Kuntarekry

muutoksia_hakemukseen

Ohjeissa lukee, että et voi muokata, poistaa tai perua jättämääsi hakemusta.

No, sitä vaan, että miksiköhän sitten kuntarekry itse muuttaa tällaista hakemusta, jos teen johonkin toiseen hakemukseen jonkin tiedon eri tavalla? Mielestäni jätetyn hakemuksen pitäisi sitten kaikin puolin pysyä muuttamattomana.

Erittäin epäloogista.

Kävin nimittäin vertailun vuoksi tutkimassa toisen kunnan eräästä tehtävänimikkeestä jättämää työpaikkailmoitusta, verrattavana Kuntarekryssä hakemani toinen paikka lomakkeineen. No, jos esim. osoitetietoihini tässä kokeiltavana olevassa lomakkeessa siltä varalta että kokeilulomake tulisi jollakin tavalla sössittyä ja lähtisi eteenpäin niin kirjoitin osoitekenttään "tämä on kokeilu, jotta näen mitä lomakkeella kysytään". No, jotta tässä pääsi eteenpäin, tämä lomakkeen sivu oli tallennettava ja vasta sitten siirtyminen uudelle lomakesivulle.
No, sitten tämän lomakkeen kun olin täyttänyt, mutta jättänyt lähettämättä, kävin omalta Kuntarekryn työpöydältäni katsomassa hakemukset, ja joo, tämä osoitekenttään kirjoittamani tieto näkyi sitten vastikään oikeasti lähettämässäni hakemuksessa. Hienoa Kuntarekry! Mitäs varten te itse sitten teette mahdolliseksi muuttaa tietoja tällä tavoin! No, onneksi kävin vilkaisemassa, joten piti sitten käydä siitä kokeilusta vielä muuttamassa se osoitekenttä oikeaksi tiedoksi ja sitten tallentaa ja sitten poistua lomakkeelta ja sitten työpöydälle ja tarkastaa, että tieto muuttui myös siellä lähetetyssä hakemuksessa ja sitten vasta pistää se kokeilu roskakoriin!

JEP! Kunnallista logiikkaa. Muuten onko teillä suosittelijoita?

2

1186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ovatko_voimassa

      Mikähän merkitys näillä suosittelijoilla muuten on? Kun aikaisemmin, ennen Kuntarekryä laittoi oman kirjallisen, vapaamuotoisen hakemuksen, jonka liitteenä cv, niin en koskaan laittanut mitään suosittelijoita, paitsi ehkä muutaman kerran tuli liitettyä saamani kirjallinen suositus mukaan (työtodistus jossa suositellaan....), niin nyt tämä Kuntarekry lomakkeineen sisältää miltei aina tämän suosittelijakohdan! No, muistan aikaisemmilta opiskeluvuosiltani sen, että äidinkielen tunnilla tai missä sitä työhakemuskirjeen kirjoittamista harjoiteltiinkaan sanottiin, että suosittelija voi olla muukin kuin työnantaja, se voi olla joku tuttava, ystävä, joku jolla ei ole hajuakaan siitä työstä jota haet, mutta joka lämpimästi kertoo sinusta ihmisenä. No joo!

      Turhahan tästäkään on urputtaa, kun asiahan on tosiaan on niin, että osaamisella ei ole merkitystä, sillä työn voi opettaa! Sitä myös ihmettelen, etteivät aikaisemmat opintotodistukset, siis ne jotka osoittavat pätevyyden tehtävään, vanhennu,,,, että eivät sentään rupea näissä Kuntarekryissä esittämään että onko tämä sinun opintotodistuksesi tai työtodistuksesi, joissa kaikissa näkee, että olet uuttera, ahkera, osaava, yrität tai sanotaan että et yritä vaan teet työsi hyvin ellet erinomaisesti, niin kas kun eivät rupea esittämään että ovatko nämä voimassaolevia vielä!

      Siis tämä Kuntarekry on yks ... Tai no, ehkä se on yks... sitä varten, kun kunnallahan on se meininki, että tosiaan suhteet ne ratkaisevat asiat, siellä ei ole työpaikalle jos pääset, niin hyvin harvassa paikassa on edes esimiestä, joka hoitaa hommansa. Ei, ei ole esimiestä, on vain henkilö joka haluaa palkkansa eikä mitään muuta. Se on onnenpotku suorastaan jos on sellainen tyyppi esimiehenä, joka näkee tilanteen puolueettomasti, ei asetu kenenkään puolelle, näkee tilanteen, huomaa missä mättää, yrittää ratkaista asiaa, ja ennen kaikkea johtaa työtä eikä anna porukan keskenään johtaa hommia, jolloin siellä on kymmenen erilaista klikkiä ja jokainen ajaa jonkun yksittäisen tyypin asiaa, sen sijaan että tehtäisiin töitä, eikä kenenkään tarvitsisi pelätä joutuvansa pelatuksi sivuun epäasiallisin keinoin! Ei, tällaista ei monestakaan paikasta kunnalla löydy, päinvastoin siellä löytyy näitä pelaajia! Typeriä tyyppejä.

      • Anonyymi

        Minäkään en suosittele Kuntarekryn paikkoja. On ollut useampia tapauksia, että olen hakenut pula-alan töitä, niin he ovat haastattelussa määränneet hakemaan massatyöttömyysalojen töitä.

        Käytännössä Kuntarekry on jo valikoinut ennen työpaikkailmoituksen julkistamista, kenet he valitsevat ko. paikkaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe