Miehille oma suihkugeeli ja shampoo?

ddfgdfg

Minkä takia miehille on omat suihkugeelit, saippuat ja shampoot? Millä tavalla ne on erilaisia kuin naisten? Onko outoa jos nainen käyttää miesten saippuoita ja shampoota? Niissä on vain niin hyvät tuoksut :)

4

1958

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dgdfgfgf

      Niin ja sitä mietin että miksi miehille on suihkugeelin ja shampoon yhdistelmä, mutta naisille ei? PS. onko suihkugeeli sama asia kun nestemäinen saippua?
      Anteeksi, mutta valaiskaa tyhmää :)

    • no-vastataanpas

      Saat käyttää ihan mitä pesuainetta lystäät, ei siihen tarvi kysyä kenenkään lupaa. Markkinointikikkahan se vain on, että keksitään sukupuolille erituoksuiset aineet, pakataan ne erivärisiin pakkauksiin ja myydään ne sitten omille kohderyhmilleen. Miesten iho on lähtökohtaisestikin paksumpi kuin naisella ja hikoilukin vahvempaa, joten jätkien saippuoissa, dödöissä ja ihovoiteissa on tömäkämpi tuoksu kuin naisten vastaavissa.
      Sukupuolen lisäksi myydään myös elämäntapa-ajattelua: urheilevalle miehelle/ naiselle omat tuotteensa, trendejä tarkasti seuraavalle omansa, paljon matkustaville pienempiä pakkauskokoja, jne. jne. Varsinkin naisten kosmetiikassa luokittelu on viety huippuunsa. Meillehän myydään kauneudenhoitotuotteita mm. ikäryhmien ja ihotyyppien mukaan.
      Miesten hiukset ovat yleensä lyhyet ja siksi heille on helppoa markkinoida yksi tuote kahden sijaan, eli suihkugeeli jolla voi pesasta hiuksetkin. Jätkät, jotka pelaavat esim. futista tai kiekkoa ja käyvät suihkussa päivittäin, varmaan kiittävät siitä keksinnöstä: ei tarvi roudata kahta purkkia joka päivä treeniin!
      Ja joo, suihkugeeli on ihan samantyyppistä juoksevaa "pesuainetta" kuin nestesaippua, sillä on vain trendikkäämpi nimi, koostumus ja tuoksu. ;)

    • tuotteiden_hajauttaminen

      Miesten suihkugeeleissä on yleensä myös kosteuttavat ainesosat ja vahvemmat hajusteet mukana, ja ne ovat riittävän hellävaraisia myös hiusten ja jopa kasvojenkin pesuun.

      Naisten suihkutuotteet ovat tyypillisesti 1-in-7 tuotteita, yhteen tarkoitukseen tarkoitettu tuote on hajautettu useammaksi eri tuotteeksi jotka pitää kaikki ostaa ja käyttää useampia purkkeja jotta saa peseydyttyä. Suihkusaippua, vartalovoide, käsivoide, kasvopesu, shampoo, hoitoaine, hiusöljy. Siis miesten suihkugeeleistä jää jopa hiuksiin kaunis ja hyvä kiilto ja kosteutus, eikä tarvitse erillistä hiusöljyäkään, kuten naisten tuotesarjaa käyttämällä tarvitsee.

      • Kemiaa.opiskellut

        Tarkoitit varmaan 7in1. Kyllä no-vastataanpas-nimimerkki on ihan oikeassa, mainontaa ja markkinointia se on. Tuoksu on vain eri ja purkin/pullon väri; miehille "miehisiä" värejä. Kun lukee mitä tuote sisältää niin huomaa, että ihan samat aineet niissä on kuin naisille suunnatuissakin tuotteissa. Tuoksut, nimet ja värit vain suunniteltu kosmetiikkafirmojen mainostoimistojen toimesta selkeästi naisille ja miehille, jotta saadaan enemmän myyntiä. Ja harvoin miehet useaa tuotetta käyttää, joten siksi niille myydään näitä seven-in-one-tuotteita, joka on vain tyhmien kuluttajien kusetusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe