Lervo turhapuroilee!

Lervonanoppi

Lervo on harras ja hurskas, saatanallinen ajumöllikkä. Kirkkokuoro on harrastuksena yhtä lähellä Lervon sydäntä kuin kaljan sekä kossun kittaaminen. Siellä Lervo saa olla oma itsensä, mylviä kuoron alttospraanona sydämensä kyllyydestä, karjahdella kauneimmat virret ja turautella rahti vaostaan psalmeja väliajoilla.
Kerran kävikin niinkin hupsusti että Rovasti tuli sättimään kanttori Piiparista kesken kuoroharjoitusten. "Oletko sinä perkkeleen jumalaton juonut taas sakastisti kaikki ehtoollisviinit ja syönyt vielä öylätitkin!?" Johon Kanttori "En varmasti ole, olenhan ollut kuivilla jo vuoden verran". Takarivissa eräällä isolla kolitsihousuisella rahtikorstolla oli erittäin härski kuski-irvistys, helvetillinen rekkavirne pärställään!

16

423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TRUKERI

      LERVO ON KOJOOTTIPERSEMULLIKKA!

    • Lervouskovainen

      Hän joka Lervoon uskoo kokee ikuisen ajon....

    • Lervonanoppi

      Ketää Linjakuljetuksen tai Nyholmin kuskijannua täällä rahtistätissä jokka muistaa sen ajan kun ajut oli ajettava kelillä ku kelillä, tosi tuimissa tumuissa ja joskus tuiskeissakin? Lervo noita juttuja muistais ja siltä tulis varmaan tuhat sivuinen romaanikin niiltä ajoilta. Lervo, Lertsukka –kamujen kesken, oli tosi rekkabiisoni, tyhjensi koko huoltsin karjunnallaan ja söi aina lihiksen, ilman salaattia toki. Kanja marisi keinuvalla tyhjäkäynnillä ihan oven suussa ja Lervolla höyrymakkara suussa. LA –mikki suun edessa ja konkurssi edessä, kuten tuo rahtisonni tapasi huvittavasti murjaista aina! Oli se tosi kelmi! On toki vieläkin! ;)

    • Anonyymi

      KA-lervo oli käynyt krapulapaskalla Aunen seolla ja sen koommin ei ole Lervoa näkynyt. Missä LERVO LUURAA?

    • Anonyymi

      Kolmivarttine latokuvioitu puteli oli Lervolla ns. "siipimiehenä" ku ajo FH144 akrtrsossi mersullaan kontteja Sompasta Eurajoelle. Kukaan ei tiedä miksi. Siihen aikaan sanottiinkin vain että: "matka jatkuu, älkää kysykö minne, vaan miksi". Tarina on tosi.

    • Anonyymi

      kahta en vaihra, tokas LERVO vitospöyrässä keväällä 85 kevätpäiväntasauksen aikoihin ja loimotti ylileveetä huikkaa latokuvioidusta janojuomapullosta. kaliahessua jäi vaivaamaan ja kysy, että mitä et vaihra? Lervo siihen vaan, että kolitseja. krillimpirkon majava näki valon samalla hetkellä.

    • Anonyymi

      Kärri-Tero oli siirtoluvilla aikonaan morkoolin ajossa Päntälän KTK:n ringissä ja ensmäsenä päivänä meni kahvella käymään KTK:n baarissa, eli Irjan baarissa. Vitospöydässä mustaa hörppiessään kuului pöydän alta outoa murinaa, julmetun tuhnun ääni ja kähinää, jolloin Kärri-tero ääni väristen kysäs baarin Irjalta "O.. onko pöydän alla karhu??" johon Irja lakonisella äänellä katsettaan nostamatta "Lervo siellä oli pikkutauolla", ja huokaisi. Kärri-Terolla oli kahvi läikkynyt paidalle ja pulla juuttunut suuhun. Sen verran Kärri keräs rohkeutta että kurkkas pöydänalle, siellä ensmäisenä näky helekuttin moiset punertavat mullinsilmät ja se karmiva, tajunnantäräyttäjä tuhnun haju, joka sain Teron hengen salpautumaan ja miettimään jopa että miksi koskaan liikennelupaa oli hankkinut saatika siirtolupaa naapurilääniin! Puolet kahvista juotuaan Tero kokosi itsensä ja käveli patalaiskan T142h Scaniansa luo ja katsoi vieressä hörsköttävää LBS111 Scaniaa jonka hytistä lemahti tuhti vanhan viinan haju. Elämä jatkuu, mietti Tero, ja päätti hakea uutta lastia päälle, unohtamatta koskaan tuota pöydän alla näkemäänsä.

    • Anonyymi

      Olisko mahtavaa jos Lervolle saatais oma sarja. "HEI ME LERVOILLAAN!" -olis nimi ja siinä olis mukana kaikki Lervon tutut, kaljahessu, kiljukassu ja siltahessu. Ja vaikka kanttikoski. Ajua ajettais 111 "kolmen viivan" kanikalla. Tunnarina oli tietenkin söödertäljen sonaatti, ja sarjaa kuvattain Lervolle rakkaissa paikoissa kuten persnettolan seolla, sompan krillillä, kesoilimpaarimmäen huoltikampaarilla, kaanian päivähytässä ja rahtipaarissa.

    • Anonyymi

      KA-lervo on kuulema laitettu vetämällä käyntihin Lörviölän Kesoililla. Jarru kliineriä oli ruiskutettu pullollinen Lervo imuaukkoon, samalla oli saatu käsittämättömän raakan tuoksuinen tuhnu Lervon rahtiperseestä ulos ja pahaksi onnekseen tupakka suussa vieressä notkunut Silta-Hessu poltti partansa karrelle. Saatana on se Lervo kumma tyyppi, kesällä se käy monta päivää ilman mittää, talavella sitä hinataan ties millä tiekarhulla käyntihin aina!

    • Anonyymi

      Kyrpäkoski ja Kaireniuksen Kallu olivat kyselleet Protestilan Kesoililla:

      "Hieman tässä ollaan epätietoisia että miten tää homma nyt menee, siis kumpi otetaan ensin, kotti vai vekseli. Kun tarvetta olsi molemmille ja hitosti mutta ku toiset sanoo että aina kottia ensin, sitten vekseliä. Toiset taas sanoo toisin."

      KA-lervo oli vaa vitos pöydästä murjaissut:

      "Brojo ei ota mitään vekseleitä. Kunnon katkenneet aksilat ja paskaa kolitseissa. Brojo on kaamein tietämäni rahdin kairari, paskoo aina kolitseihi, on sittä ajussa, häissä tahi hautajaisissa. Brojohan tapaa huutaa äl aa mikkiin mylvimällä, jotta "Kun paskaa kollareihin työtää Brojo, on tunne senjälkeen mojo".... Ja mylvinyt päälle paskaista röhösikanaurua ja puhaltanut aju kolitseihinsa takuumureaa!

    • Anonyymi

      Moro horo

    • Anonyymi

      Oli vaan LERVO karjunut SEOm paarim rahtivessassa "HYVIN PYYHKII" ja jättänyt perseen tapansa mukaan pyyhkimättä ja lervovirne naamallaan nostanut kolitsit jalkaan ja irvistänyt.

    • Anonyymi

      Kassulan SEOlla KA-lervo nähty nylkyttämässä pajatsoa ja puhelemassa härskejä paarimuijalle. Lervon perse uraa oli ollu mukavat tuumaa näkösillä.

    • Anonyymi

      "PERÄSTÄ KUULUU!!" -huusi lervo kiukkuisena lähtiessään ajuun herättyään vitospöydän alta. Ja päästi tottakai reippaan varsituhnun kunnon pärinän kera!

    • Anonyymi

      Ja hei, tähän muistutuksena:

      KA-lervokerhon syyskokoontuminen Trattalan vanhalla rahtiessolla huomenna. Kaikki mukkaan! Ovella puhallustesti, ei alle kolmironkkusia mukaan, kovassa kanuunassa ja kunnon deliriumeissa pääsee kyllä. Pidetääs kunnon syyskarjahtelut ja möhinät eiks jeh!

    • Anonyymi

      Lervon rahtimulli oli alkanut kaanian hytis miettimään, että pitäskö sitä alottaa kitaransoiton alkeiskurssi kun akustiikka on nii komee tuos kanjas varsinkkin latovviinaa kun kaataalorottaa menemään rajotin tapissa, putket lakupekkaa taivaalle syytäen ja kun pillun saantiaha ei ole ajokairaajalle ongelma ja likaset jutut mielessä ei kauaa pysy vaan ne kerrotaan virme naamalla kassatypylle jo lapuhelimella kun pikimustaa tilataan pannutolkulla etukäteen ja kysellään onko mitää pikkusuolasta tarjolla mitä nuolasta ja unohti heti koko kitara hömpötyksen ja tilas vielä höyrärit sinapilla nappas nakit kainaloon ja lähti kolitsinpuntit suorana kohti eteenpäin ja kottia hakemaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1935
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1350
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1331
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe