Samat naamat treffisivulla vuodesta toiseen

Samatkuvat

Ovatko niin hankalia ihmisiä, etteivät löydä koskaan pidempiaikaista seuraa, vai hakevatko koko ajan vain seksiseuraa, vaikka oma kumppani (ehkä perhekin) jo löytyisi? Siis varsinkin suomi24:ssa.

27

745

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nnelkytplus

      Olen (ylipainoinen) nainen. Samat miehet olleet siellä (samoine) kuvineen vuosikausia. Luulisin että syynä on se että lähes tuikitavallisetkin pallomahamiehet etsivät normaalipainoista naista, ja valtaosa keski-ikäisistä naisista on heille liian paksuja. Normaalipainoisilla/ hoikilla naisilla on tiukemmat kriteerit, eikä heille ole tarjolla tasoistaan seuraa. He eivät huoli tupakoivaa/ pallomahaa.

      Loput miehet pelaavat ja harrastavat irtosuhteita.

      Nämä kokemukset omasta ja kaveripiiristä ikäluokassa 35-50v.

      • m-viiskytluku

        No ei se lievä ylipaino haittaa, kelpaa mulle hyvin jos muuten on miellyttävä nainen, jolla elämässä on muutakin kuin juhliminen ja matkustelu, en ole seksin perään vonkuja vaan oikeaa pitkäaikaista ystävää hain, ei ollu tarjontaa joka olisi itseä kiinnostanut.
        Samat naamat siellä on aina molemmista, itte kyllästyin jo parissa viikossa.


      • MrBolivar

        Niin, jos itse koet että ainoa ongelmasi nettideitin suhteen on ylipaino niin mielestäni ongelmasi on hyvin helposti korjattavissa; Laihdutat sen verran että olet itsekkin normaalipainoinen.

        Se miksi itse olen pyörinyt siellä vuosia on syitä kaksi; Yksi, Itse olen suurimman osan ajasta ylipainoinen ja en asu minkään cityn lähellä.
        Kaksi, vuosien varrella on sisäinen ajatus maailma parisuhteesta kasvanut siihen mittoihin että ihan kuka tahansa ei enään kelpaa.

        Ylipäätään, se mikä on nettideitin ongelma on ihmisten kyvyttömyys kuvata itseään koska hyvin harva oikeasti tuntee itseään oikeasti.Siksi sieltä saakin lukea 15 tusinassa olevia kuvauksia ja omanlaiset kuvaukset -jopa syvälliset - ovat suorastaan ilo lukea.
        Valitettavasti suurimmalla osalla deittailijoista on melko pinnallinen käsitys maailmasta joten melkein vääränrotuinen lemmikki koira voi tuottaa hylätyn tuloksen.


      • huvitti_mua

        Jep. Mulle on ihan suoraan pari miestä sanonut, että muuten kiinnostaisi, mutta eivät halua naista, jolla kaksi isoa koiraa.

        Enkä edes ole sellainen koirahullu, joka ei voi kuvitella elämää ilman koiria. Nykyiset tietenkin hoidan kunnialla, kun olen ne ottanut, mutta voisin ajatella eläväni myös koiratta... :)


    • 221976

      Itse kokeilin 3 viikkoo kyseistä sivustoo ja äkkiä pois sieltä.Kyllä se kumppani löytyy ihan tuolta elävästä elämästä jos löytyäkseen?Ei kyllä tajua kuinka jotkut roikkuu sielä vuosi tolkulla.

    • nirsojen.nirso

      Itse jaksoin vain muutaman päivän...:)

      Toiveikkaana ruksasin muutamat itselleni olennaisimmat kriteerit hakuun. Runsaat 350 hakuehdot täyttävää ilmoitusta löytyi. Kävin ne kaikki tunnollisesti läpi. Kolme kiinnostavaa löytyi, mutta niistä kenekään kriteereihin en täysin sopinut.

      Ne viestit, jotka ehdinn saamaan, olivat miehiltä, joiden kanssa minulla ei ollut paljonkaan yhteistä tai jotka olivat ihan "mahdottomia tapauksia".

      Tästä on nyt joitain vuosia, en tiedä mikä olisi tilanne nyt, tuskin radikaalisti toisenlainen. Eikä nyt ole tarvetta deittaillakaan, kun en ole enää sinkkukaan.

      • Plumps

        Ei ole ainakaan parempaan suuntaan mennyt.
        Yhden kiinnostavan löysin mutta empä ehtinyt viestä laittaa kun hän poisti profiilinsa pari päivää siellä oltuaan, harmittaa voiskohan yrittää sokkona postia laittaa "[email protected]" s24:n postiosoite kai tulee kaikille jotka palstalle rekisteröityy.
        Itse kyllä poistin myös postiosoitteeni samalla kun palstaltakin poistuin.
        Eipä siellä yhteyttä ota kuin ne jotka vähiten itseä miellyttää, liian nuoret tai jotkut kassialman näköiset juopottelevat naiset.


      • nirsojen.nirso
        Plumps kirjoitti:

        Ei ole ainakaan parempaan suuntaan mennyt.
        Yhden kiinnostavan löysin mutta empä ehtinyt viestä laittaa kun hän poisti profiilinsa pari päivää siellä oltuaan, harmittaa voiskohan yrittää sokkona postia laittaa "[email protected]" s24:n postiosoite kai tulee kaikille jotka palstalle rekisteröityy.
        Itse kyllä poistin myös postiosoitteeni samalla kun palstaltakin poistuin.
        Eipä siellä yhteyttä ota kuin ne jotka vähiten itseä miellyttää, liian nuoret tai jotkut kassialman näköiset juopottelevat naiset.

        En osaa tuosta osoiteasiasta sanoa muuta kuin että et sinä siinä ainakaan mitä menetä, jos viestiä laitat. Jos todella kiinnostava ihminen oli, niin sinuna varmaan kokeilisin.


      • saaliskarkaa

        nopeet syö hitaat, kandee hei kirottaa nopeemmin


    • PaulaLiinaKaaleppiKuuno

      Siellä on suurin osa ylijäämäihmisiä ja loput sitten siirtyvät tälle palstalle haukkumaan toista sukupuolta kun eivät kelvanneet.
      Aioin laittaa ilmoituksen mutta kun vähän tätä keskustelurypästä seurasin niin jätin tekemättä. Kauhean katkeria ja suorastaan vihamielisiä juttuja. Taso on siis mitä on... sekä siellä että täällä. Jään mieluummin ylijäämäksi.

      • MuaEvvk

        Ylijäämä essiepätoivoisia yh äitejä päivystämässä... Syynä miehen puute ja yksinäisyys.


    • En löydä lyhytaikaistakaan seuraa.

    • KummallaOikeudetOlla

      Naisten selitykset kuukausien jopa vuosien roikkumiseen palvelussa on aina että "olen tarkka kenet valitsen ja en kelpuuta ketä vaan. Minulla on oikeus hakea kumppania niin kauan kun haluan" Samat naiset selittävät ja valittavat kun samat miehet ovat vuodesta toiseen palvelussa. "samat kenellekään kelpaamattomat rumat peräkammarinpojat vaan aina sivustolla eikä ketään normaalia. Lähtisivät pois" Toisinsanoen naisilla pitäisi olla oikeus olla kranttuja mutta miesten pitäisi valita kenet vaan. Totuus kun on se että naisille ei kelpaa edes perus tavis mies ja tavis miehille ei kukaan vastaa. Vastaamattomuutta perustelevat aina että "en vastaa asiattomuuksiin vonkaamisiin" Koskaan en ole asiattomasti lähestynyt mutta koskaan ei mulle myös olla vastattu. Tekeekö rumuus minusta automaattisesti sitten asiattoman lähestyjän?

      • Ihmminä

        Mikähän se normaali sitten olisi näille "tarkoille" naisille.
        Joku joka maksaa kaiken, alistuu naisen tossun alle kotioloissa mutta esittää jotain rikasta kreiviä vieraiden läsnäollessa, vai mikä?


      • 4plus19
        Ihmminä kirjoitti:

        Mikähän se normaali sitten olisi näille "tarkoille" naisille.
        Joku joka maksaa kaiken, alistuu naisen tossun alle kotioloissa mutta esittää jotain rikasta kreiviä vieraiden läsnäollessa, vai mikä?

        Normaalimies=komea mies eli se nettideittien pieni mies vähemmistö joita kaikki naiset tavoittelee.


    • isoeläinhyi

      seksiseuraa

    • EräsOmituinenN

      Se nyt ikävä kyllä on niin, että ihmiset jakautuu niihin helposti seuraa löytäviin & pariutuviin ja sitten on meikäläiset, joko jollain tapaa mt-ongelmaiset, ujot, introvertit tai muulla tavoin valtavirrasta huonolla tapaa poikkeavat, jotka eivät niin herkästi löydä kumppania. Vaikka moni tuntemani tapaus olisi mainiota seuraa ja varmasti välittävä kumppani. Mutta väkisin ei voi kenenkään tunteita ohjailla :)

      Mutta ei se, että pariutuu helposti mitään onnea takaa. Mm.tänä aamuna viimeksi kuuntelin itkuvirttä "kun mies osti väärän värisiä kukkia, ei ole ikinä kotona vaan pihalla autoa laittelee, ei vietä aikaa mun kanssa" etc. Monista tulee mieleen, että onko aivan täysillä tunteilla alkujaan lähdetty suhteeseen vaiko.. niin kun oli helppoa ja joku piti "ottaa". -> eroa haaveillaan kunhan lapset ovat isompia.. ;)

      Tänne nettiin jää pyörimään ne samat, jotka livenäkin. Eikä useinkaan ole kiinni siitä ulkonäöstäkään vaikka sitä on helppo syyttää itse kunkin.
      Minäkin ruipelona lautana ja lyhyenä naisena voisin väittää olevani vain vastenmielinen mutta totuus on etten ole kovin sosiaalinen ulkopuolisille. Hyvin perhekeskeinen luonne silti. Ikääni nähden hyvässä kunnossa mutta ulkoiset tekijät eivät rakkautta tuo.. Vaan empä heitä kirvestä kaivoon ja lösähdä, ei olisi muuten mitään tekemistä vapailla.
      Suhteeni ovat päättyneet liian erilaisiin luonteisiin ja tulevaisuuden toiveisiin.. ei riitoja tms "normaaleja ongelmia" x) Olen hyvin tottunut jätetty mutta kuulemma erittäin mukava ja ihana luonne, johon vaan ei rakastumista jalosta rakkaudeksi.
      Netissä nyt roikkunut vuosia viimeisen eron jälkeen.
      En ole niin seksuaalinen, että harrastaisin irtosuhteita. En tarvitse.

      Kaikki oudot miehet juoksee karkuun jos treffataan, hyvin harvinaista, maks.2 treffit ollut vuodessa (seksi kuulemma kelpaisi silti, ei kiitos). Ns.normaalit äkkiä tajuaa etten ole tarpeeksi "normaali". Näin varmasti on monen miehenkin kohdalla mutta ettehän Te sitä halua hyväksyä.. Naiset vaistoaa sen "outouden" kyllä samoin kuin miehetkin. Minä voin myöntää etten varmaan ns.normaalimpana haluaisi kaltaistani erakkohenkistä tyyppiä suhteesee, jota kaverit vieroksuu eikä parina mihinkään kutsuttaisi tms.. on kokemusta ;) Luonnettaa ja olemusta ei vain voi muuttaa.
      Jo ala-asteella erottuu ne kiusatut omituiset, kuuluin heihin jo silloin. Vaikken mitenkään erottuvan ruma tai muuten poikkeava olekaan, se vain huokuu ulos epänormaalius laumassa..

      Tuskimpa silti kenellekään haitaksi on, että tietyt tyypit täällä roikkuu. Ei meitä tarvitse katsella :) Eikä viedä tilaa keneltäkään vaikka netissä pyöritäänkin.
      Toivoa voi ylläpitää vaikka jotkut kuinka v*ttuilisi tietämättä asioista yhtään mitään..

      • epätoivoiskee

        Tää taas on sellanen yksinäinen susi, tosin haluan naisen elämääni ja olla rakastettu, mutta oon niin ujo ja pelkään pakkeja, joten en viitsi edes yrittää.

        Keksin itsestäni syitä miksi en kuitenkaan kelpaa naiselle en tarkennuksena siis itsestäni, vaan omaisuudesta, tms, harrastan tavallaan masokistista itsensä henkistä alistamista, no tulipa siinäkin termi keksittyä, mutta sellaista se on mun elämässä.


      • Sff

        Niinpä, kun muuta vikaa ei loppuviimeksi miehessä ole kuin arkuus.
        Tosin naiset etsii itseään seurassa kehua retostelevaa tyhjänlässyttäjää jolla suu käy tauotta.


      • T-AN
        epätoivoiskee kirjoitti:

        Tää taas on sellanen yksinäinen susi, tosin haluan naisen elämääni ja olla rakastettu, mutta oon niin ujo ja pelkään pakkeja, joten en viitsi edes yrittää.

        Keksin itsestäni syitä miksi en kuitenkaan kelpaa naiselle en tarkennuksena siis itsestäni, vaan omaisuudesta, tms, harrastan tavallaan masokistista itsensä henkistä alistamista, no tulipa siinäkin termi keksittyä, mutta sellaista se on mun elämässä.

        En tiedä luetko tätä viestiä, mutta just sun kaltaisten hyvien miesten pitäisi ryhdistyä.
        Elämä valuu käsistä.

        Vähän sama kun ohikiitävä bussi bussipysäkillä. Se menee ohi, jos et näytä käsimerkkiä.


    • Viilaari

      Huvittaa nää palvelussa vuosikausia roikkuvat keski-ikäiset naiset jotka ovat keksineet laittaa aurinkolasit päähän siinä toivossa, ettei kukaan tunnista.

      • Sff

        Niin ne silmät on usein se juttu joka herättää, tyhmää peittää ne tummilla laseilla, ei ne lasit ketään kiinnosta.


    • niinseon--

      Samat nirsot naiset vuosikausia koska häpeävät rumuuttaan

      • itsenäinenmä

        rumat ovat naimisissa, te olette huonot


    • waist-of-time

      Varmaan seon kivaa naisten olla naimisissa kun niiden oma mies hakkaa ja vetää turpaan eikä arvosta yhtään. Naiset tykkää sellaisesta elämästä.

    • Anonyymi

      Samat
      Samat Palauteeni pidä olla liikaa samaa puhetta kuuletko minua fysion nais tapa tekevät puhelin linjastolla toisiaan ei ole työmoraslin rahan Saabin ym kannalta parantava voima.

    • Anonyymi

      Ei mt-ongelmia ja vapaa on todennäköisesti ruma
      Kaunis ja mt-ongelmia on todennäköisesti vapaa
      Ei mt-ongelmia ja kaunis ei todennäköisesti ole vapaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe