Jatkuvat toistuvat parisuhteen fyysiset tappelut

mitenpäättymään

Lyömme toisiamme aina välillä. Tappelu yltyy siihen pisteeseen, että jomman kumman pää osuu johkin terävään ja sitten hakataan toista kostoksi päähän. Jos toiselle tulee mustelma, teen miehelle heti samallaisen. Hakkaan häntä kunnes hänelle tulee sama jälki mikä mulle tulee. Käydää päähän käsiksi ja potkitaan ja hakataan. Itellä ainakin on nollatoleranssi jos mies käy vähääkä päälle hakkaan 10kertasena takasi. Tää aiheuttaa hirveet ongelmat kun väkivallasta tulee koston kierre. Kuinka tämmösistä pikkutönäisyistä ja puraisuista vois molemmat oppia lopettaa väkivallan, ettei aina oltas kumpikin ihan ruhjeilla ja mustelmille ja naarmuilla. Tällä hetkellä molemmilla kuhmut päässä hakkaamisesta. Kumpikin varmaan haluis molemmin puolisen parisuhdeväkivallan loppumaan, mutta kerran kaks vuodessa meillä on kunnon matsi. Molemmat on niin jääräpäitä että jostain pikkujutusta alkaa kauhee pahoinpitely.

Millo taulut lentelee, millo ruuat. rakastan miestäni, ja uskon että hänkin mua. Toki mies voimakkaampi ku mä, mutta uskon että se ei tosissaan täysillä hakkaa mua.

10

846

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alkuperanen

      Tämän lisäksi myös käsissä raapimajälkiä, mustelmia. Miehellä mm. verta vuotavia haavoja mun tekeminä. Itellä pieni masennus ja fyysisiä sairauksia. Mies terve. Parisuhdepsykologiaan mies ei halua. Itse menisin.

    • suututtaa_tällaset

      huokaus.
      Minulle ja mun veljille opetettiin jo hiekkalaatikolla ettei toista saa lyödä. Peruskoulussa kerrottiin, että jokaisella ihmisellä on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen ja se oikeus on ehdoton. Toista ei satuteta fyysisesti ja that's it, siitä asiasta ei voi neuvotella. Jos tätä ei kukaan ole teille ennen sanonut, minä sanoin sen tässä ja nyt.

      Mikä tässä on noin vaikeaa?
      Toistan: Ei lyödä, ei purra, ei potkita, eikä käytetä henkistä väkivaltaa. Kehenkään ei käydä käsiksi, ei omaan puolisoon, ei omiin vanhempiin, ei lapsiin, ei vieraisiin ihmisiin. Piste! Tämä asia on ehdoton. Siitä ei voi neuvotella. Näin vaan on ja se on siinä.

      Jos tekee mieli käydä toiseen käsiksi, purra tai potkia, menet yhteen kohtaan seisomaan, vaikka nurkkaan tai heittäydyt lattialle/maahan mahalleen ja olet siinä naama seinää tai maata vasten, niin kauan kunnes mielihalu menee ohi. Olet vaikka loppuikäsi jos niin paljon vituttaa, mutta pois tulet vasta sitten kun hillitset itsesi.

      Samat sanat sun miehellesi. Pätee teihin molempiin.

      Jos tämä ei onnistu, lopettakaa riiteleminen. Jos se ei onnistu, muttakaa erillenne ja menkää molemmat vapaaehtoisesti laitoshoitoon.
      Jos tämäkään ei onnistu, joka kerran kun lyötte ja potkitte toista, nostakaa itseänne vastaan rikosilmoitus ja hakekaa sanktiot viranomaisilta. Teette riittävän montakymmentä rikosilmoitusta ja kas pääsette vankilan kaltereiden sisälle eroon toisistanne.

    • tööttöö

      Molemmat vähän turhan kuohahtavia luonteita. Olisko parempi elää yksin? Vai meinaatteko vielä vanhuksinakin hakata toisianne ja laskee kummalla on enemmän mustelmia? Väkivallalla on yleensä taipumus lisääntyä, kun sille antaa vallan.

      Tiedän yhden nuorehkon parin, jotka tappelee koko ajan tolla tavalla. Miehellä on jatkuvasti naama verinaarmuilla ja hampaat poikki, akalla silmät mustina. Akka ei voinut mennä työhaastatteluunkaan kun oli pärstä ruvella ja silmä kiinni muurautuneena, siinä meni potentiaalinen työpaikka. Outoa on rakkaus.

    • Hei mitenpäättymään,

      Kuulostaa siltä, että teidän molempien pitäisi muuttua. Ongelma ei ole vain toisen käyttäytymisessä, vaan molempien.

      Ensimmäinen askel voisi olla se, että puhutte avoimesti väkivallasta keskenänne. Tarkoitus ei ole syyttää kumpaakaan tai etsiä syyllistä, vaan hakea sitä, haluaako kumpikin muutosta.

      Toiseksi, ulkopuolisesta avusta voisi olla apua. Sain kertomuksestasi sen käsityksen, että väkivaltaa on ollut suhteessanne jo pitkään. Silloin tilannetta ei ole helppoa muuttaa yksin. Apua voisi löytyä esimerkiksi Lyömättömältä linjalta:
      http://www.lyomatonlinja.fi/web/guest/palvelut

      Toivottavasti pääsette irti väkivallasta.

      Vilppu H.
      pappi

    • ajatelkaany

      Kuinka te voitte satuttaa toisianne noin?Nyt on oikeesti otettava järki käteen molemmilla ja puhuttava ja todella muututtava tai sit ero.Mitä te voitatte tolla fyysisellä tappelulla?ne on aina niin turhia.Riidellä voi mutta miks pitää käydä käsiks?

    • Hölmölänväkeä

      Alkakaa harrastaa kamppailulajeja. Erikseen. Fyysisen ilmaisuhalun lisäksi voisi vaikka vähän sivistää itseään jotta tulisi resursseja muuhunkin kuin tappeluun, vaikkapa asioiden setvimiseen maltillisesti keskustelemalla. Ja yhdessähän ei ole pakko pysyä jos se ei tuota haluttua olotilaa.

    • Assdffghuut

      Ero ja hoitoon molemmat mut eri puolelle maata

    • Asiavoiollamyös

      Oletteko koskaan miettineet asiaa?? Usein laitosnuorista tulee väkivaltaisia. Minäkin löin surutta mun miestä monta vuotta ja aika aiheetta. Mä vaan kävin kimppuun. Mä olen muutenkin väkivaltainen mun ympäristölle, kuten olen huomioinut, niin mulla on piiloaggressiota aika paljon ja se alkaa olla jo aika vakavalla tasolla. Kaipa se on niiin, että jos kohdellaan tarpeeksi huonosti, niin sinä kostat sen. Mutta sitäkin on niin monentasoista. Toisilla on takanaan jotain, mikä aiheuttaa tuollaisen käytöksen. Mulla on esimerkiksi takana useita epäonnistuneita kirurgisia toimenpiteitä ja epäilen ne tahallaan aiheutetuiksi. Mä en saanut enää sitä kirurgia vastuuseen tollasesta teosta. Valitusoikeus oli vanhentunut ja muutenkin se on mun mielestä liian lyhyt ylipäätään. Ymmhh no päätinpä kostaa miehelleni tämän asian. Kerran kun olin juuri lyömässä häntä saksilla tajusin, ettei tää oo enää oikein, sillä hän oli syytön. Mutta tollasessa voi ja korostan sanaa voi mahdollisesti olla takana jokin todellinen väärinkäytös tätä puolisoa kohtaan, joka siis lyö, koska nyt kokee aiheeksi lyödä jotakuta, koska on itse kokenut suuria väärinkäytöksiä. Jos lyöjä on nainen, niin koetaan usein, että hän on pelottava koska lyöminen ei sovi naiselle, mutta ei siis miehellekään kylläkään. Mutta oletteko miettineet asiaa, että se voisi olla myös näin??

      • Asiavoiollamyös

        ja tiedoksenne vielä… mä pahoinpitelin henkisesti erään miehen erittäin pahasti. Se ei selvinnyt siitä. Mä odotin sitä ainoastaan ja kyllä hän oli ainoastaan itse syyllinen siihen mitä tein. Toisin sanoen, löin takaisin. Ette myöskään tiedä taustoja tästä asiasta, joten… no se.


    • ääliönexä

      Älkää vaan tehkö lapsia !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe