Aikuiset lapset vkl-lomalle

YksPäivtys

Mieheni kanssa olemme uusperhe. Lapset omilla tahoillamme tehneet. Molemmilla yhtä paljon lapsia. Minua on siepannut alusta asti se, että miehen lapset kuppaavat isäänsä 7/0...Mies ei itse tätä näe, vaikka kuinka sanon.

Miehen lapset nykyään hyväpalkkaista porukkaa, armeijan kapiaista , yrittäjää, ja kunnan viskaalia; ja tulevat välillä tänne ns. täysihoitoon?

On kiva nähdä, mutta meillä pieni palkka ja remppaamme vanhaa omakotitaloa samalla ja rahat menee miltei siihen. Apua rakentamisessa pyytävät mieheltäni, muttei heitä itseään tänne apuun saa. Minun lapseni kyllä avittavat!
Ja, tää vkl:ksi tuleminen.Mikseivät tuon ikäiset tuo mitään tullessaan? Ensimmäiseksi kysytään, onko ruokaa? Syödään jääkaappi tyhjäksi...Käytetään itsensä torilla syömässä, joka maksatetaan isällään. isä niin höveli, ettei osaa mitään sanoo.

11

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja_samaa_peetä_täällä

      ja huokaus tästäkin. Miehen lapset sitä ja tätä, omat ovat kullannuppuja ja herranterttuja. voi voi, ota ero, muuta muualle, sillähän sitä miehen kakaroista eroon pääsee.

      • rahankäyttöä

        Mitä vaikeasti ymmärrettävää oli aloittajan kirjoituksessa? Itse seuraan vastaavaa tilannetta sivusta ja ihmettelen kun aikuiselle ihmiselle (perheineen) ei osata laittaa rajoja.


    • mekkk

      JOs miehesi ei voi sanoa aikuisille lapsille mitään niin sano sinä ja kun kerran kunnolla sanoo että tuokaa omat ruokanne ja et tee mitään ruuan eteen ja jos menevät jääkaapille ilman lupaa niin kiellät sen ja se voi loppua. Yksi hyvä konsti on kun tiedät milloin he tulevat niin älä osta jääkaappiin mitään ruokaan ja jos kysyvät niin sanot että menkääpä kauppaan ostamaan ruokanne tai sitten ravintolaan syömään niin helpottaa.

    • hohhoijakkaa

      silkkaa peetä tämä aloitus. Nykyiset aikuiset lapset eivät vanhempiensa jääkaappeja tyhjennä, ne ovat tarkkoja siitä mitä suuhunsa laittavat.

      • näitäonnähty

        Aivan! Niin naurettava aloitus, että jos siitä on puoliakaan totta niin se on ihan oikein tuollaiselle uusiovaimolle. Mikähän onkaan tuon suhteen historia? Miehellä on aikaisemmassa elämässään jotain sellaista mistä lapset nyt rokottavat ja isälle se tuntuu hyvin sopivan vaan ei mustasukkaiselle uusiovaimolle.


    • OletkoMiettinytLoppuun

      Jos ei ne sua kuppaa, ni onks välii? Jos isänsä nauttii siitä että saa auttaa lapsiaan, omalla tavallaan, ni eiks se ole heitin asia? Ja itsehän sen miehen otit. Sanoit tilanteen olleen alusta asti samanlainen. Miksi siis sotkit itsesi siihen, jos kerran raivostuttaa. Oma on valintasi. Taisit itsekkin ottaa tuon miehen, hänen hövelin luonteensa vuoksi!

    • Jättäkääremontti

      En ole ikinä mennyt vanhemmilleni täysihoitoon viikonlopuiksi enkä syömään sen jälkeen kun omilleni muutin. Kahvilla käynyt ja aika harvoin.

      Mikä ihme että et saa sanotuksi ettei tänne tulla täysihoitoon niin kuin hotelliin. Aivan hullua perustaa tuollaisia uusperheitä jossa eletään kuin villissä lännessä. Jos täysihoitolan pitämiseen on varaa niin jatkakaa ihmeessä kun olette aloittaneetkin.

    • itämiesparasmies

      Tässä on kulttuurieroja Suomenkin sisällä. Onko miehesi itäsuomalainen? Siellä on loukkaus isäntäväkeä kohtaan tuoda omat ruuat tullessaan. Itse nuorena vaimona tein tuon tökerön virheen.

      Höveli mies on varmaan höveli sinuakin kohtaan?

    • Lopetakännäily

      No voi... eikö sulle jää yhtään mitään, etkä saa kaljarahaa mieheltä??? Kannattiko rikoa perhe ja elää miehen siivellä ja antaa tämän vielä elättää sunkin lapset??? heh.. eihän se niin mene. Meneppä hakemaan työtä ja elätä itsesi ja lapset ja jos hyvin käy, jää vielä viinarahaa sulle.
      Noh...oletpahan sitten petikaverina miehelle jona hän sua pitää ja kun paremman läytää lennät kuin leppäkeihäs, laastareista kun ei tule mitään muuta kun heteken helluja.

    • hurjaatouhua

      Näi vissiin eletään hyvätuloississa perheissä heidän vanhemmillaanhan on varaa ylläpitää aikuisia työlläänkin elävilla nämähän eivät tule omillaan toimeen edes 60v ja 80v vanhemmat kustantaa koko ikänsä näitä kerjääjiä.Kyllä kuulee että hyväpalkkaiset lapset ottaavat vähävaraisilta vanhemmiltaan rahaa ulkomaanmatkoihin ja muihinkin menoihin.Jos on totuttanut pesueensa tai jonkun lapsistaan saamaan vanhemmiltaan jatkuvasti rahaa se ei lopu jos sitä ei itse lopeta.

    • jkuio

      No sanoisin tähän, että olisit ottanut selvää asioista ennen kuin työnnyit miehen mukaan. Et ole juurikaan tutustunut ukkoosi ja hänen tapoihinsa ja nyt sitten syytät ja aivan suotta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe