Persoonatesti

testirunoilija

17

1741

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harvittu_lehtinen1111

      .

      "Persoonallisuustyyppini on: vähämielinen persuhörhö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

      *N A P P I I N M E N I*

      har!1

      .

    • Luolasukeltaja

      Mjoo

      Persoonallisuuteni ei kiinnosta minua.

      (Hihitystä )

    • Tämän testin perusteella pitäisi päästä heittämällä johtotehtäviin. :)

      Persoonallisuustyyppisi on:
      “Johtaja”
      (ESTJ-t)

      Mieli -Ekstrovertti 59%
      Energia -Realistinen 92%
      Luonto -Logiikkakeskeinen 59%
      Taktiikat -Suunnitteleva 89%
      Identiteetti -Määrätietoinen 69%

    • Eipä täs mittää, ihan perus äititeresa :D

      PERSOONALLISUUSTYYPPISI ON:
      “ASIANAJAJA”
      (INFJ-A)


      MIELI
      Introvertti 52%
      ENERGIA
      Intuitiivinen 73%

      LUONTO
      Periaatekeskeinen
      82%

      TAKTIIKAT
      Suunnitteleva
      60%

      IDENTITEETTI
      Määrätietoinen 52 %

      INFJ-persoonallisuustyyppi on hyvin harvinainen ja muodostaa vain alle prosentin väestöstä. Silti he jättävät varmasti jälkensä maailman. Koska he ovat Diplomaatteja (NF), heillä on sisäsyntyinen idealismin ja moraalin tuntuma, mikä erottaa heidät heitä seuraavasta Suunnittelevasta (J) piirteestä – INFJ:t eivät ole haaveilijoita vaan ihmisiä, jotka pystyvät ottamaan konkreettisia askeleita tavoitteidensa saavuttamiseksi ja pysyvien muutosten tekemiseksi.

      INFJ:t pitävät usein elämäntarkoituksena muiden auttamista, mutta vaikka tämän persoonallisuustyypin ihmiset usein toimivat pelastajina ja hyväntekijöinä, heidän todellinen intohimonsa on löytää asioiden syvällinen olemus, jotta ihmisiä ei tarvitsisi pelastaa ollenkaan.
      AUTA MINUA AUTTAMAAN SINUA

      INFJ:illä on erittäin omalaatuinen piirteiden yhdistelmä: vaikka he ovat pehmeäpuheisia, heillä on hyvin vahvat mielipiteet ja he puolustavat ajatuksia, joihin uskovat. He ovat päättäväisiä ja voimakastahtoisia, mutta he harvoin käyttävät energiaa omaksi hyväkseen – INFJ:t käyttävät luovuutta, mielikuvitusta, vaikutuskykyä ja herkkyyttä tasapainon, ei etujen luomiseen. Egalitarismi ja karma ovat hyvin houkuttelevia käsitteitä INFJ:ille, ja he uskovat että paras keino tyrannien sydänten pehmittämiseen olisi rakkaus ja myötätunto.

      “Jokaisen on päätettävä käveleekö luovan epäitsekkyyden valossa vai tuhoavan itsekkyyden pimeydessä.”
      Martin Luther King
      INFJ:iden on helppo luoda yhteys muihin ja he ovat lahjakkaita puhumaan lämpimästi ja herkästi ja ihmisiä puhuttelevasti ilman nojautumista puhtaaseen järkeen ja faktaan. Heidän ystävänsä ja kollegansa pitävät heitä hiljaisina Ekstrovertteinä tyyppeinä, mutta pitää muistaa, että INFJ:t tarvitsevat omaa aikaa latautumiseen, eikä ole syytä huolestua jos he vetäytyvät yhtäkkiä. INFJ:t pitävät huolta muiden tunteista ja odottavat samaa myös toisinpäin – joskus tämä tarkoittaa vain tilan antamista heille muutamaksi päiväksi.

      ELÄ KAMPPAILLAKSESI SEURAAVASTA PÄIVÄSTÄ

      INFJ:iden on kaikista tärkeintä muistaa huolehtia itsestään, vaikka se onkin vaikeaa. Intohimo omaan vakaumukseen kääntyy helposti heitä itseään vastaan, sillä jos he kulkevat liian pitkälle, he uupuvat ja stressaantuvat helposti. Tämä toteutuu etenkin silloin, kun INFJ:t joutuvat konfliktiin tai kritiikin kohteeksi – heidän herkkyytensä pakottaa heidät tekemään kaikkensa tällaisten henkilökohtaisten tilanteiden välttämiseksi, mutta kun välttely on mahdotonta, he saattavat päätyä puolustautumaan täysin järjettömillä ja avuttomilla keinoilla.

      INFJ:iden näkökulmasta maailma on täynnä epätasa-arvoa – mutta näin ei ole pakko olla. Mikään muu persoonallisuustyyppi ei ole INFJ:tä parempi luomaan liikettä epäkohtien korjaamiseksi, oli kyse isosta tai pienestä asiasta. INFJ:iden täytyy vain muistaa, että huolehtiessaan maailmasta heidän pitää huolehtia myös itsestään.

      Kuulusia INFJ-henkilöitä:

      Mother Teresa, Martin Luther King, Alanis Morrissette, Nicole Kidman, Goethe, Rose Bukater/ Titanic, Nelson Mandela

    • “JOHTAJA”
      (ESTJ-A)

      MIELI
      Ekstrovertti 99 %

      ENERGIA
      Realistinen 73 %

      LUONTO
      Logiikkakeskeinen 78 %

      TAKTIIKAT
      Suunnitteleva 91 %

      IDENTITEETTI
      Määrätietoinen 100 %

      “Hyvä järjestys on kaikkien asioiden lähtökohta.”
      Edmund Burke
      ESTJ:t edustavat perinnettä ja järjestystä, käyttäen ymmärrystään siitä mikä on oikein ja mikä väärin ja mikä sosiaalisesti hyväksyttävää perheiden ja yhteisöjen yhdistämiseksi. ESTJ-persoonallisuustyypin ihmiset vaalivat sellaisia arvoja kuin rehellisyys, omistautuminen ja arvokkuus, ja heitä arvostetaankin neuvojina ja opastajina, ja he näyttävätkin mielellään tietä vaikeilla reiteillä. Heidän ylpeytensä aihe on ihmisten yhteensaattaminen, ja ESTJ:t ottavat usein roolin yhteisönsä järjestäjinä ja tekevät kovaa työtä saadakseen ihmiset yhteen paikallistapahtumiin tai puolustaakseen perinteisiä arvoja perheiden ja yhteisöjen koossa pitämiseksi.

      PALKKANSA ARVOINEN OSAA SITOUTUA SIIHEN MIHIN TODELLA USKOO

      Tarve tämänkaltaiselle johtajuudelle on iso demokraattisissa yhteisöissä, joten ei ole ihme, että ESTJ:iden – joita on 11 prosenttia maailman väestöstä – joukosta löytyy monia Yhdysvaltojen presidenttejä. ESTJ:t uskovat vahvasti lakiin ja järjestykseen sekä ansaittuun auktoriteettiin, joten ESTJ-persoonallisuudet johtavat olemalla esimerkkejä niin omistautumisessa kuin rehellisyydessä ja laiskuuden ja huijaamisen välttelyssä. Jos jonkun mukaan raaka, käsin tehtävä työ on loistava keino kasvattaa luonnetta, kyseessä on varmasti ESTJ-persoona.

      ESTJ:t ovat tietoisia ympäristöstään ja he elävät varmistettujen faktojen maailmassa – tiedon varmuus on keino, jolla voi pärjätä kovassakin vastustuksessa. Sen avulla ESTJ:iden on helppo pitäytyä periaatteissaan ja ajaa selkeää näkemystään siitä, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei. Heidän mielipiteensä eivät myöskään ole tyhjää puhetta, sillä ESTJ:t ovat halukkaita uppoutumaan kaikista haastavimpiin projekteihin, kehittäen toteutusmalleja ja yksityiskohtia matkan varrella, tehden monimutkaisistakin tehtävistä näin helposti lähestyttäviä.

      ESTJ:t eivät kuitenkaan työskentele yksin, ja he olettavat luotettavuutensa ja työmoraalinsa olevan muillakin – tämän persoonallisuustyypin ihmiset pitävät lupauksensa, ja jos kollegat tai alaiset osoittavat epäpätevyyttä, laiskuutta, tai pahimpana epärehellisyyttä, ESTJ:t eivät peitä ärtymystään. Tämän takia heitä pidetään joustamattomina, joka on piirre kaikilla Vartijoilla (SJ). Kyse ei kuitenkaan ole siitä, että ESTJ:t olisivat täysin itsepäisiä, vaan siitä että he uskovat että heidän arvonsa ovat niitä, jotka pitävät yhteiskunnan pyörimässä.

      ...MUTTA HE, JOTKA TUNNUSTAVAT VIRHEENSÄ, OVAT PAREMPIA.

      ESTJ:t ovat mallikansalaisen klassisia esimerkkejä: he auttavat naapureitaan, noudattavat lakia ja yrittävät parhaansa, jotta kaikki osallistuisivat yhteisöjen ja järjestöjen toimintaan.
      ESTJ:iden suurin haaste on ymmärtää, että kaikki eivät seuraa samaa polkua tai osallistu samalla tavalla. Todellinen johtaja tunnistaa yksilöiden vahvuudet, myös ryhmässä, ja auttaa jokaista tuomaan omat ajatuksensa esille. Tällaisessa tilanteessa ESTJ:illä on kaikki tieto käsissään ja he voivat johtaa ryhmää siihen suuntaan, joka on kaikkien parhaaksi.

      • testirunoilija

        Sinun ei pitänyt vastata.


      • testirunoilija
        testirunoilija kirjoitti:

        Sinun ei pitänyt vastata.

        Meneppä nikkini lainaaja uimaan helsingistä tukholmaan


    • Olen ISTJ-A Persoonallisuus. Olen näköjään samaa persoonallisuustyyppiä kuin Angela Merkel.

      Ekstrovertti 28% Introvertti 72%
      Intiuitiivinen 16%Realistinen 84%
      Logiikkakeskeinen 60% Periaatekeskeinen 40%
      Suunnitteleva 60% Etsivä 40%
      Määrätietoinen 64% Varovainen 36%

      ISTJ-persoonallisuustyyppiä pidetään kaikista yltäkylläisimpänä, ja se muodostaa noin 13 prosenttia väestöstä. Määrittäviä ominaisuuksia ovat tinkimättömyys, käytännön logiikka ja väsymätön omistautuminen tehtävään, ja ISTJ:t ovatkin elintärkeitä ytimiä monille perheille, perinteistä kiinni pitäville organisaatioille, säännöille ja standardeille, kuten lakitoimistoille, sääntelyelimille ja armeijalle. ISTJ-persoonallisuustyypin ihmiset nauttivat ottaa vastuuta tekemisistään ja kunniaa työstään – kun ISTJ:t työskentelevät tavoitteen eteen, he käyttävät kaiken aikansa ja energiansa tehdäkseen jokaisen asiaankuuluvan vaiheen tarkasti ja kärsivällisesti.

      ISTJ:t eivät tee monia olettamuksia vaan analysoivat mieluummin ympäristönsä, tarkistavat faktansa ja tulevat paikalle, kun toiminnan käytännöllinen vaihe on käynnissä. ISTJ-persoonallisuudet välttävät turhanpäiväisyyksiä, ja kun he ovat tehneet päätöksen, he nojaavat faktoihin, joiden avulla he saavuttavat tavoitteensa ja odottavat, että muutkin tarttuvat tilaisuuteen välittömästi ja alkavat toimia yhtälailla. ISTJ:illä ei juurikaan ole sietokykyä päättämättömyydelle, mutta he menettävät kärsivällisyytensä vieläkin nopeammin jos heidän suuntansa kyseenalaistetaan epäkäytännöllisillä teorioilla, teorioilla joissa unohdetaan oleelliset yksityiskohdat. Jos haasteista tulee aikaavieviä väittelyitä ja deadline lähestyy, ISTJ:istä tulee huomattavan vihaisia.

      JOS KUNNIOITAT MAINETTASI, LIITTOUDU NIIDEN KANSSA JOILLA ON HYVIÄ OMINAISUUKSIA

      Kun ISTJ:t sanovat tekevänsä jonkin asian loppuun, he myös tekevät sen. He hoitavat velvollisuutensa hinnalla millä hyvänsä, ja heitä hämmästyttää ihmiset, jotka eivät pidä sanojaan samalla tavalla. ISTJ:iden epäsuosioon pääsee helposti laiskuudella ja epärehellisyydellä. Näin ollen ISTJ:t myös tykkäävät useimmiten työskennellä yksin, tai sitten auktoriteetin ja sen hierarkian pitää olla heille hyvin selvää, jotta he voivat määritellä ja saavuttaa tavoitteensa ilman väittelyä tai huolta siitä, että muut eivät ole luotettavia.

      ISTJ:illä on terävä, faktoihin perustuva mieli, ja he suosivat itsenäisyyttä ja omavaraisuutta muihin turvautumisen sijaan. Riippuvuus muista on ISTJ:iden mielestä usein heikkous, ja heidän intohimonsa velvollisuuksiin, varmuuteen ja pettämättömään henkilökohtaiseen integriteettiin estää astumasta moiseen ansaan.

      Tämä integriteetin tunne on ISTJ:iden ydin ja menee heidän mieltäänkin pidemmälle – ISTJ-persoonallisuudet kiintyvät tarkasti määriteltyihin sääntöihin ja ohjeisiin hinnasta huolimatta ja paljastavat omat virheensä sekä kertovat totuuden silloinkin, kun sillä on tuhoisat seuraukset. ISTJ:ille rehellisyys on paljon tärkeämpää kuin emotionaaliset seikat, ja heidän suorasukainen lähestymistapansa aiheuttaa sen, että muut virheellisesti pitävät ISTJ:itä kylminä ja jopa robottimaisina. Tämän persoonallisuustyypin ihmiset kamppailevat tunteiden ilmaisun ja kiintymyksen kanssa, mutta väite, että he eivät tunne mitään tai että heillä ei ole persoonallisuutta, on todella satuttava.

      ...KOSKA ON PAREMPI OLLA YKSIN KUIN HUONOSSA SEURASSA

      ISTJ:iden omistautuminen on loistava ominaisuus, jonka avulla saa paljon aikaan, mutta se on myös heikkous, josta vähemmän tunnolliset ihmiset yrittävät hyötyä. ISTJ:t etsivät vakautta ja turvallisuutta, ja he olettavat että on heidän velvollisuutensa pitää yllä sujuvuutta. Siksi he voivat ajatella, että heidän kollegansa ja läheisensä sysäävät omat vastuunsa ISTJ:ille, joiden tiedetään aina hoitavan homman. ISTJ:t pitävät mielipiteensä itsellään ja antavat faktojen puhua puolesta, mutta voi mennä pitkään ennen kuin havainnollistavat todisteet paljastavat koko tarinan.

      ISTJ:iden pitää muistaa pitää huolta itsestään – heidän itsepäinen omistautuminen vakauteen ja tehokkuuteen voi muuttaa tavoitteet pitkässä juoksussa kompromisseiksi, kun muut tukeutuvat yhä kovemmin heihin luoden emotionaalisen arven, joka jää piiloon niin pitkäksi ajaksi, ettei sitä voi enää korjata. Jos ISTJ:t löytävät kollegoita ja puolisoita, jotka arvostavat ja täydentävät heidän ominaisuuksiaan ja jotka nauttivat heidän kirkkaudestaan, selkeydestään ja uskollisuudestaan, he voivat huomata että heidän vakauttava roolinsa on todella tyydyttävä osa isompaa, toimivaa järjestelmää.

    • Persoonallisuustyyppisi on:

      “Sovittelija”

      (INFP-t)







      Ekstrovertti

      Introvertti



      39%


      61%



      Intuitiivinen

      Realistinen



      54%


      46%



      Logiikkakeskeinen

      Periaatekeskeinen



      43%


      57%



      Suunnitteleva

      Etsivä



      21%


      79%



      Määrätietoinen

      Varovainen



      46%


      54%


      INFP-persoonat ovat todellisia idealisteja, jotka etsivät hyvyyden siemeniä ikävimmistäkin ihmisistä ja tapahtumista sekä keinoja parantaa asioita. INFP:itä pidetään rauhallisina, varautuneina ja jopa ujoina, mutta heillä on sisäinen liekki ja intohimo, jotka loistavat täysillä. He muodostavat neljä prosenttia väestöstä, ja tällä persoonallisuustyypillä on hyvin suuri riski tuntea itsensä väärinymmärretyksi. Mutta kun he löytävät samanhenkisiä ihmisiä, heidän tuntemansa tasapaino on suuri ilon ja inspiraation lähde.

      INFP:t ovat osa Diplomaattien (NF) persoonallisuusryhmää, ja heitä ohjaa heidän omat periaatteet logiikan (Analyytikot), jännityksen (Löytöretkeilijät) tai käytännöllisyyden (Vartijat) sijaan. Kun he pohtivat miten jatkaa eteenpäin, he nojaavat kunniaan, kauneuteen, moraaliin ja hyvyyteen. INFP:itä ohjaa heidän aikomustensa puhtaus, eivät palkinnot tai rangaistukset. INFP-persoonallisuustyypin ihmiset ovat ylpeitä tästä ominaisuudesta, mutta siltikään kaikki eivät ymmärrä voimaa näiden tunteiden takana, ja siksi ne voivat johtaa myös eristäytymiseen.


      “Kaikki mikä on kultaa ei kiillä; kaikki jotka vaeltavat eivät ole eksyksissä; vanha joka on voimakas ei kuihdu; pakkanen ei yllä syviin juuriin.”

      — J. R. R. Tolkien

      Me tiedämme mitä olemme, mutta emme sitä, mitä voisimme olla

      Parhaimmillaan nämä ominaisuudet antavat INFP:ille mahdollisuuden kommunikoida syvällisesti muiden kanssa metaforia ja vertauskuvia käyttäen, ymmärtäen ja luoden symboleita joilla jakaa ajatuksia. Tällaisen intuitiivisen kommunikaatiotavan voima johtaa kohti luovaa työtä, eikä olekaan ihme, että monet kuuluisat INFP:t ovat runoilijoita, kirjailijoita ja näyttelijöitä. INFP:ille on tärkeää ymmärtää itsensä ja paikkansa maailmassa, ja he sukeltavat näihin ajatuksiin heijastamalla oman itsensä heidän työhönsä.

      INFP:illä on lahjoja itseilmaisuun ja oman kauneutensa ja salaisuuksiensa paljastamiseen metaforien ja fiktiivisten hahmojen kautta.

      INFP:iden kyky leikkiä kielen kanssa ei rajoitu heidän äidinkielensä – kuten suuri osa Diplomaatti-persoonallisuustyyppien ihmisistä he ovat lahjakkaita oppimaan toisen (tai kolmannen!) kielen. Kommunikoinnin lahja osoittaa hyvin myös INFP:iden harmonian kaipuuseen – toistuva teema Diplomaateilla – ja auttaa heitä kulkemaan kohti omaa kutsumustaan.

      Kuuntele monia, mutta puhu harvalle

      Toisin kuin heidän Ekstrovertit serkkunsa, INFP:t keskittävät huomionsa vain muutamiin ihmisiin, ja yksittäisen asian takia heidän energiansa voi loppua tai he voivat lannistua ja hukkua kaikkeen pahaan, jota he eivät voi maailmassa korjata. Tästä voi tulla surullinen näky INFP:iden ystäville, jotka joutuvat riippuvaisiksi heidän ruusuisista näkemyksistään.

      Jos INFP:t eivät ole varovaisia, he voivat eksyä hyvän etsimiseen ja unohtaa elämän arkisen ylläpidon. INFP:t uivat usein syvissä ajatuksissa ja rakastavat hypoteettisia ja filosofisia pohdintoja enemmän kuin mikään muu persoonallisuustyyppi. Jos INFP:itä ei tarkkailla, he helposti menettävät kosketuksen arkeen ja siirtyvät “erakkomoodiin”, ja heidän vetämisensä takaisin todellisuuteen voi viedä rutkasti energiaa heidän ystäviltään tai kumppaneiltaan.

      Onneksi INFP:iden kiintymys, luovuus, epäitsekkyys ja idealistisuus palaavat aina takaisin kuin kukat keväisin, ja ne palkitsevat heidän ja heidän rakkaansa – ei ehkä logiikalla ja käytännöllisyydellä vaan maailmankatsomuksella, joka inspiroi myötätuntoa, ystävällisyyttä ja kauneutta kaikkialla minne he menevät.

      Kuuluisia INFP-henkilöitä:








      William Shakespeare




      J.R.R. Tolkien




      Björk




      Johnny Depp




      Julia Roberts




      Lisa Kudrow




      Tom Hiddleston




      Alicia Keys




      Frodo Baggins

      The Lord of the Rings




      Anne

      Anne of Green Gables




      Fox Mulder

      X-Files




      Amélie Poulain

      Amélie




      Arwen

      The Lord of the Rings




      Sybil Branson

      Downton Abbey




      Lance Sweets

      Bones




      Konstantin Levin

      Anna Karenina
      .

    • 1säpappa

      En tiennytkään olevani Viihdyttäjä (ESFP-a), enkä usko vieläkään.

    • 100 % INTROVERTTI (NO MUTTA cl KERJÄÄ huomiota
      33 % intuitiivinen
      20 % logiikkakeskeinen
      92 % etsivä
      91 % määrätietoinen

      “Se, ylittikö kana tien vai tie kanan, riippuu viitekehyksestäsi.”
      Albert Einstein

      https://www.youtube.com/watch?v=Ra66ISmPHyI

    • Ekstrovertti/Introvertti
      80% 20%

      Intuitiivinen/Realistinen
      37% 63%

      Logiikkakeskeinen/Periaatekeskeinen
      39% 61%

      Suunnitteleva/Etsivä
      69% 31%

      Määrätietoinen/Varovainen
      96% 4%

      Vai såå. Testin mukaan olen konsuli.

      "Ihmiset, joilla on ESFJ-persoonallisuus, ovat suosittuja – mikä kuulostaa järkevältä, koska tämä on hyvin yleinen persoonallisuustyyppi, joka muodostaa 12 prosenttia väestöstä."

    • ISFJ-persoonallisuustyyppi on melko uniikki, koska monet heidät ominaisuuksistaan haastavat heidän yksittäiset piirteensä. Vaikka ISFJ:illä on Periaatekeskeinen (F) piirre, heillä on erinomaiset analyyttiset kyvyt. Vaikka he ovat Introverttejä (I), heillä on erittäin kehittyneet ihmistaidot ja vankat sosiaaliset suhteet. Ja vaikka ISFJ:t ovat Suunnittelevaa (J) tyyppiä, he ovat avoimia muutokselle ja uusille ideoille. Kuten monien muidenkin asioiden suhteen, ISFJ-persoonallisuustyypin ihmiset ovat enemmän kuin heidän yksittäisten osiensa summa, ja tämä on keino, jolla he käyttävät näitä itseään määrittäviä vahvuuksiaan.
      ISFJ:t ovat todella epäitsekkäitä, kulkevat kiltteyden ja liiallisen kiltteyden välimaastossa ja sitoutuvat intohimolla ja jalomielisyydellä ihmisiin ja työhön, joihin he uskovat.

      Juuri mikään muu tyyppiryhmä ei ole yhtä iso kuin ISFJ:t, jotka muodostavat 13 prosenttia väestöstä. ISFJ:t yhdistävät parhaat perinteet ja halun tehdä hyvää, joten heitä löytyy monilta aloilla, jotka ovat jättäneet jälkensä historiaan, kuten lääketieteessä, tutkimuksessa ja hyväntekeväisyystyössä.

      ISFJ-persoonallisuuksien (erityisesti Varovaisten) huolellisuus menee aina perfektionismiin asti, ja vaikka he vitkastelevatkin, heidän voi aina luottaa tekevän työnsä ajallaan valmiiksi. ISFJ:t ottavat vastuunsa henkilökohtaisesti, kokeillen jatkuvasti omia rajojaan ja tehden kaiken minkä voivat ylittääkseen odotukset ja riemastuttaakseen muita sekä töissä että kotona.
      Meidät on nähtävä, jotta meihin voi uskoa

      ISFJ:iden haaste on varmistaa, että se mitä he tekevät huomataan. Heillä on taipumus vähätellä saavutuksiaan, ja vaikka heidän kiltteytään kunnioitetaan, kyyniset ja itsekkäät ihmiset käyttävät helposti hyväkseen ISFJ:iden omistautumista ja nöyryyttä antamalla heidän tehdä työt ja ottamalla itse kunnian lopputuloksesta. ISFJ:iden täytyy tietää, koska sanoa ei, ja pitää omia puoliaan mikäli he haluavat säilyttää itsevarmuutensa ja intohimonsa.

      ISFJ:t ovat luonnostaan sosiaalisia – mikä on erikoinen ominaisuus Introverteille – ja he eivät käytä loistavaa muistiaan tiedon ja trivian vaan ihmisten ja heidän kuulumistensa yksityiskohtien muistamiseen. Kun kyse on lahjojen antamisesta, ISFJ:t käyttävät mielikuvitustaan ja luontaista herkkyyttään anteliaisuutensa ilmaisuun keinoilla, jotka varmasti koskettavat vastaanottaja. Tämä näkyy ISFJ:iden kollegoiden kanssa, koska ISFJ-persoonallisuustyypin ihmiset pitävät heitä usein henkilökohtaisina ystävinä, mutta tämä ominaisuus kukoistaa ennen kaikkea perhepiirissä.
      Jos voin suojella sinua, teen sen

      ISFJ-persoonallisuudet ovat loistava ryhmä, joka harvoin pysyy paikoillaan mikäli jokin tärkeä asia on tekemättä. ISFJ:iden kyky olla yhteydessä muiden ihmisten kanssa intiimillä tasolla on epätyypillistä Introverttien joukossa, ja ilo, jonka he hyödyntävät pitääkseen kasassa onnellisen ja tukea-antavan perheen, on todellinen lahja kaikille ympärillä oleville. ISFJ:t eivät ehkä koskaan ole täysin kotonaan parrasvaloissa ja he ehkä tuntevat syyllisyyttä ottaessaan asiaankuuluvaa kunniaa ryhmätöissä. Mutta jos he voivat olla varmoja että heidän panoksensa huomioidaan, he tuntevat niin suurta tyydytystä siitä, mitä he tekevät, että muiden persoonallisuustyyppien ihmiset voivat vain uneksia samasta.

    • terkutanzzylta

      Itsetehostuxentarve!!!!111!!!!

      Saa pääasiallisesti "testaamaan" hianouxia itsestään

      ja leuhkimaan palstalla tulosta testistä,

      jonka on laatinut pissistoimittajan planttu..

      "Joka väittää ymmärtäwänsä naisia,

      ei ole ehkä naista nähnytkään"

    • Persoonallisuustyyppisi on:
      “Logistikko”
      (ISTJ-t)

      Mieli- Introvertti 72%
      Energia- Realistinen 81%
      Luonto- Logiikkakeskeinen 53%
      Taktiikat- Suunnitteleva 80%
      Identiteetti- Varovainen 85% (tää on kyllä aika jännä)

      "ISTJ-persoonallisuustyyppiä pidetään kaikista yltäkylläisimpänä, ja se muodostaa noin 13 prosenttia väestöstä. Määrittäviä ominaisuuksia ovat tinkimättömyys, käytännön logiikka ja väsymätön omistautuminen tehtävään, ja ISTJ:t ovatkin elintärkeitä ytimiä monille perheille, perinteistä kiinni pitäville organisaatioille, säännöille ja standardeille, kuten lakitoimistoille, sääntelyelimille ja armeijalle. ISTJ-persoonallisuustyypin ihmiset nauttivat ottaa vastuuta tekemisistään ja kunniaa työstään – kun ISTJ:t työskentelevät tavoitteen eteen, he käyttävät kaiken aikansa ja energiansa tehdäkseen jokaisen asiaankuuluvan vaiheen tarkasti ja kärsivällisesti.

      ISTJ:t eivät tee monia olettamuksia vaan analysoivat mieluummin ympäristönsä, tarkistavat faktansa ja tulevat paikalle, kun toiminnan käytännöllinen vaihe on käynnissä. ISTJ-persoonallisuudet välttävät turhanpäiväisyyksiä, ja kun he ovat tehneet päätöksen, he nojaavat faktoihin, joiden avulla he saavuttavat tavoitteensa ja odottavat, että muutkin tarttuvat tilaisuuteen välittömästi ja alkavat toimia yhtälailla. ISTJ:illä ei juurikaan ole sietokykyä päättämättömyydelle, mutta he menettävät kärsivällisyytensä vieläkin nopeammin jos heidän suuntansa kyseenalaistetaan epäkäytännöllisillä teorioilla, teorioilla joissa unohdetaan oleelliset yksityiskohdat. Jos haasteista tulee aikaavieviä väittelyitä ja deadline lähestyy, ISTJ:istä tulee huomattavan vihaisia.
      Jos kunnioitat mainettasi, liittoudu niiden kanssa joilla on hyviä ominaisuuksia

      Kun ISTJ:t sanovat tekevänsä jonkin asian loppuun, he myös tekevät sen. He hoitavat velvollisuutensa hinnalla millä hyvänsä, ja heitä hämmästyttää ihmiset, jotka eivät pidä sanojaan samalla tavalla. ISTJ:iden epäsuosioon pääsee helposti laiskuudella ja epärehellisyydellä. Näin ollen ISTJ:t myös tykkäävät useimmiten työskennellä yksin, tai sitten auktoriteetin ja sen hierarkian pitää olla heille hyvin selvää, jotta he voivat määritellä ja saavuttaa tavoitteensa ilman väittelyä tai huolta siitä, että muut eivät ole luotettavia.

      ISTJ:illä on terävä, faktoihin perustuva mieli, ja he suosivat itsenäisyyttä ja omavaraisuutta muihin turvautumisen sijaan. Riippuvuus muista on ISTJ:iden mielestä usein heikkous, ja heidän intohimonsa velvollisuuksiin, varmuuteen ja pettämättömään henkilökohtaiseen integriteettiin estää astumasta moiseen ansaan.

      Tämä integriteetin tunne on ISTJ:iden ydin ja menee heidän mieltäänkin pidemmälle – ISTJ-persoonallisuudet kiintyvät tarkasti määriteltyihin sääntöihin ja ohjeisiin hinnasta huolimatta ja paljastavat omat virheensä sekä kertovat totuuden silloinkin, kun sillä on tuhoisat seuraukset. ISTJ:ille rehellisyys on paljon tärkeämpää kuin emotionaaliset seikat, ja heidän suorasukainen lähestymistapansa aiheuttaa sen, että muut virheellisesti pitävät ISTJ:itä kylminä ja jopa robottimaisina. Tämän persoonallisuustyypin ihmiset kamppailevat tunteiden ilmaisun ja kiintymyksen kanssa, mutta väite, että he eivät tunne mitään tai että heillä ei ole persoonallisuutta, on todella satuttava.
      ...koska on parempi olla yksin kuin huonossa seurassa

      ISTJ:iden omistautuminen on loistava ominaisuus, jonka avulla saa paljon aikaan, mutta se on myös heikkous, josta vähemmän tunnolliset ihmiset yrittävät hyötyä. ISTJ:t etsivät vakautta ja turvallisuutta, ja he olettavat että on heidän velvollisuutensa pitää yllä sujuvuutta. Siksi he voivat ajatella, että heidän kollegansa ja läheisensä sysäävät omat vastuunsa ISTJ:ille, joiden tiedetään aina hoitavan homman. ISTJ:t pitävät mielipiteensä itsellään ja antavat faktojen puhua puolesta, mutta voi mennä pitkään ennen kuin havainnollistavat todisteet paljastavat koko tarinan.

      ISTJ:iden pitää muistaa pitää huolta itsestään – heidän itsepäinen omistautuminen vakauteen ja tehokkuuteen voi muuttaa tavoitteet pitkässä juoksussa kompromisseiksi, kun muut tukeutuvat yhä kovemmin heihin luoden emotionaalisen arven, joka jää piiloon niin pitkäksi ajaksi, ettei sitä voi enää korjata. Jos ISTJ:t löytävät kollegoita ja puolisoita, jotka arvostavat ja täydentävät heidän ominaisuuksiaan ja jotka nauttivat heidän kirkkaudestaan, selkeydestään ja uskollisuudestaan, he voivat huomata että heidän vakauttava roolinsa on todella tyydyttävä osa isompaa, toimivaa järjestelmää."

      voi jee, merkel kuuluu samaan.

    • Egns

      Persoonallisuustyyppi EGNS-egoistinen narsisti. Ihmiset yleensä ovat väärässä ja minä oikeassa.

    • neropatti3

      Persoonallisuustyyppisi on:
      “Loogikko”
      (INTP-a)

      Mieli
      54% Ekstrovertti
      51% Introvertti

      Energia
      54% intuitiivinen
      46% realistinen

      Luonto
      68% logiikkakeskeinen
      32% periaatekeskeinen

      Taktiikat
      37% suunnitteleva
      63% etsivä

      Identiteetti
      74% määrätietoinen
      26% varovainen

      “Se, ylittikö kana tien vai tie kanan, riippuu viitekehyksestäsi.”
      — Albert Einstein

      INTP-persoonallisuustyyppi on hyvin harvinainen, ja vain kolme prosenttia väestöstä on heitä, mikä on melko hyvä asia heille, koska masentavin asia heille olisi se, että he ovat “tyypillisiä”. INTP:t ovat ylpeitä kekseliäisyydestään ja luuovuudestaan, uniikista katsantokulmastaan sekä tarmokkaasta älystään. INTP:t ovat usein filosofeja, arkkitehtejä tai hajamielisiä professoreita, ja he ovat olleet vastuussa monista tieteellisistä löydöistä pitkin historiaa.

      Tutkimaton elämä ei ole elämisen arvoinen

      INTP:t tunnetaan heidän loistavista teorioistaan ja armottomastan logiikastaan – heitä pidetään itse asiassa loogisesti kaikkein tarkimpana persoonallisuustyypeistä.

      He rakastavat kaavoja, ja heille epäjohdonmukaisuuksien etsiminen toteamuksista on melkein kuin harrastus. INTP:ille onkin siksi huono idea yrittää valehdella. On kuitenkin ironista, että INTP:iden puheita ei kannata aina ottaa sanatarkasti – kyse ei ole siitä, että he ovat epärehellisiä, vaan siitä että heidän ajatuksensa ei ole täysin kehittyneitä. Muut ihmiset ovatkin kaikukoppia heidän omille ideoilleen ja teorioilleen ennemmin kuin varsinaisia keskustelukumppaneita.

      Tämän takia he vaikuttavat ehkä epäluotettavilta, mutta todellisuudessa kukaan muu kuin INTP:t ei ole yhtä intohimoinen ja kyvykäs löytämään ongelmakohtia, käymään läpi loputtoman määrän taustatekijöitä ja yksityiskohtia ja kehittämään uniikin ratkaisun – kunhan vain heiltä ei odeteta tarkkaa raporttia työprosessista. INTP-persoonallisuustyypin ihmiset eivät ole kiinnostuneet käytännöllisistä arkitoimista, mutta kun INTP:t löytävät ympäristön, jossa heidän luova nerokkuutensa ja potentiaali pääse kukoistukseen, heiltä löytyy rajattomasti aikaa ja energiaa kehittää oivaltava ja tasapuolinen ratkaisu.

      Viisaus alkaa ihmetyksestä

      Tämä vaikuttaa kuin ajelehtimiselta loppumattomassa päiväunessa, mutta INTP:iden ajatuksenkulku on herkeämätön, ja heidän mielensä syöksee ideoita heti heräämisestä alkaen. Tämä jatkuva ajattelu voi saada heidät näyttämään mietteliäiltä ja irrallisilta, koska he käyvät jatkuvaa keskustelua päänsä sisällä, mutta todellisuudessa INTP:t ovat melko rentoja ja ystävällisiä silloin, kun he ovat tuttujen tai samanhenkisten ihmisten kanssa. Tämä voi kuitenkin muuttua hallitsevaksi ujoudeksi silloin, kun INTP-persoonallisuudet ovat tuntemattomien seurassa, ja heidän ystävällinen pilailunsa voi muuttua nopeasti hyökkääväksi, jos he uskovat että heidän loogiset päätelmänsä tai teoriansa joutuvat kyseenalaistetuiksi.

      Kun INTP:t ovat erityisen innoissaan, keskustelu voi jäädä epäjohdonmukaiseksi kun he yrittävät selittää niiden päätelmien ketjua, jotka johtivat heidän viimeisimmän ajatuksensa muodostumiseen. Yleensä INTP:t siirtyvät yksinkertaisesti seuraavaan aiheeseen ennen kuin kukaan edes ymmärtää, mitä he yrittivät sanoa, sen sijaan, että he yrittäisivät selittää asioita selkeästi.

      Tämä kääntöpuoli tulee ilmi myös subjektiivisuuden ja tunteiden puolesta silloin, kun ihmiset selittävät heidän ajatusprosessiaan INTP:ille. INTP:n mieli toimii hieman aivan kuin monimutkainen kellokoneisto ottaisi huomioon jokaisen mahdollisen faktan ja ajatuksen, prosessoisi ne laajalla luovalla pohdinnalla ja antaisi lopputuloksena loogisesti kaikista parhaimman äänen mitä pystyisi. Emotionaalinen jakoavain voikin herkästi jumittaa INTP:iden ajatuskoneiston.

      Anna niiden, jotka voivat muuttaa maailmaa, muuttaa ensin itsensä

      INTP:illä on Logiikkakeskeinen (T) piirre yhtenä hallitsevina piirteenä, joten he eivät yleensä ymmärrä tunteellisia huomionosoituksia lainkaan, eivätkä heidän ystävänsä saa heiltä lainkaan henkistä tukea. INTP-persoonallisuustyppin ihmiset tekisivät paljon mieluummin sarjan loogisia ehdotuksia ongelmien ratkaisemiseksi, mikä ei aina ole kaikista tervetullein vaihtoehto heidän Periaatekeskeisille (F) kumppaneilleen. Tämä ulottuu myös kaikkiin sosiaalisiin käytäntöihin ja tavoitteisiin, kuten illallisten suunnitteluun ja naimiisinmenoon, sillä INTP:t huolehtivat eniten omaperäisyydestä ja tehokkaista tuloksista.

      Ainoa asia, joka jarruttaa INTP:itä on heidän levoton ja kokonaisvaltainen epäonnistumisen pelkonsa. INTP-persoonallisuudet ovat niin kiinni omien ajatusten ja teorioiden arvioinnissa, että he ovat jatkuvasti huolissaan jonkun oleellisen palan puuttumisesta. He voi jämähtää abstraktiin maailmaan, jossa heidän ajatuksensa eivät koskaan siirry käytäntöön. Tämän itse-epäilyksen selättäminen on INTP:iden suurin haaste, mutta heidän älylliset lahjansa – isot ja pienet – joita he maailmalle ojentavat, ovat taistelun arvoisia.
      Kuuluisia INTP-henkilöitä: bill gates, isaac newton, albert einstein

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      316
      10649
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2351
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      43
      2189
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1944
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1868
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      162
      1828
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1398
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      18
      1335
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1334
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1319
    Aihe