Mustasukkainen nettideittimies

T-AN

Heinäkuun aikana tutustuin nettideittipalvelun kautta tosi mukavaan mieheen. Tullaan todella hyvin juttuun. Ollaan jo runsaasti soiteltu, mutta ei nähty. Tällä hetkellä välimatkaa on sen verran ettei ole voinut nähdä. Tulevaisuudessa on tarkoitus kyllä.

Mustasukkaisuus ilmenee siten, että kun "kohtaus" tulee niin häneen ei saa yhteyttä. Nyt taas uudestaan kävi näin. Aluksi mietin, että jaaha nyt on tyypillinen tilanne että mies katoaa koska ei ole riittävästi kiinnostunut. Hän siis selitti, että on mustasukkainen eikä siinä olotilassa voi olla aloitteellinen eli ei siis edes aloitteellisesti vastaa tekstareihin.

Mitään syytä mustasukkaisuuteen ei pitäisi olla. Varmaan vaan pelko, että toinen lopettaa. Tällä hetkellä on se tilanne ettei minun viesteihin tai puheluihin vastata. Minä koen tämän henkisenä väkivaltana ihmiseltä, josta pidän.

T:Aikuinen nainen

17

456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wtfreally

      Siis niinkuin mitä vittua?! :D

      Eihän kukaan täysijärkinen toimi noin...varo ny hyvä jumalauta.
      Tiedä sitten vaikka se olis varattu tai jotain muuta hoitoa menossa.

      • T-AN

        Niin voihan se tuon mustasukkaisuuden lisäksi olla myös varattu tai jotain.

        Tietty kun nettideittien kautta tutustuu niin tietenkin siinä vaiheessa mies saattaa käydä muillakin treffeillä. Siksihän se profiili on luotu. Sen tosiasian pitää sietää, jos nettideittipalveluja käyttää.

        Mä vaan en ole tässä se mustasukkainen osapuoli. Sitten olisin, jos oltaisiin edetty seksin puolelle.

        Millä tavalla sitten täysijärkinen toimii?


      • jdjdjsdosos

        Täysijärkinen ei saa mustasukkaisuuskohtauksia naisesta, jota ei ole edes tavannut. Jos häneen ei saa yhteyttä, siihen on jokin normaali syy, kuten että on ollut muuta elämää eikä ole ennättänyt vastata. Ajattele, miten mustasukkainen siitä voi tulla, jos suhteestanne tulee todellinen. Pysyisin kaukana tuollaisesta.


      • wtfreally
        T-AN kirjoitti:

        Niin voihan se tuon mustasukkaisuuden lisäksi olla myös varattu tai jotain.

        Tietty kun nettideittien kautta tutustuu niin tietenkin siinä vaiheessa mies saattaa käydä muillakin treffeillä. Siksihän se profiili on luotu. Sen tosiasian pitää sietää, jos nettideittipalveluja käyttää.

        Mä vaan en ole tässä se mustasukkainen osapuoli. Sitten olisin, jos oltaisiin edetty seksin puolelle.

        Millä tavalla sitten täysijärkinen toimii?

        Täysijärkinen? Ei se nyt jätä määrittelemättömiä aikoja vastaamatta noin vain tai sano että se johtuisi mustasukkaisuudesta...kuulostaa todella vitun omituiselta kun hädin tuskin tunnette vielä.

        Jos nainen toimisi mun kanssa noin niin ajattelisin varmaan että se on ihan täysi pipipää.


      • T-AN
        wtfreally kirjoitti:

        Täysijärkinen? Ei se nyt jätä määrittelemättömiä aikoja vastaamatta noin vain tai sano että se johtuisi mustasukkaisuudesta...kuulostaa todella vitun omituiselta kun hädin tuskin tunnette vielä.

        Jos nainen toimisi mun kanssa noin niin ajattelisin varmaan että se on ihan täysi pipipää.

        Mä omalta osaltani pyrin olemaan täysijärkinen ja myös reilu. Reilulla tarkoitan sitä etten itse tee samanlaista viestintäkatkosta. Onhan hän kuitenkin minulle mieleinen ihminen. Meillä on ollut tosi läheiset ja luottamukselliset keskustelut näinkin lyhyessä ajassa.

        Sinä käytät "täysijärkinen" termiä. Itse tulee ajatus henkisestä väkivallasta. Siis enhän mä tuota käyttäytymismallia hyväksyisi parisuhteessa.

        Mutta joo, jos asia ei minua vaivaisi, niin en olisi tehnyt tätä keskusteluketjun aloitusta.


    • onneavaan-

      On siinä taas nainen miehen valinnut, varmaan ulkonäön perusteella ja se onkin sitten mustasukkainen ja väkivaltainen. Sellaisia miehiä te naiset haluatte.

    • jätävieläkunvoit

      No halooo....nyt pitäs jo hälytyskellojen kilkattaa ja lujaa! Ei kuulosta todellakaan täyspäisen miehen toiminnalta, mutta oletkohan itekään jos vielä haluat jatkaa sen kanssa. Nyt on ainakin varotettu.

    • kjfglsdkfjg

      Ei voi vastata tekstiviesteihin, koska on mustasukkainen? Sitten jos tapaatte, pitääkö mies tietyn aikaa mykkäkoulua, jos sattuu se mustasukkaisuus just kohdalle?

      • T-AN

        Tämä on iso asia jota kanssa mietin. Aivan varmasti riitelytyyli on tätä samaa tyyppiä. Tuosta minun aloituksesta on jo useampi päivä ja ihan hymyilyttää se miten hankalaksi ihminen voi tehdä tutustumisen. Olen tullut puolitiehen vastaan viimeaikaisissa viestittelyssä. Kuulemma naisen perään hän ei soittele. Nähtävästi ei sellaisessa tilanteessakaan, kun kännykästä näkee että on yrittänyt soittaa. Sanoisin että pattitilanne 😅

        Ja tosiaan ollaan tultu super-hyvin juttuun. Kehtaako tässä edes julkisesti tunnustaa että ollaan sielunkumppaneita. Oisko kuitenkin Auevaara huijari kyseessä.


    • herrajestastaas

      Siis ette ole vielä edes tavanneet ja uskot miehen olevan mustasukkainen? Eihän teillä edes ole mitään oikeaa suhdetta vielä joten mistä mies olisi mustasukkainen? Mies vedättää sua sata-nolla. Ihan varmasti varattu ja siksi ei viesteihin pysty vastaamaan ja selittelee vaikenemisen mustasukkaisuudella.
      Älä nyt oo ihan hölmö. Sinuna en edes tapaisi miestä.

      • T-AN

        Mainitsi tavallisen arkipäivä keskustelun yhteydessä että on mustasukkainen.


    • Kilikalikoli

      Kuulostaa tapailemaltani mieheltä. Kovin oli lempee, mutta sai ihsn ihme kilareita. Sanamuoto viestissä väärin. Tai muuta vastaavaa. Aikalailla on/off suhde. Selitti usein että pelkää sitoutumista ja siksi käyttäytyy näin. Tunnusti ärsyttävänsä välillä tahalleen jne.
      Sitten kun taas tuli täyttä rakkautta uhkuen kertomaan että haluaa olla kanssani niin olin otettu. Siis siihen asti kunnes selvisi että hakee muuta seuraa selän takana.
      Tein feikkiprofiilin ja narsitin kaverin. Ei ollut edes vaikeaa. Koskaan ei selvinnyt mikä saa toimimaan näin. Tunnelöpinät kun ovat melko turhia jos hauskaa haluaa pitää. Jostain syystä tälle oli tärketä saada uskomaan että tykkää kovasti

    • joopajooss

      mistäpäin ja minkäikäinen? tutulta kuullostaa..
      Äläkä lähde tuohon. Se on juuri sitä henkistä väkivaltaa ettei saa yhteyttä. Itse en katsele tuollaista touhua enää yhtään. Ja todennäköisesti on vieläpä toisen naisen luona.

      • T-AN

        Olen viestiketjun aloittaja enkä ole enää ollut yhteydessä tapaukseen. Ikää on 40.v ja etu- ja sukunimi alkaa samalla kirjaimella.

        Luulen että tätä ihmistyyppiä on enemmänkin eli siksi vaan kuullostaa samalta kaverilta.


      • asöldkfj

        ja onko tuo kirjain A?


      • T-AN
        asöldkfj kirjoitti:

        ja onko tuo kirjain A?

        Ei ole A


    • annaolla

      Ilmiselvästi varattu mies. Anna olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2334
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      355
      2052
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1217
    7. 158
      1212
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe