Lervon tunnistus vinkkejä!

Huoltismuija

Lervon kuulemma tunnistaa huoltsin baarissa siitä että hänen ympärillään pörrää eniten kärpäsiä. Isoja, peukalon kokoisia paskakärpäsiä lentelee varsinkin Lervon ajouran "rekkavaon" ympäristössä. Syy on runsaasti sonnatut kolitsi työ housut joissa on eiliset, tämänpäiväivet ja viimeviikkoiset liejut, osa jo kuivunut mukaviksi koviksi ja isoiksi pastirooleiksi, osa vielä liisterimäisenä pitkin persposkia.

Föijakärpäset kasvavat todella suuriksi kun ruokkivat itseään Lervo mehukkailla rekkapastilleilla. Kerran baarilla kylämme apteekkarin hieno rouva oli kurkannut Lervon kolitseihin varovasti. Oli kerennyt laskea kolmisen kymmentä roikkuvaa, isoa pastilia ja sitten oli tullut se pelätty tuhnu. Tuo tuhnu oli tullut tuttuun tapaan mukavien näytteiden kera ja kokonaisia sulamattomia makkaranpaloja oli ollut aptekkarin hienon rouvan kasvoilla pitkään.
Lervolla oli kerrän niin paha ripuli ettei voinut edes yskäistä. Löysä kuravelli roiskui tosi herkästi ja sitä ei voinut pidätellä. Se oli sellaista aikaa se.


Lervohan useasti koettaa hoitaa pontikasta johtuvaa ripuliaan pieremällä muttei ole kertaakaan siinä onnistunut. Paha säkä oli myös sillä hienolla rouvashenkilöllä joka sattui olemaan Lervon takana kun Lervo kumartui nostamaan lattialle pudonneen höyrymakkaransa ja - kuinkas sattuikaan - päästi suolensa tyhjäksi karsealla paineella. Kukkahattutäti oli niin rajusti sonnattu että häntä pestiin paloautolla kaks päivää ja kuulemma seuraavanakin vuonna hän haisi paskalla ihan selkeästi. On tää Lervo vaan aika vekkuli!

8

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TRUKERI

      Täähän olikin tasokasta Lervohuumoria!

    • Aune_mummu

      Lervo havaittu Konkelonmäen SEOm paarilla rekkishuoltarilla syömässä lihistä ilman salaattia ja kyytipoikana raikas kossu juoma, takeavay –kupista. Oli vaan käsi-länkyllä karjahdellut ohi meneville ajukojooteille että ajamattomia ajuja on vielä vaikka kuinka! Kuormien kelkonta ja protestilistoilla asuilu ja kanjan hytässä majailu, ne on Lervon duuneja ne. Rahti on raakaa mutta rehellistä –oli Lervo karskisti mylväissyt kun oli kolitsihousuunsa löysähköä ”ajumiehen erikoista” pudotellut.

    • Anonyymi

      Minä tykkään eniten niistä jutuista, joissa kerrotaan raakan rahti karjun antaneen isoa ja hyvää molempiin reikiin paari Pirkoille huoltseilla ja krilleillä sekä essom mpaareillssa ja Päntseillä. Aina lirahtaa pissaa pikkareihin, kun luen juttua kuskeista, joilla on tirskahtanu lusikallinen lämmintä ajuhousuihin ajun aikana. Luepas Päntälän SEOm paarim muistokirja siinä palio juttua rahtiniiloilta ja paarimpirkoilta. Lervohan sukelsi "kolmenkepin" kanjallaan kerran paarin seinästä sisälle ja murjaisi vaan la-mikkiin "paas tyttö höyryt pöytään ja pikimustaa saatana perkele, ku on tymäkkää rekka aiheista juttua täällä!!! Murjaskaas viäl pari juttua lisää, joissa urkoolit soittaa kwai joen siltaa ja paari pirkot kusee hunajaa, kun sonnit jauhaa turpaa paareissa ja Päntälöissä. Myös brojosta...sumppia kans saavillinen ja katokki että on suolaa" Paarimpirkkotyttöjen pimpit rupee aina värisemään kun lauma isoja ja paatuneita rahtisikoja laahustaa Päntälän SEOlle, sinne rekkahuoltikselle. Siellä vitospöydässä ne jauhaa aju juttua niin kovaan mylvimällä että peeritytöillä lirahtaa hunajaa tussusta tennareille lisää. Kaikilla käydä lonksottaa kanjat pihalla tyhjäkäynnillä, peilinvarsiantennit tuulessa huojuen ja ällaat soittaa härskiä sävelmäänsä taukoamatta. Kun ensimmäinen rekkamulli täräyttää kolitsiinsa kunnolla "ruskeetahyvää" niin paarim typyilä pimpit valuu jo ihan koskena. Tämä on sitä normaalia rahtimeininkiä.

    • Anonyymi

      Lervo GO GO! LERVOILU EI LOPU KOSKAA!!

    • Anonyymi

      Vain LERVO murentaa mureat muhevat hätä-ja -räjäytyspaskan välimaastossa olevat kitkeränhajuiset sontuulit ilmeenkään värähtämättä SEOMpaarim huoltikan pubissa. LERVO onkin eri duunari, ajukonna ja kelmien kelmi, todellinen mullibiisonin kojootti ajamaan ajua morgoolit soiden ja perse vienosti epävireisenä porilaisten marssia paukutellen pasuunat pajautellen paskanhajun ankaralla säestyksellä. Kertokaa lisää LERVOtarinaa.
      KA-LERVO, joka on tosi konna, oli seolla kulkenut höyrymakkara suussaan pöydän ohi jossa kahvetta joi kylän rovastin vieraana ollut piispa. Lervo ei mokomista piitannut vaan juuri piispan kohdalla päästi vetelän plörön kolitsinsa täytteeksi ja jatkoi kulkuaan raukea virne naamallaan. Piispan kerrotaan julistaneen koko kylän kirkonkiroukseen sadaksi vuodeksi ko. sattuman johtosta. Sellane konna tää LERVO vaan on, juu!!

    • Anonyymi

      Kolmivarttine latokuvioitu puteli oli Lervolla ns. "siipimiehenä" ku ajo FH144 akrtrsossi mersullaan kontteja Sompasta Eurajoelle. Kukaan ei tiedä miksi. Siihen aikaan sanottiinkin vain että: "matka jatkuu, älkää kysykö minne, vaan miksi". Tarina on tosi.

    • Anonyymi

      Patanokka lb76 kaanialla lervo ajoi paskat kolitsissa ympäri suomen aikoinaan.Kylän pastorin auto hyytyi tienlaitaan ja Lervo, tuo armoitettu rahdin kairari, saatanallinen aju sonni ja kelmi, otti pastorin kyytiinsä, kun oli kylälle päin muutoinkin kuormia ja lasteja kelekkomassa kanikallaan. Kesken matkan pastori rohkaisi mielensä ja sanoi ääni väristen hieman häpeissään: "voisiko arvon rekka-mies puhaltaa lämmintä sinne kolitsi housuun, kun olisi niin mukava nähdä ja kuulla tuo yleisin tapa rekkapiireistä". Lervo siihen tuo turhapuromainen virne naamallaan, että " no mikä jottei" ja antoi suolen tulla typötyhjäksi brojosta, eli sontuulista kovalla paineella ja äänellä kolitsihousujen uumeniin. Kyllä oli pastorilla onnellinen hymy suussa, kun laskeutui kirkon pihalla alen Lervon kanikan hytästä.

    • Anonyymi

      Lervolla on nykyään kolmen tolpan looperotten kanja pornohytillä. Päntälän SEO siirrettiin kesäksi sinne miehistötilaan. Kuulemma helpottaa kesän ajuja kun voi ajaa ja päivittää vitospöydän uutisia samalla. Aunemummakin on pakattu matkaan ja PAARILIKKA.
      Ketää Linjakuljetuksen tai Nyholmin kuskijannua täällä rahtistätissä jokka muistaa sen ajan kun ajut oli ajettava kelillä ku kelillä, tosi tuimissa tumuissa ja joskus tuiskeissakin? Lervo noita juttuja muistais ja siltä tulis varmaan tuhat sivuinen romaanikin niiltä ajoilta. Lervo, Lertsukka –kamujen kesken, oli tosi rekkabiisoni, tyhjensi koko huoltsin karjunnallaan ja söi aina lihiksen, ilman salaattia toki. Kanja marisi keinuvalla tyhjäkäynnillä ihan oven suussa ja Lervolla höyrymakkara suussa. LA –mikki suun edessa ja konkurssi edessä, kuten tuo rahtisonni tapasi huvittavasti murjaista aina! Oli se tosi kelmi! On toki vieläkin! ;)
      Aikanaan linjakiito kuljetuksen aikoina oli alihankkijana kunttakosken veke, ajoi mepoja suoraan balttiaan. Lervokin kävi pari keikkaa heittämäsä ja jäi mieleen se kun lervolla ei ollut laivalippua, oli alkanut köyriä satama likkaa vessassa, saihan tuo sonnibiisoni laivalipun tällä tavoin hankittua. Autona oli 380 super turpo kahdella akselilla tämä on tosi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe