Lervo iskee tarinaa!

Lervonanoppi

Lervohan on karvapersekonnien kansleri ja kolitsimiesten kojoottirahtari. Täällä ajuveiskuubissa ei vissiin monikaa Lervosta pidä eikä hänen tarinoistaan mutta kerrottakoon vielä tässä yksi hassu tapaus Lerzun aju duuneista: Lervo oli taannoin anoppilassaan ja maukkaan suolaisen makkarapata aterian jälkeen oli päättänyt että polkaiseepa anoppiaan fjonttaan noin niinku äkkiseltään. Anoppi otti isoa rahtiaisaa ahnaasti samalla vinkuen kuin kanjan öljylinko ja Lervo puski menemään kuin isolohko 111 viisarinmäessä, kunnes lasti lähti ja lähtipä Lepukalla brojokin komeasti siinä samassa rytäkässä ja anopin kynnet raapi Lercun kasseja kivasti.
Lervolle mieluisia hetkiä on ne jotka saa viettää ankaraakin ankaramman rahtaamisen välillä "hotelli helpotuksessa". Siellä LErvo, tuo mullisaukko, ottaa tuoreen Ratto-lehen katteensä ja rentoutuu. Eilen, toissapäivänä ja ties koska ahmitut makkarapannut sun muut lihikset ja höyrikkäät tulevat paineella, sykäyksittäin pärskien ulos. Toimituksen jälkeen Lerska, tuo ajomiesten armahtaja, huokaiseen ja ottaa imelän kuskivirneen naamalleen ja nousee ylös. Monta kertaa vasta siinä vaiheessa Lertsu huomaa ettei ollutkaan laskenut komeita, vuonna -77 postimyynnistä tilaamiaan kolitseja alas vaan koko satsi oli tullut sinne pulttuun. No, hälläkö väliä, ei tuo rahtimöllikkä siitä piittaa vaan laahustaa turhapuromaisesti ajomiesten baariin jossa tarina jatkuu....

13

784

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • isomummimyös

      Lervo se osaa tarinaniskennän!! Huippuhauskoja ketsejä nää Lervon jutut! Meillä isomummikin nauraa ihan kippurassa kun hän lukee Lervon iskemiä kaskuja! Ennenvanhaan tavattiin sanoa: "Ei ole Lervoa persuraan katsominen" ja sehän pitää vielä nykyäänkin paikkansa. Älkää koskaan milloinkaan tuijottako Lervoa perseuraan!!

    • mimmu20

      Nää vaa on nii parhait!!!

    • Lervontuttu

      Persnetto-Veijo tuossa soitteli ällaalla meille tänne anoppilaan ja kyseli paljonko Lervolla oli näkynyt persvakoa kesällä 1982 rekkamiesten ”touhupäivillä” trattalan SEOlla? en äkkiseltään muistanut mutta anoppimme sanoi että viivaa, sitä ajo uraa, olis ollu liki kahdeksa tuumaa kun Lervo oli konttaillen mennyt kanjansa hyttään ”välipalalle” eli parit kivat päiväkaljat juomaan! Oli ollut kuulemma möhinää ja ähinää ihan tarpeeksi.

    • Anonyymi

      Minä tykkään eniten niistä jutuista, joissa kerrotaan raakan rahti karjun antaneen isoa ja hyvää molempiin reikiin paari Pirkoille huoltseilla ja krilleillä sekä essom mpaareillssa ja Päntseillä. Aina lirahtaa pissaa pikkareihin, kun luen juttua kuskeista, joilla on tirskahtanu lusikallinen lämmintä ajuhousuihin ajun aikana. Luepas Päntälän SEOm paarim muistokirja siinä palio juttua rahtiniiloilta ja paarimpirkoilta. Lervohan sukelsi "kolmenkepin" kanjallaan kerran paarin seinästä sisälle ja murjaisi vaan la-mikkiin "paas tyttö höyryt pöytään ja pikimustaa saatana perkele, ku on tymäkkää rekka aiheista juttua täällä!!! Murjaskaas viäl pari juttua lisää, joissa urkoolit soittaa kwai joen siltaa ja paari pirkot kusee hunajaa, kun sonnit jauhaa turpaa paareissa ja Päntälöissä. Myös brojosta...sumppia kans saavillinen ja katokki että on suolaa" Paarimpirkkotyttöjen pimpit rupee aina värisemään kun lauma isoja ja paatuneita rahtisikoja laahustaa Päntälän SEOlle, sinne rekkahuoltikselle. Siellä vitospöydässä ne jauhaa aju juttua niin kovaan mylvimällä että peeritytöillä lirahtaa hunajaa tussusta tennareille lisää. Kaikilla käydä lonksottaa kanjat pihalla tyhjäkäynnillä, peilinvarsiantennit tuulessa huojuen ja ällaat soittaa härskiä sävelmäänsä taukoamatta. Kun ensimmäinen rekkamulli täräyttää kolitsiinsa kunnolla "ruskeetahyvää" niin paarim typyilä pimpit valuu jo ihan koskena. Tämä on sitä normaalia rahtimeininkiä.

    • Anonyymi

      Tossa kuulin Seonmäellä baarihuoltiksella että Lervon suuri unelma on aina ollut se että jonain päivänä hän komeilee trattalistojen kärkisijoilla, ja pitkään. Lerskan hartain toive täyttyikin tässä taannoin kun tuo ajumölli oli ajanut ajua kunnolla persnetolla ja norria katkeili ja banjoja halkeili, myös kanjan motti sylki öljyt pihalle ja fullerista meni rattaat sileäksi. Voi sitä mylvinnän riemun kiljahduksia vai oliko se maksa joka Lervolla kiljui kun sai virallisen tiedon pääsystään protestilistoille. Lervo otti heti tavanomaista tuimemman aamukännin ja meni huoltikalle asiasti ilmoittamaan kaikille asianosaisille, olivathan kaikki jollain lailla osallisia Lervon onnen päivässä. Monilla oli nimensä Lervon värkkäämissä vekseleissä ja tratoissa. Nimeä oli poikittain joka paikassa. Voi sitä mylvintää kun Lerffo makkarapannua syödessään ja lämmintä kaljaa juodessaan asiaa teki selväksi. Turhapuromainen, vekselimiehelle ominainen jatkuva irvistys ja renginvirne naamallaan. Oli se mahtavaa. Kyllä trattalistoille pääsy on juhlan paikka, on se niin hieno juttu että kannattaa vaikka ryypätä pari kolme viikkoa heti alkuun ja onhan Lerska lepuppainen aina trattalistojen ykkösnimi ja ehdoton voittaja jo vuosikausia. Keikkuu listoilla ja urheilusivuilla jatkuvasti. Cemtti, saudikeikat, kalanaju ja sannanaju, niillä tehdään bisnestä. Karmivat naurunpyrskeet vaan kaikuu huoltikanmäellä rekkapaarisa kun Lerska lukee trattalistaa. Oman nimen kohille osuessa pärskähtääkin jo sontavelliä kolitsiin kivasti ja käsi hakeutuu kossupullolle, jos nyt hervottomalta naurultaan juomaan pystyy. On se kovaa touhua, rahtarin aju meinaan...Sitä kimakampi mylväisy ja räväkämpi turhapuromainen kuskinauru kun oman nimensä trattalistoilla näkee. Jaksaa tuo kojoottisonnin ajomulli vielä LA:ssakin karjua yhtäsoittoa tuota ilosanomaansa ja antaa "hyvän" tulla isoihin kolitseihinsa tuttuun ja turvalliseen, hyväksi havaitsemaansa tapaan.

    • Anonyymi

      LERVO TIERNAPOIKANA 1971! Muistaako kukaan? Muut tiernaheput olivat muistaakseni Kaliahese ja Siltahessu, nuo pesunkestävät kojoottikonnat. Ei ollut vaikea miettiä millä Lervoa, tuota murjaanien kuningasta, saataisiin naamaa mustattua. Ajukolitssin sisältä löytyi ammennettavaksi "mustaa hyvää" eli tuon rahtibelsebuupin tymäkkää krapulasontuulia, jota sitte läiskittiin Lervon naamalle ja murjaanien kuninkas oli valmis. Aunemumma otti valokuvankin mutta se kai on ajan saatossa kadonnut Peijolan SEon konkurssihuutokaupan myötä.

    • Anonyymi

      KA-lervolle tuli taannoin pitäjän ensimmäinen moduulimittainen kasetti reteli RPK kippi ja kasetti kärri. Vetäjänä tietty vanha sotaratsu, LBS111 "södertäljen tappaja" ja jykiläinen kärri. Kuskina taatusti netti tsätti rekka feiskuupi palstoista tuttu k-a LERVO.
      Ensimmäisellä työmaallaan tämä karvapersekonna oli tuhannen tumuissa, jumissa ja pahasti vinossa kippipaikalla, 0/700 sepelimurskaa lavat täynnä.
      "PUMPPU PUNASEKS, KIILTÄVÄT ESIIN JA TAKSILLA KOTIIN"!! -mylvi lailla villiintyneen vuoristosonnilauman tämä apokalyptinen ajukonna ja nosti tuubia 2200rpm kanjan isopata ärjyen lailla ison höyryveturin. Heitti vielä Sisunsa lasista tyhjän laivakossun pihalle ja sehän osui työmaalla käyneen mestarin päähän.
      Oli vaan mestari tästä toettuaan kysellyt kenenkähän mahtaa olla tuo mutkalle kipattu kaatunut kasetttivehje olla? Oli kuulemma kuljettaja lähtenyt mittariauton kyytillä kotiin helkutin moisessa hutikassa. Tämä tarina on kuulkaas tosi.

    • Anonyymi

      Ennen aina tavattiin sanoa: ”ei oo Lervoa persvakoon katsominen” mutta peijakas, sitä samaahan hoetaan vieläkin aakkospaarien ja essojen rekkamiespöydissä!! Ei oo jutut miksikään muuttuneet. Myös seuraavanlaisia lausahdoksia kuuli usein ennen: ”tuoltahan tulee kunttakosken jaska, kohta varmaan kolitsiin putoo paska” ja ”mukavahan se on huoltikan paareissa pikku hönöissä hillua, kun tietää että illalla saa kanjan hytässä kassatytöltä pillua!” Just noita nasevia aju touhuja hoettiin jopa krilleilläki ja ÄL-AAssaki aina ennen muinoin. Persnettoa tulee, mutta antaa tulla, ivistys ja turhapuromainen virne lärvillä levenee sitä mukaa mitä enemmän saa ”ilmaista mainostilaa” trattalistoilla! ON TÄÄ LERVO VAAN KARSKI KONNA! TOSI MAANTIEKOJOOTTI!

    • Anonyymi

      Onse LERVO vaan melkone KOLITSIKONNA!

    • Anonyymi

      Isotätini toimi muinoin Päntälän Gulffin vahtimestarina ja yleismiehenä, ns, jokapaikan höylänä. Taisipa jotkut peijakkaan rekkamullit höylätä eli vetästä viikseenkin isomummiani tuolla Päntälän SEOm paarilla. Siellähän oli rekkateroille omat tilat ja toimikos paikallinen Päntälän Ajumullit ry kin siellä? Saunatiloissa oli 20 pennin pajatso ja olut automaatti. Kaljapullo maksoi muistaakseni markan ja kaljaahan rahtimiehet joivat jo tuolloin hanakasti ja ajelivat sitten kaljapöhnissään kuormia. oli se kovaa aikaa, perkele.

    • Anonyymi

      Mukaansa tempaavia nämä lervon vanhat tosi tarinat!
      Meillä mummukin lukee näitä!

    • Anonyymi

      Huhu kertoo että Ka-lervo neuvotellut päntälän seonpaarin pajatson kanssa ajosopparin Akin pururinkiin. Ajaa clobendotteri jyryllä, sillä euro kutosella, kahta vuoroa. Rahaa tulee ku tukinajosta, kuulemma, oli lervo pajatsolle kerskunut ja vielä viinaryypytkin tarjonnut. NIIN SAATANA ON SE AJUKONNA JUMALAUTA!
      Lervo tuossa Päntälän Kesoililla oli aamupalaksi ottanut pikimustaa kurasumpinlitkua ja päivälliseksi makkarapannua tuplilla höyryillä ja tripla suolalla. Kassalikka oli vielä mennyt lupaamaan että pesee rahti saunassa Lervon kalun ja kulkuset sitten illalla! Kyllä on Päntälässä hyvä palvelu.
      LErvo, tuo rahdin kairari ja asfalttikojootti, kävin sitten virkatodistusta pappilasta hakemassa pari viikkoa tämän edellisen episodin jälkeen. Rovastin närkästynyt rouva otti pitkin hampain Lervon vastaan ja puistatteli Lervon kaameaa vanhan sekä uudenkin viinan löyhkää. LBS111 mallin tornivolvo lonksutteli tyhjäkäyntiä pihalla että pussit pysyy täynnä, Lervon peijakas päättikin että tyhjää omat pussinsa ja nosti Rovastin hienon rouvan hametta ja mylväisi: "JUMALLAVITA! MIKÄS MAJASE SE TÄÄLLÄ ON?!!" Ja kaivoi aisansa kolitsihoususta esiin ja jo tässä vaiheessa punasteleva rouva käänsi takamuksensa Lervoa kohti ja astuminen alkoi. Mylvintä kuului hautuumaalle asti ja kohta lensikin lasti, Lervo pierais tuhnu ja lähti kairaamaan kuormia. Tämä tarina on tosi.

    • Anonyymi

      Kyrväslaihon Enska tuossa muisteli että olisi ollut jo 70-80 lukujen loppu sekä alkuvuosina napakkaa lervotarinaa suomi24 täynnänsä. LErvohan on siittä metka kaveri että tarinaa isketään niin sitte aina kun kossun loimotukselta ja läjätykseltä sekä kolitisen "merkitsemiseltä" keretään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe