Kuinkahan monella

islamyäääääääääk

Kuinkahan monella kauhavalaisella on pian tai tulevaisuudessa matu vävynä, kun tuntuu että niitä on toisille nyt jo tuppaamassa. Mikä näitä pikkuvosuja vaivaa?

30

454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Geenipankki

      Tekee hyvää kauhavalaiselle verelle saada uutta verta sekaan.

      • Resukatrallattaa

        Joo niinkuin Lappajärvelle lisää notkujia, siitä se sossu tykkää ja tautiset lev iää sekä päätä kainalossa kävelijät, vähintään kolome akan ketalesta kullakin ja virasta pitää vielä saaha ja vaihitaa tappanala vaikka entisiä.


      • Ählypuro

        Toivon todella, ettei kenelläkään!!

        https://i.imgur.com/zHnb6De.png

        Tuossa näkyy serkusavioliitot maailmalla 2012. Voidaan todeta, että nämä ketkut, parempaa elintasoa etsivät, oman maan ongelmiin jättävät ovat niitä sukurutsaisimpia, mitä maapallo päällään kantaa!!!


    • iuguiuikhg
      • LappajKarvaranteet

        Kauppakeskus ITIS aikoo lisätä turvatoimia Münchenin tapahtumien vuoksi?
        Muut kauppakeskukset eivät aio juurikaan reagoida tapahtumiiin.
        25.07.2016 07:28, 1531 lukukertaa

        100% €200 asti 10 RealSpinniä Jack and the Beanstalkiin Bonuskoodilla: INSTA1

        Münchenin ostoskeskuksessa perjantaina kymmenen ihmisen hengen vaatinut ostoskeskusampuminen on herättänyt huolta ostoskeskusten turvallisuudesta myös Suomessa.

        http://mvlehti.net/2016/07/25/kauppakeskus-itis-aikoo-lisata-turvatoimia-munchenin-tapahtumien-vuoksi/

        Käykö muka joku suomalainen vielä itiksessä? Eikös se ole ihan puhtaasti karvaranteille pyhitetty paikka?


    • IllakoikaasSiitä

      Seuraavaksi esitän elokuvan tietoja: Islam - mitä lännen tulee tietää VAROITTAA PAKOLAISISTA: elokuva kertoo islamista, koraanista ja siinä lisäksi ex-muslimi kertoo kokemuksistaan; elokuvan on tuottanut ja ohjannut: Gregory M. Davis ja Bryan Daly; elokuva kertoo:

      Poliitikoilla on taipumus kieltää
      OIKEAOPPISEN ISLAMIN VALTAVIRRAN JA TERRORISMIN VÄLINEN YHTEYS. He sanovat että väkivaltaiset muslimit ovat vain joitakin epäedustavia ääriryhmiä,

      toivon että he sitten selittävät mihin sitten perustuu islamin väkivallan jatkuminen? Vaikka poliitikot sanovat islamin rauhanomaiseksi ja suvaitsevaiseksi uskonnoksi, islam sanoo toisin.
      Polttava kysymys:

      HYVÄKSYYKÖ ISLAM JA ISLAMILAINEN YHTEISÖ VÄKIVALLAN, jota näemme tehtävän sen nimissä YMPÄRI MAAILMAA, ainoa rehellinen vastaus on: ehdottomasti KYLLÄ.

      Islamin lähteet koraanista alkaen, mukaan lukien hadithit ja muut tekstit, islamin perimätieto, islamin teologia, islamin laki, koraani tulkintaperinteet läpi historian ja islamin historia ovat todisteena siitä, että islamin oppi, teologia ja laki
      VELVOITTAVAT VÄKIVALTAAN USKOTTOMIA VASTAAN.

      Ja tällä Terroristit ympäri maailmaa oikeuttavat tekonsa. Islam todellakin halutaan elvyttää sellaiseksi kuin se on ollut. Siksi sitä kutsutaan fundamentalismiksi.

      The Nobel Koran 5:33 Ne jotka taistelevat Allahia ja hänen lähettiläistään vastaan
      ja kiirehtivät tekemään pahaa: HEIDÄT SURMATAAN, NAULITAAN RISTIIN TAI HEIDÄN KÄTENSÄ JA JALKAANSA HAKATAAN POIKKI ristikkäin tai heidät kartoitetaan maasta.

      Profeetta leikkasi irti Uraina-heimoon kuuluneiden miesten kädet ja jalat eikä tyrehtynyt heidän vertaa vuotavia raajojaan) kunnes he kuolivat (Sahih Al-Bukhari Vol.8, Bk 82, Hadith 795)

      PROFEETTA MUHAMMADIN ymmärretään olevan al-insan al-kamil, eli täydellinen mies ja hän on islamilaisessa teologiassa inhimillisen KÄYTTÄYTYMISEN ENSISIJAISENA ESIKUVANA.

      W. Shoebat: Muhammad, Islamin profeetta, pyyhkäisi pois kaikki juutalaiset Saudi-Arabiasta.
      Koulussa opiskelimme ylpeänä, kuinka Muhammad MÄÄRÄSI Quraizan JUUTALAISMIEHET MESTATTAVAKSI ja -naiset jalkavaimoksi
      Robert Spencer: Jopa karmaisevamman esimerkin MUHAMMADIN ESIKUVAN VAIKUTUKSESTA islamilaiseen maailmaan saimme, kun radikaalin muslimipuolueen egyptiläinen johtaja kirjoitti
      ettei hän voinut uskoa, että muslimit protestoivat Irakissa tapahtuneita mestauksia. Eivätkö he tienneet, että
      PROFEETTA MUHAMMAD HENKILÖKOHTAISESTI MESTASI 600-900 MIESTÄ.

      Eivätkö he ymmärtäneet, että KUN PROFEETTA TEKI NÄIN, niin tämä oli OIKEA TAPA TOIMIA
      Joten ihmisiä Irakissa mestannut Mushahadin yksinkertaisesti TOTTELI (ei tästä kovin kauan aikaa) profeetan esimerkkiä

      Profeetta Muhammad itse osallistui moniin taisteluihin, ryöstöretkiin ja syyllistyi todellakin
      näihin mestauksiin, hän myös salamurhatti useita Poliittisia vastustajiaan.

      Islam on uskonto ja Poliittinen järjestelmä joka

      KÄSKEE ETTÄ VÄÄRÄUSKOISIA VASTAAN ON KÄYTÄVÄ SOTAA,
      kunnes he joko kääntyvät tai alistuvat. Islamin ajatus on se, että Muslimien täytyy sotia islamin lain saattamiseksi valta-asemaan. Maailman muslimien tulee taistella tällaisen yhteiskunnan perustamiseksi. Allahin määräysvallan perustamiseksi - kaikkialle maailmaan, on koko

      MUSLIMINYHTEISÖÄ SITOVA - USKONNOLLINEN VELVOLLISUUS,
      jota muslimiyhteisön on
      PAKKO NOUDATTAA.

      Yhe Nobel Koran 9:111: Totisesti Allah on ostanut uskovaisilta heidän elämänsä ja omaisuutensa paratiisin hinnalla.
      He taistelevat Allhin asian puolesta, tappavat (muita) ja tulevat tapetuksi. Iloitkaa sitten kaupasta, jonka olette tehneet; se on suurin voitto.
      Toisin sanoen pääsy Paratiisiin taataan niille, jotka KUOLEVAT TAPPAESSAAN MUITA
      - Saattaakseen maailman Allahin ylivaltaan, islamin lain alle.
      Islamin tavoitteena on koko maailman saattaminen islamin lain alaisuuteen. Pakkokäännytykset ovat islamin historian tunnusmerkki.
      Abdullah Al-Araby: ”Mielestäni ne TERRORISTIT, JOTKA HALUAVAT VAHINGOITTAA TOISIA, NOUDATTAVAT TODELLISTA ISLAMIA”, jota Muhammad ja hänen seuraajansa harjoittivat Islamin alkuvaiheessa.

      Islamissa pelastumisen takeena on martyyrikuolema Koraanin säkeen mukaisesti: älkää ajatelko että ne, jotka kuolevat Allahin asian puolesta jihadissa, ovat kuolleita, vaan eläviä"

      Tämä logiikkaa on modernien itsemurhapommi-iskujen takana. Monet islamia puolustelevat muslimit sanovat, että islam kieltää itsemurhan, mutta he eivät ole rehellisiä. Kaikki itsemurhaiskujen puolustelijat aloittavat sanomalla, ettei kyse ole itsemurhasta.
      Henkilön tarkoitushan ei ole tappaa itseään, vaan tappaa muita. Ja tämä on oikeutettua, koska se on jihadia.
      https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjEtsXSy4zOAhVMApoKHbxmDKQQFghGMAc&url=http://www.kortie.fi/&usg=AFQjCNHs9h4JC63t4BuHNC-m3kxbzj89pA

      • kauhavalaanen

        Totta joka sana ja muhamed oli vielä homo, sen näkee kirjoituksista


    • yufgguu

      Tuo on pientä minkätakia nämä makaavat täällä, nämä on tulleet suomeamme valtaamaan -laittamaan ikeehensä ja islamisoimaan, valtauksen aloitustahan on meneillään tyhymien päätäjiemme mistään piittaamatta, suvakit senkuin suvakoi näitä tyhymyyttään, pian alkaan tanssit jolloin päät on löysässä.

      Tosi murheet edessä, jos ei asiaan tartuta kovalla kärellä ja jyrkällä asenteella.

      MERTIKÄÄN EI SAA ANTAA PERIKSI

    • pohjolan.uhoa

      kauhavan tytöt häluaa matuilta munaa kun 75% kauhavalaisista on Hinttiä

      • on.tosi.paljon

        sukurutsattuja pöpiä pohjanmaalla


      • SiinäSitäRodunjalostusta

        Soluttajahan siinä yrittää kaupata tunkeilijoita maastoon lappajärvelle, mutta kyllä on onnetomat konstit.

        http://mvlehti.net/2016/07/25/video-nama-elukat-kuuluisivat-viidakkoon/
        Tämä on sitä monikulttuurista unelmahöttöä, jos se nyt vielä jollekin suvakille on jäänyt epäselväksi :)
        Harmi kun eivät tulleet meidän pihalle... oltaisiin koiran ja pojan kanssa saatu tehtyä pienet iltaverryttelyt :)


      • tulisukurutsaa
        on.tosi.paljon kirjoitti:

        sukurutsattuja pöpiä pohjanmaalla

        Taloollisten flikat ei saanu ei saanu tanssiakkaan köyhän kans ,piti olla vähintään viis lehemää navetas ja muutama hiaho notta oli saman arvoonen .


    • PihalleNämäOnLykättävä

      Kaikkin muihin saapi sekaantu, muttei tunkelijoihin -jotka väkisten pöytiämme kiertävät, näistä ei tuukuin harmia kantaväelle -hulun kultuurinsa sekottamina.

    • HyväPauli

      Migrin johto pitää vaihtaa? – päivitys

      Kirjoittanut Pauli Vahtera

      Somalit ovat Migrin lempilapsia, eikä heistä luovuta. Kun heille pitäisi antaa kielteisiä ratkaisuja, Migri ei tee heille mitään ratkaisuja. Näin somalit voivat jäädä Suomeen. Viemme heiltä mahdollisuuden kotimaansa jälleenrakentamiseen.

      Muodollisesti asia esitetään niin, että uudelleenarvioinnin takia somalien turvapaikkapäätökset on keskeytetty. Miksi keskeyttää myös selvät kielteiset päätökset. Somalia on virallisestikin todettu turvalliseksi maaksi jo kaksi kuukautta sitten, mikä mättää? Hävettääkö, kun 26 vuotta on annettu leväperäisesti oleskelulupia ja viimeiset kolme vuotta turvapaikkoja suorastaan lainvastaisesti. Eikä tuo muutos tapahtunut yhdessä yössä. Vähänkin ulkomaisia uutisia seurannut on nähnyt muutoksen rauhaan jo vuosia sitten. Suomen media toki on valehdellut kaikki nämä vuodet.

      ”Maahanmuuttovirasto arvioi nyt Afganistanin, Irakin ja Somalian turvallisiksi maiksi palata.” 17.5.2016. Kirjoitin huhtikuussa 10.4. blogin ”Pitäisikö Migrin johto vaihtaa”. Arvioin tässä päivityksessä, mikä on muuttunut tehdyn linjan tarkistuksen jälkeen.

      http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/files/2016/07/somalitilasto-kesä-rauenneet.jpg

      Tänä vuonna tehdyissä Migrin päätöksissä 8 % afgaaneista, 12 % irakilaisista ja 64 % somaleista on saanut turvapaikan kun lasketaan mukaan kaikki käsitellyt hakijat. Migri on tehnyt huhti-kesäkuussa 10 ratkaisua somalien hakemuksista. Jonossa on laskelmieni mukaan 1500 somalien hakemusta, joista suuri osa yli vuoden vanhoja. Sarakkeessa muut ei-käsitellyt ovat mm. Dublin-tapaukset eli aiemmin eri EU-maista turvapaikkaa hakeneet.

      Irakilaiset

      Irakilaisten kohdalla on tapahtunut linjan muutos tai oikeammin he ovat osoittautuneet veijareiksi, seikkailijoiksi ja suomalaisten hyväksikäyttäjiksi. Kesäkuussa turvapaikan sai 146 ja 55 sai jäädä muutoin vaan. Loput 1483 eli 88 % ovat aloittaneet valitusten ja notkuilun kierteen. Tammi-kesäkuussa hakemuksensa on peruuttanut 2230 irakilaista. 849 irakilaista on todettu maasta toiseen kiertäviksi seikkailijoiksi. Heille on annettu ja annetaan ilmaisen loman päätteeksi ilmainen kotimatka.

      Turvapaikkapäätöksistä voi lukea, että vain 12 % on saanut turvapaikan. Kaikki muut tänne tulleet ovat olleet lomamatkalla, onnenonkijoita, ilmaisen elämisen perään tulleita, naisten naurattajia. Tätä taustaa vasten median meuhkaaminen hädästä, vainosta ja kidutuksista joutuu käsittämättömään valoon. Sitäkin kohtuuttomampaa on irakilaisten valittaminen ruoasta ja vähän kaikesta.

      Media on syyllistänyt suomalaisia rasismista, fasismista, milloin mistäkin. Jotkut puheenvuorot ovat olleet ikävällä tavalla yliampuvia, mutta niin metsä vastaa kuin sinne huutaa. Maailmaan ääntä mahtuu. Turvapaikan hakijoita pitää kohdella hyvin, myös heitä, jotka ovat kusipäitä. Hyvin kohtelu tarkoittaa viileän asiallista, eikä mitään hyysäämistä eikä yliampuvaa paijaamista. Mutta myös toisinpäin. Tänne ei pidä tulla rikokset mielessä.

      Aikaisemmista myönteisistä turvapaikkapäätöksistä voi päätellä, että suuri osa noista 12 %:stakin ovat vain hyviä kurpitsavankkuritarinoiden keksijöitä, eivätkä he juurikaan pysty todistamaan kokeneensa vainoa. ”Mutta jos minut palautetaan, minut tapetaan. Ja äitini.” Tämä on Migrin tutkinnan arkea.

      HS ja YLE julkaisevat kilvan uutisia (=lähteen kertomia tarkistamattomia tietoja) irakilaisten kokemasta vääryydestä jäädä ilman turvapaikkaa. Näin valtamedia yrittää painostaa myönteisten päätösten antamiseen. Samalla media osoittaa epäluottamuksensa Suomen viranomaisia kohtaan. Niin minäkin, mutta eri perusteella – lepsuilun ja viivyttelyn takia.

      Migrin kesäkuun tilastojen mukaan somalit ovat edelleen rakastetuimpia maahanmuuttajia. Migri on lopettanut somalien turvapaikkahakemusten käsittelyn, jottei yksikään somali joutuisi palaamaan kotiinsa.

      Tänä vuonna Somaliasta on tullut 289 hakijaa. Huhti-kesäkuussa kaksi somalia on saanut turvapaikan ja 7 kielteisen päätöksen. Kesäkuussa päätöksiä tehtiin enää kaksi, molemmat kielteisiä.

      Turvapaikkapäätöksistä kerätyt tiedot

      http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/files/2016/07/somalitilastot-1.jpg

      Somalien kohdalla Migrin tulkinnat ovat muuttuneet radikaalisti. Vielä vuonna 2013 ei juurikaan turvapaikkoja myönnetty (3,2 % ratkaisuista). Migrin saatua uuden johdon, 2014 alettiin myöntämään turvapaikkoja, 13,4 %. Viime vuonna turvapaikkoja sai jo 39,4 % hakijoista, mikä oli enemmän kuin somalien 25 ensimmäisen vuoden (1990-2014) aikana yhteensä – 261 kappaletta, 39,4 %. Tänä vuonna turvapaikkojen osuus on edelleen noussut, 62,7 %.

      Tein vuosi sitten kantelun oikeuskanslerille siitä, että somaleille annetaan oleskelulupia väärin perustein lakia noudattamatta. Olisiko Migri säikähtänyt siitä ja alkanut antamaan turvapaikkoja? (No, en usko siihen, mutta joku syy somalien erityiskohtelulle on.)

      Afgaanien kohdalla mikään ei ole muuttunut. Koko vuoden ajalta kielteisten päätösten

    • HyväPauli

      osuus on 60 %, kesäkuussa 58 %.

      Afgaanien saamista päätöksistä tänä vuonna vain 8 % on oikeuttanut turvapaikkaan. Kaikki muut ovat siis onnenonkijoita. Ilmeisesti heitä edustavan kansanedustajan itkut eduskunnassa vaikuttavat. Ei tätä mitenkään muutoin pysty selittämään?

      Somalian sisällissota ohi, liikemiehet ovat jo paikalla

      Somaliasta tulee edelleen turvapaikanhakijoita Suomeen. Samaan aikaan somalit tekevät bisnestä kotimaassaan. Kiina on rakentanut sinne lentokentän ja on valtaamassa luonnonvaroista rikkaan maan markkinoita samaan aikaan kun Suomessa ulkoministeriö pelottelee menemästä Somaliaan haitaten näin suomalaisten liiketoimintaa maassa.

      Kiinan lisäksi Turkilla on jalka hyvin oven välissä. Arabiemiraatit, Iso-Britannia, Ruotsi ja Norja ovat pitkällä. Suomessa vasta aloitellaan.

      Somalian sisällissota on jo ohi, mutta al Shabaab räjäyttelee vielä maassa. Pommit eivät ole koskaan oikeuttaneet turvapaikkaan, koska se ei ole henkilökohtaista vainoa, mitä laki ja kansainväliset sopimukset edellyttävät. Ja pommeja, ampumisia, kuorma-autoja ja kirveitä heiluu eri puolilla Eurooppaa, joten täällä alkaa olla turvattomampaa kuin Somaliassa.

      Suomen suvaitsevaisimmat tutkijatkaan eivät enää löydä turvapaikan oikeutuksia. Somalien tutkinnasta elämäntehtävän ottanut Helsingin yliopiston akatemiatutkija Marja Tiilikainen kirjoitti Afrikansarvi-sivustolla Euroopan imusta, jonka takia somalialaiset nuoret ovat parempaa elämää etsimässä.

      Kirjoituksen osassa ”Miksi nuoret lähtevät?” ei ole mainittu yhtään kohtaa, jonka perusteella olisi oikeus turvapaikkaan. ”Amoudin yliopiston selvityksessä tärkeimpinä yksittäisinä syinä Somalimaasta muutolle mainittiin seuraavat tekijät tärkeysjärjestyksessä: työttömyys, paremman elämän etsiminen, ystävien vaikutus, muut ulkopuoliset vaikuttimet, menestystarinat, alhainen tulotaso, toivon puute, poliittinen epävakaus, epäluottamus maan tilanteeseen, huonot elinolosuhteet, koulutuksen laatu, maineen etsintä, yksilöllisen vapauden puute ja huono koulumenestys.”

      ”Kun Euroopasta tulevat somalit tulevat vierailulle Somaliaan, heillä on paljon rahaa käytettävissään ja ihmisille syntyy mielikuva, jonka mukaan rahan hankkiminen Euroopassa käy helposti.”

      Somalit jälleenrakentavat mm. kouluja. Tämä video on vuodelta 2013. jolloin Suomessa tarrauduttiin somaleihin turvapaikkoja myöntämällä. Somalia is Open for Business — Construction

      https://www.youtube.com/watch?v=y03I6698R30

      Somalit aikajanalla

      2000-2012 33 turvapaikkaa somaleille Suomessa, näistä 16 vuonna 2012 (vuosina 1990-1999 myönnettiin kaikkialta maailmalta tulleille yhteensä 122 turvapaikkaa, mutta tilastossa ei eritellä somalien määrää)
      Päivi Nerg sisäministeriön kansliapäälliköksi 1.10.2012
      2013-2016 Somalian johto pyytää kansalaisiaan kotiin jälleenrakentamaan maataan, tilanne rauhoittuu koko ajan
      2013 somalien saamien turvapaikkojen osuus 3,2 % (10)
      Jaana Vuorio Migrin ylijohtajaksi heinäkuussa 2013
      2014 somalien saamien turvapaikkojen osuus 13,4 % (33)
      Vahteran kantelu oikeuskanslerille 16.7.2015
      2015 somalien saamien turvapaikkojen osuus 39,4 % (261)
      Somalien turvapaikkahakemusten käsittely lopetettu maaliskuu 2016
      Maahanmuuttoviraston mukaan Somalia turvallinen maa 17.5.2016
      2016 6 kk somalien saamien turvapaikkojen osuus 62,7 % (192)
      Somaliankielisiä on Suomessa yli 18.000.

      Somali refugees ready to return home – UNHCR
      https://www.youtube.com/watch?v=TAaKTn0bLRk

      Somalia’s diaspora returning home https://www.youtube.com/watch?v=5zVijQfvDlg

      2014 Kohdasta 1:50 alkaen Somalian silloinen ulkoministeri Fawzia Yusuf H. Adan kehottaa somaleita palaamaan kotiin ”This is the best opportunity to come. This is the best time to come and invest. You have the benefit not being taxed. You have the benefit of getting lands if you want industry or you want to start your factories or you want to start your hospitality businesses.”

      Somalian presidentin haastattelu 29.6.2015 Somali Current -verkkolehdessä: Presidentti aloittaa näin: ”The most difficult area in Somalia was the, the area of politics. How politics can progress in Somalia. Civil war has ended long time. The insecurity due to the anarchy has already subsided. We have one security issue, just fighting against al-shabaab…”

      http://www.somalicurrent.com/2015/06/29/somalia-is-making-a-comeback-says-president-hassan-sheikh-mohamud/

    • ygiuujkjl

      Ei kukaan suvakointia enään täysjärkisen touhuna pidä, siinähän persethään pyörittelevät, kaikki tajuaa sen vaaran mitä näissä tunkeilijoissa suomellemme piilee, näiltä voipi odottaa mitävain, suomalainen on vain niin siveelinen ettei suuresti näytä ajatustaan ja vastenmielisyyttään tunkeilijoita syötettäviä kohtaan.

    • HyväPauli

      Maahanmuuttajat työllistyvät – hyvien ihmisten unelmissa

      Maahanmuuttajien työllistämistä tehdään yhä epätoivoisemmin keinoin. He ohittavat suomalaiset kaikkialla, eikä suomalaisten työllistäminen kiinnosta enää ketään. Valtion avustukset, kuntien avustukset, RAY, työllistämistuet, positiivinen syrjintä julkisiin työpaikkoihin.

      Rahaa palaa hirmuisia määriä kaikenlaisiin hankkeisiin, jotka ovat vain leikkimistä ja puuhastelua. Ja toki puuhastelun järjestäjät tekevät ison tilin. Rakennerahasto on yksi tuhlari, kaikenlaiset puuhayhdistykset toinen. Pikakoulutuksella ohjelmoijaksi-hankkeet. Kun valtio kaataa rahaa, ovat niin isot kuin pienetkin puliveivarit ottamassa osansa laittamalla ison haavin alle.

      http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/files/2016/07/kanava-työt.jpg

      On vaikeaa hahmottaa, miten tarpeellisia näin luodut työpaikat ovat. Esimerkiksi Kanava-nuoriso ry on saanut rahaa RAY:ltä yli vuosikymmenen ajan.http://avustukset.ray.fi/fi-fi/jarjesto/6060

      Viime vuonna on myönnetty 30.000 euroa työttömien nuorten palkkaukseen. Tuolla rahalla palkkaisi 1000 euron kk-palkalla kaksi nuorta vuodeksi. — Entä 60.000 euroa viime vuonna ”Maahanmuuttajataustaisten nuorten ja heidän vanhempien hyvinvoinnin edistämiseen vertaistoiminnalla”. ??? — Jackpot on aina rasismi. ”Rasismin ehkäisyyn ja rasismia kohtaavien maahanmuuttajien tukemiseen” 250.000 euroa viime vuoden kirjaamattomat rahat. Rasismi on monelle hyvä bisnes Suomessa.

      http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/files/2016/07/viren-matkalla-ukraina-somalia.jpg

      Kun työtä ei ole, voi huoletta lähteä lomalle (mistä?) kotiinsa. Professori Matti Virenin huomioita lentokoneessa. Vai olisivatko jo kotimaansa jälleenrakentajia?
      Tässä linkki rakennerahastojen tietokantaan vuosilta 2007-2013.

      https://www.eura2007.fi/rrtiepa/haku.php?lang=fi&keywords=maahanmuut*&doSearch=Hae

      Esimerkiksi Palapeli nimisen 3,9 miljoonaa euroa maksaneen projektin kohderyhmät kohdassa sanotaan: ”Alueelle muuttavat maahanmuuttajat, joista suurin osa muuttaa Jyväskylän seudulle. Keski-Suomeen muuttaa vuosittain noin 300 työ- ja elinkeinotoimistojen asiakkaiksi tulevaa maahanmuuttajaa. Jyväskylän työ- ja elinkeinotoimiston kotouttamispalveluihin heitä tulee yli 200 vuosittain. Ohjauspalvelut on tarkoitettu alkuvaiheen kotouttamiskoulutukseen osallistuvien seutukunnalla asuvien maahanmuuttajien lisäksi myös myöhemmin työvoimakoulutuksessa opiskeleville ja jo pidempään Suomessa asuneille maahanmuuttajille.” (kiitos Toivo Wallius).

      Maahanmuuttajien työllistämiseen uskovat http://areena.yle.fi/1-3628181
      kuitenkin jopa taloustoimittajat. Yleisradio löytää aina näitä positiivisia ihmisiä kertomaan, miten asiat järjestyy. Kirjoitin FB:ssä vastineen toimittajan unelmiin.
      https://www.facebook.com/pauli.vahteraristiinassa/posts/1102512259823479

      Ruotsissa on yhtä vaikeaa työllistää maahanmuuttajia.
      http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/files/2016/07/ruotsissa-500-sai-töitä.jpg

      Maahanmuuttajien elättäminen alkaa olla epätoivoista

      Suomessa haetaan epätoivoisesti säästöjä kaikkialta, jotta turvapaikanhakijoiden elättämiseen riittäisi rahaa. Kesäkuussa sisäministeriö ilmoitti lakkauttavansa 11 poliisiasemaa. Säästyneellä rahalla ei makseta kuin marginaalinen osa (noin yksi 4000. osa) maahanmuuttajien menoista. Samalla lisätään turvattomuutta ja työttömyyttä Suomessa.

      ”Sisäministeriö on päättänyt lakkauttaa 11 poliisiasemaa. — Lakkautuksilla saavutetaan arviolta noin 745.000 euron vuotuiset säästöt.”
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062021764374_uu.shtml

      Ministeritkään eivät erota miljoonaa miljardista. Koko Suomi joudutaan lakkauttamaan, jotta kaikki tänne tulevat saadaan elätetyksi.

      Euroopan velkakriisi vain pahenee

      Suomen valtion velkaantumisesta olen kirjoittanut vuosia. Jotta tiedostaisimme, että pahin on vielä edessä, kannattaa lukea uutisia Italian pankkikriisistä, joka räjähtäessään tulee myös Suomen maksettavaksi.

      Humanitäärinen maahanmuutto maksaa Suomelle tänä vuonna useita miljardeja euroja vuodessa kun kaikki lasketaan. (Vuonna 2010 laskin menoiksi yli miljardin euron. Sen jälkeen tilanne on muuttunut räjähdysmäisesti pahemmaksi.) Valtion talousarviossa nettolainanotoksi vuonna 2016 ehdotettiin 5,4 miljardia euroa. Kehitysapuun varattiin 0,8 miljardia. Suomi siis ottaa velkaa maahanmuuttajien ja ulkomaalaisten elättämiseen ja sen moninaiseen oheistoimintaan. Ja viime ja tänä vuonna tulleista maahanmuuttajista suurin osa vedättää meitä.

      Kauppalehti uutisoi Italian kriisistä.
      Ja Talous-Sanomat
      ”The ESM’s Forward Commitment Capacity as of 1 April 2016: €371.98 billion” (=miljardia), josta ei ole vähennetty Kreikan myönnetyn tukipaketin 57 miljardin erää.

      Lisää

      http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/07/25/migrin-johto-pitaa-vaihtaa-paivitys/

    • Tarkastellaanpa aloittajan kysymystä vaikka Kauhavan osalta. Turvapaikanhakijoita on noin 350, joista myönteisen oleskeluluvan saa ehkä sata, joista n. puolet on naimaikäisiä miehiä.

      Kun kuntapaikkoja on 30, niin sen mukaan luku olisi 15, MUTTA kun moni ei halua lähteä, niin etsitään muita keinoja jäädä ja varmin (tai ainoa) on hankkia perhe, jolla pystyy ainakin viivyttämään karkotusta, niin luku voi nousta yllättävän suureksi.

      Veikkaisin, että 50 on lähellä totuutta, mutta tuo on toki vain arvaus joka voi heittää kumpaan suuntaan tahansa.

      • Kysynpänyvaan

        Vastaappa nyt ihan rehellisesti, miten suhtaudut, jos täälä sattuisi ranskan tai saksan tapainen juttu ? Olisitko yhä samaa mieltä, että kaikki ollaan samalla viivalla, vai rupeaisiko yhtään omatunto kolkuttamaan ? Nämä kielteiset päätökset voivat laukaista vaikka minkälaisen jännitteen, ja iopputulos voi olla hyvinkin ikävä. Toivottavasti mitään ei tapahdu, toivon sitä hartaasti.


      • TulenLiekinäLennänIlmaan

        Tukholmassa epäillään räjähdystä
        Tiistai 26.7.2016 klo 13.50 (päivitetty klo 13.53)
        Poliis hälytettiin syyrialaisen kulttuuri- ja urheiluseuran tiloihin Norsborgissa.

        Poliisi hälytettiin syyrialaisen urheiluseuran tiloihin eteläisen Tukholman Norsborgissa. Paikassa epäillään räjähtäneen, kertoo Expressen-lehti.

        - Täällä on paljon tuhoja. Paljon sirpaleita, kertoi seuran tilassa oleva henkilö Expressenille.

        Seuran jäsenten mukaan joku on ammuskellut tiloja kohti. Expressenille on kerrottu, että tiloista on löytynyt kranaatin osia.

        Tukholman poliisi vahvistaa saaneensa hälytyksen kello 11.20 paikallista aikaa. Poliisin mukaan vahingot ovat mittavat ja kyse on todennäköisesti vaarallisesta vahingonteosta. Kukaan ei ilmeisesti ole loukkaantunut.

        Poliisi on tapahtumapaikalla. Poliisilla ei ole tietoa ammuskelusta.

        Asiasta lisää hetken kuluttua.

        NINA DALE
        [email protected]


      • KäyvätKurkunPäälle

        Kirkkoväki panttivangeiksi, papilta leikattu pää Saint-Etienne-du-Rouvray:ssa.
        26.07.2016 pkmn Ei kommentteja 303 katselua
        Kesken messun kirkkoon tunkeutuneet hyökkääjät ottivat kirkossa olleet viisi henkilöä vangeiksi, ja murhasivat papin irroittamalla hänen päänsä. Tekotapa viittaa erääseen viimepäivinä aktivoituneeseen kansanryhmään. Kirkossa oli hyökkäyksen sattuessa pappi, kaksi seurakuntalaista ja kaksi nunnaa, joista toisen onnistui paeta ja suorittaa hälytys. Tilanne kesti noin tunnin ajan.

        Saint-Etienne-du-Rouvray sijaitsee lähellä Rouenia Pohjois-Ranskassa. Hyökkääjiä oli kaksi, ja poliisi neutraloi heidät tilanteen lopuksi. Tähän mennessä poliisin edustaja on vahvistanut vain yhden panttivangin, papin, saaneen surmansa terroriteon yhteydessä.

        l’Express, Yle, RT,

        Tilanne ei näytä olleen panttivankien otto, vaikka useimmat mediat sitä sellaisena käsittelevät. Tekijöiden tarkoituksena on ilmeisesti ollut pitää kirkossa jonkinlainen väkivaltasessio, ja saada lopuksi itsekin surmansa. Noin tunnin kestänyt tilanne keskeytyi poliisin erikoisjoukkojen puututtua asiaan. Toivoa sopii, että poliisin käyttämät luodit on muistettu ensin hipaista läskinpalaan.

        Tämänkaltaisten hyökkäyksien määrä on kasvussa, ja niitä täytynee pitää jo enemmän *matalan intensiteetin sotana*, kuin ”terrori-iskuina”. Normi-terroriteon jälkeen elämän palaa entiselleen, kun veret on pesty pois kaduilta, vainajat haudattu ja tavanomaiset mediaselittäjät vakuuttaneet unettavalla äänellään, että ”tämä ei liity millääntavalla islamiin, tämä ei liity….”. Meitä eurooppalaisia on vain joka ”iskun” jälkeen muutama vähemmän.

        http://nykysuomi.fi/blog/2016/07/26/kirkkovaki-panttivangeiksi-papilta-leikattu-paa-saint-etienne-du-rouvrayssa/


      • PelkääJokaPelkää

      • jygfuyuj

      • Mieronluoma

        Hauskaa kun paikallinen sekopää esiintyy mukamas asiallisena, "Köhöm, Tarkastellaanpa aloittajan kysymystä..." ja sitten oksentaa omat kipeät haaveensa tiskiin muiden pällisteltäviksi:

        "varmin (tai ainoa) on hankkia perhe, eli hommata ittelle joku elättäjä, teherä sen kans kaikkien inhoama ruokkoo tai pari, mahrollisesti muuttaa sitten häpiästä kankiana muulle paikkakunnalle ja te tietysti maksatta tämän mun haaveen. Ei meirän miehet töis käy. Eikä naisetkaa - ne synnyttelee"

        "Veikkaisin, jotta 50 jää tänne ja sitte tietysti näiren suku pitää paskastaniasta "sodan jaloista" myös tänne saada teirän elätettäviksi."

        Saadaan kivasti väriä Kauhavan sisäsiittoiseen katukuvaan vai miten se alkuperäinen ny menikään?


    • Khghj

      Eikös elukkoihin sekaantuminen oo lais kielletty!

    • KatoppasKetaleitaOvat

      Video: syyrialaismies kertoo, millaisia typeryksiä eurooppalaiset ovat
      HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen (Ei ääniä)
      Toimitus in Uutiset 26.7.2016 0 1 Näyttökerrat

      Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli
      Suomennetulla videolla Syyriasta peräisin oleva mies kertoo, kuinka sokeiksi monikulttuurisuutta palvovat eurooppalaiset ovat muuttuneet.

      http://magneettimedia.com/video-syyrialaismies-kertoo-millaisia-typeryksia-eurooppalaiset-ovat/

      Mies kommentoi Euroopan järjenvastaista pakolaispolitiikkaa, joka on ajamassa koko mantereen sisällissodan partaalle: ”Täällä on tapettu 160 asukasta ilman sääliä, yksi kerrallaan. Nämä eivät odota muuta kuin pääsevänsä Italiaan tekemään saman!”
      Hän kummastelee, miksi Eurooppa on valmis ottamaan vapaaehtoisesti tuhansia ISIS:n ja al-Qaidan kurkunleikkaajia turvapaikkastatuksella asumaan. Samaan aikaan Syyriassa hallitusta tukevat kristityt, druusit ja alaviitit taistelevat terroristeja vastaan henkensä uhalla:
      ”Kaikki ne, jotka olette päästäneet sisään, ovat meidän jätettämme! Tulette katumaan sitä! Räjähdyksiä tulee tapahtumaan Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Venäjällä, Serbiassa…
      He tulevat pysymään niin kauan kunnes ovat leikanneet päänne yksi kerrallaan!”
      Ehkäpä eurooppalaisten olisi viimein aika alkaa kuunnella isänmaallisia syyrialaisia, jotka puolustavat edelleen kotimaataan ja tietävät tismalleen, millaista ainesta niin sanotut turvapaikanhakijat todellisuudessa ovat.

      Lue myös:
      Tärkeä video: syyrialaistyttö kertoo pakolaistulvan todellisen syyn
      Video: Syyrialaisnaiset: ”Sotaa pakenevat miehet ovat pelkureita!”
      Ranskan tiedustelujohtaja: monikulttuuriset raiskaukset voivat johtaa sisällissotaan

    • mieronluoma

      unohtakaa poliitikot ja ilkka ja muut suvakkilehdet, MV kertoo totuuden ei täsä oo mitään rotia, pian juutalaiset omistaa kaikki

      • mieronluoma

    • VirostaHyvätHuomenet

      Arabiino saunoo, viron versio
      Posted on 28.7.2016 by Paavo Tajukangas // 0 Comments
      Kaikkien suomessa hellettä kärsivien sotaa ja vainoa pakenevien arabiinojen kunniaksi soitettakoot myös viroksi ”Poika on tullut kojuun”. Tajukangas voivottaa hellettä sotapakolaisille:

      https://paavotajukangas.com/2016/07/28/arabiino-saunoo-viron-versio/

      Kyllä soi hyvin aloituksen kanssa, oikein hyökkööttää rytmiin mukaan!

    • HyväHomaOlisi

      Perussuomalaisten Tavio estäisi yksin saapuvien turvapaikanhakijoiden pääsyn Suomeen
      Torstai 28.7.2016 klo 10.05
      Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio esittää, että yksin saapuvien turvapaikanhakijoiden pääsy Suomeen estetään.

      Hän perustelee ehdotustaan mahdollisena keinona torjua terrorismia.

      Tavion mielestä järjestely voisi olla tilapäinen, kunnes varmistutaan siitä, ettei yksin saapuvien joukko kasvata terrorismiuhkaa.

      STT/Iltalehti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2334
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      355
      2052
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1217
    7. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      158
      1212
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe