Antti Koski

Kokemuksia?

Tervehdys

Onkos tällä palstalla ketään joka olisi käynyt Antti Kosken operoitavana rasvaimussa tai muuten?
Harkitsen itse hänelle menoa...

36

11817

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piiu74

      Antti Koski teki minulle rintojen suurennusleikkauksen. Kolme päivää jälkitarkastuksen jälkeen toinen proteesi infektoitui niin, että se jouduttiin poistamaan ja olin viikon sairaalassa tiputuksessa! Tosin kaikki voi olla myös huonoa tuuria...

    • Pisamanaama

      Hei,
      Oletko jo ollut kys. kirurgilla operoitavana? Jos olet, niin miten meni?

    • huono tuuri

      Olin koskella , kun rintaproteesi oli kapseloitunut sain infektion toimenpiteen jälkeen ja nyt on myös turvotusta ja toimenpiteestä on yli kk . En mene hänelle enää. 11/07

    • pahaonni

      minä käynyt Antti Koskessella , hän teke minulle rasvaimu vatsan aluella ja pahasti epäonnistunut myöskään ei halunut korja virheita....en ikinä suositelen kenelekään menna hänelle!

    • yhden

      epäonnistuneen faceliftin josta nyt valitettu potilasvahinkolautakuntaan. Eli ei todellakaan kannata mennä.

      • ...

        Leuan alusen rasvaimu epäonnistui, useiden korjausten jälkeen leuan alunen on kuin sauvasekoitin olisi ollut operointi välineenä...se siitä suomalaisesta laatu kirurgiasta.


    • Tulokset puhuvat

      plastiikkakirurgi tämä Antti Koski. En ole ollut hänellä potilaana, mutta olen nähnyt hoitotuloksia ystävilläni, jotka ovat käyneet kasvojenkohotuksessa, väkäslankojen laitossa, patinpoistossa ym. Tosi siistiä jälkeä tekee ja on kuulemma kauhean nopea vielä lisäksi! Plastiikkakirurgiaan ja esteettisiin toimepiteisiin liittyy aina riskejä, eivätkä epäonnistumiset aina ole leikkaavan lääkärin "syytä".

      • uskomme sinua

        aikuisten oikeasti


      • etanarva

        .........."Tosi siistiä jälkeä tekee ja on kuulemma kauhean nopea vielä lisäksi!...."

        No huh huh.
        Tuo KAUHEAN NOPEA ei todellakaan kuulosta hyvältä.
        Älä koskaan, koskaan valitse plastiikkakirurgia, joka on "kauhean nopea".


      • Joopast

        Siistiä jälkeä.


      • Annunziata

        Kävin tänään Antti Kosken vastaanotolla Kampin Aavassa luomenpoistossa kasvoista. Nopea ammattilainen. Suosittelen lämpimästi!


      • Anonyymi
        Annunziata kirjoitti:

        Kävin tänään Antti Kosken vastaanotolla Kampin Aavassa luomenpoistossa kasvoista. Nopea ammattilainen. Suosittelen lämpimästi!

        Meitä kiinnostaa laskutus !


    • Oma kokemus

      Kävin Kosken yläluomileikkauksessa Turun Pulssissa muutama viikko sitten. Operaatio sujui hyvin ja kesti puolisen tuntia. Ensin lääkäri piirsi merkit luomiin, puudutti ja sitten leikkasi ymmärtääkseni "radiotaajuusveitsellä". Lopuksi haavat tikattiin. Operaation jälkeen haudoin luomia kylmäpusseilla kolme varttia. Lääkäri kävi tarkistamassa tuloksen ja antoi kotiutusluvan. Haavateippejä pidin viikon verran, minkä jälkeen tikit poistettiin. 8 päivän jälkeen ei enää huomannut, että olin operoitu - siis normaaleissa päiväaskareissa. Arvet punoittivat, mutta ne jäivät siististi luomivakoon. Lopputarkastus on vielä syksyllä. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen.

      • Kalliiksi tuli

        Liian perusteellinen tilannekuvaus ollakseen asiakkaan antama. Taviskieli ja lauseenrakenteet ovat keksityn oloisia. Säälittäviä naamiointiyrityksiä.

        En voi parhaalla tahdollakaan suositella Antti Koskea kenellekään, joka harkitsee plastiikkakirurgian palveluja. Tekoskarppi Koski edustaa pahinta rahat-pois-ja-rappuun -mentaliteettia.


      • Oma kokemus

        Hei minä kirjoitin tuon oman kokemukseni Antti Kosken yläluomileikkauksesta ja olen todellakin ihan tavis. Kirjoitan kyllä työkseni päivittäin asiatekstiä, joten sen vuoksi kirjoitukseni saattaa kuulostaa "lauserakenteeltaan keksityn oloisilta" :) Kiitos vain! Käynti sujui juuri niin kuin kirjoitin, ja näin puolentoista vuoden jälkeen olen edelleenkin erittäin tyytyväinen Antin työhön.


    • Rosiksessa

      Joku tos toisessa threadissa jo kertoikin, että oikeusasteissa, kun kysyy nimeltä ihmistä niin saa tietää missä jutuissa ollut mukana....

    • Käynyt Turussa

      Kokemusta sekä omasta takaa, luomet ja botuliinihommat, että siskon rinnoista.

      Taitava kirurgi, ja osaltani suosittelen.

    • Turhuudenturuilla

      Täysin epäonnistuneet face lift ja yläluomileikkaukset. Viim. mainittu uusittiin puolen vuoden kuluttua, toinen kirurgi teki hyvää ja huolellista työtä. Face liftistä aiheutui näkyvät ja rumat arvet, ja kasvot jäivät yhtä roikkuviksi kuin ennen leikkausta. Kaiken kaikkiaan masentava ja köyhdyttävä kokemus.

    • nuorinainen78548

      Kovasti kaipailisin uutta tietoa Antti Koskesta ja rintojen suurennuksesta implanteilla. Itse harkitsen. Onko teillä kokemuksia lähiajoilta?

      • kölsfjhvbvb

        En ollut Antti Koskella rintojen suurennusleikkauksessa vaan hyvin pienessä toimenpiteessä, joka sekin meni pieleen. Tikit on poistettu ja jälki ei hyvältä näytä. Kauhulla odottelen millaiseksi leikkausarpi ja alue muuttuu. Harmittaa vietävästi jos joudun menemään jonkun toisen plastiikkakirurgin pakeille, korjausleikkaukseen. Kalliiksi käy. En suosittele Antti Koskea kenellekään.


      • Anonyymi
        kölsfjhvbvb kirjoitti:

        En ollut Antti Koskella rintojen suurennusleikkauksessa vaan hyvin pienessä toimenpiteessä, joka sekin meni pieleen. Tikit on poistettu ja jälki ei hyvältä näytä. Kauhulla odottelen millaiseksi leikkausarpi ja alue muuttuu. Harmittaa vietävästi jos joudun menemään jonkun toisen plastiikkakirurgin pakeille, korjausleikkaukseen. Kalliiksi käy. En suosittele Antti Koskea kenellekään.

        En suosittele Antti Koskea plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin.


    • Expl

      Plastiikkakirurgin valinta käy turvallisimmin niin, että katsot Suomen esteettiset plastiikkakirurgit yhdistyksen sivuilta, kuka yhdistykseen hyväksytty ammattilainen on lähimpänä sinua ja varaat vastaanoton. Vastaanotolla hän tutkii tilanteesi ja tekee hoitoehdotuksen. Jos olet varma, että hän ymmärsi mitä korjausta olet hakemassa ja mielestäsi suunnitelma on hyvä, sovi hoidosta. Mutta jos et ole varma, tulitko ymmärretyksi tai onko hoito sinulle sopiva, tai kemiat hänen kanssaan ei pelaa, ota aikalisä tai uusi plastiikkakirurgi.
      Hyvään tulokseen tarvitaan molempien ymmärrys, mitä ollaan hakemassa. Parhaaseen tulokseen tarvitaan lisäksi, että henkilökemiat sopivat. Niin yksinkertaista se on. En usko, että toinen henkilö erilaisin tulosodotuksin voi auttaa lääkärinvalinnassa. Tärkeää on että kun lääkärin tai hoidon valinta tehdään, olet siinä henkilökohtaisesti plastiikkakirurgisi vastaanotolla.
      Toinen merkityksellinen seikka on, että annat itsellesi aikaa ajatella. Älä varaa leikkausta heti huomiselle.
      Kun esteettisen hoidon eurooppalaista laatu-standardia tehtiin monet erikoislääkärit halusivat toimintaohjeisiin minimi ajan mikä voi olla ensimmäisestä vastaanottotilanteesta toimenpidepäivään. Ehdotettiin kuukautta tai vähintään viikkoa, että potilaalle jäisi aikaa ratkaista ottaako leikkausriskin. Asiasta ei päästy yhteisymmärrykseen ja se jäi pois lopullisesta standardista.
      Liian usein näemme, että nopea hoitoratkaisu ilman toimenpiteen tekijän henkilökohtaista suunnitelmaa, mahdollisesti konsultin suosittelema surgical tourism, on johtanut ongelmiin. Voi käydä niin, että menet rintojen pienennykseen, mutta lääkärillä Kreikassa onkin halpoja rintaimplantteja varastossa ja hän katsoo, että sinun kannattaa ottaa mieluummin isot implantit, koska hänen kauneuskäsityksensä on erilainen kuin sinun ja hän ei ole tehnyt rintojen pienennyksiä,vaikka sinut lähettänyt konsultti niin luuli. Tulee ota tai jätä tilanne. Niinpä huomaat herätessäsi että tulos ei ole sitä mitä odotit. Ketä voit hakea silloin vastuuseen?(esimerkki ei ole fiktiota)
      Antti Koski on esteettiseen plastiikkakirurgiaan perehtynyt ja omistautunut. Hänen nimensä löytyy sieltä ammattilaisten luettelosta.

      • Anonyymi

        Suomen esteettiset plastiikkakirurgit yhdistyksen jäsenyys ei todellakaan ole mikään takuu mistään. Olen yhdellä heistä ollut suhteellisen yksinkertaisessa leikkauksessa, kirurgi pilasi kehoni ja nyt pohdin teenkö hoitovirheestä ja potilasvahingosta ilmoituksen.


    • laihtuiilmantreeniä

      Mitä tahansa toimenpidettä mietitkään, älä mene Antti Kosken operoitavaksi. Oman kokemukseni perusteella työn jälki ei ole sitä mitä sen piti olemaan. Tiedä mikä Koski on miehiään. Toimenpiteen tekee hyvin nopeasti, näin maallikkona tuntuu että ehkä liiankin nopeasti. Tiedä johtuuko huono työn jälki siitä että ei keskity tarpeeksi, vaan ikäänkuin "vasemmalla kädellä huitaisee" jotakin nopesti ja sitten jo laskua kirjoittamaan. Ihmetyttää, että tuollainen toiminta saa jatkua, aiempien kirjoitusten perusteella, vuodesta toiseen. Onkohan Antti Koski valmistunut lääkäriksi jostakin suomalaisesta yliopistosta vai onko opiskellut ulkomailla ?

    • Rintojensuurennus

      Kyseinen kirurgi pilasi minun rinnat jotka nyt ovat jo toisaalla korjatut. Hänen työnantajansa jolta ostin leikkauksen, maksoi minulle rahat takaisin. En voi suositella kuin välttämään tämän ns plastiikkakirurgin palveluja.

      • Anonyymi

        Kävin kahdeksan kuukkautta sitten rintojen piennennys leikkauksessa, minulla oli vasen rinta huomattavasti suurempi,jota piti pienentää enemmän ,kuin oikeata. Mutta hän poisti oikeasta rinnasta enemmän kun tarkoitus oli vasemmasta.Siispä rinnat jäivät vieläkin erikokoiseksi. Rinnat ovat muuta kuin kauniit, muoto on melkein neliskulmaiset. Siis en ole ollenkaan tyytyväinen loppu tulokseen. Kävin pariviikkoa sitten jälkitarkastuksessa ja kun sanoin ,etten ole tyytyväinen,hän lupasi kysyä asiaa ensin toisaaltaa mitä tehdään asian suhteen ja että soittaa minulle parin päivän päästä. Vaan eipä ole vielä soittoa kuulunut. Itse en enää menisi operoitavaksi hänelle. Vaikkakin muuten hän on ystävällinen ja ihana ihminen se täytyy sanoa.


    • Muillekinsuositellut

      Harvoin olen tavannut yhtä ystävällistä ja potilaasta todella välittävää lääkäriä. Olen toki käynyt vain pienissä operaatioissa kuten rasvapatin ja luomen poistossa, mutta niissä jälki on ollut kaunista ja palvelu on ollut hyvää. Hänen hintansakin on ollut kohtuullinen, mitä ei voi sanoa "pulssin" salin hinnoittelusta.

    • Ei_koske_toista_kertaa

      On kokemusta. Plastiikkakirurginen toimenpide. Ei onnistunut odotusten mukaisesti. Poistettavaa luomea jäi leikkausarven reunamille ja tilalle kasvoi uusi entisen näköinen ja kokoinen luomi. Ennakolta ystävällisen ja luottamusta herättävän tuntuinen henkilö. Korjausleikkaus menee toisen ammattilaisen pöydälle.

    • Erenity

      Antti Koski on laittanut minulle täyteaineita kasvoihin, eikä ole ollut mitään hyötyä, että hänelle en ainakaan menisi isompaan toimenpiteeseen.

    • Apuaah

      Apua, juuri löysin tämän keskustelun ja menossa pistoshoitoon hänelle... Osaako hommansa kuitenkin tällaisissa pienissä asioissa ;O Alkoi ihan pelottaa , kun täällä on näin negatiivinen kuva tyypistä ;<

      • Anonyymi

        Nää kosken "potilaat" , ovat botuksi piikkien jälkeen , sanoisin sukurunttasen näkösiä ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nää kosken "potilaat" , ovat botuksi piikkien jälkeen , sanoisin sukurunttasen näkösiä ?

        En mene Kosken käsittelyyn enää koskaan, pilasi alaluomileikkauksen, otti liikaa rasvaa pois ja teki klommot, olin vuosia aina väsyneen näköinen. Piti laittaa keväällä täyteainetta alaluomiin kun ovat vasta viime aikoina kehittyneet, kirurgi oli toinen. Nyt tulos siedettävän näköistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En mene Kosken käsittelyyn enää koskaan, pilasi alaluomileikkauksen, otti liikaa rasvaa pois ja teki klommot, olin vuosia aina väsyneen näköinen. Piti laittaa keväällä täyteainetta alaluomiin kun ovat vasta viime aikoina kehittyneet, kirurgi oli toinen. Nyt tulos siedettävän näköistä.

        Pystyisitkö kertomaan mikä oli onnistuneen tuloksen aikaansaaneen lääkärin nimi?


      • Anonyymi

        Kädentaidot ja tekniikka ei vastaa sitä, mitä pitäisi voida plastiikkakirurgilta odottaa. Kieltää huolimattomuutensa jälkeenpäin. Olkaa varovaisia valitessanne kirurgia, jotta ei tule loppuelämän katumus.


    • Anonyymi

      Kävin kerran ottamassa Botoxia. Kyseinen lääkäri ei pitänyt siitä, että en ensin varannut suunnitteluaikaa ja vasta siten pistosaikaa eli maksanut kallista erikoislääkärinpalkkiota kahta kertaa. Sitten hän tuhahdellen suostui tekemään pistokset samalla kertaa, liiotellun nopeasti ja huolimattomasti niin, että pistoskohdista jäi valumaan nestettä otsaa pitkin silmää kohti. Olin kauhuissani ja kädenselällä pyyhin etten oikeasti sokeudu. Otsasta tuli epätasainen, mitä en ihmettele. Toista kertaa en uskaltanut hänen vastaanotolleen mennä ja senkin kerran menin, koska vakituinen paikkani oli lomalla.

    • Anonyymi

      Käyn itse hänellä ottamassa botoxia ja hyvin on joka kerta laittanut. Tulos on hyvä, ei liian jähmeä ja noin tunti/pari käynnistä ei enää huomaa pistosjälkiä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4359
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1819
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1560
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1335
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    Aihe