Elämme "virtuaali" todellisuudessa

Virtuaaliaelämää

Näin ajattelen minä. Mielestäni kaikki uskonnot mitä täällä on, ne on keksittyjä, ihmismielen tuotoksia. Tai ehkä jotkin korkeamman tason olennot on ajatelleet että uskonnosta voisi olla apua ihmisten henkisessä kehityksessä ja ovat olleet aikoinaan avittamassa esim. kristin- ja islamin -uskontojen muodostumisessa?

En silti sitä sano etteikö jokin luoja olisi olemassa, se joka on ikuinen ja kaiken tämän takana, mutta en usko että se on semmoinen mitä uskonnot kertoo.

Miksi ajattelen näin? No siihen on kolme syytä:

1) Aikoinaan teininä (nyt olen 42v) pyörryin hapen puutteen takia, suihkussa ollessa. Oli tosi kuuma sauna ja ilma oli erittäin kostea. Kun pyörryin, silmissäni musteni ja kuulin kaatuessani kun pääni osui lattiaan, en tuntenut kipua. Tietääkseni kun ihminen pyörtyy, sillä ei ole tietoisuutta, eli pitäisi olla filmi poikki?

Mutta minä pompsahdin kehostani irti hetken päästä. Kävelin rannalla missä lapsena kävimme uimassa, rannalla hietikossa räpiköi kala ja ihmettelin kovasti miten kalat ilmassa ollessa pysyvät pidempään hengissä kuin vastaavasti ihminen veden alla? Sitten olinkin jo takaisin huoneessani, istuskelin ihan normaalisti sängylläni ja touhuilin omiani, se oli aivan yhtä todellista kuin hereillä ollessa tässä tätä tekstiä kirjoittaessa, muistan sen kuin eilisen päivän. Aloin kuulemaan suihkun ääntä ja naureskelin että miten voikaan niin elävästi kuulua suihkun ääni täällä huoneessani? NAPS! Säikähdin todella kun makasin suihkuhuoneen lattialla ja vettä suihkutti naamaani. Tämä on erikoisin kokemus minkä olen koskaan kokenut.

2) Äitini kuolema. Kävin katsomassa äitini ruumista ja kun näin sen ruumiin, samalla sekunnilla tajusin ettei se ollut äitini, vaan aivan kuin joku olisi yrittänyt tehdä äitini näköisen nuken. Jos ihminen nukkuu tosi sitkeästi, melkein hengittämättä, elävän ihmisen aina "aistii", mutta kuolleessa kehossa ei ole sielua, siitä on poistunut se jonka tunsit. Kun tapaat seuraavan kerran tutun ihmisen, lähimmäisesi, et tunne hänessä hänen fyysistä kehoa vaan hänen sielunsa.

3) Ufon vilkutus. Tästä kirjoitinkin tuonne ufo-palstalle keväällä. Täytyy myöntää että olin nauttinut vähän viiniä, mutta en ollut änkyrä päissään, sopivassa nosteessa. Olin parvekkeella ja taivaalla loisti horisontissa kaunis kuutamo ja tähdet. Mieleeni juolahti katsottuani yhden youtube-videon, missä esitin toiveen: "Jos ufoja on olemassa, antakaa pienen pieni valomerkki, ihan pienen vilkutuksen vaan ja muuta en toivokkaan"... no tuosta meni ehkä 5 sekunttia ja taivaalla horisontissa kävi pieni sinertävä vilaus, vilkutus, juuri semmoinen kuin toivonkin, eikä se toistunut, se oli vastaus. Säpsähdin aika kovasti tuota vilkutusta ja meni monta päivää kun pohdin mitä oikein tapahtui?

Uskon että ufot, humanoidit on koreamman tason olentoja jotka valvovat tätä tietoisuutta missä me elämme, ne voivat matkustaa eri ulottuvuuksissa, myös siellä mihin menemme kuoleman jälkeen (tai jossa me jo olemme), mutta tietoisuus on nyt täällä fyysisessä paikassa nimeltä maa.

Pari linkkiä:

http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/elon-musk-todennakoisesti-elamme-kehittyneemman-sivilisaation-tietokonepelissa-6556479

https://www.youtube.com/watch?v=V_894Th7IhQ

4

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eräs.kehittäjistä

      Joo. Eipä tuohon voi oikeastaan mitään lisätä. Juttusi on riittää
      hän oikein. Itsenäisesti asioita ymmärtämällä kehitys etenee.

      Valvovat tahot voivat liikku kaikissa kolmessa maailmassa, joita sanotaan fyysiseksi maailmaksi, tunnemaailmaksi ja älymaailmaksi. Valvovat tahot ovat tietoisuudeltaan noiden kolmen maailman taustalla tai yläpuolella. Heidän tietoisuuteensa sisältyvät kolme maailmaa, missä ihmiset liikkuvat ja kiertävät ns. jälleensyntymissä. Ihmiset näkevät heidänkin jälleensyntyvän, mutta heidän näkökulmastaan he oikeastaan eivät kierrä, vaan ympäristö muuttuu. Tietoisuus pysyy samana.

      Nuo kolme maailmaa, missä ihmiset näyttävät kiertävän, ovat avaruudellisia. Avaruudellisia tulee ihmisen ns. kausaalisesta käsityskyvystä ja kausaalikehosta.

      Todellinen asuinsijamme, mukaanlukien kaikki ihmiset, on noiden avaruudellisten maailmojen "taustalla". Tietoisuus on melko kuvaava termi, kaikki olemme pohjimmiltaan ikuisia tietoisuuksia. Tietoisuuden sisältö muuttuu, sisältö ei pysy ikuisesti samana. Sanomme sitä jälleensyntymissä kiertämiseksi, kehittämiseksi.

      Suunta on kohti eettistä tietoisuutta, että voimme toimia ja toimimme aina oikein omantuntomme mukaan. Omatuntokin kyllä kehittyy. Eettistä tietoisuutta sanotaan "korkeavärähteiseksi", eli eettinen tietoisuus voi olla korkeilla "tasoilla".

      Moraalinen ja eettinen kehitys on uskontojen ydin. Olkaamme kaikki rakentavien asioiden luojina, kohti rauhaa. Ihmisten tehtävä on oppia olemaan rauhan mies ja nainen. Rauhan ihminen, kiltti ihminen. Sotimisella ei päästy jälleensyntymisen kiertokulusta, mutta rauhan ihmiset ovat onnistuneet.

      Ainakin itse otan oppia täydellisistä rauhan ihmisistä, heitä sanotaan mestareiksi.

    • vuosituhannet.vierii

      Lucifer on valon tuoja ja mielemme. Lucifer on käsittänyt perusteellisesti, että sotimisen ja velkojen takaisinmaksattamisen tie on kuljettu loppuun. Nyt on rauhan tulemisen aika, ensin meidän kaikkien mieliimme. Lucifer oikein ymmärrettynä on siis manas, ihmisen mieli. Kirkko ei ole ymmärtänyt olleenkaan oikein, vaan on elänyt saduissa. Puhtaassa muodossaan ihmisen mieli lucifer on valon tuoja ja kohoaa nirvanaan, ts. rauhan ykseyden tilaan.

      http://www.austheos.org.au/indices/lucifer.jpg

      PEACE TO ALL

    • Ihmeen-samanlaista

      Siskoni pikkulapsena pyörtyili tiheään. Erään kerran pelästyin että hän kuoli, ja aloin kai takoa häntä tai ravistella takaisin eloon. Kun hän virkosi siitä, muuttui koko siihen saakka jatkunut tosi hankala sisarussuhde. Hän oli siihen saakka jatkuvasti tahallaan kiusannut minua niinkuin mitään muuta tekemistä ei olisi ollut, mutta nyt hän kertoi pyörtymisestään, että hän oli ollut poissa ruumiistaan, katsellut koko tilannetta yläpuolelta ja nähnyt että minä rakastin häntä. Siihen loppui kaikki tahallinen kiusaaminen.

      Ja kummasti samanlainen kokemus on myös tuosta toisestakin aiheesta josta kerroit. Eräänä talvi-iltana sukuloimisreissulla sanoin: "no niin, jos siellä on nyt jotakin, niin näyttäkää merkki". Katselin taivaanrantaan ja neljältä suunnalta taivaasta tuli kuin tähdenlento yksi kustakin suunnasta, jotka kohtasivat yhdessä pisteessä. Se kesti alle sekunnin, mutta siinä se oli. Se muuten tapahtui samalla saarella kuin missä tuo youtube-Veijokin asuu.

    • konokokkinen

      virtuaalipippelin tököttää taas ! mitä teen ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1565
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1243
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      997
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      910
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      841
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      828
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      754
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe