Kuntarekry

muutoksia_hakemukseen

Ohjeissa lukee, että et voi muokata, poistaa tai perua jättämääsi hakemusta.

No, sitä vaan, että miksiköhän sitten kuntarekry itse muuttaa tällaista hakemusta, jos teen johonkin toiseen hakemukseen jonkin tiedon eri tavalla? Mielestäni jätetyn hakemuksen pitäisi sitten kaikin puolin pysyä muuttamattomana.

Erittäin epäloogista.

Kävin nimittäin vertailun vuoksi tutkimassa toisen kunnan eräästä tehtävänimikkeestä jättämää työpaikkailmoitusta, verrattavana Kuntarekryssä hakemani toinen paikka lomakkeineen. No, jos esim. osoitetietoihini tässä kokeiltavana olevassa lomakkeessa siltä varalta että kokeilulomake tulisi jollakin tavalla sössittyä ja lähtisi eteenpäin niin kirjoitin osoitekenttään "tämä on kokeilu, jotta näen mitä lomakkeella kysytään". No, jotta tässä pääsi eteenpäin, tämä lomakkeen sivu oli tallennettava ja vasta sitten siirtyminen uudelle lomakesivulle.
No, sitten tämän lomakkeen kun olin täyttänyt, mutta jättänyt lähettämättä, kävin omalta Kuntarekryn työpöydältäni katsomassa hakemukset, ja joo, tämä osoitekenttään kirjoittamani tieto näkyi sitten vastikään oikeasti lähettämässäni hakemuksessa. Hienoa Kuntarekry! Mitäs varten te itse sitten teette mahdolliseksi muuttaa tietoja tällä tavoin! No, onneksi kävin vilkaisemassa, joten piti sitten käydä siitä kokeilusta vielä muuttamassa se osoitekenttä oikeaksi tiedoksi ja sitten tallentaa ja sitten poistua lomakkeelta ja sitten työpöydälle ja tarkastaa, että tieto muuttui myös siellä lähetetyssä hakemuksessa ja sitten vasta pistää se kokeilu roskakoriin!

JEP! Kunnallista logiikkaa. Muuten onko teillä suosittelijoita?

2

101

  Vastaukset

  • Mikähän merkitys näillä suosittelijoilla muuten on? Kun aikaisemmin, ennen Kuntarekryä laittoi oman kirjallisen, vapaamuotoisen hakemuksen, jonka liitteenä cv, niin en koskaan laittanut mitään suosittelijoita, paitsi ehkä muutaman kerran tuli liitettyä saamani kirjallinen suositus mukaan (työtodistus jossa suositellaan....), niin nyt tämä Kuntarekry lomakkeineen sisältää miltei aina tämän suosittelijakohdan! No, muistan aikaisemmilta opiskeluvuosiltani sen, että äidinkielen tunnilla tai missä sitä työhakemuskirjeen kirjoittamista harjoiteltiinkaan sanottiin, että suosittelija voi olla muukin kuin työnantaja, se voi olla joku tuttava, ystävä, joku jolla ei ole hajuakaan siitä työstä jota haet, mutta joka lämpimästi kertoo sinusta ihmisenä. No joo!

   Turhahan tästäkään on urputtaa, kun asiahan on tosiaan on niin, että osaamisella ei ole merkitystä, sillä työn voi opettaa! Sitä myös ihmettelen, etteivät aikaisemmat opintotodistukset, siis ne jotka osoittavat pätevyyden tehtävään, vanhennu,,,, että eivät sentään rupea näissä Kuntarekryissä esittämään että onko tämä sinun opintotodistuksesi tai työtodistuksesi, joissa kaikissa näkee, että olet uuttera, ahkera, osaava, yrität tai sanotaan että et yritä vaan teet työsi hyvin ellet erinomaisesti, niin kas kun eivät rupea esittämään että ovatko nämä voimassaolevia vielä!

   Siis tämä Kuntarekry on yks ... Tai no, ehkä se on yks... sitä varten, kun kunnallahan on se meininki, että tosiaan suhteet ne ratkaisevat asiat, siellä ei ole työpaikalle jos pääset, niin hyvin harvassa paikassa on edes esimiestä, joka hoitaa hommansa. Ei, ei ole esimiestä, on vain henkilö joka haluaa palkkansa eikä mitään muuta. Se on onnenpotku suorastaan jos on sellainen tyyppi esimiehenä, joka näkee tilanteen puolueettomasti, ei asetu kenenkään puolelle, näkee tilanteen, huomaa missä mättää, yrittää ratkaista asiaa, ja ennen kaikkea johtaa työtä eikä anna porukan keskenään johtaa hommia, jolloin siellä on kymmenen erilaista klikkiä ja jokainen ajaa jonkun yksittäisen tyypin asiaa, sen sijaan että tehtäisiin töitä, eikä kenenkään tarvitsisi pelätä joutuvansa pelatuksi sivuun epäasiallisin keinoin! Ei, tällaista ei monestakaan paikasta kunnalla löydy, päinvastoin siellä löytyy näitä pelaajia! Typeriä tyyppejä.

   • Minäkään en suosittele Kuntarekryn paikkoja. On ollut useampia tapauksia, että olen hakenut pula-alan töitä, niin he ovat haastattelussa määränneet hakemaan massatyöttömyysalojen töitä.

    Käytännössä Kuntarekry on jo valikoinut ennen työpaikkailmoituksen julkistamista, kenet he valitsevat ko. paikkaan.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   118
   7342
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   2062