Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mahdoton yhtälö?

VaikeaTilanne

Olen jo yli 3 vuotta tapaillut erästä lähihoitajaa joka tekee kolmivuorotyötä. Meillä on ikäeroa peräti 16 vuotta niin päin että nainen on minua vanhempi, hänellä on 2 lasta joiden kanssa asuu ja hänen ex-miehensäkkin on ilmeisesti aktiivisesti mukana lastensa elämässä.

Ymmärrätte varmaan että me emme voi seurustella julkisesti mutta itsellä on kauhea kaipuu ja polte nähdä enemmän naisystävääni ja meille on tullut paljon riitaa siitä kun me ei voida nähdä kuin noin kerran kuukaudessa ja joskus sitäkin harvemmin siitä huolimatta vaikka välimatkaa meidän välillä ei ole kuin 60 kilometriä.

Itse siis asun omassa kämpässä eri paikkakunnalla ja olen työtön joten aikaa olis kyllä mielinmäärin tapaamisille mutta hänellä ei ole kun työt, lapset ja muut asiat vie kaiken ajan hänen elämästään. Hän tietysti matkustaa aina minun luokse koska hänen luona emme voisi missään tapauksessa tavata. Niin ja hänen lapsensa ovat nyt 12 ja 13 vuotiaita mutta kuitenkin vielä niin nuoria että ovat kovin riippuvaisia äidistään.

Oliskohan tähän asiaan vielä olemassa mitään toimivaa ratkaisua että saisimme "varastettua" lisää aikaa suhteellemme eikä loppukin energia menisi pelkkään riitelyyn siitä kun ei saada viettää tarpeeksi aikaa yhdessä. En vain millään haluaisi luopua naisystävästäni kun meillä on kuitenkin aina tosi ihanaa yhdessä silloin harvoin kun voimme tavata. Tämä meidän juttuhan oli aluksi ihan pelkkä seksisuhde mutta sitten siinä kuitenkin kävi niin että tunteetkin astui mukaan. Tätä tilannetta on nyt jatkunut jo niin pitkään että joku ratkaisu tähän olisi saatava. Olisin kiitollinen jos joku pystyy auttamaan tässä ongelmassa.

7

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ratkaisunhetket

      Ihan teidän täytyy keskenänne ratkaista tämä yhtälö. Miksi ette voi julkisesti seurustella? Olisiko se mahdollista että muuttaisit lähemmäs naisystävääsi, jotta voisitte tavata useammin, jos siis kummallakin on tahtoa siihen?

      • VaikeaTilanne

        "Miksi ette voi julkisesti seurustella?"

        No siihen on monta syytä, vaikea edes selittää.

        "Olisiko se mahdollista että muuttaisit lähemmäs naisystävääsi, jotta voisitte tavata useammin, jos siis kummallakin on tahtoa siihen?"

        No tuotakin olen miettinyt mutta se ei kuulemma kelpaa hänelle kun ei me voitaisi ainakaan samalla paikkakunnalla missä hänen lapsensakkin asuvat tavata salaa se kun ei suht pienellä paikkakunnalla varmaankaan onnistuisi.

        En tiedä onko sitten myös siittä kiinni ettei naisystävälläni jostain syystä ole tahtoa olla enempää tekemisissä minun kanssa ja hänelle riittää että tavataan harvoin. Olen kyllä yrittänyt keskustella asioista hänen kanssa avoimesti mutta kun hän ei oikein suostu keskustelemaan ja sitten tilanne menee jankkaamiseksi. Vaikea tilanne niinkuin sanoin.


    • näintekisin

      Etkö voisi mennä lähemmäs johonkin hotelliin yöpymään ja voisitte tavata toisella paikkakunnalla kuitenkin, ellei naisystävän sovi esim. yöpyä, voihan sitä olla yhdessä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

      • VaikeaTilanne

        Pitää miettiä olisko tuo mahdollista. Kiitos kuitenkin ideasta.


    • oletpano

      se nainen vain seksia haluu, etsiitoista

    • Mietin kanssa, että tämä kuulostaa kyllä siltä, että nainen on edelleen kanssasi seksisuhteessa, eikä seurustelusuhteessa, eikä sinusta sen enempää halua.

      Voi myös olla, että hän lämmittelee suhdettaan uudelleen exäänsä (tai johonkin toiseen) omalla paikkakunnallaan ja tämän takia sinä et saa mistään hinnasta olla kuvioissa enemmän mukana. Sinulta haetaan sitten läheisyyttä ja seksiä, kun halutaan vaihtelua.

      • jokainentavallaan

        just noin sille se kuulostaa, itse miehenä olis jo juossut


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe