Uusnatsijärjestön johtaja

Nfkfkdkdkd

Suomidemokraatit sanoutui irti natsismista jotenka Soldier of Odin -uusnatsijärjestön johtaja sanoutui samantien irti Suomidemokraateista. Kertoo aika paljon näistä natsipartiopojista.

38

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vai johtuisiko äsken saadusta tuomiosta? Valitettavasti.
      - "Pahantekijä tulee eristää tarvittaessa yhteiskunnasta. Tämä tarkoittaa käytännössä ehdotonta vankeusrangaistusta. Valtion on suojeltava kansalaisia myös valtion omilta kansalaisiltaan, jotka eivät noudata yhteiskunnan normeja."
      http://suomidemokraatit.weebly.com/yleisohjelma.html

      • Jos yksi tekee vapaa-ajallaan rikoksen, niin onko kaikki kyseisen ryhmän jäsenen syyllisiä?
        -
        -
        -
        -
        -
        -
        -
        -
        -
        -
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        Jos näin on, niin koko Espanjan jalkapallojoukkue on diskattava EM:kisoista.
        Eihän se nyt käy laitaan, et joku (muutama) kaveri saa tehdä laittomuksia. Käytännössä koko joukkuehan sitä harrastaa, vai väitättekö ettei tuota asiaa joukkueen sisäpiirissä tiedetty?
        http://yle.fi/urheilu/3-8949067


    • Kemiläinen_86

      "Kertoo aika paljon näistä natsipartiopojista."
      Natsipartiopojat ovat omassa vainoharhaisessa päässäsi. Soldiers of Odin ei liity millään tavoin natseihin. Soldiers of Odin on turvannut kemiläisten kulkemista Kemin teillä ja ovat olleet poliisin apuna siinä tehtävässä.

      • fggggggg

        Sinä elät jossain todella oudossa rinnakkaistodellisuudessa.


      • Ahhahahahhahahah

        Turvallisuus kaduilla onkin teidän Sons of Onanian reppanoiden toimesta muuttunut sekä liikenteessä että baarien edustalla. Siitä löytyy sekä uudempaa että vanhempaa tuomiota ja onnettomuusuutista.

        Poliisin apuna ette kuitenkaan ole olleet, vaan poliisin tehtävinä.


    • hyväodinit

      Vellihousut yrittävät pilkata Odineita aivan suotta. Odinit tekevät asioita aktiivisesti toimimalla, toisin kuin tuo vaippaporukka joka länkyttää paskaa. Kyllä näen että nuo suvakit sun muut natsiksi toisia haukkuvat ovat se suurin vaara maallemme. Odineille sanon, HYVÄ ODINIT!

      • Ahhahhahahahhahahaha

        Ei niitä tarvi pilkata. Reppanat on hoitaneet asiansa niin hienosti että faktojen kertominen riittää naurunalaiseksi tekemiseen. Onanoikaa ihan rauhassa vaan.


      • jhjhjhjhjhjhjhjhg

        Lasketaankos OdinFührerin saamat pahoinpitelytuomiot "aktiiviseksi toiminnaksi"? Taitaa olla pakko laskea, muutenhan tuo "toiminta" käsittää lähinnä tyhjillä kaduilla laahustelua. Tai no... Tappoihan se yksi onanisti ittensä ja ikävä kyllä jonkun sivullisenkin pelleillessään prätkällään Torniossa.


    • Saadn

      Keräsi kuitenkin merkittävän määrän kannattajakortteja puolueelle. Saattaa nyt kaduttaa. Politiikassa ei taida olla tulevaisuutta, ellei perusta omaa puoluetta, hankala nähdä että pääsisi muissa puolueissa ehdolle.

    • hjitsi

      Suomidemokraatit on ainoa vaihtoehto, ainoa maahanmuuttokriittinen puolueeksi haluava yhdistys. Kaikkien tulisi nyt tämä ymmärtää ja haudata sotakirveensä yhdistääkseen voimansa todelliseen taistoon. Joukkiot säntäilevät hyvän asian puolesta sinne tänne, siitä ei ole mitään todellista hyötyä saada asiaansa kuuluviin. Tämä juna menee pian ohi, viimeisiä mahdollisuuksia yrittää saada kansallinen voitto. Onkin eri asia onko ryhmittymillä järkeä tätä ymmärtää, on aina ollut ja ilmeisesti niin on jatkossakin, kymmenpäiset aatteen sisaret ja veljet kokoontuvat ympäri suomen huutamaan iskulauseitaan, se on hyvä että ääntä pidetään ja mennään kotiin suunnittelemaan uutta tempausta, mutta muuttuuko mikään, ei !
      Kaikki jotka haluavat saada äänensä paremmin kuuluville, kaikki jotka haluavat että vihdoin jotain todellista tapahtuu, täyttäkää Suomidemokraatit ry kannattajakortteja.


    • Reppanoitahan_ne_on

      Odinien "isänmaallisuus" jaksaa huvittaa. Ryhmän johtajan aate on Saksasta, lupa odinien perustamiseen kysyttiin Ruotsista johdetulta natsiryhmältä joka kannattaa Suomen valtion tuhoamista ja odinien nimi norjalaiselta jumalalta.

      • Shkdkdbdbdbd

        Ei unohdeta sitäkään että reppanaporukan tiedotus on venäläisten käsissä ja Putinin toiveen mukaista.


      • sdfghsdfghdf

        Ja imago sekä hierarkia on kopioitu pohjois-amerikkalaisilta prätkäjengeiltä. Löytyykö noista laumoista montaakaan joka ei olisi joskus tuomittu jonkinlaisesta pahoinpitelystä tai muusta perseilystä?


    • Paitsi_että

      Mitä ihmeen merkitystä sillä on mistä tämä puupääaines sanoutuu irti ja mistä ei?

    • Mmmtti

      Maassamme vallitsee käytäntö etenkin pienten ryhmittymien kesken, jokainen ährää omalla hiekkalaatikollaan vuodesta toiseen ja haaveilee muutkoksesta ymmärtämättä että yhdessä heissäkin olisi voimaa. Mikäli Suomidemokraatit eivät pääse puolueeksi on peli menetetty taas pitkäksi aikaa. Muita vastaavia ei ole näköpiirissä eikä varmaan tällä menolla tulekkaan.

      • on.se.vaikea.tajuta

        No se tästä vielä puuttuisi että suomidemokraatit ois puolue! Nyt jo asiat perseellään niin sitten ne vasta olisivatkin.
        Suomessa ei ole muuta ongelmaa kuin että kohta enempi eläkeläisiä kuin työikäisiä ja sitä henkilöpyramidia ei saa muuten oikeinpäin kuin nuoria maahanmuuttajia hankkimalla. 1970 - tähän päivään on nussittu liian vähän. Ei ole ollut tarpeeksi syntyvyyttä. Kuka ne meidän eläkkeet sitten maksaa???


    • Mmmtti

      on se.vaikee.tajuta., katsoppas mitä maailmassa tapahtuu, toki moni haluaa paritella ja matujen kanssa onhan se varmaan kivaa puuhaa, mutta pala palalta siinä annetaan pois omaa kulttuuriamme ja kotimaatamme.
      Onneksi tässä ei tarvitse nähdä sitä tragediaa mikä on tällä menolla väistämättä edessä.
      Jos vaihtoehtoinen puolue on sinulle punainen vaate, ei se välttämättä muille sitä ole.

      • on.se.vaikea.tajuta

        Eli olet rasisti natsi jolle kansan hyvinvointi on toissijainen asia kunhan vain kulttuuri säilyy.
        Sinullahan se näyttää olevan kommunismin piirteitäkin kun näet asiat että valtion tehtävä on elättää kansalaisensa vaikkei valtiolla olisikaan siihen resursseja?? Harmi vain kun lähempänä parikymmentä vuotta ollut jo työelämässä ja kortistossa 3 pv. Koko aikana. En mielellään kyllä elättäisi kaltaisiasi yhteiskunnan elättejä mutta nyt ei siihen ole mahdollisuutta vaikuttaa. Mutta tulevaisuudessa tulee etuudet laskemaan todella reilusti kun työtätekevien määrä vähenee ja elätettävien määrä kasvaa entisestään eläköitymisen myötä. Sitten ihmetellään miksi ei suomeen invesroida mitään?? Kuka tänne investoi kun ei ole työntekijöitäkään. Hyvä talouskasvu ja hyvät oltavat vaatii paljon resursseja mitä suomessa ei nyt ole. Jos tänne saadaan 1 000 000 nuorta ihmistä lisää niin se kyllä lisää työllisyyttä jos myöskin työttömyyttä mutta mitä sillä taas on väliä kun on varaa elättää ne työttömätkin. Kohta siihen ei ole varaa kun ei talous kasva kunnolla.

        Mutta jos ideologia on että kulttuurimme pitää pysyä muuttumattomana, valkoisen pysyttävä valkoisena ja mitä me ydinvoimalla kun onhan meillä sähköt niin tulevaisuus globaalissa mailmassa ei ole kovin ruusuinen.


    • Ahhahhahahahahah

      Nämä natsipojat on olleet sitä vastoin töissä max 3 pv elämänsä aikana.

      • Fhjkngiog

        Siis puolet enemmän kuin tämä aahahaaha.


      • urho.tuokkosmaa

        "Nämä natsipojat on olleet sitä vastoin töissä max 3 pv elämänsä aikana. "
        Sinäpä olekin erikoinen natsipoika.


    • Unto.Koppiaho

      "Soldier of Odin -uusnatsijärjestön johtaja sanoutui samantien irti Suomidemokraateista."
      Soldiers of Odin ei liity millään tavoin uusnatseihin. Soldiers of Odinin toiminnan ansiosta ns. elintasopakolaisia on alettu palauttaa kotimaahansa ja hallitsematon pakolaisvirta on laantunut. Soldiers of Odin -järjestön jäsenet tekevät pyyteetöntä toimintaa kaikkien kemiläisten ja suomalaisten hyväksi. He ovat ahkeria kansalaisia. Otetaan esimerkiksi Kemin Soldiers of Odin -järjestön perustaja ja pääkoordinaattori. Hän tekee pitkää päivää rahtarina. Ajot suuntautuvat milloin Ivaloon ja milloin Hankoon. Väliin mahtuu myös ulkomaan keikkoja aina Milanoon asti. Eipä taida toista vastaaviin suorituksiin yltänyttä löytyä Kemistä.

      • Jdkdkdkdkdkdj

        Sons of Onania ei ole saanut mitään järkevää aikaa, eivät saa nyt eivätkä tule koskaan saamaan. Kaljaan ja thaimaalaisiin hormoneihin kiintynyttä roskasakkia.


      • Ahhahhahahah

        Pää-fuhrer on nimenomaan uusnatsi. Lapsellista paskaa.


      • Kfkfkfkffk

        Heppu on lähinnä harhainen magneettimedian lukija. Lisäksi sillä on ajokortti. Hieno homma.


      • killodiini

        Todellakaan pakolaisvirran tyrehtyminen EI OLE miltään osin sons of onanian aikaansaannoksia. Vai kuinka moni heistä on käynyt syyriassa ja sielläpäin vakauttamassa tilannetta että turvapaikansaannille ei ole enää perusteita.

        Aivan turha yrittää edes väittää että onanian spedet olisi saanut mitään aikaan muutakuin pari oikeusjuttua pahoinpitelyistä ja valheellista uutisointia mitä muka olisivat saavuttaneet. Roskasakkia koko porukka, hankkisivat kunnon harrastukset kukainenkin heistä.


      • Saara.Haaravirta
        killodiini kirjoitti:

        Todellakaan pakolaisvirran tyrehtyminen EI OLE miltään osin sons of onanian aikaansaannoksia. Vai kuinka moni heistä on käynyt syyriassa ja sielläpäin vakauttamassa tilannetta että turvapaikansaannille ei ole enää perusteita.

        Aivan turha yrittää edes väittää että onanian spedet olisi saanut mitään aikaan muutakuin pari oikeusjuttua pahoinpitelyistä ja valheellista uutisointia mitä muka olisivat saavuttaneet. Roskasakkia koko porukka, hankkisivat kunnon harrastukset kukainenkin heistä.

        "kuinka moni heistä on käynyt syyriassa ja sielläpäin vakauttamassa tilannetta että turvapaikansaannille ei ole enää perusteita. "
        Ei tarvitse mennä minnekään vakauttamaan tilannetta, sillä ministeritkin ovat todenneet, että suurin osa maahamme tulleista ns. turvapaikanhakijoista ei ole lähtöisin hädänalaisilta alueilta. He ovat tulleet maahamme hakemaan helpompompaa elämää, kun Suomi maksaa heidän oleskelunsa. Samalla on heidän tekemänsä rikokset, varsinkin joukkoraiskaukset ja pahoinpitelyt, ovat lisäntyneet räjähdysmäisesti verrattuna heidän määräänsä. Ilman Soldiers of Odinia tilanne olisi muuttunut suomalaisille sietämättömäksi. Soldiers of Odin on katupartioinnillaan turvannut kemiläistenkin kulkua


    • MelkoinenSankari

      Tällä hetkellähän tuo levittää Facebookissa natsien propagandatekstiä siitä kuinka holokaustia ei koskaan tapahtunutkaan vaan on juutalaisten keksimää valhetta. Pari päivää sitten se kirjoitteli kuinka odinien vastustajilta pitäisi laittaa "polvet paskaksi" eikä "lakipykälät kiinnosta". Ja pari viikkoa sitten sai ehdollista vankeutta törkeästä pahoinpitelystä.

      Ei se ihme ole että useammallakin ulkomaisella turistisivulla kehotetaan välttämään Kemiä vaarallisena kohteena.

      • Khjiäh.khjiäh

        Voisitko laittaa tänne edes kaksi sellaista ulkomaista turistisivua meidänkin pällisteltäväksi, jossa Kemi luokitellaan vaaralliseksi?
        Äläkä sitten tätä laita, koska se on jo median ja muidenkin taholta tutkittu olevan pelkkää propakandaa.
        Tiettävästi kirjoittaja on salanimellä esiintyvä kemiläinen vasemmisto aktivisti ja freelance toimittaja M T
        http://goscandinavia.about.com/od/finland/fl/The-Worst-Cities-in-Finland.htm


      • Ahhhahhahahahahah

        Nämä onania-pojat on myös kovia esiintymään salaa, ilmeisesti häpeävät tätä hukkapätkä-fuhreria kun pitää olla naama huivin peitossa.


      • voihyvänenaika
        Khjiäh.khjiäh kirjoitti:

        Voisitko laittaa tänne edes kaksi sellaista ulkomaista turistisivua meidänkin pällisteltäväksi, jossa Kemi luokitellaan vaaralliseksi?
        Äläkä sitten tätä laita, koska se on jo median ja muidenkin taholta tutkittu olevan pelkkää propakandaa.
        Tiettävästi kirjoittaja on salanimellä esiintyvä kemiläinen vasemmisto aktivisti ja freelance toimittaja M T
        http://goscandinavia.about.com/od/finland/fl/The-Worst-Cities-in-Finland.htm

        En ole tuo kommentoija mutta tiedän että jollain kiinalaisella matkailusivustolla tuosta puhuttiin, sillä täällä opiskeleva kiinalaistuttavani mainitsi siitä.

        Mistä ihmeestä keksit väitteesi että tuo "M T" olisi joku vasemmistoaktivisti? Ihan naurettava väite, onhan se selvää että tuo kirjoittaja ei ole Suomessa käynytkään. On ihan normaali käytäntö noilla sivustoilla että netistä otettua tekstiä julkaistaan keksityn toimittajan nimellä, eikä siihen liity Kemi tai Vasemmistoliitto millään tavalla.


      • Khjiäh.khjiäh

        Jos lukee tarkkaan ton blogikirjoituksen, nii kyllä huomaa kirjoituksen olevan lähtöisin sellaisen suomalaisen henkilön mielialasta joka vihaa kaikkea perussuomalaisuuttaa ja oikeistoa edustavaa ajattelumallia. Lisättynä päissään reuhaava suomalainen mies ja kaiken lisäksi täällä ei turisti (arabi/afrikkalainen) pääse oikeanlaiseen wc:n kyykkypaskalle, muualle kuin lähimpään pusikkoon.
        Olen joskus lukenut tämän M T:n ja hänen hyvän ystävänsä K A:n juttuja, niin eipä kaukaa heitä toi linkki jonka laitoin.
        Mutta edelleen kaipaan niitä todellisia matkailusivustojen arvosteluja joissa suoranaisesti kehoitetaan välttämään Kemiä? Aivan sama millä kielellä on kirjoitettu.


      • Oikea_oikeistolainen

        Nämä odininreppanat ei ole oikeistoa nähnytkään. Oikeistolainen arvostaa koulutusta, sivistystä, yritteliäisyyttä ja yksilönvalintaa. Odininreppanoista tuskin kaikki on käyneet edes peruskoulua loppuun, ihan kaikista terävimmät taitaa olla jopa tehtaalla duunareina, vähän yksinkertaisemmat ajaa autoa ja suurinta osaa ei ole huolittu mihinkään töihin. Yksilönvalintaa ei ole koska ei kapasiteetti (vaikea sana, tiedän) riitä valitsemaan, joten on keksitty tällainen löyhä reppanapartio jossa ei tarvi kuin kuunnella innokasta muttei älykästä johtajaa. Älä sekoita tätä roskasakkia oikeistoon.


      • ahahaahaa

        yksinkertaisemmat kemiläinen riitä sekoita tätä peruskoulua vasemmistoaktivisti


      • Ahhahhahahaha
        ahahaahaa kirjoitti:

        yksinkertaisemmat kemiläinen riitä sekoita tätä peruskoulua vasemmistoaktivisti

        Kannattaa välttää niitä täplikkäitä sieniä katupartiossa.


      • Khjiäh.khjiäh

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      179
      4079
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      115
      2626
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2224
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2185
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      53
      1896
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1495
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      107
      1361
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1332
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1170
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1051
    Aihe