....


      • Puoliaivo
        Jurykolikko kirjoitti:

        "Mielestäni kauppapaikat avataan yhtiön OneCoin ja Ruja Ignatovan järjestämässä tilaisuudessa Lontoossa 11.6.2016 koska Ruja haluaa tehdä sen itse ja nimenomaan Euroopan ökykaupungissa Lontoossa."

        Nimenomaan kyse oli kirjoittajan omasta mielipiteestä jolle oli kyllä perusteetkin, mutta näinhän se jytky olikin että leikkirahan määrä nousi 120 miljardiin ynnä muuta pienempää särvintä.
        Kolikkomäärän tuplaus myöskin hivelee asiakkaiden mieltä positiivisesti.

        Puheet toisesta vuosineljänneksestä eivät olleet mikään tunkin mielipide vaan rujan suusta kuultua. Edelleen kaikki on coming soon-tilassa ja niin tulee olemaankin. Koska mikään ei etene niin kaikki uusi mitä saadaan, on ainoastaan selityksiä siitä mitä tulevaisuudessa tapahtuu.


      • OC-sioittaja
        Puoliaivo kirjoitti:

        Puheet toisesta vuosineljänneksestä eivät olleet mikään tunkin mielipide vaan rujan suusta kuultua. Edelleen kaikki on coming soon-tilassa ja niin tulee olemaankin. Koska mikään ei etene niin kaikki uusi mitä saadaan, on ainoastaan selityksiä siitä mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

        Olet vaan kateellinen kun et osaa sioittaa. Lontoon mega eventissä julkistettiin uusi hick tech tapletti ja syksyllä tulee uusi parempi lohko ketju. Nyt kannattaa positioida kalliitten koulutus pakettien myyjäksi. Me emme lupaa mitään mutta se voi olla mahdollista. Aplekin oli auto tallissa.


    • wikisti

      Maajohtaja Tommi Vuorinen lupasi, että "Kesään 2016 mennessä kauppoja on vähintään 50 000". Heinäkuun loppu jo häämöttää, avattuja kauppapaikkoja edelleenkin 0 (nolla). Odottavan aika on pitkä...

      • HienoHomma

        Onhan siellä jo yksi kauppapaikka auki. 50 euron tabletin saa 1000 onecoinilla. Itse asiassa, tabletin hinnaksi tulee 2000 onecoinia, koska nykyiset kolikot tuplautuvat lokakuussa. Yhtiön oman ilmoituksen mukaan tabletin hinnaksi tulee euroissa 12500.


      • ponzikusettajat
        HienoHomma kirjoitti:

        Onhan siellä jo yksi kauppapaikka auki. 50 euron tabletin saa 1000 onecoinilla. Itse asiassa, tabletin hinnaksi tulee 2000 onecoinia, koska nykyiset kolikot tuplautuvat lokakuussa. Yhtiön oman ilmoituksen mukaan tabletin hinnaksi tulee euroissa 12500.

        vittu kun on halpa tabletti mutta kolikkoon hurahtaneille voi myydä mitä vaan koska ovat vitun tyhmää väkeä.


      • Viisasraha

        Tästä ei puutu kuin Moven Bulgarian polkupyörä. Siinä oli satulakin asennettu päin vit..tua eikun persettä.
        Satkun pyörää myytiin tonnilla nyt 70€ taplettia myydään 12th...
        Ja urpot ostaa...missä virkaholhooja luuhaa..päästä luiho hänet irti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3229
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1743
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1285
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1253
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      48
      1056
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      821
    Aihe