asiaa helium itsemurhasta

itsemurha22

eli yritin tänään tappaa itseni heliumilla mutta lopulta soitin 112:seen kuullostaen aku ankalta... tuo on aivan toimimaton keino, en suosittele

itsemurhalle kuhtalainen 3/5,5

18

6270

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AIMAaa1

      Tais mennä pupu pöksyyn keskenkaiken.
      Kyllä syöpäsairas isäni onnistui tuossa täysin.
      Taitaa vain olla tahdosta kiinni mitä oikeasti haluaa.

    • MääränpäänäVapaus

      Eihän tuossa ole mitään vaikeaa. Varmin ja kivuttomin keino jota on tarjolla!

      Itse olen jo pullon ostanut ja mietin että mikä olisi oikea tilanne lähteä. Tuo tosiaan toimii täysin kivutta ja huomaamatta, 10 sekuntia ja taju lähtee. Minuutin kuluttua aivot ovat jo täysin hapettomat ja siinä kohtaa myös autonominen hermosto pysäyttää sydämen joten elvytys ei onnistu ja kuolema on 100% varma. Elvytys ei onnistu koska elvytyspainallukset kierrättävät vain jo valmiiksi hapetonta verta.

      Typpi toimii yhtä hyvin. Kumpaakin kaasua saa kotiinkantopulloissa eri verkkokaupoistakin. Kun ihminen hengittää enintään 10 litraa minuutissa ja jos haluaa varmistaa kaasun riittävyyden vaikkapa 10 minuutiksi ja kun noissa pulloissa on kai 200bar paine, niin suurempaa kuin 0,5L kaauspulloa ei varmasti tarvitse. Myynnissä on pieniäkin mutta 2L ja 5L pulloja löytyy useimmista kaupoista...

      Joskushan täältä kumminkin on lähdettävä, joten koen että minulla on oikeus määrätä itseni kohtalosta edes sen verran, kun elämä on päättänyt tarjota vuosikausia vain pelkkää sontaa kovista ponnisteluistani huolimatta. Kuten kirjoituksestani voitte päätellä, niin olen miettinyt asiaa jo pidempään ja tällä hetkellä olo on tyynen rauhallinen kun tiedän että kaikki on vihdoinkin omissa käsissäni.

      Ruumis mätänee, mutta uskon että sielulle on olemassa paikka jossa ei tarvitse tuntea tuskaa.

      • Kannattaako_sittenkään

        Häkä (hiilimonoksidi) on vielä varmempi, koska syrjäyttää hapen verestä joten ihan helposti ei elvytys enää onnistukaan.


      • MääränpäänäVapaus

        Hiilimonoksidin riittävä anostelu on vain haasteellista, jotenkin pitäisi varmistaa että sitä kulkeutuu tarpeeksi elimistöön ettei päädy aivovaurioiseksi toisten taakaksi.. Siinä mielessä nuo kaasut ja ja jokin läpinäkyvä pussukka tai kotelo pään suojaksi on pomminvarma tapa. Kaikki jalokaasut käyvät yhtä hyvin eli ***on loppuiset kaasut, Helium on ainoa joka on nimetty muulla tavalla mutta on siis myös jalokaasu.


      • MääränpäänäVapaus kirjoitti:

        Hiilimonoksidin riittävä anostelu on vain haasteellista, jotenkin pitäisi varmistaa että sitä kulkeutuu tarpeeksi elimistöön ettei päädy aivovaurioiseksi toisten taakaksi.. Siinä mielessä nuo kaasut ja ja jokin läpinäkyvä pussukka tai kotelo pään suojaksi on pomminvarma tapa. Kaikki jalokaasut käyvät yhtä hyvin eli ***on loppuiset kaasut, Helium on ainoa joka on nimetty muulla tavalla mutta on siis myös jalokaasu.

        Hyvin luokiteltu. Ite olen kanssa ajatellut hiilimonoksidia eli häkää eli CO:ta. Toimiskohan, että menee vaan ränsistyneeseen mökkiin ja pistää pellin kiinni? Ajattelin ottaa paljon alkoholia rohkaisuksi.


      • minkkilaukku kirjoitti:

        Hyvin luokiteltu. Ite olen kanssa ajatellut hiilimonoksidia eli häkää eli CO:ta. Toimiskohan, että menee vaan ränsistyneeseen mökkiin ja pistää pellin kiinni? Ajattelin ottaa paljon alkoholia rohkaisuksi.

        Nii, ja siis tietysti tulet kiukaan alla.


      • Nothing_to_lose

        Saako yksityishenkilö siis hankittua typpi- ja heliumkaasua ongelmitta?


      • Anonyymi

        Saa ihan laillisesti ja suomesta googlaat vain jonkun ilmapallokaupan sieltä saat suuttimen "lainaan" siihen enää letku muovipussi ja teipillä kaulan ympärille ettei tuu ilmavuotoja. Tota vaihtoehtoa mäkin olen itselleni miettinyt se on semmonen exitbag nopea ja kivuton taju lähtee nopeasti ja noutaja tulee sen jälkeen.


      • Anonyymi

        Miten teit tuon laskutoimituksen, että 2 tai 5 litraa riittää, jos hengität minuutissa 10 litraa?
        Tuon mukaanhan, noi määrät eivät ole riittäviä?


      • Anonyymi

        Minusta ei vaikuta kovin helpolta. Moni asia mietityttää kuten: Onko väliä hankkiiko kaasun ilmapallo/juhlakaupasta vai joltain ns. teollisuuskaasuja toimittavalta yritykseltä? Käsittääkseni kaikissa pulloissa on ilmapallosuutin. Saako tuohon suuttimeen kiinnitettyä letkun kunnolla? Jossakin käyttöohjeessa sanottiin, että suutinta täytyy taivuttaa/painaa, jotta kaasu saadaan ulos. Pitääkö tuota tehdä siis koko ajan? Siinä tapauksessahan homma ei onnistu jos tajunnanmenetyksen myötä ei pysty enää suutinta taivuttamaan ja kaasun tulo lakkaa. Ja miten varmistaa, että letkun toinen pää varmasti pysyy pussissa?


    • MinäElän

      Tyhmä.
      Tyhmempi.
      Tyhmin.

      Jos ei ole enää mitään jäljellä, ei millään mitään väliä, niin eikö kannata vaan elää? Edes piruuttaan?

      Minä katon tämän paskan loppuun asti.

      • minullajohäämöttää

        Ihan hyvä peruste tuokin pysyä täällä. Ei ajallinen nyt niin pitkä keikka ole ja koskaan ei tiedä että se vielä mukavaksikin matkalla muuttuu ja kun maaliviiva lähestyy, niin ei haluaisikaan vielä lähetä.


      • Hyväidea

        Todella hyvä idea, pakeneminen ei auta kummiskaan. Toisella puolen tietysti helpottaa joksikin aikaa kunnes on uusi elämä edessä ja sama tilanne, mutta kun kerran käy läpi tuli mitä tuli, niin ei ainakaan seuraavassa elämässä enää tartte kamppailla itsemurha-aikomusten kanssa.


      • entäjsoeitulekaan

        Entä jos ei tulekaan seuraava elämää? Huomaakin tuonpuoleiseesa ettei tuukaan toista kertaa. Oli vain oletus että toinen kierros tulee.Voi alkaa vituttaa että muut puhuneet paskaa tässäkin asiassa.


      • ihasama

        tuskinpa sitä kuolleena miettii seuraavien elämien mahdollisuutta kun ei oo millä miettiä. ei oo aivoja joihin jäis muistoja mistään.


    • Itsemurhaeikannata

      Veljeni ampui itsensä noin 20 vuotta sitten. Koska kuolleet sielut voivat kuulla vielä mitä maan päällä puhutaan niin sanoin hänelle, että kun olet nyt kuollut niin älä jää maan päälle roikkumaan vaan mene valoa kohti.

      Nyt sitten muutama kuukausi sitten kävin meedioistunnossa. Yllättäen veljeni ilmaisi itseään meedion kautta, hän kiitteli kovasti että olin auttanut häntä hänen kuolemansa jälkeen menemään kohti valoa, eli Luojaa. Hän sanoi vielä että elämä on lahja sitä ei saa antaa pois.

      Jos lähtee kesken tässä elämässä niin sama tilanne on edessä seuraavassa elämässä. Jos nyt pääsee eroon itsemurha-aikeista niin ei tarvitse kamppailla sen asian kanssa enää seuraavassa elämässä. Toisten yllyttäminen itsensä tappamiseen voi taas karmallisesti johtaa mahdollisesti omien itsemurha halujen lisääntymiseen joko tässä tai seuraavassa elämässä.

    • Apuaonsaatavilla
      • Anonyymi

        "Näillä keinoin monet pääsi itsemurha haaveistaan lopullisesti, https://beforeitsnews.com/v3/health/2018/2864550.html"

        Hyvä niin. Mutta entä jos on iatrogeeninen aivovaurio ja tunnekokemus puuttuu täysin? "sE oN vAiN MaSEnNuSTa." Jos ei ole enää ihminen, vaan pelkkä tunteeton androidi, niin eikö silloin ole täysin oikeutettua haaveilla itsemurhasta?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      548
      4017
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3464
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3090
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2382
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2240
    6. 227
      1688
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1329
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1310
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1110
    Aihe