OMATAHTO KAIKEN ALKU JA JUURI

RIHMANINOVdelinsky

Lapsen omatahto.
Äidin omatahto.
Isän omatahto.

Sosiaalitoimisto asettuu kauas kauas häntiin. Sitä ei ole olemassa!!

Pitääkö miettiä koko yhteiskuntaa, että selviääkö se ilman minua?
Vastaus on että se selviää.
Tee siis sitä, missä olet hyvää, mistä nautit eniten ja missä olet parhaiten, niin olet todennäköisesti oikeassa paikassa tekemässä oikeita asioita.
Muusta ei kannata välittää, vaan tehdä mitä pitää oikeana.

Perhe on a priori.
Kotihoito on perus edyllytys, jonka ehdoilla mennään.

Rakkaus on nautintoa, mutta myös kärsimystä.
Pitää osata kärsiä toisen eteen.
Ken osaa kärsiä, hän osaa rakastaa.

Perheen hoito on universaalinen taito, jota pitää harjoittaa.
Hajoitus tekee mestarin.
ÄLÄ LINTSAA TÄSTÄ SILLÄ VAIKUTUKSET OVAT PITKÄKESTÄVIÄ.

Onnellinen on hän, joka synnytti alateitse, eikä keisarilla!!

Haikarapesälle lisää tukea ja kemialääkäreitä, jotka tahtovat sortaa luonnollista synnytystä, pitää rajoittaa, valvoa.

Vanhemmuus on ammatti, josta maksetaan normaalia työmiehen palkkaa!!!

Monilukuisessa yhteiskunnassa kansalaispalkka ja vanhempainpalkka on jo normaalia käytäntöä, koska ihmisiä on paljon, he ovat erilaisia ja kotihoidolla on luonnollista tarvetta.

Hyvinvointi tekee ihmisistä tyytyväisiä, jotka eivät tee ongelmia.
Muu osuus on taidetta, sillä sosiaalisessa elämässä taiteella on tärkeä sijaa, että osataan olla yhdessä, elää. Puutetta ei ole rahasta, vapaa ajasta, ruasta, vaan oivalluksesta, vapautumisesta, individualismista, että tykkää itsestään sellaisena kuin on, hyväksyy itsensä (ja tässä afrikka on oppiisä respekteineen) ja se, että osataan "keinotekoisesti" ylläpitää ja ymmärtää Rauhaa ja Rakkautta. Kun massatietoiset ihmiset osaavat elää tasapainossa, niin sosialismi toteutuu positiivisesti. Harjoitus tekee mestarin, mutta kyse ei ole rahan puutteesta.


2016, jossa 6 on nationalismia, alinta minää ym. Niin aika jarruttaa kehitystä syvimpään, aidompaan olemassaoloon, jossa on tietoisuutta. 6:sia ovat militantit, kotimaiset, ehkä invalidit. Aika kuin teki taivutuksen taskuun, että seuraava kasvu pysyisi kiinni tällä kiinnityksellä. Seuraava kasvu tapahtuu kohti perhettä. 7 luku on perhettä. Ja seuraava vuosi puhuu perheestä ja parantaa sen asemaa. Puhukaa silloin naiset suunne auki, sillä olette luonnollisia ammattilaisia sosiaalipolitiikassa, perheen hoidossa. Älkää olkot hiljaa ja kadottakoot aikaa.

Oletko ikään kuin syyllinen koska olet niin hieno, ehkä täydellinen? - kysyn.
Etkö sallii itsellesi superegoa, koska sentään synnytit ihmeellisen otuksen. Ja monet äidit eivät usko edelleenkään, jopa silloin kun lapset ovat aikusia, että he todellakin synnyttivät lapsia. Tässäkin kohdin auttaa itseoivallus, samalla tavalla kuin miesjoogeilla, joita askarruttaa, että onko elämä tosi, niin tässäkin kohdin ihanilla äideillä on tilaisuus kasvaa ihmisenä, että oppii, että kaikkea ei tarvitsee ottaa todesta, niin myös lasten syntymää, sillä lapset niin ikään syntyvät itse ja kasvavat itse. Naisilla on edullinen kasvamisen paikkaa, eikä ole yksinäistä. En ymmärrä, miksi pitää jättää koti.

Rahoja maksetaan sen verran, että syö ajoittain ulkona ravintolassa, ihmisten ilmoilla. Pelkäätkö olla vapaa kun koko maailmaa tuntuu elää jyräävää vauhtia eteenpäin. Toiset naiset ovat insinöörejä, kolmannet kuuluisia tiedemiehiä ym. Pelkäätkö todellakin olla autistinen perheen äiti, joka mahdollisesti muutti kokoa, aikuistui dramaattisesti, kokee, että osaa ladata koko maapallo yhteen kuossiin samassa, niin ole oma itsesi jatkossakin. Älä siis anna mielen kramppien jurruttaa itseäsi saavutuksiin, vaan nauti "ajasta". Paras aika on sellainen, joka kuluu. Ja aika kuluu itsestään.


Ja äideillä on tarvetta vaikuttaa, sillä omattu kokemus on aitoa. Äideillä on reservuaarissa energiaa, jota on saatua lapsen hoidosta, synnyttämisestä. Mutta nykyiset tyhmikset luovuttavat lapsia tarhoihin, eivätkä haluaa, että lapset lataavat heitä pyhymmästä pyhimpään energiaan. Kasvava vauhti tartuttaa valolla ja rakkaudella. Elämä on nopeata, niin sellaista energiaa, ei kannata kasata lasten tarhoihin, joiden tekijät ovat pakonomaisen pahoja. Heillä on tarvetta päästää tästä hyvyydesstä eroon, sillä kun ryhmässä on paljon lapsia, niin he kaikki lahoittavat valonsa yhdelle, kahdelle naiselle. Kyseessä on haaskausta. Ja aikuiset samaan aikaan hakevat hyödykkeitä, leikkivät, että ovat korvamattomia työpaikoillaan. Miksi pitää tekeytyä? Miksi? Uudet sukupolvet Rainbowta eivät tekeydy enää. He haluavat Perheyhteiskuntaa.

Ja kohta johtajat surtuvat alas. Alkaa Rainbow. Aika on sellainen, että robotti hoitaa materialismin tasajakoa.

Äidillä on kiirettä. Ihmisen mieli on samassa aikaa täällä, mutta se ei tahdo olla täällä, joten se pyrkii pois muualle. Emme ajattelee itseämme vaan muita. Lapsi madaltaa juoksua ja se synnyttää aikuiselle epämukavuutta. Varsinkin siksi ei lasten tekoa kannata jättää vanhuuteen. Ota ja tartu.

2

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rihmanivoDELINSKY

      Lasten tarhan maikoista ja koulun maikoista on kyse siitä, että "toisen paska haisee" halusi tai ei.

      On vaikeata löytää täydellistä kasvattajaa, ei ne muut ainakaan ole vanhempia parempia, päinvastoin kun seuraa vanhaa sanontaa, että Oma paska ei haisee.

      Miksi sitten lasten tarhojen opettejista kiteytyy niin sadisteja useimmiten, niin pahoja, ilkeitä ihmisiä?

      Koska heille ei jää aikaa prosessoida niin paljon yliluonnollisen positiivsta energiaa, mitä lapset antavat!!! Heidän, jotta he selviävät elossa, heidän pitää harjoittaa pimeitä puuhia, olla pahoja tahallisesti, ettei hyvyys/valo hukuttaisi heidät. Se on säilyvysvaisto. Ei kannata kasata yhdelle eukolle kaikkea valoa!! Koska hän ei selviää.

      LAPSI EI KUULUU LASTEN TARHAAN!!

      Kuinka vahingoittavaa on katselle kuinka lapsi kirkuu takaisin kotiin. Tappaisin jos voisin jokaista, joka jättää lapsia!!!!

      Ikävää näkyä kun vanha harakka pukeutuu täysiin pinkkeihin, mutta itse on viimeisellä kuulla haudassa!!! Kuka pakotti lastani lasten tarhaan!!!? Sauli Niinistö?
      Petteri Orpo nimensä perustelle tulee olemaan syntipukki ja tievalo miehisyydelle, sillä miestä on jarruttanut naisten ylimielinen, yleinen ennakkoluulo, että MIES ON RAISKAAJA-PETOFIILI-PETTÄJÄ-PIILOHOMOSAATANA-NAISEN ALISTAJA-MENEE KOTIIN PERVO.
      Mutta Petteri Orpo on keskiverto miehelle, Söötti, normaalirakenteinen, johon nainen kuin nainen rakastuu. Siksi Orposta tehdään malliesimerkki siitä, missä helvetin tilassa! on mies. Mies on ORPO. Ja on ollut tuhansia vuosia kuin muistia riittää. Huutaa nyt mies kanssa, että MIES TAHTOO OLLA KOTONA LASTEN HOIDONTUELLA!

      Jokainen mies yhteen ääneen:

      MIES TAHTOO OLLA KOTONA LASTEN HOIDONTUELLA!

      MIES TAHTOO OLLA KOTONA LASTEN HOIDONTUELLA!

      MIES TAHTOO OLLA KOTONA LASTEN HOIDONTUELLA!

      Viekää supot minua telkkien taakse, taistelen edes yhden lapsen takaisin lapsen tahdon omaisesti kotiin vanhempiensa luokse, jotka tahtovat hoitaa lasta kotona yhteiskuntakritiikistä huolimatta.

    • rihmanivoDELINSKY

      Se määrä energiaa, mitä lapsi lahjoittaa synnyttäessään, niin SE VITUN ENERGIAA KUULUU OMALLE PERHEVÄELLE!!!! Se ei kuuluu armeijan heikille, eikä lastenpaskatarhallekaan!!! Siellä kun siitä on ylitarjontaa. Ja lapset itkevät!!!

      Helvetin minun lastani otti pois joku helvetti eukko ja paskamunasaatanaidioottijannepajaniemisossuseinäjokinuoriinsinööripervopanepuutasaatananussipää!!!

      Helvetti!!!

      Missä on Ranskan vallankumous!!!
      Ranska ei ole Deutschii!!!
      Ranska on vanhaa humanismia!
      Jossa syntyy vallankumousta.
      Sitä synnyttää Algeria, Ranskan kolonialistiset maat....Ja heille on kertoa, että vitun poliisi autoa ei kannata pysäyttää perheen kotipihalle, eikä edes kilometrien säteelle.
      Ranskasta kantautuu Rainbow Perheyhteiskunta!!
      Luovuta inho sossu!! Kädet ylös seinää vastaan!!!
      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9209
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3839
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2690
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2504
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1783
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1612
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe