Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Seurakunnnan tila

kunnallekaikki

Kunnanhallituksen esityslistalta selviää että seurakunnan ylläpitämä Leijonapuisto siirtyy kunnan hoidolle. Aidan pystyttää myös kunta ja hinta on 15.000 euroa! Konkkakypsä koko srk, asunnot myynnissä vuokrattuna jne. Pääasia että talo on hieno. Katto on kyä hirveässä kunnossa vaikka juuri maalattu. Taattua laatua.

23

648

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • räpylä

      Entisen leijonapuiston vastuuhenkilönä oli aidassa olleeseen lappuun merkitty V. Leinonen. Sama touhu jatkunee, joten lienee paikallaan kysyä, KUKA siitä sitten oikeesti vastaa.

    • Kukaonasialla

      Kunnan ei tähän pidä lähteä, ei missään tapauksessa?. Minä en kirkkoon kuulumattomana hyväksy. Kunta kerää verot ja seurakunta myös. Seurakunta maksakoon itse keräämillään veroilla tai sitten kiinni koko puisto.
      Kirkkoon kuulumattomille ei pidä maksattaa uskovaisten leikkipuistoja.

      • räpylä

        Sepä ei ollutkaan pelkästään seurakunnan leikkipuisto. Siinä oli aika monta tahoo mukana ainakin alunperin, entisen puiston portin pielessä oli laatta, jossa mm. Lions club, MLL, kunta, seurakunta jne...


    • Korkeinveromeillä

      Esityslistan investointien muutoksissa sanotaan, että on sovittu leikkipuiston ylläpidon siirtämisestä kunnan vastuulle ja nyt tarvitaan 15 tuhatta aitaan. Kuka on sopinut kunnan puolesta tukea rikasta kirkkoa. Kirkko voi nostaa veroja, niinhän kuntakin melkein vuosittain tekee. Kunta ei kykene järjestämään edes lääkäripalveluja asukkailleen, mutta mamujen eteen tehdään kaikki. Rahaa kylvetään joka paikkaan ja pelaamiseenkin riittää miljoonia Kunnanjohtajan hallintotieteiden maisterina tulee tietää mitkä ovat kunnan tehtävät, jos ei tiedä tätäkään, niin aina voi tilata konsultin tätäkin asiaa selventämään.

    • Kääntyilijä

      Kyllä 15 tonnilla saa komeen aidan . Onkohan hiukan yläkanttiin hinta laskettu

    • Tontinomistajavastaa

      Kenen tontilla se on ja kuka sen ylläpidosta on tähän asti vastannut?

    • eikuulukunnanauttaa

      Kunnanhallituspäätti sitten rakentaa aidan. Jos seurakunta ei osaa hoitaa raha-asioitaan, niin ei niitä pidä kuntaveroista maksaa, vaan kirkollisveroista.

      • keskustaeläväksi

        Ei pidä kunnan osallistua joka paikkaan. Nythän kunta on ottanut osaa uuden ravintolan ulko-osien maalaamiseenkin. Miksi ihmeessä yksityisen omistamaa taloa? Kunnostaisivat keskustaa esi. istutuksilla ja penkeillä. Suunnitelma siitä on tehty about 20 vuotta sitten jo.


      • vanhatensin

        Nyt kaikki talkoisiin! Hautausmaalle nurmikkoa leikkaaman. Veikon konekin lahjoitti taulutelevision. Muut mukaan. Itse katsoisin ensin olisiko esim. vanhainkodilla tarve tuollaisille isoille lahjoituksille. Isomman kehän vissiin saa päänsä päälle lahjoittaessaan seurakunnalle.


    • Eikuulukunnalle

      Kunta rakensi aidan toisten tontille verorahoilla. Olisivat keränneet kirkossa kolehdin, ettei kirkkoon kuulumattomien olisi tarvinnut maksaa sitä

    • kääntyilijä

      Onkos tollanen aidan teko edes kilpailutettu ? Luulis et sen olis saanu puoleenhintaan jostain muualta.

      • kilpaillapitää

        Kunta kilpailuttaa vain , jos hankintalaki vaatii sen. Kuntalaisten etu olisi kilpailuttaa. Kunnanjohtaja vastasi kysymykseen johdannaisista, että rahoitusjuttuja ei tarvitse kilpailuttaa. Hän sitten teki johdannaissopimuksia Pohjola Pankin kanssa ja lasku on miljoonia tappiollinen. Miksi antavat kusettaa? Ei ole omat rahat kysymyksessä.


    • pakanaksi

      Onko oikein että kirkostaeronneet,lapsettomat joutuu maksamaan seurakunnan menoja lasten leikkipaikkoja koskien?
      IL-lehti tutki ja julkaisi piispojen mm: Mäkisen ja Askolan ryyppäämisiä ja ravintolamässäilyjen kuluja. Kuinka johtavat virkamiehet ryyppäävät ja juhlivat seurakuntien verorahoilla? Miten tämä on mahdollista? Eikö kukaan valvo näitä tosiuskovaisia ja heidän elämäntapojaan?

    • uskovienkerhokoasialla

      Kunnanvaltuuston kokous 11.7.2016 pidetään seurakuntatalolla. Onko kunnan oma valtuustosali remontissa? Tiloja löytyy tarkoitukseen muualtakin, ettei tarvitse uskovaisten tiloihin mennä. Onko kilpailutettu??

      • eioikeesti

        Kato kunnalla on ylimääräistä rahaa lahjoittaa seurakunnalle.


      • mikääneipelasta

        Tarkoitus oli käydä kuuntelemassa eilen johdannaisiin liittyvää valehtelua, mutta jäin pois. Seurakunnan tilat eivät ole oikea paikka pitää kunnan kokouksia. Harkintakyky taas petti päätäjiltä ja varsinkin niiltä jotka toimivat kunnan ja kirkon valtuustoissa.


      • oikeinvaiväärin
        eioikeesti kirjoitti:

        Kato kunnalla on ylimääräistä rahaa lahjoittaa seurakunnalle.

        Päättäjät sössineet seurakunnan rahat. Nyt paikkaillaan taloutta kunnan kassasta. Sellaista se kahdella jakkaralla istuminen teettää. Eivät ymmärrä miltä tämä ulospäin näyttää.


    • pakanatkinovatihmisiä

      Jouni Neste on tehnyt valtuustoaloitteen, että valtuuston kokoukset järjestetään paikassa, johon on esteetön kulku ja esteetön pääsy kokouspaikalle.

      http://kunta.ruovesi.fi/dynastia/kokous/2016470-10.HTM

      Hyvä ehdotus Nesteeltä. Seurakuntatalo ei kuitenkaan täytä vaatimusta, eikä hän sitä esitäkkään kokouspaikaksi. Minä kirkkoon kuulumattomana en seurakuntatalolle tule. Pakanoilla ei ole kuulemma asiaa ulkorappusia pidemmälle. Esteet eivät ole fyysisiä vaan muita. Muitakin tiloja löytyy Ruovedeltä kokouksien pitämiseen.

      Neste näyttää olevan kirkkovaltuuston jäsen kuten moni muukin kunnanvaltuutettu. Hyvä uskovelikerhoko?

      • ihmettelijöitä

        On selvitettävä mikä on järkevintä (edullisuus päättäjille on sivuseikka) Hissi kunnantalolle joko kaidehissi-päätyyn pieni tavarahissi joka täyttää pyörätuolilla liikkuvan turvamääräykset. Myös luiskan voisi rakentaa,onhan sellainen kerrostaloon tehty yhdelle käyttäjälle.
        Nämä jäisi kunnan veronmaksajien omaisuudeksi. Montakohan politiikasta kinnostunutta invaliidia on? Jos vuokratiloissa pidetään kokoukset,menee vuodessa halvimman vaihtoehdon hinta.
        Taitaa olla koira haudattuna tähänkin puuhasteluun. P-aukisen kunnan rahoilla on törkeää leikkiä. Sairaalan aulahan on hyvä paikka kun ei ole lääkäreitä eikä pian muutakaan toimintaa,ja siellä on istuimet sellaisia että kokoukset ei kestä kauvaa koska "pyrstö" ei kestä näitä epämukavia penkkejä.
        Käsidesipullo on käytävänpäässä,joten voi pestä kätensä hölmöistä päätöksistä poislähtiessä.


      • jyrkkäei

        Kunnan päätökset tullaan tekemään moskeijoissa, jos tähän suostutaan. Ei missään nimessä kokouksia seurakuntaan. Voi hitto näitä esittäjiä. Visun kylässä puolet on jo muslemeita. Ruoveden päättäjät hyväksyvät kaiken ja siksi nämä mädättäjäsuvakit ottavat vallan.


    • Järkeätoivon

      Näyttää moni kirkkovaltuuston henkilö olleen ehdokkaana viime kunnallisvaaleissa, mutta jääneen rannalle. Onko tässä nyt jokin hanke saada nämä henkilöt kunnanvaltuustoon tarjoamalla kokoustiloja. . Tästä tulee valtakunnallinen uutisjuttu, kun kirkkoon kuulumattomat pyritään syrjäyttämään politiikan ulkopuolelle. Koittakaas uskovaiset nyt hieman harkita miltä tämä ulospäin näyttää.

    • Ehtoollisviinisaariittää

      Juonittelultahan tämäkin näyttää. Vedotaan esteettömään pääsyyn kokoukseen, jotta kokoukset voidaan siirtää seurakuntaan. Rakennusvaiheessa jo kuulin, että kunta tulee tukemaan tätä järjetöntä rakennushanketta vuokraamalla tiloja kokouksia varten. Kunnan verorahoilla ei pidä tukea seurakuntataloa. Kirkko verottaa ja voi nostaa veroprosenttiaan. Tai säästää piispojen viinalaskuissa.
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14339331/kirkolla-hurjasti-viinaostoksia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe