eroanko avokista?

kellero85

on alkanut ottaa akka vaan päähän. on lihonnu ainaki 70 kiloiseksi ja toivoisin että joskus näyttäis sporttiselta. oon yrittäny sempata liikkumiseen ja yhdessä syödä terveellisesti, mutta ei. aina välillä jotain diettiä ja sen jälkeen palataan entisiin mikro voileipiin.. meillä on lapsia nii niitteen takia oon jaksanu..

21

486

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Säälittävä

      Suosittelisin, että saisit jostakin apua, että pystyisit nostamaan älykkyysosamäärääsi. Opiskelukaan ei olisi pahitteeksi. :)

      • jaana732

        mitäs tossa ny on? ap.lla on ihan aito ongelma. pitkässä suhteessa toinen ei panosta ulkonäköön niin alkaahan sitä vierasta tekee mieli! suosittelen pettämistä niin jaksaa sitten sitä omaakin sohvaperunaa katsella.


      • Läskiavokki

        Autatko kakaras hoidossa? Minä olen se lihonut avokki ja saan kuulla siitä. Vuotias lapsi ja yksin hoidan (mies lapsen halusi). Olen liian väsynyt vuoden yksin valvottuani huolehtimaan itsestäni, kun apua ei herralta saa ja syön miten sattuu, ennen urheilin päivittäin. Nyt en jaksa edes pyöräillä. Nyt vauvavuosi ohi ja lapsi onneksi kasvaa, pystyy tekemään muutakin, kuin olee 4 seinän sisällä. Hommaan itseeni tässä pikkuhiljaa kuntoon (5 kiloa jo pois, mutta miehen ja anopin mielestä vielä läski) ja ehkä joskus löydän itselleni minua arvostavan fiksumman miehen, tai olen yksin. Sekään ei haittaa. Sain juuri työpaikan ja se mahdollistaa tästä paskasta lähtemisen. Ole järkevä ja jätä puolisosi, niin hälläkin on mahdollisuus löytää joku sinua fiksumpi versio rinnalleen.


      • Oppeliini1

        "Mies sen lapsen halusi. " Teit ison virheen kun miehen tahdosta aloit lisääntymää!
        Nyt jos päätät lähteä omille teillesi, ole varma että jätät pienokaisen miehelle. Hänhän lasta halusi- lapsella täytyy olla ainakin yksi vanhempi jonka luona hän tuntee olevansa haluttu, rakastettu ja hyväksytty.

        Se on vain oikeus ja kohtuus että mies saa pitää laapsensa.


    • juurisopiva80

      =D Jösses... Että ihan 70 kiloiseksi??? =D =D Minä olen juuri tasan sen painoinen. Saan toistuvasti kuulla olevani kaunis, upea nainen. Käytön S-M koon vaatteita. Olen juuri sopiva. Käännän miesten päitä sopivasti. Minulla on muodokkaat rinnat ja sopivasti lanteita. Kukaan ei koskaan ole pulluraksi minua sanonut.

      Ja sinä siis mietit lapsesi äidin jättämistä, koska hän on normaali?????=D Jösses että olet kakara.

      Vaikka avovaimosi joskus lihoisi enemmänkin, niin jos se on syy perheen jättämiseen, niin sinulla ei ole sydän tai arvomaailma kohdallaan.

    • Hyväätsemppiä

      Älä hätiköi. Harkitse vasta, kun 80 kg menee rikki. Menetät lapsesi. Jatka positiivisesti tsemppausta ja kokkaa itse kunnon ruokaa perheellesi

    • jkuio

      No miltä ukko itse näytät, aidan seipäältäkö.
      Paino riippuu kyllä ihmisen koostakin, naisella on rinnat ja takapuolet, joita te miehet oikein himoitsette ja ne painavat. jos 170 senttinen nainen painaa 70 kiloa, eihän se ole kuin normaalipaino aikuiselle ihmiselle.

      • kellero85

        Itse olen sporttisen näköinen, on lihasta. Tälle naiselle se rasva kertyy vaan mahaan.


      • työläismuija
        kellero85 kirjoitti:

        Itse olen sporttisen näköinen, on lihasta. Tälle naiselle se rasva kertyy vaan mahaan.

        Etkös sanonut että on äiti? Ja voihan olla endometrioosi. Ellet tiedä, pistä kuukkeliin. Rakastatko muuten puolisoasi? Ellet, miten hän voi- hoitaessaan perhettä. Kun tietää että tuijotat kiloihin. Sopia voit mitä vain, jos toisellekin sopii. Käyt sovitusti vieraassa jossa ei synnytykset ja muu naisellisuus näy- sillä kuittaantuu, siis mikäli vaimo hyväksyy. Mutta ellei, lempeys ja se että itse kokkaat, auttaa varmimmin. Paitsi endoon ei, siihen tarvitaan joskus kirurgia. Ja hyvät kipulääkkeet.


    • awsdertyeryr

      Avoero, mielenkiintoinen termi..

    • miehen_jättänyt

      olen itse lihonut parisuhteen aikana 28 kg. Kaikki kilot tulivat raskauden myötä.
      Oli hirvittävät turvotukset, iso keskenmenon riski jonkan takia piti olla liikkumatta, raskausmyrkytys, vaikea synnytys, esim. vatsalihasliikkeitä ei voinut eikä saanut tehdä ennen lihasten korjausleikkausta ja leikkauksen jälkeenkin meni 4 kk ennen kuin sain luvan edes pieneen jumppaan.

      Tämä ei estänyt miestäni mollaamasta minua. Hän takertui lihomiseeni jo ensimmäisestä vauvakilosta alkaen. Ensin se oli sellaista "iloa" siitä että
      - jees vauva kasvaa ja sinä tuplaten siinä samalla - tyylistä naljailua, mutta sitten kun kiloja kertyi, alkoi tämä syömisten valvominen ja et kai sinä taas juo vettä...tyylinen mäkättäminen. Koko ajan oli jotain huomauttamista.

      Vauvan synnyttyä olimme sairaalassa 12 päivää, tulin kotiin lähes pyörätuolikuntoisena, ylipainoa oli reilut 18kg, mies sanoi että on se hyvä ettet ole tuon isompi joutuisi oviaukkoja suurentamaan jne jne, joka päivä tuli kommenttia tyyliin, mitäpä jos jätät sen omenan syömättä kun sinulla on noita kiloja, jne.
      Jos yritin hellitellä tai kysyä miten olisi seksi, mies tuli eteeni tarttui vatsaani ja heilutti sitä ja sanoi, katso miten sinun vatsasi hyllyy ei tee yhtään mieli naida kun tuo maha on tuossa jne jne.
      Se murensi itsetuntoni totaalisesti. Mies tiesi tasan tarkkaan että minä en saa enkä voi jumpata. Isyyslomansa aikana mies kävi enemmän kavereittensa luona kuin hoiti vauvaa kun se vaan kitisee hänen sylissään, niin siinä oli syy lähteä muualle.

      Kun vauva oli vähän yli 10 kk, olin viikkokausia syömättä, jumppasin hulluna, lopulta jouduin ambulanssilla sairaalaan nestehukan ja rytmihäiriöiden takia. Siellä lääkäri sanoi, että nyt on otettava järki käteen tai tulee pysyviä vaurioita tai kuolema.
      Tajusin että vika ei ole minun ulkonäössäni vaan miehessä joka mollasi ja henkisesti pahoinpiteli minua jatkuvasti. Muutin lapsen kanssa lapsuuskotiini ja kuukauden päästä omaan asuntoon. Se oli elämäni paras päätös.

    • Anoreksi

      Keskustelun aloittaja on mieltynyt anorektisiin ja/tai lihaksikkaisiin naisiin, miesmäisiin ja androgyynisiin naisiin.

    • kellero85

      no ihan kuule normaalinäköisiin oon mieltynyt.. ja mulle riittää jos puoliso ees laihtuis takaisin entisiin mittoihin. ei oo ikinä kovin laiha ollutkaan. eikö ihminen joka katsoo itseään peilistä tossa kunnossa, niin ajattele että jotain kannattais todellakin tehdä?

      • oma_on_vikasi

        aivan varmasti ajattelee ja sitten heti siihen päälle, olinpa normipainoinen tai en, mies haukkuu kuitenkin, joten ihan sama.

        Vaimosi voisi laihtua parisuhteessanne, jos sinä kunnioittaisit vaimoasi, mutta ei ethän sinä läskiä akkaa voi kunnioittaa. Vaimollasi on aivan varmasti monia hyviä ominaisuuksia, mutta niitähän sinä et näe. Vaimosi on sinulle pelkkä inhottava läski jonka kanssa ei tee mieli naida.

        Vaimosi laihtuu heti kun löytää miehen joka oikeasti rakastaa ja kunnioittaa häntä omana itsenään tai silloin kun hän alkaa tekemään työuraa.


      • aapeli79666

        tää on kyllä hauskaa! se on aina, AINA miehen vika jos on läski. vittu mitä paskaa. tekosyitä keksitään kun ollaan velttoja ja laiska paskoja


    • pop98

      Ihmettelen miten miehet jaksavat katsella ihrakasoja joiksi naiset lähes poikkeuksetta tulevan naimisiin päästyään.
      On myös naisia jotka pitävät kilot kurissa vaikka olisivat tehneet 5 lasta, joten se on vaan tekosyy.
      Laiskuutta ja itsekurin puutetta, osoittaa myös täydellistä välinpitämättömyyttä puolisoa kohtaan.

      Kaiken takanahan on se että naisia on paljon miehiä vähemmän.
      Kaikissa alle 54v ikäluokissa miehiä on paljon enemmän kuin naisia.
      Siksi naiset pystyy menemään naimisiin "ylös päin".

      Nainen tietää että on ottajia, koska sinkkumiehiä on noin kaksinkertainen määrä sinkkunaisiin verrattuna.
      Poikalapsia syntyy paljon tyttöjä enemmän ja maahanmuutto lisänä on tehnyt sen että naisilla on vara valita, joten rumakin nainen saa miehen, kun taas keskitason miehelle naisen saaminen on vaikeaa.
      Siksi voi rauhassa lihoa, ottajia on silti.

      Tällä hetkellä 4/5 avioerosta on naisen hakemuksesta, siksi että uusia miehiä uusia on niin valtavasti tarjolla.

      • nykyään_on_toisin

        pop98 keski-ikäiset naiset ottavat eron siksi, että aviomies on aloittajan ja sinun kaltainen idiootti.
        Onneksi naisen ei enää tarvitse kuunnella jatkuvaa arvostelua ja dissaamista miehensä taholta määräänsä enempää.

        Toisekseen: olemme päässeet pois agraarikulttuurista ja naisillakin voi tänä päivänä olla omaa omaisuutta. Ennen vanhaan naisen paikka oli nyrkin ja hellan välissä ja mies hallitsi naisten omaisuutta. Onneksi nykyään naisetkin voivat käydä töissä, ei tarvitse pelkkä synnytyskone olla. Ja onneksi naiset tienaavat nykyään enemmän kuin luuserimiehet, joten nainen ei tarvitse enää elättäjää.


    • JannemattiAaro

      Itse otin eron akasta kun liho ja liho! Vittu ei oikeesti jaksanu kahtoo sitä sohvalla märehtimistä. Kaikkeni yritin tehdä muttei sitä laiska possua saanu ylös sohvalla. Tästä on nyt viis vuotta ja eilen törmäsin exään. Oli lihonut vieläki! Ihan sairaan näköinen ihminen. Onneksi pääsin ajoissa eroon. Ja nyt tänne tuloo niitä voestejä toisilta läskikasoilta että hyvä kun pääs akka tosta idiootista eroon ;)

    • JonneLantala

      Minä aattelin että olen vuoden hiljaa ENKÄ arvostele, en dissaa. Olen kuin enkeli. Jos siinä sitten tulee kiloja entiseen tahtiin niin sitten jätän. Vuosi aikaa.

    • itsetutkiskeuok

      voi olla yks keino päästä irti epämiellyttävästä puolisosta, kun lihottaa itsensä, niin eiköhän häivy :)

    • normipaino

      Lihoinhan se minäkin aikanaan n. 20 kg sairauden myötä, puolison huomauttelu lähinnä ärsytti. Sairaus kun helpotti, niin laihduin takaisin. Puoliso pysyi rinnallani. Se, että kumppani huomauttelee läskeistä ei ole mukavaa, mutta toisaalta ymmärrän niitä jonka kumppani muuttuu kohta kun on asumaan yhdessä ryhdytty. Lihavuus ei ole aina vaan ulkonäkökysymys, se rajoittaa paljon fyysistä toimintaa. Tämä on fakta, olen sen itse kokenut. Tosin 70 kg, ei ole vielä paha-asia, mies kohtuus kaikessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe