viestittelyn lopettaminen

minanko

Erosin noin puoli vuotta sitten miesystävästäni. Ihan asiallisesti asiasta ilmoitin ja perustelin päätökseni. Hänellä alkoi ilmaantumaan niin itsekkäitä piirteitä ja outoa käytöstä.
Tässä on nyt puoli vuotta tullut alkuun viestejä. Poisti itse minut loukkaantuneena erosta facesta jne.
Minua se ei haitannut. Viestejä tuli alkuun noin sata päivässä. Haukkumista, kehumista, mielipuolista avautumista. Sanoin ei kiitos, en halua sinua takaisin, suhde on loppu. Uhkailin poliisilla ym.
Ihan sama vaikken ole antanut mitään vastakaikua. Nykyään viestejä, intiimejä kuvia tulee muutamia viikossa.
Välillä haukkuu, välillä kehuu, välillä muistelee ihanaa suhdettamme, välillä anelee takas. Kehuskelee naisillaan. Lähettelee eri naisten kuvia minulle sekä naisten kuvia jotka hänen mielestään muistuttaa minua. Kuvia minun antamista lahjoista roskiksessa.
Kyselee miksi olin siihen kellon aikaan siellä ja siellä? On nähnyt minut jonkun miehen kanssa.
Oletteko törmänneet vastaavaan?
Tajuaako tuollainen koskaan lopettaa? Mikä idea tässä nyt on takana?

22

884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parempaapäivänjatkoa

      Ehkä se on vain hänen purkukeinonsa ja kaikkien niiden tunteiden läpikäymistä eroprosessissa sisältäen sekä hyviä että huonoja fiiliksiä, hän ei ole hyväksynyt eroanne ja hänelle se on shokki. Myös jätetyksi tuleminen on rankkaa ja satuttaa aina sekä vaikuttaa negatiivisesti omaan itsetuntoon. Suhteessanne on ollut kuitenkin kaksi syyllistä ja sinussakin on ne omat huonot puolensa, joista toinen myös yrittää kertoa viesteillään. Sinuna kiinnittäisinkin huomion juuri niihin, koska jokaisella on ne omat kipupisteensä suhteissaan ja niistä voi ottaa opiksi sekä kasvaa myös itse ihmisenä. Ei kannata vastata hänen viesteihin, koska se provosoi vain lisää. Jos häiriköinti tapahtuu vain puhelimitse, niin kaikista helpoiten selviäisit tilanteesta vaihtamalla puhelinnumerosi, mutta jos hän alkaa häiriköidä ovesi takana ja pyrkiä kontaktiin, niin silloin ei auta muu kuin kutsua poliisi paikalle. Hänen kanssaan asiallinen keskustelu eron syistä ja asioiden halkipuhuminen ei onnistu ainakaan tässä vaiheessa, koska hänen mielensä kuohuu liiaksi. Ehkä joskus jossain vaiheessa kun kumpikin olette ihmisinä kasvaneet yli erostanne, voitte vielä keskustella asiallisestikin eronne läpi.

    • eimitäänsentapaistaenää

      On mulla ollut sentyypinen tapaus, viestejä tuli päivässä noin parikymmentä, aina kontrolloi missä olen, halusi skipesaa aina puhua ja video päällä, ettei olisi ma muulla. Mun "sekopää" oli ulkomaalainen ja yli 50v., uh huu mitä tapaus oli, ei ikimaailmassa ei halua koko miestä nähdää, laitoin facen ja puhelimen esto. Nyt pelleile muiden naisten kanssa samalaista peli.

    • Yubk

      Kysyt että mikä idea tässä on takana. Kyse on hänen halustaan hallita sinua. Kaikki nuo järjettömät viestittelyt kertovat vallanhalusta. Älä vain erehdy pitämään tuollaista käytöstä merkkinä rakkaudesta.
      Et voi muuta kuin pysyä kylmänä, älä reagoi, älä vastaa puheluihin. Jos selittelet, jos pyytelet että älä viestittele enää, hän tulkitsee sen niin että tämäkin on kommunikointia, että olet jollain tapaa vieläkin hihnan päässä kiinni.
      Tuollaisen pitäisi kyllä loppua jos pysyt viileänä, reagoimattomana. Hän tajuaa että viimeinenkin side on katkennut. Jos kuitenkin tulee väkivaltaisia sävyjä hänen käytökseensä, silloin täytyy heti ottaa yhteyttä poliisiin.

      • Helpotuksen.huokaus

        Olet kohdannut narsistin. Varaudu vielä pahempaan, keksii kyllä keinot. Vaihda puhelinnumerosi ja pistä salaiseksi. Onnea, että uskalsit lähteä suhteesta, pelastit terveytesi. Jaksamista :)


    • mitenjaksaasamaa

      Kannattaa hakeutua mielenterveystoimistoon.

      • huuhuuhu

        Kannattaa miettiä omaa rakkausriippuvaista käytöstään kun aina samanlaista skeidaa.


    • holtitonko

      Kerro J:lle että sait taas yhden hullun satimeesi rakkausriippuvaisessa pelissäsi. Ehkä iso mies pelottaa hulluja seuraajia. Minkä sille voi kun olet noin ylivertaisen ihana että miehet sekoavat. Jos minä saisin naisen sekoamaan, niin luultavasti tunnistaisin omassa käytöksessäni jotain virheitä. Harvoin sitä törmää ihan oikeisiin vakaviin psyykeongelmaisiin.

    • No hyvä nainen olet loukannut narssistista ihmistä ja paljon. Onnittelut. Olet niitä harvoja jotka osaavat lähteä ennenkuin on sidottu siten ja täten nassun omaisuudeksi.
      Kyllä tuo loppuu kun näkee että kiusa valuu kuin hanhen selästä alas. Tsemppiä

    • askalfd

      Tärkeintä on, että et vastaa millään tavoin. Kiellät viestittelyn selkeästi ja sen jälkeen et enää reagoi. Jos viestejä tämän jälkeen tulee häiritsevästi, voit ilmoittaa poliisille. Samoin, jos viesteissä on jotain, minkä koet uhkaavaksi. Valitettavasti viestit pitää tämän takia säästää...

    • oppeliini1

      Vain älä vastaa mihinään sen viestittelyihin, älä edes lue niitä, Osaatko poistaa vietit lukematta niitä?
      Niin kauan tuo sairas mies pommittaa sinua kun saa sinulta vastakaikua. Kun vastakaikua ei enää tule. pommitus loppuu.

    • voieitätä

      Jep. Täyshiljaisuus vain.

    • rakennuskonsultti

      Miesparka

    • hetitoimi

      Hae lähestymiskielto nyt!
      Turvakielto ja osoite salaiseksi.
      Mies on rajaton eli tos hullu

    • vastailija

      Osaat varmaankin arvioida, onko mies vaarallinen. Jos ei ole, niin ota viestit huumorin kannalta. Ehkä hän löytää jonkun toisen ja jättää sinut rauhaan.

    • Säälittävämieson

      Niin kestä vielä hetki eiköhän lopu jossain vaiheessa. Jos ei lopu niin estot päälle ja lähystymiskielto hakemaan!

    • Biaats

      On tuttua. Ei ehkä ihan noin pahaa ollut mutta yli vuoden eron jälkeen sitä kesti. Ja suhde loppui koska mies petti toistuvasti. Ei vaan suostunut uskomaan, että suhteemme on loppu (tein kaikkeni, ihan loppumetreilläkin annoin hänelle mahdollisuuden valita minut sivusuhteen sijaan mutta kun ei niin ei). Sain kaikenlaisia viestejä; haistattelua, vihaa, inhoa, katkeruutta, kaipausta, ikävää, rakastamista, ihailua... Hän vertaili minua "uusiin" naisiinsa, luetteli mitä niissä on paremmin kuin minussa, kuinka paljon enemmän niiltä saa seksiä jne. Seuraavaksi hän itki, että miksi hylkäsin hänet.

      Ero oli itsellenikin raskas ja vieroitusoireet kovat, koska olimme 12 vuotta yhdessä, mutta oli pakko vain purra hammasta ja olla reagoimatta hänen juttuihinsa, oli ne sitten mitä tahansa. Runsaan vuoden päästä hän jätti rauhaan.

      Ja mies on korkeassa virassa tärkeässä asemassa yhteiskunnassa, ulospäin erittäin asiallisen ja hallitun oloinen "menestyjä" (miksi niitä naisia kai aina tuli hänelle ovista ja ikkunoista eikä pystynyt niitä vastustamaan), josta ei ulkopuolinen ihan heti tuollaista käytöstä uskoisi. Mutta miehen sisällä taisikin asua pikkupoika joka haki hyväksyntää, ja jonka hylkäämiskokemus sai sekaisin.

      • pitäisikö

        Mahtaneeko tuollainen tyyppi pystyä hoitamaan virkaansa oikein. Pitäisikö hänet ilmiantaa. Ilmeisesti vainoaa virkansa puolesta joitakin ihmisiä.


    • hiljaisuustoimii

      Yhteydenpito kannattaa tosiaan katkaista mutta jos viestit kuitenkin pystyt säästämään lukematta niitä niin on näyttöä häntä vastaan jos tarvitset.

    • poiujkl

      Tuttua käytöstä. Olin 20v naimisissa miehen kanssa, joka käyttäytyi noin jo ennen eroa. Lähdin etten itsekin myrkyttyisi niistä syytöksistä, panetteluista ja jatkuvasta kontrollista. Tervettä käytöstä tuo ei ole ja tunnusta useammankin persoonallisuushäiriön miehen käytöksestä. Exäni kaksoisveli on ollut pakkohoidossakin mielenterveyssyistä ja uskon että miehenikin sairastui, mutta mitenkään ei ollut valmis myöntämään asiaa.
      Pitkän yhteiselon jälkeen ei voinut noin vaan katkaista yhteydenpitoa koska on yhteistä omaisuutta myytävänä ja jaettavana. Välillä kaikki sujuu hyvin ja helposti, välillä ei saa mitään yhteyttä. Välillä olen huora, lutka petturi ja välillä taas elämänsä nainen, jota ilman ei voi elää. Käy kyttäämässä liikkeitäni töissä ja vapaa-aikana ja vieläkin määräilee mitä saisin tehdä ym. Sairasta.
      Vaikka syyt on molemmissa ja äitinsä syyttää minua kaikesta, ei ihan kaikki nyt kyllä uppoo. Liian kauan kestin.

    • sairasihminen

      Käy poliisilaitoksella ja kerro asiat niinkuin ne ovat. Vaikuttaa henkisesti sairaalta ihmiseltä joka voi tehdä mitä vain.
      Varo liikkumasta yksin ulkona etenkin pimeässä. Mieleltää sairas ihminen ajattelee, että jos hän ei saa sinua ei saa kukaan muukaan.
      Rakkaudesta puhuminen on täysin typerää, kun teot puhuvat muuta, tämä on hyvä jakaisen ymmärtää.

    • sirpasilakka

      Mun mielestäni sekoaviin kumppaneihin on aina osasyyllisenä se jättäjä. Sillä on ihan hirveän suuri merkitys, että miten eron hoidat ja miten siitä eroamishalusta kerrot. Jättäjän pitää olla johdonmukainen, ei enää epäröidä yhtään, mutta silti antaa mahdollisuus keskustella eron syistä, kuunnella ja, ennen kaikkea, antaa mahdollisuus lähteä kohti tulevaisuutta oman arvonsa tuntien. Henkisesti sairaat on erikseen, ja niitä löytyy porukasta vähemmän kuin terveitä.

    • lsdkfjldkj

      Täytyy kompata tuota, että sillä on merkitystä miten jätetään. Jätetyksi tuleminen on rankkaa jo itsessään ja jos siihen liittyy epäselvyyttä niin jätetty ei ikäänkuin pääse ajatuksista irti vaan yrittää ja yrittää saada selvyyttä miksi näin kävi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      69
      4938
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1846
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe