Pienituloiset ei kuluta

IhmeKyllä

uutisissa kerrottiin suurena uutisena tänään, että pienituloiset ei kuluta.
Onkin merkittävää ja tutkimuksen arvoista tutkia sitä ihmettä, että pienituloiset ei kuluta !

aiemmin on tutkittu esim. että työttömät on syrjäytyneitä, kroonisia työttömiä, osaamattomia, laiskoja, epäkelpoja, piilotyöttömiä, pitkäaikaistyöttömiä, jne.....jne..

17

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kierremakaroniajokapäivä

      pienituloiset ei kuluta, joten kulutuksista saatavat verot eivät kerry, joten pienituloiselle annettavavista tuloista verokertymäkään ei kerry.
      Suomessa ollaan näivettymisen syöksykierteessä.

      Syön kierremakaronia joka päivä lisäkkeenä, että näen lautasellakin suomen taloudentilan symbolin.
      Itseasiassa Suomen vaakunasta saisi ottaa pois sen naurettavan pitkäkarvaisen kulkukissan ylipitkine morapuukkoineen, ja tilalle laittaa kierremakaroni pystyasentoon ruskeakastikkeeseen...

    • MarkkintalousUskontoSeis

      Köyhien tehtävä olisi nöyrästi tarttua rikkaiden huijjaus täkyyn, kuluttamiseen !
      Kun kulutat olet orja !!

      Joten nyt kulutus lakkoon, kaikki kulutus seis !
      - Se on markkinatalous uskontoon tehoava lakko.

      • RosvotSankareina

        Markkinatalous on yhteiskunnan alasajon malli, jumalaton meininki,
        ryöstä , hyväksikäytä, kienottele, raiskaa ja rikastu, niin olet suuri saastainen sankari !!


    • aisaatanasentään

      No ei kuluta niin kun ei oo rahaa mitä kuluttaa.

      Sipilä vie ne viimisetki sentit

      • aisaatanasentään

        Ostan halpaa ja ulkolaista. Suomen firmat on kohta konkurssissa kun kellään rahaa ostaa kallista kotimaista.


    • laskenta_taitoinen

      Tai sitten muut ostaa ja todella kalliilla ulkomaista: Juuri luin että keskimäärin jokainen Suomalainen tulisi maksamaan taistelu hävittäjien uusimisesta 2000 euroa/nuppi. Ainoa ongelma tässä on, että Suomessakin on lähes puoli miljoonaa ihmistä, jotka eivät tienaa yhtään mitään. Tämän päälle on n. 600 000 työttömyysetuudella tai sitä pienemmällä summalla toimeen tulevaa. Lisäksi on paljon lapsia ja eläkeläisiä - joiden rahat siis kierrätetään. Täytyy kyllä sanoa, että ne jotka maksaa - maksaa tosissaan! Keskiluokka ei ilmeisesti ymmärrä tilastoja ja tähänkin on taas tultu. Kohta taas leikataan lisää, kun rahat menee lainan maksuun hävittäjien saamiseksi. Ja onhan niitä muitakin kohteita - jotka ovat vieläpä älyttömiä. Hävittäjistä kun voisi jotain maksaakin - vaan ei älyttömyyksiä.

    • Tyhjästä.ei.kuluteta

      Suurinosa tuloista menee asumiseen ja ruokaan.

    • Jep, pienituloisilla on ekologisesti kestävä elämäntapa. Työttömät pitäisi nostaa jalustalle sankareina, jotka säästävät luonnonvaroja tuleville polville.

      • Supersankari_on_hän

        Totta puhut outsider1 ! Pienituloinen saattaa elää koko elämänsä neliökilometrin suuruisella kantti-kertaa-kantti alueellansa. Ei matkustele ulkomailla tai kotimaassakaan ikinä. Pois se hänestä. Ei välttämättä poistu kotoansa kuin vain käymällä kaupassa, terveyskeskuksessa ja leipäjonossa. Todella ihailtava ekologinen elämäntapa ja asenne. Ottaakaa siitä elämän mallia te planeetan ryöstäjä ökyilijä porhot !

        Pienituloinen ei kehtaa edes lisääntyä. Siltäkin kantilta arvioituna pienituloisen ihmisen ekologinen jalanjälki on minimoitu. Pienituloinen elää lyhyen elämän. Mikä upea ryhdikäs asenne. Pienituloinen on myös kansantalouden kannalta Supersankari. Hänen rahansa kun ei valu ulkomaille kuin nimeksi. On kierrätyksen mestari. Suurin syöpä Suomen vaihtotaseelle ovat todistetusti suurituloiset ökylijä porhot. He myös tuottavat tolkuttomat määrät ympäristöä ja planeettaa pilaavaa saastetta.


    • 12p19

      Pienituloiset prosentuaalisesti kuluttavat kaikki varansa ruokaan ja muihin elämän perustarpeisiin. Eikä rahat riitä noihinkaan. Kayllä vissi on niin.

    • valtionkassa

      Pienituloinen saa usein vuokrakämppäänsä asumistukea. Jos asuu vuokralla yksityisellä, niin sehän tarkoittaa käytännössä loppupeleissä sitä, että valtio maksaa asumistuen muodossa, vuokralaisen kautta osakkeen omistajalle isot rahat vuosien saatossa. Jo valmiiksi varakkaat vuokranantajat usein säästävät näitä rahoja tileillä vuosi kaudet. He eivät tuhlaa niitä, eli eivät lisää ostovoimaa. Halvemmaksi tulisi säätää laki, jonka mukaan vuokrat laskettaisiin todella alhaisiksi niin, että pienituloisella olisi varaa maksaa vuokra ilman asumistukea. Vuokranantajalle tulisi silti voittoa, vaikka ei tietenkään enää niin paljon. Ja valtio säästäisi huimat summat rahaa. Ja everybody win, win. Miksi ei tämmöistä tajuta? Vielä jokupäivä käy vähintäänkin niin, että vuokrat eivät alene, mutta asumistuet lopetetaan. Silloin on puolet suomalaisista kadulla.

    • valtionkassa

      Myös sellainen laki olisi hyvä, että työtönkin voisi saada asuntolainaa. Ja siihen asuntolainaan saisi sitten lyhennyksiin asumistukea. Jonakin päivänä työttömälläkin olisi sitten velaton asunto ja asumistuen maksamisen voisi lopettaa. Tänä päivänähän pitkäaikaistyötön saa muiden tukien lisäksi asumistukea hamaan tappiin saakka. Valtio voisi jotenkin siis edes yrittää tukea omistus asumista. Mutta kun ei. Työttömänä olet koko elämäsi ajan yhteiskunnan elättinä ja makselet valtion piikkiin jättimäisiä vuokria jo valmiiksi rikkaiden taskuun.

      • AsumistukiSeis

        valtio, ja isot puolueet tukee härskiä ahnetta asumisella keinottelua, ja työttömät ja pakolaiset on tässä tulon siirrossa välttämätön ja tärkeä osa !!
        - eli verovaroista rahat asuntokeinottelun tukeen !!!


    • KöyhänäSuomessa

      Laitoin kulutuksen seis, kun työt ja palkka loppui.
      Kun ei ole rahhaa, niin ei ole rahhaa.
      Töihin minua ei enää lasketa kun olen 57v. Käytännössä on täysin turha hakea töitä, kun palkka töihin en näemmä minnekään kelpaa.
      Olen myös pudonnut kela työttömyys rahalle. Nyt Te toimisto ja mopa terrori koittaa pakottaa minut tekemään töitä ilman palkkaa. Karenssilla uhittelevat, ja yhden karenssin olen jo saanut. Mutta orjaksi en ole aikonut alkaa. Minulle riittää köyhyys, en kaipaa enää orjuutta ilman palkkaa. Koska orjuus ei paranna tilannetta yhtään.

      Kumma maa ja kummat tavat, toisilla on liikaa rahaa ja osa kansaa on ajettu kuin teuras karja leipäjonoihin ! Todellinen hyvinvointivaltio ! 1,5 milj työtöntä jo, jos tilastoja ei kaunistella....

      • SuomalainenKöyhyys

        Samoja tuntoja täällä. Olen 56v. ja töistä ulkoistettu. Uutta palkka työtä ei löydy, ,, tulevaisuudessa tulee minimi eläke..jne.. siis aitoa suomi köyhyyttä !!

        Ikäni suomeen veroja maksaneena nyt erityisesti vtuttaa vielä katsella, kun tänne tunkee afrikasta väkeä, joka saa heti korkeammat sosiaaliedut kuin kaltaiseni suomalaiset työttömät.
        Ne turistit kun ei ole edes veroa suomen maksaneet, ja silti kaikki edut ja lomailu on ilmaista.

        Suomi on syvässä sdp-vihreä-kokoomus-kepu naiviudessa muuttunut kehitysmaaksi suomalaisille.


    • PirunPieniTuloiseyt

      Pienituloiset elävät sossutuilla ja kuormittavat yhteiskuntaa suunnattomasti. Parasta olisi ajaa nämä ulkomaille loisimaan.

      • AhneudenKuvaa

        Suurituloiset elävät liian korkeilla palkoilla, ahneella keinottelulla, ylisuurilla eläkkeillä, eduilla, vero-alella, ek mtk tuilla ja kuormittavat yhteiskuntaa suunnattomasti. Parasta olisi ohjata nämä ahneet maksamaan veroa ! Osallistumaan yhteiskuntaan muutenkin kuin riistäjinä !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3023
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2112
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1943
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe