Henkisen ja fyysisen väkivallan uhri

Autz

Kohta 9v elänyt suhteessa jossa henkinen ja fyysinen väkivalta ollut mukana kuviossa. Meillä on kaksi lasta, esikoinen erityis lapsi.

Tähän meidän perhe elämään on myös avomieheni vanhemmat sekantuneet, pahasti!

Avomies ja hänen vanhemmat syyttävät minua monesta asiasta.Aivan järjettömiä syytöksiä moneen suuntaan.

Eivät myöskään hyväksy eikä ymmärrä esikoisen eritys tarpeet tai ongelmat.

Olen lasteni kanssa kerran jo aikasemmin muuttanut pois. Hakin asunnon salaa ja muutin pois. Oli semmonen tunnemyrsky koko asia, lastensuojeluun olin silloin ollut yhteydessä.

Meni 5kk ja uskoin ja myös näon muutoksen avomiehessäni, palasin takaisin.

Alkoholinkäyttö nyt isompi, alistumista, väkivalta ja koko ikävä puoli rajumpi nyt.

Myös esikoisemme kohtaan näen että samaan suuntaan menossa kohtelu.

Olen asunnon jälleen käynyt kattomassa ja huomenna täytyy päättää hyväksynkö vuokrasopimukse.

Pelkään lähteä koska tiedän millainen henkinen väkivalta helvetti se minulle ja lapsilleni tulee olemaan, mieheni äitin suunnasta. Pelkään etten jaksa ja romahda. Pelkään miten käytännössä pystyn tämän toteuttamaan, salaa en enää muuta. Pelkään miten tulen toimeen rahallisesti ja pelkään teenkö virheen kokonaisuudessaan, pitäisikö minun vielä yrittää saada mieheni ymmärtämään ongelmansa ja kohdata niitä!! Piha ja puutarha, luonto ovat olleet minun henkireikä ja apu jaksamaan. Asunto jonka saan vuokrata on iso kerrostalo asunto. Miten pärjään ilman puutarhatouhut?

Olisin kiitollinen jos joku samankaltaista läpikäyneenä voisi rohkaista minua tai kertoa rehellisen mielipiteen, miten pärjää?

4

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppeliini1

      Onko ihme että lapsillasi on henkisiä (tai ellei vielä ole, niitä 100% varmuudella tulee) kun sinä huolellisesti ja harkiten pakotat heidät elämään tuossa kuvailemassasi kauhujen pesässä!!

      Miten aikuiset riitelevät, mukiloivat ja pahoinpitelevät toisiaan, on heidän asiansa. Heillä AINA on valta muuttaa tilanne. LAPSILLA EI. Sinun velvollisuutesi vaatii että sinun täytyy saada heidät rauhalliseen ja turvalliseen kotiin.

      " pitäisikö minun vielä yrittää saada mieheni ymmärtämään ongelmansa ja kohdata niitä!! " Mitä maailmassa sinä enää voit jauhaa tuolle pedolle mitä se ei ole jo kuullut, nähnyt ja kokenut?! Et yhtään mitään?

      älä nyt taas pakoile velvollisuuttasi vaan vie lapset turvaan. Tai anna heidät adoptioon ja mene itse yksin tuon pedon pahoinpideltäväksi!
      Lapsiasi sinä ET SAA enää sille näyttää!!!! Etkä laskea lähelle.!

      Puutarhatouhuja saat enemmän kuin tarpeeksi, mene vapaaehtoisena hoitamaan kaupunkisi puistoja ja istutuksia! siellä aina tarvitaan apua ja tyo ei koskaan lopu! Lapset mukaan pienten tyokalujen kanssa.

      Avomiehen vanhemmat eivät laillisesti kuulu lainkaan kuvioihin. Heidät sinä voit täysin unohtaa - olla vastaamatta viesteihin, puhelinsoittoihin jne. tiedät kyllä miten katkaista yhteydenpito.
      Avomiespeto joutuu lain mukaan taloudellisesti maksamaa lapsistaan. (ovako lapset sen siittämiä?) Tai kuka tahaansa on nuo pienokaiset siittänyt , on laillisesti vastuussa ainakin taloudellisesti.


      JA PYSY hyvä nainen MIEHISTA EROSSA!!!!

      • oppeliini1

        Lisäyksenä: ota yhteyttä seurakuntasi (ei ole väliä uskotko mihinkään - se todella on täysin yhdentekevää!) sielunpaimeniin. Heiltä saat nyos tukea jaksamiseen. Sinä tarvitset sitä (ehkä et itsestäsi välitä) LASTESI TAKIA.


    • toimihan

      Todellakin, avoanoppi on täysin ulkopuolinen. Kilttinä ihmisenä nyt kovetu, kova kovaa vastaan. Älä vastaa puheluihin miehen äidin suunnalta, blokeeraa saapuva numero (se on mahdollista, kysy operaattorilta jos tarvis). Miehenkin voi kehottaa hoitamaan asiat asianajajan tai lastenvalvojan kautta (vaihda puhelimesi numero salaiseksi, esim. prepaid). Poliisiin ja lastensuojeluun yhteys heyti pienimmästäkin. sinua autetaan, sosiaalitädit ottavat siipiensä suojaan kun itse autat itseäsi ensin. Turvakotiin voit ensin mennä hyvinkin.

    • Pienenlapsenäiti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      526
      3855
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3050
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2352
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2210
    6. 225
      1662
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      94
      1301
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe