Kaveri erittäin vihainen, mitä teen?

entahtoisi

Yksi mun hyvä ystävä on mulle tosi vihainen ja itse en syytä oikein ymmärrä. Meillä on siis neljän kaverin porukka jossa ollaan. Tämä suuttunut osapuoli suuttui eilen minulle, kun tästä meidän porukasta yksi mua erittäin lähellä asuva kaveri pyysi ulos ja hänen mukanaan oli myös toinen kaverimme.
Olin heidän kanssa ehkä noin alle 2 tuntia ja yksi kavereistani pisti kuvan yhteiseen kik ryhmäämme. Ja tämä neljäs näki sen ja suuttui.. Okei selvitettiin tuo riita vaikken itse tuosta asiasta suuttuisikaan. Tänään hän kysyi voinko olla hänen kanssaan ja kysyin äidiltäni enkä voinut, nyt hän on erittäin suuttunut mulle ja luulee että haluun hänestä eroon...
Tää kaveri on mun kanssa samalla luokalla ja en haluaisi kohdata häntä jos ollaan riidoissa. Mä olen pyytänyt anteeks että loukkasin häntä ja kertonut etten halua hänestä eroon, hän ei kuitenkaan vastaa viesteihini.

Mitä teen?

14

3702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosiystävyys

      Mene juttelemaan. Kysy ystävältäsi, että mikä sun on. Silleen sä menet ikään kuin puolitiehen vastaan ja välität siitä miltä sun ystävästä tuntuu, eli toteutat todellisen ystävän tehtävää: pidät huolta ystävyyssyhteesta joka on sulle tärkee.
      Tai sä voit pyytää sitä ystävääsi jonnekin kaksin sun kans, ilman niitä muita, ja korjata silleen sitä rikkoutunutta ystävyyttä. Kun ootte kaksin ja voitte jutella rauhassa, kandee kerrata ne äidinkin sanat, jotta ystävä ymmärtää sen syyn miksi sä et päässyt lähtemään tapaamiseen, jne.
      On ihan normaalia, että ystävilläkin menee sukset joskus ristiin, tulee riitaa jne. mut ei sille pahalle ololle saa antaa periksi. Riitatilanteet pitää selvittää, eikä paeta kaikkia epämiellyttäviltä tuntuvia tilanteita.
      Mieti miltä susta itsestä tuntuis, jos sä pahoittasit mieles jostain, eikä sun ystävät sitten välittäis mitään sun olostas. Vieläkö kutsuisit heitä ystäviksesi? Tuskin.

    • Anonyymi

      Minun kaverini on ollut pitkään vihainen että puhuin hänestä selän takana koska olin pettynyt häneen mitä teen?lisäksi hän oli vieläkin vihainen siitä että törmäsin häneen vahingossa pulkkamäellä enkä muistanut pyytää anteeks

    • Anonyymi

      Kannattaa varmaan pyytää häntä sopivalla hetkellä olemaan kanssasi, sekä myös olla hänelle kiltti!

    • Anonyymi

      Tänään minulla ja minun kaverillani oli riita mutta riitelimme viesteillä eli: hän oli laittanut someensa piirto videon en ollut edes huomannut sitä yhtäkkiä mieleeni tuli idea että voisin tehdä piirto videon no tottakai ystäväni näki sen heti ja kysyi matkinko häntä? Sanoin en sitten ystäväni vastaa ÄLÄ EDES YRITÄ MÄ TIIÄN ETTÄ SÄ MATKIT MUA! Minäpä vastaan että voisiko ystäväni nyt vain ymmärtää että en matkinut häntä siitä sitten alkoi aikamoinen rumba laitoimme toisillemme ääni viestejä huusin yhessä aika lujaa ystäväni vastaa tais mennä tunteisiin olin siitä todella vihainen sitten riitelimme taas ja sain lopulta riidan siihen pisteeseen että ystäväni itki ajattelin että mitä mä oon oikeesti tehny koitin epätoivoisesti itkeä itsekkin että ystävälleni tulisi myös syyllinen olo mutta se ei onnistunut lopulta päädyin laittamaan anteeksi pyyntö viestin ystäväni vastaa ekana tälläisellä emojilla😞 olen kirjoittamassa uutta viestiä että eikö ystäväni voi pyytäää minulta anteeksi? Mutta kyllähän se viesti sieltä tuli olen nyt onnellinen että olemme taas hyvissä väleissä!:)

    • Anonyymi

      Noniin siis mun paras kaveri oli laittanut profiilikuvaksi yhdellä filtterillä mutta se ei näkyny siinä profassa nii sit mä keksin että voisin laittaa sen saman filtterin ja laitoin sen proffaks ja sit se mun paras kaveri näki sen ja syytti mua matkimisesta ja se on semmone joka suuttuu tosi helposti ja isosti nii sit sanoin sille et en tienny et se oli se sama filtteri(en oikeesti tienny ku se ei näkyny siinä) nii sitte kysyin et "sovittu? " ja se sano et mieti eli siis se on mulle ihan hemmetin vihainen nii nyt se ei enää vastaa mulle ja ku se näytti sen koko kuvan nii sit vasta tajusin nii vaihdoin sen mun proffan mut se on mulle silti vihane MITÄ MÄ TEEN!?!!??

      • Anonyymi

        ÄLKÄÄ MATKIKO. Se kertoo vain omasta huonosta itsetunnostanne. 😂 Matkijahan kertoo matkimisellaan, ettei ole tyytyväinen itseensä ja tekemisiinsä, koska matkii muita.

        "Copycat" eli matkija on erittäin rasittava matkakumppani, vaikka jotkut (viisaammat?) sanovatkin, että matkimisen kohteen pitäisi ottaa matkiminen kohteliaisuutena, koska eihän kukaan ala tylsää tai muuta vastaavaa kadehtia ja matkia.

        Mutta totuus on, että, mahdollisesta imartelevasta sivumaustaan huolimatta, useimmat matkimisen kohteeksi joutuneet katsovat, että se on peevelin rasittavaa ja ärsyttävää, että joku tekee tai hankkii samoja, mitä itse on tehnyt tai tekee.

        Ainut mistä voi repiä aitoa iloa on se, että matkijahan on kuitenin se ikuinen kakkonen, koska se, joka ensin jotain teki, on tietysti se aito ja alkuperäinen.

        Ja ainahan sitä voi keksiä jotain uutta, jos matkitaan. ja olla jatkossa kertomatta siitä, jos ihan oikeasti haluaa välttää niitä matkijoita.

        Lisäksi kannattaa muistaa realiteetin eli se, että tässä maailmassa on todella vähän asioita, joita vain yksi ihminen keksisi tehdä. Useimpia asioita on jo joku muu tehnyt ennen sinuakin, ja useimpia tehdään, vaikka sinäkin niitä teet. Mitään aidosti "uniikkia" ei pahemmin ole olemassakaan enää. Vain, jos joku lähipiirissä tieten tahtoen toistaa samat asiat kuin sinäkin, voidaan puhua ärsyttävästä matkimisesta.


    • Anonyymi

      Mitä useampi kokki sen huonompi soppa. Kaikki tuovat omat mausteensa ihmissuhteisiin. Joa kaveruksia on monta, sitä useampaa maustetta löytyy. Ihmehän tuo olisi, jos ei jotain sanomista, kateutta ja riitaa tulisi.

      Eipä ole neuvoja antaa. Olen itse aina tyytynyt yhteen ihmiseen, jonka seurassa viihdyn. Muun muassa juuri tuosta syystä.

    • Anonyymi

      Esitä vaan leppeää kavereille ei jätetä mitään tyyppiä. Joskus nekin onnistuu.

    • Anonyymi

      Mun serkku suuttuu kun jekutettiin mun kaveria ja kerroin kaverille seuraavana päivänä totuuden koska mun serkulla oli sen mun kaverin numero( en enää tiiä mitä tehdä)😭

      • Anonyymi

        Oon yrittänyt kysyä siltä että miksi se vihaa mua mut se ei oo kertonuja koko aika vaan laittaa semmosia viestejä et se vihaa mua(mun serkulta)


    • Anonyymi

      Tänään yhdellä tunnilla, kun kaveri mun takapuolella yritti laittaa sen jalkoja mun tuolille niin hän osui minuun jaloilla ja se toistui. Kerroin opettajalle, että hän häiritsee, koska sitä se oli, koska se toistui niin monta kertaa. Opettaja sitten kielsi häntä tekemästä niin ja sitten se loppui. Mutta samalla tunnilla se kaveri sano toiselle mun kaverille että he eivät puhuisi mulle. Ja nyt ne ei vastaa viesteihin vaikka näkevät ne. Olemme siis kolmen kaverin porukka. MITÄ TEEN!

      • Anonyymi

        Sanoitko ensin kaverilles et lopettaa häirinnän?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      3926
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      13
      2141
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      24
      1638
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1477
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1428
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1341
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1228
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1154
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1089
    10. 22
      1066
    Aihe