Mindcontrol rikokset

gasoe

Tietääkö kukaan tuosta kidutuksesta, jossa kidutetaan mindcontrollin avulla ihmisiä ja muilla aseilla???
Onko asiasta käyty oikeudenkäyntejä??

201

4624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Espoonvainottu

      Vielä nykyisessä EU:hun kuuluvassa maassa Englannissa mm.sen hallitus on koittanut ajaa asiaa läpi ensin pedofiileille ja sen tyssättyä heti perään lapsille jo lailliseksi, tietysti turvallisuuden nimissä.
      Yhdysvalloissa muutamassa osavaltiossa tämän toiminnan harrastajat katsotaan joukkotuhoaseiden omistajiksi, mitä se itseasiassa todella onkin ja josta tavallinen ihminen ei ymmärrä ilman valistamista ja sen jälkeenkään yhtään mitään, toimintakyvynkin mahdollisesti vain vähän laskiessa elämässään.
      Oikeudenkäyntejä saadaan varmasti vielä odotella demokraattisissa, ihmisoikeuksia puolustavissa länsimaissa, sillä mikään valtio ei kumminkaan ole niin typerä, ettei ottaisi kaikkea mahdollista tarjolla olevaa teknologiaa käyttöönsä. - Tietysti terrorismin, sekä muun rikollisuuden ennaltaehkäisemisen nimissä. Hiljaa ja pelkkää maailmallakin tiedostettua terrorismia ympärille luoden.

      • Anonyymi

        Gang stalking?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Gang stalking?

        Tämä sana ilmeisesti poistetaan somekeskusteluista,


    • Jfjfjf

      Tiedän. Mutten kerro sinulle.

      • JFJF

        Vakava juttu! joitain oikeasti kidutetaan.


      • Anonyymi
        JFJF kirjoitti:

        Vakava juttu! joitain oikeasti kidutetaan.

        kyllä, ihan oikeasti kidutetaan öisin e-häirinnällä, myös mindcontrollilla joskus.

        päivisin mindcontrollia piisaa.


    • härskiätouhua

      Kyllä tästä valtio johtomme on erittäin hyvin tietoisia, sillä jo melkein parikymmentä vuotta (-99) sitten Euroopan parlamentti vaati täydellistä kieltoa ihmisten manipuloimisesta teknologisin välinein, mutta Euroopan maat erosivat tästä kauniista aikeestaan Naton ottaessa tämän ei- tappavan aseen politiikan käyttöönsä.
      Euroopan parlamentin STOA (Science and Tecnological Options Assessment) paneelin raportissa Crowd Control Tegnologies on alkuperäinen teksti tästä Euroopan parlamentin tekemästä päätöslauselmasta.
      Se on totta että vain Venäjällä ja muutamissa Yhdysvaltojen osavaltiossa on lainsäädännöt, jotka vaativat valtiosta riippumattomien yksiköiden toiminnalle rankaisua ja ainakin Michiganissa tällaisen toiminnan osalta tuomio on sama kuin joukkotuhoaseiden omistajuuden tai kaupankäynnin osalta.
      Paha tosin sanoa onko tuomioita oikeasti jaettu missään, aiheen tarkoituksella niukan tiedonsaannin tarjonnan vuoksi. Natohan on nimenomaan kunnostautunut muutenkin miehittämättömään sodankäyntiin, jonka sivutuotteena kuolee aivan turhaa siiviilejä ihmislajin syvimmän luonteen vallitessa anonymina toimiessaan.
      Mikäli haluat käydä tutustumassa maamme valtiojohdon hyväksymään ja ainakin mahdollisen tulevan sotilasliittomme Kenraalien kanssa iloisena mukaan peukuttamaan tätä toimintaa jotenkin hyvänä asiana, tai ihan vain tutustumaan tähän muutenkin haulla MIND READING IS POSSIBLE sivustolta Salom.com. Suosittelen.

    • mindcontroltoimii

      Pelko itsessään on jo erittäin hyvä psykologinen ase, joka toimii erittäin hyvin, eikä kenenkään tarvitse edes tehdä mitään. Ihminen tekee sen itse itselleen.

      • Espoonvainottu

        Milloin Suomeen luodaan lainsäädäntö tälle kyseiselle toiminnalle.
        Turha enää kenenkään puhua ettei kyseistä toimintaa ole olemassa ja maassamme harrasteta sitä muidenkin kuin valtiollisemme toimijoiden toimesta.
        Kyberturvallisuutemme asiantuntija Jarmo Limnell voisi avautua tästä parhaiten kansalaisille väittäessään taannoin eräässä yhdestä blogistaan maamme fyysisen ja teknologisen turvallisuuden olevan hyvissä käsissä. Onko Aalto- Yliopistomme Professori mukana stalkkaajana tässä toiminnassa ilmoittaessaan asioiden olevan valheellisesti niin.
        Mikäli toiminta on vain maamme lainvalvojien tietoisuudessakaan, on se kaukana minkäänlaisesta hallinnassa olevasta ja vaatii ehdottomasti lainsäädännön lisäksi vielä todella tiukan valvonnan.


    • kontrolloitu.pää

      Tämä mindcontrol on ilmeisen vaarallinen aihe. Kun jonkun toisen aloittamaan ketjuun kirjoitin kokemuksista, joissa minut on vastoin tietoista tahtoakin pantu menemään paikkoihin, joissa ovat stalkkaajat odottaneet toimintaohjeineen, ketjuhan pilattiin kaiken maailman seksiviesteillä, ym, soopalla.

      Eilen se tehtiin taas, mutta nyt pitkän kaavan mukaan, koska en helposti kahta kertaa samaan ansaan mene . Mutta se sama tässäkin tarvittiin. Minut piti ensin väsyttää, että saadaan "tottelemaan". Ja perillä , kun tajusin, mihin taas olen joutunut, ajatteluani ja päätöksentekoa häirittiin meteleillä.Esim. hyvin kovaäänistä keskustelua. -Heti kun tuli hiljaista, ehdin ajatella pari ajatusta ja häippäsin.

      Meluhäirintä sinänsä on myös mindconrollia sen lisäksi, että stressaa.

      Esim. minua häiritään äkillisillä kovilla äänillä. Niin kovilla, että hätkähdän ja joskus saan melkein sätkyn. Itsesuojeluosasto edellyttää sen selvittämistä, mistä oli kyse. Pakko katsella ympärille ja miettiä, mikä äänen aiheutti, onko vaaraa. -Taas stressireaktion lisäksi määrätään, mitä ajattelee. -Tätä tapahtuu välillä useita kertoja päivässä.
      Auton torvella tööttäily on tehokas tapa keskeyttää päässä meneillään oleva ajattelu. Aina on pakko tarkista, mikä on tilanne.
      Enpä uskalla kirjoittaa enempää.Saa nähdä saako ketju olla rauhassa.

      • kontrollia.on

        Usein tämä meluhäirintä tapahtuu takanapäin. Ei voi heti nähdä, ehtii kysyä itseltään ja on pakko kääntyä katsomaan.


      • ent.sininenlaser

        jos en ole itse kirjoittanut tuota kontrolloitu.pää- viestiä, niin olen sanatarkkaan kokenut saman.


      • onsekamalaa

        Kaupungissa on paljon melun aiheuttajia, autot tööttäilee, hälytysajoneuvot ajaa sireenit päällä usein monta kertaa vuorokaudessa ja naapuritkin häiriköi...Usein murhaajat tosin väittää kuulleensa ääniä jotka kehoitti tappamaan että saisivat pienemmän tuomion. Nykyyään tarvitse hävetä olla hullu vaan voi hyvin kertoa tohtorille kaikista äänistä mitä mielikuvitus tuottaa.


      • entinenjoku

        Kun käyn Hesassa ja on paljon melua, olen tyytyväinen siitä, että koskee kaikkia.

        Pikkukaupungissa on aika hiljaista. Esim. ei juuri töötätä. Silloin kun on tööttäily- häirintä meneillään, joutuu sitä kuulemaan useita kertoja päivässä peräkkäisinä päivinä. Esim. ajan autolla kadulla, jolla on hiljainen liikenne. Yht.äkkiä joku ajaa vauhdilla perään ja tööttäilee kauheasti. -Eivät tööttää, jos on paljon muita autoja. Jäisivät kiinni häirökäyttäytymisestä.

        Enempää en viitsi selittää, kun ed. viestin on kirjoittanut joku ääliötrolli.


    • tarkennapa.kysymystäsi

      Mindcontrol on laaja käsite, alkaa vaikka mainnonnasta, valikoivasta tiedottamisesta, progandasta. jne, että tarkenna, mitä tarkoitat.
      Mielen manipulaatioita on monenlasia.
      e-häirintään liittyvät oma alueensa.

    • robotin.alku

      MK ULTRA, jonka USA:n kongressi/senaatti kielsi ilmi tultuaan , saattaa olla sellainen, johon liittyi oikeudenkäyntejäkin. -Katso Wikipediasta. Siellä on hyvä sivu.

      • Anonyymi

        Siis häh?????


    • Vaihulluja

      Mitä tekisitte jos joku ulkopuolinen entiteetti tietäisi sinun asioistasi ja lähettelisi niitä sinulle taukoamatta? :D Liikuutelisi ja tekisi kipuja kroppaasi? Onko nämä tyypit aivan sekaisin?:D

      • trfdgvbc

        Menisin, ja vetelisin moista entiteettiä ympäri korvia niin, että sen korvat soisivat viikon.


    • Koettu.on

      Äänet saa vaimenemaan, kun käyttää foliohattua. Se estää mindcontrolin toiminnan. Foliohattu on helppo tehdä ja siitä saa ihan tyylikkäänkin. Netistä löytyy hyvät ohjeet.

      • jokunenvain

        Onkohan sinulla enää sellaita osaa kuin mind. Ei ole, mikä toimisi, kun loppunkulutettua foliovitsiä tarjoilet.


      • jokusenjoin
        jokunenvain kirjoitti:

        Onkohan sinulla enää sellaita osaa kuin mind. Ei ole, mikä toimisi, kun loppunkulutettua foliovitsiä tarjoilet.

        Oletko testannut, jospa se foliohattu toimisikin.


      • Koettu.on
        jokunenvain kirjoitti:

        Onkohan sinulla enää sellaita osaa kuin mind. Ei ole, mikä toimisi, kun loppunkulutettua foliovitsiä tarjoilet.

        Mulla on vain tämä common sense, joka toimii varsin vikkelästi. Aika monelta se näyttää kyllä puuttuvan kokonaan. Mutta sitä ei ilmeisesti huomaa, jos on ihan totaalisesti out of one's mind.

        Foliohattua kannattaa silti kokeilla. Muuten et voi tietää toimiiko se.


      • Anonyymi
        Koettu.on kirjoitti:

        Mulla on vain tämä common sense, joka toimii varsin vikkelästi. Aika monelta se näyttää kyllä puuttuvan kokonaan. Mutta sitä ei ilmeisesti huomaa, jos on ihan totaalisesti out of one's mind.

        Foliohattua kannattaa silti kokeilla. Muuten et voi tietää toimiiko se.

        OLen kokeillut kotona suoraan ylhäältä tulevan mikroaallotuksen päänsuojaksi alumiinikantta. Voimistaa ja kuumentaa. Paksu teräksinen kattilankansi estää säteet


      • Anonyymi
        jokunenvain kirjoitti:

        Onkohan sinulla enää sellaita osaa kuin mind. Ei ole, mikä toimisi, kun loppunkulutettua foliovitsiä tarjoilet.

        se auttaa kun tunkee sen foliohatun supo-peelon suun tukkeeksi.

        seur. lnkissä leo meller mainitsee tietoa bio-kemialisesta vaikuttamisesta joka luoden väkivaltaisuutta ihmiseen...

        300 salaista juonittelevaa mammonaruhtinasta
        https://www.youtube.com/watch?v=JAjbC9XSYzQ&ab_channel=OlliHakala

        jeesus suomea auttakoon-

        https://www.youtube.com/results?search_query=meller leo&sp=EgIYAQ==

        mutta nettihän täynnnä matskua asiasta.


      • Anonyymi
        Koettu.on kirjoitti:

        Mulla on vain tämä common sense, joka toimii varsin vikkelästi. Aika monelta se näyttää kyllä puuttuvan kokonaan. Mutta sitä ei ilmeisesti huomaa, jos on ihan totaalisesti out of one's mind.

        Foliohattua kannattaa silti kokeilla. Muuten et voi tietää toimiiko se.

        common sense = maalaisjärki.

        out of ones mind= ????


    • härskiätouhua

      Niinistökin kertoi juuri siksi rullaluistelevansa ja pelaavansa jääkiekkoa jossa kypärä estää laittamasta ajatuksia hänen päähänsä.
      Kanerva kyllä on tietoinen ulkopuolisesta uhasta jota ei välttämättä tunnisteta, mutta siihen pitää maan pystyä varautumaan.

      • EIPUHETTAPÄÄSSÄITSELLÄ

        Niiden, jotka kuulevat puhetta päässää, kannattaisi kiinnitää huomita siihen, ovatko silloin paikallaan. Onko liikkumisella mitää estävää tehoa. -Mikroaallotus on vaikeaa liikkuvaan kohteeseen.
        TÄMÄ EI OLE HUONO VITSI.


    • härskiätouhua

      Toiminta nyt on vähän muutakin kuin pelkkiä äänien kuulemista päänsisällä.

      • se.näkymätön

        Kyllä,mutta kerralla ei voi esittää koko vainonnan kirjoa. Pitää joskus ottaa vain viipale kerrallaan.

        Mitenkäs se elefantti taas syötiinkään. - Palotellaan ja syödään ja sulatellaan pala kerrallaan.


      • nyttuntematon

        Mindcontrollia on sekin, kun pakottaa ajattelemaan ja pohtimaan jotakin asiaa.

        Esim. minä hölmö kirjoitin suomi24:ään, että vietän ensin vähän kesää, kun on kaunista säätä ja sitten rupean tutustumaan mikroaallotuksen käyttöö.
        En viettänyt enkä ruvennut. Suomi24: minulle annettiin tietoja, että kuulemani sirinän aiheuttaa ulträäni, jota sen ja sen niminen nainen suuntaa häirintälaitteella. Työpaikka on se ja se. Pitäisi nopeasti hakea tiedot netistä ennenkuin poistavat.

        Siis mieltäni hallittiin näin. -On ihan tavanomaista toimintaa pakottaa suuntamaan mielenkiinto johonkin stalkkereiden määräämän asian pohtimiseen.


      • hullusirpataas

        Käy synkkää yksinpuhelua. Pysy kellarissa viileässä ettet härskiinny.

        Minulla uusi mikro sirisee ihan itsekseen vaikkei ole lämmitys päällä, mutta ei ole mitään ajatuksia päähäni pannut tai olen hiukan miettinyt, että pitäisikö käyttää korjaamolla, mutta mitä suotta kun toimii hyvin.

        Eikös sille sairaudelle ole joku nimikin kun kuulee ääniä päässään ja kuvittelee muiden nitä sinne laittavan. Joku melisairaus se on, kysypä psykiatrilta.

        Käskiköhän se liitelevä huppis auerskankin murhaaman Jukan ja raiskaamaan lapset.


      • nyttuntematon

        Noin tyhmään viestiin ei kannattaisi vastata ollenkaan.

        -minä en kuule puhetta pään sisällä
        - kyllä ihan kirjoitettua tekstiä paikkakunnan suomi24-palstalta luin

        - tämä on esimerkki siitä, että aiheutetaan tilanteita, joitten takia on turvallisuussyistä tarpeen miettiä, mitä ne ovat tehneet ja miten. Miten tieo olisi hyvä ottaan elämässään huomioon.

        Yrität liittää tämän asian niin pahoihin juttuihin, ettei kukaan lukisi tai jättäisivät ajattelematta.

        Kun olisi niin helppo ihmisten tajuta tämä niksi. Mainonnan maailmassa sun muussa mediassa tätä käytetään.


    • viestitystäjostakin

      Haloo, haloo - teidän pitää lähestyä tätä(kin) aihetta tieteen valossa, koska kaiken perustana olevat totuudet ovat viime vuosina rajusti muuttuneet: Mind, on joko vain mind tai sitten Mind. On menossa tietoisuuden vallankumous.

      Näiden henkilöiden, joiden tietoisuus ryhtyy tekemään tepposia, ja jotka eivät saa kokemiaan ilmiöitä sopimaan aikaisempaan, keskiajalta peräisin olevaan hahmotuskaavaan pitää miettiä koko juttu uudelleen tätä kautta. Etsiköön idiootit, joiden aivot eivät taivu ajatteluun sitten niitä foliohattuja, etteivät vain viisastu.

      Huikeaa - tietoisuuden fysiikassa on löydetty kenttäteorioiden yhtenevyys aineen ja hengen yhdistelmästä - missä tämä aivotasolla voisikaan paremmin tuntua kuin aivojen kokemuksena yhteydestä johonkin ulkopuoliseen tasoon, tahoon.

      Tämä viesti on tarkoitettu nyt myös sinne edellisiä elämiä kertovalle henkilölle, jonka jokin tietoisuuden säi on kiinni pohdinnassa, että miksi Ulvilan tapauksessa on niin paljon menneisyyden ihmisiä, murhamiehiä, jotka ovat olleet entisessä elämässään sukua keskenään. Pitää huomioida tässä nyt myös se fysiikan totuus, että meillä ei ole aikaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=HUlDiua2BcA

      Ehkä mindcontrollia kokevien tietoisuus on muita laajempi?

      • onneaeinstein

        Ja hän sanoo selvin sanoin: Einsteinin unelma on toteutunut!!!

        Siinä missä haastattelija sanoo menevänsä saamistaan tiedoista ihan kananlihalle, niin minulle nousi kyyneleet silmiin, kun olen niin paljon puhunut Einsteinistä ja Jeesuksesta - ja väittänyt sen olevan juuri näin, ja nyt se on todistettu. Huikeaa!

        Jeesus on sanonut:

        "Lähtekää liikkeelle siitä, mikä ei näy, ja pyrkikää löytämään näkyvän päämäärä. Silloin ajatus virtaa esiin ja paljastaa teille, kuinka usko näkymättömiin on ollut niissä, jotka ovat näkyviä, mutta kuuluvat syntymättömälle Isälle. Jolla on korvat, se kuulkoon!"

        Kaiken perustana oleva tietoisuus yksi ja ainoa älyllisyyden yhtenäiskenttä.

        Kaiken perustana on äly.


    • härskiätouhua
    • luuloeiole

      Röntgenkatseinen tyyppi, joka vahtii veljeään 24/7 lontoosta asti ja luulee tietävänsä, koska ei halua uskoa haisevaa totuutta.

    • olettepalj

      Pari kuukautta on pidetty ilman kunnollista unta.. Ette te näkymättömiä ole!

    • Controllertroller

      Hanki Mindcontrol sukkahousut. Korostavat kauniisti sääriä ja pitävät äänet kurissa.

      • tartan_guy

        Vedetäänkö ne päähän vai jalkaan? Jos päähän, miten sääret siitä kaunistuvat?

        > Meluhäirintä sinänsä on myös mindconrollia sen lisäksi, että stressaa.

        Tässä muuten on totuuden siemen, joskin väärällä palstalla ( -> Koti ja asuminen).


      • Controllertroller2
        tartan_guy kirjoitti:

        Vedetäänkö ne päähän vai jalkaan? Jos päähän, miten sääret siitä kaunistuvat?

        > Meluhäirintä sinänsä on myös mindconrollia sen lisäksi, että stressaa.

        Tässä muuten on totuuden siemen, joskin väärällä palstalla ( -> Koti ja asuminen).

        Ne voi pitää vaikka sukkalaatikossa. Reikäiset Mindcontrol-sukkahousut eivät pidä ääniä loitolla.


    • härskiätouhua

      Tämä vain testi, pystyykö tähänkin keskusteluun ennen sen poistoa kommentoimaan vain palvelun tarjoajan harva ja valittu.
      Keskustelu kun käännetty jälleen sen tasoiseen alasajoon.

    • Anonyymi

      tämmöistäkin aiheesta yritetty repiä

      voisiko joku kirjoittaa asiaa nykytietämyksestä

    • Anonyymi

      Wikipedian määritelmä

      mielenhallinta on toimintaa, jolla sen kohde saada käyttäytymään, tuntemaan ja ajattelemaan toivotulla tavalla. Mielenhallinta voi sisältää tunteiden hallintaa, ajatusten hallintaa, tiedonsaannin hallintaa.

      Tähän mahtuu niin paljon, että toivon jonkun asiaan perehtyneen vähän luokittelevan ja kertovan tekniikoista ja teknologioista, joita käytetään.

      • Anonyymi

        Yksi hyödyllinen jako tässä yhteydessä on, jakaa yleinen, "kaikkiin" ihmisiin kohdistuva mieleen vaikuttaminen esim. median ja digimaailman välityksellä sekä monet erityiset vallaankäyttöön liittyvät ja ottaa aiheeksi GANG STALKING JA MINDCONTROL.
        Siihen sitten myös muut joukkovainot.

        Noilla hakusanoilla voi etsiä googlaamalla, mutta siinä voi hämmentyä, Toivoisi, että joku asiaan perehtynyt tulisi valistamaan-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksi hyödyllinen jako tässä yhteydessä on, jakaa yleinen, "kaikkiin" ihmisiin kohdistuva mieleen vaikuttaminen esim. median ja digimaailman välityksellä sekä monet erityiset vallaankäyttöön liittyvät ja ottaa aiheeksi GANG STALKING JA MINDCONTROL.
        Siihen sitten myös muut joukkovainot.

        Noilla hakusanoilla voi etsiä googlaamalla, mutta siinä voi hämmentyä, Toivoisi, että joku asiaan perehtynyt tulisi valistamaan-

        MINDCONTROL ON SATEENVARJOKÄSITE .

        mitä kaikkea sen alle kuuluu, kaikki mieleen vaikuttaminenko?

        Esim. v2k, Voice of God voisi olla oma itsenäinen lajinsa. Naamakirjan ylläpitäjä Martti kertoo koonneensa englanninkielisistä Facebookeista ihmisten kuvauksia asiasta. Kerää kai vielä lisää ennen kuin rupeaa tekemään johtopäätöksiä .

        Ajatustenluku, siitäkin on tällä ylläpitäjällä hyviä linkkejä.

        Tiedän kaikenlaista omasta kokemuksesta, mutta en kerro. Toivon, että joku kirjoittaisi tutkimuksiin ja moniin tapauksiin perustuvasta tiedosta.

        Yksi tapa kaventaa keskustelunaihetta, olisi käsitellä vain teknologian avulla tehtävää mindcontrollia.

        Ennen sana elektro- viittasi tuohon, nykyään on tullut myös cyber, esim, cyber torture oli aiheena YK:n yleiskokouksessa syksyllä.


      • Anonyymi

        suomen wikipedia on itse mindcontrollin määritelmä.

        bill clintonin aikana taidettiin kolmelle maksaa miljoona dollaria mind control-uhriuden takia.

        taisi ite bill jopa olla puhumasa asiasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        suomen wikipedia on itse mindcontrollin määritelmä.

        bill clintonin aikana taidettiin kolmelle maksaa miljoona dollaria mind control-uhriuden takia.

        taisi ite bill jopa olla puhumasa asiasta.

        jatkan tuonne loppuun, on tullut niin paljon uudenlaista


    • Anonyymi

      kokeilen, onnistuuko, kokeile sinäkin

      SAUNALAHTI.FI
      Human experiments-mind-reading, synthetic telepathy

      • Anonyymi

        kyllä, googlaamalla tulee esille otsikoita, joita voi klikata


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kyllä, googlaamalla tulee esille otsikoita, joita voi klikata

        tässäkään nyt kaikki pidä paikkaansa-

        aina jos on joku psyklogiaan perustuva mukana ttkimassa asioissa voi olla vääri moni asia, koska pskologia on huuhaata- ja psykologi saattaa uskoa siihen.

        mk ultra mielenhallint a orjuuuttaa hollywoodia
        https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/cutting_edgen_uutishalytyskirje_15.4.2013.pdf

        orjuutta monta muutakin paikkaa kuin hollywood- mutta hollywood on ehlkä koko ind cvontorllin pääpaikka.?`?

        pekka-eric auvinen, matti saari, vapaamuurari anders behring brieivik, jne jne ???


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        ei toimi edellinen linkki

        kokeile seuraavaa

        EKSOPOLITIIKKA.FI
        Mielenhallinnan uhri todistaa/eksopolitiikka.fi

        Mielenhallinta on totta. Presudentin komitea tutki vuonna 2011..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei toimi edellinen linkki

        kokeile seuraavaa

        EKSOPOLITIIKKA.FI
        Mielenhallinnan uhri todistaa/eksopolitiikka.fi

        Mielenhallinta on totta. Presudentin komitea tutki vuonna 2011..

        entäs tämä sitten

        ZDNET.COM The US Army in researching "telepathic" brain signal communication tech for soldiers/ZDNet


    • Anonyymi

      nostetaan tämäkin

    • Anonyymi

      Odotellaan vaikka YK:n yleiskokousta ensi lokakuussa. Silloin Nils Melzer keroo, mitä YK on ehtinyt siihen mennessä saada aikaiseksi cybertorture-tutkimuksissa.

    • Anonyymi

      Siinä odotellessa, yritän kertoa yhden mindkontrol-linjan kehittämisestä. Jaan sitä eri viesteihin, ettei kerralla jätetä julkaisematta pitkää kirjoitusta.

      PANNAAN MENEMÄÄN JONNEKIN AUTOLLA AJAEN

      Perustilanne: minun piti olla jkv, rasittunut/väsynyt ja nälkäinen

      Esim. kun olin ollut aamupäivän reissussa Hesassa, ulkoilemassa naapurinkaupungissa ja palasin kotiin, lämmittelin lounaan mikrossa ja istuin pöydän viereen, niin silloin oli h-hetki. -Ylös, ulos ja autolle. Sisällä tunsin yläselässä voimakasta työntöä. Vastustelu ei auttanut. -Sitten lievää ylinopeutta ajaen jonnekin. Saatoin tiedostaa vasta matkalla minne. Ja perillä odotti ansa: stalkkerit. usein monta, jotka osasivat roolinsa. Usein oli pahoja juttuja.

      • Anonyymi

        Seuraava vaihe oli, että autossa kesken ajamisen, ei päästettykään risteyksessä kääntymään kotiin päin , vaan pakotettiin ajamaan muualle.

        Tavallinen tilanne oli, että aamupäivän jälkeen kävin kaupassa ja piti ajaa kotiin lounaalle eli edelleen vähän rasittunut ja nälkäinen, mutta mindcontrol tapahtui autolla ajaessa.

        Minua myös pakotettiin ajamaan ylinopeutta moottoritiellä Sen takia ostin uuden auton, jossa oli vakionopeuden säädin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seuraava vaihe oli, että autossa kesken ajamisen, ei päästettykään risteyksessä kääntymään kotiin päin , vaan pakotettiin ajamaan muualle.

        Tavallinen tilanne oli, että aamupäivän jälkeen kävin kaupassa ja piti ajaa kotiin lounaalle eli edelleen vähän rasittunut ja nälkäinen, mutta mindcontrol tapahtui autolla ajaessa.

        Minua myös pakotettiin ajamaan ylinopeutta moottoritiellä Sen takia ostin uuden auton, jossa oli vakionopeuden säädin.

        Sitten heinä-elokuun vaihteessa 2018 helteiden takia parvekkeen ovi ja parvekelaseja oli auki. 1. kerros, tervetuloa ja tultiin. Minulta silputtuun jalkovälistä hermot ja ilmeisesti asenneltiin kaikenlaista.
        Tähän asti olin voinut yrittää panna hanttiin, kun oli pantu liikenteeseen. Nyt se tapahtui huomaamatta. Yht'äkkiä vaan olin jo menossa.

        Kyllä tämä heti lounaan alussa autoon juoksuttaminen kelpasi edelleen. On jäänyt mieleen (pakaste)lohen palat poskessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitten heinä-elokuun vaihteessa 2018 helteiden takia parvekkeen ovi ja parvekelaseja oli auki. 1. kerros, tervetuloa ja tultiin. Minulta silputtuun jalkovälistä hermot ja ilmeisesti asenneltiin kaikenlaista.
        Tähän asti olin voinut yrittää panna hanttiin, kun oli pantu liikenteeseen. Nyt se tapahtui huomaamatta. Yht'äkkiä vaan olin jo menossa.

        Kyllä tämä heti lounaan alussa autoon juoksuttaminen kelpasi edelleen. On jäänyt mieleen (pakaste)lohen palat poskessa.

        Minusta pidettiin huoltakin. Töissä -90 luvulla minulla oli jo tietokone. Sitten alkoi vaino ja kaikki toisin. Kun pääsin zombiksi tekevistä lääkkeistä ja ilmeni taas aivotoimintaa. ostin miltei ensi töikseni läppärin 2011.. Ihan uudenlainen vehje. Minulle aiheutettiin jatkuvia pulmia ja ihan traumaattisiakin tilanteita. - Vaihdoin operaattoria ja kaikki pulmat loppuivat siihen koneen kanssa, mutta stalkkerihakkereiden kanssa ei.

        2018 alkusyksystä huomasin ajavani lohenpalat poskessa jonnekin, aha elektroniikkakauppaan. Olin siellä ensin ihmeissäni, miksi täällä. Sitten kirkastui. Sanoin myyjälle, olen luultavasti ostamassa tietokonetta. Entinen on ihan vanhentunut. Homma hoitui nk. stalkkerikaupassa hoituu. oikeastaan paremmin. - Oli niin kova pelko läppärin ostamisessa, että en olisi itse uskaltanut.
        (Täytyihän stalkkereiden pitää huolta, että minulla on kunnon kone heidän käytössään.)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta pidettiin huoltakin. Töissä -90 luvulla minulla oli jo tietokone. Sitten alkoi vaino ja kaikki toisin. Kun pääsin zombiksi tekevistä lääkkeistä ja ilmeni taas aivotoimintaa. ostin miltei ensi töikseni läppärin 2011.. Ihan uudenlainen vehje. Minulle aiheutettiin jatkuvia pulmia ja ihan traumaattisiakin tilanteita. - Vaihdoin operaattoria ja kaikki pulmat loppuivat siihen koneen kanssa, mutta stalkkerihakkereiden kanssa ei.

        2018 alkusyksystä huomasin ajavani lohenpalat poskessa jonnekin, aha elektroniikkakauppaan. Olin siellä ensin ihmeissäni, miksi täällä. Sitten kirkastui. Sanoin myyjälle, olen luultavasti ostamassa tietokonetta. Entinen on ihan vanhentunut. Homma hoitui nk. stalkkerikaupassa hoituu. oikeastaan paremmin. - Oli niin kova pelko läppärin ostamisessa, että en olisi itse uskaltanut.
        (Täytyihän stalkkereiden pitää huolta, että minulla on kunnon kone heidän käytössään.)

        KAHDENLAISTA MINDCONTROLLIA

        Minä olen pervojen leikkikalu, naurun aihe pikkutekijöille ja ihan stalkkauksena häpäisen itseäni.

        Minut pantiin menemään halpatavarataloon muutaman kilsan päähän. Tiesin, etten sinne omasta tahdosta mennyt.
        Ihmettelin siellä, mitä ostettavaa keksisin. Kierrellessä huomasin, että vartija eikun "vartija" seurasi minua. "-merkit ulkoisen olemuksen takia: vähän liian paljon tukkaa ja partaa, epäsiisti vääränkokoinen vaatetus ja levoton liikehdintä.
        Tahallani kiertelin joka osastolla ja tutkiskelin hyllyjä. Keksejä sun muuta ostin.
        Sitten kassalle. Vartija tuli perässä hihnan päähän. Odotin jo maksua, mutta RÄÄKÄISIN KOVALLA ÄÄNELLÄ: NYT SITTEN PERKELE, HOIDAT TYÖSI KUNNOLLA, ETKÄ VENKOILE. Kassa "hermostui" ja minä häkellyin, yritin pyydellä anteeksi ja selitrin, joskus on ollut jotakin. Kassa surklla äänellä kiitteli vartijaa siitä, että oli tullut pelastamaan hänet.

        Lähdin parkkipaikalle. Siellä joku mini, jossa oli vartiointiliikkeen tarroja. MINIKOKOINEN. Yli 2 metrinen vartija joutui "taittelemaan " itseään, että mahtui sisään.

        mindcontrollit:
        pantiin ajamaan liikkeeseen
        vartija pantiin esiintymään pellenä (manipuloituna)
        kassahenkilö oli ainakin opetellut roolinsa
        ja minä munasin itseni ( oli ehdollistettu päästämään suustani tuo teksti, jossa sana venkoilla oli ihan outo minulle. MITEN JA KOSKA SE ON VOITU TEHDÄ?)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KAHDENLAISTA MINDCONTROLLIA

        Minä olen pervojen leikkikalu, naurun aihe pikkutekijöille ja ihan stalkkauksena häpäisen itseäni.

        Minut pantiin menemään halpatavarataloon muutaman kilsan päähän. Tiesin, etten sinne omasta tahdosta mennyt.
        Ihmettelin siellä, mitä ostettavaa keksisin. Kierrellessä huomasin, että vartija eikun "vartija" seurasi minua. "-merkit ulkoisen olemuksen takia: vähän liian paljon tukkaa ja partaa, epäsiisti vääränkokoinen vaatetus ja levoton liikehdintä.
        Tahallani kiertelin joka osastolla ja tutkiskelin hyllyjä. Keksejä sun muuta ostin.
        Sitten kassalle. Vartija tuli perässä hihnan päähän. Odotin jo maksua, mutta RÄÄKÄISIN KOVALLA ÄÄNELLÄ: NYT SITTEN PERKELE, HOIDAT TYÖSI KUNNOLLA, ETKÄ VENKOILE. Kassa "hermostui" ja minä häkellyin, yritin pyydellä anteeksi ja selitrin, joskus on ollut jotakin. Kassa surklla äänellä kiitteli vartijaa siitä, että oli tullut pelastamaan hänet.

        Lähdin parkkipaikalle. Siellä joku mini, jossa oli vartiointiliikkeen tarroja. MINIKOKOINEN. Yli 2 metrinen vartija joutui "taittelemaan " itseään, että mahtui sisään.

        mindcontrollit:
        pantiin ajamaan liikkeeseen
        vartija pantiin esiintymään pellenä (manipuloituna)
        kassahenkilö oli ainakin opetellut roolinsa
        ja minä munasin itseni ( oli ehdollistettu päästämään suustani tuo teksti, jossa sana venkoilla oli ihan outo minulle. MITEN JA KOSKA SE ON VOITU TEHDÄ?)

        SITTEN ISO MUUTOS PAHAAN SUUNTAAN
        Kerron ihan vain punaisen langan.

        Päätin käydä urheilupuistossa KÄVELYLLÄ.
        Pian kotoa lähdön jälkeen olisi pitänyt kääntyä vasemmalle. KÄÄNTYMINEN RISTEYKSESSÄ EI ONNISTUNUT. Eikä vielä seuraavassakaan.

        Ajattelin, että käyn sitten keskuspuistossa, suoraan eteenpäin. Kun piti KÄÄNTYÄ TAKAISINPÄIN, se ei onnistunut. Jatkoin oikealle.

        Tulin jalkakäytävällä kohtaan, jossa oli puistotie oikealle. TAJUSIN SIINÄ KOHTAA, ETTÄ MINUA KÄVELYTETÄÄN ISOON MARKETTIIN. Voin jopa valita, menekö puiston läpi vai kadunvartta.

        Marketin luona minut ohjattiin päätyovelle, jota hyvin harvoin käytään. Sisällä kävelin pääkäytävää myöten nurkassa sijaitsevaan vaatekauppaan. Kuljin sen läpi ilmeisesti sen verran kummallisesti, että myyjä alkoi huutaa ja huitoa. Liikkeen toisesta päästä käytävälle ja oikeaa reunaa myöten takaisinpäin (ihan robottina).
        Sitten oikealla oli syvennys, jossa marketin puoleinen seinä oli lasia, oli kiinni oleva lasiovi. Olen kävellyt vauhdilla sitä päin iskien oikean puolen kasvoista , Tunsin miten aivot liikahtivat edestakaisin, naamaan sattui ja varsinkin TAKARAIVOON SATTUI KUIN SIIHEN OLISI LYÖTY. Oli monta päivää kipeä. Silmä/otsanurkkaan ja poskipäähän tuli mustelmat, samoin oikeaan polveen. (Minulla on suht.tuore kaihileikkaus oikeassa silmässä)
        En kerro jälkiselvittelyistä, joita tein osin julkisestikin.

        SIIS KÄVELLESSÄ MINUA VOITIIN OHJATA JA PAKOTTAA VAHINGOITTAMAAN
        ITSEÄNI.


    • Anonyymi

      VASTAANPANEMISYRITYKSIÄ

      Kun stalkkerit haluavt, että mene johonkin kauppaan, panevat ajatuksen päähäni. Tarkistan jääkaapin, pakastimen sun muut säilytyspaikat. EN TARVITSE MITÄÄN. Silti painostus jatkuu. Tarkistaan vielä uudestaan. Sama tulos. -Jankutan ajatuksissa ja ääneenkin vastaan. Sitten anna periksi: parasta käväistä siellä, ei tässä muuten rauhaa saa. - Ja kun pakosta mene pikkukauppaan, kyllä siellä jo odotetaan minua. Viime aikoina on ollut teatteri/esityksiä ja aina nimenomaan kauppias paikalla.

      Olen yrittänyt välttää tätä sillä, että käyn usein eri aikoina isossa marketissa.

      Kerran PÄÄTIN VEDÄTTÄÄ. Minua oli jonkin aikaa painostettu menemään isoon markettiin. Päätin sitten, että ajan sinne parkkipaikalle, nousen autosta ulos ja hetken päästä ajankin sinne pikkukauppaan. -Siellä oltiin yllättyneen hämmästyneitä. Kyllähän tämä kostettiin niin, että tiesin, mistä maksoin.

      • Anonyymi

        Sellaisen mielenkiiNtoisen havainnon tein, että kun nousin autosta marketin parkkipaikalla, TUNSIN IHAN FYYSISESTI, MITEN PAINE/PAINOSTUS LOPPUI.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sellaisen mielenkiiNtoisen havainnon tein, että kun nousin autosta marketin parkkipaikalla, TUNSIN IHAN FYYSISESTI, MITEN PAINE/PAINOSTUS LOPPUI.

        NÄMÄ KONKREETTISET ESIMERKKINI OVAT TYLSÄÄ LUETTAVAA.

        MUTTA foliohattujen ja syö lääkkeesi trollien on vaikeampi rääpiä.

        En tiedä, miten minut on pantu menemään jonnekin.

        Keskon ja S-ryhmän liikkeitä on paljon. Minut pakotettu menemään paikkoihin, joissa on voitu porukalla stalkata ennakkosuunnitelman mukaan. Ja kaikki on tallentunut valvontakameralle. Luulen, että ensin otettu tallenteet ja sitten hävitetty.
        Käyttö: isolle pomolle on voitu todistaa homma hoidetuksi. Ehkä käytetään uusien stalkkereiden koulutukseen. Ja sitten hupivideoina naurettaviksi.

        MIKSI: K-ryhmä teki selväksi, etten saa asioida heidän liikkeissään. Minulle ei saa niissä myydä ja ulos ajetaan raa'asti.

        S-ryhmällä oli samat aikeet, mutta en luovuttanut, koska jostakin on pakko ruokaa ostaa,

        MITÄHÄN HIRVEÄÄ JA RIKOLLISTA OLEN TEHNYT.

        Muitakin paikkoja oli, joihin pantiin menemään ja yleensä valvontakamerat ja oikein paskaa porukkastalkkaamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NÄMÄ KONKREETTISET ESIMERKKINI OVAT TYLSÄÄ LUETTAVAA.

        MUTTA foliohattujen ja syö lääkkeesi trollien on vaikeampi rääpiä.

        En tiedä, miten minut on pantu menemään jonnekin.

        Keskon ja S-ryhmän liikkeitä on paljon. Minut pakotettu menemään paikkoihin, joissa on voitu porukalla stalkata ennakkosuunnitelman mukaan. Ja kaikki on tallentunut valvontakameralle. Luulen, että ensin otettu tallenteet ja sitten hävitetty.
        Käyttö: isolle pomolle on voitu todistaa homma hoidetuksi. Ehkä käytetään uusien stalkkereiden koulutukseen. Ja sitten hupivideoina naurettaviksi.

        MIKSI: K-ryhmä teki selväksi, etten saa asioida heidän liikkeissään. Minulle ei saa niissä myydä ja ulos ajetaan raa'asti.

        S-ryhmällä oli samat aikeet, mutta en luovuttanut, koska jostakin on pakko ruokaa ostaa,

        MITÄHÄN HIRVEÄÄ JA RIKOLLISTA OLEN TEHNYT.

        Muitakin paikkoja oli, joihin pantiin menemään ja yleensä valvontakamerat ja oikein paskaa porukkastalkkaamista.

        MIKSI, no kun olen vainon kohde. Miksi olen vainon kohde?

        Kun mindcontrollin kohteeksi joutuu, on ihan "kiva" tietää tekniikka, mutta vielä tärkeämpää olisi tajuta vihollisen tavoite. Mitä pyrkii saamaan aikaiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MIKSI, no kun olen vainon kohde. Miksi olen vainon kohde?

        Kun mindcontrollin kohteeksi joutuu, on ihan "kiva" tietää tekniikka, mutta vielä tärkeämpää olisi tajuta vihollisen tavoite. Mitä pyrkii saamaan aikaiseksi.

        Salaliittoteoriassa joku totesi, että kun kirjoitti mindcontrollista, menetti peacepink-tilinsä. huomasin äsken, että minäkin olen menettänyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Salaliittoteoriassa joku totesi, että kun kirjoitti mindcontrollista, menetti peacepink-tilinsä. huomasin äsken, että minäkin olen menettänyt.

        jokainen lain kansa tekemisissä oleva tietää tän- ei siis tartte edes liittyä aloituksen aiheeseen- mutta anta käsitystä:

        "lähes kaikki tappajat ovat olleet tekemisissä psykiatrian kanssa aiemmin elämässään- joskus jopa kauan sitten..."

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17002970/psykiatria-ei-ole-millaan-tavalla-laaketiedetta-eika-mitaan-tiedetta-psykiatriaholynpoly


    • Anonyymi

      Täällä ehdotettiin, että käsiteltäisiin ELEKTRONISELLA tekniikalla tehtyjä mindcontrolleja.

      Mutta kun sitä tekniikkaa ei ihan helposti tiedä.

      Esim. minulle aiheutettiin tietyissä paikoissa ruskan värien muuttuminen. Näin vain harmaanvihreää vähän epäselvää luonnonmaisemaa. Välillä näin lisäksi kirkkaan keltaista tai punaista. Kun tarkistin kameran etsimen läpi , näin oikeat värit. Tai kun otin kuvan, siihen tuli oikeat värit. - Kyselin somessa, miten tämä tehdään. Joku löysi Turun yliopiston tutkimuksen, jossa koeoloissa oli hypnoosilla saatu muutettua värien näkemistä.
      Seuraavana loppukesänä alapääni hermot tuhottiin, ja sen jälkeen värien muuttuminen oli sujuvaa ja temput monipuolistuivat. Kun taas kyselin, miten tehdään, joku stalkkeri kai paljasti, että HYPNOOSILLA.

      Mutta milloin nämä kaikki hypnoosit saadaan tehty ilman, että tiedän asiasta mitään. Onko siinä e-häirintätekniikkaa käytössä.

      SIRUJA?
      IMPLANTTI?

      • Anonyymi

        Olen joskus lukenut, että esim. tietokoneelta voi tulla niin hiljaista puhetta, ettei sitähuomaa, mutta kuulee kumminkin. Ja että tällä lailla voidaan käyttää hypnotisoimista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen joskus lukenut, että esim. tietokoneelta voi tulla niin hiljaista puhetta, ettei sitähuomaa, mutta kuulee kumminkin. Ja että tällä lailla voidaan käyttää hypnotisoimista.

        alapääni hermot tuhottiin eli stalkkerit pääsivät alapääni kimppuun ja sinne kyllä asennettinkin kaikenlaista, ainakin siruja, ehkä implantti

        ruskavärien muuttuminen sujui nopeasti ja muutakin ilmeni

        liikkeelle paneminen eli alussa autolla ajamiseen pakottaminen hoitui lähes huomaamatta


    • Anonyymi

      MINDCONTROLLIN TAVOITTEET, PÄÄMÄÄRÄT

      voisiko laajemmin aiheen hallitseva tehdä listaa

      YLEINEN tavoite on voida vaikuttaa ihmisen mieleen

      - nautiskella vallantunteesta
      - saada ihminen tekemään itselle hyödyllisiä asioita: ostaa tavaraa ja palveluja, tehdä työtä pienellä palkalla, käyttää stalkkerina
      - gang stalkingissa edistää vainon tavoitteita: fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen ja taloudellinen tuhoaminen ( yhden voisi mainita esimerkiksi: kaiken iloa ja tyydytystä tuottavan tuhoaminen)
      - käyttää ihmistä koe-eläimenä

      jatkakaa

      • Anonyymi

        Siis tavoite ei osittainen persoonallisuuden muutos. Se on väline, jolla voidaan tavoite saavuttaa. Joka on mikä?

        vrt. Kehitetään ja valmistetaan teollisuusrobotti. (Niin no robotin valmistaja tavoite on, että saa siitä rahaa, kun myy.) Oikea robotin tavoite on se, mihin sitä voidaan käyttää, mitä sillä saadaan aikaan.

        Mitä osittaisilla ihmisroboteilla voidaan saada aikaan vallankäyttäjän hyväksi?


    • Anonyymi

      Menetin peacepink-tilini, siis en ole jäsen. Pääsen silti lukemaan yleisiä osia ja niihin näköjään kuuluu Solemaivitsin kirjojen/kirjoitusten esittely. Hän on kirjoittanut mindcontrollista. Käykää katsomassa.Siis googlatkaa ensin peacepink.

      • Anonyymi

        joitakin linkkejä vielä näkyy, mutta eivät aukea

        ihan sama, ei minulle itselle ollut aikoihin hyötyä siitä


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      2015 alkaen olen lueskellut suomi24 ketjuja gang stalkingiin liittyen ja muuallakin uhrien kirjoituksia. Niin usein on osunut kohdalle, että on jäänyt mieleen, uhreihin kohdistettu paine mennä junan alle. Siitä on tullut ihan sanonta.

      Minulla sitä on tehty kahteen otteeseen, muistaakseni. Ainakin ensimmäisen kerran, :kun olin jäänyt sairauslomalle töistä. (Tämä oli jo gs:ää, mutta ei tajunnut sitä.) Yht'äkkiä mielessäni alkoi jauhaa ajatus, että minun pitää mennä junan alle. Selvä ohje: pitää kävellä asemalle tulevaa junaa vastaan niin pitkälle, että sillä on vielä kova vauhti ja hypätä alle. EN OLLUT YHTÄÄN MASENTUNUT ENKÄ SUISIDAALINEN. Ihan oli suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Jouduin käymään Hesassa junalla ja jouduin asemilla suunnittelemaan, miten selviän junaan ja sitten taas junasta ja asemalta niin, etten mene junan alle. Asemilla tunsin kovan paineen tehdä se. - Oli ihmisiä, jotka osasivat laukaista sen paineen päälle.

      Luultavasti se meillä käytetty sama stalkkaustekniikka.

      En viitsi kertoa enempää, ettei asian paljastamisesta kosteta.

      • Anonyymi

        Tärekästä lauseesta puuttuu sanoja.
        Luultavasti samaa stalkkaustekniikka kuin minulla käytettiin, on käytetty muillakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tärekästä lauseesta puuttuu sanoja.
        Luultavasti samaa stalkkaustekniikka kuin minulla käytettiin, on käytetty muillakin.

        Tämä on vaarallinen aihe. Minut pantiin menemään Mustiin ja Mirriin, HETI. Pyristelin vastaan "huomenna sitten"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on vaarallinen aihe. Minut pantiin menemään Mustiin ja Mirriin, HETI. Pyristelin vastaan "huomenna sitten"

        Estettiin kirjoittaminen,Sen verran vaan, että tapahtui vaikka mitä jatkokertomuksena lenkkipolulla ja vielä omalla pihalla. LAPSIA käytettiin stalkkaukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Estettiin kirjoittaminen,Sen verran vaan, että tapahtui vaikka mitä jatkokertomuksena lenkkipolulla ja vielä omalla pihalla. LAPSIA käytettiin stalkkaukseen.

        joo, stalkkerit ovat vihaisia

        epäselviä viestejä edellä.
        Siis luin netistä SEY:n kampanjasta hylättyjen kissojen auttamiseksi. Niitä hylätään 20000 vuodessa ja kuolevat kituen ja nääntyen . Nyt oli Musti ja Mirri myymälöissä kasseja ja nauhoja ostettavaksi. Päätin huomenna kauppareissun yhteydessä käyn sielläkin. Lähes kuulin oikeassa korvassa karhean miesäänen sanovan, Menet HETI, perkele ja niin menin kuin ohjus. Ja perillä oli stalkkausansa, jossa munasin itseni monien ihmisten edessä. Olen tänään selittänyt tilannetta paikkakunnan palstalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        joo, stalkkerit ovat vihaisia

        epäselviä viestejä edellä.
        Siis luin netistä SEY:n kampanjasta hylättyjen kissojen auttamiseksi. Niitä hylätään 20000 vuodessa ja kuolevat kituen ja nääntyen . Nyt oli Musti ja Mirri myymälöissä kasseja ja nauhoja ostettavaksi. Päätin huomenna kauppareissun yhteydessä käyn sielläkin. Lähes kuulin oikeassa korvassa karhean miesäänen sanovan, Menet HETI, perkele ja niin menin kuin ohjus. Ja perillä oli stalkkausansa, jossa munasin itseni monien ihmisten edessä. Olen tänään selittänyt tilannetta paikkakunnan palstalla.

        OLin tänään käynyt lenkillä ja tulin nälkäisenä kotiin, Piti ruveta lämmittelemään lounasta. Ei.kun stalkkeri pani minut hippulat vinkuen ajamaan uimarannalle. Kaikki ne autot? Sattumaa vai stalkkausta?
        Palasin vielä nälkäisempänä. Olikin ruoat loppu. Piti ajaa kauppaan ja siellä jo stalkkeri odotti. Stalkkasi niin, että varmasti tajusin, mitä teki. Tehosi silti. Päättyi siihen, että annoin kympin jätskirahaa hänen lapsilleen.
        ei ole ollut kivaa senkään jälkeen
        On näytetty , että olen sätkunukke heidän näpeissään, onko se mindcontrollia.


    • Anonyymi

      Minulla on käytössä hypnoosia ja muuta vanhanaikaista mieleen vaikuttamista. Luulen, että nykyään sitä yhdistetään cybertekniikoihin ja elektromagneettisiin taajuuksiin.

      Peacepinkissä kävin katsomassa sitä vähää, mikä vielä on ei-jäsenen nähtävissä.

      Solemaivits kirjoittaa:
      MIND CONTROL/DEW weapons abuses and tortures
      One of the twenty-first century's gratest violation of human rights is the profileration of mind control technologies and accompaying abuse and torture.

      suomi24:ssä ei saa käsitellä näitä aiheita eikä antaa linkkejä

    • Anonyymi

      suosittelen naamakirjaa, siellä kaikenmaailman kauheuksien seassa käsitellään yllämainittuja asioitakin
      googlaa: New World Order:n vainon kohteiden verkko sieltä löytyy linkki

      • Anonyymi

        on helpompaa googlata Suomen joukkovainotut ry

        tulee esiin sivun täydeltä kaikenlaista, naamakirjankin linkki


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        on helpompaa googlata Suomen joukkovainotut ry

        tulee esiin sivun täydeltä kaikenlaista, naamakirjankin linkki

        Nyt kannattaa googlata Joukkovainon kohteet ry. Se on naamakirjaan liittyvä yhdistys.


    • Anonyymi

      <<Täällä ehdotettiin, että käsiteltäisiin ELEKTRONISELLA tekniikalla tehtyjä mindcontrolleja.

      Mutta kun sitä tekniikkaa ei ihan helposti tiedä.<<

      Ainakin oireet tietävät ne, jotka ovat sitä kohdanneet Havannan syndrooman.

      ”Havannan syndrooman” kaltaisia oireita havaittu aiempaa useammalla Yhdysvaltain hallinnon virka­miehellä – oireena voi olla jopa pysyviä aivo­vaurioita
      Yhdysvaltain tiedustelulla on ollut tietoa radio- tai mikroaalloilla tehtävästä häirinnästä jo vuonna 2012.''

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007976134.html

      << › Uutiset › Ulkomaat
      18.7.2021 — Osa Yhdysvaltain diplomaattien oireista muistuttaa Havannan syndroomasta. ... ja USA tutkivat ”Havannan syndroomaa” muistuttavia oireita.<<

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b4ebe89f-48fd-4738-8226-e793211ae810

      Ja viimeisin on viisi päivää sitten:

      <<Miksi Yhdysvaltain diplomaatit sairastuvat? Mystistä Havannan syndroomaa havaittu nyt Berliinissä

      Niin kutsuttu Havannan syndrooma piinaa yhdysvaltalaisvirkamiehiä.<<

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c6f86e43-4ac3-437a-b669-9ee24c9f5abb

      • Anonyymi

        Nhyt luin uutisen, että olisikin käytetty ultraääntä.


    • Anonyymi

      googlaa ihan pelkkä sana peacepink

      tulee esiin 2 peacepink facebookia, englanninkielisiä tietenkin
      luulisi löytyvän MINDCONTROL asiaakin, on NIIN tärkeä käsite nykyään

      aiheesta ei ole pystynyt kirjoittamaan suomi24: ään asiallista ketjua

      nyt tein sen väkisin esimerkkejä kertomalla

    • Anonyymi

      Ajatustenluku-ketjussa sananvapauspalstalla mainitsen mindcontrollin. Ensin mindcontrollin avulla TI ohjataan ajattelemaan tiettyä asiaa elämässään, niin ajatustenlukijalla on luettavaa. Saa tietoa halumastaan asiasta.

      Tai mincontrollin avulla ohjataan muistelemaan vaikka lapsuuden tapahtumaa, ajatukset lukemalla saa tietoa siitä.

    • Anonyymi

      käykää ajatuksenvapaus ketjussa lukemassa, miten ajattelulla voi saada aikaan muutoksia: ajattelee asiaa ja stalkkerit muuttaa ajatellut ihmisen käyttäytymistä


      pian ennen kuin poistetaan

      • Anonyymi

        siis tietenkin sananvapausketjussa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        siis tietenkin sananvapausketjussa

        onpas virheitä

        ei ajatellut ihmisen, vaan ajatellun ihmisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        onpas virheitä

        ei ajatellut ihmisen, vaan ajatellun ihmisen.

        Kun kirjoitin asiasta ajatustenluku-ketjuun, siellä ei sen jälkeen käyty kuin kerran.

        Kirjoitan lyhyesti tänne. Kerroin neljä kertaa kokeilleeni, että jos ajattelen ja arvostelen jonkun henkilö käyttätymistä, se on muuttunut.

        Vain mainitsin ekasta ja tokasta kerrasta, että toimivat.
        Kolmannen kerran selosti tarkemmin: Tässä talossa tilapäisesti majoittunut mies tervehti kovalla, omistavalla äänellä. AJATTELIN tätä ja että en tykkää, ärsyttää. Suraavan päivä kohdatessaan minut, tietäväisesti naurahteli ja tervehti tavallisella äänellä.

        Sitten kerroin neljännen tapauksen, jossa ei tullut pian muutosta, nyt on muuttunut.

        mindcontrollilla muististani hävitetty 2 ensimmäistä kertaa, ihan tyhjä pää sillä kohtaa.

        Asioiden pyyhkiminen muistista, on tavallista stalkkereiden toimintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun kirjoitin asiasta ajatustenluku-ketjuun, siellä ei sen jälkeen käyty kuin kerran.

        Kirjoitan lyhyesti tänne. Kerroin neljä kertaa kokeilleeni, että jos ajattelen ja arvostelen jonkun henkilö käyttätymistä, se on muuttunut.

        Vain mainitsin ekasta ja tokasta kerrasta, että toimivat.
        Kolmannen kerran selosti tarkemmin: Tässä talossa tilapäisesti majoittunut mies tervehti kovalla, omistavalla äänellä. AJATTELIN tätä ja että en tykkää, ärsyttää. Suraavan päivä kohdatessaan minut, tietäväisesti naurahteli ja tervehti tavallisella äänellä.

        Sitten kerroin neljännen tapauksen, jossa ei tullut pian muutosta, nyt on muuttunut.

        mindcontrollilla muististani hävitetty 2 ensimmäistä kertaa, ihan tyhjä pää sillä kohtaa.

        Asioiden pyyhkiminen muistista, on tavallista stalkkereiden toimintaa.

        kirjoitan linkin

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17094979/mista-voi-tietaa-luetaanko-ajatuksiani


    • Anonyymi

      Siinä on pari historiallista ketjua.

      Kyllä minun mindkontrollini muodossa "pannaan menemään jonnekin", ovat jatkuneet.

      Viimeksi sunnuntaina eli toissapäivänä olin ollut lenkillä ja jouduinkin sateeseen. Vaatteet kastuivat. Kotona katselin netistä paikallisia uutisia ja näin puistoon paljastetun selfiepaikan. Punaisen. Hurja reaktio. Lähdin vauhdilla puistoon sadetakki niskassa,märissä housuissa, autolla. Parkkipaikalla jo huomasin stalkkerit, mutta puistoon vaan ja siellä käsittely. Esitin tyhmää.

      • Anonyymi

        Tosiaan kävin lenkillä suolla. Pitkospuilla. Olin ällistynyt värien hehkusta. Koko maasto kaikkine korsineen olivat NIIN värikkäitä. Otin kuvia. Sateen takia kamera panna muovipussiin. Pois lähtiessä suunnittelin vielä, mitä kävisin uudella reissulla kuvaamassa.

        Tänään oli auringon paistetta ja sininen taivas. Kuvausreissulle. Kun pääsin suolle, ällistyin. Koko suomaasto oli vaalean harmaata, ihan pikkuisen tummanruskeaa jossakin. Minulle jäi jauhamaan päähän: voiko kuivuus vaikuttaa näin paljon.
        Vasta kotona pystyin ajattelemaan: minulle oli taas tehty se värien hävittäminen. Tekniikkana hypnoosi.siru, remote mental control tai jotakin.

        Kävin vielä myöhemmin pienellä metsäkävelyllä. Oli poistettu keltaisen ja punaisen näkeminen. Vihreän näin, mutta ilman sävyjä. Paluu matkalla värit alkoivat palailla. - Kotipihalla kaikki oli ok.

        Ensimmäinen ruskan pilaaminen tapahtui syksyllä 2017. Silloin tehtiin muitakin näkemisen rajoittamisen juttuja. Paljon kun harjoittelijat. Tehdään jkv. vieläkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosiaan kävin lenkillä suolla. Pitkospuilla. Olin ällistynyt värien hehkusta. Koko maasto kaikkine korsineen olivat NIIN värikkäitä. Otin kuvia. Sateen takia kamera panna muovipussiin. Pois lähtiessä suunnittelin vielä, mitä kävisin uudella reissulla kuvaamassa.

        Tänään oli auringon paistetta ja sininen taivas. Kuvausreissulle. Kun pääsin suolle, ällistyin. Koko suomaasto oli vaalean harmaata, ihan pikkuisen tummanruskeaa jossakin. Minulle jäi jauhamaan päähän: voiko kuivuus vaikuttaa näin paljon.
        Vasta kotona pystyin ajattelemaan: minulle oli taas tehty se värien hävittäminen. Tekniikkana hypnoosi.siru, remote mental control tai jotakin.

        Kävin vielä myöhemmin pienellä metsäkävelyllä. Oli poistettu keltaisen ja punaisen näkeminen. Vihreän näin, mutta ilman sävyjä. Paluu matkalla värit alkoivat palailla. - Kotipihalla kaikki oli ok.

        Ensimmäinen ruskan pilaaminen tapahtui syksyllä 2017. Silloin tehtiin muitakin näkemisen rajoittamisen juttuja. Paljon kun harjoittelijat. Tehdään jkv. vieläkin.

        Yksi näkemisen rajoittaminen on näkökentän kaventaminen. Kun ajelen moottorititetä naapurikaupunkiin, olisi hienot ,maisemat molemmin puolin Näen vain autot, tien, mutta sivuille en. Perille päästyä en muista mitään maisemista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksi näkemisen rajoittaminen on näkökentän kaventaminen. Kun ajelen moottorititetä naapurikaupunkiin, olisi hienot ,maisemat molemmin puolin Näen vain autot, tien, mutta sivuille en. Perille päästyä en muista mitään maisemista.

        Syksyllä 2019 ajelin naapurikaupunkiin hammaslääkäriin. Koko matkan molemmin puolin oli kirkkaankeltainen ruska. Menin odotustilaan ihan pökerryksissä, - Että jollakin tavalla tämä oli rasittanut päätäni.


    • Anonyymi

      tässä linkki ehdollistamiseen, ankkurointiin, hypnoosiin

      https://keskustelu,suomi24.fi/16653591/ehdollistaminen-ankkurointi-ja-triggerit--gang-stalkingssa

    • Anonyymi

      Ehdollistamista ja hypnoottisen triggerin laukaisu, luulisin.

      Eräässä lahkossa jäsenet ostavat samanlaisia kausivaatteita. Nyt oli muotia punainen anorakki. Minut oli näköjään ehdollistettu punaiselle.

      Olin lenkillä urheilupuistossa. Näin punaisen anorakin. Se veti minut puoleensa kuin magneetti rautanaulan, Nainen anorakissa heilautti kättään kaaressa hitaasti maisemaa kohti ja sanoi: niin. ruska on täällä jo loppu, kaikki on vaalean ruskeaa. Koko maisema muuttui vaaleanruskeaksi . paitsi havupuut. Vaikka tiesin, että äsken tässä pensaassa oli ruskan värit, se pysyi vaalean ruskeana.

      • Anonyymi

        tämä tapahtui pari vuotta sitten


    • Anonyymi

      Eilisen ja varsinkin tämän päivän kokemukset ruska-asioissa ovat sellaisia, että remote neural monitoring ja vaikuttaminen ovat käytössä.Ja tekoäly. Ei kukaan ehdi vahtia ja panna päälle/muutella tilanteita. -ELI ROBOTTI OON-

      • Anonyymi

        mindcontrol ajatusteluku

        Kävin alkuillasta kiertämässä korttelin. Tästä kun lähdin alas mäkeä, oli ruskan värejä. Vielä kun kävelin vasemmalle, oli ruskan värejä. Kun sitten käännyin kulman ympäri, olikin vaalean ruskeaa. AJATTELIN, ONKOHAN NYT KAIKKI PUNAINEN POISTETTU? SAMANTIEN EDESSÄ OLEVAAN PUUHUN ILMESTYI SILMIENI ETEEN KIRKKAANPUNAINEN OKSA. Kun kuljin eteenpäin ja katsoin kauempaa taaksepäin, oksaa ei enää ollut.

        Voiko tekoäly hoitaa tämmöistä, jaksaako kukaan stalkkeri kytätä, pystyykö nopeasti hommaamaanunaisen oksan eteeni.


    • Anonyymi

      Kun tämän syksyn ruska-aika on ohi.kirjoitan tänne pienen yhteenvedon ja varsinkin, jos on tullut uusia ilmiöitä.

    • Anonyymi

      Lyhyesti yhteenvetoa:

      - AIVOSUMU on useille vainon kohteille tuttu tila. Minulle se aiheutettiin eilen. En osannuty muuta kuin istua sohvan reunalla. Oli ihan harmaa olo. Huomasin, ettei yhtään ajatusta liikkunut päässä.

      - VIREYSTILA mikroaalloilla voidaan vaikuttaa aivojen sähköiseen toimintaan ja harkitusti vireystiloihin, pannaan päälle se, mikä halutaan. Hyvin pirteä toisessa päässä ja toisessa unelias.

      - MIELIALA, MIELENTILA Minulle tämä tehtiin kerran niin, että seuraamassani suomi24 ketjussa ensin kerrottiin mikä on mielialani tänään. Ja että se pysyy ihan samana koko päivän enkä voi vaikuttaa siihen. Seuraavana aamuna kertoi taas, mikä on päivän mielialani ja oikeassa oli. - Näin jatkui 4-5 kertaa. Loppupuolella kertoi edellisenä päivänä, mikä on mielentila huomenna. - Ne eivät olleet pelkästään yksinkertaisia iloinen, surullinen jne vaan esim.yhtenä päivänä tunsin itsetuntoni hyvin vahvaksi(koko päivän),. -En tiedä, miten tehtiin.

      • Anonyymi

        Tänään minulle aiheutettiin kolme mielentilaa peräkkäin heräämisestä alkaen.

        1, herätyäni minulla on vahva inhontunne. En riedä, mitä inhosin. En pystynyt heikentämään, käsittelemään mitenkään.

        2. Sitten se loppui yht'äkkiä. Tilalle tuli syvä sisäinen tuska. Olisin halunnut huutaa tuskasta vatsanpohjasta asti.- Kuin miekannielijälle olisi tullut virhe ja olisikin pistänyt miekalla elimistöön. - Sitten se loppui yht'äkkiä

        3. olin masentunut ja sitä kesti pitkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään minulle aiheutettiin kolme mielentilaa peräkkäin heräämisestä alkaen.

        1, herätyäni minulla on vahva inhontunne. En riedä, mitä inhosin. En pystynyt heikentämään, käsittelemään mitenkään.

        2. Sitten se loppui yht'äkkiä. Tilalle tuli syvä sisäinen tuska. Olisin halunnut huutaa tuskasta vatsanpohjasta asti.- Kuin miekannielijälle olisi tullut virhe ja olisikin pistänyt miekalla elimistöön. - Sitten se loppui yht'äkkiä

        3. olin masentunut ja sitä kesti pitkään.

        nyt tiedän, millä huumeella saa itsetunnon ja itseluottamuksen korkealle.


    • Anonyymi

      "KORVAMATO"

      Musiikissa, iskelmissä, jne tuttu ilmiö. Joku sävelmä jää soimaan päähän, toistuu ja toistuu joskus ihan kiusallisen pitkään. Musiikin tuntijat ovat huomanneet joitakin tekijöitä, jotka helpottavat/aiheuttavat korvamadon syntyä.

      Jos sitä aiheutetaan mindcontrollina, on vaikea huomata sitä, sinne menee luonnollisen piikkiin.

      Mindcontrolliin kuuluu sanallisen "madon" aiheuttaminen.
      Kerron esimerkkejä.

      • Anonyymi

        Olen lukenut asiasta. Siinä mainittiin ehdollistaminen, liittäminen. Sen että joku ajatusketju jauhaa ja jauhaa päässä alusta loppuun ja taas alusta loppuun, on sanottu, että sen voi ehdollistaa johonkin liikkeeseen.


        Esimerkki. Viime kesänäkin joskus, ei aina, järvessä uimista haittasi joskus tämmöinen jankutus. Kun se jumputti päässä, en nähnyt vettä en rantoja enkä oikein tuntenut uimaliikkeitäkään. Piti oikein pakottaa itsensä katsomaan rantaa: missä olen ja minnepäin pitää palata. Heti kun tulin niin matalaa, että saatoin nousta jaloilleni, korvamato loppui.

        (Siellä on voinut puskissa olla joku e-aseen käyttäjäkin.)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen lukenut asiasta. Siinä mainittiin ehdollistaminen, liittäminen. Sen että joku ajatusketju jauhaa ja jauhaa päässä alusta loppuun ja taas alusta loppuun, on sanottu, että sen voi ehdollistaa johonkin liikkeeseen.


        Esimerkki. Viime kesänäkin joskus, ei aina, järvessä uimista haittasi joskus tämmöinen jankutus. Kun se jumputti päässä, en nähnyt vettä en rantoja enkä oikein tuntenut uimaliikkeitäkään. Piti oikein pakottaa itsensä katsomaan rantaa: missä olen ja minnepäin pitää palata. Heti kun tulin niin matalaa, että saatoin nousta jaloilleni, korvamato loppui.

        (Siellä on voinut puskissa olla joku e-aseen käyttäjäkin.)

        Kävellessä, lenkkeillessä minua on häiritty aika useinkin. Voisi olla kyse ehdollistuksesta, mutta miten tehty.
        Esimerkki. On sellainen mieluisa maasto. Lähtee majalta, onjyrkkä alamäki ja palatessa ylämäki. Siinä on kaunis havupuualue, pitkää mäntyä enimmäkseen. Kun olen tullut aille alueelle, on jonkun ikävän pulman jahkaaminen alkanut päässä oikein vilkkaasti. Alusta loppuun, alusta loppuun...Joskus olen huomannut sen, mutta en ole pystynyt lopettamaan. Kun alue loppuu, havahdun. En muista maisemasta mitään.- Teen kierroksen, palaan toista reunaa myöten. Jos katson sitä mäntymetsää, jankutus pyrkii alkamaan uudestaan. Kun katselen polun toiselle puolelle , jossa on sekametsää, pusikkoia, ajattelu pysyy hallussani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävellessä, lenkkeillessä minua on häiritty aika useinkin. Voisi olla kyse ehdollistuksesta, mutta miten tehty.
        Esimerkki. On sellainen mieluisa maasto. Lähtee majalta, onjyrkkä alamäki ja palatessa ylämäki. Siinä on kaunis havupuualue, pitkää mäntyä enimmäkseen. Kun olen tullut aille alueelle, on jonkun ikävän pulman jahkaaminen alkanut päässä oikein vilkkaasti. Alusta loppuun, alusta loppuun...Joskus olen huomannut sen, mutta en ole pystynyt lopettamaan. Kun alue loppuu, havahdun. En muista maisemasta mitään.- Teen kierroksen, palaan toista reunaa myöten. Jos katson sitä mäntymetsää, jankutus pyrkii alkamaan uudestaan. Kun katselen polun toiselle puolelle , jossa on sekametsää, pusikkoia, ajattelu pysyy hallussani.

        En uskalla kertoa esimerkkejä, kun stalkkerit saattavat kostaa. Mutta kävelyllä jauhamista on silloin tällöin tapahtunut niin, että olen arvellut, että minua halutaan estää ajattelemasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En uskalla kertoa esimerkkejä, kun stalkkerit saattavat kostaa. Mutta kävelyllä jauhamista on silloin tällöin tapahtunut niin, että olen arvellut, että minua halutaan estää ajattelemasta.

        Sitä jauhamista saattaa tapahtua eri intensiteetillä. Jos on ollut tasaisen rauhallista, en ehkä huomaa tai muista jälkeenpäin. Muistan sellaisia korvamatoja, joissa olen ajatellut vilkkaasti oikein paneutuen asiaan ( uudestaa ja uudestaan ja kun on loppunut, en hetken päästä muista, mitä ajattelin.) Ja aina olen ollut kävelemässä (joskus uimassa.)

        Ei ole aivovaurio.

        Esim. minua kiusattiin muutama vuosi sitten sellaisella, että kaupungissa kävellessä jalkakäytävällä kadun vieressä pää pysyi rauhallisena, heti kun siirryin puiston puolelle. alkoi korvamato vilkkaasti päässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä jauhamista saattaa tapahtua eri intensiteetillä. Jos on ollut tasaisen rauhallista, en ehkä huomaa tai muista jälkeenpäin. Muistan sellaisia korvamatoja, joissa olen ajatellut vilkkaasti oikein paneutuen asiaan ( uudestaa ja uudestaan ja kun on loppunut, en hetken päästä muista, mitä ajattelin.) Ja aina olen ollut kävelemässä (joskus uimassa.)

        Ei ole aivovaurio.

        Esim. minua kiusattiin muutama vuosi sitten sellaisella, että kaupungissa kävellessä jalkakäytävällä kadun vieressä pää pysyi rauhallisena, heti kun siirryin puiston puolelle. alkoi korvamato vilkkaasti päässä.

        MUTTA voi tietenkin miettiä, onko tämä "korvamato" mindcontrollia vai harrasmenttia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MUTTA voi tietenkin miettiä, onko tämä "korvamato" mindcontrollia vai harrasmenttia.

        Kävin eilen lenkillä siellä, missä on se mäntymetsä, jonka näkeminen pani päälle j korvamatojauhamisen.
        Minua oli ihan ilmeisesti odotettu. Siellä seisoskeli ja minua tarkkaillen liikuskeli laiha mies. Minä tuijottelin metsää sieltä täältä ja otin valokuviakin.
        Lähdin kävelemään polkua eteenpäin. Huomasin ja ajattelin" nythän päässäni toistuu ne pari lausetta, jotka äsken sanoin vastaantulijalle". Sitten huomasin ja ajattelin" nyt alkoi tuo äsken ajattelemani lause toistua" eli KAAVA: viimeksi ajattelemani lause alkoi toistua. Se loppui, kun ajattelin uuden lauseen, joka sitten alkoi toistua. Tämä lieveni lenkin lopulla, mutta loppui vasta autolla ajaessa.


    • Anonyymi

      MINDCONTROL JA MUISTAMINEN

      Ihan alusta alkanen kun minulle oli kerrottu, että olen gs-kohde. muut TI:t varoittelivat, että stalkkerit pystyvät vaikuttamaan muistamiseen.

      - yht'äkkiä, kun kirjoittaa, asia häviää mielestä, ei pysty jatkamaan. Pj. varsinkin on valittanut tästä. On jkv. omaakin kokemusta tästä.

      - stalkkerit pystyvät vaikuttamaan siihen, mitä muistoja pulpahtaa mieleen ( tätähän tapahtuu luonnollisestikin, MUTTA kun stalkkeri tekee tämän, SEN HUOMAA)

      - ihan luonnollisesti ihmiselle syntyy valemuistoja, ovat psykoterapioissakin pulmana ja poliisikuulusteluissa.MUTTA STALKKERITKIN PYSTYVÄT NIITÄ TUOTTAMAAN.

      - STALKKERIT PYSTYVÄT MUUNTAMAAN MUISTOJA, mutta muuntumista tapahtuu luonnollisestikin.

      GANG STALKINGIIN kuuluu HENKILÖHISTORIAN TUHOAMINEN IHMISEN OMASSA MIELESSÄ JA MUIDEN IHMISTEN MIELESSÄ. siitä ei enempää tässä kohdassa.

      esimerkkejä:

      • Anonyymi

        Kävin ihan vaan vaihteen vuoksi lähikaupungissa eilen. Auton parkkiin tavalliseen paikkaa, kauppakeskukseen, torille--- sitten jo halusinkin pois. MIKSI.

        Alkoi heti kadunvarsiparkissa. Sillai jotenkin terävästi mieleen tunkeutui muisto stalkkauksesta, joka kussakin kohdassa oli minulle aikaisemmin tehty.

        Parkkipaikkaa vasta päätä oli R-kioski. Tuli mieleen vuoden takainen stalkkaus, joka suunnitellusti tehtiin siellä.
        Kun katsoin kadun toiselle puolelle, siellä näin kampaamon, pienen kahvion ja alusvaatekaupan, joissa kaikissa oli stalkattu.
        Kun kävelin eteenpäin, vasemmalla oli pieni puistoalue, jossa oli olin vesialtaalla istuskellut take away kahvia juoden ja stalkkauksen kohteeksi joutuen.
        Kun katsoin sen alapuolella olevaa taloa, siellä oli ennen liike, jossa minua stalkattiin monen hengen voimin,
        Risteyksessä kadun yli.
        Oikealla puolella katua on pitkä talo, jossa minua oli stalkattu pankissa, jossakin halpamyymälässä ja lääkärikeskus liittyi stalkkauksiini solmukohtana, siellä itsessään ei stalkattu.
        Kun kuljin eteenpäin, ohitin Mehiläisen lääkärikeskuksen. Siellä tapahtui kauhea hammaslääkäristalkkaus.
        Sitten menin sisään kauppakeskuskukseen. Tiheään tahtiin tuli vastaan paikkoja, joissa oli stalkattu. En jaksa luetella.
        Torille---apua, en nyt jaksa enempää---

        MUTTA MUISTELEMATTA , JOKAISESSA STALKKAUSKOHDASSA, MUISTO STALKKAUKSESTA TUPSAHTI MIELEEN KIRKKAASTI. Oli kova työ kontrolloida itseäni, mutta muistohan pysähtyi siihen, että uusi tupsahti mieleen. MUTTA POIKKEUKSELLISTA oli se, että ennen kun olen käynyt ko.kaupungissa, muistot ovat pysyneet pinnan alla.

        Kyllä haukoin henkeä paluumatkalla ja kotona kaaduin sänkyyn-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävin ihan vaan vaihteen vuoksi lähikaupungissa eilen. Auton parkkiin tavalliseen paikkaa, kauppakeskukseen, torille--- sitten jo halusinkin pois. MIKSI.

        Alkoi heti kadunvarsiparkissa. Sillai jotenkin terävästi mieleen tunkeutui muisto stalkkauksesta, joka kussakin kohdassa oli minulle aikaisemmin tehty.

        Parkkipaikkaa vasta päätä oli R-kioski. Tuli mieleen vuoden takainen stalkkaus, joka suunnitellusti tehtiin siellä.
        Kun katsoin kadun toiselle puolelle, siellä näin kampaamon, pienen kahvion ja alusvaatekaupan, joissa kaikissa oli stalkattu.
        Kun kävelin eteenpäin, vasemmalla oli pieni puistoalue, jossa oli olin vesialtaalla istuskellut take away kahvia juoden ja stalkkauksen kohteeksi joutuen.
        Kun katsoin sen alapuolella olevaa taloa, siellä oli ennen liike, jossa minua stalkattiin monen hengen voimin,
        Risteyksessä kadun yli.
        Oikealla puolella katua on pitkä talo, jossa minua oli stalkattu pankissa, jossakin halpamyymälässä ja lääkärikeskus liittyi stalkkauksiini solmukohtana, siellä itsessään ei stalkattu.
        Kun kuljin eteenpäin, ohitin Mehiläisen lääkärikeskuksen. Siellä tapahtui kauhea hammaslääkäristalkkaus.
        Sitten menin sisään kauppakeskuskukseen. Tiheään tahtiin tuli vastaan paikkoja, joissa oli stalkattu. En jaksa luetella.
        Torille---apua, en nyt jaksa enempää---

        MUTTA MUISTELEMATTA , JOKAISESSA STALKKAUSKOHDASSA, MUISTO STALKKAUKSESTA TUPSAHTI MIELEEN KIRKKAASTI. Oli kova työ kontrolloida itseäni, mutta muistohan pysähtyi siihen, että uusi tupsahti mieleen. MUTTA POIKKEUKSELLISTA oli se, että ennen kun olen käynyt ko.kaupungissa, muistot ovat pysyneet pinnan alla.

        Kyllä haukoin henkeä paluumatkalla ja kotona kaaduin sänkyyn-

        Tähän oli tehty esivalmistelut. Minulle oli pari kertaa tullut epämiellyttävä olo ulos lähtiessä. Siihen liittyi ajattelu, ettää tässä kaupungissa ei varmaan ole enää neutraalia paikkaa. Jokaiseen paikkaan liittyy jotakin vainoa ja stalkkausta. Mutta ei tunkenut yksityistapauksia mieleen. - Hyvinkäällä sitten tuli.


    • Anonyymi

      TRAUMATISOIMISTA KÄYTETÄÄN AIVOPESUSSAKIN NIIN MYÖS LIEVEMMÄSSÄ MIELENHALLINNASSA.

      Trauma eli henkiseen shokkiin perustuva aivojen ja tunteiden ohjelmointi eli mielen kontrolli on tehokas, koska uhri on toimiva ja ajatteleva, mutta toteuttaa halutut toiminnat.

      gang stalkingissa käytetään hyvin paljon traumatisoimista. Jos jokaisesta kerrasta olisi jäänyt arpi, olisin melkoinen arpinahka.

      Kirjoitan esimerkkejä, mutta joudun harkitsemaan.

      • Anonyymi

        juu, en kirjoita esimerkkejä

        gang stalking vainon päämääränä on tuhota kohde psyykkisesti, fyysisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti - kaikki traumatisoinnit tähtäävät tähän

        jos olet kiinnostunut traumatisoinnista tavoitteena hyväksi käyttö eli kohteen mielen kääntäminen niin googlaile tai kirjoita "etsi" kohtaan mindcontrol


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        juu, en kirjoita esimerkkejä

        gang stalking vainon päämääränä on tuhota kohde psyykkisesti, fyysisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti - kaikki traumatisoinnit tähtäävät tähän

        jos olet kiinnostunut traumatisoinnista tavoitteena hyväksi käyttö eli kohteen mielen kääntäminen niin googlaile tai kirjoita "etsi" kohtaan mindcontrol

        JYSÄHTI PÄIN NAAMAA TUON GANG STALKINGIN TAVOITTEEN MUISTAMINEN JA TAJUAMINEN.

        Mindcontrolliakin käytetään siinä apuna. kaikki edelliset esimerkit ovat sitä. Mutta niitämindcontrolleja käytetään muillakin ihmisillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JYSÄHTI PÄIN NAAMAA TUON GANG STALKINGIN TAVOITTEEN MUISTAMINEN JA TAJUAMINEN.

        Mindcontrolliakin käytetään siinä apuna. kaikki edelliset esimerkit ovat sitä. Mutta niitämindcontrolleja käytetään muillakin ihmisillä.

        :20.8.2021 olen kirjoittanut siitä, miten tiedän useiden TI:den osana olleen manipuloitu pakottaminen junan alle hyppäämiseen. Ne jotka ovat kirjoittaneet, ovat pystyneet vastustamaan sitä. Kuin myös.

        Tämän takia oli sitten päätetty traumatisoida minut. Kerron lyhyesti, koska voi olla vaikea uskoa kuinka paljon resursseja tähänkin käytettiin. Lähdin junalla Hesaan. Hesan asemaa lähestyttäessä kuului sekava kuulutus. Joku oli hypännyt junan alle. Liikenne seisahtuu varmaan tunneiksi. Junavaunussa tuli kova hälinä. Minun luokseni tuli henkilökuntaan kuuluva ja kuiskasi: kukaan ei ole oikeasti hypännyt junan eteen, tämä hässäkkä on järjestetty sinun takiasi. Älä kerro muille.
        Tunnevaltaista itsemurhastapuhumishässäkää oli siinä vaunussa, asemalla, laiturilla. kun odottelin paluumatkan järjestämistä ja sitten taas junavaunussa minut ympäröitiin.

        Yritin ottaa selvää, oliko asemalla joku henkilövahinko tapahtunut. Missään ei tiedetty sellaisesta tapauksesta.

        On se jotenkin traumaattinen tapaus ollut, kun muistan sen edelleen yksityiskohtaisesti. Monen vuoden ajan noteerasin kaikki uutiseti henkilövahingoista raitella EPÄMIELUISIN TUNTEIN. Mutta en innostunut itse hyppäämään junann alle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        :20.8.2021 olen kirjoittanut siitä, miten tiedän useiden TI:den osana olleen manipuloitu pakottaminen junan alle hyppäämiseen. Ne jotka ovat kirjoittaneet, ovat pystyneet vastustamaan sitä. Kuin myös.

        Tämän takia oli sitten päätetty traumatisoida minut. Kerron lyhyesti, koska voi olla vaikea uskoa kuinka paljon resursseja tähänkin käytettiin. Lähdin junalla Hesaan. Hesan asemaa lähestyttäessä kuului sekava kuulutus. Joku oli hypännyt junan alle. Liikenne seisahtuu varmaan tunneiksi. Junavaunussa tuli kova hälinä. Minun luokseni tuli henkilökuntaan kuuluva ja kuiskasi: kukaan ei ole oikeasti hypännyt junan eteen, tämä hässäkkä on järjestetty sinun takiasi. Älä kerro muille.
        Tunnevaltaista itsemurhastapuhumishässäkää oli siinä vaunussa, asemalla, laiturilla. kun odottelin paluumatkan järjestämistä ja sitten taas junavaunussa minut ympäröitiin.

        Yritin ottaa selvää, oliko asemalla joku henkilövahinko tapahtunut. Missään ei tiedetty sellaisesta tapauksesta.

        On se jotenkin traumaattinen tapaus ollut, kun muistan sen edelleen yksityiskohtaisesti. Monen vuoden ajan noteerasin kaikki uutiseti henkilövahingoista raitella EPÄMIELUISIN TUNTEIN. Mutta en innostunut itse hyppäämään junann alle.

        Tämä "raiteillehyppäämis" stalkkeririeha tapahtui Pasilan asemalla.


    • Anonyymi

      Ainakin eloapinat ovat joutuneet mindcontrolin kohteeksi. Aivopestyt kakarat huutavat kadulla tolkutonta ilmastopropagandaa, joka on istutettu heidän vielä kehittymättömiin aivoihinsa. Ketkä ovat ne sivussa pysyttelevät mindcontrol-roistot?

    • Anonyymi

      Stalkkerit eivät tykkää mistään aktiivisuudestani. Kirjoittelut kostetaan nk. nytkin. Ovat nyt oikein näyttäneet, että mindin lisäksi on myös body hallinnassa. OLen ollut öisin kauheuden säteilyttämisten kohteena. Eilen päivälle jatkuneet kivut ja säryt olivat invalidisoivia.

    • Anonyymi

      Stalkkereilla on perusperiaate, että kaikki suunnitelmani estetään. Isommissa jutuissa, ei pelkkä mindcontrol riitä. Pienemmissä riittää ja siitä annettiin eilen näyttöä oikein kunnolla.
      Aamulla mietiskelin, mitäs tänään tekisin. Alkoi melkoinen rumba päässä. Vaihteohdot pyöri päässä ja heti kun päätin, että menen "sinne", se jäi vaihtoehto vyöryn alle. Päätin, että ajan kauempana olevaan naapurikaupunkiin. Siitä sain pidettyä kiinni ja että vanhaa tietä. Sitten siellä olevat vaihtoehdot alkoivat pyöriä päässä ja sitten valituksi tuleen vaihtoehdon yksityiskohdat. Kun yritin toteuttaa yksityiskohda, sen toteuttaminen estettiin. - Yleensä tämä päätös, mitä tekisin, on sujunut siitä vaan. Nyt minua pidettiin päättämättömyyden tilassa koko ajan.

      :Ja olin päättänyt, etten kirjoita tähän ketjuun kuin vasta YK:_kokouksen jälkeen, aivan provosoiden , annettiin esimerkkejö mindcontrollista oikein roppakaupalla.

      Katsotaan nyt, mitä "päätän" kuitenkin kertoa.

      • Anonyymi

        jälkiviisautta:

        Stalkkerit olivat etukäteen suunnitelleet päättämättömyyden tilassa pitämisen. Tod.näk.olivat päättänet reissunikin. Kun valitsin vaihtoehdon, joka sopi siihen, sain sen" valita" ja toteuttaa.
        Yksityiskohtia: sain mennä rantareitille. Minulla oli aikaisempi päätös, että seuraavan kerran, kun menen rantareitille, kiipeän rinnettä ylhäällä olevalle huvimajalle ja otan jyrkkiä perspektiivikuvia alaspäin. Havaitsin: tuossa menee tie sinne majalle. En vaan lähtenytkään kävelemään sille, vaan jatkoin matkaa suoraan. Sitten: vähän innostuen huomioin, että tuossa menee raput sinne ylös. Tuli lässäyttävä vasta-ajatus: en viitsi kiivetä. Kävelin eteen päin. Tuossa menee toiset raput: sinne! Mieli päätti, että sinne, mutta jalat kävelivät suoraan eteenpäin ja asvaltoidulle pikkutielle, joka johti ansaa.

        Mikä se kuvitelma vapaasta tahdosta olikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jälkiviisautta:

        Stalkkerit olivat etukäteen suunnitelleet päättämättömyyden tilassa pitämisen. Tod.näk.olivat päättänet reissunikin. Kun valitsin vaihtoehdon, joka sopi siihen, sain sen" valita" ja toteuttaa.
        Yksityiskohtia: sain mennä rantareitille. Minulla oli aikaisempi päätös, että seuraavan kerran, kun menen rantareitille, kiipeän rinnettä ylhäällä olevalle huvimajalle ja otan jyrkkiä perspektiivikuvia alaspäin. Havaitsin: tuossa menee tie sinne majalle. En vaan lähtenytkään kävelemään sille, vaan jatkoin matkaa suoraan. Sitten: vähän innostuen huomioin, että tuossa menee raput sinne ylös. Tuli lässäyttävä vasta-ajatus: en viitsi kiivetä. Kävelin eteen päin. Tuossa menee toiset raput: sinne! Mieli päätti, että sinne, mutta jalat kävelivät suoraan eteenpäin ja asvaltoidulle pikkutielle, joka johti ansaa.

        Mikä se kuvitelma vapaasta tahdosta olikaan.

        Tämä reissu sisälsi paljon yksityiskohtia, tekniikaltaan tuttuja. Ei tarvinnut pelätä, että on mennyt pää sekaisin.

        Siinä kun baanalle starttasin , alkoi päässä "korvamato" tyylinen asian jauhaminen. Minä ajattelin: jaaha, tätä sitten kuunnellaan. Loppui. Tilalle tuli toiston loppuminen , kun ajattelee uuden lauseen, joka sitten alkaa toistua---Minä taas: jaha että tätä----sekin loppui. Arvelen näin jälkeenpäin, että minulle kerrottiin, että "me" tässä hommaillaan. Etten syöksy vaikka päivystykseen.
        Stalkkausansaan meno kertoi myös tästä on ollut matkanteossa kyse.

        REmote monitoring mindcontrol


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä reissu sisälsi paljon yksityiskohtia, tekniikaltaan tuttuja. Ei tarvinnut pelätä, että on mennyt pää sekaisin.

        Siinä kun baanalle starttasin , alkoi päässä "korvamato" tyylinen asian jauhaminen. Minä ajattelin: jaaha, tätä sitten kuunnellaan. Loppui. Tilalle tuli toiston loppuminen , kun ajattelee uuden lauseen, joka sitten alkaa toistua---Minä taas: jaha että tätä----sekin loppui. Arvelen näin jälkeenpäin, että minulle kerrottiin, että "me" tässä hommaillaan. Etten syöksy vaikka päivystykseen.
        Stalkkausansaan meno kertoi myös tästä on ollut matkanteossa kyse.

        REmote monitoring mindcontrol

        Tavanomainen mindcontrol.

        Kaupassa näin vilahdukselta vanhan tutun. Ilmestyi sitten samaan kassajonoonkin. Käännyi,, katsoimme hetken silmiin, maskit naamalla. (Ainakin hyvin samannäköinen.)

        Tänään aamulla herätessä hän tuli mieleeni ja samalla lista asioista, jotka aikoinaan herättivät ihmetystä. Nyt herättivät epäilyn, oliko/onko stalkkeri??? Tämä kysymys tulee täyttämään pääni ainakin tänään ja ajatuksenlukijoilla on luettavaa.


    • Anonyymi

      Kokeilen julkaistaanko/säilyykö tämä viesti.

      European Coalition Task Force 3.10.2021 klo 16,42

      Suomennan pari lausetta. YK ei luovuta, ennenkuin on saanut tuloksia. YK:n erityisraportoija kidutuksissa Nils Melzer jatkaa cybertorture.rikosten tutkimista. Hän tietää MINDCONTROL-tekniikoista, mikroaaltokidutuksista ja tuskasta, jota TI:t joutuvat läpikäymään.

      • Anonyymi

        YK:n yleiskokous oli NewYorkissa 20.-24-9.2021. Siksi on tullut uutta tietoa,Minä luulin, että olisi lokakuussa.


    • Anonyymi

      googlaa : peacepink facebook

      tulee otsikoita

      • Anonyymi

        Ei löydy enää sitä naamakirjaa, mitä tarkoitin eli on poistettu.

        kokeilen saako tänne kirjoittaa YK:n/EU:n jakamiin tietoihin linkkiö

        https://cyber-torture.com/

        jos ei toimi täällä, googlatkaa


    • Anonyymi

      käytin äsken hakusanaa


      RELIGIOUS MINDCONTROL

      johan tuli sivukaupalla otsikoita, myös sellaista tietoa, joka sopii lahkojen ja kulttien ulkopuolellekin

      kannattaa googlata

    • Anonyymi

      EI ONNISTUNUT SUUNNITELMANI TÄLLE KETJULLE

      Tarkoitukseni oli kuvata itseeni kohdistuneita mindcontrolleja selkeästi ja tarkasti. Niin tein, mutta ylläpito/mode on lyhentänyt, pelökistänyt ja hämärtänyt kuvauksiani .Hyvä, että itse tajuan, mistä jutusta on kyse.

      MIKSI, ennenkin kun olen kirjoittanut henkilökohtaisista kokemuksista, tekstiäni on muutettu.
      Tämä suojelee yksityisyyttäni ja turvallisuuttani. Suojelee myös stalkkereita. Ja estää sen, että olisin kirjoittanut mindcontrol- opaskirjan.

      • Anonyymi

        Kerron kuitenkin 2 esimerkkiä, jos niistä jätettäisiin jotakin jäljelle.

        Minulta pantiin ip jäähylle, enkä ymmärtänyt miksi??

        Lähdin luontoretkelle autolla kohteisiin ja siellä kävelyä. Ihan koko ajan päässäni jauhoi "korvamato" etten saa kirjoittaa yhteiskuntaluokista. Vähän varioiden ja yksityiskohtia sisältäen. Kun palasin kotiin, loppui heti, kun autosta astuin ulos, - Jos olisi jatkunut, olisin saattanut kirjoittaa joitakin päässäni jauhaneita asioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerron kuitenkin 2 esimerkkiä, jos niistä jätettäisiin jotakin jäljelle.

        Minulta pantiin ip jäähylle, enkä ymmärtänyt miksi??

        Lähdin luontoretkelle autolla kohteisiin ja siellä kävelyä. Ihan koko ajan päässäni jauhoi "korvamato" etten saa kirjoittaa yhteiskuntaluokista. Vähän varioiden ja yksityiskohtia sisältäen. Kun palasin kotiin, loppui heti, kun autosta astuin ulos, - Jos olisi jatkunut, olisin saattanut kirjoittaa joitakin päässäni jauhaneita asioita.

        En kirjoittanut muistiin tätä tapahtumaa ja varoin ajattelemastakin, ettei ajatuksenluvun kautta leviäisi.

        Lyhyesti. Yön aikana ja vielä päivälläkin minut pakotettiin mielikuvissa tekemään itsemurha .
        Eläytyen, ei nyt sentään vettä tuntien uudestaan ja uudestaan jouduin hukuttautumaan. SE loppui vasta, kun lupasin maanantaiaamuna käydä tekemässä itsarin. - Maanantaina mietin ensin, etten uskalla mennä ko.paikalle enää. Tuli joku mindcontrol -paine kuitenkin. Ajoin paikalle. Vaatteet päällä menin laiturille katsomaan, mitä tapahtuu: onko pakko hypätä veteen.- Ei tullut. Rupesin palelemaan ja tuli väsynyt olo. Lähdin parkkipaikalle. Kuljin auton ohi. Ikkunasta näkyi paksu lihaksikas käsivarsi. Mies katsoi minua ja sitten vieressään istujaa: voidaankohan me jo lähteä ja käynnisti auton. Oman autoni viereen pysäköidyssä autoosa näkyi paksukäsivarsi. Mies kysyi naiseltaan: voidaankoha me jo lähteä. - Eri puolille lampea oli asettautunut ihmisiä katselemaan.MISTÄ KAIKESTA OLI KYSE? - Minulle tuli epämiellyttävä olo, että yleisöä oli kutsuttu katsomaan, kun teen itsarin.


    • Anonyymi

      Mindcontrol on taas sitä luokkaa, että lähettelen stalkkereille terveisiä tässä ketjussa-Nyt ovat kaksiosaiset mindcontrollit muotia. Tänään menetin 50 euroa sen takia. Eilen vastustin tilannetta, joka ilmeisesti tahallaan sisälsi "virheitä", joista tajusin mindcontrolyritykseksi. Tänään riitti musiikin kuuleminen ja syöksyin kadun yli siitä vaan ja manipuloidun ihmisen vauhdikkuudella kaivoin viiskymppisen taskusta.
      TIEDOKSI: EN ENÄÄ PIDÄ KÄTEISTÄ MUKANANI.

      JA EHDOLLISTAMINEN RUSKEISIIN SILMIIN EI OLE TOIMINUT ENÄÄ KYMMENIIN VUOSIIN.

    • Anonyymi

      Mindcontrol on päivittäistä.

      Tänä aamuna yritin miettiä, missä ulkoiluupaikalla lähtisin käymään. Kun mietin jotakin paikkaa, huiskis aloinkin ajatella jotakin toista, jne. Pistettiin ajatukset hetkeksi tehosekoittimeen.-Sen verran sain suunnitelmaa aikaiseksi, että jossakin kaupassa taytyy käydä. -Päädyin, että käyn siinä lähikaupassa ja sitten ajan x-järvelle.

      Lähdin ulos. Huomasin,etteihän minulla ole kuin kamera mukana. Pitää hakea kauppakylmäkassi sisältä. Palattuani ulos, huomasin, että uimakassi jäi sisälle. Äh.jääköön.

      Menin kauppaan, ei ollut. mitä olisin halunnut. Lähdin ajamaan ihan vastakkaiseen suuntaan. Kun tulin P-järven rantatielle, otin tieltä pari kuvaa, kun en saanutkaan mennä uimarannalle. Jatkoin matkaa. En saanut mennä mennä seuraavan järven yleiselle rannallekaan. Tiesin jo, että minun kuuluu rannalle H., joka ei ollut alkuperäisissä suunnitelmissani lainkaan. Tajusin, että mindcontrolliahan tämä. Parkkipaikalle kun tulin, ihmettelin, mikähän täällä odottaa? Ei tarvinnut kauan odottaa, kun huomasin olevani pulassa. Mutta kerro nyt enempää, on niin tiivisti pakattu juttu..

    • Anonyymi

      Eilen tapahtui sellaista, että tunsin olevani poliisien mindcontrol-leikkikalu. Opettelevatko vai olenko ihan huvitteluväline, ajanviete.

      • Anonyymi

        Minua kiinnostaa tapahtunut lähinnä siinä mielessä, että olisivat maijasta käsin käyttäneet cybertorturea. Ehkä juuri joten kuten olisi voinut olla kyse omasta sisäisestä puheesta, mutta helpommin selittyisi cybertorturella päähän pantuja päätöksiä, lähes käskyjä tehdä"niin".


    • Anonyymi

      Tällaista tapahtuu oikeasti. Kirjoitin jo pitkän viestin, mutta se sensuroitiin muutaman viikon jälkeen. Alkuperäinen teksti tallella tosin. Siihen päätyy pienenä lapsena, jos vain sattuu osumaan narsistin silmään tai joku suvusta on ollut saman kidutuksen kohteena. He tarvitsevat jonkun, joka tekee rahaa järjestelmään. Jenkit tyypillisesti. Kai Suomessakin voisi, mutta _kuka uhreista auttaisi maata, joka kiduttaa lapsia_ ??? Aiemmassa kommentissa mainittiin kidutus ja se on totta. Siksi koko kuviota organisoi persoonallisuushäiriöiset. He ovat sitä kautta sitten vastuussa mm. siitä, mitä mediassa on, että ei muuta kuin tsemppiä. Ovat myös pe dofiilimyönteisiä ja siksi vähemmistöistä on niin paljon jutun aihetta ja sekin pitää olla sek sistä, jne.

      Ihan pieni lapsikin huumataan, en tiedä millä, vaikka siis minulle tehtiin niin pitkään. Voidaan ensin myös tainnuttaa tainnutusaseella, koska menee totaalisen lukkoon kehossa. Huumausaine on jotakin anestesiaan tai neurolepteihin viittaavaa. Saattavat myös tehdä sähköhoidon. Kivut ovat uskomattoman pahat. Katatonian takia voidaan rais kata ja muuta fyysistä ja verbaalista väkivaltaa on varmasti... Mieliala heittelee, näköaisti katoaa, kuulo on poikkeuksellisen hyvä ja kaikkea sitä käytetään sinua vastaan, niin pahasti kuin mahdollista, vaikka olisit 4-vuotias, joka haluaisi vain olla ulkona leikkimässä. Niin kuin minä silloin joskus. Psykopaatti ei jätä tilaisuutta väliin, jos voi lisätä jonkun kärsimystä.

      • Anonyymi

        Joskus kymmeniä vuosia sitten Cia piti MKUltra leirin Norjassa. Sinne vietiin lapsia Suomesta Satakunnasta neljän mielisairaalan alueelta. Aina välillä tuovat asiaansa esille. HARJAVALLAN SAIRAALA kuului siihen.

        Paikkunnat-Harjavalta -palstalta löytyy Harjavallan sairaala-niminen ketju. Sinne kannattaa kirjoittaa, jos haluaa yhteyttä näihin MKUltra uhreihin.


    • Anonyymi

      Olen kirjoittanut niin paljon mindcontrolesimerkkejä, etten kirjoita enää lisää. Alkuperäiset olivat konkreettisen yksityiskohtaisia, julkaistut lyhennettyjä.

      Jotakin muuta tietoa pitäisi saada tänne.

      • Anonyymi

        Niinpä, kirjoitan kuitenkin vielä, kun niitä aina vaan tapahtuu.

        KIROILUPROJEKTI

        1. Kun läppärillä kirjoittaessani yhtäkkiä lensin etusivulle tai muualle, suustani rupesi pääsemään tiivisti 2-3 kirosanaa, hyvin vihaisesti tsirk,tsirlk. Hämmästyin itsekin. Tiesin, että kyseessä oli ehdollistettu reaktio. En pystyisi moiseen suoritukseen tavallisella puheellani. Tätä jatkui.

        2. Autolla ajaessa tuli tilanteita, joissa hyvin aggressiivisesti sanoin saatana, perkele, vittu. Tuli suusta niin nopeasti, etten tavallisessa puheessa siihen pystyisi. Oli selvä triggerin laukaisema reaktio. Hidastui vähän. Triggeri oli se, että ajoin jyrkkää mäkeä ylös. Kun edellä ajava pääsi tasaiselle, se pysähtyi. Minä jouduin pidättelemään autoa mäessä. Rupesin äkäisesti sanomaankin: mene nyt jo, jne. - Minua harmitti muutenkin ja erityisesti siksi, että kaikki puheeni kuullaan ja pannaan levitykseen.
        Otin asian esille paikkakunnan palstalla . Uhkasin, että opettelen lisää kirosanoja ja kiroilen oikein pitkään. - Kiroilupakko loppui heti.

        Tämä kostettiin unihäirinnän ohessa. Minut herätettiin ensin tunnin, sitten puolen tunnin välein ja minun oli "pakko" huutaa ja kirota joka kerta niin, että naapuriin kuului.- Sitten vielä autolla ajaessa jouduin räpin tahdissa kiroiemaan itseni ihan väsyksiin.


    • Anonyymi

      Kirjoitanpas kuitenkin rimpsun, joka alkaa v.2013 ja pari päivää sitten tapahtui viimeksi.

      V.2013 minulle aiheutettiin selkäkipuja, joiden takia hakeuduin lääkäriin. Tai pantiin menemään tietyn nimiselle Kamppiin. Alkoi tapahtua. Luulin taas helluntaiseksi nk. muitakin vainoajiani. - Vastaanoton jälkeen seuraavana päivänä ja seuraavana päivänä ja vielä kolmantena päivänä ilmeni mielen manipulaatio. Arvioin , että ne tehty vastaanotolla hypnoosilla. En voinut käsittää, että missä välissä. Puolen vuoden päästä retrogradinen amnesia poistui ja muistin hypnotisoinin alun ja loppumisen.

      Manipulointitulos:Aivan menin kyykkyyn ja kumaraan lattialle, katsoin ylöspäin ja palvoin ja ihailin tätä lääkäriä. Nostin hänet jalustalle: oli mahdottoman taitava ja älykäs ja viisas. - Koko ajan osa minusta tiesi, että näin ei ollut. Vei jonkin aikaa, että pääsin tästä tilasta pois.

      Taloyhtiössä oli putkiremontti kausi. Siellä näin pj:n kokouksissa, joissa hän painui alaspäin ja ihaillen tuijotti ylöspäin remonttifirman edustajaa, kuin pieni lapsi.
      Muissakin tilanteissa näin tätä.

      Tähän johonkin pimeät ry:n järjestöön kuuluville tapahtui tätä myös myöhemmin.

      Minulle tapahtui pari päivää sitten NWOnaamakirjassa. Siellä eräs M alkoi hillua ja syyttää erästä kateellista huoraa vainoajakseen. Terhi kirjoitti, etteivät huorat vainoa vaan narsistit, sosio- ja psykopaatit. M rauhottui. Minä aloin ihailla ihan hirveästi Terhiä kuinka on viisas ja nopeaälyinen. Niin minäkin ennen. Sitten muistin, että minullekin oli tätä kolmea diagnoosia opetettu moneen kertaan ja tiesin, ettei pidä paikkaansa. Minulla oli kova työ pyristellä tästä ihailusta pois. - Kun onnistuin kirjoitin naamakirjaan Terhille, että olen joiltakin osin eri mieltä. Kerroin pari esimerkkiä ja viittasin suomi24-ketjuun, jonne olin kerännyt tietoa asiasta.- Terhi suuttui. Haukkui minut kovin sanoin ja syytti, että aina tungen pätemään.

      • Anonyymi

        Siellä naamakirjassa on ollut useampi tilanne, joissa on kirjoitettu, mitä ajatuksia päässäni on ollut. Nyt en tiedä, onko luettu aitoja ajatuksiani vai kerrottu cybertorturella päähäni pantuja.

        Siellä naamakirjassa on koko ajan manipulointi käynissä.


    • Anonyymi

      Näillä stalkkereilla ei ole ihmis sielua, ne tavallaan suorittaa matriisin tehtävää, vähän kuin matrix elokuvissa agentti smith. "Targeted individual" on kutsumanimi jotka ovat joutuneet näiden käsiin. Olen jo oppinut että tämänkaltaiset tyypit eivät tule muuttumaan koskaan, pimeässä kulkijoilla on vain yksi tie minkä ovat itse valinneetkin ja se on helvetti. Eli sinne heidän matkansa, muut jatkavat elämää valossa ja rakkaudessa ketkä ovat sen valinneet.

    • Anonyymi

      Stalkkerit tiesivät, että tod.näk. kirjoittaisin erästä kauan sitten minulle tehdystä tempusta. Osasivat varautua.

      Niinpä rupesinkin kirjoittamaan, kun minun piti kohteenani olleen näyttelijän nimi, hups. se hävisi mielestäni ja kun piti kirjoittaa miehensä, hups. hävisi mielestäni.
      Jatkoin sitten ilman nimiä. Kummallekin puolelle sivua ilmestyi punaiset mainokset: PUHU TÄDILLE.fi -täti kuuntelee. Kun kirjoitin vain yleisesti, että huutelin yksityisasioita,nimet tupsahtivat mieleeni ja punaiset täti-mainokset hävisivät.

    • Anonyymi

      Taas olisi läppäriesimerkki.

      Olin avannut yhteiskuntaforumille. Heti näkyi ketju: kadonnut x-leidi . Päätin käydä katsomassa lopussa, onko uutta tietoa. Yht'äkkiä ketjun päälle tuli pitkä mainos, jota ei saanut pois ja joka pysyi päällä koko ajan, kun selasin eteenpäin. Silmiini tulo kolme kirkkaan väristä valokuvaa x-leidistä tilanteissa, joissa olin hänet nähnyt ( oli useita muitakin tilanteita).Näkyivät kerran. Selasin loppuun. Viimeisen viestin pvm_n näin ja reunoista sen verran, että kuin joku olisi kertonut hukuttaneensa hänet. Miksi en saanut nähdä?

      Suljin läppärin. Ajattelin kirjoittavani tänne, Sitten myöhemmin ajattelin, että kokeilen vielä kerran,kokeilen vielä kerran. Toisella kerralla sain rauhassa kelata loppuun.

      Minulta on näkömuisti huonontumut. En ole pystynyt näkemään muistikuvia. Äskettäin on tullut mieleen vaikka joku maaston pikkupalanen, useita ja jotakin muutakin. - Tiedetään, että stalkkerit pystyvät näyttämään "valokuvia".

      • Anonyymi

        On sellainen kelju tunne, että aivojani on saatu haltuun taas lisää ja mitähän siitä seuraa.


    • Anonyymi

      TÄHÄN ASTINEN OSUUTENI ON PERUSTUNUT ESIMERKKIEN KERTOMISEEN alkaen, miten on pantu menemään autolla jonnekin, ostamaan jotakin, stalkkerien ansaan, tekemään ilman omaa tahtoa ja päätöstä jotakin. On varmaan käytetty ehdollistamista ja hypnoosiakin, mutta miten, kun livenä ei ole tehty. Mitä elektronisia keinoja on käytetty. Itse aion kiinnittää huomiota cybertortureen tästä lähtien.

      Joku oli juhannusaatoksi nostanut salaliittoteoriaan esille ketjun

      ALICE IN WONDERLAND AIVOPESU
      siinä paljon huulenheittoa tuttujen kesken, mutta asiaakin ja hakusanoja

      Minänostin esille
      AIVOPESUTEKNIIKAT MITÄ TIEDÄT NIISTÄ

      mm.seuraava linkki: https://keskustelu.suomi24.fi/t/17352222/vaitetty-salaisuus-disneyn-takana

      on taas hakusanoja

      • Anonyymi

        googlasin hakusanat: Alice in Wonderland Wikispook

        Jos riittää kielitaito ( en muista saiko suomennettuna) ja sisu, niin siitä vaan Mengelen seuraajia lukemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        googlasin hakusanat: Alice in Wonderland Wikispook

        Jos riittää kielitaito ( en muista saiko suomennettuna) ja sisu, niin siitä vaan Mengelen seuraajia lukemaan.

        saa käännettynä, tulin helvetin vihaiseksi kun lueskeli .Suunnitelmallinen triggereiden tunkeminen päähän esim- altistamaan erilaiselle hyväksi käytölle, tekemään aukkoja itsesuojeluun. Jne. lukekaa.


    • Anonyymi

      Noiden vanhempien mindcontrollien psyykkisistä keinoista ja tavoitteista, NÄMÄ CYBERTORTUTURE tyypit saavat ideoita.

      KUN HALUTAAN MINUN OSTAVAN JOTAKIN, ruvetaan käyttämään cyberiä hiljaisina huomautuksina silloin tällöin, Sitten kun tulee mahdollisuus syöksyn ostamaan.
      Esim. minulle tuli mieleen useita kertoja, että pitäisi ostaa petauspatja, Tänään tuli postiluukusta erään liikkeen ilmoitus alemyynnistä. Siellä myydään vuodetarvikkeita. Suunnilleen syöksyin sinne heti ostamaan sitä patjaa. Jo siellä liikkeessä ihmettelin ajankohtaa, ei olisi kannattanut ostaa ennen helteittein hikoilemista.

      • Anonyymi

        ALKOHOLIN OSTAMINEN

        Minulle tuotettiin mieleen lievä rentoutuminen ja ajatus, että tekisi mieli ostaa alkoholia. Tämä yleensä tilanteessa, jossa lievää stressiä harassamentin takia.Saatiin aikaan lievä paine ostamiseen. Marketissa otin jokäteen siideritölkin, muuta en nähnyt lukea aineosaselostusta. En voinut ostaa ja ajattelin, että minua että saa alkoholia juomaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ALKOHOLIN OSTAMINEN

        Minulle tuotettiin mieleen lievä rentoutuminen ja ajatus, että tekisi mieli ostaa alkoholia. Tämä yleensä tilanteessa, jossa lievää stressiä harassamentin takia.Saatiin aikaan lievä paine ostamiseen. Marketissa otin jokäteen siideritölkin, muuta en nähnyt lukea aineosaselostusta. En voinut ostaa ja ajattelin, että minua että saa alkoholia juomaan.

        Stalkkerit huomasivat, etten nähnyt lukea ainesosaselostusta. Tästä seurasi luvaton kotikäynti ja edellisen optikkokäynnin näöntarkastatuspaperin esiin nostaminen.

        Huom. näen ihan hyvin lukea vaikka jugurttipurkin selostuksen tai saman pullapussista, jätskistä, jne. Että ei huolta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Stalkkerit huomasivat, etten nähnyt lukea ainesosaselostusta. Tästä seurasi luvaton kotikäynti ja edellisen optikkokäynnin näöntarkastatuspaperin esiin nostaminen.

        Huom. näen ihan hyvin lukea vaikka jugurttipurkin selostuksen tai saman pullapussista, jätskistä, jne. Että ei huolta.

        Vielä tarkennusta. Alun perin esimerkin avulla oli tarkoitus esitellä cybertorturen lievä lausahdus, jota toistetaan samanlaisena useita kertoja ajan kuluessa. Sitten kun h-hetki tulee, toimin kehotuksen mukaan.
        Nyt tässä esimerkissä lause liittyi tilanteeseen. Useimmiten näitä hiljaisia lauseita ilmaantuu mieleen milloin vaan.

        ESIMERKISSÄ EI OLLUT KYSE VIINAPIRUSTA. Olen käyttänyt alkoholia hyvin vähän elämäni aikana. Viimeksi luovuin satunnaisista siidereistä, kun luin kuinka haitallisesti yksikin 33 cl vaikuttaa seuraavan yön unen laatuun.


    • Anonyymi

      Jos ei muuta, niin jotakin pikku kiusaa ainakin tehdään. NYT ON NÄYTETTY, ETTÄ PYSTYVÄT KÄÄNTÄMÄÄN PÄÄN JA KATSEEN MINNE VAAN JA PITÄMÄÄN SIELLÄ.

      1. Esimerkki. Menin lenkille. Mielessä oli, että kiva nähdä taas se ihana koivikko. Lenkin jälkeen huomasin, etten muista koko koivikkoa.- Silloin kun kuljin sen vieressä olevaa polkua, olin koko ajan katsellut polun vastakkaiselle puolelle: " että olisiko jo kypsiä mustikoita."

      2. Kävin uimalassa uimassa. Olin ainoa siinä lohkossa. Kuten tavallisya, olisin voinut katsella vaalean sinistä vettä, ruohikkoa ja puita sen takana sekä pilveilevää taivasta.- En muista niistä mitään. Uidessani olinkaysellet pohjaa, jossa oli roskia kertyneenä pötköiksi . Tuli mieleen suviseurojen vessojen tyhjennykset järveen. Hyi, Onkohan täällä vettä tutkittu äskettäin. Sen lisäksi mieleen tupsahteli muistoja epämiellyttävistä tilanteista, joihin oli liittynyt poliisikin.- Kun nousin altaasta pois, mieli tyhjeni näistä.-Totesin itselleni, että liikuntasuoritus sentään sallittiin.

      • Anonyymi

        Tehtiinkö nämä etänä, vai ympäristö/paikka tuntien etukäteen triggeröiden.


    • Anonyymi

      En ole viitsinyt kirjoittaa, mutta kyllä minulle jatkuvasti tehdään kaikenlaista: monimutkaista ja yksinkertaista ehdollistamista. Minulla pelataan ja annetaan perpeille sirkushuveja.

    • Anonyymi

      Ei ole enää sirkushuveista kyse.

      Mahdollisesti mindcontrollilla minut saatiin peruuttamaan auto katoksesta pois erilailla kuin tuhansia kertoja aikaisemmin. Naarmutin viereistä perpin autoa.autoa. -Pikku juttu ajattelin. - Mutta kun vakuutusyhtiö oli digitalisoitu kokonaan. Vainon takia minulle pankki ei edes anna tunnuksia. - Jätän kertomatta, mitä minut saatiin tekemään. -Viimeisin pahin. Vakuutusyhtiöstä tuli kirje ja kaavake, johon vaadittiin pankkitilini tietoja, ei vain IBAN numerosarjaa, vaan kaikki. Sitä pyydettiin neljä kertaa peräkkäin, manipulointia. Ja minä kiireesti kirjoitin ja KIIREESTI pantiin viemään postilaatikkoon, ettei ehtisi järki alkaa toimia. -Että mitähän tapahtuu???

      • Anonyymi

        Toinen juttu. Tietokoneessa F-Securen sopimuskausi läheni loppua. Piti uusia. Olisi käynyt ihan klikkailemalla jatko, mutta maksamisen kanssa pulma. Sen takia, vaikka oli lauantai eikä Powerissa ollut edes huolto auki, piti lähteä tähän stalkkerifirmaan KIIREESTI. Siellä, kun menin sisälle, myyjä KIIREESTI juoksi luokseni.Sanoin, että pitäisi uusia F-Secure. Iso pomo juoksi KIIREESTI paikalle ja KIREESTI pyysi minut huollon tiskille ja KIIREISESTI määräsi siellä seisovan miehen hoitamaan homman. Se huolto on sen verran korkealla . etten nähnyt erikoisen väriseen pukuun pukeutuneen miehen naamaa. Selitin tilanteen, annoin läppärin ja vasta , kun mies puhui, havahduin. Oli ihan minua 30 vuotta vainonneen tyypin ääni. Hänhän se oli. Lamaannuin. - Niinpä sinä ehti tehdän temppunsa. Plus hoitaa asian.-
        Ensin kotona näytti, että kaikki ok. Sitten Freedomia ei saanut päälle. F-Secure ilmoitti, että syy varmaan siinä, ettei netti toimi. Piti tarkistaa se. Kun katsoin sitä, nimi ?,4g läpyskää, siihen tuli pyyntä, tarkistaa turvayhteydet eli F-Securen puoli. - Semmoinen pikkupila, että tiedän stalkkereiden hallitsevan kumpaakin. Länttäsin koneen kanne kiinni. Myöhemmin toimi kumpikin. - Taas KIIREESTI teetettiin, etten ehtinyt harkita/tajuta. Olen vanha ja pää toimii hitaasti.- Ja mindcontrollilla pantiin menemään paikalle, kun stalkkerit odottivat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen juttu. Tietokoneessa F-Securen sopimuskausi läheni loppua. Piti uusia. Olisi käynyt ihan klikkailemalla jatko, mutta maksamisen kanssa pulma. Sen takia, vaikka oli lauantai eikä Powerissa ollut edes huolto auki, piti lähteä tähän stalkkerifirmaan KIIREESTI. Siellä, kun menin sisälle, myyjä KIIREESTI juoksi luokseni.Sanoin, että pitäisi uusia F-Secure. Iso pomo juoksi KIIREESTI paikalle ja KIREESTI pyysi minut huollon tiskille ja KIIREISESTI määräsi siellä seisovan miehen hoitamaan homman. Se huolto on sen verran korkealla . etten nähnyt erikoisen väriseen pukuun pukeutuneen miehen naamaa. Selitin tilanteen, annoin läppärin ja vasta , kun mies puhui, havahduin. Oli ihan minua 30 vuotta vainonneen tyypin ääni. Hänhän se oli. Lamaannuin. - Niinpä sinä ehti tehdän temppunsa. Plus hoitaa asian.-
        Ensin kotona näytti, että kaikki ok. Sitten Freedomia ei saanut päälle. F-Secure ilmoitti, että syy varmaan siinä, ettei netti toimi. Piti tarkistaa se. Kun katsoin sitä, nimi ?,4g läpyskää, siihen tuli pyyntä, tarkistaa turvayhteydet eli F-Securen puoli. - Semmoinen pikkupila, että tiedän stalkkereiden hallitsevan kumpaakin. Länttäsin koneen kanne kiinni. Myöhemmin toimi kumpikin. - Taas KIIREESTI teetettiin, etten ehtinyt harkita/tajuta. Olen vanha ja pää toimii hitaasti.- Ja mindcontrollilla pantiin menemään paikalle, kun stalkkerit odottivat.

        On vähän sekavia tekstejä nämä viimeiset. Mutta nyt oli viet digipulmiin nämä mielenhallinnat.


    • Anonyymi

      Elon musk etsii vapaaehtoisia ihmiskokeisiin

    • Anonyymi

      Kun tuossa vastapäisessä rivitalossa asui Ari Pulliainen, hän pystyi mindcontrollilla kävelyttämään minut oh:n ikkunaan tai parvekkeelle 1 krs,.. Piti sitten elehdinnän, joka ilmaisi tyytyväisyyttä tai paheksuntaa, kielteistä arviota.

      Pidemmän aikaa olen huomannut, että "satun"olemaan ikkunassa/parvekkeella tai kadun lähellä niin, että näen/olen näkyvissä, kun poliisimaija hitaasti ajaa ohi. Tänään en enää voi pitää kiinni sattumasta. Olin kirjoittamassa läppärillä . Yht'äkkiä kesken kaiken kävelin parvekkeelle . Työnsin vähän sormia kukkamultaan: onko kosteaa. Ja kas, poliisimaija ajoi hitaasti ohi.

    • Anonyymi

      Täältä on poistettu kaksi viestiäni. Ensin ihmettelin, kun ei YK:n taholta ole kuulunut cybertorturesta. Sitten kerroin, että EU on oikea osoite hakea tietoa.

      • Anonyymi

        Kirjoitin hakusanat. Saakohan sen verran kertoa, että alkaa sanoilla EU coalition


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitin hakusanat. Saakohan sen verran kertoa, että alkaa sanoilla EU coalition

        Eva Kaili


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        toinen linkki

        https;//keskustelu.suomi24.fi/t/17466351/yksityisyyden-suoja-ei-minun-kohdallani-toimi

        Tässä ketjussa tuon esille, että minut pannaan puhumaan. Ehkä määrätään aiheet. Toimii parhaiten, kun olen rasitettu/väsynyt (ihan nk.alussa pantiin menemään jonnekin, jossa stalkkerit odottivat ansan kanssa).

        Jos vain purkaudun, kaikenlainen puhina kelpaa. Jos mainitsen nimiä. ääneni muuttuu voimakkaaksi ja tulee kuin ulkopuolelta korviin niin, että aiheuttaa kipua. Pakko lopettaa. Jos puhunasiasta, mistä stalkkerit eivät tykkää, menetän ääneni ja puhekykyni.

        Ja tähän liitty se, että kaikki (?)puheeni kuullaan ties kuinka laajalla alueella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        toinen linkki

        https;//keskustelu.suomi24.fi/t/17466351/yksityisyyden-suoja-ei-minun-kohdallani-toimi

        Tässä ketjussa tuon esille, että minut pannaan puhumaan. Ehkä määrätään aiheet. Toimii parhaiten, kun olen rasitettu/väsynyt (ihan nk.alussa pantiin menemään jonnekin, jossa stalkkerit odottivat ansan kanssa).

        Jos vain purkaudun, kaikenlainen puhina kelpaa. Jos mainitsen nimiä. ääneni muuttuu voimakkaaksi ja tulee kuin ulkopuolelta korviin niin, että aiheuttaa kipua. Pakko lopettaa. Jos puhunasiasta, mistä stalkkerit eivät tykkää, menetän ääneni ja puhekykyni.

        Ja tähän liitty se, että kaikki (?)puheeni kuullaan ties kuinka laajalla alueella.

        voihan vitsi, pilkku

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17466351/yksityisyyden-suoja-ei-minun-kohdallani-toimi


    • Anonyymi

      Siis riksun vainotun osuus alkaa tuolla aiemmin2021-01-03 17:10

    • Anonyymi

      Luulen että jokaisen ihmisen kohdalla omassa elämässä tulee sekin vaihe että joutuu tiukkaan omatuntopainiin itsensä kanssa.
      Yleensä ei ole kyse rikoksista vaan omista valinnoista.

      • Anonyymi

        gaslighting-trollikin ilmaantui


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        gaslighting-trollikin ilmaantui

        Nyt kun nämä esimerkit eivät mene viralliseen poliisitutkintaan, kirjoitan vain tapahtuman. En luettele kaikkia niitä seikkoja, joiden perusteella väkisinkin tietää, ettei kyse ollut omasta valinnasta.. Enkä haluaisikaan niitä julkisesti paljastaa.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Minulla on "ilmoittaja". Silloin hän ilmoitti, että stalkkerit auttavat minua harrastuksessani.

        Syksyllä 2018 eräänä iltana kuljin pihalla. Tuli tarve hakea äkkiä kotoa kamera, jotta ehtisin ottaa auringonlaskusta kuvan. Pihalla hiekkalaatikolla istui naapurin rouva ja joku pieni mies seuraili juoksenteluani.
        Sen jälkeen joka ilta ja usein aamuisinkin juoksin harjunpäällä ottamassa näitä ilta-ja aamuruskokuvia.Oli paljon tilanteita, jolloin minusta olisi hupivideon. Tämä kyllä herätti huomiota ja jostakin syystä lopetettiin.

        Punainen väri oli vahvin triggeri.

        26.2.2019olen kirjoittanut :" Eilen illansuussa tulin katsoneeksi ikkunasta ulos. Taivaanrannalla oli kauniita pitkulaisia vaaleanpunaisia pilviä. Käännyin ympäri ja kuulin itseni sanovan; minä en tuollaisista kuvia ota".

        Oho! Parista muusta ikkunasta kävin vielä vilkaisemassa: aiheutti oksetusta ylävatsassa. Vuorokautta aikaisemmin olisin hakenut kameran ja ainakin sihtaillut niitä pilviä."

        Tämän ehdollistamis/hypnoosijutun poistamiseen/poistumiseen meni yli 3 päivää. Jos vahingossa ikkunasta näin vilauksenkin punaista iltataivasta, sain voimakkaita fyysisiä oireita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla on "ilmoittaja". Silloin hän ilmoitti, että stalkkerit auttavat minua harrastuksessani.

        Syksyllä 2018 eräänä iltana kuljin pihalla. Tuli tarve hakea äkkiä kotoa kamera, jotta ehtisin ottaa auringonlaskusta kuvan. Pihalla hiekkalaatikolla istui naapurin rouva ja joku pieni mies seuraili juoksenteluani.
        Sen jälkeen joka ilta ja usein aamuisinkin juoksin harjunpäällä ottamassa näitä ilta-ja aamuruskokuvia.Oli paljon tilanteita, jolloin minusta olisi hupivideon. Tämä kyllä herätti huomiota ja jostakin syystä lopetettiin.

        Punainen väri oli vahvin triggeri.

        26.2.2019olen kirjoittanut :" Eilen illansuussa tulin katsoneeksi ikkunasta ulos. Taivaanrannalla oli kauniita pitkulaisia vaaleanpunaisia pilviä. Käännyin ympäri ja kuulin itseni sanovan; minä en tuollaisista kuvia ota".

        Oho! Parista muusta ikkunasta kävin vielä vilkaisemassa: aiheutti oksetusta ylävatsassa. Vuorokautta aikaisemmin olisin hakenut kameran ja ainakin sihtaillut niitä pilviä."

        Tämän ehdollistamis/hypnoosijutun poistamiseen/poistumiseen meni yli 3 päivää. Jos vahingossa ikkunasta näin vilauksenkin punaista iltataivasta, sain voimakkaita fyysisiä oireita.

        Minulle tehtiin näitä pakkovalokuvaamismanpulointeja muitakin. Ja muutakin visuaalisella puolella. Kirjoitin someen asiasta. Sain vastauksen ja linkin intstagram tiliin. Ehdin tutustua toisen auringonlaskuja manipuloituna kuvaajan töihin. Sitten yhtäkkiä en päässytkään tilille. Myöhemmin huomasin, että oma tilini oli kaapattu. Erikoishammasteknikko oli sen kaapannut.

        https://www.instagram.com/sumisumi9014/(https://www.instagram.com/sumisumi9014/)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle tehtiin näitä pakkovalokuvaamismanpulointeja muitakin. Ja muutakin visuaalisella puolella. Kirjoitin someen asiasta. Sain vastauksen ja linkin intstagram tiliin. Ehdin tutustua toisen auringonlaskuja manipuloituna kuvaajan töihin. Sitten yhtäkkiä en päässytkään tilille. Myöhemmin huomasin, että oma tilini oli kaapattu. Erikoishammasteknikko oli sen kaapannut.

        https://www.instagram.com/sumisumi9014/(https://www.instagram.com/sumisumi9014/)

        Kokeilin sumisumin linkkiä. Tuli vastaus, ettei kyseistä tiliä enää ole olemassa.

        Voi siruilla tehdä vaikka sarakuvamaailman. On tehty tuulta, sadetta, aaltoja, myrskyä muihin, jne. kaikilla aisteilla. En ehtinyt lukea sirutietoutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokeilin sumisumin linkkiä. Tuli vastaus, ettei kyseistä tiliä enää ole olemassa.

        Voi siruilla tehdä vaikka sarakuvamaailman. On tehty tuulta, sadetta, aaltoja, myrskyä muihin, jne. kaikilla aisteilla. En ehtinyt lukea sirutietoutta.

        just.
        sarjakuvamaailma
        myrskyä puihin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        just.
        sarjakuvamaailma
        myrskyä puihin

        Löysin ketjun

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17405982/valokuvaaja

        siinä on pakkokuvaamisesta
        aiottiin lopettaa koko harrastus
        vaikeasti sain käynnistettyä uudelleen
        kameroista, on yritetty estää ostaminen
        JA ruskan värien palaamisesta 5 vuoden jälkeen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löysin ketjun

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17405982/valokuvaaja

        siinä on pakkokuvaamisesta
        aiottiin lopettaa koko harrastus
        vaikeasti sain käynnistettyä uudelleen
        kameroista, on yritetty estää ostaminen
        JA ruskan värien palaamisesta 5 vuoden jälkeen

        löytyi ketju

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17117978/painukaa-suolle-siella-varit-hehkuvat

        - koston toteuttaminen
        -ruskan värien näkemisen muuttaminen
        - kyttääminen/seuraaminen
        - välähdyksiä muista vainooni liittyvistä stalkkauksista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokeilin sumisumin linkkiä. Tuli vastaus, ettei kyseistä tiliä enää ole olemassa.

        Voi siruilla tehdä vaikka sarakuvamaailman. On tehty tuulta, sadetta, aaltoja, myrskyä muihin, jne. kaikilla aisteilla. En ehtinyt lukea sirutietoutta.

        Sirutietous johaa uhraamiseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sirutietous johaa uhraamiseen?

        "Johtaa" - hakukone valikoi kirjaimia, nykyongelma joka raivostuttaa, jos kiireessä ei hoksaa korjata.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Se on ihan höpö,
        joka leikistä suuttuu


    • Anonyymi

      Nyt en jaksa tarkistaa, olenko kirjoittanut lääkärillä käynnistä Kampin Terveystalossa syksyllä 2013. Minulla oli selkäkipuja, jotka hävisivät sillä käynnillä. Käynti oli epäasiallinen. Lääkäri manipuloi minua koko ajan. Jälkeenpäin minulla oli kolmena päivänä mindcontrol kokemus.
      Kerron niistä kolmannen. Minut valtasi suuri ihailu tätä lääkäriä kohtaan. Aivan vaivuin lattialle ja katselin ylöspäin. Hän oli niin nerokas, taitava ammatissaan
      ja muutenkin ihan yli-ihminen. (tämä oli tehty hypnoosissa ja vasta puolen vuoden kuluttua muistin tilanteen, jossa olin ollut mieli pimeänä.)

      • Anonyymi

        Olin keväällä remontti kokouksessa nähnyt Jaanan valuvan tällaiseen tilaan ja autuaan kunnioittavana katselevan kokousta johtanutta insinööriä(stalkkerini).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olin keväällä remontti kokouksessa nähnyt Jaanan valuvan tällaiseen tilaan ja autuaan kunnioittavana katselevan kokousta johtanutta insinööriä(stalkkerini).

        siis, joskus 2020-luvulla en voinut käydä NWOnaamakirjassa., kun jouduin heti mindcontrollin kohteeksi. Joku siellä kirjoitettu laukaisi sen ja minun oli vaikea päästä pois.

        Saatettiin teettää kaikenlaista. (Teknisistä syistä jouduin ensimmäiseksi naamakirjaan, kun klikkasin pikapainiketta Faceen.)

        Kerran näin siellä tilanteen, jossa Marjut hillui ja riehui. Toinen TI ilmoitti muutamalla sanalla, minkälaisia stalkkerit ovat. .Rauhoitu. -Minut valtasi tuo valtava ylöspäin katseleva ihailu tätä TI:tä kohtaan. Tajusin, että se katkaistava. Ilmoitin, että olen osittain eri mieltä. Kirjoitin linkin ketjuun, johon olin koonnut kohteiden tuntemuksia ja käsityksiä stalkkereista ja heidän pomoistaan.

        Tämä TI sai hirveän raivarin ja hakkui minut lyttyyn. Taas minulla oli tarve tulla pätemään. En voinut kertoa, miksi jouduin näin toimimaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        siis, joskus 2020-luvulla en voinut käydä NWOnaamakirjassa., kun jouduin heti mindcontrollin kohteeksi. Joku siellä kirjoitettu laukaisi sen ja minun oli vaikea päästä pois.

        Saatettiin teettää kaikenlaista. (Teknisistä syistä jouduin ensimmäiseksi naamakirjaan, kun klikkasin pikapainiketta Faceen.)

        Kerran näin siellä tilanteen, jossa Marjut hillui ja riehui. Toinen TI ilmoitti muutamalla sanalla, minkälaisia stalkkerit ovat. .Rauhoitu. -Minut valtasi tuo valtava ylöspäin katseleva ihailu tätä TI:tä kohtaan. Tajusin, että se katkaistava. Ilmoitin, että olen osittain eri mieltä. Kirjoitin linkin ketjuun, johon olin koonnut kohteiden tuntemuksia ja käsityksiä stalkkereista ja heidän pomoistaan.

        Tämä TI sai hirveän raivarin ja hakkui minut lyttyyn. Taas minulla oli tarve tulla pätemään. En voinut kertoa, miksi jouduin näin toimimaan.

        Että olin jo ihmetellyt ja epäillyt, mitä porukkaa siellä naamakirjassa on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        siis, joskus 2020-luvulla en voinut käydä NWOnaamakirjassa., kun jouduin heti mindcontrollin kohteeksi. Joku siellä kirjoitettu laukaisi sen ja minun oli vaikea päästä pois.

        Saatettiin teettää kaikenlaista. (Teknisistä syistä jouduin ensimmäiseksi naamakirjaan, kun klikkasin pikapainiketta Faceen.)

        Kerran näin siellä tilanteen, jossa Marjut hillui ja riehui. Toinen TI ilmoitti muutamalla sanalla, minkälaisia stalkkerit ovat. .Rauhoitu. -Minut valtasi tuo valtava ylöspäin katseleva ihailu tätä TI:tä kohtaan. Tajusin, että se katkaistava. Ilmoitin, että olen osittain eri mieltä. Kirjoitin linkin ketjuun, johon olin koonnut kohteiden tuntemuksia ja käsityksiä stalkkereista ja heidän pomoistaan.

        Tämä TI sai hirveän raivarin ja hakkui minut lyttyyn. Taas minulla oli tarve tulla pätemään. En voinut kertoa, miksi jouduin näin toimimaan.

        Outoja juttuja tapahtui. Helpoimmin pääsi eroon raskasta kun piti pausseja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Outoja juttuja tapahtui. Helpoimmin pääsi eroon raskasta kun piti pausseja

        ...eroon roskasta....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ...eroon roskasta....

        näitä kahta viimeisintä viestiä ei ole kirjoittanut riksunvainottu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        siis, joskus 2020-luvulla en voinut käydä NWOnaamakirjassa., kun jouduin heti mindcontrollin kohteeksi. Joku siellä kirjoitettu laukaisi sen ja minun oli vaikea päästä pois.

        Saatettiin teettää kaikenlaista. (Teknisistä syistä jouduin ensimmäiseksi naamakirjaan, kun klikkasin pikapainiketta Faceen.)

        Kerran näin siellä tilanteen, jossa Marjut hillui ja riehui. Toinen TI ilmoitti muutamalla sanalla, minkälaisia stalkkerit ovat. .Rauhoitu. -Minut valtasi tuo valtava ylöspäin katseleva ihailu tätä TI:tä kohtaan. Tajusin, että se katkaistava. Ilmoitin, että olen osittain eri mieltä. Kirjoitin linkin ketjuun, johon olin koonnut kohteiden tuntemuksia ja käsityksiä stalkkereista ja heidän pomoistaan.

        Tämä TI sai hirveän raivarin ja hakkui minut lyttyyn. Taas minulla oli tarve tulla pätemään. En voinut kertoa, miksi jouduin näin toimimaan.

        No onko riksun vainottu kirjoittanut tämän?


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      253
      2395
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1804
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      172
      1521
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      332
      1506
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1055
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      84
      939
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      795
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      780
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      204
      727
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      720
    Aihe