Lervo Protestilan Essolla makkarappannua ahmimassa

Lervonanoppi

Lervo oli kerran Protestilan Essolla tilannut makkarapannun tupla suoloilla ja siksi aikaa krapulapaskalle odottamaan. Paari likka laitto suolaa tripla määrän kun tiesi että Lerska kuitenkin protestoi suolan vähyyttä. No, Kaliahessu notkui tiskillä pikimustaa tervaa ryystäen ja otti Lervon tilauksen vastaan kun se istuksi vieläkin siellä krapulapaskalla Rattoa lukien. Hessu, tuo karvapersekonna, ajatteli ystävällisesti lisätä suolaa reippaasti Lerkun annokseen koska ajatteli että kassapimu ei kuitenkaan muistanut Lervon makutottumuksia. Nyt suolaa oli jo tuplasti triplamäärä. Lervo raahautui rahtivessasta paarim puolelle, kuin jeesus kolkatalle, ja otti tiskiltä annoksensa ja vanhan tottumuksen mukaan vaistomaisesti lisäsi vielä kourallisen suolaa ja taapersi sinne vitospöytään muitten kuorkkiturojen rinkiin. Kaljahessu katsoi punaset silmät suurina kun Lervo lapioi ahnaasti makkarapataa kitaansa ja tokaisi: "taitaa siellä suolan seassa sitä makkarapataakin vähän olla"?!

17

1190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Drukdaiveri

      siittä ajattelin vaan tulla tänne rahti zättiin kertoilemaan että näin tuossa viimevuoden tulevalla viikolla jonkin noin 150 kiloisen bulldogin ja sian risteytyksen näköisen olion mustissa collar colitseissa joissa takuumureat projot sisällä, ja rahti uraa näkösällä se perinteinen kuutisen tuumaa sekä kossua loimotti kolmen vartin pullosta janoonsa mylvien sekä karjahdellen samalla jotain epä määräisiä rahti juttuja la mikkiin, että oisko tää nyt sitten ollu se lervo?

    • rahtimarkku

      Oli oli!

    • Mitähem

      Vanha kunnon Protestilan Esso

    • Anonyymi

      Kertokaas semmots tarinaa ku LERVO meni päästää rahti plöröt Pelseön SEON vessaan ja unohti laskea aju kolitsinsa alas. Päästi tuhdisti krapulapaskaa ja vasta lähtiessään huomasi että kolitsit oli ollut ylhäällä kokoajan. Hassuinta oli se että myös pöntön kansi oli ollut alhaalla kokoajan! Tämän kaiken paarim tiskillä kerrottuaan oli siinä kaikilla nauramista!

    • Anonyymi

      Nää on huippu tarinoita eri fantsu tää rekka tzätti!

    • Anonyymi

      Lervolan väki ja kaliahessu toivottaa kaikille aju pavi aaneille hyvää pääsiäistä!

      • Anonyymi

        Aune-mumma tuolta Mulkuan Seolta tuossa tiesi kertoilla että Lervo oli kadonnut viime saudi keikoilla mutta löytynyt myöhemmin Linjakuljetuksen roskapöntöstä punasilmäisenä ja föijät puntista ulos valuvana.


    • Anonyymi

      Meillä koko perhe viihtyy päntälyn seossa aina aamun pikkutunneille asti. Ojavedelle muistuttavaa sumpinlitkua ryystetään niin maan perkeleesti aina ja isketään rahtiaiheista kaskua tulemaan kokoajan. Isomummimme oikeastaan asuu tuolla päntylin sellillä ja pesee vessoja siellä ja tekee höyräreitä rahtimulleille ja toimii toki myös kylmäaltaista vastaavana vahtimestarina kokoajan. Ja huolehtii toki ettei siviileitä eksy huoltarin baarin puolelle. Myös läjien laskemisessa eli montako läjää kulloinkin pihassa on kuuluu Aunen vastuulle. Tunnin välein Aune kailottaa sinne seon äll-aa raadiopuhelimeen "kuustoosta läjää pihassa, seolla kaikki hyvin!"

    • Anonyymi

      PÄNTÄLIN SEOLTA AUNE MUMMA MORIENSTTAA!!! LERVO HAVAITTU KRAPULA PASKALLA!

    • Anonyymi

      KA-lervollahan on nyrkkisääntönä se "PAREMPI BROJO PEPUSSA KU NIMI VEKUSSA" ja toinen kuuluu seuraavanlaisesti "KOTTIA KOLLARISSA JA SUKULAISTEN NIMET VEKSELISSÄ"Lervo, tuo kauppalehden urheiluosaston ”oma konna” ja mullipeijjooni. Ajaa kuorman paikkaansa ja nortti huulilla kossumokkula kätösissään hämmentää pykälää. Päivä hyttä kanjan yläpunkka kolisee ja hyttä heiluu kun raakan mutta rehellisen rahti duunaamisen ja häärimisen jälkeen astuu röyhkeästi nuorta huoltistyttöä. Ähinää ja puhinaa, välillä maukasta kosanderia latoviinalekasta nautittuna ettei jano pääse yllättämään ja etenkään ettei promillet laske.Rattolehti kädessä, latoviinaleka toisessa ja kolitsityö ajuhousut jalassa istui tuo ajumaunojen ja kuorkkikelmien kuvatus joka myös Lervona tunnetaan ja totteleepi myös kutsumanimeä Lerskandeerus, krapulapaskalla huoltiksenmäen paarin rekkamiestilojen vessassa. Ei vaan tuo kelmipaviaani, todellinen mullisukko, laske kolitsiaju työhousujaan alas edes toimituksensa ajaksi. Veijon essollekki se sai porttikiellon kun sotki ajutyö kolitsihousuillaan koko paarim. Semmonen kojootimpökäle on tää meitin LERVO, kirjotelkaas kaikki siitä hassuja ketsejä nytte!!
      Ennen aina tavattiin sanoa: ”ei oo Lervoa persvakoon katsominen” mutta peijakas, sitä samaahan hoetaan vieläkin aakkospaarien ja essojen rekkamiespöydissä!! Ei oo jutut miksikään muuttuneet. Myös seuraavanlaisia lausahdoksia kuuli usein ennen: ”tuoltahan tulee kunttakosken jaska, kohta varmaan kolitsiin putoo paska” ja ”mukavahan se on huoltikan paareissa pikku hönöissä hillua, kun tietää että illalla saa kanjan hytässä kassatytöltä pillua!” Just noita nasevia aju touhuja hoettiin jopa krilleilläki ja ÄL-AAssaki aina ennen muinoin. Persnettoa tulee, mutta antaa tulla, ivistys ja turhapuromainen virne lärvillä levenee sitä mukaa mitä enemmän saa ”ilmaista mainostilaa” trattalistoilla! ON TÄÄ LERVO VAAN KARSKI KONNA! TOSI MAANTIEKOJOOTTI! Lervon kuulemma tunnistaa huoltsin baarissa siitä että hänen ympärillään pörrää eniten kärpäsiä. Isoja, peukalon kokoisia paskakärpäsiä lentelee varsinkin Lervon ajouran "rekkavaon" ympäristössä. Syy on runsaasti sonnatut kolitsi työ housut joissa on eiliset, tämänpäiväivet ja viimeviikkoiset liejut, osa jo kuivunut mukaviksi koviksi ja isoiksi pastirooleiksi, osa vielä liisterimäisenä pitkin persposkia.Myös seuraavanlaisia lausahdoksia kuuli usein ennen: ”tuoltahan tulee kunttakosken jaska, kohta varmaan kolitsiin putoo paska” ja ”mukavahan se on huoltikan paareissa pikku hönöissä hillua, kun tietää että illalla saa kanjan hytässä kassatytöltä pillua!” Just noita nasevia aju touhuja hoettiin jopa krilleilläki ja ÄL-AAssaki aina ennen muinoin.Ennenvanhaan oli kaikki paremmin, muistan kun jo aamulla kun heräsin ja käänsin LA:n päälle niin Lervohan siellä ekana huuteli! Se oli jo kippipaikalla tai jopa SEOm paarilla aamuhöyriksellä tai päiväkaljalla. Kun se tapasi ottaa ihan ”seitinouhuet” ihan aamusella, pontikalla. Muistaako kukaan ko. miestä? Täällä on paaaaljon samoissa duuneissa ja liemissä kovaksi keitettyjä paatuneita karvapersekojootteja kyllä, tiedän sen! Anoppini oli Lervon ns. hei hei –tuttu kun se ajukelmi kävi usein siellä Kesoililla paarilla huoltikalla. Niiltä ajoilta myös minulla on nämä hyvät muistoni. Kertokaa te muut lisää kun tulee mieleenBrojo on kuskeista kovin kairaamaan rahtia. Brojo on kaveri, joka painaa kanjassa lätkän lattiaan ja lähtee kairaamaan rahtia putket mustaa sylkien.
      Ennen vanhaa tavattiin huudella länkkyyn, että "Brojo on kuskeista kovin, haitari soi Seppo Hovin" Tuo oli kakstuhat luvun kuuluisin hokema äl aa puhelimissa rahdin kairareilla ja vieläkin sitä kuulee lähes tauotta äl aa puhelimissa. Toinen miltei yhtä tunnettu hokema on äl aa puhelimissa "Kun rahtia kairaa Brojo, huutaa Simpauttaja hojo hojo" Tuo on kyllä aina niin mukavan kuuloinen hokema.

    • Anonyymi

      Peijolan SEOlla olivat lopen kyllästyneitä LERVOn jatkuvaan viinankiskomiseen, päättivät lähettää tuon karvapersekonnan kuvatuksen Minnesotaan että huikan otto hellittäisi edes hetkeksi. Noh, Kaliahese, tuo peijakkaan ajumulli, oli kuullut LA:ssa Perseön KTK:n kanavalla että LERVO lähetetty jonnekin, ei vaan muistanut Hese että minne. Heseltä kysyttäessä yritti muistella minne se LERVO oli lähetetty, jonnekin Amerikkaan se oli... niin lopulta Kaliahesen punertavat silmät kirkastuivat ja muisti: "ARIZONAAN, JUU, ARIZONAAN SE LERVO ON LÄHETETTY JUU"!!!

    • Anonyymi

      Lervo oli joulupukkina kutsumatta eräässä talossa, talon väki kauhisteli pukkia. lapset itkivät omissa huoneissaa ja LERVO VAAN MYLVI. Talon isäntä hoki "mikä vtun pukki sinä olet" ja talon rouva söi diapamia suoraan purkista kädet vapisten. LERVO VAAN MYLVI! Ei mitää pukin asua vaan kolitsit jalassa, hirveissä kaasuissa koko Lervo ja MYLVI KOKOAJAN! No tottahanse konna änkes joulupöytäänkin missä oli kinkut, laatikok ym mutta kaikki kummastelivat kun Lervo söi makkarapataa riploilla ja höyristä. Vaikka niitä ei talossa oltu valmistettu. LERVO VAAN MYLVI!

    • Anonyymi

      Oliko tämä varma havainto LERVOsta? siittä ajattelin vaan tulla tänne rahti zättiin kertoilemaan että näin tuossa viimevuoden tulevalla viikolla jonkin noin 150 kiloisen bulldogin ja sian risteytyksen näköisen olion mustissa collar colitseissa joissa takuumureat projot sisällä, ja rahti uraa näkösällä se perinteinen kuutisen tuumaa sekä kossua loimotti kolmen vartin pullosta janoonsa mylvien sekä karjahdellen samalla jotain epä määräisiä rahti juttuja la mikkiin, että oisko tää nyt sitten ollu se lervo?

    • Anonyymi

      Lervo tosi ajuKÖYRIJÄ ajoi ajua ja kurvasi ÄLAAHAN KARJUEN läpi päijälän seon mittarikentän säpäleet ilmassa sinkoillen ja lentäen kun oli kova kiire läjityspaikalle. kolitsimpunteista puhalsi kaksihaaraista käärmeenkielipyyttonia reiluihin kasoihin pulssin ja kolitsin laskettua normitasolle ja mietti jo mielessään niitä härkimpuoleisia nussimiskaskuja mitä krillimpirkkojen punertaviin korviin menee mylvimään. makkarapannusta haaveillen tämä ajukeikari rymisteli vitospöytään muitten ajomullien seuraan ja humalaisen seurueen hilpeä mylvähtely kuului kansainväliselle avaruusasemalle asti. ei tässä nyt suuria kaskuja ehdi muistelemaan näitä päivän perusjuttuja vaan.lervon juontamat älaakanavat oli aina parempia lauataisin kuin pulttiboissin ketsit siinä 90-80 lukujen molemminpuolin vaihteessa

    • Anonyymi

      Lisää toivoisin LERVON tosia tarinoita

      • Anonyymi

        KA-lervon tositarinat on aina tosia.


    • Anonyymi

      LERVO NYLKYTTI KASSATYTTÖÖ VESSAS NII ROVASTI KYSY "MITÄS TOUHAATTE"? NII LERVO HUUSI "JUMALAUTA, PUTSATAAN KAANIAN ÖLJYLINKOO"!!!
      AUNE-MUMMA JA KALIA-HESE NAURO PAARISSA IHAN KÄPPYRÄSSÄ!!!

      "HERRA MINUA ARMAHTAKOON, VEDELLÄÄNKÖS TÄÄLLÄ VARVEJA"?!!!
      Oli rovasti huutanut kun seom paarim takahuoneessa kävi!
      Lervo vaan mylvi "PIRÄ PIISPA PIENEMPÄÄ MÖLYÄ, KOHTA LÄHTEE LASTI"!!!
      Ja tämä on tosi tarina!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3115
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2502
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      368
      2326
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2035
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1857
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1265
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe