Acetium kokemuksia?

JVP

Minä tänään tästä koko lääkkeestä kuulin vasta ja päätin kokeilla heti, vaikka hintavaahan tämä on. Ostin 30 imeskelytabletin paketin, koska luin, että tästä saattaisi olla apua tupakoinnin lopettamiseen? No, yksi asia on ainakin selvä. Minulla on ollut nimittäin mahalaukku tulehtunut monta vuotta ja nyt kun olen näitä tässä popsinut päivän mittaan, sillä tavoin, että aina kun on tupakkaa tehnyt mieli niin olen ottanut yhden napin, niin mahani on ainakin parantunut, sillä minulla on ihan älytön nälkä kokoajan :D Oikein "sattuu" mahaan, kun on niin kiljuva näläntunne. Että ainain vatsalääkkeenä tämä toimii miljoona kertaa paremmin kuin yksikään happosalpaaja mitä olen kokeillut.

No, entäs tupakoinnin suhteen? Ihme kyllä, en ole käyttänyt mitään korvaavia nikotiinituotteita. Ainoastaan olen tosiaan Acetiumin ottanut kun tekee röökiä mieli ja kyllähän se ihan selvästi vie sen tupakanhimon mennessään. No, osallistuin sitten sellaiseen tutkimukseenkin tässä, joka kestää puoli vuotta, jolta ajalta saan ilmaiseksi nämä pillerit. Tarkoitus tutkimuksessa on nimenomaan tutkia sitä, kuinka lääke tepsii tupakoinnin lopettamiseen.

Päivittelen tänne tietoja miten homma etenee. Toistaiseksi ainakiin näyttää hyvältä! :)

50

20511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vset

      Acetiumhan ei ole lääke eikä varsinainen tupakasta vierottaumistuote mutta hyvä jos sinulla auttaa tupakoinnin lopettamiseen. Tuote poistaa erittäin tehokkaasti asetaldehydiä tupakoitsijan syljestä L-kysteiiniä ja ksylitolia sisältävän valmisteen avulla.

      • JVP

        Joo, tästä ollaan nyt vaan tekemässä tutkimusta ja kyllä ainakin minulla jostain kumman syystä toimii. Vaikea selittää, mutta se vaan vie tupakanhimon pois. Eihän se sitä yleistä kiristystä vie pois, mikä johtuu verenkierron paranemisesta yms. mutta jotenkin ei vaan tee tupakkaa mieli. Ihmettelen oikein itsekin.


    • JVP

      Toinen aamu ilman tupakkaa ja Acetium kokeilu jatkuu. Olen hieman kahvin kanssa joutunut käyttämään sähkötupakkaa apuna, koska aamukahvi on juuri se pahin tupakanhimon nostattaja. Muina hetkinä päivässä kahvi ei nostata niin kovia himoja. Nyt kuitenkin on jo helpompi olo kun kahvit on juotu.

      Eilen oli oikein supermies olo kun jostakin syystä oli vaan niin helppo olla. Tämä on vähän niin uskomaton fiilis, kun ei tätä voi verrata mihinkään muuhun keinoon, kuten esim. nikotiinikorvaushoitoon. Ideana tässä koko hommassa on se, että imeskelytabletti kuuluu ottaa joka kerta kun normaalisti polttaisi tupakan. En osaa selittää, mutta jotenkin se vaan vie tupakanhimon pois. Esim. nikotiinipurkka tms. ei minulla toimi yhtään, vaikka kuitenkin niissä on sitä nikotiinia. Tämä tuntuu toimivan paljon paremmin. En vaan oikein ymmärrä sitä mekanismia mikä on tämän toimivuuden taustalla, sillä eihän tämän toisaalta ainakaan niiden juttujen perusteella mitä olen lukenut, niin pitäisi toimia laisinkaan tämmöiseen tarkoitukseen. Kummallista.

      No, kokeillaan nyt vielä eteenpäin ja katsotaan miten homma jatkuu.

    • Nomoresmoke

      Ensimmäinen kirjoittaja on myös ottanut Acetium kapseleita ilmeisesti ? Vatsan seutuun kun ne auttavat. Mutta tämä imeskely Acetium on itsellänikin auttanut. Nikkikset hävinneet, vanhojen tapojen vuoksi on 1-2 päivässä tullut poltettua ( sosiaaliset ryhmät). Kunhan muistaa ehdottomasti ottaa samalla tuon imeskelytbun. Tai oikeastaan maistuu nykyään ihan hirveälle, jos on sattunut ilman tabua polttamaan.

    • WhatTheyPutInIt

      Tupakanhimon takia pitää polttaa tai käyttää korvaustuotteita? Oletteko te ihmiset tietoisia että edes amfetamiini ei lääkekäytössä aiheuta mitään lääkehimoa minkä takia lääkettä ei voisi vain olla ottamatta jos ei huvita ottaa? Että siis tekee tupakkia mieli niin kovasti että ei mitenkään pärjää ilman?

      • jamesjesse

        Kaikki lääkkeet jotka sisältävät huumaavia lääkkeitä aiheuttavat yliannostettuna riippuvuutta. Pidemmällä käytöllä siitä seuraa riippuvuus joka voi olla tosi vahvakin.


      • Anonyymi

        Siis kun poltat samaan aikaan imeskelet jolloin tupakka alkaa maistua pahalta se muuttaa syljen eritystä ja tekee tupakan epämiellyttäväksi jolloin tupakka jää kokonaan pois.


    • Stadinkundi1967

      Olen mukana tässä Biohitin lääkekokeilussa, kokemukset lyhyesti noin 4 viikon ajalta:

      Ensimmäiset 2-3 päivää tupakka maistui todella pahalle tabletin kanssa, jonka jälkeen tilanne kääntyi toisinpäin, eli nyt ilman tablettia tupakka maistuu pahalle. Nyt tupakoinnista on tullut tapatupakointia. Vain aamukahvin aiheuttama tupakkahimo enää jäljellä, joka taitaa olla muidenkin kokemus, ja jos tähän löytyy ratkaisu niin uskoisin pääseväni tupakasta eroon. Olen 48v mies, ja tupakointi alkoi armeijassa eli lähes 30v säännöllistä tupakointia, aiemmin kokeilin nikotiinivalmisteita ilman tulosta.

    • Auttaskos_mullekin

      Olisipa kiva kuulla päivityksiä miten tupakasta irtipääsy onnistuu Acetiumin kanssa.
      Rohkeesti vaan, vai onko kirjoittelu kiellettyä ennen kokeen päättymistä?

    • sAAoSTAA

      TOIMII ;
      Biohit Acetium® lozenge is a highly effective means to stop smoking – results confirmed in a new large-scale trial

    • Puuiloinen

      Kyllä auttavat. Noin vuosi tuossa kesti kun tottui . Imujen kanssa voi tupakoida jos haluaa, Ilman niitä on aivan hirveän makuista. Mutta eipä ole hirveitä himojakaan .
      Saisivat olla jo ruokakaupoissakin. Vaikeaa hankkia aina netin kautta.

    • Röökijaska
    • Sara5678

      Tutkimuksessa on osalle annettu ihan lumelääkettä. Mutta selviä hyötyjä ollut, niillä ei ole auttanut jotka ovat saaneet lumetta. Niinpä tämä teho on todistettu ja lääkettä mainostetaan nyt auttamaan tupakoinnin lopettamisen.

    • mattiherman

      Miten- ja mitäkatta pääsee moiseen kokeiluun? Olisin enemmän kuin halukas pääsemään tästä ikävästä tavasta- ellei ole o liian myöhäistä. Jos joku viitsisi yhteystietoja sekä tilausosotteita laittaa vaikka sähköpostiini [email protected]

      • Volvomarkkanen

        Tutkimus on päättynyt jo aikoja sitten. Tulos oli et vaikutus samaa luokkaa nuin nicotiinivalmisteilla mutta ilman nicotiiniä 👍🏼


    • FreeNicorett

      R kioskilta saa. Myyjä ei tosin tiennyt tuotetta. Oli nikotiini valmisteiden vieressä. Acetiumhan on siitä hyvä kun ei sisällä nikotiinia, eikä jää nikotiinikoukkuun, joka on erittäin haitallinen myrkky ihmiselle.

      • Lähtiskövitosella

        Nikotiinihan ei ole millään tavalla haitallista sellaisenaan se on täyttä paskaa, sen haittana on ainoastaan riippuvuus. Faktat selville!


      • DoctDosentinText
        Lähtiskövitosella kirjoitti:

        Nikotiinihan ei ole millään tavalla haitallista sellaisenaan se on täyttä paskaa, sen haittana on ainoastaan riippuvuus. Faktat selville!

        Nikotiinin myrkyllisyys riippuu annoksen koosta, ja lapset ovat aikuisia herkempiä nikotiinin myrkkyvaikutuksille. Nikotiinin myrkytysoireita ovat huonovointisuus, oksentelu, ripuli, lisääntynyt syljeneritys, hidastunut sydämen syke, hengitysvaikeudet, epileptistyyppiset kouristelut ja kuolema.
        Nikotiinin käyttö johtaa pysyviin muutoksiin aivojen dopamiinia sisältävien hermoratojen toiminnassa. Aivojen mielihyväalueilla on nikotiinireseptoreita, joihin normaalisti sitoutuu elimistön oma välittäjäaine asetyylikoliini. Nikotiinin kiinnittyminen reseptoriin aiheuttaa välittäjäaine dopamiinin vapautumista – dopamiinin määrän lisääntyminen tietyillä aivoalueilla aiheuttaa mielihyvää ja johtaa riippuvuuden kehittymiseen. Lisäksi nikotiini häiritsee sekä sikiön että kasvuiässä olevan nuoren aivojen normaalia kypsymistä. Tämä saattaa johtaa kognitiivisten toimintojen heikentymiseen.
        Nikotiini supistaa verisuonia ja nostaa siten sydämen sykettä sekä kohottaa verenpainetta. Nikotiini pahentaa sydän- ja verisuonitauteja, heikentää verenpainelääkkeiden tehoa ja lisää verisuonitukosten ja kakkostyypin diabeteksen riskiä. Nikotiini vaikuttaa haitallisesti myös syöpien kehittymiseen, kasvuun ja leviämiseen sekä heikentää solunsalpaaja- ja sädehoitojen vaikutusta.


    • Rallikuskij

      Kiinnostaisi tietää onko tuo siis sitä että ei tee tupakkaa mieli, eli onko kyse siitä että sun mieli tekee tavan takia tupakkaa vai onko jo nikotiinin puute? Tässä on kaksi ihan eri juttua yhdessä joten olisi hyvä erotella ne.

    • Kuntoonpa

      Pääsin Acetiumin avulla eroon tupakasta. Tuossa siis tärkeää muistaa ottaa pillerit suuhun aina kun tupakankin. Tupakointi halut häviävät ajan myötä. 1kk - 6 kk varmaan aika tavallista. Nikotiiniä ei tule noista acetiumeista, eikä sitä kannattaisi muutenkaan enää nauttia.

    • laiturin.ukko

      Onko Acetiumilla jotain haittavaikutuksia ?

      • Ummah

        Acetium sisältää L-kysteiiniä, joka on luonnontuote. Sitä kai pitäisi nauttia suuria määriä, ettäkö siitä ihan haittaa olisi.


    • jonisa

      Acetium on hyvä hapottomalle mahalle. 10 min. ennen ruokailua kapseli (minulla on ollut vain 60 kapselin pakkauksia käytössä). Ei mitään sivuvaikutuksia. Saattaa lisätä ruokahalua. Hyvä nikotiinin väsyttämille !

    • Raikassuu

      No perhana ! Tämä Acetum on ihan mahtava tuote. Ei lainkaan pahan makuinen. Oikeastaan tupakoinnista tulee paremman makuista eikä jää suuhun paha maku, Tuntuu tosiaan että nikkikset harventuneet.

    • Krapulaton

      Toimii
      Tupakanvieroitukseen imut
      Krapulanestoon,migreeniin ja vastalääkkeeksi tabletti
      Tuhoaa asetaldehydin joka on syöpää aiheuttava karsinogeenejä ja ylläolevien oireiden syy

      • Rabbe

        Siis nuo tupakka imeskelytabletit auttaa krapulanestoon kanssa tosi hyvin. Aamulla on paljo pirteempi olo mitä normisti kupittelun jälkeen.


    • Rodi

      Venäjäs myydä "tabeks" hinta 14e 30 päivä kurssi, samanlainen vaikutus, tupakka rupee maistu pahalle pari päivän päästä

    • acetium

      Mihin acetium on alunperin tarkoitettu ?

      • Sirimau

        Acetium alunperin kehitelty vähentämään myrkyllistä asetaldehydiä, jota on erityisesti alkoholissa, tupakassa, monissa elintarvikkeissa, pakokaasussa, ilotulitteissa, kosmetiikassa...
        Asetaldehydi on liitetty vatsan alueen syöpiin ja suu ja ruokatorven syöpiin.
        Vatsan suojeluun kehiteltiin siis kapseli joka suojaa vatsaa mutta muutamalta käyttäjältä hävisi myös migreeni ja ainakin yhdeltä horton päänsärky, myöhemmin ilmeisesti useammalta siksi tätä tutkittu ja tutkimustulosten pitäisi valmistua tässä kevään aikana.
        Koska on tiedossa että asetaldehydi on yksi suurimpia syitä krapulaan ovat ihmiset kokeilleet sitä myös krapulan ehkäisyyn ja hyvin tuloksin. Yritys ei ilmeisesti halua leimaantua krapulapilleri kauppiaaksi niin tätä ei markkinoida siihen, vaikka ovat jopa pantentoinneet tämän krapulan ehkäisyyn.
        Imeskelytabletti puolestaan kehiteltiin vähentämään asetaldehydin altistusta suussa ja ruokatorvessa, erityisesti tupakoitsijoille. Oli tiedossa että asetaldehydi lisää nikotiinin riippuvuutta (siksi kait tupakkateehtaat sitä siihen lisää) savukkeissa, siksi tätä tutkittiin myös tupakoinnin lopetukseen ja hyvin tuloksin.


      • lerppass
        Sirimau kirjoitti:

        Acetium alunperin kehitelty vähentämään myrkyllistä asetaldehydiä, jota on erityisesti alkoholissa, tupakassa, monissa elintarvikkeissa, pakokaasussa, ilotulitteissa, kosmetiikassa...
        Asetaldehydi on liitetty vatsan alueen syöpiin ja suu ja ruokatorven syöpiin.
        Vatsan suojeluun kehiteltiin siis kapseli joka suojaa vatsaa mutta muutamalta käyttäjältä hävisi myös migreeni ja ainakin yhdeltä horton päänsärky, myöhemmin ilmeisesti useammalta siksi tätä tutkittu ja tutkimustulosten pitäisi valmistua tässä kevään aikana.
        Koska on tiedossa että asetaldehydi on yksi suurimpia syitä krapulaan ovat ihmiset kokeilleet sitä myös krapulan ehkäisyyn ja hyvin tuloksin. Yritys ei ilmeisesti halua leimaantua krapulapilleri kauppiaaksi niin tätä ei markkinoida siihen, vaikka ovat jopa pantentoinneet tämän krapulan ehkäisyyn.
        Imeskelytabletti puolestaan kehiteltiin vähentämään asetaldehydin altistusta suussa ja ruokatorvessa, erityisesti tupakoitsijoille. Oli tiedossa että asetaldehydi lisää nikotiinin riippuvuutta (siksi kait tupakkateehtaat sitä siihen lisää) savukkeissa, siksi tätä tutkittiin myös tupakoinnin lopetukseen ja hyvin tuloksin.

        älkää viitsikö kopioida wikipediasta tänne juttuja..kertokaa omia kokemuksia suoraan


    • Nikotiinitonvaihtoehto

      Eli Acetium siis poistaa samalla myrkkyä elimistöstä. Tupakoinnissa syljestä taisi lähteä n 90 % asetaldehyistä. Asetaldeh poistuu toisessa muodossa virtsan mukana. Taitaa olla pahin myrkky tupakassa tuo,
      On ehdottomasti terveellisin vaihtoehto noista tupakoinnin lopetus aineista.

    • Humpuukkia

      Humpuukiksi käsittääkseni on alan lehdissä tuote todettu.

      • Okkk

        Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että mitkä lehdet ovat näitä "alan lehtiä" ja milloin tämä asia todettiin? Oliko ennen vai jälkeen tämän Acetium-tutkimuksen?

        Henkilökohtainen kokemukseni on se että tupakointi tuon pillerin kanssa tuntuu kun ilmaa hengittelisi. Ilman sitä rööki maistuu pahalta.


      • Anonyymi
        Okkk kirjoitti:

        Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että mitkä lehdet ovat näitä "alan lehtiä" ja milloin tämä asia todettiin? Oliko ennen vai jälkeen tämän Acetium-tutkimuksen?

        Henkilökohtainen kokemukseni on se että tupakointi tuon pillerin kanssa tuntuu kun ilmaa hengittelisi. Ilman sitä rööki maistuu pahalta.

        ’Alan lehdet’ on saman roskasakin omistuksessa joka omistaa tupakka-, lääke- ja ruokateollisuuden. Follow the money etc.


    • kumma_juttu

      Miksi ei tästä puhuta enemmän ja lääkärit suosittele jos se on n i i n h y v ä ???
      ja tehokas ???

      • DonJohnson

        Lääkärien suosituksiin tietyissä tuotteissa vaikuttavat paljolti eri yritysten tarjoamat ”koulutukset". Kommenttini koskee vain lääkärien ja lääkeyritysten välistä ”yhteistyö” suhdetta yleisesti.

        Kommentti siis yleinen ei liity suoraan Acetiumiin. Tulin itsekin tänne lukemaan käyttökokemuksia.


    • Muutamaeuro

      Jokunen lääkäri on tupakoitsijoille suositellut. Mutta pitävät vielä hintaa liian kovana ? Ei paljoa laita arvoa omalle terveydelle, mutama kymppi puolessa vuodessa pelastaa keuhkoahtaumalta tms, syöpä esim.
      Voihan sitä jotakin nikotiinivalmistettakin ottaa jos haluaa hampaansa tuhota.

    • Annikahaat

      Nikotiinikoukku on pahin. Nicotiini purkkaa joutuu mässyttää jatkuvasti. Ensin kokeilisin acetiumii.

    • Itter

      Moro kaikille. Teidän on tärkeä tietää, että olen sijoittanut kyseiseen firmaan muutaman tonnin, joten kokemukseni voi olla ns. biased.

      Ennen kuin kyseinen imeskelytabletti tuli tupakanvieroitusmuodossa markkinoille, käytin sitä useita kuukausia säännöllisesti tupakoidessa. Itse en koskaan huomannut mitään "ja unohdat tupakan" - efektiä, mutta sitten kun päätin lopettaa tupakan polton, vieroitusoireet olivat huomattavasti lievemmät, mitä minulla oli aiemmin ollut kun yritin lopettaa ilman Acetium imeskelytablettia.

      Kuten kaikkialla sanotaan, itsestä se loppujen lopuksi on kiinni. Tavoista on vaikea päästä eroon ja alkoholia nauttiessa minulle edelleen tulee nikotiininhimoja, mutta huomattavasti helpompaa se oli.

      Nyt olen kuitenkin ollut jo yli vuoden tupakoimatta.

      • Anonyymi

        Noin juurikin. Omat kokemukseni rajouttuu kiskan tuotteista Acetiumeihin. Tupakin esto pillerit minusta jo kattaa nykyisen markkinaarvon, jos vaan Kreikka, Indonesia, Thaimaa ja Italia alkavat myymään. Sitten on jo halpaa pörssitavaraa. Suolen toimitakokeista en osaa sanoa onko niillä mitään arvoa. Niin ja krapulaan tuota toista Acetiumia voisi kunnolla alkaa rummuttaa, kun kerran toimii.


    • Anonyymi

      Hyvä ketju ! Kiitos kirjoittajille !
      Pitää kokeilla Acetiumiakin, kun ei pääse eroon röökistä.
      Heti kun ajatteleekin lopettamista, alkaa tehdä vielä enemmän mieli.
      Motivointi on vaikeaa kun riippuvuus on voimakas ja on kauan polttanut.
      Saakohan tuota tuotetta apteekistakin? R-kioskilla ei oltu kuultukaan.

      • Anonyymi

        Tokmanni myy kyseistä tuotetta 👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tokmanni myy kyseistä tuotetta 👍

        Lidlistä löytyy myös hyvin. Saa tupakan maistumaan paremmalle. Mutta ei tee mieli tupakkaa enää samalla tavoin kuin kuukausi sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lidlistä löytyy myös hyvin. Saa tupakan maistumaan paremmalle. Mutta ei tee mieli tupakkaa enää samalla tavoin kuin kuukausi sitten.

        Kaikki hyvä loppuu aikanaan.


    • Anonyymi

      Acetiumia otettu joulujuomien ja syömisten mukana. Pitää vatsan kunnossa.
      Kapseleita vielä käytän, varsinkin alkoholin kanssa suosittelen.

      Imu acetiumeja en enää tarvitse koska pääsin tupakasta eroon niiden avulla, great !

    • Anonyymi

      Lääkärit jotka suosittelevat Nicotiinivalmisteita tupakasta irtautumiseen, tulisi saattaa oikeuteen. Pahinta myrkkyä suoraan suuhun. Siksi tuntuu aivan järjenvastaiselta jos joku lääkäri ei näe acetiumin käyttöä "tarpeellisena".

      • Anonyymi

        Nikotiinipurkkien valmistajat ovat isoja lääkejättejä joilla mahdollisuus vaikuttaa lääkäreiden mielipiteisiin. Nämä miljaardi-firmat ovat niitä jotka saavat tuotteet esille myös ruokakauppojen kassojen viereen.


    • Anonyymi

      Korvaustuotteet ovat ainoastaan liiketoimia, eivät millään tavalla auta eroon riippuvuudesta. Riippuvuus saa meidät ajattelemaan että olemme heikkoja ja pelkäämään lopettamista. Jos oikeasti olet valmis lopettamaan niin lue stumppaa tähän kirja. Itse lopetin kirjan avulla nuuskan käytön ja satunnaisen tupakoinnin. Kun olet parantunut niin alat huomata kuinka paljon olet valehdellut itsellesi ja läheisillesi vain yhden paperiin käärityn tupakin röpön takia.

    • Anonyymi

      Olen käyttänyt noin vuoden Acetiumia lähinnä närästykseen ja refluksiin. En tiedä johtuuko aineesta mutta tuntuu että astma oireet vähentyneet tosi paljon.

    • Anonyymi

      Minulle ei moinen imeskelytabletti tehnyt mitään. Ihan kuin olisi nallekarkin syönyt röökiä polttaessa. Hyvä jos joillekin toimii.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe