Johtava tiedemies todistaa Jumalan olemassaolon

http://ageac.org/en/multimedia/scientist-says-he-found-definitive-proof-that-god-exists-2/

Yksi maailman johtavista tiedemiehistä, Michio Kaku, kertoo olevansa varma Jumalan olemassaolosta. Hänen mukaansa kaikki mitä olemme kutsuneet sattumaksi, on menettänyt merkityksensä. Hänen mukaansa elämme maailmassa, joka on tehty älykkyydellä luoduilla säännöillä. Hän puhuu suunnitelmasta ja luoduista säännöistä ja kumoaa sattuman merkityksen.

“I have concluded that we are in a world made by rules created by an intelligence”, he affirmed. “Believe me, everything that we call chance today won’t make sense anymore.”

“To me it is clear that we exists in a plan which is governed by rules that were created, shaped by a universal intelligence and not by chance.”

Tämän palstan evolutionistit voivatkin nyt lähteä ansaitulle kesä(häpeä)lomalle.

26

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jobinpostia

      Joh.3:5. Biblia. Jesus vastasi; totisesti, totisesti sanon minä sinulle: ellei joku synny vedestä ja Hengestä ei hän taida Jumalan valtakuntaan sisälle tulla. Tässä vähän Raamatun "totuuksia".

    • Kumma, että tuhansien tiedemiesten vuosien tieteellinen työ on mitätöntä, mutta kun joku sanoo oman, uskonnollisen mielipiteensä, niin sitä joku pitää ehdottomana totuutena.

    • tieteenharrastaja

      Hän todistaa sen muuten kuin tieteellisesti:

      "Johtava tiedemies todistaa Jumalan olemassaolon"

      Siis siihen tapaan, jolla uskovat "todistavat" asioita herätyskokouksissa.

    • Multinilkki esittelee avauksessaan kreationistien huijauksen - kuinkas muutenkaan. Huijauksen taustat voi lukea täältä:

      http://www.lamentiraestaahifuera.com/2014/03/15/michio-kaku-y-dios/

      Typerät kreationistit perustavat huijauksensa Portugalilaiseen huumorisivustoon:

      "At the end of your article they include the reference to the original article: " Translated and adapted by Jornal NoticiaCristiana.com VDD" yes, not including the link ( another ) lest any readers to access and check that VDD is Journal a written humorously, in the style of Weekly World News, but in Portuguese web. At the foot of your site they say:

      Do not believe everything you read there. This is a humor site that publishes stories that should be true, or not."

      Multinilkin linkittämässä kreationistin valheellisessa artikkelissa on linkki videoon, joka on julkaistu jo vuonna 2013 YouTube-videoon:

      https://youtu.be/jremlZvNDuk

      Videon transkipti on luettavissa ko. YouTube-sivulta. Sieltä ei löydy lainkaan avauksessa mainittuja väitteitä.

      Multinilkin hehkuttama "uutinen" on siis täysi huijaus. Niin tyypillistä kieroileville kreationisteille.

      Voitkin kieroileva multinilkki painella tämän ja edellisten avauksiesi vuoksi itse erittäin ansaitulle häpeälomalle. Ai niin, mutta eiväthän kreationistit häpeä kieroilujaan. Kieroileva multinilkki mielellään vaikka valehtelee Jumalansa nimiin ja vaikka vastoin matemaattisia faktoja.

      • RaamattuOnValhe

        Hahhaa. Taas idiootti BibbeliTruutti pataansa. Kyllä hävettäisi olla noin herkkäuskoinen idiootti kuin RoT on. Hän ei kykene lähdekritiikkiin ja rationaaliseen ajatteluun vaan herkkäuskoisena idioottina uskoo kaiken hihuskeidan mitä lukee tai kuulee.


      • valheen-isäkö

        Vaikka aloittaja ei pyrkisikään tietoiseen pettämiseen, vaan olisi itsekin erehtynyt, niin alkuperäisen kirjoituksen laatia on syyllistynyt karkeaan tahalliseen valehteluun. Sekö on "teokraattisessa sodankäynnissä" sallittua?


      • valheen-isäkö kirjoitti:

        Vaikka aloittaja ei pyrkisikään tietoiseen pettämiseen, vaan olisi itsekin erehtynyt, niin alkuperäisen kirjoituksen laatia on syyllistynyt karkeaan tahalliseen valehteluun. Sekö on "teokraattisessa sodankäynnissä" sallittua?

        Pitäisikö siis pilasivustot velvoittaa puhumaan totta?


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Pitäisikö siis pilasivustot velvoittaa puhumaan totta?

        Näköjään se on joko kirjoituksen vika tai lukijan vika, mutta milloinkaan se ei ole uskovan vika.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Pitäisikö siis pilasivustot velvoittaa puhumaan totta?

        "Pitäisikö siis pilasivustot velvoittaa puhumaan totta?"

        Mitähän siitäkin tulisi jos kreationistien sivustot velvoitetaan puhumaan totta. Ainakin kreationistiset valheet muuttuisivat kadonneeksi kansanperinteeksi.


    • HerrasinunJumalasi

      Voi voi Piippelitruutta!
      Sinun pitää nyt ottaman polwirukous,koska liian monta kertaa olet walhettelemalla yrittänyt kunniaani kirkastaa!!
      Muuten olet joutuva sinne,minne caicein swrin osa muistakin!!

    • rama_Dani

      Vieläkö se Jumala touhuaa aikamiespoikansa yksinhuoltajana? Minkälaiset välit on nykyään Allahin kanssa?

    • jumala_loi_valehtelijan

      JUMALA ON OLEMASSA, MUTTA VAIN MIELESSÄ - USKOVAN SAIRAASSA MIELESSÄ. TERÄSMIESKIN ON OLEMASSA, OLEN NÄHNYT KUVIAKIN.
      JAPANILAISILLA ON MUUTEN ERI JUMALA KUIN KRISTITYILLÄ , MUSLIMEILLA, HINDUILLA, JUUTALAISILLA ETC.

      MAHTOIKO KYSEINEN TIEDEMIES TODISTAA VAIN OMAN JUMALANSA PUOLESTA, VAI IHAN KAIKKIEN? ;)

    • Kyllä.naurattaa

      Kannattaisi PippeliTruutan lopettaa hörhöhihusivustojen lukemisen niin ehkä hän nolaisi itsensä harvemmin ja valehtelisi vähemmän.

      Todella huvittavaa että PippeliTruutan mullistava "uutinen" perustuu huumorisivun läppään. Veikkaanpa että koko Raamattu perustuu muinaiseen Mesopotamilaiseen läppään, jonka joku vääräleuka viinipäissään kavereilleen iltanuotiolla sepitti.

    • fhfh.fh

      >>Yksi maailman johtavista tiedemiehistä, Michio Kaku, kertoo olevansa varma Jumalan olemassaolosta. Hänen mukaansa kaikki mitä olemme kutsuneet sattumaksi, on menettänyt merkityksensä. Hänen mukaansa elämme maailmassa, joka on tehty älykkyydellä luoduilla säännöillä. Hän puhuu suunnitelmasta ja luoduista säännöistä ja kumoaa sattuman merkityksen<<

      Liiallinen usko kohtaloonkin (fatalismi) ja jumalalliseen ohjaukseen ei kyllä ole hyvä asia, koska ihmisellä on vapaa tahto tässä maailmassa. Muokkaamme kohtaloamme ja maailmaa ympärillämme myös omilla valinnoillamme ja teoillamme. Sattumillakin on osansa tässä maailmassa.

    • utti

      Olipahan taas uskomaton tolloilu. Vaikka tuo ei olisikaan ollut huijaus, niin millä ihmeen pellelogiikalla kretut kuvittelevat yhden "johtavan tiedemiehen" uskomusten mullistavan kaiken?

    • TietoLisääntyy

      Lieköhän Michio Kaku lukenut Torpan kirjoituksia ja viisastunut vähän?

    • Epäjumalienkieltäjä

      Bibleisti osoitti taas täydellisen kykenemättmyytensä lähdekritiikkiin.

      Kuka lähtikään häpeälomalle? Vai ymmärtääkö tämä Bibleisti edes hävetä?

      • Naapurin kissa taisi ensimmäisenä arvella, että häpeäminen on asia jota kretut nimenomaan eivät osaa.


    • MiesTunnustaaMokansa

      Sehän ei ole mikään synti että erehtyy. Ainahan voi tunnustaa virheensä, ja reilusti kirjoittaa että "mun moka, lähdekritiikki petti täysin".
      Eikö niin, RaamattuOnTotuus? Vai ajattelitko vain poistua paikalta ja jättää virheesi korjaamatta?

      • RaamattuOnTotuus on kieroileva multinilkki, jolla ei ole rehellisyyttä ja selkärankaa tunnustaa erehdyksiään.


    • DRHouse

      Kakuhan EI puhu kristinuskon jumalasta, vaan Spinozan jumalasta joka on eri asia:

      So does this mean Kaku now believes in God? Yes and no. Nowhere does he endorse an particular religious philosophy. Instead, he may be referring to Spinosa's God, a sort of deification of the laws of the universe themselves.

      http://www.catholic.org/news/technology/story.php?id=69335

      Eli Suomeksi, Kaku pitää universumin lakeja itsessään jumalallisina, eikä viittaa puheessaan kristinuskon jumalaan. Joten kenenhän se olisi syytä lähteä häpeälomalle?


      Tässä pappi sanoo että kreationismi on lasten pahoinpitelyä:

      https://www.youtube.com/watch?v=l1AGhpFSaSs

      Joten jos aloituksen logiikka seuraa, lopetapa bibbeli lasten pahoinpitely...

    • Mitähän uskontoa Kaku tunnustaa? Vai millainen hänen uskonfilosofiansa ikinä onkaan... Kuten jokainen tietää, uskonto on osa ihmislajin kulttuuria, ei luonnontiedettä, nii japanilaistaustainen henkilö omaa taatusti erilaisen kulttuuritaustan kuin länsimaalaiset...

      Enivei, koska bibbeli todistaa näinin väkevästi, niin oliskoha simmonen asia kyseessä että taas kerran motiiveina on valehtelu vääristely painostus kiristys syyttely rahallinen hyötyminen ja kaikki muut tekiät mitkä kuuluvat luonnollisena osana uskonnollisten tahojen toimintaperiaatteisiin.

      • utti

        Kaku tuntuu yleensä edustavan sellaista "antaa kaikkien kukkien kukkia vaan" -ajattelua, ja luulen että on siksi ollut aika vaitonainen siitä mihin uskoo tai ei usko. Kakullahan on ollut tapana suhtautua turhankin avomielisesti kaikenmoisiin pseudotieteisiin ja villeihin spekulaatioihin. Tiedä sitten tavoitteleeko näkyvyyttä ja suosiota joka suunnasta vai miksi noin.


      • utti kirjoitti:

        Kaku tuntuu yleensä edustavan sellaista "antaa kaikkien kukkien kukkia vaan" -ajattelua, ja luulen että on siksi ollut aika vaitonainen siitä mihin uskoo tai ei usko. Kakullahan on ollut tapana suhtautua turhankin avomielisesti kaikenmoisiin pseudotieteisiin ja villeihin spekulaatioihin. Tiedä sitten tavoitteleeko näkyvyyttä ja suosiota joka suunnasta vai miksi noin.

        Olettaisin että tällainen avoin ja vapaamielinen suhtautuminen kumpuaa juuri hänen japanilaisista sukujuuristaan, sillä siellähän yksi henkilö voi kuulua useampaan uskonnolliseen suuntaukseen, eli ihminen voi elää buddhalaisten oppien mukaan ja naimisiin meno voidaan suorittaa vaikkapa sintolaisin menoin? Heillähän kunioitus ja kunnia ovat tärkeitä, olisiko siinä syy että kaku ei halua loata, tai aiheuttaa mielipahaa tyrmäämällä toisten ajatuksia vaikka käsittäisikin ne täydeksi huuhaaksi..?


    • Nostetaanpa tämäkin ylös, jotta sivulliset näkevät mikä typerys RaamattuOnTotuus todellisuudessa on. RaamattuOnTotuus tehtailee älyvapaita ja kieroilevia avauksiaan, joissa hän yleensä vääristelee todellisia tutkimuksia esittämällä niistä omia, täysin totuuden vastaisia tulkintojaan tai johtopäätöksiään.

      • IlkimyksenEsi-isä

        No mutta. Tervetuloa takaisin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      266
      6420
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      148
      3723
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2649
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2506
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2072
    6. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      121
      1661
    7. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1655
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1493
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1310
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      108
      1174
    Aihe