Kaveri suri eroa, nyt jo muutaman viikon

Laastarikovai

päästä uusi nainen kainalossa?Ei käsitä??erosta on tosiaan alle kuukausi. Sen ex oli päälle neljäkymppinen ja nyt alle kolmekynppinen.

9

168

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin_da

      Niin mitä sä et käsitä? Ei mies kovin kauan yhtä naista sure. Seuraava kelpaa kyllä, kun sen kanssa on vaan helppo ja hyvä olla.

    • eimuuta

      Musta tuntuu että enemmäkin, joku laastarisuhde.

      • Totuuslöytyykaurapuurost

        Hänen pitää vain saada sitä pilua ja itsetunnon nostatusta, koska ainahan se itsetunto on alamaissa eron jäljiltä. Se on vain ikävää käytöstä sitä "laastaria" kohtaan, kun hän olettaa ja odottaa suhteelta enemmän, ja toinen imee vain mehut. Muutama viikko on lyhyt aika käydä sitä henkistä työtä läpi itsensä kanssa, jos on itse tullut jätetyksi tietyistä syistä, se vain suljetaan pois omasta mielestä uudella. Aina kannattaa käydä edellisen suhteen ero perin pohjin läpi, kunnes voi hyvillä mielin toivotella toiselle onnea ja menestystä, vasta sitten on valmis uuteen suhteeseen. Jos huomaat hänessä katkeruutta, vihaa, pahan puhumista eksästään, vertailee uutta eksäänsä, itkee perään jne. niin ei ole tosiaan käynyt suhdettaan loppuun saakka läpi ja tunnetyö on vielä kesken.


    • SIKSILAASTARI

      Juuri niin se on ja sen exä olikin ihan paska, pettävä ja hyväksikäyttävä hutsu.Siitä toipuminen vie varmasti aikaa......

      • Jospaitsetajuaisi

        Suhteessa on aina kaksi syyllistä ja itsehän hän nyt syyllistyy siihen toisen hyväksikäyttöön, jos paikkuuttaa ja nuoletuttaa haavojaan toisella. Kannattaa opetella käymään ne surut ja omatkin virheet itsensä kanssa läpi sekä hyväksymään tilanne ja päästämään irti, vain siten vahvistuu ihmisenä.


    • useampiparempi

      eron jälkeen minä olin sen verran alamaissa ja lukenut lastarisuhteista että otin niitä pari kolme heti kärkeen
      mukavaa vaihtelua käydä laastaroimassa itseään heillä
      pitivät hyvää huolta ja sain tehdä mitä halusin...

    • NäitäRiittää

      Onhan näitä... Joskus tutustuin tätä kautta mieheen, joka oli vasta etsimässä omaa kotia asumuseron seurauksena....
      Melkein suuttu, kun en halunnut lähteä (laastarisuhteeseen), kuvitteli, että ongelmä oli se, että olisi palannut vaimon luokse :-)

      • Säälistäenanna

        Tiedän myös yhden miehen joka kuvitteli ottavansa minut vaikka vielä asui ja oli muka eroamassa. Miten miehet kuvittelevat että kaikki menisi läpi? Nyt kun aikaa kulunut ei ole löytynyt vieläkään asuntoa. Eiköhän sillä ollut muut mielessä kuin eroaminen. Epäilen ettei sen puoliso edes ole tietoinen mitä miehensä puuhaa. Tekisi niin mieli käräyttää. Säälittävä ukkomies joka kyllästynyt elämäänsä selkeästi.


      • Salapanojonkatiedän
        Säälistäenanna kirjoitti:

        Tiedän myös yhden miehen joka kuvitteli ottavansa minut vaikka vielä asui ja oli muka eroamassa. Miten miehet kuvittelevat että kaikki menisi läpi? Nyt kun aikaa kulunut ei ole löytynyt vieläkään asuntoa. Eiköhän sillä ollut muut mielessä kuin eroaminen. Epäilen ettei sen puoliso edes ole tietoinen mitä miehensä puuhaa. Tekisi niin mieli käräyttää. Säälittävä ukkomies joka kyllästynyt elämäänsä selkeästi.

        Sinua selkeästi varattu vedättänyt. Nyt kysymys kuuluukin mikä sinun osuus ja tekeminen tuo varatun suhteen on ollut? Antoiko ymmärtää miten onko sinuun ihastunut ja haluaa suhteen kanssasi vaikka oli varattu. Näitä naisia löytyy jotka niin ymmärtävät näitä säälittäviä ukkomiehiä ja ovat tukena sille? Niinpä eiköhän selkeästi myös sinun motiivit tule esille kun kerrot asian. Säälittäviä tarinoita varatun kanssa sekoileva temppuilija.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe