Pettäminen on toisen vihaamista

Liljanderi

Miksi pitää pettää? Se on sama asia, että vihaa omaa kumppaniaan niin paljon, että pettää häntä joko henkisesti tai fyysisesti. Miksi petturi haluaa näytellä, että en minä ole mitään tehnyt? Olisi paljon helpompaa kaikkien kannalta, kun toinen olisi suora ja sanoisi: "Anteeksi. Minä en enää rakasta sinua. Siksi petän sinua. Teen sitä netissä ja joka paikassa aina kun tulee levoton olo ja epämääräinen ahdistus. Minua ei kiinnosta tehdä tämän suhteen eteen yhtään mitään. Minä en halua tehdä itselleni yhtään mitään. Mutta minä haluan, että minulle tulee nautinto. Välitön hyvä olo. Se on aivan sama, onko se seksichatissa istumista yön tunteina, sinkkupalstoilla saalistamista, tyttöjen kanssa kuvien vaihtoa, pornon katselua öiseen aikaan, salaisten tapaamisten ehdottelua. Ei minua kiinnosta, mikä olo sinulla on. Minun on pakko purkaa paineita. Etkö tajua sitä? Se on Minun nautintoni. Minä."

Pettämiseen loppuu rakkaus. Siitä alkaa vihan ja välinpitämättömyyden tie. Petturin puolison on erottava ja lähdettävä pois. Kuka haluaa olla jonkun sellaisen ihmisen kanssa yhdessä, joka vihaa niin paljon toista? Kuka haluaa olla huonon kaverin kanssa? Ei kukaan. Yksinäisyys ei pelota. Se on uuden alku.

32

659

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinsevainmenee

      Pohdiskelit viisaasti, pettäminen on välinpitämättömyyttä puolisoa kohtaan, samalla myös voi olla päällä jokin oma kriisi, ikä tms. Pettäjä on usein siinä puun ja kuoren välissä, entiseen ei halua palata koska suhde, hänen mielestään, väljähtänyt, ei korjattavissa. Uudesta ihastumisen/rakastumisen kohteesta ei voi olla vielä varma haluaako hän, se uusi, vakiintua. Jos pettäjä on mies niin hän mielellään sukkuloi noiden kahden välissä kunnes uusi rakas antaa merkin, nyt voimme vakiintua.

      • kukaelääelämäänne

        Teet siis suhteen ulkopuolisesta sen kingin, joka päättää, miten kaikki menee?Sellaisesta, joka härkkii toisten suhteessa. Eiköhän todellisuudessa he, jotka parisuhteessa keksenään ovat päätä, mitä tapahtuu pettämisen paljastuttua?


      • näinsevainmenee
        kukaelääelämäänne kirjoitti:

        Teet siis suhteen ulkopuolisesta sen kingin, joka päättää, miten kaikki menee?Sellaisesta, joka härkkii toisten suhteessa. Eiköhän todellisuudessa he, jotka parisuhteessa keksenään ovat päätä, mitä tapahtuu pettämisen paljastuttua?

        en minä tee vaan tuo pettäjä ja petetty


    • terata

      Rakkauden vastakohta ei ole viha, vaan välinpitämättömyys.

      • Häntä.Heikki

        Siksi toisinaan onkin hyvä ottaa etäisyyttä vaimoon. Kun pitää vähän väliä, hommat sujuu taas paremmin.


    • seliseliseli

      Miksi tuo vihaava haluaa sitten elää kumppaninsa kanssa. Siksi juuri kun yksinäisyys pelottaa.

    • mi.net

      Turhan dramaattinen kannanotto, jolla on todella vähän tekemistä normiuskottomuuden kanssa. Uskottomuus on vain sekstailua toisen kanssa. Ei sen enempää eikä mitään vakavaa. Rauhoitu.

    • mitiensin

      Viha ja pettäminen on täysin eri asioita..jos joku lyö mua turpaan sen jälkeen puhun vihasta...seksissä on kyse himosta ja halusta.

    • MillaPorv

      Ei pettäminen ole toisen vihaamista. Mielestäni ihmiset jotka omaavat heikon itsetunnon pettävät kumppaniaan. Avio/avoliitto kun alkaa maistumaan puulta, sitä hakee jonkinlaista tyydytystä muualta kuin omalta kumppaniltaan. Hieman kehuja sieltä sun täältä ja heti ollaan valmiita sänkyyn. Onko se sitten niin paha, jos toinen nauttii vieraan kehuista???
      Itselläni ei ole koskaan ollut tarvetta pettämiseen, mutta valitettavasti olen kyllä törmännyt kumppaneihin jotka pettivät. Nooh, tiedän nyt miksi niin tekivät ja itselläni on paljon parempi olla:)

    • eikävihaa

      Nyt kyllä liiottelet. Ei kukaan petä sen takia että vihaa puolisoaan. Kysehän on pelkästä himosta jotain toista kohtaan tai sitten pienestä ihastuksesta. Vihan kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.
      Rakkauden vastakohta ei ole viha vaan välinpitämättömyys. Mä olen pitkän elämäni aikana tavannut monenlaisia pettäjiä. Jotkut pettää seksin takia vaikka tykkäävätkin puolisoistaan. Joillekin ei vaan yksi nainen/mies riitä, pitää saada muitakin koittaa välillä. Jälkimmäiset myös kertovat rakastavansa puolisoaan mutta kun mikään ei riitä. Koskaan ei kukaan ole kertonut, että petän kun vihaan puolisoa.
      Eikä se nyt niin maata kaada jos kehuu muitakin kuin puolisoaan. Eikä sekään, että käy välillä vieraissa sängyissä. Monella pettäjällä ei ole aikomustakaan erota. Eivät vaan mahda itsellensä ja haluillensa mitään, eivätkä haluakaan mahtaa. Se miksi eivät kerro siitä puolisolleen johtuu siitä, että parisuhde on muutoin ihan hyvä. Arki ja muu elämä sujuu mainiosti. Heillä on vaan ongelmia oman itsensä kanssa. Tai sitten ei. Jotkut käy vieraissa ilman omantunnontuskia.

    • Rakastan vaimoani, mutta hän ei pidä seksistä läheskään yhtä paljon kuin minä, käyn vieraissa, luvan kanssa, hän ei halua että puhun asiasta kotona. Seksi vieraiden kanssa on vain seksiä. Onneksi löytyy naisia jotka kaipaavat samanlaista turvallista seksiä, ilman muuta velvoitteita.
      Se on vain seksiä! Kyllä siihen pystyy, uskokaa pois! Ja nauttikaa!

      • arthur70

        Ohoh... Alku on melkein kuin itse olisin kirjoittanut, paitsi että omassa tapauksessani käytän eri aikamuotoa.
        Rakastin vaimoani ja kun kaikki muu paitsi seksi välillämme toimi loistavasti, sain luvan käydä vieraissa. Se vain oli... Helpommin sanottu kuin tehty. Kyllähän siisti ja asiallinen mies saa piparia suht helpostikin, mutta mutta... Ensimmäisen kokeilun jälkeen totesin, että ei toimi, ei - pelkkä paneminen jättää kylmäksi, kyllä mukana pitää olla molemminpuolista intohimoa ja toisen tuntemista.

        Tuo kylmä kokemus pisti ajattelemaan asioita enemmänkin... Että toimiiko meillä oikeasti kaikki niin loistavasti - seksi kuitenkin on se juttu, joka erottaa parisuhteen muista ihmissuhteista ja kun kummallakaan ei lopulta ollut halua tulla toista vastaan asiassa, mitä jäi jäljelle? Vaimo ei halunnut minua, minä koin olevani hyljeksitty. Vaimo halusi "halailla", mutta sanoi "hyi" heti kun rutistin lujempaa...

        Ollaan kuitenkin jatkettu yhdessä, kun ei oikein ole selkeää käsitystä, miten muutoinkaan elettäisiin. Nyt on vain tilanne se, että alan olla aika pahasti koukussa toiseen naiseen. Se perinteinen ensin vain kavereita-juttu työkaverin kanssa. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut, mutta jos tapahtuu, se saattaa olla meikäläisen avioliiton loppu.


    • Ehkä kirjoitin tuossa liian kylmästi seksistä vieraiden kanssa, ilman muuta siinä pitää olla myös sitä intohimoa, halua ja tunnetta, muuten seksistä jää saamatta se mitä minä haluan. Olen onnstunut kohtaamaan naisia joilla on onneksi samat tuntemukset. Parhaat seksikokemukseni olenkin saavuttanut "vieraan" kanssa, niin hassulta kuin tuo kuulostaakin. Oikean kohteen kanssa oikea sävel löytyy kohtuu helposti.

    • lemmenhuumaa

      Pettäminen on todella kiihottavaa. Se tunne, kun suutelet vierasta ja riisuttu vaatteet päältänne. Näette toistenne vartalot ilman rihman kiertämää. Alatte rakastella... sukuelimenne hinkkaavat toisiaan vasten ja molemmat ihan kiemurtelevat nautinnosta. Puhutte toisillenne tuhmia ja kehutte hänen vartaloaan ja elintään. Molemmilla on halu toista kohtaan valtava. Se on sellaista halua ja voimaa, jota ei valitettavasti oma kumppani voi koskaan antaa. Uusi salapano on aina se oikea.

      • tipetap

        Se tunne, kun tippuri nakertaa terskaan koloa....


      • eiseisovikatarviiolla

        Sairaus se on toikin. Mietin enää ainoastaan, että ensin yläpään ja sitten alapään...


    • EiKuppaaKumppanille

      Muistakaa kumi jokaisessa iho-limakalvo-sukupuolielin kosketuksessa!

      • teräskatteet

        Veetut kumista! Jaettu ilo on monen ilo.


      • TurvallisuusEnnenKaikkea

        Kannattaa laittaa kumi sukupuolielimeen, kieleen ja kaikkiin sormiin molemmille ennen seksiä.


    • Pettäjäthirteen

      Olen samaa mieltä aloittajan kanssa.

      Aika paljon sitä kumppaniaan vihaa jos häntä pystyy pettämään!
      Ei sellaista ihmistä kohtele huonosti josta välittää tai rakastaa.
      Pettäminen on pahempi kuin lyöminen ! Siitä ei toivu ikinä. Aina saa miettiä kannattaako enää ikinä antaa "huonoa pillua" kenellekään kun ei se kerta riitä...miksi siis vaivautua enää.
      Itse rakastan seksiä....OMAN PUOLISON KANSSA! En voisi kuvitellakaan tekeväni mitään mikä loukkaisi häntä!

    • Petturikovaipetetty

      Et varmaan sinäkään eroaisi jos pettävä kumppani kertoo ne syyt rehellisesti ja ottaa opikseen virheestä. Ihmisiähän me olemme ja niitä virheitä tulee tehtyä joskus. Ei se eroaminen ole ratkaisu jos tietää ne syyt jotka ajoivat suhteeseen. Älä näe noin musta valkoisena asioita. Ei pettäminen ole vihaamista tuskin. Tulee kuva että olet juuri se kakkonen joka alkoi varatun kanssa suhteeseen ja nyt kerrot kuinka se petturi on niin tyhmä kun eroa ja vihaa puolisoaan. Aika naurettava väite. Luottamus on tärkeä asia jos kertoo ettei halua erota ja tunnustaa/ jää kiinni petoksesta. Kyllä se pettävä puolisokin joutuu tekemään ratkaisuja jotka vaikuttavat häneen itseensäkin. Tuskin kukaan kykenee elämään kaksoiselämää kauaa. Silloin joko jää kiinni tai terveys pettää. Ilmihän se tulee ajanmyötä. Kukin päättää elämästään miten sen elää. Itse kantaa vastuunsa tekemisistään. Ei se rakkaus lopu pettämiseen. En minäkään tietysti hyväksy pettämistä missään muodossa.

      • Liljanderi

        En ollut kakkonen. En jaksa miettiä koko asiaa enää, että se on ollutta ja mennyttä. Haluan unohtaa kokemani painajaisen ja kärsimyksen ja kääntää uuden sivun elämässä. Kaikki, jotka haluavat, saavat pettää minun puolestani niin paljon kuin haluavat. Olen niin onnellinen siitä, että minun ei tarvitse enää kärsiä toisen agressiivisesta käyttäytymisestä.


    • salaajännää

      Mitä välii? Eiks pettää voi pelkästään pettämisen itsensä vuoksi?, se on niin jännittävää....

      • Oooops

        Lisäjännitystä on kanssa odottaa sukupuolitautitestien tuloksia....


    • Salaisesti.hyvää

      Se tunne, kun tietää kohta pääsevänsä uuden salarakkaan iholle... Riisuudutte ja voit nähdä hänen seksikkäät pikkupöksynsä ja sileät reidet. Suutelette ahnaasti ja kohta saat tuta, miten kiva on laittaa hänen pilluunsa vähän täytettä... Hän on aivan hurmiossa ja voit kuulla, miten pimpsa ihan litisee ja naukuu kiimasta! Ahmitte toistenne huulia kiihkeiden suudelmiin aikana ja nuolette myös toistenne sukupuolielimiä sekä peräaukkoa. Suunnittelette lopulta yhteisiä matkoja ja puhutte toiveistanne. Ihanan helppoa ja vaivatonta, kielletyn hedelmän aistilliset nautinnot...

      • kondomiSuuhun

        Tuo ei ainakaan ole turvaseksiä! Peräaukon jälkeenhän ei saa koskea muihin limakalvoihin, koska tulehdusriski on valtava.


      • Heppiä.anukseen

        Ihme mamoilua, suoraan pepusta suikkiin vaan! Jos nainen ei suostu siihen, hän ei tosissaan sinua rakasta.


      • tiedoksenneSir

        Hauska vitsi, mutta on syytä muistaa, ettei suuseksiäkään saa harrastaa ilman kondomia, paitsi jos on vaan yksi kumppani ja testit tehty.


    • Liljanderi

      Kukaan pettäjä ei sano ääneen, että vihaisi omaa puolisoaan, mutta tuskin kukaan pettäjä rakastaa omaa puolisoaan. Yhdessä roikutaan muista syistä.

      Toinen voi sanoa mitä vaan. Sanoihin ei voi luottaa. Olisi kaikista rehellisempää itsensä ja kaikkien kannalta, että petturi katsoisi itseään peiliin ja tunnustaisi rehellisesti mitä on ja mitä tuntee eikä satuilisi.

      Väitetään, että petturi ei voi omilla haluilleen mitään. Niinkuin petturi olisi omien halujensa "uhri". Pystyyhän pornoaddiktikin hakemaan apua. On tehty tutkimuksia pornon suurkuluttajien aivotoiminnasta. Se on samanlainen addiktio kuin alkoholi, päihteet ym.

      Kun petturi nälvii ja ilkeämielisyys hiipii rakkaudellisen käytöksen tilalle, ainoa oikea suunta on "ulos ja pois". :) Ei tuollaista käytöstä kenenkään tarvitse sietää.

    • veriputki

      Pettäjä myös vaarantaa puolisonsa terveyden, paitsi jos salaseksi on 100%sta turvaseksiä. Ja aina voi kondomi mennä rikki, jolloin puoliso on tietämättään vaarassa. Ja tuskinpa petturi muistaa jokaisessa limakalvokosketuksessa käyttää suojaa, siis suuseksissä, käsillä koskettaessa... Eli itsekkyyden huippua on. Ja pettäjän pitäisi testata itsensä säännöllisesti sukupuolitautien takia jne jne....

    • uoiuiyu

      No höpöhöpö. Sinä itse vihaat uskotonta kumppania, siinä se. Ja kun sinä vihaat, et tunne olevansa arvostetussa yms. suhteessa, voit erota. Siis SINÄ. Turha on valittaa ja vikistä mitä toinen tekee väärin, ja selittää, että tämä toinen vihaa, kun se vihaaja olet sinä itse.

      Mietipä vielä tätä:
      "Yksitoikkoinen onni muuttuu pian ikäväksi. Elämä vaatii myrskyä ja tyyntä." -Molière

      Parisuhteessa pitää olla vähintään neljän sortin onnea. Molemmilla omansa sekä molempien yhteinen. Ellei itsellä ole omaa onnea, eikä tunne itseään onnelliseksi kumppanin kanssa, mitä parisuhteessa on? Mitä elämässä on?

      • Liljanderi

        Ja sinulla on ihan oma lehmä ojassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1725
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1342
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      284
      1250
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      66
      1149
    5. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      113
      1092
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      959
    7. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      937
    8. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      23
      900
    9. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      838
    10. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      799
    Aihe