Voiko 240 km etäsuhde toimia?

eräs nainen asuu 240 km päässä ja ihastuin häneen jo ensi kohtaamiselta syvästi....voiko etä.juttu toimia? En vielä tiedä mitä hän ajattelee minusta...
Ilmianna
Jaa

7 VastaustaRiippuu ihan siitä sopiiko etäsuhde teille ja oletteko valmiita tekemään kaikkenne sen eteen että suhde toimisi. Se vaatii halua, rehellisyyttä ja omistavaisuutta molemmin puolin.
Ilmianna
Jaa
Minuĺla samoin oli noin 240 kilsaa naiseni luo,ajoin mielelläni hänen luokseen. Suhdetta kesti noin 4 kk,kävi 2 kertaa vuodessa italiassa,hänellä olikin italian ori hoitosuhteessa,no sitten lopahti kiinnostukseni häneen! Toinen oli noin 100 kilsan perässä,tämä suhde kesti 2,5vuotta. Näyttävä,upea nainen,erittäin halukas seksiin. 2 vuotta suhteesta minä halusin että naiseni nai muita miehiä. Pidin siitä kun naiseni oli spermainen miesten käsittelyn jäljiltä. Kävi säännöllisesti viikonloppuisin panemassa kun olin hänen luonaan,odotin kiimassa kun hän tuli naituna kotiinsa. Nuolin puhtaaksi ja sitten laskin omat spermat pimppiin. Seksi oli mahtavaa,yhtä panemista mistä molemmat piti. Pidän Naisesta joka on omalla tavallaan huoramainen. Panetti itseään myös töissään,palkaksi siivoustyöstä ;) namm. Useita kertoja vein hänet viettämään iltaa miesten leikkikaluksi.....ja se odotus kunnes tuli kotiin......kiimaista!
Ilmianna
Jaa
On kai se mahdollista, kunhan se ei ole ikuista.. välimatka siis.. ja jos toinen ei vielä usko kaukosuhteeseen. Laita hänet uskomaan.
Ilmianna
Jaa
Voi todellakin toimia, vaatii paljon vaivaa mutta voin rehellisesti sanoa että kaikista 5 pitkäaikaisesta parisuhteestani tämänhetkinen kaukosuhde on kaikista parhain niistä.
T: Välimatkaa yli 1300 kilometriä
Ilmianna
Jaa
eihän teillä mitään suhdetta ole! te olette vasta tavanneet ja olette vasta ystävystymässä; tutustumassa toisiinne.
Sitten vasta kun alatte tuntea toisianne paremmin, saatta ystävyytenne syventyä.

Aivan turhaan huolehdit kestävästä suhteesta vielä tässä vaiheessa! sitä ei ehkä synny vaikka asuisitte naapuritaloissa!
Ilmianna
Jaa
220 km välissä ja nähdään joka vkl..
Viestiä ja puheluita päivittäin.
Saatanan kovaa luottamusta ja halua tarvitaan ja se tunne täytyy olla molemminpuolin että tietää että myös toinen välittää, uskoo ja toivoo kaiken onnistuvan.

Homma ei toimi jos vain toinen ajaa ja välittää
Ilmianna
Jaa
200 km ja suhdetta 6v. Viikonloput ja lomat yhdessä. Elämäni paras suhde, perustuu rakkauteen.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Voiko 240 km etäsuhde toimia?

eräs nainen asuu 240 km päässä ja ihastuin häneen jo ensi kohtaamiselta syvästi....voiko etä.juttu toimia? En vielä tiedä mitä hän ajattelee minusta...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta