Muita huonoja kokemuksia Seacret-firmasta?

J.H.H

Helsingissä oli taannoin Seacret dead sea cosmetics (nyt sulkenut). Sen miespuolinen myyjä oli aivan hirveä. Aggressiivinen ja todella paha suustaan. Kuulemma siirtynyt Turkuun turkulaisten riesaksi, pitääköhän paikkansa?

19

5356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luonnotar96

      On totta. Sama tyyppi on nykyaan Turussa ja aivan kamala asiakaspalvelussa. En mene sinne enaa koskaan uudestaan. Monilla ystavilla samalaisia kokemuksia. Todella aggressiivista ja manipulatiivista. Naispuoliset myyjat ovat loistavia, mutta se yksi israelilainen niljake on todella vastenmielinen.

      • Kerran erehdyin ostamaan kyseisiä tuotteita ja oli kyllä viimeinen kerta..


    • kovakorvaiset

      Tavattiin Budapestissa sikäläisellä ostoskadulla myyjä, joka oli saanut samanlaisen koulutuksen. Tuotteet ovat kohtalaisen hyviä, ja hinnat lienevät ympäri maailmaa samaal luokkaa. Ei annettu myyntitekniikan vaikuttaa itseemme.

    • varatonvanhus

      KALLITTA ja mitä tyrkytystä....Jumbossa....
      tuoteet voikin olla hyviä ,mutta ei ole varaa tohon himtaan ostella.....

    • Eihyvä

      Seacret kaupat myy kallista kosmetiikkaa ja myyjät opettu väkisin myymään ja manipuloimaan asiakkaita. Helsingissä Seacret oli Itäkeskus meni konkurssiin eivät maksaneet palkkoja työntekijöille, eivät maksaneet vuokria liiketilasta, Suomen valtiolle eivät maksaneet veroja.
      Israelilaisia rikollisia älkää ostako mitään siitä liikkeestä.
      Turussa on vielä Hansa kauppakeskus, Skanssi kauppakeskus ja Mylly Raisiossa.
      Välttäkää näitä liikkeitä !

    • Hyvähuono

      Erittäin hyökkäävää myymistä. Kyselee mikä ihotyyppi minulla on; eikö myyjän kosmetologina kuuluisi se tietää/nähdä itse? Kehuu kuinka hyvä iho on vaikka tiedän itse että ei ole jonka jälkeen tulee mutta tarvitset tämmösen ja tämmösen tuotteen. Ei ehdi asiaa edes miettiä niin heti sanoo että, mä nään et sä tykkäät tästä rasvasta mut sua mietityttää tää hinta. Mä voin antaa vähän halvemmalla tän koska oon myymäläpäällikkö. Tuntuu siltä että jokainen myyjä on myymäläpäällikkö, niin ainakin sanovat. Kurjaa että ihan kivat tuotteet pilataan huonolla myyntitekniikalla. Vaikka en myyntitavasta pidä, silti hankkinut seacret rasvoja ja hyviksi todennut. Pskan maku silti jäi.

      • Tellervo71

        Tuotteet ovat kalliita ja jotenkin aina on tarjous just jos vähänkin osoittaa epäröintiä hankkia tuote. Hoitotilanteessa on häiritsevää kun koko ajan pakkomarkkinoidaan jotain mikä olisi ihan välttämätöntä minulle, mm reippaasti yli 1000€ maksavaa "kultasarjaa" tai ihme lämpökonetta. Haluaisin vaan rentoutua. Tuotteet ovat kyllä mielestäni laadukkaita, mutta ostopäätös olisi miellyttävämpi jos ei tyrkytetä. Asiakas tuntee itsensä luuseriksi ja petturiksi jos ei osta hoitokerralla mitään. Olen kerran lopettanut hyvän asiakassuhteen, kun joka hoitokerran jälkeen oli kassan tiskille nostettu valmiiksi pari tuotetta, jotka olisivat juuri minulle tarpeellisia. Voi olla, että jos koen saman pakkomyynnin, lopetan myös seacret -yhteistyön. Ja kun pulittaa satoja euroja tuotteista, olisi mukava joskus saada pieni näytepakkaus. Varmasti niitä on liikkeessä.


    • Kulta-asiakas

      Pakkomyyntifiilis jäänyt minullekin päällimmäisenä mieleen. En ole edes kokenut, että ihoni olisi mitenkään paremmassa kunnossa vaikka tuotteita olenkin käyttänyt jo pari vuotta. Yhteydenotto ajanvarauksiin liittyen ym. aivan käsittämättömän hankalaa. Kukaan ei vastaa puhelimeen eikä vastaa soittopyyntöihin?

    • Kulta-asiakas

      Voi olla, että joku nyt ilostuu tästä uutisesta. Raision Myllyn ja Turun Skanssin Seacretia ei enää ole. Ainoastaan Turun Hansa toimii edelleen. Itse henkilökohtaisesti olen iloinen, että voin jatkossa rauhassa kulkea Myllyn käytäviä.

    • Tellervo71

      Mielestäni liikkeessä ei ole edes tuotteiden hinnat esillä, joten asiakas ei tiedä mikä on normaalihinta jos myydään "nyt tarjouksessa". Ostin tuosta tarjouksesta silmäseerumin 80 € . Harmi! Kotona totesin, että nettimyynnissä sama seerumi n. 62€. Nyt olisi kyllä seacretilla tehtävä analyysi palvelusta ja tuotteiden markkinoinnista. Valistunut kuluttaja ei helpolla mene lankaan jos hihasta tempaistaan joku tarjous, mikä ei vastaa todellisuutta.

    • Anonyymi

      Seacretin tuotteet ovat uskomattoman kallista ja pakko myynti yllättää aina jokaisen hoidon jälkeen. Myyjät ovat hyvin koulutettu, että miten saavat asiakkaita ostamaan. Ensimmäinen ostokseni yhteydessä myyjä tarjosi minulle kasvohoidon lahjakortti , seuraava kerta kurin sitä mutta hoidon jälkeen hän tarjosi minulle lämpölaiten myynti ja hän myi minulle melkein pakollisesti. Hän sanoi maksaa 1500€ mutta minä myyn sen sinulle 800 eurolla koska sinulla oli lahjakortti, yllätyin ja oli ihan nolo jos en ostanut. Hän tarjosi minulle seuraava kasvohoito lahjaksi kuukauden päästä , koska hän sanoi, että hänellä on uusi suunnitelma iholleni koska minulla oli paljon aknenarpia ajattelisin saan apua siihen, varsinkin kun ennen olen kokeilut muita kauneushoitola ja en saanut niitäkin myöskään apua ajattelin kokeilen vielä kerran tämä mutta täällä kertaa tuli todella kallista, koska toinen hoiton jälkeen hän myi minulle toinen laite koska ja kertoi minulle ,että ensimmäinen oli punainen laite joka tasoita ihoa mutta tämä toinen sininen laita tappaa bakteeria joa et osta tämä et saa apua ensimmäisestä laiteesta, joka taas samalla keinolla hänen kertomuksen mukaan hinta oli2500 mutta maksoin puoli 1250€ eli lähes kaksikertainen hinta kun edellinen, onneksi hän hyväksyi osamaksulla , mutta täällä kertaa kun lähdin pois hoitohuonesta ja tulin tuotemyyntiä paikkaan katsoin tarkasti löytyykö muita laitetta vai ei? En löytänyt mitään sitten kysyin onko muita lämpölaitetta lisää hän sanoi joo kyllä on kolmas laite joka on tehokkaampi kun muut kaksi se joka hoitaa koko vartaloa. Minä karkasin pois nopeasti ja varmaa en menee seuraava kertaa. Hän lupasi , että viikon jälkeen heti huomaat eroa mutta minä olen käyttänyt lähes 4 kuukautta ja en huomaa mitään eroa.

    • Anonyymi

      Ceacret tarjoa ilmainen kasvohoitoa sitä varten, että myy sinulle kalliita lämpölaitetta joka ei ole mitään höytyä, koska he sanoivat , että se vähentää ryppyjä tai aknea mutta ei Pigäpaikansa, koska olen käyttänyt 6 kuukautta ei tasoittanut ihoa eikä hoitanut aknea

    • Anonyymi

      Kosmetologisarjat ovat sekä tekijälle että asiakkaalle kalliita. Lumene ei maksa mitään.Kannattaa käydä hoidoissa kosmetologikoulussa,niin saa vastinetta rahoilleen ja hyvän mielen,mikä on tarkoitus.Ei kosmetiikasta tarvitse pulittaa satoja tai tuhansia euroja!!Seacrestin kaveri sanoi,että haluaa vain auttaa,eikä ole kiinnostunut rahasta.Kukaan mies ei ole lässyttänyt minulle kymmeniin vuosiin,joten oli ihana kuunnella sitä,vaikka tiesin sen olevan hirveää jauhamista...Enkä mene hoitoon,enkä osta mitään.voivoi.

    • Anonyymi

      Mulla taas vaan hyviä kokemuksia Seacretin tuotteista, en tosin kauaa ole vielä ehtinyt käyttää. Myyjä oli myös mukava ja symppis Jumbossa.

    • Anonyymi

      Tähän ketjuun ovat tulleet impulsiiviset vanhat naiset, jotka eivät muuta osaa tehdä elämässä kuin valittaa. Nostan hattua Seacretin myyjille! Selvästi osaavat hommansa erinomaisesti, heillä on satojen palaavien asiakkaiden tyytyväinen asiakaskunta. Itse käytän tuotteita ja ovat todella laadukkaita. Valitettavasti laatu maksaa! Jos tuotteet eivät toimi, et käytä niitä oikein. Eikä ole kenenkään muun vika jos menee ostamaan kalliita laadukkaita tuotteita ja sen jälkeen kaduttaa että kylläpäs nyt törsäilin. Katse omaan napaan ja pulinat pois!

      • Anonyymi

        Taitaa olla Seacretin myyjän kirjoittama viesti :DD


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Olen käyttänyt kyseisen liikkeen käsirasvaa. Vaikka hinta on kohtuullisen korkea, niin voide on todella tehokas ja riittoisa... suosittelen!!

    • Anonyymi

      Hyviä tuotteita heillä. Ostin Budapestistä. Suola aivan loistava tuote atooppiselle ja kuivalle iholle saunassa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe