Älkää luottako dermapenhoitoon,rypisti ihoni!

Anonyymi

Haluan varoittaa ihmisiä mikroneulauksen eli dermapenin mahdollisista seurauksista.
Minulle tehtiin pari kuukautta sitten ja se rypisti ihoani huomattavasti. Olin ennen hoitoa lukenut monta toimenpidettä koskevaa selostusta ja ihmisten kokemuksia hoidosta, joissa kaikissa ylistettiin sen erinomaisuutta.
Rohkaistuneena menin hoitoon, vaikka ihoni oli ikäisekseni hyvä, kuten toimenpiteen tehnyt plastiikkakirurginen sairaanhoitaja sanoi. Lopputulos oli, että vanhenin vuosia. Varsinkin leuastani tuli "mummon" leuka, täynnä ryppyjä, jotka alkavat alahuulesta.Leukaan tuli myös reikiä, jotka näyttävät isoilta huokosilta, mutta ovat pieniä lovia. Muut rypyt ulottuvat leuan kärkeen asti. Reiät näkyvät selvästi meikkivoiteen läpi, oikeastaan vain korostuvat,vaikka käytän ohutta meikkivoidetta. Paksu meikkivoidehan vain korostaa ihohuokosia. Sibeliusrypytkin syvenivät jonkin verran ja niiden väliin tuli myös pikku-uurteita. Vasemman kulmakarvan päällä on ihmeellinen kova kyhmy. Toisen silmän alle tuli syvä lovi ja ohimoille pieniä arpia.Poskien iho rypistyi huomattavasti. Pahin on kuitenkin leuka.

En tiedä, mikä meni pieleen.. Hoidonhan piti nimenomaan poistaa pikkuryppyisyyttä! Kaikkialla kehuttaan, kuinka loistava lopputulos on. En tiedä, vaikuttiko se, että hoito tehtiin kiireellä hoitajan myöhästymisen takia ja kesken toimenpiteen terä jouduttiin vaihtamaan, koska ensimmäinen tikkasi liian hitaasti. Tai sitten hoito oli iholleni liian raju. Olen nyt jälkikäteen lukenut erään kosmetologin kirjoituksen, jossa hän sanoo ettei itse tee mikroneulausta, koska se on iholle liian raju käsittely. Ehkä ikäkin vaikuttaa ja kunkin ihotyyppi.
Haluaisin tietää, onko muille tapahtunut vastaavaa?

2 kommenttia

Vastaukset

  • Ihan hirveän vaikea uskoa tätä. olen neulannut omatoimisesti yli 10 vuotta, näytän ikäistäni nuoremmalta.

  • Näyttelijä Lena Meriläinen sanoo nuorekkuutensa salaisuudeksi nimenomaan mesoterapian. Hänelläkin on ikää kuten tämän ketjun aloittajalla. Tiedä sitten mitä pitäisi uskoa neulaushoidoista. Sopivatko ne vain paksun ihon omaaville?

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.