Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miehille oma suihkugeeli ja shampoo?

ddfgdfg

Minkä takia miehille on omat suihkugeelit, saippuat ja shampoot? Millä tavalla ne on erilaisia kuin naisten? Onko outoa jos nainen käyttää miesten saippuoita ja shampoota? Niissä on vain niin hyvät tuoksut :)

4

1870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dgdfgfgf

      Niin ja sitä mietin että miksi miehille on suihkugeelin ja shampoon yhdistelmä, mutta naisille ei? PS. onko suihkugeeli sama asia kun nestemäinen saippua?
      Anteeksi, mutta valaiskaa tyhmää :)

    • no-vastataanpas

      Saat käyttää ihan mitä pesuainetta lystäät, ei siihen tarvi kysyä kenenkään lupaa. Markkinointikikkahan se vain on, että keksitään sukupuolille erituoksuiset aineet, pakataan ne erivärisiin pakkauksiin ja myydään ne sitten omille kohderyhmilleen. Miesten iho on lähtökohtaisestikin paksumpi kuin naisella ja hikoilukin vahvempaa, joten jätkien saippuoissa, dödöissä ja ihovoiteissa on tömäkämpi tuoksu kuin naisten vastaavissa.
      Sukupuolen lisäksi myydään myös elämäntapa-ajattelua: urheilevalle miehelle/ naiselle omat tuotteensa, trendejä tarkasti seuraavalle omansa, paljon matkustaville pienempiä pakkauskokoja, jne. jne. Varsinkin naisten kosmetiikassa luokittelu on viety huippuunsa. Meillehän myydään kauneudenhoitotuotteita mm. ikäryhmien ja ihotyyppien mukaan.
      Miesten hiukset ovat yleensä lyhyet ja siksi heille on helppoa markkinoida yksi tuote kahden sijaan, eli suihkugeeli jolla voi pesasta hiuksetkin. Jätkät, jotka pelaavat esim. futista tai kiekkoa ja käyvät suihkussa päivittäin, varmaan kiittävät siitä keksinnöstä: ei tarvi roudata kahta purkkia joka päivä treeniin!
      Ja joo, suihkugeeli on ihan samantyyppistä juoksevaa "pesuainetta" kuin nestesaippua, sillä on vain trendikkäämpi nimi, koostumus ja tuoksu. ;)

    • tuotteiden_hajauttaminen

      Miesten suihkugeeleissä on yleensä myös kosteuttavat ainesosat ja vahvemmat hajusteet mukana, ja ne ovat riittävän hellävaraisia myös hiusten ja jopa kasvojenkin pesuun.

      Naisten suihkutuotteet ovat tyypillisesti 1-in-7 tuotteita, yhteen tarkoitukseen tarkoitettu tuote on hajautettu useammaksi eri tuotteeksi jotka pitää kaikki ostaa ja käyttää useampia purkkeja jotta saa peseydyttyä. Suihkusaippua, vartalovoide, käsivoide, kasvopesu, shampoo, hoitoaine, hiusöljy. Siis miesten suihkugeeleistä jää jopa hiuksiin kaunis ja hyvä kiilto ja kosteutus, eikä tarvitse erillistä hiusöljyäkään, kuten naisten tuotesarjaa käyttämällä tarvitsee.

      • Kemiaa.opiskellut

        Tarkoitit varmaan 7in1. Kyllä no-vastataanpas-nimimerkki on ihan oikeassa, mainontaa ja markkinointia se on. Tuoksu on vain eri ja purkin/pullon väri; miehille "miehisiä" värejä. Kun lukee mitä tuote sisältää niin huomaa, että ihan samat aineet niissä on kuin naisille suunnatuissakin tuotteissa. Tuoksut, nimet ja värit vain suunniteltu kosmetiikkafirmojen mainostoimistojen toimesta selkeästi naisille ja miehille, jotta saadaan enemmän myyntiä. Ja harvoin miehet useaa tuotetta käyttää, joten siksi niille myydään näitä seven-in-one-tuotteita, joka on vain tyhmien kuluttajien kusetusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2278
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1974
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      87
      1783
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1618
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      39
      1359
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe